lauantai 12. tammikuuta 2019

LA 12.01.2019 Maahanmuttokriisin syylliset oikeudelliseen ja taloudelliseen vastuuseen


VAADIMME RIKOSTUTKINTAA
On selvä että nämä tapahtumat antavat perusteen ministerien virkavelvollisuuden tutkintaan. Vaadimme poliisilta toimia ja valtakunnanoikeutta globalisteille. Tähän palataan. Hinta on liian suuri ja surullinen globalistien "onnelasta".” Lainaus facebookista.

Minun näkemykseni on se, että suurimmat syylliset maahanmuuttokriisissä Suomessa ovat kokoomuslaiset ministerit Petteri Orpo, Paula Risikko ja Kai Mykkänen. Heillä on alunalkaen ollut mielessä ns. hädänalasen aseman hyväksikäyttöä eli hyötyä maahanmuutosta. Juha Sipilä on mielestäni osasyyllinen, mutta hänen motiivinsa ei ole ollut hyötyminen asiasta vaan auttaminen lupaamalla oma kotinsa pakolaisille. Sipilän ja hänen vaimonsa hyväuskoisuutta rikolliset ainekset käyttivät hyödykseen. Mielestäni kokoomulaiset Orpo, Risikko ja Mykkänen on saatettava vastuuseen teoistaan.
Tällä hetkellä perussuomalaiset käyttävät tilannetta hyväkseen osaksi poliittisissa tarkoituksissa, mutta suurimmaksi osaksi aidosta huolesta. Sinisten pyrkivät elämöinnillään nostamaan omaa olematonta asemaansa. Kokoomus tietenkin pyrkii vähättelemään asiaa ja keskustalle asia on todella vaikea.

Perussuomalaiset syyttävät Sipilää Oulun tapahtumista – ”Se mitä tänään on uutisoitu, ei valitettavasti jää tähän”

Pääministeri Juha Sipilän mukaan hän on valmis antamaan vähällä käytöllä olevan kotinsa turvapaikanhakijoille. Oulun seudulla majoituspaikat ovat vähissä.Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) antaa oman kotinsa vuoden vaihteesta turvapaikanhakijoille. Hän haluaa rohkaista jokaista suomalaista avaamaan kotinsa turvapaikanhakijoille.
Hän matkustaa tänään vaikean turvapaikkakysymyksen kanssa painivaan Ouluun ja keskustelee vähällä käytöllä olevan Kempeleen kotinsa luovuttamisesta turvapaikanhakijoiden sijoitukseen.
Sipilä: Annan kotini turvapaikanhakijalle

Sebastian Tynkkynen hiljennetään - Oulun valtuusto 10-12-18

Vuoden 2015 pakolaisaalto toi Tornion kautta Ruotsin ja mahdollisesti rikollisjärjetöjen avustamana 32000 maahanmuuttajaa Suomeen. Heidän joukossaan oli keskustan entisen puoluesihteerin Jarmo Korhosen mukaan n.1000 ISIS-sotilasta. Eräänä vahvana tekijänä siihen miksi maahanmuuttajat valitsivat kohteeksi juuri Suomen pidetään Suomen sosiaaliturvaa ja pääminsteri Juha Sipilän Al-Jazeera-tv-kanavallakin esitettyä kutsuhuutoa, jossa hän lupaa kotinsa pakolaisten käyttöön.

Sipilän hallituksen sisäministerein ovat olleet Petteri Orpo, Paula Risikko ja Kai Mykkänen.
Pakolaisaallon huippuhetkinä maahanmuuttoasioista vastaavana ministerinä oli nykyinen eduskunnan puhemies Paula Risikko – nimenomaan oli – ei toiminut. Suomella ei ollut mitään velvollisuutta vastaanottaa maahanmuuttajia. EU-tuomioistuimen päätöksen mukaan maahanmuutajat olisi voitu palauttaa ensimmiseen EU-maahan. Suomen olisi pitänyt ottaa käyttöön rajavalvonta vuonna 2015.

Sipilä on tutkinut Dublin-sopimusta

Kokoomus reagoi asioihin siten, että he alkoivat rahastaa pakolaisilla vastaanottokeskuksien avulla, joita he Suomen valtion nimissä organisoivat ja pyrkivät luomaan Suomeen kahdentason työmarkkinat. Myös Petteri Orpon vaimon rooli asioissa on herättänyt mielenkiintoa.

Luonan muut hallituksen jäsenet ovat Baronan toimitusjohtaja Markus Oksa, kansanedustaja Sanna Lauslahti (kok), ex-kansanedustaja Ulpu Iivari (sd) ja ydinvoimayhtiö Fennovoiman entinen yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Pasi Natri. Natri on europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin (sd) puoliso.
Poliitikot mukana pakolaisbisneksessä

On todennäköistä, että Oulun tapaukset ovat vasta jäävuoren huippu. Koska kokoomuslainen on poliisiministerinä, niin poliisi ei tutki kaikkia rikoksia. Siitä on annettu polisille ohje. Menettely on perustuslain vastainen ja tilanne on perustuslain vastainen. Kun teko on tehty tietoisesti niin siinä on syyllistytty rikolliseen menettelyyn. Siksi on perusteluakäynnistää rikostutkinnata asiassa sillä on onhan syytä epäillä valtiopetosta asiassa.


Oulun poliisi tutkii yhtä isoa alaikäiseen kohdistunutta seksuaalirikosvyyhtiä, jossa on epäiltynä tällä hetkellä kahdeksan ihmistä. Lisäksi Oulun poliisilla on tutkinnassa myös kolme muuta alaikäiseen kohdistunutta seksuaalirikostapausta, jotka eivät liity edellä mainittuun isompaan vyyhtiin.Kaikkia tapauksia yhdistää se, että tekijät ovat ulkomaalaistaustaisia ja uhrit alaikäisiä.
Tämä kaikki Oulun alaikäisiin kohdistuneesta seksirikosvyyhdistä tiedetään nyt - Yle: uhrin omaiset auttoivat yhden epäillyn kiinniotossa

Sisäministeriö esittää Suomen pakolaiskiintiön nostamista ensi vuodeksi. Sisäministeriö nostaisi kiintiöpakolaisten määrän 750:stä 1050:een. Ehdotus sisältyy ministeriön omaan ensi vuoden tulo- ja menoarvioesitykseen.
Sisäministeriö: Pakolaiskiintiö nostettava yli tuhanteen henkeen ensi vuonna
Erkin kommentti: Suomi ei voi olla koko maailman sosiaalitoimisto. Ei enää uhtään kiintiöpakolaista Suomeen.

Suomen Poliisijärjestöjen Liiton puheenjohtaja Jonne Rinteen mielestä luottamus poliisiin laskee, jos mitään ei tehdä.Tutkijoilla on pahimmillaan jopa 200 juttua jonossa, rikosilmoituksia tapetaan jo ennen kuin valokuvat ehditään siirtää aseman koneelle, iso osa poliiseista suunnittelee alan vaihtoa ja työuupumus on arkipäivää.Poliisit kertovat: Näin rikosilmoituksia ”tapetaan” ja tilastoja kaunistellaan - ”Vaiettu salaisuus

Hämeen poliisilaitoksen henkilöstö sai viime viikon alkupuolella sisäisen viestintäohjeistuksen, joka koskee nykyiseen turvapaikanhakijatilanteeseen liittyvää poliisitiedottamista. Poliisipäällikön ja laitoksen viestintäpäällikön allekirjoittama kuuden sivun mittainen ohjeistus on herättänyt vilkasta keskustelua laitoksen henkilöstön keskuudessa. Moni kokenut poliisi pitää sitä poikkeuksellisena.
Poliiseille tuli kielto kertoa turvapaikanhakijoiden rikoksista

Purra 6: Otan kierroksia Ylen "paperittomat"-uutisoinnista!

Tunteet kuumenivat Oulun valtuustossa 27.11.2017

Aivan yksin tulleet pakolaislapsukaiset Oulussa

Paavo Väyrynen ja maahanmuuttopolitiikka

Mitä rajavalvonta tarkoittaa? Rajat kiinni

Jos Suomen säännöt eivät maistu, maasta pitää poistua”

Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila toivoo poliisille ja oikeusviranomaisille lisää resursseja Oulun tapahtumien myötä. Kurttila on puhunut asiasta aiemminkin.
Oulun seksuaalirikokset järkyttivät – lapsiasiavaltuutettu vaatii "Lex Oulua” ja poliiseille lisää resursseja

Kokoomuksen puheenjohtaja vatii ettei olisi repivää vaalitaistelua. Kokkomus haluaa ettei heitä epäillä rikoksista ja siksi vihapuhekin tulee kitkeä pois keskusteluista. Orpo tarkensi tarkoittavansa ”viime päivien tapahtumilla” esimerkiksi Oulun raiskausepäilyjen, itsenäisyyspäivän hakaristilippujen ja ulkomaalaisten tekemien bussi-iskujen herättämää keskustelua. Orpo ”vetoaa vakavasti” muihin puoluejohtajiin: ”Ei repivää keskustelua ennen vaaleja”

Kalajoki

Sopraano Saara Kiiveri laulaa Die Loreleyssa Lenoren roolin Paciuksen oopperaharvinaisuus Die Loreley palasi Aleksanterin teatteriin raikkaana tulkintana yli 130 vuoden jälkeen

Alueuutiset

Kokkolan Kälviällä Peitsontien risteyksessä Kajaanintiellä on sattunut kuorma-auton ja henkilöauton nokkakolari kello 15.30 aikaan. Poliisin mukaan yksi ihminen on menehtynyt ja kaksi on altistunut onnettomuudessa. Yksi ihminen on menehtynyt nokkakolarissa Kokkolassa

Kotimaan uutiset

Kansanedustajalta tulikivenkatkuinen tilitys: ”En lepää ennen kuin tämä laiton perintätoiminta saadaan loppumaan Suomessa”

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) on paheksunut kovin sanoin Oulussa tänään perjantaina paljastuneita uusia alaikäisiin kohdistuneita seksuaalirikosepäilyjä.
Saimme tänään tiedon, että Oulun poliisilaitos on käynnistänyt esitutkinnan neljästä uudesta seksuaalirikosepäilystä, jotka ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin tyttöihin. Rikoksiin epäiltyjen on kerrottu olevan ulkomaalaistaustaisia nuoria miehiä, Sipilä toteaa lausunnossaan.Sipilä kertoo, kuinka jo aiemmat teot alaikäisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä hänessä "syvän inhon tunteen". Hän sanoo siksi ymmärtävänsä kansalaisten keskuudessa esiintyvän huolen ja järkytyksen.
Pääministeri Sipilä Oulun uusista seksuaalirikosepäilyistä: Tämänkaltaista ei voi ymmärtää

Oulun alueella on paljastunut uusia alle 15-vuotiaisiin tyttöihin kohdistuneita seksuaalirikosepäilyjä, joiden tekijöiksi epäillään ulkomaalaistaustaisia miehiä.Oulun poliisilaitos tiedotti perjantaina aloittaneensa esitutkinnan neljästä uudesta seksuaalirikosepäilystä.Epäiltyjen rikosten nimikkeet ovat tällä hetkellä raiskaus, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.Teot ovat tapahtuneet kesän 2018 aikana. Poliisi on ottanut kiinni kolme ulkomaalaistaustaista miestä todennäköisin syin epäiltyinä tekoihin. Oulussa paljastui neljä uutta alle 15-vuotiaisiin tyttöihin kohdistunutta sek­su­aa­li­ri­ko­se­päi­lyä – epäillyt ul­ko­maa­lais­taus­tai­sia, poliisi vahvistaa yhden uhrin kuoleman

Sisäministeri Kai Mykkäsen (kok.) mukaan sisäministeriössä on jo valmisteltu lisätoimia, joilla voidaan vahvistaa turvallisuutta ja puuttua seksuaalirikollisuuteen.Mykkänen kertoo keskustelleensa Oulun tapauksista pääministeri Juha Sipilän (kesk.) kanssa.Sipilä viestitti alkuillasta Kalevalle, että hän ja hallitus tukevat Mykkäsen johdolla valmisteltavia uusia toimia.Sisäministeri Mykkänen: Valmistelussa jo uusia toimia, joilla puututaan sek­su­aa­li­ri­kol­li­suu­teen, Sipilä lupaa tukensa – Myös Orpo esittää nopeita tiukennuksia lakeihin

Laajala kertoi perjantaina illalla keskustelleensa asiasta sivistys- ja kulttuurijohtajan Mika Penttilän ja hyvinvointijohtaja Kirsti Ylitalo-Katajiston kanssa.Olemme päättäneet kutsua heti maanantaina kaupungin asiantuntijoita, yhteistyökumppaneita ja viranomaisia yhteiseen suunnitteluun, miten me yhdessä voisimme valmistella toimenpiteitä sekä tehdä asioista nykyistä paremmin, Laajala sanoo.Kau­pun­gin­joh­ta­ja Päivi Laajala: Olen järkyttynyt uusista alaikäisiin koh­dis­tu­neis­ta sek­su­aa­li­ri­ko­se­päi­lyis­tä – Toimenpiteitä ryhdytään suun­nit­te­le­maan heti maanantaina

Oulun poliisi tutkii neljän tänään perjantaina ilmi tulleen seksuaalirikosepäilyn lisäksi viittä muuta seksuaalirikoskokonaisuutta. Kaikkia tapauksia yhdistää se, että tekijät ovat ulkomaalaistaustaisia ja uhrit alaikäisiä, enintään 15-vuotiaita.Seksuaalirikosvyyhdissä on yhteensä 15 epäiltyä. Jo 15 epäiltyä – tämä kaikki Oulun seksuaalirikosvyyhdistä tiedetään nyt

Seksuaalirikoskokonaisuuksia on nyt yhteensä kuusi ja epäiltyjä Iltalehden laskelmien mukaan yhteensä 16. Uusimmassa jutussa yksi epäilty on edelleen vapaana.
Meillä on neljä epäiltyä yhteensä, ja kolme on kiinni, tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Markus Kiiskinen sanoo. Yksi Oulun uusimmista epäillyistä lapsisaalistajista liikkuu vapaana

Traumapsykologi Soili Poijula arvioi, että Oulun kaupunki ei selviä yksin, etenkin kun epäiltyjen seksuaalirikosten uhrien määrä on lisääntynyt entisestään. Oulussa työskentelevä kokenut traumapsykologi Soili Poijula löytää kaupungin tähänastisesta toiminnasta paljon parantamisen varaa. Oulussa on tullut tietoon jo useita epäiltyjä seksuaalirikoksia, tuoreimmat niistä perjantaina.On tiedotettu, että rikoksia on tapahtunut ja huomio on näissä tekijöissä ja on pelko, että tulee uusia uhreja.Mutta mitään tiedottamista, vanhempien tilaisuuksia tai nuoriin suuntautuvia interventioita, mitä olisi pitänyt tehdä turvallisuuden palauttamiseksi ja selviytymisen tukemiseksi ei vielä ole ollut. Ainakaan missään sellaista tietoa ei ole esillä.Traumapsykologi: Oulun seksuaalirikokset ovat kaupungille suuronnettomuus – apua tarvitaan suurelle joukolle

Maija-Leena Paavolan mukaan Hannu Laitinen pettyi, kun häntä ei nimitetty eduskunnan palvelukeskuksen päälliköksi. Laitinen kertoo tehneensä yhdeksän ilmoitusta epäasiallisesta kohtelusta. Riita repesi eduskunnan hallinnossa: Henkilöstöpäällikkö irtisanoutui, syyttää eduskunnan pääsihteeriä kiusaamisesta – ”Kaikki työtehtävät katosivat

SHOK-organisaatiot lakkautettiin yllättäen 2015. Tutkimustoiminnan ja riskisijoittamisen verokannusteet otettiin käyttöön 2013 ja lopetettiin 2015. TEKES/Business Finlandin rahoitusta on vuoroin leikattu ja lisätty ilman mitään ennakoitavuutta. Hallituksen budjettiraamin 2018 mukaan vuosille 2018 ja 2019 suunnitellut lisäykset poistetaan ja palataan vuoden 2017 tasolle vuosina 2020–2022. Syksyllä sitten vuoden 2019 talousarviossa tutkimus- ja kehittämistoimintaan lisättiin pysyvinä tasokorotuksina 94 miljoonaa euroa valtuuksiin ja 25 miljoonaa euroa määrärahoihin. Valtaosa näistä lisäyksistä kohdistettiin Business Finlandin myöntämisvaltuuksiin (69 M€) ja kansainvälistymistä ja investointeja tukevaa rahoitukseen (8 M€). Rahoitusta myös ohjattiin VTT:lle (7 M€), ammattikorkeakouluille (5 M€) ja terveysalan yliopistorahoitukseen (6 M€). Myös Suomen Akatemian myöntämisvaltuuksia lisättiin (25 M€)”, Ormala luettelee ja jatkaa:
Ministeriön raportissa brutaali lista Sipilän hallituksen poukkoilusta – ”Suomen innovaatiokyky heikkenee hyvää vauhtia”

Sote- ja maakuntauudistuksen toteutuminen ei ole vielä kirkossa kuulutettu, mutta niiden varalta on rakennettu jo organisaatioita ja palkattu väkeä. Vieläpä varsin kallispalkkaista väkeä. 19 000 e/kk – TE: Valtion ict-yhtiön toimitusjohtaja tienaa enemmän kuin pääministeri. SoteDigin toimitusjohtajana viime toukokuussa aloittanut Harri Hyvönen kertoi Talouselämälle kuukausipalkakseen 19 000 euroa. Palkka on yli 70 prosenttia enemmän kuin Suomen pääministerin 11 142 euron kuukausipalkkio.

Useana vuonna ja usean eri komentajan aikana Lemmenjoen vapaaehtoisiin kertausharjoituksiin osallistunut henkilö kertoi perjantaina IS:lle, ettei hänen aikoinaan matkoilla esiintynyt häiriökäyttäytymistä.– Ne olivat haluttuja ja hauskoja matkoja. Jos joku jäi pois, jäi varmasti miettimään, miksi hänet jätettiin pois, yritysmaailmassa uransa tehnyt henkilö kertoo. Ilmavoimien kohuharjoituksen vanhat osallistujat kertovat, kuinka viina virtaa tapahtumassa: ”Alkolla varmaan tuli myyntiennätyksiä”

Ulkomaan uutiset

Kiista Meksikon rajamuurista jatkuu. Samalla liittovaltion hallinto pysyy toistaiseksi osittain suljettuna. Yhdysvaltain liittovaltion hallinnon osittaisesta sulusta tuli lauantaina maan historian pisin. Joulukuun 22. päivä alkanut sulku on nyt kestänyt 22 päivää.
Trump teki ennätyksen: Liittovaltion hallinnon sulusta tuli pisin Yhdysvaltain historiassa

Ennusteiden mukaan vuonna 2020 noin puolet Saksaan tulleista miljoonasta siirtolaisesta on töissä. Mitä Saksassa oikein tapahtuu?
Saksassa on onnistuttu siinä, mistä Suomessa vasta haaveillaan – Vuonna 2015 tulleista siirtolaisista yhä useampi on töissä
Erkin kommentti: Tarkoitushakuista uutisointia, koska ennusteiden mukaan olisi näin. Mikä on todellisuus on toinen asia.

Yhdysvaltain hallinnon 800 000 työntekijää jäi ilman palkkaa perjantaina maan budjettikiistan takia. Yhdysvaltain hallinnon työntekijät jäivät ilman palkkaa – hätä näkyy ruokapankissa ja nettikirpputoreilla

Talousuutiset

Lautan tilaaja on Vaasan kaupungin ja Uumajan kunnan yhteinen varustamoyhtiö Kvarken Link. Lautta tulee Vaasan ja Uumajan väliseen lauttaliikenteeseen. Rahoituksen takaavat Vaasa ja Uumaja. Rauman telakalle 120 miljoonan euron matkustaja-autolauttatilaus

Joissain tapauksissa Kelan asumistuki kartuttaa tuensaajan omaisuutta, koska tuella korvataan myös yhtiölainojen rahoitusvastikkeita.
Asumistuki omistusasujille jatkanut paisumistaan - asunnon ostaneet voivat maksattaa Kelalla myös lainojaan ja korkojaan

Vihreiden veteraanipoliitikko Osmo Soininvaara puolestaan kutsui Suomea Euroopan Kongoksi. Soininvaaran ja monien muiden mielestä Suomi lahjoittaa luonnonvaransa pois aivan liian halvalla.Onko kaivostoiminnasta ja Dragon Miningin kaltaisista yhtiöistä muodostunut Suomelle uhka, joka pitää kitkeä? Tervetuloa lohikäärmeen luolaan

Urheilu-uutiset

Rasmus Karjalainen teki uransa ensimmäisen A-maa­ot­te­lu­maa­lin, mutta Huuhkajat hävisi Virolle,
Suomi hallitsi ottelua, mutta vähistä paikoistaan onnistunut Viro nappasi voiton maalein 2–1.
Huuhkajat pelasi ottelun pääosin nuorilla ja maaottelutasolla kokemattomilla pelaajilla.

Eero Hirvonen venytti 11:nneksi yhdistetyn maailmancupin osakilpailussa Val di Fiemmessä Italiassa. Hirvosen sijoitus tarkistettiin maalikamerakuvasta, mutta suomalainen venytti maaliviivalla sijoituksen lopulta edukseen. Hirvonen oli mäkiosuuden jälkeen sijalla 24. ja lähti hiihto-osuudelle lähes ja kaksi ja puoli minuuttia kärjen takaa.Lopputuloksissa eroa kärkeen oli 1.18. Suomalaiset nousivat hiihto-osuudella pisteille kaukaa kärjen takaa – Hirvonen venytti sijalle 11

Tero Seppälä oli parhaana suomalaisena 36:s ampumahiihdon maailmancupin kymmenen kilometrin kisassa Saksan Oberhofissa.
Seppälä ampui kahdesti ohi ja hävisi kisan voittaneelle Venäjän Aleksandr Loginoville 2.26 minuuttia.Tero Seppälä maailmancupin pisteille Oberhofin pikakisassa

Isäntien voittomaalista vastasi pelaaja, joka tunnetaan Oulussa hyvin. Sportin riveissä Liigan hyökkääjien eliittiin noussut ex-kärppä Antti Kalapudas napautti 2–1-maalin toisessa erässä ehdittyään ensimmäisenä Olavi Vauhkosen tolppalaukauksen paluukiekkoon. Osalan paluu Vaasaan tarjosi suuria tunteita ja kirvelevän tappion – Raksilan yleisölle tutun Kalaputaan maali liikaa Kärpille

Samuli Suomalainen oli avauspäivänä 500 metrillä 19:s ajalla 36,967 ja 1000 metrillä 16:s ajalla 1.12,568. Suomalaisen yhteispisteet ovat kisan puolivälissä 73,240.Kilpailua johtaa kahden vuoden takaista Euroopan mestaruuttaan puolustava Hollannin Kai Verbij pistein 69,715.Samuli Suomalainen luistelee 16:ntena EM-yhteispisteissä

Hurricanes kukisti kotonaan Buffalo Sabresin maalein 4-3.Hurricanesin paras pistemies Sebastian Aho oli joukkueensa ykköstähti ja voiton takuumies viimeistelemällä toisessa erässä 3-2- ja 4-2-maalit.Aholla kävi kummassakin osumassa satumainen onni, sillä molemmat maalit syntyivät maaliviivan takaa.Sebastian Aholla satumainen onni - ratkaisi voiton kahdella osumallaan maaliviivan takaa!

Maailmalla tapahtuu

Norjalainen seiväshyppääjä Sondre Guttormsen paljastaa VG:n julkaisemalla videolla, miten helposti dopingtestejä varten tehdyn sinettipurkin saa auki. Kolmannen purkin kohdalla Guttormsenin isä kuvasi salaa koko tapahtuman.Nyt tuo video on nähtävillä VG:n verkkosivuilla. Voit katsoa sen täältä.
Norjalaisurheilija paljastaa videolla järkyttävän aukon dopingtesteissä - näin helposti sinettipurkin saa auki pelkillä käsillä: ”Sen ei pitäisi olla mahdollista”

Liki kolme kuukautta siepattuna ollut teinityttö pääsi itse pakenemaan kidnappaajansa luota USA:n Wisconsinissa. Vanhemmat murhattiin, teini kidnapattiin kolmeksi kuukaudeksi: tyttö pakeni itse - ”Tämä on Jayme Closs, soittakaa 911!”Lähes jokainen koko Wisconsinin osavaltiossa oli nähnyt Jaymen kuvan. Hänet oli viimeksi nähty liki kolme kuukautta sitten, lokakuun puolivälissä, kun tuntematon henkilö sieppasi hänet keskellä yötä ja ampui hänen vanhempansa heidän kotonaan.

TASAVALLAN presidentti Sauli Niinistö tapaa Xin, tämän Aasian ja koko maailman mahtimiehen, maanantaina Pekingissä alkavalla valtiovierailulla. Hän pitää yllä hyviä suhteita Xihin – kestojohtajaan, joka voi hallita Kiinaa vielä hyvin pitkään. Xi on vasta 65-vuotias.Xi on myös presidentti ja valtionpäämies sekä asevoimien ylipäällikkö. Hänen presidenttikausiensa lukumäärää ei rajoita enää perustuslaki, joka aiemmin määräsi valtionpäämiehen astumaan syrjään kahden viisivuotisen virkakauden jälkeen. Rajoitus kumottiin viime vuoden maaliskuussa pidetyssä Kiinan perustuslakia säätävän kongressin istunnossa. Kaksi edustajaa äänesti vastaan, kolme pidättäytyi äänestyksestä, ja 2 959 äänesti puolesta. Kiinan presidentti Xi Jinping on kiperässä tilanteessa – tällainen mies ja tällainen maa Sauli Niinistöä odottavat

Yle Areena

Debiili, imbesilli, idiootti. 1920-luvulla innostuttiin älykkyystesteistä. Testit olivat epätieteellisiä ja mielivaltaisia. Älykkyystestit

Kauneuskilpailuilla pyrittiin pönkittämään kansallista identiteettiä. Missit todistivat, että suomalaiset eivät ole mongoleja. Missejä ja mongoleja

Gustav Hägglund

Youtube-videot

Lopputalvesta hyytävän kylmä?

Mielipiteet

Europarlamentaarikko Olli Rehn kirjoitti blogiinsa syksyllä 2014 Tätä menoa Suomesta uhkaa tulla epäonnistuneiden ydinvoimahankkeiden ulkomuseo, joka samalla putoaa kelkasta vihreän talouden kehittämisen saralla. Rehnin puoluetoveri Matti Vanhanen kuunteli A-studiossa kiltin kuuliaisesti vieressä istuneen Hanna Halmeenpään argumentointia. Kansanedustajan hommat jättävä kalajokinen kuuluu ydinvoimavastustajien modernin ajan veteraaneihin.Halmeenpään kanssa voi olla eri mieltä, mutta kannattaa tsekata oma argumenttivarasto ennen kuin aloittaa verbaalikaksintaistelun. Mauri Pekkarinen ei ole kaikkein kehnoimpia sanaseppiä, mutta kertaalleen hänkin meni vipuun astellessaan Halmeenpään kanssa samaan studioon. Ei selvinnyt Maukka kuivin jaloin.
Jukka Aniaksen kolumni: Mitä parista särkyneestä aikataulusta

Hallitus kokoontui hätäistuntoon, kun Kempeleessä eli pääministeri Juha Sipilän kotikunnassa sattui seksuaalirikos marraskuussa 2015. Miksei nyt? kysyy toimittaja Mirja Rintala. Kommentti: Oulusta tuli Pohjolan seksuaalirikoskaupunki – milloin hallitus kokoontuu hätäistuntoon?

...kun hallitus on epäonnistunut sisäisen turvallisuuden vaalimisessa ja uhreina ovat Suomen lapset. Yhteiskunta ei ole pystynyt pitämään huolta suomalaisten lasten ja nuorten tyttöjen turvallisuudesta. Näin on pakko Oulun seudulta kantautuvien uutisten perusteella todeta. Perjantaina poliisi kertoi, että alle 15-vuotiaita uhreja on löytynyt lisää, samoin kuin maahanmuuttajataustaisia epäiltyjäkin. Lisäksi poliisi vahvisti, että yksi uhreista on viime syksynä kuollut. Syvä osanottoni uhreille ja heidän läheisilleen.

Pääministerin nuhteet ja sisäministerin puuhastelu eivät riitä...

Keskusta haluaa siirtää ihmiset töihin pois Helsingin keskustasta, mutta luonnollisesti pitää oman puoluetoimistonsa Helsingin keskustassa, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen. Näkökulma: A-B+CxE=M-S – eli keskusta haluaa vaalipaniikissa viedä taas Helsingin työpaikat maakuntiin: sehän meni näppärähyvin Fimeankin kanssa

Kotimaan matkailu

Kotimaan matkailu

Ahvenanmaan tunnelma vie matkailijan mukanaan ruotsinkieliseen kulttuuriin, saarielämään ja rentoon elämänmenoon. Tekemistä riittää niin luonnossa kuin tunnelmallisissa saaristokylissäkin.

Espoon valtteja ovat lyhyt etäisyys Helsingistä, upeat luontokohteet aivan kaupungin kupeessa sekä mielenkiintoinen kulttuuritarjonta. Kaupungissa voi vierailla vaivattomasti vaikkapa Helsingin-loman aikana, sillä välimatka taittuu parhaimmillaan kymmenessä minuutissa.

Ulkomaan matkailu

Yhä useammat suomalaiset ovat löytämässä vain tunnin lentomatkan päässä sijaitsevan Kaunasin. Kaunas, Liettuan toiseksi suurin kaupunki, on viimeisen vuosisadan aikana käynyt läpi uskomattoman muodonmuutoksen. Maailmansotien välissä vuosina 1918-1940 Liettuan pääkaupunkina toimineesta kaupungista tulee Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2022. Edulliselle kaupunkilomalle Kaunasiin? Ihana vanhakaupunki, kattava viihdetarjonta sekä kehutut ravintolat ja panimot odottavat vain tunnin lentomatkan päässä

Jos lomahaaveet jäävät viime tinkaan, äkkilähdön valitseminen voi olla hyvä vaihtoehto. Äkkilähdöt sopivat kuitenkin myös muille kuin lomien mattimyöhäisille. Älä varaa liian ajoissa – 5 syytä valita lomalle äkkilähtö

Espanjasta löytyy kuitenkin useita kohteita, joissa on tarjolla molemmat - ja vielä upeassa ympäristössä. Condè Nast Travelerin mukaan nämä kymmenen ovat maan kauneimmat rantakaupungit. Löytyykö seuraava lomakohteesi listalta? Espanjan kauneimmat rannikkokaupungit: 10 vaihtoehtoa monipuoliselle lomalle

Kummitustarinoita, rapistuva vankila ja makkaraa ihmislihasta. Virosta löytyy nähtävää kauhusta kiinnostuneille.Kaipaatko uutta nähtävää Suomenlahden toiselta puolelta? Jos et säiky vähällä tai kärsi heikoista hermoista, kannattaa tutkailla Viron kauhistuttavien kohteiden tarjontaa. Näistä kokemuksista riittää kerrottavaa.Viron pelottavimmat paikat - kuusi selkäpiitä karmivaa kokemusta

Musiikki

Chris Norman & Suzi Quatro - Stumblin' In 1978

SUZIE QUATRO & BONNIE TYLER

Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart (Official Music Video)

Loppukevennykset

Elina Pylkkänen ihmettelee 2000-luvun hallitusohjelmia, joista "herää kysymys, eikö tavoitteisiin ikinä päästä, vaikka toimia tehdäänkin". Yleisellä tasolla kaikki hallitusohjelmat ovat hänen mukaansa tavoitteiltaan samanlaisia, riippumatta siitä mitkä puolueet hallituksessa ovat. Onnistuiko Sipilän hallitus verrattuna edeltäjiinsä? Tutkijat listasivat, miten 2000-luvun hallitukset ovat muuttaneet Suomea

Kokoomuslainen politiikka tulee varmistettua, melkein riippumatta siitä, mitkä puolueet hallitusta vetävät. Mitään demokratiaa ei voi olla, jos vaaleilla ei ole juurikaan merkitystä sen suhteen, minkälaista talouspolitiikkaa noudatetaan, kansanedustajaehdokas Patomäki laukoo blogissaan.
Patomäen näkemyksen mukaan VM:n vallan vahvistuminen alkoi 1990-luvun lamasta, jolloin Suomessa otettiin käyttöön kehysbudjetointi. Se on Patomäen mielestä lisännyt valtiovarainministeriön valtaa suhteessa muihin ministeriöihin. VM:n virkamiehet myös jatkuvasti pyrkivät kasvattamaan valtaansa kulissien takana, Patomäki väittää. Hurja väite salaisesta vallasta Suomessa – ”Vaaleilla ei ole merkitystä”
Drunken Wife Attempting to Hop a Fence

Big Box Small Box Prank

Crazy Billy Goat Attacks and Terrorizes The Street !!! :-)

Kuntoilu

Tätä on odotettu: treeniä, jossa laatu korvaa määrän, joka tuntuu oikeasti hyvältä ja jossa saa pitää taukoja, kun siltä tuntuu.Vielä jokin aika sitten kuntoilijat ylistivät korkeasykkeisiä HIIT-treenejä, joissa syke nousee ja hiki virtaa. Mutta nyt päivän sana on LIIT – low-impact interval training – joka tarkoittaa suomeksi kevyen tehon intervellitreeniä.LIIT-liikunta polttaa tehokkaasti rasvaa ilman rääkkiä – tällaista hehkutettu treeni on

10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique Exercises

8 Abs Exercises for Beginners to Get a Flat Stomach Fast

Liikunta ja terveys

Verenpaine 147 / 78, pulssi 57 , Paino ? kg. Jumppa 10 /320 min, kuntosali 0/ 0 min, kävely 5/56 km , uinti 0/600 m, pyöräily 0/0 km




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti