keskiviikko 4. joulukuuta 2019

KE 04.12.2019 Politiikka on likaista peliä. Päivällä se on taistelua vallasta ja rahasta ja yöllä lihasta.


Keskusta kaatoi Rinteen hallituksen. Keskustan kannattajista 2/3 on tyytymättömiä Rinteen hallituksen toimintaan. Keskustan puheenjohtajan mukaan keskusta haluaa jatkaa yhteistyötä vihervasemmiston kanssa ja toteuttaa jo sovittua hallitusohjelmaa. On todennäköistä, että tällainen toiminta aiheuttaa joukkopaon keskusta perussuomalaisiin. Keskustan kannatus on viimeisimmän mielipidetutkimuksen mukaan 11,7 %. Seuraavassa puoluegallupissa se on jo huomattavasti alempi ja keväällä se on ennusteeni mukaan 5-7 % välillä. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että keskustan johtohenkilöille hillotolpat eli ministeripaikat ja oma etu on tärkeämpi kuin puolueen etu. Joku keskustan eduskuntaryhmästä paljasti tekstiviestittelyn ja totuus paljastui, mutta kuka oli tämä myyrä, joka palajasti totuuden IL:n toimittajalle Lauri Nurmelle. Tämäkään ei lisää luottamusta keskustan eduskuntaryhmään. Eduskuntaryhmä on hajalla ja erimielinen.
Hallitustunnustelijaksi on tyrkyllä keskustan erottama Antti Rinne. Miten keskusta selittää äänestäjilleen sen, että Antti Rinne on nyt luotettava henkilö ja voi toimia hallitustunnustelijana? Miten SDP selittää muille puolueille ja kansalaisille, että SDP on nyt luotettava, kun sen puheenjohtajana jatkaa luottamuspulan takia erotettu Antti Rinne. SDP:n rivejä hajottaa se, että pääministeriksi on tyrkyllä kaksi henkilöä.


Analyysi: Likainen pääministeripeli alkoi SDP:ssä heti – Marin vs. Lindtman
Pääministeri Antti Rinteen (sd) eroilmoituksesta ei ollut edes muste ehtinyt kuivua, kun SDP:ssä alkoi kova peli siitä, kumpi nousee Suomen seuraavaksi pääministeriksi, Sanna Marin vai Antti Lindtman, kirjoittaa Kreeta Karvala.

Sunnuntaina politiikan piireissä levisi niin sanottu varma vihje siitä, että olisi olemassa niin sanottu savuava ase, joka oikeasti todistaisi Rinteen puhuneen Posti-asiassa muunneltua totuutta. Levisi tieto omistajaohjausministeri Sirpa Paateron syksyisestä meilistä demarijohdolle.
Tässä vaiheessakin toki jo tiedetään, että Rinne on ilmeisesti puhunut eduskunnan edessä muunneltua totuutta. Tämä on pääministerin omalla suulla kuitenkin selvitetty tapahtuneen siksi, että omistajaohjausministeri Paatero ei ilmeisesti kertonut pääministerille asioiden oikeaa tolaa. Jos tilanne on Rinteen osalta tuo, niin siitä on vielä matkaa aktiiviseen valehtelemiseen.
Kuka SDP:n eduskuntaryhmässä on se myyrä, joka paljasti Sirp Paateron meilin sisällön Iltalehden toimittaja Juha Ristamäelle.

Asiantuntija: Olisi vähän outoa, jos epä­luottamuksen takia eronnut Antti Rinne vetäisi hallitus­tunnustelut

On odennäköistä, että valtiosäännön mukaisia hallitusneuvotteluja ei tulla käymään. Tuleva pääministeri on mitä suurimmalla todennäköisyydellä Sanna Marin. Tässä hänen työkokemuksensa. HALLOO, SUOMALAISET!

Halla-aho: ”Rinteen erossa oli pohjimmiltaan kyse keskustan ja sdp:n kannatuspaniikista”
Uskon, että pohjimmiltaan tässä on ollut kyse keskustan, osittain myös sdp:n kannatuspaniikista. Nähdään, että sähläävä, omiaan puhuva pääministeri vetää koko hallituksen uskottavuuden alas, Halla-aho sanoi.

Antti Kurvinen: Keskusta hyväksyy Antti Rinteen hallitustunnustelijana tai jopa tämän jatkon ministerinä
Keskusta ei vastusta tiistaina eronpyyntönsä jättäneen pääministerin Antti Rinteen (sd) toimimista uusien hallitustunnusteluiden vetäjänä tai jopa ministerinä seuraavassa hallituksessa. Asiasta kertoo keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen.
Erkin kommentti: Keskustan ryhmänjohtaja Antti Kurvinen on mielestäni aika epäluotettava poliitikko. Hän on mielestäni kiero henklö, johon ei voi luottaa. On käsittämätöntä että hän esittää Antti Rinnetta ministeriksi ja hallitustunnusteluiden vetäjäksi.

Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni ei ole täsä prosessissa loistanut ainakaan positiivisessa mielessä ja eduskuntaryhmän puheenjohtajan toiminta on ollut todella ala-arvoista. Kyllä nyt keskustan kannatus kasvaa alaspäin kuin lehmänhäntä.

Tiesivätkö keskustan äänestäjät tukevansa punavihreää politiikkaa?
https://www.youtube.com/watch?v=J2Wq935uXI0

Punamulta­yhteistyö elää nyt kriittisiä päiviä”: Sipilä lähetti lepyttely­viestin demareille, Sdp:n ryhmän­johtaja Antti Lindtman vaatii selvitystä vuodetuista viesteistä

Lestadiolaisuus politiikassa

Kalajoki

Kalajoen Joulutervehdys 2014

JHT - Kiekko-Espoo 30.11.2019 maalikooste


Slovakki Martin Krasnica ja valmentaja Ville Kautianen. Slovakki keskushyökkääjä on JH:n uusi vahvistus. Martin on HC Presovin kasvatteja, mutta pelannut myös Slovakiassa HK Dukla Trensinin paidassa. Martin on myös piipahtanut Norjan pääsarjassa ja 2 divisioonassa. Ruotsissa on vierähtänyt muutama vuosi A - ja B juniorina Djurgårdenin joukkueessa. Slovakian juniori maajoukkueet on myös tulleet tutuiksi Martinille. Ruotsin 1- divisioonaa on kierretty neljättä kautta SK Lejon, Sollefteo ja viimemmin Örnsköldsvik HF joukkueessa. Slovakki kasvatti on siis viimevuodet ollut kovassa kiekko opissa länsinaapurissa. Martin on todella taitava, liukas liikkeinen sentteri. Todella hienoa saada huipputason pelaaja JHT paitaan. Martin lähtee hakemaan roolia JHT joukkueesta nöyrin, innostunein ja odottavin mielin. Tulikaste Suomi sarjaan saadaan torstaina Raahessa ja sitten lauantaina JHT kohtaa Pirkonsuon Pyhätössä Laser HT

Alueuutiset

KPK Yhtiön yt-neuvottelut saavat yllättäen jatkoa – "Halutaan selvittää, onko lehden 6-päiväiseksi siirtyminen ainoa vaihtoehto"
Keskipohjanmaa-lehden toimituksen pääluottamusmies Jukka Anias kertoo tilanteen tulleen yllätyksenä.
Olimme siinä luulossa, että nyt saadaan tietoa tuloksista, mutta päätöksiä ei tehtykään. Tunnelma on erittäin hämmentynyt, kertoo Anias.

Kotimaan uutiset

Presidentti Sauli Niinistö: En ole tiennyt mistään al-Hol -päätöksestä
Tasavallan presidentin mukaan päinvastoin ’on moneen kertaan vakuutettu, että sellaista päätöstä ei ole tehty’.
Erkin kommentti: Onko ulkoministeri Pekka Haavisto antanut ulkoasianvaliokunnalle väärää tietoa eli kertonut muunneltua totuutta? Totuus on se, ettei asiasta ole hallituksen päätöstä eikä asiasta ole informoitu tasavallan presidenttiä.


Ulkoasiainvaliokunta tyytyi ministeri Haaviston selitykseen al-Holin leiriin liittyvässä kiistassa, perussuomalaiset eri mieltä
Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Mika Niikko (ps) vaati maanantaina Haavistolta selvitystä lehdistössä levinneisiin tietoihin Isis-lapsien palauttamisesta. Niikko vaati selvitystä sen jälkeen kun Ilta-Sanomat oli maanantaina kertonut Haaviston painostaneen ulkoministeriön virkamiestä tuomaan Syyrian al-Holin pakolaisleirin suomalaislapset Suomeen tarvittaessa vaikka konsulikyydillä ja ilman leirillä olevia äitejään. Niikon mukaan Haavisto oli jättänyt kertomatta ”operaatiosta” ulkoasianvaliokunnalle ja eduskunnalle.


KD:n Essayah jätti kirjallisen kysymyksen ulkoministeri Haaviston toiminnasta – ”Hyllyttäminen on herättänyt ihmetystä julkisuudessa jo aiemmin”
Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Essayah vaatii hallitukselta selvitystä ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr.) toiminnasta.

Essayah jätti hallitukselle maanantaina kirjallisen kysymyksen Ilta-Sanomien jutun vuoksi.

Politiikka

Näin Suomi käytti 956 miljoonaa kehitysapuun - suurin kohdemaa Afganistan

Antti Rinne aikoo jatkaa Sdp:n puheenjohtajana, vaikka ei ole enää pääministeri
Antti Rinne kertoi tiedotustilaisuudessa, että hän aikoo jatkaa Sdp:n puheenjohtajana.
Pääministeri Antti Rinne (sd) jätti oman ja hallituksensa eronpyynnön tänään tasavallan presidentille. Hallitus jatkaa toimitusministeristönä.

Orpo mielii pääministeriksi – kokoomus houkuttelee nyt erityisesti keskustalaisia neuvottelupöytään
Kyse ei ole vaan Antti Rinteestä”
Häkkänen arvioi, että keskustassa on tällä hetkellä laajaa tyytymättömyyttä nykyhallituksen talouspolitiikkaa kohtaan.
Haluavatko he olla tuossa hallituksessa? Kyse ei ole vain Antti Rinteestä. Heillä on kaksi vaihtoehtoa: vasemmistopohja tai avata keskustelu kokoomuksen, perussuomalaisten ja kristillisten kanssa Suomen suunnasta.
  • Vasemmiston harharetki osoittaa jo nyt sen, että sieltä ei tule mitään muuta kuin taloudellinen umpikuja vastaan. Jos keskusta yhtään tätä asiaa talouspolitiikan ja talouden kestävyyden kannalta katsoo, sen pitäisi hylätä tämä vasemmistoretki nopeasti.

Kulmuni hallitusohjelmasta A-studiossa: ”Keskustalla ei ole tarvetta muuttaa yhtä ainutta pilkkua”
Katri Kulmunin mukaan Keskusta haluaa tehdä kaikkensa, jotta luottamus paranee. Kulmuni sanoi tekevänsä omalta osaltaan kaiken.
Keskustalla ei ole tarvetta muuttaa yhtään ainutta pilkkua hallitusohjelmasta, sanoi Kulmuni.

Miten tästä eteenpäin?
Postikiistan dramaattiset käänteet johtivat lopulta pääministeri Antti Rinteen (sd) eronpyyntöön. Kuinka luottamus hallituksen sisällä sekä suhteessa oppositioon palautetaan? Studiossa varapuheenjohtaja Sanna Marin (sd) sekä puheenjohtajat Katri Kulmuni (kesk.), Jussi Halla-aho (ps) ja Petteri Orpo (kok). Juontajana Annika Damström. #yleastudio

Sipilä teki aloitteen Rinteen kaatamiskokouksesta – Salaiset tekstiviestit todistavat: Näin keskusta kaatoi Antti Rinteen
Yrittäjähenkiset ja uskonnollisiin herätysliikkeisiin sidoksissa olevat keskustalaiset miehet näkevät tilaisuutensa koittaneen: heille on avautumassa yllättävä mahdollisuus päästä eroon ay-taustaisesta pääministeristä, joka on edellisellä vaalikaudella kritisoinut heitä oppositiojohtajana sydämensä kyllyydestä.
Kentän paine -ilmaisua käytetään politiikassa myös keppihevosena henkilökohtaisten tavoitteiden oikeuttamiseksi.
Keskustalaiset yrittäjät ovat vuosikymmenien ajan vierastaneet ammattiliittoja ja pyrkineet vähentämään niiden valtaa.
Yrittäjien ja uskonnollisten keskustalaisten lisäksi liikkeelle lähtevät eteläpohjanmaalaiset. He eivät ole unohtaneet lakeuksien oman naisen Jäätteenmäen kohtaloa.
Kello on 19.52 perjantai-iltana.
Edellinen pääministeri Sipilä tekee käytännössä aloitteen Rinteen kaatamiskokouksen kutsumisesta koolle. Pitäisi kokoontua! Nyt pitää olla askelmerkit mietittynä ennen tiistain keskustelua, Pylväs antaa välittömästi tukensa ajatukselle.
Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kurvinen vastaa nopeasti Sipilälle ja Pylväälle.
Hei. Ryhmä kootaan varmasti ennen välikysymyskeskustelua, Kurvinen lupaa Sipilälle.

Erkin kommentti: Valitettavasti toimittaja Lauri Nurmen johtopäätökset asiassa ovat totuuden vastaisia. Toimittaja Nurmen luotettavuus totuudenpuhujana heikenee. Vastuu toimittaaja Nurmen jutuissa näyttää olevan lukijalla.
Sanna Marin: Rinne voisi ryhtyä hallitustunnustelijaksi
A-studion lähetyksessä Marin väläytti, että hallitustunnustelija voisi hyvinkin olla juuri pääministerin paikalta eronnut Antti Rinne.
Hän on puolueen puheenjohtaja edelleen. Olemme tämän kysymyksen käyneet myös keskustan kanssa tarkasti läpi.
Tällöin poikettaisiin tavasta, että hallitustunnustelijasta tulisi automaattisesti myös pääministeri.

Näin valtio on pistänyt yhteistä omaisuuttamme lihoiksi – Sipilän aikana omistuksia on myyty kuin siimaa, Stubb ja Katainen jäivät kauaksi jälkeen

HS: Presidentti Niinistö kertoo olleensa tietoinen ulkoministeriön virkatoimista
Erkin kommentti: Mikä on totuus? Niinistön mielipiteet vaihtelevat tilanteen mukaan.

Päivä, jona pääministeri erosi: Dramaattisimmat kuvat ja videot Rinteen viimeisestä päivästä Suomen johdossa

From: Erkki Aho
Sent: Saturday, November 30, 2019 3:31 AM
To: kirjaamo@okv.fi ; juha.pylvas@eduskunta.fi ; hanna-leena.mattila@eduskunta.fi ; katri.kulmuni@eduskunta.fi ; mikko.kinnunen@eduskunta.fi ; pekka.aittakumpu@eduskunta.fi ; anna-mari.vimpari@eduskunta.fi ; antti.valpas@eduskunta.fi ; mikko.kortelainen@eduskunta.fi ; tiina.kivinen@eduskunta.fi ; markus.kalmi@eduskunta.fi ; karoliina.kahonen@eduskunta.fi
Subject: kiireellinen lausuntopyynto oikeuskanslerille

Kiireellinen lausuntopyyntö oikeuskanslerille

30.11.2019

Erkki Aho


Antti Rinne on yksi Suomen lyhytaikaisimmista pääministereistä – katso Ylen laskurista, ketkä pärjäsivät maan johdossa pisimpään

Ulkomaan uutiset

Nato-maiden johtajat esiintyivät tulikivenkatkuisesti juhlakokouksen alla
Turkki taistelee nyt rinnallamme taistelleita vastaan, ja joskus he toimivat Isis-tahojen kanssa, Macron sanoi yhdessä Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kanssa pitämässään lehdistötilaisuudessa.
Macron sanoi, että Turkin toimet Isisin-vastaisessa taistelussa mukana olleita kurdeja vastaan ovat merkki koordinaation puutteesta.

Missä mennään Trumpin virkarikostutkinnassa?
Edustajainhuoneessa Yhdysvaltain presidentin virkarikostutkinnan uusi vaihe alkaa oikeuskomiteassa tänään, mutta lopullinen sana presidentin jatkosta on kuitenkin senaatilla.

Talousuutiset

Kuntatalouden tila on kuluneen vuoden aikana heikentynyt voimakkaasti, kertoo Kuntarahoituksen suhdannekatsaus
Kuntatalouden tila on vuoden 2019 aikana heikentynyt voimakkaasti. Manner-Suomen kuntien tulojen ja toimintamenojen erotus laski vuoden 2019 kolmen ensimmäisen neljänneksen aikana noin kahdella miljardilla eurolla edellisen vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna.

Nyt paljastuivat karmeat talousluvut Suomesta – julkisissa kuluissa hurja kasvuvauhti
Kuntayhtymien toimintamenot kasvoivat tammi-syyskuussa 2019 yli kahdeksan prosenttia edellisvuoden vastaavasta jaksosta, mikä heijastelee sairaanhoitopiirien kustannusten nousua. Tämä näkyy poikkeuksellisen isona kasvupaineena kuntien menoissa. Kuntatalouden heikkenemisen pysäyttäminen vaatii vuositasolla noin 250 miljoonan euron toimia eli keskimääräinen säästötarve on 45 euroa per asukas.”

Urheilu-uutiset

Lyhyen radan EM-uinnit alkavat heti hurjalla suomalaistrillerillä, mutta naisrintauimarit suhtautuvat siihen leppoisin mielin: "Ensi viikon SM-kisat jännittävät enemmän"
Jenna Laukkanen, Ida Hulkko ja Veera Kivirinta ovat kaikki Euroopan tilaston kärkikymmenikössä. Yksi jää maakiintiöiden takia väistämättä 50 metrin rintauinnin alkueriin.

Futsalmiehet nappasivat Pohjoismaiden mestaruuden tappioitta – seuraavana tähtäimessä MM-jatkokarsinta
Miesten futsalmaajoukkue jatkaa Pohjoismaiden parhaana lajin taitajana. Suomi valtasi PM-kultaa viidennen kerran peräkkäin, kun se pelasi Turussa neljä ottelua voittamattomana.

Maailmalla tapahtuu

Ruotsissa satoja tuhansia ”tuntemattomia” – Poliisi: Olemme menettäneet tilanteen hallinnan
Ruotsin siirtolaisongelma on omissa mittasuhteissaan, verrataan sitten mihin tahansa Euroopan maahan. Malmössä pommit paukkuvat tiheämmin kuin missään muualla sotatoimialueiden ulkopuolella ja julkishallinnon pennin venyttämiselle ei sosiaalimenojen kasvun vuoksi näy loppua. Nyt paikalliset viranomaiset ovat heränneet uuteen vakavaan ongelmaan: maassa liikkuu satoja tuhansia ihmisiä, joiden henkilöllisyydestä ei ole harmaintakaan hajua.Koko Suomea ravistuttaneet Oulun seksuaalirikokset tulivat julki vuosi sitten – näin niistä kerrottiin lähes vuoden ajan
Oulussa tuli vuodenvaihteessa 2018–2019 ilmi useita alaikäisiin tyttöjä kohdistuvia törkeitä seksuaalirikoksia. Oulun poliisi kirjasi tuolloin 27 rikosilmoitusta, joista 22:ssa epäilty oli ulkomaalaistaustainen mies.
Näiden tapausten joukossa on yksi poikkeuksellisen laaja seksuaalirikosvyyhti. Vyyhdissä kahdeksan ulkomaalaista miestä käytti yhtä alaikäistä tyttöä viiden kuukauden aikana seksuaalisesti hyväkseen. Nämä asiat tekevät tapauksesta poikkeuksellisen koko Suomessa.


Porilaisnaisen raaka silpomismurha: Poikaystävä tuomittiin elinkautiseen

Irakilaismiehen 54-vuotias tyttöystävä löytyi surmattuna Porin Itäpuistossa sijaitsevasta asunnosta 16. syyskuuta 2018. Naista oli surmaamisen yhteydessä pahoinpidelty rajusti. Ruumiinavauksessa hänestä löytyi lähes 50 erilaista poisto- tai viiltohaavaa. Lopuksi hänen päänsä oli leikattu lähes kokonaan irti.


Mielipiteet

Karuakin karumpi Caruna – kuka siitä olikaan vastuussa?
Todellisuudessa Carunan kaupan nimittäin valmistelivat vuonna 2013 valtion omistajaohjauksesta vastanneet vihreiden ministerit Pekka Haavisto ja Heidi Hautala. Pääministeri Katainen, valtionvarainministeri Vapaavuori ja muu hallitus ovat toki hyvin todennäköisesti olleet tietoisia suunnitelmista.

Kommentti: IS:n saamat sähköpostit paljastavat: Haaviston selitykset al-Holista joutuvat outoon valoon
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006330704.html Ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr) selitykset al-Holin lasten kotiuttamisoperaatiosta ja virkamiesten käskyttämisestä muuttuvat IS:n saamien sähköpostien valossa yhä oudommiksi, kirjoittaa politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) oli tiistaina puolitoista tuntia eduskunnan ulkoasianvaliokunnan kuultavana.Valiokunnan puheenjohtaja Mika Niikko (ps) kutsui Haaviston kuultavaksi, kun Ilta-Sanomat paljasti (2.12.) Haaviston painostaneen ulkoministeriön konsulipäällikkö Pasi Tuomista ylittämään virkavastuunsa Al-Holin leirillä Syyriassa olevien suomalaislasten kotiuttamisoperaatiossa.

Kommentti: IS:n saamat sähköpostit paljastavat: Haaviston selitykset al-Holista joutuvat outoon valoon
Ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr) selitykset al-Holin lasten kotiuttamisoperaatiosta ja virkamiesten käskyttämisestä muuttuvat IS:n saamien sähköpostien valossa yhä oudommiksi, kirjoittaa politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.
Pekka Haavisto on seuraava kujanjuoksija
Suomalaiset tunnetaan rehtinä ja reiluna kansana, mutta jostain syystä suomalaiset rakastavat epärehellisiä poliitikkoja sekä puolueita, jotka suosivat valehtelijoita ja myyvät vaikka äitinsä pysyäkseen vallassa.
Eivät Haaviston harhautukset edellä kerrottuun lopu, mutta riittänevät kertomaan sen, että kyseessä on rutinoitunut valehtelija, jonka moraali on samaa tasoa Rinteen kanssa.
Rehellisyys maan perii sanoo sananlasku. Tätä perintöä taitaa moni suomalainen odottaa?

Vai äänestääkö kansan enemmistö seuraavissa vaaleissa jälleen kerran valehtelijat ja tyhjänpuhujat maan poliittiseen johtoon?

Mihin katosi sananvapaus?
Viime aikoina Suomessa on keskusteltu paljon sanan-, mielipiteen- ja uskonnonvapauden tilasta. Timo Soinin osallistuminen kirkossa järjestettyyn abortoitujen lasten muistotilaisuuteen ja siitä seurannut kohu taisi olla vain alkusoittoa sanan- mielipiteen ja uskonnonvapauden rajoittamisessa. Aki Ruotsalan potkut Porin jazzin toimitusjohtajan tehtävästä, Päivi Räsäsen Raamatun sitaateista aloitettu poliisitutkinta ja monet perussuomalaisten mielipiteistä seuranneet kanteet osoittavat, että erilaisille mielipiteille, erilaisille arvoille ei tämän päivän Suomessa ole tilaa.
Tilanne on todella huolestuttava. Kristittyjen asema Suomessa käy yhä ahtaammaksi. Kehitys on huomioitu eri medioissa myös maailmalla.

Pääkirjoitus: Antti Rinteen varjo seuraa hallitusta vielä pitkään
Pääministerin tehtävät jättänyt Antti Rinne (sd) aikoo jatkaa puolueen puheenjohtajana ja tavoitella myös jatkokautta ensi kesän puoluekokouksessa.
SDP:SSÄ on edessä tilanne, jossa uusi pääministeri – joko Sanna Marin tai Antti Lindtman – ei johda puoluetta.
Tosin keskustan Katri Kulmuni jätti vaisun vaikutelman hallituskriisin hoidossa. Keskustan puheenjohtajaa valitaan taas ensi kesänä, ja Kulmunin esiintyminen ei välttämättä ollut omiaan vakuuttamaan jäsenet sitä, että tässä on puolueen uuteen kirkkauteen nostava voima.

Maahanmuuttoon ja monikultturismiin liittyviä yksittäisiä tapahtumia vuosilta 2005 - 2017
1. Matti Vanhasen hallituksen (kesk, sdp, rkp) säätämä yleisradiolain kohta, joka astui voimaan 19.8.2005, sisälsi monikulttuurin edistämispykälän.
Laki velvoitti Yleä edistämään monikulttuurisuutta ja sen Yle todellakin teki. Seurauksista kärsivät kaikki suomalaiset, varsinkin vähävaraisemmat sekä keskituloiset, joiden maksettavaksi haitallisen maahanmuuton monitahoinen lasku suurelta osin kaatuu.

Analyysi: Uhkaako demareita jatkossa kaksipäinen johto – Ay-liikkeen ja SDP:n palomuuri saatava takaisin
Antti Rinteen vuonna 2014 alkaneella puheenjohtajakaudella SDP:n ja ay-liikkeen välinen palomuuri romahti. Politiikka, työmarkkinapolitiikka ja ay-toiminta menivät keskenään sekaisin. Viime aikoina näytti välillä siltä, että ay-liike ohjasi pääministerin tahtipuikkoa.

Yle Areena

Taivas Viipurin yllä repesi 30. marraskuuta 1939 – Viipurin musiikin menestystarina 1918–1939

Jakso 3: Suurhyökkäys ja rauhanteko

Suomen Puolesta -dokumentti / OSA 2 "Valmistautuminen Talvisotaan"

Ykkösdokumentti Suomi-konepistooli

Raatteentie = Raate road (Finland 1940)

Raatteentien taistelu 70 vuotta sitten.

Tolvajärven taistelu (1939)

Sota 1939 1/5

Sota 1939 2/5

Sota 1939 3/5

Sota 1939 4/5

Sota 1939 5/5

Talvisodan ja jatkosodan kielletty historia osa1

ITÄ LAPIN TALVISOTA

Youtube


BenTV – No mitenkäs kävi, vihreät?

Mä en ymmärrä vihreitä

Halla-aho kysyy ministeri Ohisalolta suomalaisten turvallisuudesta


Perussuomalaisten Nousu

VIIMEISET VUOTOKSELLA - dokumenttielokuva (2000)

Rinteen hyökkäys ei onnistunut

Antti Lindtman valehtelee eduskunnalle


Matkailu

Rick Steves' Cruising the Mediterranean

Rick Steves' European Christmas

Rick Steves' European Festivals

Huumori

Posti toi kirjeen


Jope Ruonansuu - Pikku pikku siiderissä
Jope Ruonansuu - Kuusivarkaisiin

Kossu-Polkka (Hovimuusikko Ilkka Cover)

Kummelin pääministerin maa peri tämän rehellisyyden

KultuuriElin Danielson-Gambogi

Tauluja

Musiikki

Konstan Jylhän joululaulu

Taas kaikki kauniit muistot

Sulo Saarits - Sylvian Joululaulu

Terveellinen ruoka

Top 10 Healthiest Foods In The World

Top 10 Healthiest Foods

Top 10 Healthiest Vegetables

7 HEALTHIEST FOODS ON THE PLANET

Top 10 Healthiest Fruits In The World

Kuntoilu

Dua Lipa - Don't Start Now FULL BODY WORKOUT ROUTINE

20 MIN FULL BODY WORKOUT (At Home Strength)

20 MIN FULL BODY WORKOUT | At Home & Equipment Free

Liikunta ja terveys

Verenpaine 138/85 pulssi 62, paino 108,7 kg, Jumppa 0/4460 min, kuntosali 0/5960 min, kävely 0/646 km, uinti 800/40 000 m, pyöräily 0/ 2450 km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti