keskiviikko 18. joulukuuta 2019

KE 18.12.2019 Ministerit Suomessa saavat valehdella niin paljon kuin sielu sietääVälikysmyskeskustelu eduskunnassa osoittaa, että ministeri ja ministerit voivat valehdella ja antaa vääriä todistuksia vapaasti eduskunnalle ja Suomen kansalle. Minusta tämä ei ole oikein. Mielestäni asiassa laillisuusvalvojan tulisi toimia niin, että totuus paljastuu ja oikeus toteutuu. Keskusta oli suurin häviäjä tässä teatteriesityksessä. Olen toodella surullinen, koska keskustan lestadiolaiset kansanedustajatkin äänestivät valehtelun ja epärehellisyyden puolesta. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa puolueiden kannatusmittauksia. Onko keskustan kannatus painunut jo alle 8 %:n? Ylittäkö perussuomalaisten kannatus jo 27 %:n rajan?Oikeustaistelu jatkuu ja kulkee kohti lopullista voittoa?

From: Erkki Aho
Sent: Wednesday, December 18, 2019 10:16 AM
To: oulu.ko@oikeus.fi
Subject: U19/30944

Oulun käräjäoikeus
oulu.ko@oikeus.fi

Lausuma Oulun käräjäoikeudelle asiassa U19/30944

Halua asiassa oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin. Se merkitsee sitä, että asian käsittely suoritetaan suullisessa oikeudenkäynnissä. Todistan, että Markku Kosken saatava ja kaikki minun ulosotossa olevat muutkin saatavat ovat syntyneet rikosten avulla ja ovat siksi perintäkelvottomia.
Rikoksensa asioissa ovat tunnustaneet entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen ja varatuomari Paavo M. Petäjä. Poliisi on jättänyt asiat tutkimatta mukaan luettuna sen, että kauppasopimuksissa tehtiin 63 miljoonan törkeä petos ja konkurssiasiassa tehtiin törkeä prosessipetos, kun konkurssi haettiin väärillä tiedoilla, Kauppasopimukset oli purettu ja konkurssi oli laiton. Markku Kosken saatava johtuu näistä asioista ja siitä, että hän antoi oikeudessa väärän lausuman asiassa käräjäoikeudelle. Lisäksi syyttäjän esteellisyys on jätetty tutkimatta. Mitään asiaa näistä ei ole käsitelty oikeudessa aikaisemmin.
Teen asioista yksityiskohtaisen selvityksen todistusaineistoineen ja selostuksen siitä mitä milläkin todistusaineistolla todistan. Lisäksi teen luettelon todistajista joita haluan oikeudessa kuultavan ja teen selvityksen todistusteemoista.
Olen tällä hetkellä ulkomailla ja pääsen tulemaan Suomeen 12.01.2020. Teen selvitykset ja todistusaineistot todistusteemoineen ja nimeän todistajat ja todistusteemat 15.02.2020 mennessä. En pysty tekemään käräjäoikeudelle aineistoja nopeammin johtuen ulosoton aiheuttamasta taloudellisesta tilanteestani. Teen huolellisesti ja tarkasti sellaiset aineistot, että oikeuden on helppo käsitellä asia.

18.12.2019
Erkki Aho

Kalajoki


Kalajoki-näyttely on nyt pienessä yksiössäni ja varastossani Kalajoella.

Kalajoki-näyttely

Aikasemmin se oli mm. Etappi-Kirppiksellä.

Kultainen ansiomerkki

Venäläisen kulttuurin viikko Kalajoella 7.-17.1.2020
Toista kertaa järjestettävä Venäläisen kulttuurin viikko esittelee laajasti mm. venäläistä musiikkia, kulttuuria ja ruokaperinnettä. Tapahtumia kaikenikäisille, mukana myös tubettaja Kirill Sultanshin.

Investoinnit nikotellen läpi Kalajoen valtuustossa – "Näillä päätöksillä joko yhdistetään tai hajotetaan Kalajokea"

Alueuutiset

KPK Yhtiöt irtisanoo yhdeksän työntekijää – Keskipohjanmaa-lehti jatkaa 7-päiväisenä
Keskipohjanmaata ja useita paikallislehtiä julkaisevan KPK Yhtiöitten yt-neuvotteluissa selvittiin ennakoitua pienemmin leikkauksin ja irtisanomisin.
Yhtiö haki 1,7 miljoonan leikkauksia, mutta päätyi lopulta miljoonaan. Yt-neuvottelut saatiin päätökseen tiistaina.
Miljoona saatiin kasaan irtisanomisten lisäksi avustajien määrää vähentämällä. Lisäksi yhtiö karsii muun muassa Suomen Tietotoimiston eli STT:n palveluiden käyttöä.
Työnsä menettää yhdeksän työntekijää, alun perin uhattuna oli 15 työpaikkaa

Kotimaan uutiset

Hallitus sai eduskunnalta luottamuksen al-Hol-linjaansa liittyen – äänestystä edelsi aamukolmeen venynyt keskustelu
Kahdelta iltapäivällä alkaneen välikysymyskeskustelun jälkeen täysistunnossa siirryttiin kello 17 ruotimaan valtion ensi vuoden budjettiesitystä. Puolenyön jälkeen kello 0.20 debatin aiheeksi vaihtui jälleen opposition välikysymys al-Holin leirin suomalaisista.
Tätä keskustelua käytiin hieman yli aamukolmeen. Yön tunteina puheenvuoroja käyttivät muun muassa kansanedustajat Heikki Vestman (kok), Janne Heikkinen (kok) ja Juha Mäenpää (ps) sekä ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr).
Koko täysistunto jatkui vielä tämän jälkeenkin, kunnes varapuhemies Antti Rinteen (sd) nuijankopautus päätti istunnon kello 3.54.

Orpo al-Hol-linjauksista: Keskusta veti maton hallituksen alta

Keskustalaisen välitön al-Hol-tulkinta ihmetyttää – ”Kommenttisi ei kuvaa hallituksen toimintalinjausta”

Näin al-Hol-linjausta väännettiin kulisseissa – Hallituskumppanit myöntävät: Keskusta sai eniten takkiinsa

Ulkoministeri Pekka Haavisto sai eduskunnan luottamuksen – katso miten edustajat äänestivät

Noin kymmenen Isisin alueilta palanneista päätyi ohjelmaan, joka tukee ääriliikkeistä irrottautumista. Osa jatkaa Isisin ideologian kannattamista.

Politiikka

Ulkoministeri Pekka Haavisto sai eduskunnan luottamuksen al-Holin tapahtumista äänin 110–79
Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) on saanut eduskunnan enemmistön tuen
(siirryt toiseen palveluun)
 Syyriassa sijaitsevan al-Holin lerin suomalaisten kotiuttamista koskeneessa välikysymysäänestyksessä.
Ensimmäisessä äänestyksessä vastakkain olivat perussuomalaisten ja kokoomuksen epäuottamuslauseet. Toisessa äänestyksessä ratkaistiin Haaviston luottamus.
Erkin kommentti: Mielestäni oikeuskanlerin on otettava kantaa siihen, että voiko ministeri ja ministerit sekä poliisiylijohtaja valehdella eduskunnalle ja Suomen kansalle. Minun oikeustajuni mukaa asiassa on suoritettava perustellinnen rikostutkinta.

IS julkaisi ulkoministeriön sähköpostit: ”Puheet ja sähköpostit ristiriidassa” – Haavisto valehtelee ”Operaatio Korvesta”

Lähde Ylelle: Suomella on selvä suunnitelma al-Holin leiriläisten kotiuttamiseksi – lennot alkavat, kun kurdit tuovat suomalaisia Irakin rajalle
Ylen saamien tietojen mukaan Suomi pyrkii aktiivisesti tuomaan al-Holin leirillä olevat suomalaiset naiset ja lapset kotiin.
Ei ole skenaarioita, mihin valmistaudutaan, vaan selvä suunnitelma, joka on aktiivinen, operaation valmistelutyössä mukana oleva henkilö kertoo Ylelle.
Ylen tietojen mukaan viranomaiset odottavat enää sitä, että kurdiviranomaiset alkavat kuljettaa al-Holin leirillä olevia suomalaisia Syyrian ja Irakin väliselle rajalle. Heidät on tarkoitus kuljettaa erissä charter-lennoilla Suomeen.
Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) ja osa virkamiehistä ovat olleet erimielisiä suomalaisten kotiuttamisesta al-Holin leiriltä. Asia nousi viime viikolla julkisuuteen. Kokosimme tähän juttuun yhteenvedon siitä, miten asiat ovat edenneet ministeriössä.

Kommentti: Poliittinen päätös al-Holista ja lapsista saatiin vasta pakon edessä – poliitikoille ei heru tyylipisteitä, kun karmeissa oloissa olevista lapsista tehdään pelinappuloita

Epäily virkamiehen valehtelusta eduskunnalle on ainutlaatuinen – oikeuskanslerille tehty kanteluita poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisesta

Valiokunnan harhaan­johtamis­epäily on ainutlaatuinen – oikeuskanslerille tehty kanteluita poliisi­ylijohtaja Seppo Kolehmaisesta
EPÄILY siitä, että virkamies olisi valehdellut eduskunnalle, on ainutlaatuinen, sanoo eduskunnan apulaispääsihteeri Timo Tuovinen STT:lle. Tällainen epäily nousi julkisuuteen viime viikolla, kun poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen oli tiistaina kuultavana eduskunnan hallintovaliokunnassa, jossa aiheeksi nousivat Pohjois-Syyrian al-Holin leirillä olevat suomalaiset.

Halla-aho syytti Haavistoa salailusta – näin ministeri vastasi tietoihin charter-lennosta
Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon mukaan al-Holin leiriläisistä pitäisi käydä perusteellinen keskustelu mutta se on vaikeaa, ”jos ministeri laatii suunnitelmia salassa eikä anna niistä edes kysyttäessä tietoa eduskunnalle, medialle tai yleisölle”.
Ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr) mukaan tarkkaa suunnitelmaa ei edes ole.
– Olen itseltäni kysynyt, miten se voisi olla, kun neuvottelusuhdekin on aivan tuore, Haavisto sanoi.
Tällä hän viittaisi siihen, että kurdihallintoon on ollut yhteys vasta runsaan kuukauden ajan.
– Viranomaisten varautumisvaihtoehtoja on ollut jo aiemmin, jos Suomeen hakeutuu taistelukentältä ihmisiä. Tai jos tulee spontaani leiriltä purkautuminen. Sellainen yksityiskohtainen suunnitelma, jossa sanotaan neuvottelutuloksen perusteella, että saataisiin näitä lapsia tänä ja tänä päivänä, sehän voi syntyä vasta sitten, kun sellainen neuvottelutulos on olemassa, Haavisto sanoi.
Halla-aho totesi sanoneensa jokin aika sitten julkisuudessa, että hänen tietojensa mukaan al-Holista ollaan lennättämässä tilauslennolla ihmisiä Suomeen viikolla 50.
Erkin kommentti: On syytä epäillä, että ulkoministeri Haavisto valehteli jälleen eduskunnalle. Aikataulun mukaan lentokoneen piti laskeutua Vantaan lentokentälle 03.15 ja viranomaisten yhteisharjoitus alkoi samana aamuna kello 09.00 Vantaan lentokentällä- On syytä epäillä, että AL-Holin ISIS-lasten ja ISIS-äitien Suomeen hakeminen on Vihreiden operaatio ja siihen liittyy sisämnisterin alaisen poliisylijohtaja Seppo Kolehmaisen valehtely viranomaismenettelyssä.

Keskustaa syytettiin takin­käännöstä al-Holin asiassa – Kurvinen: ”Jos naisia tulee, heidät pyritään saamaan rikos­vastuuseen”
Oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin (r) mukaan viranomaiset pystyvät hallitsemaan tilanteen tiedustelulakien avulla.
KESKUSTAN puheenjohtaja, valtiovarainministeri Katri Kulmuni oli viime viikon lopulla sitä mieltä, että al-Holin pakolaisleiriltä Syyriasta voidaan kotiuttaa Suomeen vain lapsia.
Hallitus linjasi maanantaina, että tavoite on turvata lapsen etu ja ”ratkaisut, joita toimivaltaisen viranomaisen on tehtävä kunkin henkilön kotiuttamiseksi, perustuvat tapauskohtaiseen yksilölliseen harkintaan ja sitä toteuttaviin viranomaisarviointeihin ja päätöksiin”.
Tämä tarkoittaa, että Suomeen saattaa saapua myös leirillä olevien lasten äitejä, Isis-terroristijärjestön taistelijoiden suomalaisia puolisoja. Näin vaikka hallitus linjasi, että velvoitetta vapaaehtoisesti alueelle menneiden aikuisten avustamiseen ei ole.
Erkin kommentti: Kepu pettää aina. Tämä tuli taas todistetuksi. Lisäksi rohkenen epäillä oikeusministerin lausumaa siitä, että viranomaiset pystyvät hallitsemaan tilanteen tiedustelulakien avulla.

Jouni Ovaska keskusta munaa itsensäPääministeri kritisoi välikysymyskeskustelussa oppositiota.
Pääministeri Sanna Marin (sd) sanoo, että eduskunnassa käyty keskustelu välikysymyksestä tekee kristallin kirkkaaksi hallituksen ja opposition välisen eron. Eduskunnassa keskustellaan parhaillaan kaikkien oppositiopuolueiden jättämästä välikysymyksestä al-Holin leiriläisistä. Hallituksen luottamuksesta äänestetään huomenna.
Marin sanoi, että hallitus haluaa, että Suomi on tulevaisuudessakin oikeusvaltio. Marin painotti, että uusi hallitus nimitettiin viime viikon tiistaina ja alle viikon päästä hallituksella oli asiasta jo linjaus.
Lapset pyritään kotiuttamaan niin pian kuin mahdollista. Velvollisuutta aikuisten auttamiseen ei ole. Kotouttamispäätökset tehdään aina viranomaisten toimesta.
Marin lisäsi, että hallitus on linjannut myös turvallisuuskysymyksistä ja viranomainen pyrkii tapauskohtaisella harkinnalla varmistamaan, ettei Suomeen tulevista henkilöistä koidu turvallisuusuhkaa. Lisäksi lainsäädäntöön tehdään tarvittavat muutokset.
Marin lisäsi, että perustuslakiin kuuluu se, ettei Suomessa olevien turvallisuus vaarannu.
Suomi on oikeusvaltio. Minun hallitukseni tulee pitämään kiinni, Marin sanoi.
Tämän jälkeen Marin käänsi katseensa opposition, etenkin kokoomukseen, suuntaan.
  • Eikö teitä hävetä? Marin kysyi.
Erkin kommentti: Suomi ei ole oikeusvaltio. Olen pyytänyt pääministeriltä perustellun vastauksen asiasta. Olen ilmaissut mielipiteeni sitä, että Sanna Marin on pääministeriksi kokematon, tietämätön ja taitamaton poliitikko. Väitteeni tuli todstettua oikeaksi nopeammin kuin arvasinkaan. Vain kokematon pääministeri lausuu oppositiolle näin: Eikö teitä hävetä? Vain tietämätön ja taitamaton pääministeri palkkaa avustajakseen 7 kaveriaan. Lisäksi on otettava huomioon, että pääministerillä on useita henkivartoita.

Perussuomalaisten Halla-aho: ”Ulkoministeri laatii suunnitelmia salassa eikä anna edes kysyttäessä tietoa”
Halla-ahon mukaan on selvää, että Isis-naisten muodostamaa turvallisuusuhkaa ei pystytä eliminoimaan viranomaisvalvonnalla tai ääriajattelusta vierottavilla vapaaehtoisohjelmilla.
– Lasten turvallisuuden takaamisesta puhutaan paljon, mutta liian vähän puhutaan siitä, että nämä äidit ovat uhka lastensa turvallisuudelle ja hyvinvoinnille, hän sanoi.
Halla-ahon mukaan myöskään lasten muodostamaa uhkaa ei pidä väheksyä.
– Lapset ovat altistuneet vuosia kestävälle aivopesulle, ja Isisin tiedetään käyttäneen pieniäkin lapsia teloitusten ja muiden rikosten tekemiseen. Osa leirillä olevista lapsista on tiettävästi täysi-ikäisiä tai lähellä täysi-ikäisyyttä, ja he ovat saattaneet osallistua taistelutoimintaan, Halla-aho sanoi.
Halla-ahon mukaan välikysymyksen ytimessä on tapa, jolla ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) on toiminut. Halla-ahon mukaan Haavisto on pyrkinyt toimimaan salassa paitsi julkisuudelta myös eduskunnalta, jonka luottamusta hallituksen tulee nauttia.

Suomi päätti kotiuttaa al-Holin lapset, mutta milloin ja tulevatko äidit mukaan? Tämän tiedämme hallituksen linjauksesta
Pääministeri Sanna Marinin (sd.) hallitus puolusti tiistaina eduskunnassa linjaustaan kotiuttaa Syyrian al-Holin leirin suomalaisia lapsia.
Linjaus tehtiin maanantaina, koska oppositio vaati tänään käsitellyssä välikysymyksessään tietoa siitä, onko Suomi kotiuttamassa Isis-taistelijoiden perheenjäseniä. Tätä aiemmin hallitus ei ollut kertonut aikeistaan selvästi.
Erkin kommentti: Jos hevosmiesten tietotoimiston tiedot pitävät paikkansa niincharter-lento tulee Erbilistä huomenna torstaina. Vihreän ulkoministerin vihreä avustaja on ollut asialla. Vihreistä miehistä on muualtakin huonoja kokemuksia.

Ulkomaan uutiset

Yhdysvaltain kongressi hyväksyi Nord Stream -pakotteet – käytännön vaikutukset epäselviä
Yhdysvalloissa kongressi on päättänyt pakotteista yrityksille, jotka työskentelevät Itämeren läpi rakennettavan Nord Stream 2 -kaasuputken parissa. Kongressin ylähuone eli senaatti äänesti asiasta tänään. Päätöksen käytännön merkitys on epäselvä.

Ranskassa 615 000 kaduilla vastustamassa eläkeuudistusta – Pariisissa poliisi käytti kyynelkaasua
Ranskassa ammattiyhdistykset yrittävät pakottaa presidentti Emmanuel Macronia luopumaan kiistanalaisesta eläkeuudistuksesta. Ay-liikkeen järjestämät protestit ovat viime päivinä alkaneet hiipua, ja tänään tavoitteena oli saada liikeelle miljoona ihmistä.
Poliisin mukaan eri puolilla Ranskaa kaduilla on toistaiseksi ollut noin 615 000 ihmistä.

Al-Holin leirillä Isisin lippu liehuu korkealla – naiset ovat puukottaneet ja kivittäneet vartijoita ja avustustyöntekijöitä

Ranskan ulkoministeri: Isisiin lähteneet ranskalaiset halutaan kuolleena, ei elävänä

Talousuutiset

Finanssivalvonta määräsi S-Pankille melkein miljoonan euron maksun – katsoi pankin laiminlyöneen rahanpesuun liittyviä velvoitteita
Finanssivalvonta (Fiva) on määrännyt 980 000 euron seuraamusmaksun S-Pankille. Fivan mukaan pankki ei riittävän kattavasti noudattanut lakia, jolla estetään rahanpesua.
S-Pankki ei Fivan mukaan ollut myöskään hankkinut asiakkailta riittäviä tuntemistietoja. Tuntemistietoihin kuuluvat muun muassa arvio asiakkaan säännöllisen maksuliikenteen määrästä ja tieto asiakkaan varojen alkuperästä.

Valtiovarainministeriö: Talous on kulkemassa kohti vaisumpia aikoja
Ministeriön taloudellisen katsauksen mukaan Suomen talous kasvaa 1,0 prosenttia vuonna 2020, 1,1 prosenttia vuonna 2021 ja 1,2 prosenttia vuonna 2022.
Talouskasvua ylläpitää kotimainen kysyntä. Keskipitkällä aikavälillä vuosina 2023–2024 talouskasvu hidastuu alle yhteen prosenttiin talouden rakenteellisten tekijöiden vuoksi.
Valtiovarainministeriön mukaan Suomen julkisen talouden alijäämä kasvaa ensi vuonna, kun hallitusohjelman mukaiset menolisäykset astuvat voimaan. Ilman työllisyyttä ja tuottavuutta kohentavia toimia julkinen talous pysyy myös tulevina vuosina alijäämäisenä, ministeriö toteaa.

Urheilu-uutiset

Sebastian Aho takoi kovat tehot – Patrik Laineen Winnipeg sai kyytiä kotijäällään
Sebastian Aho loisti Carolinan tehomiehenä, kun Hurricanes haki vierasvoiton Winnipegistä jääkiekon NHL:ssä. Aho kahmi tehopisteet 2+1 ottelussa, joka päättyi Carolinan voittoon 6–3.

Maailmalla tapahtuu

Puhelinsoitot ikäihmisille toivat valepoliiseille lähes 2 miljoonaa euroa – nyt yksi heistä kertoo, miten helppoa se oli
Viime vuosien valepoliisirikollisuutta on pyörittänyt muutaman kymmenen suomalaisen romanin ryhmä. Ilmiö jäytää romaniyhteisöä.

Panamassa ainakin 12 kuollut vankila-ammuskelussa
Ainakin 12 ihmistä on saanut surmansa ja 13 haavoittunut vankien välisessä ammuskelussa Panamassa, uutistoimistot raportoivat.
Viranomaisten mukaan kaikki uhrit ovat vankeja.

Mielipiteet

Kommentti: Marinin ”Eikö teitä hävetä” -heitto oli pääministeriltä riman alitus
Pääministeri Sanna Marin oli oikeassa puolustaessaan oikeusvaltiota, mutta löi samaan hengenvetoon märällä rätillä parlamentarismia, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan toimituksen tuottaja Hanna Vesala.
EDUSKUNNAN välikysymyskeskustelussa vain yksi asia tuli selväksi. Hallitus oli päättänyt, että hyökkäys on al-Hol-vyyhdissä sen paras – ja osin – ainoa puolustus. Tuore pääministeri Sanna Marin (sd) näytti, että hänen pokkansa kestää – ainakin toistaiseksi – mitä vaan, kun hallituksen omaa sekaista pesää siivotaan.
– Suomi on oikeusvaltio. Minun hallitukseni tulee siitä pitämään kiinni. Ja tämän todettuani katson erityisesti opposition suuntaan kokoomukseen ja kysyn, eikö teitä hävetä, Marin iski ministeriaitiosta.


Näkökulma: Keskustaa vietiin kuin litran mittaa - hallituksen al-Hol -linjauksestakin tuli riita hallituskumppaneiden kesken
Keskustan äänestäjien enemmistö haluaa auttaa vain lapsia, nyt hallitus on linjannut toisin, kirjoittaa Iltalehden Juha Ristamäki.
Ennen hallituksen maanantaista linjausta se oli juuri keskusta, joka oli vetänyt asiassa tiukkaa linjaa. Puolueen puheenjohtaja Katri Kulmuni oli linjannut, että keskusta auttaisi al-Holin leirillä olevia suomalaisia lapsia, mutta ei äitejä.

Puhuisiko Suomi uusnatsien terrorismista yhtä myönteiseen sävyyn, kuin Isisn?

Meri: Mitä Suomessa tapahtuu ja kenen etua ajetaan?

Essayah: ”Miksi ei tehdä selkeää päätöstä, että aikuisia jihadisteja ei auteta Suomeen?”

Eikö teitä hävetä ja kuinka te kehtaatte?

Wille Rydman: ISIS-naisten pitäisi menettää kansalaisuus
Kokoomuksen kansanedustaja Wille Rydmanin mukaan oikea seuraus ISIS:n palvelemisesta olisi Suomen kansalaisuuden menetys ja elinikäinen maahantulokielto

Yle Areena

Välikysymys al-Holin leirin suomalaisista
Hallitus vastaa opposition yhteiseen välikysymykseen syyrialaisen al-Holin leirin suomalaisten tilanteesta. Suora lähetys eduskunnasta.

Youtube

Keskusta polvistui vasemmiston edessä! ISIS-NAISET SUOMEEN

Halla-aho servaa al-Hol välikysymyksessä!

Nyt jäit kiinni valheesta, ulkoministeri Haavisto - eroa kuten Rinne!

Hallitus ei vastannut välikysymykseen

Riikka Purra välikysymyskeskustelussa

Atte Kaleva: Vihreän Kurittajan järjettömyydelle pantava stoppi

Atte Kaleva: Maahanmuuttajien kotouttaminen

Atte Kaleva - Onko islam väkivaltainen uskonto?

Atte Kaleva: sananvapaus

Atte Kaleva - Radikaali Islam
Erkin kommentti. Pari päivää sitten Suomen Pravdassa eli Helsingin Sanomissa eräs rikosoikeuden professori Kimmo Nurro sanoi haastattelussa ettei näe tarvetta muutoksille. Rohkenin silloin olla eri mieltä rikosoikeuden professorin kanssa. Olen samaa mieltä Atte Kalevan kanssa.

Marinin hallitus jatkaa haitallista politiikkaa

Matkailu

Cruising the Nile

EGYPT: Nile Cruise & Ancient Monuments (Luxor, Aswan, Giza)

10 day tour to EGYPT - Cairo , Aswan, Luxor - What to do in Egypt - Attractions in Egypt-

Things not to miss in Egypt

Kulttuuri

Maria Wiik

teoksia

Musiikki

Jarkko Ahola - Sydämeeni Joulun Teen

Jarkko Ahola - Sylvian joululaulu

Oulun poliisin joulutervehdys

Huumori

Jösse: Vieraslajibeat

Jösse: Kauanko vielä?

Jösse: Afrikkaministeri
Jösse: Vähän onnellinen

Kummeli - Rapakympin pilalle menneet otokset

kummeli pilalle menneet otokset osa1

Perseelleen meni - Sanna Marin pääministeriksi

Tervellinen ruoka

Top 10 Healthiest Vegetables In The World

Top 10 Healthiest Fish To Eat

7 Fruits That Cure High Blood Pressure

Kuntoilu

20 MIN FULL BODY WORKOUT (At Home & Equipment Free)

15 MIN FULL BODY WORKOUT | At Home Equipment Free

15 MIN Full Body At Home Workout (Equipment Free)

Liikunta ja terveys

Verenpaine 130/78 pulssi 59, paino 108,9 kg, Jumppa 0/4480 min, kuntosali 80/6520 min, kävely 5/713 km, uinti 800/40 800 m, pyöräily 0/ 2450 km


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti