torstai 26. joulukuuta 2019

TO 26.12.2019 Metsästän vanhoja valokuvia Kalajoelta ja Rautiosta


Toimintakuva Raution Nuorisoseuralta


Ulkoministeri Pekka Haaviston toimet on selvitettävä tarkasti Al-holin orpolasten asiassa sekä vielä pitemmältäkin ajalta jolloin hän toimi Suomen ensimmäisenä ympäirsitöministerinä. Onko hänen Venäjä-kytköksillään vaikutusta ulkoministerin tehtävien hoitamiseen?

Perussuomalaisilla ois vähän kysyttävää Al-Holin välikysymys. 17.12-2019


Tässä kaksi linkkiä, joiden tietojen perusteella voi arvioida orpolasten hakemisen Syyriasta maksaneen n. 85 000 euroa.Sensuroimaton Media, osa 7 : Pekka Haaviston taustat selvitettävä!

Haavisto Caruna-kaupasta: Meille vakuutettiin että mitään dramaattista ei hinnoissa tapahdu

IS selvitti ulkoministeri Haaviston matkat – puolet työpäivistä reissussa
Haavisto oli aatonaattona ollut 150 työpäivää ulkoministerinä, samaan aikaan ministeri on ehtinyt olla 75 päivää matkoilla.
ULKOMINISTERI Pekka Haaviston (vihr) matkatahti on ollut ennennäkemätön.
Haavisto on istunut ulkoministerinä runsaat puoli vuotta, ja ministeri on kiertänyt maailmalla puolet työpäivistä.
IS selvitti, milloin ja missä Haavisto on ollut reissussa 6.6.–23.12.
Aatonaattoon mennessä meille kaikille oli kertynyt 150 työpäivää, ja Haavisto on reissannut ulkomailla 75 päivää.

On tulossa mielenkiintoinen kevät, sillä ulkoministeri Pekka Haaviston toimet on tarkasti selvitettävä. Nyt on tullut uutta tietoa myös kuntamisteri Sirpa Paateron toimista Rinteen halllituksen omistajaohjausasioissa. Uudet tiedot todistavat, että Sirpa Paatero on valehdellut eduskunnalle ja Suomen kansalle. Tämä edellyttää minun mielestäni sitä, että ministeri Sirpa Paateron asema on otettava uudelleen käsittelyyn. Lisäksi Antti Rinteen toimet on tutkittava asiassa. Mielestäni Antti Rinteen asema eduskunnan varapuhemiehenä tulee ottaa tarkastelun kohteeksi.PE 29.11.2019 Suomessa toimii oikeus-ja poliisimafia poliittisten puolueiden suojeluksessa.

Mielestäni näiden kahden henkilön rooli ja toiminta valtiopetoksen oikeudellisessa toteuttamisessa on tarkasti tutkittava:
Tarja Halonen toimi oikeusministerinä
Pauliine Koskelo toimi oikeusministeriön lainvalmisteluosastolla lainsäädäntöneuvoksena 1985–1995 ja osallistui muun muassa yrityssaneerauslain a yksityishenkilöiden velkajärjestelystä annetun lain valmisteluun sekä kuluttajasuojalain ja osakeyhtiölain uudistustyöhön
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson
Sisäministeri Maria Ohisalo

Myös Sanna Marinin hallitus ja eteenkin oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ja sisäministeri Maria Ohisalo on ollut tietoinen Suomen oikeusvaltiotilanteesta ja Suomen valtion ihmisoikeusrikoksista. Perussuomalaiset ovat näissä asioissa puhtaimmilla vesillä ja siksi odotan, että perussuomalaiset ottavat valtiopetoksen ja 1990-luvun laman asiat esille eli nostavat kissan pöydälle. Tämä merkitsisi eduskunnan hajottamista ja uusia eduskuntavaaleja.

Kalajoki

Metsästän edelleenkin vanhoja valokuvia ja tarinoita Kalajoelta ja Rautiosta. Nyt toivon, että saan valokuvia Raution Nuorisoseurasta ja sen toiminnasta. Mielestäni valvokuvat voisi laitaa facebook-ryhmän sivuille Vanhat valokuvat ja tarinat Rautiosta. Rautiosta haluaisin kuvan Perttulasta. Perttula oli äitini syntymäkoti ja se sijaitsi nykyisen Raution Nuorisoseuran paikalla. Ennen ei puhuttu nuorisoseurasta vaan Perttulasta.

Raution Nuorisoseura 100 vuotta

Loppiaisena hiihdetään maakuntaviesti. Olen koonnut Kalajoen menestyksen maakuntaviestissä omaksi blogiksi.
Kalajoki mukana maakuntaviestissä
Valitettavasti se ei ole täydellinen ja minun on täydennettävä sitä viime vuosien osalta. Toivottavasti jollakin on nuo tiedot jo valmiina, sillä minulla ne ovat blogeissani, josta joudun ne poimimaan.
Minulla ei ole kuvia maakuntaviestistä. Siksi toivon, että laitatte Kalajoen , Himangan ja Raution maakuntaviestijoukkueiden hiihdoista kuvia facebook-sivulle Vanhoja kuvia Kalajoelta.

Kotimaan uutiset

Ex-puoliso laati hakemukset, mies huijasi Kelalta liki 50 000 euron tuet
Erkin kommentti: Kulttuurin rikastuttajat jälleen asialla.

Erityisavustajien määrä on noussut entisestään Marinin hallituksessa – Rinteen ex-valtiosihteeri saa valtiolta yli 50 000 euron karenssikorvauksen
Rinteen hallituksessa oli hänen mukaansa viime vaiheissa 64 erityisavustajaa. Sen sijaan valtiosihteereitä on tällä hetkellä Marinin hallituksessa 13, kun edellisessä hallituksessa heitä oli 15.
Erkin kommentti: Parlamentaaristen pelisääntöjen ja oikeusvaltioperiaatteen vastaisesti nimetty hallitus toimii kansan edun vastaisesti.

Ulkomaan uutiset

Romania - Ceausescu Home - BBC World News TV

Ceausescu's palace. A dictator's megalomania. Romania. 2015

Mies joka teloitti Ceausescun
Dorin-Marian Cirlan kertoo ampuneensa ensin automaattiaseellaan kuusi-seitsemän kertalaukausta Nicolae Ceausescuun.
Sitten ase jumiutui. Cirlan vaihtoi lippaan, napsautti aseen sarjatulelle ja tyhjensi sen Elena Ceausescuun, jonka ruumis nytki ensimmäisten laukausten jäljiltä irvokkaasti.
Kun ruudinsavu hälveni, Romanian diktaattori ja hänen vaimonsa makasivat Cirlanin mukaan ”kuin perunasäkit” maassa teloitusmuurin edessä.

Ceausescun synkkä joulu – näin ihaillusta johtajasta tuli teloitus­ryhmän eteen päätynyt diktaattori
Romanian vallankumouksen huipennuksesta tulee kuluneeksi 30 vuotta.
JOULUPÄIVÄNÄ 1989 sotilastukikohdassa Bukarestin lähellä talutettiin vanhaa pariskuntaa kohti teloituspaikkaa.
– Senkin äpärät! iäkäs nainen huusi, kun hänet asetettiin seinää vasten.
Niin ainakin jotkut väittävät. Kerrotaan myös, että vanha mies alkoi hyräillä Kansainvälistä ennen kuin laukaukset kajahtivat.
Vielä muutama päivä aiemmin teloittajat olivat olleet hänen uskollisia sotilaitaan.

Anniversary of the final days of Ceaușescu regime

Ohjus osui kyläkouluun Syyrian Idlibissä – kuolonuhrien joukossa viisi lasta
Ainakin kahdeksan ihmistä kuoli eilen Venäjän ilmaiskuissa Idlibin maakunnan alueelle Luoteis-Syyriassa. Uutistoimisto AFP kertoo, että yksi ohjus osui Jubassin kylässä sijaitsevaan kouluun maakunnan eteläosissa. Kahdeksan kuolonuhrin joukossa on viisi lasta. Uutiskanava al-Jazeeran
(siirryt toiseen palveluun)
 mukaan monet siviilit olivat kerääntyneet kouluun hakemaan suojaa pommituksilta.

Avustusjärjestöt joutuivat keskeyttämään työnsä Jemenissä hyökkäysten vuoksi – YK: vaikutukset näkyvät 217 000 ihmisen arjessa
Kaksitoista avustusjärjestöä on joutunut keskeyttämään työnsä jemeniläiskaupungissa järjestöihin kohdistuneiden iskujen vuoksi.
Iskut tehtiin rakettitoimisilla singoilla ja tienvarsipommilla, eikä niiden tekijöistä ole vahvistettua tietoa. Jemenin viranomaiset ovat syyttäneet iskuista islamistisia ryhmiä.
Hyökkäyksiä tehtiin sekä launtaiyönä että tiistaiaamuna. Iskujen kohteina olivat muun muassa hyväntekeväisyysjärjestö Oxfam ja humanitaarisen avun järjestö International Rescue Committee (IRC). Uutistoimisto Reutersin mukaan lauantain iskuissa haavoittui yksi ihminen.

Isis voimistuu taas Irakissa, vaikka sen uudeksi johtajaksi nimettyä miestä ei ehkä ole olemassa
JIHADISTINEN terroristijärjestö Isis vaikuttaa vahvistuvan jälleen synnyinmaassaan Irakissa, vaikka se menetti viimeiset hallinta-alueensa siellä jo kaksi vuotta sitten.
Tuolloin Isisin taistelijoiden rippeet Irakissa pakenivat Syyriaan, jossa viimeinen Isisin hallitsema kylä kaatui viime keväänä. Sen seurauksena Suomessakin on viime viikot puitu Isisin taistelijoiden vaimojen ja lasten kohtaloa al-Holin vankileirillä.

Talousuutiset

Miljardöörit vuolevat voittoja Suomen pikavippibisneksessä
Islantilaisella Thor Björgólfssonilla ja venäläisellä Oleg Boikolla on värikäs historia, johon mahtuu kiinteistöbisnestä Donald Trumpin kanssa, menetettyjä miljardeja ja pitkä liuta veroparatiisiyhtiötä.
Kaksi hyvin erilaisista taustoista olevaa miljardööriä ovat merkittäviä omistajia suurissa suomalaissa pikavippiyhtiöissä.
Toinen heistä on moottoripyöräilyä rakastava ja kehonrakennusta harrastava islantilainen Thor Björgólfsson. Hän on miljardööri, joka on kerran jo menettänyt lähes koko omaisuutensa ja jonka rooli Islannin talouden romahtamisessa vuonna 2008 oli varsin merkittävä.
Björgólfsson on neljänneksen osuudella suurin osakkeenomistaja pikavippiyhtiö Aasassa, joka toimii Suomen lisäksi muun muassa Puolassa.
Venäläinen Oleg Boiko on alaraajahalvauksen takia pyörätuolissa kulkeva rikas liikemies, joka olemuksensa puolesta voisi esiintyä James Bond -elokuvan pahiksena.
Boikon imperiumiin kuuluu pikavippiyhtiö Vivus. Se on osa isoa 4finance-konsernia, jolla on pikavippiyhtiöitä eri puolilla maailmaa. Virallisesti Vivuksen suurin omistaja on Oleg Boikon lähes 80-vuotias äiti.

Urheilu-uutiset

Otteluohjelmassa piilee Nuorille Leijonille sudenkuoppa – tällaiset vastustajat Suomi kohtaa nuorten MM-turnauksen alkusarjassa

Maailman parhaat talviurheilijat jälleen Ylen kanavilla! Katso tästä lähetystiedot ja kisa-aikataulut

Maailmalla tapahtuu

Himomaratoonari juoksi tyhjiöön
ON kulunut reilu vuosi siitä, kun nykyään Kauhajoella asuva Iina Puskala, 44, lopetti vuoden kestäneen valtavan maratonurakkansa.
Puskala juoksi vuoden 2017 marraskuun alusta vuoden 2018 lokakuun loppuun vähintään yhden maratonin joka päivä. Kun Puskala oli päässyt tavoitteeseensa, juoksut loppuivat kuin seinään.

Vuosi kuvina
Vuosi 2019 oli täynnä uutisia, kuten kaikki muutkin vuodet. Mukaan mahtui surua, draamaa, pettymyksiä mutta myös iloa ja riemua.

HS tapasi Sanna Marinin Kesärannassa joulun kynnyksellä.
Erkin kommentti: Mielestäni Sanna Marinin on turha ryhtyä vielä muuttólaatikoita avamaan, sillä tuleva kevät todennäköisesti kaataa Sanna Marinin hallituksen.

Tapaninpäivän tsunamista 15 vuotta – lukuisat hirmuaallon tuhoamat ranta-alueet asutettu uudelleen riskeistä huolimatta

Tsunami en Asia (26 de Diciembre, 2004)

Tsunami at Koh Siboya 26 dec 2004

Aceh Tsunami: When the Waves Came Crashing

Flutkatastrophe 2004 Banda Aceh

Boxing Day Tsunami Banda Aceh 1 of 4

Boxing Day Tsunami Banda Aceh 2 of 4

Boxing Day Tsunami Banda Aceh 3 of 4

Boxing Day Tsunami Banda Aceh 4 of 4

Valtava liekkimeri tuhoaa koteja – metsäpalo leviää puutaloalueelle Chilessä
Valtava tulipalo riehuu Valparaisossa Chilessä. 245 kotia on täysin tuhoutunut. La Cuarta -lehti kertoo, että pelastusviranomaiset evakuoivat kaupungin väkeä.
Liekkimerenä etenevän tulipalon tuhoja lisää se, että Valparaiso kuuluu Etelä-Amerikan tunnetuimpiin puutalokaupunkeihin.
Tapahtumat saivat alkunsa hyvin laajasta metsäpalosta, joka levisi jouluaattona Valparaison puutaloalueelle.
Tyynenmeren rannikolla sijaitsevassa Valparaisossa on lähes 300 000 asukasta.

Ainakin 35 kuoli bussin syöksyttyä rotkoon Indonesiassa – kadoksissa olevien etsintöjä jatkettu jo kolmatta päivää
Indonesiassa maanantaina tapahtuneen bussiturman kuolonuhrien määrä on noussut 35:een, kertovat viranomaiset.
Linja-auto syöksyi 150 metriä syvään rotkoon Etelä-Sumatran provinssissa juuri ennen keskiyötä paikallista aikaa maanantaina. Bussi päätyi jokeen rotkon pohjalle, jossa se oli osittain veden alla.
Poliisin edustajan Dolly Gumaran mukaan onnettomuudessa kuolleista ainakin kahdeksan on lapsia.

Ainakin 16 kuollut Filippiinien taifuunissa – tuhojen laajuus epäselvä netti- ja puhelinkatkojen vuoksi
Ainakin 16 ihmistä on kuollut Phanfone-taifuunin iskettyä Filippiineille, kertovat viranomaiset. Phanfone pyyhkäisi keskiviikkona Filippiinien keskiosien pikkukylien ja suosittujen turistikohteiden yli.
Pahimmillaan hirmumyrskyn tuulet olivat voimakkuudeltaan noin 54 metriä sekunnissa. Tuuli riepotteli asumusten kattoja ja kaatoi sähkötolppia.

Reuters: Iranin protestisyksyn synkkä saldo – Jopa 1500 ihmistä kuollut mielenosoituksissa
Kaksi viikkoa kestäneissä mielenosoituksissa kuoli jopa 1500 ihmistä, joista 400 naisia. Uutistoimisto Reuters perustaa tietonsa kolmen Iranin sisäministeriön virkailijan haastatteluun. Vellonnassa kuoli myös poliiseja ja turvallisuusjoukkojen jäseniä.
Luku on huomattavasti korkeampi kuin ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin tai Yhdysvaltain aiemmin esittämät tilastot.

Mielipiteet

Iiris Suomelan kaikkien blondivitsien äiti
Vihreiden budjettipuheenvuoron eduskunnassa pitänyt 25-vuotias tamperelainen yhteiskuntatieteiden opiskelija ja Tampereen yliopiston hallituksen jäsen avautui puheenvuoronsa aikana naamakirjassa ja totesi, että ”bensavero ei osu pahimmin köyhiin” ja että ”tästä on hyvin selkeää tutkimustietoa”. Hän jatkoi ”Mitä enemmän  rahaa ihmisellä on, sitä enemmän rahaa hänellä on ajaa autolla. Monella kaikista köyhimmistä ei ole varaa omaan autoon”.

Entä jos presidentti ei olisi myöntänyt pääministeri Antti Rinteelle eroa…?
Sekavan näköinen, mutta sisällöltään suoraviivainen, joskin arvoton pelinäytelmä nähtiin, kun pääministeri Antti Rinne pyysi äkkieron Isänmaan palveluksesta hallitusmiehenä, kun joku muu kuin Eduskunnan Suuri Sali inahti vastahankaan,
Perustuslaillinen nimittäjäinstituutio nimeltä Tasavallan Presidentti myönsi eron suoralta kädeltä. Missään ei määrätä, että ero pitää aina ja heti myöntää. Presidentillä on harkintavaltaa muutoin paitsi Eduskunnan antaman epäluottamuslauseen jälkihoidossa. Suomen nykyinen perustuslaki on kirjoitettu kuitenkin parlamentarismi edellä.
Olen tulostanut Suomen perustuslain (11.6.1999/731) koko tekstin pysyvästi työpöydälleni. Sille paperille ei ryppyillä tässä maassa. En kurkistele sitä pelkästään tarpeen vaatiessa. Aikamme vaatii perustuslain tarkkaa noudattamista. Lakimiehiä tarvitaan.
Suomen Perustuslain 2 §:n mukaan valtiovalta ei kuulu Kepun eduskuntaryhmälle. On Perustuslain vastainen ajatus, että Kepun eduskuntaryhmän marina olisi yhtä kuin Eduskunnan epäluottamuslause pääministerille valtioneuvostossa, jossa Kepu on edustettuna. Jos Kepun ryhmä ilmoittaa pääministerille, että pääministeri ei nauti sen luottamusta, niin so what? Se ei ole Perustuslain mukainen eroperuste. Pääministeri Rinteen olisi pitänyt mittauttaa luottamuksensa kansanvallan edustajassa Eduskunnassa, johon oli mahdollisuus eron myöntämistä seuranneena päivänä.
Kun pääministeri Rinne laisti vastaamisen parlamentarismin oleellisen osa-alueen eli opposition välikysymykseen ja pyysi siinä tilanteessa pikaeroa, on tapahtunut vähintään Perustuslain hengen vastainen toimi. On oleellista, että pääministeri vaihtuu Eduskunnan suuren salin kautta. Nyt vaan valta pomppimalla siellä sun täällä hakeutui Kepun peili-ihmisten kautta uusiin käsiin päätyäkseen SDP:n valitseman uuden pääministerin hallintaan.
Erkin kommentti: Jukka Seppisen kirjoitus on perustuslain oikan tulknnan mukainen. Kirjoitus on erittäin hyvä. Kannattaa lukea ajatuksen kanssa kokonaan.

Yle Areena


Suomen tie jatkosotaan
Talvisota päättyi ankaraan Moskovan rauhaan 13.3.1940. Maailma oli tuominnut Neuvostoliiton hyökkääjänä. Rauhasta huolimatta uusi hyökkäysuhka oli ilmassa. Suursota laajeni Euroopassa. Kuinka Suomi selviäisi hengissä? (U)

Taistelu Laatokan Karjalassa
Puna-armeija aloitti 21. kesäkuuta 1944 hyökkäyksen Aunuksessa murskaavalla ylivoimalla. Suomalaiset olivat jäämässä mottiin. Verinen ratkaisu tapahtui Nietjärvellä. (U)

Korpisodan suurvoitto
Elokuussa 1944 käytiin ankara mottitaistelu Ilomantsissa. Tämä pitkään vaiettu viimeinen torjuntavoitto saatiin vain kuukautta ennen aselepoa. (U)

Ihantalan ihme
Neuvostoliiton suurhyökkäys Suomeen alkoi valtavalla ylivoimalla kesäkuussa 1944. Stalin oli päättänyt murskata Suomen. Yksi toisen maailmansodan suurimmista taisteluista käytiin Talin-Ihantalan alueella. (U)

Eskil Granlund - taistelulähetti
Sotilaan kertomus jatkosodan Tali-Ihantalan kaoottisista taisteluista yhdeksän päivän aikana 1944. Toimittaja: Greger Grönqvist, 2009.

Hangon sota
Talvisodan jälkeen hankolaiset menettivät kotinsa, ja vuonna 1941 Hangosta tuli sotanäyttämö. Toimittaja: Greger Grönqvist, 2010.

Läpimurto Kannaksella ja rauhanneuvottelut 
Antautuvia suomalaissotilaita. Neuvostoliittolaisdokumentti / YLE. (1.1.1944)

Asekätkentä oli sakanriteko ja skandaali
Viimeiset asekätköt toisen maailmansodan jäljiltä halutaan nyt selvittää. Puolustusvoimat vetosi alkusyksystä kätkijöihin ja kätköistä jotakin tietäviin, että viimeisetkin asekätköt saataisiin purettua ja tehtyä vaarattomiksi. Asekätkentään liittyy edelleen monta arvoitusta - mikä oli loppujen lopuksi armeijan johdon, kenraaliluutnantti A F Airon ja marsalkka Carl Gustav Mannerheimin rooli tai mikä merkitys asekätkennän paljastumisella oli venäläisten suunnitelmiin. Haastateltavana asekätkijät Mikko Klemetti, Teuvo Vihavainen ja Osmo Vihavainen, jalkaväkimuseon johtaja Kalevi Salovaara, sotilasläänin komentaja Olli Nepponen, sotahistorioitsija Martti Turtola ja eversti evp, "Asekätkentä" -kirjan tekijä Matti Lukkari.04. (4.12.1994)

Ryssät motissa Messuhallissa 1942 
Kiintoisa dokumentti Messuhallin valtavasta sotasaalisnäyttelystä syksyllä 1941. Näyttelyn vetonauloina ovat "pienoismotti Ruki vjehr ja politrukin boksi". Näyttelyn päällikön Reino Hirvisepän ronskin selostustekstin ryydittämä propagandaelokuva "Molotovin asettamasta Mainilan vekselistä, jonka lunastimme". (30.1.1942)

Itse asiassa kuultuna: Kenraali A. F. Airon haastattelu 
Kenraali Aksel Airo johti talvi- ja jatkosodan aikana Suomen operatiivisia sotatoimia marsalkka C. G. Mannerheimin oikeana kätenä. Leo Lehdistö ja Pekka Holopainen haastattelivat A. F. Airoa tammikuussa 1978. (16.2.1978)

Savotta
(8.2.1966) Antero Ruuhosen ohjaamassa dokumentissa Savotta kurkistetaan Sompion Lapissa tapahtuvaan metsureiden työhön. Vuonna 1966 ilmestyneessä kuvauksessa katoavaa työläisperinnettä seurataan talvisella Savukosken savotalla, ennen kuin alueen valtasi Lokan tekoaltaan vesistö.
Erkin kommentti: Nämä savotta-asiat tuli minulle tutummaksi kun tein kalajokisesta Siipolan Kallesta kuvakirjan hänen savottahommistaan. Näihin asioihin liittyy kuuluisat Osaran aukeat. https://fi.wikipedia.org/wiki/Osaran_aukeat

Yuotube

PALJASTETAAN VALEUUTISIA! OSA 1

Laura Huhtasaari - Sanan ja uskonnon vapaus uhattuna Suomessa

Matkailu

Switzerland in 4K

Flying over Lauterbrunnen, Switzerland 4K

Best of Switzerland 2018 4K

Kulttuuri

Sain puolalaiselta Piotr Tymochowiczilta Puolan taidetta käsittelevän kirjan. Sitä kautta tutustuin puolalaiseen taiteeseen ja huomasin kuinka taitavia taiteilijoita Puolassa on ja on ollut. Erityisesti kiinnitin huomioita siihen kuinka taitavia he olivat maalaamaan puolalaista elämäntapaa sekä ennenkaikkea hevosia.

Alfred von Wierusz-Kowalski, yksi kuuluisimmista puolalaisista maalareista, opiskeli Varsovan piirustuskoulussa. Hän jatkoi opintojaan Dresdenissä ja Prahassa. Sitten hän matkusti Müncheniin opiskelemaan Kuvataideakatemiaa ja Josef von Brandtin (1841–1915) yksityisstudiota, josta tuli puolalaisten taiteilijoiden kokoontumispaikka.
Alfred von Wierusz-Kowalski tunnetaan parhaiten kohtauksistaan, jotka kuvaavat perinteistä Puolan maaelämää lumihahmojen kanssa. Suurimmassa osassa hänen sävellyksiään hevonen on kuvattu tasaisena voimana ja seuralaisena. Hän pysyi Münchenissä suurimman osan loppuelämästään.
Alfrfred Kowalskin maalauksia

Musiikki

Jussi Bjorling O Holy Night (O helga natt)(Possibly the best recording of a Christmas Carol)

Jarkko Ahola - Sydämeeni Joulun Teen

Joulumaa

Sissel - Silent Night

Karjalan poikia

Huumoria

Jopet show: Lahjakasta joulua
Jonsei tänä jouluna ole kilttejä lapsia, niin ollahan joukolla tuhmia. R: Jope Ruonansuu, Mika Räinä, Jukka Toivonen, Miia Nuutila. O: Marko Talli. T: Filmiteollisuus. (U).

Nassesedän joulutervehdys

Jope Ruonansuu - American pukki

Junnu Vainion Pornolau*ut

Terveellinen ruoka

Drink A Glass Of Kiwi Juice Every Morning, THIS Will Happen To Your Body!

5 Reasons To Eat Broccoli Every Day
Top 10 Food That Improve Your Blood Circulation

Kuntoilu

20 MIN FULL BODY WORKOUT (At Home Strength)

15 MIN TOTAL CORE/AB WORKOUT (At Home No Equipment)

15 MIN FULL BODY STRETCH (Cool Down)

Liikunta ja terveys

Verenpaine 130/78 pulssi 59, paino 107,6 kg, Jumppa 20/4500 min, kuntosali 80/6920 min, kävely 5/745 km, uinti 0/40 800 m, pyöräily 0/ 2450 kmEi kommentteja:

Lähetä kommentti