lauantai 19. tammikuuta 2019

LA 19.01.2019 Poliitikoilla on vastuunsa -oikeudellinen ja taloudellinen


Juha Sipilä, Petteri Orpo, Sauli Niinistö ja Timo Soini neuvottelivat vuonna 2015 kesän aikana sopimuksen Euroopan Unionin, Saksan, Ruotsin ja Tanskan kanssa. Sopimuksen myötä kyseisistä maista ohjattiin turvapaikanhakijoita ilmaiseksi busseilla ja junilla kohti Suomea. Ruotsi oli järjestänyt täysin ilmaiset bussikuljetukset ja junakuljetukset turvapaikanhakijoille Tornion rajalle. Turvapaikanhakijoita kehoitettiin menemään Suomeen. Samassa sovittiin, että Suomi tulee lisäämään pakolaisten määrää, sekä ottamaan loputtomasti jatkuvat virrat turvapaikanhakijoita. Erityisen tärkeä kohta sopimuksessa oli, että ylivoimaisesti suurin osa hakijoista tulee olemaan muslimimiehiä. Sekä se, että Suomi tulee pitämään rajat auki ja ottamaan Ruotsin kautta turvapaikanhakijoita 2 miljoonaa vuoteen 2022 mennessä. Lisäksi sovittiin, että laittomasti maassa oleville tullaan Suomen hallituksen toimesta järjestämään ilmainen sosiaalihuolto. Tarkoituksena on nopeuttaa Suomen islamisaatiota ja nopeuttaa kansanvaihtoa. Sisäministeriön raportti paljastaa sen, että Suomeen tulikin 2015 yli 50 000 turvapaikanhakijaa, eikä vain yli 30 000, kuten mediassa on virheellisesti kerrottu. Suomeen ehti tulla 20 000 turvapaikanhakijaa, ennenkuin rekisteröinnit alkoivat ja vasta sen jälkeen yli 32 000 rekisteröitiin. Mutta niitä 20 000 ei rekisteröity ollenkaan, koska tarkoitus oli salata kansalta tulijoiden määrän suuruus yli 52 000 yhdessä vuodessa. Lue lisää alla olevasta linkistä.
Ruotsi ohjasi yli 32 000 turvapaikanhakijaa Suomeen 2015 ilmaisilla kuljetuksilla.
Erkin kommentti: Nyt on perustettava totuuskomissio, mikä tutkii kirjoituksessa esitetyt väitteet, sillä jos väitteet pitävät paikkansa niin on syytä epäillä maanpetosta. Normaalimenettelyhän on se, että poliisi tutkii asian, mutta valitettavasti poliisi on asianosainen asiassa ja epäiltyjen käskyvallan alainen.


Sisäministeriö ohjaa ja kehittää maahanmuuttohallintoa ja vastaa maahanmuuttopolitiikan sekä maahanmuuttoa ja kansalaisuutta koskevan lainsäädännön valmistelusta ja edustaa maahanmuuttoasioissa Suomea Euroopan unionissa ja kansainvälisessä yhteistyössä. Sisäministeriö yhteensovittaa maahanmuuttoasioihin liittyvää toimintaa hallinnonalojen välillä.Sisäministeriö vastaa turvapaikanhakijoiden vastaanoton ja tilapäistä suojelua saavien vastaanoton yleisestä kehittämisestä, suunnittelusta, ohjauksesta, seurannasta, valvonnasta ja yhteensovittamisesta.Sisäministeriö huolehtii Maahanmuuttoviraston toimintaedellytyksistä. Maahanmuuttovirasto käsittelee ja ratkaisee ulkomaalaisten maahantuloon, maassa oleskeluun, pakolaisuuteen ja kansalaisuuteen liittyviä asioita. Virasto vastaa turvapaikanhakijoiden ja tilapäistä suojelua saavien vastaanoton, ulkomaalaisten säilöönottoyksiköiden ja ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmän käytännön toiminnasta, ohjauksesta, suunnittelusta ja valvonnasta. Virasto toteuttaa turvapaikanhakijoiden vastaanottopalvelut viraston vastaanottokeskuksissa sekä ostopalveluina. Lisäksi Maahanmuuttovirasto ylläpitää ulkomaalaisasioiden sähköistä asiankäsittelyjärjestelmää (UMA) ja tuottaa tietoja viranomaisille ja kansainvälisille järjestöille.Valtion talousarvioehdotus 2019 Maahanmuutto

Haittamaahanmuutto luo suuria taloudellisia ja sosiaalisia ongelmia vastaanottavissa maissa, kuten Suomessa. Perussuomalaisten tavoitteena on myös korjata jo olemassa olevaa maahanmuutto-ongelmaa edistämällä sellaisten ihmisten paluumuuttoa, jotka eivät tosiasiallisesti ole suojelun tarpeessa, Jussi Halla-aho painottaa.
Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho linjasi Työmiehen tuumaustunnilla maanantaina, kuinka perussuomalaisten tärkeä periaate on julkisen rahankäytön priorisoiminen.
Tässä suhteessa perussuomalaiset eroavat kaikista muista puolueista. Meille Suomi on suomalaisten rakentama ja suomalaisille kuuluva maa. Julkinen valta on vastuussa ennen kaikkea suomalaisista. Sen sijaan kaikki muut puolueet kannattavat haittamaahanmuuton jatkamista tai jopa moninkertaistamista sekä kehitysapumenojen kaksinkertaistamista, Halla-aho totesi. Pelleily maksanut jo maltaita Hän jatkoi, kuinka kyse on miljardiluokan aukosta budjetissa. – Kyse ei ole vuoden 2015 piikistä turvapaikanhakijamäärissä vaan pitkään jatkuneesta, kumuloituvasta väestökehityksestä. Kukaan ei kysy, mistä nämä rahat otetaan. Samaan aikaan riidellään pikkurahoista, kun kyse on esimerkiksi tieverkon ylläpidosta, vanhusten inhimillisestä hoidosta, eläkeläisköyhyydestä tai homekouluista. Ja kyllä: nämä asiat ovat vastakkain.Syksyllä 2015 pääministeri Juha Sipilä (kesk.) esitti avoimen kutsun, joka uutisoitiin lähes reaaliajassa Lähi-idässä. Silloinen sisäministeri Petteri Orpo (kok.) sanoi, että on rasismia kyseenalaistaa Ruotsin kautta tulleiden turvapaikkaturistien motiiveja. Tästä pelleilystä koitui veronmaksajalle pelkkinä vastaanottokeskuskuluina yli puolen miljardin euron lasku, Halla-aho sanoi.
Halla-aho: Suomi on suomalaisten rakentama ja suomalaisille kuuluva maa – haittamaahanmuutto on lopetettava


Turun yliopiston taloustieteen professori Matti Virén arvostelee blogissaan kovin sanoin sosiaali- ja terveysministeriössä laadittua selvitystä maahanmuuton kustannuksista. Hänen mielestään asioita ei ole raportissa oikeastaan edes selvitetty.
Hallitusohjelmaan kirjatussa raportissa todetaan, että maahanmuuton taloudelliset vaikutukset ovat moninaiset, koska maahanmuuttajienkin ryhmä on moninainen, eikä heitä ole mielekästä tarkastella yhtenä ryhmänä. Selvityksessä on käsitelty muun muassa maahanmuuttajien työllisyystilannetta, etuuksia ja veroja, mutta erityisen selviä euromääriä se ei kerro, vaan vetoaa siihen, että kysymykseen maahanmuuton synnyttämistä kustannuksista ei ole mahdollista vastata yksioikoisen selvästi.
Selvityksessä on pyritty yhden kustannusluvun esittämisen sijaan rakentamaan tiekarttaa siitä, minkälainen maahanmuuttajien vaikutus julkiseen talouteen on tähän asti ollut, miten tämä vaikutus on kehittynyt sekä esittää näkemys siitä, miten tämä vaikutus voi kehittyä tulevaisuudessa, raportissa todetaan Professorilta tyly reaktio maahanmuuttoraporttiin: ”Tyhmintä, mitä valtionhallinto voi alamaisilleen kertoa”

Jussi Halla-Aho on ottanut kantaa terrorismiin johtaneeseen siirtolaispolitiikkaan Facebook-sivuillaan. Perussuomalaisten puheenjohtaja huomauttaa tapettujen, raiskattujen ja ryöstettyjen lisäksi lähes 2 miljardin, 2 000 miljoonan, (2 000 000 000) euron suorista taloudellisista menetyksistä. Vastaanottokustannuksiin upposi vuonna 2015 125 miljoonaa euroa, vuonna 2016 530 miljoonaa. Tämän vuoden talousarviossa niihin on varattu 225 miljoonaa, ja ensi vuonna saman verran.Nämä ovat pelkkiä vastaanottokustannuksia. Valtio maksoi kunnille kotouttamiskorvauksia vuonna 2015 97 miljoonaa euroa ja vuonna 2016 132 miljoonaa. Sekä tämän että ensi vuoden talousarviossa kotouttamiseen on varattu 232 miljoonaa.Suorat ja välittömät kustannukset vuosilta 2015-2018 ovat siis 1,8 miljardia euroa. Päälle tulee tietysti vielä lasku esimerkiksi oikeuslaitoksen kuormittumisesta. Nämä olisivat isoja rahoja, jos puhuttaisiin mistä tahansa muusta kuin maahanmuutosta. Kun puhutaan maahanmuutosta, silmääkään ei räpsäytetä.Hallitus ei ole rikosoikeudellisessa tai korvausvastuussa tekemisistään tai tekemättä jättämisistään, mutta poliittinen vastuu sille kai kuuluu. Miten hallitus osoittaa poliittisen vastuun kantamista? Olemalla järkyttynyt? Sanomalla kansalaisille, että malttia, ei saa antaa vihalle ja pelolle valtaa?
Jussi Halla-aho: Maahanmuuton kustannukset 2 miljardia euroa ja 3 ihmishenkeä

Kyllä nuo Oulun tapahtumat pistää veren kiehumaan. Jos tästä tilanteesta jollekin pitäs palautetta ja vastuuta sysätä nii se on kyllä meän pääministeri.



Juvonen jätti vuonna 2015 lakialoitteen liittyen lapsen törkeän seksuaalisen hyväksikäytön minimirangaistuksen korottamiseksi. Se sai yli sadan kansanedustajan allekirjoitukset. Lakivaliokunnan käsittelyssä lakialoite yhdistettiin samasta aiheesta tehtyyn kansalaisaloitteeseen.
Oikeusministeriössä asia painui ns. lepotilaan, sillä silloinen oikeusministeri Jari Lindström käynnisti rikoksista annetuista tuomioista ns. oikeuspoliittisen selvityksen.– Sekä lakialoite että kansalaisaloite ovat molemmat pölyttymässä edelleen oikeusministeriön hyllyllä. Miten tämä on mahdollista? Missä vaiheessa oikeuspoliittinen selvitys on tällä hetkellä ja missä pölyttyvät sekä lakialoitteeni että kansalaisaloite, Juvonen kyselee?Hänen mukaansa tulee väistämättä tunne, että asioita halutaan tarkoituksella viivyttää niin, että niitä ei edes ehditä tällä eduskuntakaudella käsitellä.Kansanedustaja kysyy: Jätetäänkö lakialoitteet tarkoituksella mappi Ö:hön?

Huhtasaari: Miksi laittomaan maassa oleskeluun ei puututa?


Suomi on uuden vuoden 2019 aikana käännekohdassa. Meillä on viimeinen mahdollisuus katkaista haitallinen maahanmuutto eli siirtolaisuus ja keskittyä palvelemaan suomalaisia ja heidän turvallisuuttaan. Juuri siihen, mikä on valtion tehtävä.
Mutta huonolta näyttää. Hallitus ja suuret oppositiopuolueet ovat kuin yhdessä tuumin sopineet, ettei siirtolaisuudesta puhuta 2019 eduskunta- ja EU-vaaleissa. Mitä hiljempaa ollaan, sitä varmemmin puolueiden sisällä olevat vastalauseet saadaan vaiennettua. Suomen kansan enemmistö ei nykymuotoista siirtolaisuutta halua, mutta puolueiden johtajat ovat tehokkaasti vaientaneet äänestäjiensä suut.
En löydä vastausta tälle itsetuhoisuudelle. Onko kyseessä EU-johtajien mielistely, korruptio, oman lähipiirin taloudellinen hyöty vai odottavatko kaikki päättäjät saavansa hillotolpan EU:sta. Vai pelätäänkö muslimien väkivallan kasvua Euroopassa, jos heitä ei mielistellä.
Milloin Suomesta tuli tällainen

Hän kertoo Twitter-tilin olleen jälleen lukittuna muutaman päivän tuntemattomasta syystä.
Halla-aho viestitti asiasta Facebook-seinällään keskiviikkoiltana. Halla-ahon kirjoituksen mukaan tili on lukittu aiemminkin.
Jussi Halla-aho: Twitter-tilini lukittiin
Erkin kommentti: Uskomatonta poliittista vaikuttamista.

Maanpetos
Suomen kansalainen, joka Suomea koskevan sodan, aseellisen selkkauksen tai miehityksen aikana tai sellaisen välittömästi uhatessa
1) liittyy vihollisen asevoimiin,
2) osallistuu sotatoimiin tai muihin sotilaallisiin toimiin Suomea vastaan,
3) palvelee sellaisissa vihollisen sotilas- tai siviilitehtävissä, jotka välittömästi edistävät sotatoimia Suomea vastaan, taikka
4) ryhtyy yhteistoimintaan vihollisen kanssa tai muulla vastaavalla tavalla vihollisen eduksi vahingoittaa Suomea,
on tuomittava maanpetoksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.
Maanpetoksesta tuomitaan myös ulkomaalainen, joka tekee 1 momentin 4 kohdassa tarkoitetun teon Suomessa oleskellessaan tai ollessaan valtakunnan palveluksessa.
Yritys on rangaistava.
Tämän pykälän 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuna vihollisen auttamisena ei pidetä sellaista miehityksen aikana suoritettua toimenpidettä, joka on ilmeisen tarpeellinen väestön elinolojen turvaamiseksi.

Jussi Halla-aho 18.1.2019

Monet irakilaiset turvapaikanhakijat syyttävät pääministeri Juha Sipilää(kesk.) harhaanjohtavasta markkinoinnista lähi-idästä ja muualta saapuville turvapaikanhakijoille, kertoo Helsingin Sanomat. Sipilän lupaus antaa Kempeleen-kotinsa pakolaisten käyttöön esiteltiin viime syksynä Irakin televisiossa. Irakilaisturvapaikanhakijoiden mukaan se vaikutti siihen, että moni valitsi hakukohteekseen juuri Suomen.Erään Bagdadista kotoisin olevan, päätöstään yhä odottavan nuoren miehen mukaan hän ajatteli Sipilän lupauksen takia, että Suomessa olisi turvapaikanhakijoille enemmän tilaa kuin esimerkiksi Saksassa.
Turvapaikanhakijat syyttävät asuntonsa heille luvannutta Juha Sipilää – HS: "Olisimme voineet mennä muualle"

Reilut neljä kuukautta sisäministerinä toiminut Mykkänen (kok.) aloitti pestinsä keskellä eurooppalaista siirtolaiskriisiä. Käsillä on "EU:n yhteisen maahanmuuttopolitiikan kohtalon kesä", Mykkänen kuvailee.Tulevina viikkoina pitäisi EU:n tasolla löytää ratkaisut, joilla korjataan EU:n toimimattomuutensa osoittanut turvapaikkajärjestelmä. Ratkaisuehdotuksia lyödään tiskiin ensi viikon torstaina alkavassa Eurooppa-neuvoston huippukokouksessa.Julkisuuteen vuodetun päätösluonnoksen mukaan kokouksessa on esillä suunnitelma, jossa suojelua tarvitsevat pakolaiset eroteltaisiin elintasosiirtolaisista unionin ulkopuolelle perustettavissa keskuksissa.
Mykkänen haluaa tuoda pöytään omaan ratkaisunsa: YK:lla on jo vakiintunut kiintiöpakolaisjärjestelmä, joten miksei kasvatettaisi sen kokoa erillisten EU-vastaanottokeskusten perustamisen sijaan?Sisäministeri Kai Mykkänen haluaa kymmenkertaistaa kiintiöpakolaisten määrän: "Nykyjärjestelmä on kaukana täydellisestä"

Jussi Halla-aho Oulun seksuaalirikoksista (tekstitetty englanniksi)


Keskusrikospoliisi on tehnyt kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden riskiarvioita syksystä 2017. Toistaiseksi riskiarvio on tehty yli 9 000 henkilölle.Riskiarvion tarkoitus on seuloa ihmisten joukosta ne, joilla KRP arvioi olevan "potentiaalia syyllistyä Suomessa vakaviin rikoksiin". Tällaiset henkilöt pyritään poistamaan maasta ensimmäisinä.Näitä riskihenkilöitä on yli 9 000 henkilön joukosta löytynyt KRP:n mukaan toistaiseksi yli 200.Riskiarvio tehdään rikoshistorian perusteella. Mainitut 200 henkilöä ovat olleet Suomessa epäiltynä rikoksista, tai sitten heidän epäillään "aiheuttavan uhkaa kansalliselle turvallisuudelle".KRP tehnyt riskiarvion 9 000 kielteisen päätöksen saaneesta turvapaikanhakijasta – yli 200 arvioitu mahdollisesti vaarallisiksi
1990-luvun laman seurauksena Suomessa poistettiin markkinoilta n.48000 yritystä, n. 500 000 ihmistä joutui työttömäksi, yli 280 000 ylivelkaantui ja 11 500 yrittäjää teki itsemurhan. 1990-luvun lama johtui Suomen poliittisten päättäjien virheistä. Suomen tasavallan presidenttin johdolla päätettiin, että pankki voittaa ylemmissä oikeusasteissa. Kysymyksessä on valtiopetos kun tasavallan presidentti puuttuu riippumattoman tuomioistuimen toimintaan. Ns. Koiviston konklaavi 6.5.1992 on keskeinen tapahtuma asiassa. Sitä seurasi SSP-sopimus 22.10.1992, jossa Esko Ahon hallitus sopi neljän ostajapankin kanssa toimenpiteistä, joilla poistettiin ylikapasiteettia markkinoilta ajamalla yrityksiä konkurssiin. Kysymyksessä on valtiopetos. Sipilän hallitus ja ennenkaikkea pääministeri Juha Sipilä ja valtionvarainmnisteri Petteri Orpo ovat vastuussa siitä, että valtiopetoksen tutkinta ja vahinkorvausten maksaminen on estetty. Asioiden selvittämiseen tarvitaan totuuskomissio, koska viranomaiset eivät tutki eikä selvitä asioita. Vastuussa asioista ovat myös kaikki nykyiset ja entiset kansanedustajat ja ministerit vuosilta 1992-2019.

Laura Huhtasaaren totuuskomissio

Valtiopetos ja maanpetos
Valtiopetos
Joka tarkoituksenaan väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla tai siihen rinnastettavalla tavalla oikeudettomasti pakottamalla taikka valtiosääntöä rikkoen
1) kumota Suomen valtiosääntö tai muuttaa sitä taikka
2) muuttaa Suomen valtiojärjestystä
tekee teon, josta aiheutuu sanotun tarkoituksen toteutumisen vaara, on tuomittava valtiopetoksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.
Valtiopetoksesta tuomitaan myös se, joka väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla syrjäyttää tai yrittää syrjäyttää tasavallan presidentin, valtioneuvoston tai eduskunnan taikka kokonaan tai osaksi estää tai yrittää estää niitä käyttämästä toimivaltaansa.

Suomessa ei ole perususlakituomioistuinta kuten muissa maissa. Perustuslakitumioistuin
https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslakituomioistuin . Suomessa laillisuusvalvojille tehdyistä kanteluista vain kuusi promillea aiheuttaa huomautuksen vastaisen varalle. Laillisuusvavojat valvoat kansanedustajia ja kansanedustajat valvovat laillisuusvalvojia. Pukki on siis kaalimaan vartijana. Ystävä, entinen kansanedustaja ja pappi Juhani Alaranta kertoi, että oikeuskanslerinvirasto kutsui perustuslakivaliokunnan jäsenet vierailulle oikeuskanslerinvirastoon. Kokouskutsussa luki, että baarikaappi avataan kello 15. Alaranta kertooi, ettei hän osallistunut vierailulle. Aikanaan laillisuusvalvoja Jukka Okko vastasi kantelijalle puhelimessa, että ”se on justiin sama mitä papereita Te tänne toimitatte, niin niillä ei ole mitäään merkitystä”. Korkein oikeus Suomessa ei noudata Suomen perustuslakia eikä Euroopan Ihmisoikeussopimusta. Korkein oikeus ei perustele kielteisiä päätöksiä niin kuin laki ja sopimukses edellyttävät. Entinen korkeimman oikeuden jäsen Jukka Kemppinen kirjoittaa kirjassaan ”Taistelu oikeudesta”, että ”Korkein oikeus on tällä hetkeää todellisessa ahdingossa ja luottamus tuomioistuimiin on rapautunut niin pahasti, että menetetyn maineen korjaamiseen voi mennä kolmekymmentä vuotta. Monet kansalaiset eivät käytä enää sanoja ”korkein oikeus” naureskelematta, ja varmaan moni oikeusneuvos on ammattia kysyttäessä häpeissään valehdellut soittavansa pianoa pornobaarissa, koska se kuulostaa hienommalta kuin jäsenyys Korkeimmassa oikeudessa.”
Poliisin ja syyttäjän rikolliseksei epäiltävästä toiminnasta saa hyvän kuvan blogistani http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/ ja toimittaja Mikko Niskasaaren blogista https://www.mikkoniskasaari.fi/blog

Valtiopetokseen ovat minun oikeustajuni mukaan osallistuneet kaikki kansanedustajat, jotka eivät ole ryhtyneet asian vaatimiin toimenpiteisiin asiassa. Pääministeri Juha Sipilä ja valtionvarainministeri Petteri Orpo ovat olleet erittäin hyvin informoituja asiasta, mutta he eivät ole ryhtyneet asian vaatimiin toimenpiteisiin. Tiedän, että olen varmasti oikeassa ja pystyn sen todistamaan. Harkitsen saatavani perinnän antamista ulkomaiselle perintätoimistolle ns. Pietarin Perinnälle. Se perii saatavan henkilökohtaisesti vastuulllisilta henkilöiltä. Minulla on nyt Valtiokonttorin päätös asiassa, että Suomen vatlio kieltäytyy maksamasta. Tässä päätös ja vahinkorvaushakemus.

TÄSSÄ ON TODISTUSAINEISTO (osaksi salaiseksi julistettua)

Valtiokonttorin päätös ( salaiseksi julistettu)

Valtiokonttorin päätös on tähän asiaan:

Ulosoton peruste on virheellinen ja ulosotto jatkuu edelleen.
Tilanne on ja oli tämä
Konkurssisääntö 50 a § (31.1.1995/110)
Väliaikainen pesänhoitaja voi myydä velallista ja suurimpia velkojia kuultuaan konkurssipesään kuuluvaa irtainta omaisuutta siinä laajudessa kuin se on välttämätöntä tappioiden välttämikseksi tai kka konkurssipesän hallinnosta tai hoidosta aiheutuvien kustannusten maksamiseksi.
Kera Oy käytti saattohoitajaa, jonka tehtävänä oli tuhota yritys. Saattohoitaja teki muiden osakkaiden tietämättä Kera OY:n kanssa kuvassa olevan sopimuksen. Kysymyksessä on törkeä petos, koska myyjä Kera Oy oli päättänyt poistaa perustettavan yhtiön markkinoilta. Siihen liittyy kuvassa oleva sopimus.
Väliaikaiset pesänhoitajat eivät konkurssisäännön mukaan saa myydä kiinteää omaisuutta. He kuitenkin myyjät kiinteää omasuutta maakaaren vastaisesti. Heillä ei ollut valtakirjoja ja he myivät toisen omaisuutta omanaan.
Kaupanteossa salattiin 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset. Kysymyksessä oli törkeä petos.
Kaupanvahvistajaksi on merkitty tuleva syyttäjä Sulo Heiskari, joka ei kauppakirjan allekirjoittajan mukaan ollut paikalla, kun kauppasopimus allekirjoitettiin.
Kaupanvahvistajan kutsuma todistaja todistaa, ettei hän ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin.
Kaupanvahvistajaksi merkitty nimismies Sulo Heiskari toimi syyttäjänä kaikissa kauppasopimuksista johtuvista oikeudenkäynneistä. Syyttäjistä annetun lain mkaan hän ehdottomastai esteellinen toimimaan syyttäjänä näissä asioissa.
Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä purki kaupat. Kaupan purku on aina lopullinen ja peruuttamaton. Kun pääsopimus puretaan niin liitännäiset eli takaukset eivät voida voimaan. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä haki konkurssituomion väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu.
Varatuomari Paavo M. Petäjä antoi Ylivieskan käräjäoikeudelle väärän lausuman asiassa ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja. Paavo M. Petäjä tunnustaa asian KRP:lle
Silloiselle asianajajalle Asko Keräselle annettiin valtakirjat asioiden hoitamiseksi, koska hän pyysi niitä sillä perusteella, että konkurssi on laiton, koska kaupat oli purettu.
Entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen tunnustaa, että hän jätti valituksen tekemättä. Nyt ainoa mahdollisuus on saada purku korkeimmalta oikeudelta, mutta korkein oikeus ei suostu purkamaan vääriä tuomioita eikä Ylivieskan käräjäoikeus ota asiaa käsiteltäväkseen. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä eikä laillisuusvalvonta näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.
Tutkinnanjohtajana ollut poliisi Raimo Ollila on jättänyt kaikki rikostutkintapyynnöt tutkimatta.
Asianajaja Hannu Maskonen teki asiassa oman lopullisen ratkaisunsa, putosi parvekkeelta ja kuoli.
Ennen kuolemaansa asianajaja Hannu Maskonen haastoi Erkki ja Eila Ahon oikeuteen velallisen epärehellisyydestä Merita-pankin nimissä pankinjohtajan tietämättä asiasta. Tässä pankinjohtajan todistus.
Erkki Aho tuomittiin asiassa 75 päivän ehdottomaan vankeuteen sellaisen velan perusteella jota ei edes ollut olemassa.
Koska oli eduskuntavaalit tulossa niin kansanedustajaehdokas Kalajoen kaupunginvaltuuston silloinen puheenjohtaja organisoi asiat niin, että Erkki Ahon piti antaa valtuustolle selvitys vankeustuomiosta otsikolla Luottamusmiehen rikollinen toiminta luottamustoimen ulkopuolella. Valtuutettu Erkki Aho teki parissa viikossa 1879-sivun selvityksen asioista. Valtuuston puheenjohtaja Raili Myllylä apunaan Kalajoen kaupungin virkamiesjohto estivät valtuutettu Erkki Ahoa esittämästä asioita valtuutetuille. Kysymyksessä oli törkeä luottamusaseman ja virka-aseman väärin käyttö sekä rikollisten suojelu.

Tässä selostus ja todistusaineistot
PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 3

Videot
Erkki Ahon videot ( 8 videoa)

Valtiopetos on tosiasia

Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

oikeustoimi ja poliisiblogi

Kaikki valtion rikollinen toiminta minua kohtaan perustuu valtiopetokseen ja valtiopetos ei vanhene koskaan. Kysymyksessä on 10.5.1995 alkanut kidutusrikos, mikä on jatkunut tähän päivään saakka.

Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset

Vakaan markan politiikka ja Koiviston konklaavi

Koiviston konklaavi

Terve Juha

Olen jo lähettänyt alla olevassa linkissä mainituille tahoille selvityksen ja laskun valtion rikollisesta toiminnasta asiassani.

Valtiopetos - kantelu oikeuskansleri Jaakko Jonkalle

Erkki Aholla on lisäksi 14 nidottua kirjaa PR-talojen konkurssivyyhdestä todistusaineistona sekä 11 banaanilaatikollista asiakirjoja Merenojatie 9 B 16 varastossa.
Erkki Ahosta lähemmät tiedot

Erkki Ahon työkokemus

Erkki Aho ääniharavana

Erkki Ahon toiminta valtuutettuna

Erkki Ahon elämä

Erkki Ahon blogit ja videot

Katso erityisesti blogit
Oikeuslaitos ja poliisi

Pankkikriisi

Nettikirja

Kalajoki-näyttely

Kalajoki

sekä Erkki Ahon blogi

Viimeisimmät ihmisoikeusrikokseni tapahtumat
Erkki Aho sairastui vakavaan syöpään voimakkaan stressin seurauksena

Voitin taisteluni syöpää vastaan
Tämä oli ruokavalioni, kun voitin syöpäni

Minut häädettiin kodistani, jonka omisti vävyni ja diakoni-tyttöni. Minusta tuli leipäjonon asiakas.
Kantelu ylitarkastaja Laura Kvarnströmin toiminnasta

Avioeropäätös 12.11.2018

Nyt olen menettänyt kaiken valtion rikollisen toiminnan johdosta ja Kalajoen kaupungin syrjinnän johdosta.

Vahingonkorvauslaskelma ajalta 11.5.1995 – 30.6.2017
  1. osakepääoma 100 857 euroa
  2. toimitusjohtajan palkka 4 438 394 euroa
  3. omaisuuden menetys (omakotitalo, kesämökki) 302 571 euroa
  4. tuotemerkit ym. 1 344 477 euroa
  5. henkiset kärsimykset 2 140 000 euroa
  6. tilauskanta 165 911 euroa
  7. kotimaan myynti 26 053 406 euroa
  8. Japanin myynti 1 443 430 euroa
  9. Optinorm Saksa 30 425 586 euroa
  10. ikkunakauppa 17 551 182 euroa
  11. Rautia/Kesko 47 407 000 euroa
  12. Saksan hirsi 10 460 000 euroa
  13. Venäjän puu 11 460 569 euroa
  14. rikollinen ulosotto 1.7.1996 – 31. 5.2017 535 000 euroa
    yhteensä153 828 383 euroa
  15. korko 7 %:a ajalle 1.6.2017 – 31.5.2018 n 10 767 986.81 euroa
    164 596 369,80
  16. korko 7 % ajalle 1.6.2018 – 30.11.2018 5 760 872, 94 euroa
    yhteensä 170 357 242,74 euroa
Erkki Aho
044-3025948

Mielestäni Suomen poliittisten päättäjien virheet ovat niin isoja, että niilä on vaarannettu sisäinen turvallisuus Suomessa. Eduskunnan on syytä käynnistää välikysymyskeskustelu sisäisestä turvallisuudesta. On täysin selvää, että eduskuntavaalikamppanja tulee olemaan riskialtis ainakin joillekin eduskuntaan pyrkijöille turvallisuuden kannalta asiaa tarkasteltuna- Keltaliivien on syytä käynnistää nyt omat mielenosoituksensa Suomen poliittisia päättäjiä vastaan sillä nyt on konkreettista asiaa mielenosoituksille. Toivon, että mielenilmaukset ovat rauhanomaisia eikä kukaan mieti keinoja joita käytettin viime vuosisadan alussa

Kalajoki

Kalajoen kirkkoremontin toinen vaihe käynnistyy maaliskuussa

Juha Roukala 201kg

Alueelliset uutiset

Oulun poliisi kertoo tiedotteessaan poliisiauton suistuneen tieltä Raahessa Valtatie 8:n ja Lapaluodontien risteyksessä varhain perjantaina noin kello 1.30. Poliisi kertoo tilanteen tapahtuneen, kun partio oli matkalla hälytystehtävälle Valtatie 8:aa etelän suuntaan.Valtatie 8:n ja Lapaluodontien risteyksessä poliisiauto väisti raskasta ajoneuvoyhdistelmää ja suistui tieltä ulos.Ulosajossa ei tullut henkilövahinkoja.Valtatie 8:n etelään menevä kaista oli hetken suljettu hinauksen takia.Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Viranomaisillekin sattuu ja tapahtuu – poliisiauto suistui tieltä Raahessa

Pyhäjärven Vaskikellontiellä poliisipartion tutkaan ajoi nuorimies hurjat lukemat lauantaiyönä. Partio mittautti tutkaan lukemat 177 km/h. Tieosuudella oli 80 km/h oleva nopeusrajoitus.Autoa kuljetti 17-vuotias nuori mies, joka oli saanut ajokortin henkilöauton kuljettamiseen poikkeusluvalla 10 päivää aikaisemmin. Auton kyydissä oli 4 matkustajaa.
Kuljettaja määrättiin ajokieltoon ja asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
17-vuotias ajoi hurjaa ylinopeutta Pyhäjärvellä - ajokortti poikkeusluvalla vain 10 päivää aiemmin

Kotimaan uutiset

Oppositiopuolue rkp:n varapuheenjohtaja, Kuntaliitossa työskentelevä Sandra Bergqvist vaatii Suomea ottamaan oppia Tanskan virheistä sote-uudistuksessa.
Tanskassa hallitus on kertonut lakkauttavansa itsehallintoalueet ja vahvistavansa kuntien roolia terveyspalveluissa. Suomessa asiasta kertoi Kuntalehti. Bergqvist toteaa, että sote- ja maakuntauudistuksen suunnitteluvaiheessa moni delegaatio matkusti Tanskaan tutustumaan maan malliin, jossa maakunnilla on vastuu terveydenhuollosta – mutta nyt Tanska vaihtaa suuntaa.Kuntalehti kertoo, että Tanska perusti viisi itsehallintoaluetta vuonna 2007 samassa yhteydessä, kun 13 lääniä lakkautettiin ja kuntien määrä väheni roimasti.Jatkossa puolestaan olisi viisi alueellista organisaatiota, jotka vastaisivat sairaaloiden toiminnasta, ja nykyisten itsehallintoalueiden tehtäviä jaettaisiin 21 muodostettavalle paikalliselle hoitoalueelle. Kuhunkin näistä alueista kuuluisi 4–5 kuntaa.
Suomen hallitus meni samaan ansaan” – Tanska tekee täyskäännöksen ja lakkauttaa sote-alueet

Valtiosääntöoikeuden asiantuntija, professori Juha Lavapuro katsoo, että Juha Sipilän hallituksen sote-esitys sisältää yhä ongelmia.Sote-uudistusta käsittelee parhaillaan eduskunnan perustuslakivaliokunta, kun eduskunnan vaalitaukoon on aikaa enää kahdeksan viikkoa. Valiokunnan puheenjohtaja Annika Lapintie sanoo Uudelle Suomelle, että tavoitteena on kuulla asiantuntijoita vielä viimeisen kerran tiistaina, jonka jälkeen perustuslakivaliokunnan kansanedustajat aloittavat niin sanotun valmistavan keskustelun lausunnostaan.Edellisen lausuntonsa sote-uudistuksesta perustuslakivaliokunta antoi viime kesäkuussa. Tuolloin se löysi lakiesityksistä 23 kohtaa, joihin se vaati muutosta. Nyt lait ovat jälleen perustuslakivaliokunnan tarkastelusa hallituksen ja sosiaali- ja terveysvaliokunnan uudistettua niitä koko viime syksyn.”Näyttäisi siltä, että aivan kaikkia perustuslakivaliokunnan kesäkuussa huomioimia ongelmia sosiaali- ja terveysvaliokunta ei ole pystynyt poistamaan”, sanoo Lavapuro Uudelle Suomelle.Lavapuro oli yksi kahdestatoista asiantuntijasta, joita perustuslakivaliokunta kuuli torstaina noin viiden tunnin kokouksen aikana. Kokouksen päätyttyä Lavapuro totesi yhdessä kollegansa, professori Tuomas Ojasen kanssa eduskunnan käytävällä, että esityksessä on yhä ongelmia.
Professori listaa 3 isoa sote-ongelmaa – ”Demokratian kannalta aivan ytimessä”

Suomen yksityiset eläkerahastot ovat kasvattaneet veroparatiiseille piilotettua varallisuutta, joka on tällä hetkellä jo yli 200 miljardia euroa.Nyt YLE julkaisi jutun, jossa kerrottiin kuinka tämä Suomen eläkejärjestelmä muka toimii.Siinä kerrottiin kuinka vuonna 2017 eläkkeitä maksettiin 27 miljardia euroa, joista valtaosa oli vanhuuseläkettä, mutta mukana oli myös muita eläkemuotoja kuten työkyvyttömyys- ja perhe-eläkkeitä. Nyt kuitenkin viime vuonna sattui käymään ihan näin, että tästä eläkepotista olisi kuulunut ottaa 4,3 miljardin euron siivu, mutta rahoja ei silti otettu.Menivätkö ne muiden taskuihin ?
Ottaen huomioon sen, että nämä eläkerahastot ovat yksityisiä yhtiöitä ja se sotii hyvin paljon sen kanssa, että kyseessä on suomalaisten veronmaksajien eläkerahat.
Puhallettiinko Suomen eläkevarastoista viime vuonna 4,3 miljardia ?

MAAHANMUUTTOVIRASTO on paljastanut satoja ulkomaalaisia, joilla ei ole enää laillista perustetta oleskella Suomessa.Laittomasti oleskelleet paljastuivat, kun virasto ryhtyi seuraamaan, pitääkö peruste oleskeluluvan saannille enää paikkansa. Yksi oleskeluluvan perusteista on ollut avioliitto suomalaisen kanssa.– Kun oleskelulupa on myönnetty avioliiton perusteella, lähdettiin selvittämään, kuinka moni on kenties eronnut eli lupaperusteet eivät enää täyttyisi, Maahanmuuttoviraston tulosalueen johtaja Olli Koskipirtti kertoo selvitystyöstä.Ensimmäisessä noin tuhannen hengen otannasta paljastui, että monessa tapauksessa perhesiteelle ei ole perustetta. Avioliitto on purkautunut. Migri otti uuden keinon käyttöön – paljasti satoja ulkomaalaisia, joilla ei ole laillista perustetta oleskella Suomessa

Vantaan lähiöiden tulomuuttajista lähes puolet on vieraskielisiä. Muuta kuin suomea, ruotsia tai saamea puhuvien määrä lähiömuuttajista on tuplaantunut kymmenessä vuodessa, sillä vuonna 2008 heitä oli 22,8 prosenttia ja 2017 46,8 prosenttia.
Tieto selviää Vantaan kaupungin tilastopalveluyksikön tekemästä katsauksesta, jossa selvitettiin Vantaan muuttoliikettä kerrostaloalueilla 2008–17.
Jo puolet Vantaan vanhoihin lähiöihin muuttavista on vieraskielisiä

Iltalehti selvitti, haluavatko kokoomuksen tärkeimmät vaikuttajat mieluummin seuraavaan hallitukseen SDP:n vai keskustan kanssa.IL-kyselyn tulos on yllättävä, sillä lähes 90 prosenttia (86,9 %) kokoomuslaisista haluaisi jatkaa hallitusyhteistyötä keskustan kanssa.Nykyinen hallituspohja on toiminut hyvin. Talous on saatu kuntoon ja vaihtotase plussalle. Työn ensisijaisuuden linjaa ei pidä riskeerata, sillä näillä työmarkkinapelisäännöillä Suomi ei ole valmis kohtaamaan seuraavaa talouden laskukautta. Keskustan kanssa on helpompi viedä työmarkkinoita lisääntyvän jouston ja paikallisen sopimisen suuntaan, iisalmelainen kansanedustaja Markku Eestilä perustelee.Kysely lähetettiin 140 kokoomuslaiselle. Vastaajat ovat kansanedustajia sekä puoluehallituksen, puoluevaltuuston ja piirihallitusten jäseniä. Kyselyyn osallistui 86 kokoomuslaista.Vastausprosentti (61,4 %) nousi korkeaksi, joten tuloksia voi pitää vahvasti suuntaa antavina. IL-kyselyssä yllättävä tulos: Kokoomuseliitti ei halua hallitukseen SDP:n kanssa – keskusta saa lähes 90 prosentin suosion

Moni terveysalan asiantuntija kaipaa sairaanhoitajakoulutukseen ryhtiä. Opetus ei saisi määrittyä liikaa ammattikorkeakoulujen sisäisistä linjauksista, yksittäisten opettajien mieltymyksistä tai hoitolaitosten resursseista harjoittelun järjestämisessä. Yhtenäisiä standardeja sairaanhoitajaosaamisen vähimmäisvaatimuksista toivotaan – silloin tiedettäisiin nykyistä paremmin, mitä vastavalmistunut osaa, eikä opetusvastuuta vieritettäisi niin paljon hoitolaitoksille.Sairaanhoitajaopetuksen suurimmaksi ongelmaksi näyttää nousevan kaksoistutkinnon ohuus. Kun opiskellaan kätilöksi, ensihoitajaksi tai terveydenhoitajaksi, samalla tulee sairaanhoitajan pätevyys. Kritiikin mukaan liian ohuilla eväillä verrattuna pelkkään sairaanhoitajan tutkintoon, jonka laajuus on 210 opintopistettä. On nimittäin mahdollista, että esimerkiksi terveydenhoitaja ei työskentelekään terveydenhoitajana vaan sairaanhoitajana. Silloin osaamisen varmistaminen jää pitkälti hoitolaitoksen vastuulle.
Tätä on sairaanhoitajakoulutus kehnoimmillaan: niukkaa lääkeoppia, puutteellista ohjausta harjoittelussa ja vajavainen kaksoistutkinto

Hallituksen ilmoitus siitä, että ulkoministeriö käy läpi Suomen kansainväliset sopimukset ja selvittää, voitaisiinko niitä muuttamalla hallita maahanmuuttopolitiikkaa nykyistä paremmin tyrmistyttää tutkijoita.”Kylläpä veti sanattomaksi hallituksen ilmoitus kansainvälisten sopimusten muutostarpeiden selvittämisestä. Olen niin äimistynyt, etten löydä sanoja”, Åbo Akademin kansainvälisen oikeuden ja valtionsääntöoikeuden professori sekä Åbo Akademin ihmisoikeusinstituutin johtaja Elina Pirjatanniemi kommentoi Twitterissä.
Hän toteaa tviitistään syntyneessä keskustelussa, että monenväliset sopimukset ovat useiden valtioiden tekemiä sopimuksia, joita kunkin sopimuspuolen on sovellettava vilpittömässä mielessä.Tampereen yliopiston sukupuolen tutkimuksen professori, mediatutkija Anu Koivunen puolestaan toteaa, että normaalin rajat muuttuvat.
Kun normaalin rajat muuttuvat. Edelleen sanaton. En olisi uskonut, että tälle tielle lähdetään”, hän tviittaa.
Kaksi asiantuntijaa sanattomina hallituksen aikeesta: ”Normaalin rajat muuttuvat - En olisi uskonut, että tälle tielle lähdetään”

Ulkomaan uutiset

Trumpin henkilökohtainen avustaja sai joulukuussa vankeustuomion muun muassa kongressille valehtelusta. Buzzfeedin lähteiden mukaan häntä olisi ohjeistanut valehtelemaan presidentti Donald Trump. YHDYSVALLOISSA on noussut kohu uutissivusto Buzzfeedin raportista, jonka mukaan presidentti Donald Trump olisi ohjeistanut henkilökohtaista asianajajaansa Michael Cohenia valehtelemaan kongressille neuvotteluista, jotka koskivat Moskovaan rakennettavaksi suunniteltua Trump Tower -pilvenpiirtäjää.Lehti: Trump ohjeisti asianajajaansa valehtelemaan kongressille liiketoimistaan Venäjällä – ”Vakavimpia väitteitä tähän mennessä

Yhdysvallat harkitsee kiinalaisiin tuotteisiin kohdistuvien tuontitullien ainakin osittaista löysäämistä kauppaneuvotteluiden vauhdittamiseksi, kertoo talouslehti The Wall Street Journal
 Lehden lähteiden mukaan valtiovarainministeri Steve Mnuchin on nostanut strategiakeskusteluissa esiin ajatuksen luopua osasta tai kaikista tuontitulleista, jotka koskevat 250 miljardin dollarin arvoista Kiinan tuontia.Tarkoituksena olisi saada Kiina tekemään myönnytyksiä neuvotteluissa ja edistää kauppasodan loppumista sekä pitkän tähtäimen sovun saavuttamista Kiinan kanssa.

The Wall Street Journal: Yhdysvallat harkitsee kiinalaistuotteiden tuontitullien höllentämistä

Talousuutiset

Sähköautoja valmistava Tesla vähentää tuhansia työntekijöitä. Yhtiön mukaan se aikoo vähentää seitsemän prosenttia työvoimastaan.Teslalla on yli 45 000 työntekijää. Yhtiön perustaja Elon Musk perusteli työntekijöille perjantaina lähettämässään sähköpostissa vähennyksiä sillä, että Teslat ovat edelleen liian kalliita eivätkä tuota tarpeeksi voittoa.
Teslalla on ollut vaikeuksia saada markkinoille mallia, johon muilla kuin varakkailla autoilijoilla olisi varaa. Uuden Model 3 -mallin piti olla edeltäjiään halvempi, mutta sekin maksaa halvimmillaan Yhdysvalloissa noin 44 000 dollaria (vajaat 39 000 euroa).
Sähköautoja valmistava Tesla irtisanoo tuhansia työntekijöitä

Urheilu-uutiset

Seiväshyppääjä Wilma Murto on päässyt oivaan kisavireeseen Australiassa. Murto taivutti perjantaina Perthissä tuloksen 451 ja ylitti näin sentillä maaliskuussa Glasgow'ssa järjestettävien halli-EM-kisojen tulosrajan.Homma meni suunnitellusti, vaikka teknisesti hypyt eivät olleet mitään ihmeellisiä, poislukien 451:n ylitys, joka oli vähän parempi, Murto kertoi Urheiluliiton tiedotteessa.Tuntui, että hypyissä oli hyvin tehoa, mutta tekniikka vaihteli. Olen kuitenkin tyytyväinen, sillä EM-hallirajan ylitys oli tämän matkan päätavoite, painotti Murto, joka hyppäsi Perthissä 12 askeleen vauhdilla.
EM-kisaraja ylittyi sentillä – Wilma Murto oivassa vireessä

Heleniukselle puuhataan 20.huhtikuuta käytävää ottelua, jossa suomalainen kohtaa todellisen supertähden, bulgarialaisen Kubrat Pulevin. Pulev, 37, on raskaansarjan ehdottomia huippunimiä. Hän on yksi maailman ykkösen, kolmen liiton mestarin Anthony Joshuan, virallisista haastajista.Bulgarialainen on voittanut ammattilaisotteluistaan 26. Tappioita on yksi, sekin MM-ottelussa erästä Vladimir Klitshkoa vastaan marraskuussa 2014.Helenius, 35, nousi syyskuun lopussa kertaheitolla takaisin raskaansarjan isojen nimien haastajien joukkoon, kun hän tyrmäsi Saksan Erkan Teperin tämän kotikentällä ja nappasi itselleen IBF:n Intercontinental-vyön. Pulevin kaltaisen huippunimen kohtaaminen olisi eräällä tapaa looginen seuraava askel. Nyt vastus kovenisi kertaheitolla vähintään pari pykälää.Arvostettu toimittaja täräytti kovan väitteen: Robert Helenius on saamassa todellisen superottelun - väitti Robbea ruotsalaiseksi

Suomen nuorten maajoukkuepelaajan Timo Stavitskin kausi on ollut vaikea. Lainapesti kroatialaiseen NK Osijekin joukkueeseen on sujunut kaikkea muuta kuin odotetulla tavalla.
Elokuusta asti Kroatiassa pelannut Stavitski, 19, on pelannut Osijekin paidassa vain yhdessä cup-ottelussa. Syyskuun Zagorec-ottelussa peliaikaa tuli 80 minuuttia.
Ranskalaisesta Caenista lainalla oleva Stavitski ei ole pitkään aikaan päässyt Osijekissa edes penkille. Hän on edellisen kerran ollut vaihtopelaajana 10. marraskuuta Slaven Belupoa vastaan.

Norwichin maaliruisku Teemu Pukki oli tärkeässä osassa, kun hänen joukkueensa päihitti kotipelissään Birminghamin maalein 3–1 (3–1). Pukki aloitti ottelun maalinteon ja ohjasi reidellään vasemmalta tulleen Jamal Lewisin keskityspallon vastustajan verkkoon 13. minuutilla. Osumaa edelsi oikea-aikainen juoksu etutolpalle. Sarjaosuma oli Pukille tämän kauden 16:s ja hän nousi sarjan maalipörssin jaetulle kärkipaikalle yhdessä Sheffield Unitedin Billy Sharpin ja Aston Villan Tammy Abrahamin kanssa.
Pukki osui taas Englannissa – nousi maalipörssin jaetulle kärkipaikalle

Maailmalla tapahtuu

Matkustajia oli jo saapunut koneeseen ennen kuin poliisipartio tuli puhalluttamaan 44-vuotiaan kapteenin.FINNAIRIN entinen lentäjä on tuomittu kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen, koska hän oli lähdössä päihtyneenä lennolle. Kyse oli viime elokuisesta Finnairin lennosta Helsingistä Roomaan, jolle 44-vuotias kapteeni oli lähdössä tuomion mukaan yli kahden promillen humalassa.Kapteeni oli ennen kiinnijäämistään ehtinyt pitää perämiehen kanssa palaverin lentoon liittyvistä asioista, minkä lisäksi hän oli siirtynyt koneeseen ja tehnyt sille ulkoisen tarkastuksen. Myös matkustajia oli saapunut koneeseen ennen kuin kapteenilla kävi käry.
Ilmoituksen päihde-epäilystä teki toinen Finnairin työntekijä. Paikalle hälytettiin poliisipartio, joka puhallutti kapteenin. Finnair purki tapauksen jälkeen lentäjän työsuhteen.Finnairin kapteeni oli lähdössä yli kahden promillen humalassa Rooman-lennolle, sai potkut ja käräjillä ehdollista vankeutta

Oslolaisessa supermarketissa torstaina tapahtunutta puukotusta tutkitaan mahdollisena terroritekona, kertoo Reuters. Asiasta tiedotti Norjan poliisin turvallisuuspalvelu PST perjantaina.Puukotuksen uhriksi joutunut nainen oli maksamassa ostoksiaan kassalla veriteon tapahtuessa. Poliisi pidätti pian teon jälkeen siitä epäillyn, 20-vuotiaan venäläismiehen.– Mies kertoi kuulustelussa halunneensa tappaa useita ihmisiä ja että kyseessä oli terroriteko, PST:n päällikkö Benedicte Bjørnland kertoi lehdistötilaisuudessa.
Venäjän kansalainen pidätetty naisen puukottamisesta oslolaisessa supermarketissa – Norjan poliisi tutkii tapausta terroritekona

Saksa pohtii nyt Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian rinnalla kiinalaisen puhelin- ja verkkoyhtiö Huawein torjumista 5g-verkkojen rakentajana ja toimittajana. Asiasta kertoi ensimmäisenä saksalaislehti Handelsblatt. Taustalla on huoli tietoturvasta ja verkkovakoilusta Kiinan hyväksi. Saksan hallituksessa korostetaan nyt Handelsblattin ja Financial Timesin mukaan, että laitetoimittajien takaama turvallisuus uusille 5g-verkoille on ”erittäin merkittävä” tekijä, ja että tietoturva-asiat ohjaavat Saksan hallitusta verkkojen rakentamisessa. Yhdysvallat on lehtitietojen mukaan lobannut aktiivisesti Saksaa estämään Huawein 5g-verkot. Maan julkishallinnossa Huawein laitteiden käyttö on kielletty.Iso huoli kiinalaisen Huawein 5g-verkoista leviää – Lehdet: Nyt Saksakin pohtii kieltoa https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/269656-iso-huoli-kiinalaisen-huawein-5g-verkoista-leviaa-lehdet-nyt-saksakin-pohtii-kieltoa

Saksan suuret teollisuusyritykset ovat huolissaan Reinjoen vähenevästä vesimäärästä, kertoo talousuutistoimisto Bloomberg
.Viime vuoden lopulla laivaliikenne Reinillä jouduttiin keskeyttämään lähes kuukaudeksi joen muututtua paikoin liian matalaksi. Keskeytys tuli kalliiksi joen varrella olevalle teollisuudelle.Rein on Euroopan tärkein kuljetusreitti. Joka päivä sitä pitkin kulkee lukuisia proomuja, jotka vievät teollisuustuotteita Sveitsistä ja Saksasta joen suulla sijaitsevaan Euroopan suurimpaan satamaan, Rotterdamiin. Jokea ylöspäin tuodaan muun muassa raaka-aineita, polttoainetta ja hiiltä.
Reinjoki kuivumassa ilmastonmuutoksen takia – Saksan teollisuudella edessään suuri kuljetusongelma

Yle Areena

Pankit tilillä

Pankkien uhrit

Pankkilaskun maksajat

Youtube-videot

World of Dance: Charity & Andres

Katie Hopkins interviews Laura Huhtasaari LIVE

Mauri Peltokangas käväisi Petteri Orpon makkarakojulla Kalajoella

Sisällissota 1918 - Taistelu Helsingistä

Suomeen tulee nyt turvapaikanhakijoita myös itärajan yli

Juha Sipilä on valmis uhrautumaan

Juha Sipilä: "4 vuodessa talous kuntoon tai kävelen ulos."

Mielipiteet

Tämän kirjoituksen tarkoituksena on saattaa tilintarkastusalan tuhoamisvimma laajempaan tietoisuuteen. Kirjoitus on tehty lukuisten tilintarkastajien esittämien toivomusten takia. Olen joutunut pohtimaan ja katumaan uravalintaani: miksi koskaan aloin tilintarkastajaksi, jonka työ tänään on enenevässä määrin byrokratian oikkujen toteuttamista.
Tilintarkastusala on vain yksi esimerkki nyky-Suomesta. Kaikkialla byrokratia lisääntyy ja rangaistuksia kasvatetaan. Suomessa on yhä ikävämpi elää ja tehdä työtä.
Laiton byrokratia tuhosi tilintarkastusalan

Turvapaikanhakijat kylvävät turvattomuutta, kaivosyhtiöt tuhoavat kansallismaiseman ja ryöstävät arvomineraalit. Kiinteistöjä ja maa-alueita hankitaan Suomen suvereniteetin nakertamiseksi: puolustuskyvyn ja huoltovarmuuden heikentämiseksi. Yhteiskunnan toimintavarmuuden kannalta elintärkeä infra: energianjakelu, liikenne sekä tieto- ja viestiliikenne ovat ulkomaisten valtausoperaatioiden ja kyberhyökkäysten kohteina. Suomalaista koulutusjärjestelmää hyväksikäytetään surutta, terveydenhuoltomme ja sosiaaliturvajärjestelmämme ovat nekin hyväksikäytön kohteina. Kaksoiskansalaisuus on kehitetty yhteiskuntarauhaa nakertavaksi aikapommiksi. Suomalaiset naiset ja lapset ovat yhteiskuntaa heikentävän joukkoraiskausaseen tähtäimessä. Poliisin, puolustusvoimien, oikeuslaitoksen ja joukkotiedotusvälineiden toimintakykyä hiertävät monenmoiset rikostutkinnat, oikeudenkäynnit, kantelut ja mustamaalaus. Raiskattu maa

Hallitus päätti tänään selvittää mm. sitä, voidaanko Suomen Perustuslain 9 §:n 4 momenttia ja YK:n ihmisoikeussopimusta, Geneven pakolaissopimusta, EU:n perusoikeusasiakirjaa, Schengen-sopimusta ja Dublinin sopimusta alkaa soveltaa "Suomen etujen mukaisesti".
Suomesta ei saa karkottaa ulkomaalaista maahan, jossa häntä uhkaa kuolemantuomio, kidutus tai muu ihmisarvoa loukkaava kohtelu. Näin sanoo perustuslain em. momentti. Se on yhdenmukainen em. sopimusten kanssa. Hallituksella on iso urakka selvitysten jälkeen ennen eduskuntavaaleja muuttaa perustuslaki ja neuvotella kaikki viisi kansainvälistä sopimusta uusiksi.  Tätä yksi hallituspuolue, oikeastaan "epäpuolue", jolla on ministereitä ja kansanedustajia, mutta ei juurikaan kannatusta, vaati ja lupasi. Uhkasi lähteä hallituksesta.
Keskusta ja Kokoomus suostuivat selvittelyyn. Miksi? Koska hallituksen hajoaminen olisi "hillotolppaministerien" menetysten lisäksi merkinnyt Kepulle elämää suuremman maakuntauudistuksen kaatumista ja Kokoomukselle yhtä tärkeän markkinavetoisen ja kansainvälisiä pääomapiirejä suosivan valinnanvapausmallin kaatumista. Nämä kaatumiset olisivat sinetöineet kaikille kolmelle valtavan vaalitappion. Sellainen tosin on nytkin niillä edessä.
Hallitus huijaa, mutta kärsii raskaan tappion

MIltei viikon sen kesti. Wanhojen puolueiden järkytys.Nimittäin järkytys siitä, että perussuomalaiset olivat olleet oikeassa koko ajan. Salamannopeiden takinkääntöjen jälkeenkin wanhojen puolueiden hämmästys ja ahdistus on vain jatkunut.On pidetty miittinkiä ja on kriisikokoustettu. Eri puolueiden ajatuspajat, merkittävät älyköt, sihteerien luvuttomat laumat, spintohtorit, henkiset apumiehet & hanslankarit, kreetit ja pleetit ynnäs muut partokraatit ovat pyöritelleet mielessään sitä, että kansa on nyt todella järkyttynyt ja raivoissaan. Vaali ovat tulossa ja ihmiset vaativat toimia turvattomuuden torjumiseksi Suomessa.Ei tullutkaan ilmastovaalit! ihmiset eivät halua lopettaa yksityisautoilua, lemmikkejä, lihansyöntiä ja normaalia elämää. Ennen kaikkea ihmiset haluavat vallanpitäjiltä turvallisuutta; sitä että lapset saavat olla rauhassa ja että tämän ongelman alkusyyhyn – järjettömään migraatiopolitiikkaan puututaan.
Kieltäminen ja demarien karvas kalkki

Toisaalta puolueet luottavat siihen, etteivät äänestäjät muista läheskään kaikkea, mitä puoluejohtajat Juha Sipilä ja Alexander Stubb lupasivat pyhästi ennen vuoden 2015 eduskuntavaaleja. "Koulutuksesta emme leikkaa". Näin he vakuuttelivat tuon tuostakin. Mutta mitä tapahtui vaalein jälkeen? Kyllä, Juha Sipilä hallitus, jossa kokoomus on mukana, leikkasi ensiksi juuri koulutuksen määrärahoja. HS:n toimittaja Marko Junkkari muisteli tänään miten kokoomuksen Petteri Orpo halusi uransa alkuvaiheissa, että "kokoomuslaiset luottavat kokoomuksen". Sitten hän halusi, että "kokoomus luottaa ihmiseen" ja patisteli, että "ihmisten pitää luotaa itseensä". Nyt sitten on vuorossa iskulause, jonka mukaan "kokoomus luottaa Suomeen". Vaaleissa ratkaistaan todennäköisesti myös Suomen seuraavan komissaarin nimi. Jos kokoomus voittaa, komissaariksi tulee Alex Stubb. Jos Antti Rinteestä tulee pääministeri, komisaariksi valitaan nainen, luultavasti Jutta Urpilainen. Tästä muistuu mielen keskustapuolueen edeltäjän Maalaisliiton vaaleissa käyttämä slogan ja vaalimainos. Siinä oli kuva, jossa olivat Raamattu ja lakikirja. Kuvan alla oli teksti: Näihin luottaa Maalaisliitto.
Vaalisloganien aikaa

Suomen suurin maakuntalehti Helsingin Sanomat on vihdoin havainnut asian, josta olen kirjoittanut vuosia: on poliisin poliittinen valinta jättää kansalaisten tekemät rikosilmoitukset tutkimatta.Lehti on saanut käsiinsä Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen sisäisen määräyksen, jonka mukaan ”Tutkinnanjohtajien vastuulla on, että jutut jäävät pääsääntöisesti esikäsittelyyn”. Linjauksen antoi rikosylikomisario Timo Nyyssönen, kirjoittaa HS.Nyyssönen on tuttu rosvo. Minulla on erittäin henkilökohtainen muisto Nyyssösen rikosuralta. Rikolliset johtavat poliisia

Suomessa on hyvin vähän todellisia suurvaltapolitiikan asiantuntijoita ja asia tulee selkeimmin esiin arvioitaessa Venäjän toimia. Perestroikan jälkeinen Venäjä oli USA:n poliittisen johdon kannalta paras hetki saavuttaa USA:n strategisia tavoitteita hallita ainoana suurvaltana myös maailman suurimman valtion Venäjän koko aluetta. Jotain kuitenkin unohtui ja se oli Venäjän kansan tahto säilyä venäläisenä. Uusi maailmanjärjestys NWO perustui siihen oletukseen, että Maailmanpankki sekä IMF ja suurimmat Wall Streetin pankit pystyvät säilyttämään US dollarin aseman maailman tärkeimpänä maksuvaluuttana. NWO:n kannalta kaikki sujui Brzezinskin suunnitelmien mukaisesti, sillä Tsetsenian sodan uskottiin heikentävän Venäjää ratkaisevasti ja heikkona presidenttinä pidetty Jeltsin koettiin helposti ohjailtavaksi. Venäjästä irtaantuneiden Neuvostoliiton aikaisten osatasavaltojen hallintoon USA uskoi pystyvänsä vaikuttamaan siten, että Venäjä jäisi pysyvästi taloudellisesti ja sotilaallisesti heikoksi.
TODELLISUUS JA KUVITELMAT

Tohtoritason mielipide:
Suomen hallituksen pääministeri Juha Sipilän (kesk) ja valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) koettavat sulkea oululaisten suut rahalla, jotta muukalaisten Suomessa harjoittamista raiskauksista saadaan huomio käännetyksi suomalaisten omiin "virheisiin". Vanhan suvakkikaavan mukaan: "Eivät suomalaiset ole muita parempia."Viime päivien keskustelua lehdissä ja tv:ssä seuratessa kiinnittyy huomio itse pääkysymyksen välttelyyn. Pääkysymys on, miten raiskausrikollisuuden kasvu ja muut maahanmuuton ongelmat ratkaistaan?
Mielestäni siinä on kolme päärintamaa: 1) luvattoman maahantunkeutumisen estäminen rajavalvonnalla, 2) maassa olevien väkivaltarikollisten poimiminen, saattaminen vastuuseen ja laittomasti maassa olevien poistaminen, 3) lainsäädännön saattaminen ajan tasalle sekä maahanmuutossa että "monikulttuurisuusihanteen" turmiollisten seurausten torjumiseksi.Laajasti Suomessa tunnustetaan, että "monikulttuurisuuden" ihailu ja maahanmuuton tuoma "rikkaus" ovat olleet suuri virhe. Vuonna 2015 tapahtunut lähes 33 000 muukalaisen ryntäys maahan on ollut kestämätön. Perussuomalaiset ja monet pienpuolueet ovat vastustaneet tätä. Heidät kaikki, niin kaikki kriittiset puolueet ja yksityiset kansalaiset on syyllistetty ja monia heistä on rangaistu asiallisestakin arvostelusta, joka nyt aletaan tunnustaa oikeutetuksi. "Nettipoliiseja" on palkattu vainoamaan kunniallisia suomalaisia, kun olisi pitänyt netistä etsiä muukalaisia "viina- ja huumesetiä", joiden aatemaailma on nyt räjähtänyt kaikkien suomalaisten silmille. Koko Eurooppa on sekaisin keskeisesti juuri virheellisen maahanmuuttopolitiikan seurauksena. Kritiikittömästi on ajettu muukalaiskulttuurin etuja europpalaisten kansallisvaltioiden kustannuksella. Kun tämä EU:n linja ei ole onnistunut, laajat vastarintaliikkeet ovat syntyneet useimmissa maissa. Mutta vieläkään ei Suomessakaan tunnusteta, että Sipilän ja Orpon kansallisvaltiomme ja kansamme edun vastainen politiikka on ajanut taloutemme, kulttuurimme ja,, kasvatuksemme turmioon. Sieltä ei nousta, ennen kuin virhepoitiikkaa harjoittaneet puolueet ja johtajat tulevat vaaleissa poliittisesti rangaistuksi. Tehtyjä tekoja ei saa painaa villaisella eikä virheitä saa pyrkiä hyvittämään veronmaksajien päähän otetulla uudella velalla. Suorastaan etova ja julkeudessaan härski on Kokoomuksen tänään HS:n koko etusivulla julkaisema mainos, jossa puheenjohtaja Petteri Orpo ilmoittaa kokoomuksen luottavan Suomeen ja suomalaisiin, jotka ovat "maailman luotettavin kansa". "Olemme aina hoitaneet hommamme ja pärjänneet, vaikeissakin paikoissa. Yhdessä teemme Suomesta vieläkin paremman maan", Orpo julistaa nyt vaihteeksi taas kansallismieliseksi julistautuen.,. Yleisesti on maailmalla tunnustettu suomalaisten monet hyvät puolet: ahkeruus, velkojsen maksu, reiluus ja auttamishalu. Yhtenäinen kansa on vahva. Kansa seuraa ja tottelee hyviä johtajia. Valitettavasti EU:n aikana johtajamme ovat enimmäkseen ovat olleet omaa etuaan tavoittelevia, ahneita, kansallisvaltioita tuhoamaan pyrkiviä ja mikä pahinta: Suomea kansan tahdon vastaisesti EU:n liittovaltioon ajavia ja kansallisomaisuuksiemme pois antajia. Suorastaan maanpetoksellisuutta lähentelevää on ollut kansallisvaltion hävittämispyrkimys ja muukalaisten joukkomaahanmuuton salliminen. Tässä Sipilä ja Orpo ovat oman kansansa pettäneet. Henkilökohtaisesti en heistä kumpaankaan luota, en vaalien välillä ja kaikkein vähiten vaaliuurnilla.

Kotimaan matkailu

Suomen eteläisin kaupunki Hanko sijaitsee noin 130 kilometrin päässä Helsingistä ja on kesäisin hyvin suosittu kohde. Hanko se tunnetaan idyllisestä kaupunkitunnelmasta sekä kauniista hiekkarannoista. Hanko on nimenomaan kesäkohde, mutta kaupunki on vierailun arvoinen myös muina vuodenaikoina.Kesän kuukausina Hankoon suunnistaa niin matkailijoita kuin kesäasukkaitakin, ja runsas tapahtumatarjonta pitää huolen siitä, ettei vierailijan aika käy pitkäksi.Meri on yksi Hangon vallitsevimmista elementeistä, sillä se ympäröi kaupunkia etelästä, lännestä ja pohjoisesta. Meri lukuisine rantoineen on myös yksi kaupungin nähtävyyksistä. Hangolla on roimasti yli sata kilometriä rantaviivaa, josta hiekkarantaa riittää 30 kilometrin matkalle. Rantalomailun ystävien kannattaa siis suunnata Hangon rannoille loikoilemaan. Merellisiä maisemia Hangossa

Pori on useiden tunnettujen rockbändien kotikaupunki sekä tietysti Pori Jazzin ja muiden suosittujen kesätapahtumien järjestäjä. Ensimmäinen suomenkielinen teatteri perustettiin Porissa 1800-luvulla, ja nykyisin kaupunki on kerännyt mainetta eteenkin vaihtoehtoisen taiteen tarjoajana. Poriin suuntaavan vierailijan kannattaa ehdottomasti käydä myös keskusta-alueen ulkopuolella. Yyterin hiekkaranta on yksi kesäisen Suomen kauniimmista rantakohteista, ja lomallaan kaipaa luontoon, voi tutustua Yyterinniemen retkeilyreitteihin ja luontopolkuihin lintutorneineen. Muusikkokaupunki Pori

Seinäjoki on vireä eteläpohjalainen kaupunki. Rautateiden solmukohdassa kehittymään lähtenyt ja nopeasti kasvava kaupunki kutsuu vierailijoita kesäisillä Tangomarkkinoilla ja Provinssirockilla.Alvar Aallon suunnittelemat rakennukset kaupungin keskustassa ovat tunnettuja nähtävyyksiä, ja kaupungin ulkopuolella avautuvat luontokohteet sopivat koko perheen lomasuunnitelmiin.Tangomarkkinoiden kotikaupunki

Ulkomaan matkailu

Iguazu Falls Vacation Travel Guide | Expedia

Niagara Falls Vacation Travel Guide | Expedia

Cusco & Machu Picchu Vacation Travel Guide | Expedia

Musikki

Just For You

GIOVANNI MARRADI - Only You

Frédéric Chopin - Spring Waltz

Loppukevennykset

Venäjä on ottanut kiinni 27-vuotiaan Nastja Rybkan, joka lensi torstaina Moskovaan oltuaan Venäjän pyynnöstä kiinniotettuna Thaimaassa. Thaimaan poliisi pidätti alkuvuonna 2018 kaikkiaan 10 venäläistä, joiden kerrottiin järjestäneen Pattayalla sijaitsevassa hotellissa ”seksikoulutusta” venäläisturisteille.
Venäjän poliisin kerrotaan ottaneen Rybkan kiinni lentoasemalla Moskovassa. Uutistoimisto AFP:n mukaan Rybka ”raahattiin” pois lentokentän kauttakulkualueelta ja laitettiin säilöön. Hänen kerrottiin yrittäneen jatkaa matkaansa Valko-Venäjälle.
Samaan aikaan viranomaiset ottivat kiinni kolme muuta henkilöä, kertoo uutistoimisto Reuters. Heitä syytetään muun muassa salaliitosta ja prostituutiosta.
Venäjä raahasi 27-vuotiaan ”oligarkinviettelijän” lentokentältä – uhkasi paljastaa Trumpin ja venäläisten yhteydet

Kiinalainen elektroniikkajätti, ennen kaikkea älypuhelimistaan tunnettu Huawei, toimi gaalassa pääsponsorina. Muun muassa vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken palkinnon kävi jakamassa firman kuluttajaliiketoiminnan maajohtaja, ja logot olivat luonnollisesti erittäin näkyvästi esillä myös Ylen tv-lähetyksessä. Muutoin tässä kaikessa ei olisi liiemmin ihmettelemistä, mutta Huawei on viime aikoina ollut esillä erittäin kyseenalaisessa valossa. Seura ottaa artikkelissaan esille muun muassa viime aikaiset syytökset, joiden mukaan Kiinan valtio käyttää yhtiötä vakoilutarkoituksiin. Muun muassa Puolassa on viikko sitten pidätetty Huawein työntekijä vakoilusta syytettynä. Kyseinen työntekijä sai hetimmiten potkut yhtiön palveluksesta Toinen kohu nousi, kun Kiina korotti kanadalaisen Robert Lloyd Schellenbergin huumeiden salakuljetustuomion kuolemanrangaistukseksSeura: Kiinalainen kohufirma sai kiusallisen paljon näkyvyyttä Urheilugaalassa - Yle-pomo: ”En pysty ottamaan kantaa”

Washington Times -lehden tiedustelulähteiden mukaan Suomi olisi todennäköisesti jakanut tiedot keskustelujen sisällöstä amerikkalaistiedustelun kanssa. Amerikkalaislehti Washington Times esittää sivuillaan arvion, jonka mukaan Suomi olisi salakuunnellut Donald Trumpin ja Vladimir Putinin kahdenvälistä keskustelua Helsingin huippukokouksessa viime kesänä.
Lehtiväite: Suomi salakuunteli Trumpin ja Putinin keskustelua Helsingin huippukokouksessa

Tollo, perkele

Kuntoilu

Lift Your Legs Up for 1 Minute, See What Happens to Your Body

Lift Up Your Legs for 15 Minutes Every Day, and See What Will Happen to Your Body

5-Minute Workout to Get in Shape in 4 Weeks

Liikunta ja terveys

Verenpaine 140 / 76, pulssi 56 , Paino ? kg. Jumppa 20 /470 min, kuntosali 0/ 280 min, kävely 4/75 km , uinti 0/600 m, pyöräily 0/0 km



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti