Suomessa lääketiede ei
noteeraa syövänhoidossa ruokavalioa. Itse olen sitä mieltä, että
ihminen on sitä mitä hän syö ja miten hän elää. Ihminen on
psykofyysinen kokonaisuus ja ihminen on sitä mitä hän ajattelee ja
tekee. Olen oman tien kulkija ja teen niinkuin minusta hyvältä ja
oikealta tuntuu. Olen taistellut syöpää vastaan ruokavalion ja
liikunnan avulla. Tutkimustulokset osoittavat nyt, että minulla syöpälöydyksiä
ei ole enää, eikä levinneisyyttä ole.
Aamupalalla syön
puolukoita tai mustikoita, turkkilaista jugurttia, kauranlesettä,
pellavansiemenrouhetta, chiansiementä, kylmäpuristettua ja
kuivattua tyrniä, mustaherukkaa, puolukkaa ja karpaloa,
omenaraastetta, hunajaa, viinirypäleitä ja karpaloita.
Toisessa annoksessa on
keräkaaliraastetta, porkkanaraastetta, hapankaali- ja
valkosipuliraastetta, punajuurta, soijapapuja ja valkosipulikynnen
viipaleita.
Juomana on
voikukanjuuriteetä, pakuriteetä ja porkkana-ananasmehua.
Lisäksi syön tonnikalaa,
kananmunan ja puhtaasta rukiista tehdyn leivänpalan.
Kuvista puuttuu soyamaito,
sitruuna, banaani, parsakaali ja avokaado. Päivällä salaattina on
vihersalaatti, tuorekurkku, tomaatti, tonnikala ja laitan salaattiin
vähän ruokaöljyä ja suolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti