perjantai 20. joulukuuta 2019

LA 21.12.2019 Sumoan valtakunnan jouluevakeliumi
Itämaan viisaat miehet ovat tuomassa inkvisiittorille kultaa ja mirhamia, jotta tämä estäisi heidän rikostensa tutkinnan.

Tapahtui niinä päivinä, että Sumoan valtakunnan presidentiltä Kauno Kuivistolta kävi käsky, että Sumoan pankit on pelastettava. Sumoan valtakunta oli konkurssikypsä johtuen poliittisten päättäjien virheistä ja väärästä vakaan markan politiikasta. Pankkien pelastamiseen liittyi ns. Kuiviston konklaavi. Ylimpien oikeusasteiden edustajia kutsuttiin tasavallan presidentin linnaan, jossa presidentti määräsi, että pankkien on voitettava ylemmissä oikeusasteissa ja pankkikriisin rikollisille on annettava syytesuoja.

Presidentti Kuiviston juoksupoika pääministeri Ahonlaita sai tehtäväkseen poistaa markkinoilta 60 000 yritystä ja ryöstää yrittäjien omaisuus sekä yrittäjien takaajien omaisuus pankkien tukemiseksi. Pankit saivat laittaa epävarmat saatavansa valtion avoimeen pankkitukipiikkiin. Tämä tapahtui siten, että sosisaliratti presidentti Kuiviston määräyksestä maaseudun isäntiä ja yrityksiä palveleva Säästöpossu-pankit postettiin markkinoilta ja omaisuus jaettiin neljän muun pankin kesken. Valtiolle perustettiin oma roskapankki Terminaali Oy nimeltään. Sinne siirtyivät Säästöpossu-pankkien johtajat jotka parhaiten tunsivat kaatamiensa yritysten asiat. Neljä pankkia teki listat markkinoilta poistettavista yrityksista ja listoilla olleet yritykset poistettiin markkinoilta sekä yrittäjien ja takaajien omaisuus ryöstettiin pankeille.

Kauppa- ja teollisuusministerinä toimi savolainen vääräleuka Kiäriäinen. Kauppa- ja teollisuusministeriön alaisuudessa toimi Kehitysyhtiö, jonka tehtävänä oli poistaa markkinoilta Kehtiysyhtön rahoittamia yrityksiä uhkaavat yritykset. Tämä tapahtui ns. ruumiinpesuryhmän toimesta. Kehitysyhtiö teki yrityksissä kehittämissuunnitelmiksi mainittuja vakoiluja joita se käytti hyväksi pelastettavien yritysten pelastamiseen ja kaadettavien yritysten kaatamiseen. Kauppa- ja teollisuusministeriö koulutti tiettyja tilintarkastustoimistoja tekemään kaadetuissa yrityksissä erityistilintarkastuksia. Näin peiteltiin Terminaali Oy:hyn siirtyneiden Säästöpossu-pankinjohtajien rikokset.

Välivieskassa oli PR-yrityslapsi. Presidentti Kuivisto oli määrännyt, että tappakaa kaikki tällaiset yrityslapset ja virtaan heittäkää jälkien peittelemiseksi. Niinpä Välivieskan yrityslapsi oli Valtion kehitysyhtiön mukaan markkinoilta poistettavien listalla. Välivieskan talotehdas oli ajettu konkurssiin Valtion Kehitysyhtiön ja Terminaali Oy:n toimesta. Valtion kehitysyhtiö ja Terminaali Oy olivat päättäneet toteuttaa presidentti Kuiviston käskyä ja olivat päättänneet poistaa perustettavan yrityksen markkinoilta. He kuitenkin myivät kiinteistöt ja maa-alueet, koneet ja laitteet sekä tuoteoikeudet ja keskeneräisen tilauskannan uudelle yritykselle, jonka he olivat päättäneet poistaa markkinoilta järjestämällä yritykseen saattohoitajan ja estämällä yrityksen rahoituksen. Kaupanvahvistajaksi he valitsivat tulevan syyttäjä Hieskarin, joka pystyi estämään asioista tulevat rikostutkinnat. Niimpä he tekivät kauppasopimuksissa 63 miljoonan törkeän petoksen jonka kaupanvahvistajaksi oli valittu tuleva syyttäjä Armo Hieskari, joka ei ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin ja kaupat vahvistettiin. Paikalla ei ollut myöskään kaupanvahvistajan kutsumaa todistajaa. Kaikki nämä rikokset uskallettiin tehdä kun kaupavahvistajaksi oli valittu tuleva syyttäjä Hieskari, joka valvoi toimien lainmukaisuutta.

Myyjä purki kauppasopimukset ja haki PR-yrityslapsen konkurssiin väärillä tiedoilla.Kysymys on prosessipetoksesta. Konkurssi oli mahdollinen koska alkoholisoitunut syyttäjä Hieskari laittoi konkurssista haastehakemuksen petoksista tuomion saaneelle varatuomari Pekka Männylle eikä PR-yriryslapselle. Petoksista tuomittu varatuomari Pekka Mänty antoi Vieskan käräjäoikeudelle väärän lausuman PR-yrityslapsen tietämättä ja ilman asianomaisten valtakirjoja. Käräjätuomari Niemistö ei tarkistanut varatuomari Männyltä valtakirjoja niin kuin laki edellyttää. Lisäksi käräjäoikeudelle konkurssiasiassa lausuman antoi Valtion Kehitysyhtiön ja Terminaali Oy:n yritys PRyrityslapsen tietämättä ja ilman asiaomaisten valtakirjoja PR-yrityslapsen puolesta. Näin uskallettiin menetellä koska asioiden laillisuutta valvoi alholisoitunut syyttäjä Hieskari, joka oikeuden istunnoissa oli useasti pöhnässä pitkäaikaisen lautamiehen todistuksen mukaan. Hänelle ja hänen laisilleen Kuiviston määräyksesta oli annettu syytesuoja. Konkurssi oli siis laiton.

Konkurssipesän velkojien kokouksessa konkurssiin ajetun PR-yrityslapsen toimitusjohtaja Super-Eki todisti, että konkurssi on laiton, koska kaupat oli purettu eikä konkurssinhakijalla ollut mitään saatavaa konkurssinhaetulta. Paikalla olivat käräjätuomari, väliaikainen konkurssipesänhoitaja ja laillisuutta valvomassa oli syyttäjä Hieskari. Hieskarin mukaan kaikki oli lainmukaista.

Lisäksi paikalla oli asiakkaidensa etuja valvomassa silloinen asianajaja, nykyinen varatuomari ja vankilakundi Usko Peränen. Peränen pyysi tilaisuuden jälkeen Super-Ekiltä ja PR-yrityslapselta valtakirjat jotta hän voi tehdä valituksen asiassa, sillä konkurssi oli laiton, koska kaupat oli purettu. Syyttäjä Hieskari ja Peränen olivat hyviä ryyppykavereita, Niinpä Peränen jätti valituksen tekemättä ja konkurssi sai lainvoiman. Ainoastaan korkein oikeus voi purkaa väärän päätöksen, mutta korkein oikeus ei sitä tee. Rikolliset saivat nyt vapaasti jatkaa yrityksen ja sen omistajien tuhoamista.

Syyttäjä Hieskarin johtama rikosliiga ryhtyi tekemään väärän konkurssipäätöksen jälkeen uusia rikoksia. Ei siis syntynyt Jeesus-lasta vaan tapettiin Super-Ekin PR-yrityslapsi ja Kalajokeen heitettiin. Samalla tuhottiin Super-Ekin omaisuus ja takaajien omaisuudet ja saatettiin Super-Eki elinikäiseen velkahelvettiin syyttömänä. Syyttäjä Hieskari rilluttelee edelleenkin horjuvalla vapaalla jalalla, koska hänelle on annettu syytesuoja. Sen pituinen se.

Kalajoki

Kalajoen Satama Oy:n toimitusjohtaja vaihtoon – Pauli Sarpola siirtyy erityisasiantuntijaksi määräajalle

Kalajoelle haetaan seurakuntapastorin sijaista – Aino Luhtasela jää virkavapaalle

Alueuutiset

Radik Akhmetkhanov palaa Sievi FS:n futsalin liigajoukkueeseen – pelikunnossa todennäköisesti vuodenvaihteen jälkeen

Kotimaan uutiset

Perustuslakivaliokuntaa pyydetty tutkimaan Haaviston toimien laillisuutta suomalaisten kotiuttamisessa al-Holin leiriltä
10 kansanedustajaa jätti perustuslain mukaisen muistutuksen, jossa pyydetään perustuslakivaliokuntaa tutkimaan ulkoministerin toimien laillisuus.
Muistutuksen ovat allekirjoittaneet seuraavat kansanedustajat Mari Rantanen (ps), Veijo Niemi (ps), Jari Ronkainen (ps), Jussi Wihonen (ps), Tom Packalén (ps), Heikki Vestman (kok), Kalle Jokinen (kok), Kari Tolvanen (kok), Wille Rydman (kok) ja Sari Tanus (kd).
Erkin kommentti: Näin oli tehtävä. Valitettavasti asiassa tekee päätöksen perustuslakivaliokunta, misä enemmistö on hallituspuolueen edustajia. Muistutuksen allekirjoittajista huomattava osa siviiliammatiltaan poliiseja.

Korkein oikeus: Poliisi ei saa tutkia Helsingin Sanomien toimittajalta takavarikoitua aineistoa
Erkin kommentti: Kerrankin korkein oikeus tekee oikean päätöksen.

Tiukka suojeludirektiivi voi ajaa tuhansien työpaikkojen jättimäiset sellutehdashankkeet vaikeuksiin: yksikään suunnitteilla oleva tehdas ei ehkä valmistu

Ennätysmäärä jonottaa Myllypurossa ruokaa, jota jaetaan suuren tarpeen vuoksi myös jouluaattona – ”Vapaaehtoiset halusivat antaa joulumieltä”

Mikko Paunion uutuuskirja paljastaa vihreän aatteen kyseenalaiset juuret ja surkeat saavutukset

Politiikka

Uusi pöyristys kokoomuksessa: ”Pääministeri Sanna Marin hyökkäsi jälleen”

Ohi jopa Rinteestä: Marinin hallituksella on 82 poliittista avustajaa – monelle maksetaan 10 000 €/kk
Matti Ahde 1945–2019: Hyvinvointivaltion rakentaja ja politiikan pelimies
Erkin kommentti: Opin tuntemaan Matti Ahteen ystävällisenä ja seurallisena ihmisenä. Olin aikanaan Kalajoen nuorisolautakunnan puheenjohtajana kun järjestelimme urheiluopistoa Kalajoelle. Ahde oli tuolloin Valtion urheiluneuvoston, puheenjohtaja. Kävimme saunomassa Kalajoella hotelli Rantakallassa jo söimme sen jälkeen aterian ja keskustelimme asiasta. Matti suhtautui asiaan ymmärtäväisesti, mutta kuitenkin torppasi kalajokisten hankkeen. Myöhemmin
olimme Matin kanssa yhtäaikaa Oulun vaalipiirissä kansanedustajaehdokkaina. Olin jonkin verran paremmin perillä Oulun läänin asioista kuin Matti ja siksi autoin Mattia vaaliväittelyissä kiperissä tilanteissa. Kuten jo mainitsin niin Matti oli seurallinen mies. Sen olivat huomanneet myös DDR-läiset aikanaan. Ei ole mahdotonta, että Matti Ahde on yksi Tiitisen listan nimistä.

Kansanedustajat repeilivät perussuomalaisten Tavion kysymykselle ja pääministeri Marinin vastaukselle – ”On satanut syytöksiä, että joku olisi ollut tuhma

Timo Heinonen al-Hol välikysymys 17.12.2019

Politiikan superviikko budjetista al-Holiin
Erkin kommentti: Olen jo aikaisemmin tehnyt sen havainnon, että Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni ei hallitse asioita. Nyt Hjallis Harkimo esittää vastaavan havainnon. Kyllä Keskusta on nyt todella hankalassa tilanteessa. Tätä Keskustan alamäkeä vauhdittaa kansanedustaja Mikko Kärnä omilla toimillaan. Lisäksi kansanedustaja Markus Lohi on aivan ulalla asioista eduskuntakeskustelun perusteella arvioituna. Myös kansanedustaja Jouni Ovaska puheenvuorot olivat mielestäni totuudesta niin kaukana kuin itä on lännestä. Mikko Savolaa vietiin kuin litran mittaa AL-Hol/Haavisto-välikysymyskeskustelussa. Antti Kurvisen olen jo aikaisemmin huomannut epäluottamusta herättäväksi kansanedustajaksi.
Valitettavasti entinen pääministeri Juha Sipilä joutui jo epäsuosiin ja edellisen hallituksen ministeri Annika Saarikko ei myöskään ainakaan minun luottamustani nauti, sillä hän oli se ministeri joka allekirjoitti keskittämisasetuksen ja Oulaskankaan synnytysosasto lopetettiin ja Raahen sairaalan tooimotoja supistettiin. Kansanedustaja Antti Kaikkonen on ryvettynyt vaaliraha-asioissa ja saanut ehdollisen vankeustuomion. Kansanedustaja Hannakaisa Heikkisen toiminta sote-sotkuissa oli epäluottamusta herättävä. Kansanedutaja Petri Honkosen puheet ovat myös sellaisia että minä en voi niihin luottaa pätkääkään. Myös Anne Kalmarilla on ollut naurettavia esityksiä, jollaisia ei kansanedustajan uskoisi suustaan päästävän. Mika Lintilä on saanut kaivoslain osalta moitteet oikeuskanslerilta. Oikeuskansleri pitää ongelmallisena sitä, että työ- ja elinkeinoministeriö tilasi kaivoslain selvityksen kaivosyhtiöitä edustaneelta asianajotoimistolta. Siksi asia menikin vituralle. Matti Vanhanen on mittauttanut kannatuksensa presidentivaaleissa ja saanut tulokseksi 4,1 %. Olen surullinen keskustan puolesta. Keskustalaisista kansanedustajista arvostan Pekka Aittokumpua, Hannu Hoskosta, Hanna-Leena Mattilaa, Juha Pylvästä, Anu Vehviläistä, Mikko Kinnusta ja Esko Kivirantaa. Muiden osalta en ota kantaa. Todella pieneksi Keskustan kannatus on hiipumassa.

Päivi Räsänen, al-Hol välikysymys

Mykkänen, al-Hol välikysymys

Sisäministerillä ei ole tilanne hallinnassa

Mitä tehdä isislapsille?

Perustuslakivaliokunta käsitteli Haaviston toimien laillisuutta – Ojala-Niemelä: muistutuksen tehneet kansanedustajat eivät ole jäävejä

Ulkomaan uutiset

Kurdilähteet IS:lle: ISIS-lapset on luovutettu Suomen viranomaisille
Lapset on kuljetettu Syyrian rajan ylitse Irakin puolelle, ja Kurdistanin viranomaiset vastasivat lasten turvallisesta kuljettamisesta Syyrian rajalta Irakissa sijaitsevaan Erbiliin. Kurdiviranomaiset eivät tiedä, mitä lapsille on tapahtunut sen jälkeen, kun Suomi on ottanut heidät vastaan.
IS:n tietojen mukaan lapset on luovutettu Suomen ulkoministeriön erityisedustajalle.

Norja peruutti 15 aiemmin Norjassa oleskeluluvalla asuneen Isis-palaajan luvat.

Trump hyväksyi Nord Stream 2 -kaasuputken rakentajayhtiöihin kohdistuvat pakotteet
YHDYSVALTAIN presidentti Donald Trump on hyväksynyt pakotteet Itämerta halkovan Nord Stream 2 -kaasuputken rakentajayhtiöitä kohtaan. Presidentti allekirjoitti pakotteet perjantaina osana isompaa puolustusmenojen pakettia.

Talousuutiset

KHO: Kuopioon suunniteltu Finnpulpin sellutehdas ei saa ympäristölupaa, vesistön pelätään pilaantuvan
KUOPION seudulle Sorsasaloon suunniteltu havusellutehdas ei saa ympäristölupaa, kertoo korkein hallinto-oikeus. KHO perustelee Finnpulpin tehdasta koskevaa päätöstään esimerkiksi Kallaveden ekologisella tilalla.
Vesistön tila on vaarassa heikentyä vesipuitedirektiivin vastaisesti, jos siihen kohdistuva kuormitus kasvaa nykyisestä.
Finnpulp on kaavaillut Kuopioon 1,4 miljardia euroa maksavaa tuotantolaitosta. Yhtiön mukaan se olisi toteutuessaan maailman suurin vain havupuun käyttöön perustuva sellutehdas.

Maailman suurin autonvalmistaja kehitti nerokkaan mutta halvan ”uuden” merkin – ja nyt sillä käytännössä painetaan rahaa

Finanssivalvonta: Suomen suurin työeläkeyhtiö käytti väärin työeläkejärjestelmän rahoja – Ilmarinen kertoi korjaavansa puutteet

Urheilu-uutiset

Yleisurheilussa tapahtuu toiseksi eniten dopingrikkomuksia, edellä vain kehonrakennus – venäläisurheilijat eivät yllä kärkikolmikkoon rikkeiden määrässä

Asiantuntija kertoo, miksi Suomen kärkinaisilta on turha odottaa sprinttimenestystä – Planicassa hiihtävät lupaukset, jotka lähestyvät pikamatkaa modernilla tavalla

Maailmalla tapahtuu

Perussuomalaisten rakettimainen nousu ei johdu vain muiden puolueiden epäonnistumisesta ja maahanmuutto- tai ilmastokeskustelusta.

Olkiluoto 3 lykkääntyy jälleen – säännöllinen sähköntuotanto alkaa 2021
Olkiluoto 3:n ydinvoimalan valmistuminen siirtyy taas. Laitostoimittaja Areva-Siemens on kertonut Teollisuuden Voimalle päivitetyn valmistumisaikataulun.
Uuden aikataulun mukaan voimala liitetään valtakunnan sähköverkkoon marraskuussa 2020 ja säännöllinen sähköntuotanto alkaa maaliskuussa 2021.

Eteläpohjalaiskunta teetti miljoonilla puurakennuksen, mutta korkein tarjous huutokaupassa oli 61 000 euroa – talo myytiin vihdoin salaisella hinnalla

Yle Areena


Youtube

Nuorin pääministeri Sanna Marin kysyy, eikö Kokoomusta hävetä

Jussi Halla-aho, kehitysapu 18.12.2019

BenTV: Pukin teki nii-in ilkeetä

KorkkiTV: Pitääkö opposition erota?

Halla-aho, sananvapaus

Mauri Peltokangas al-Hol välikysymys 17.12.2019

Mika Niikko al-Hol välikysymys 17.12.2019

Halla-aho servaa hysteerisen Kulmunin

Marinin hallitus jatkaa haitallista politiikkaa

Atte Kaleva: Terroristi on terroristi

Ville Tavio lyö faktat tiskiin suorassa lähetyksessä 12.12.2019 A-studio

Jussi Halla-aho lukee välikysymyksen, puhuuko Pekka Haavisto muunneltua totuutta. Osa 3.

Punavihermultahallitus ja jihadistien toimeentulo

Halla-ahon viesti kaikille suomalaisille

Vain perussuomalaiset pitävät kaikista heikoimpien ja köyhimpien puolta

Ehdolle kuntavaaleihin!

Tunnustus

Mielipiteet

Pysyykö sote-kone tällä kertaa ilmassa? Jälleen pöydässä on ehdotus, jonka perustuslaillisuutta ei tiedetä

Luulonvälittäjät

Pääministeri Marin – paljon vartijana

Huumori

Jösse: Mielipidevankeus

Jösse: Linja-autossa ompi tunnelmaa

Jösse Järvenpää: Kapinaan.wmv

Juice Leskinen - Sika

Kuusivarkaisiin

Pakollinen joulu

Matkailu

25 Best National Parks in the USA

National Parks of North America IMAX HD by husky40

The most beautiful national parks of the USA

Musiikki

Joulu on taas

Brita Koivunen - Hei Kuuraparta

Brita, Laila & Vieno - Tonttuparaati

Kulttuuri

Jakso 1: Suomalainen joulu: Kunpa ennen jouluna olisi enemmän aikaa

Jakso 2: Suomalainen joulu: Joulun tarinoita ja taikaa

Jakso 3: Suomalainen joulu: Pikkujouluja, joulukuusen hankinta

Jakso 4: Suomalainen joulu: Tiernapojat, joulukirkko, hautausmaat

Jakso 5: Suomalainen joulu: Kuusi tuodaan, joulutervehdyksiä, joulupukki vierailee päiväkodissa

Jakso 6: Suomalainen joulu: Jouluaaton viettoa suomalaisessa kodissa

Terveellinen ruoka

ABC JUICE: What Happens When You Mix Apples, Beets & Carrots - A Tonic That Destroys All Diseases!

Drink carrot mixed beetroot juice for surprising benefits

Top 10 Foods You Should Eat Daily

Tutkimus: Tulinen ruoka pidentää ikää ja suojaa aivoinfarktilta
Kuntoilu

10 Minute Abs Workout - Fitness Blender Abs and Obliques Routine

Bowflex | The Three-Minute Perfect Plank Workout

6 Athletic Core Exercises for Abs and Obliques

Liikunta ja terveys

Verenpaine 130/78 pulssi 59, paino 107,6 kg, Jumppa 0/4480 min, kuntosali 80/6760 min, kävely 1/723 km, uinti 0/40 800 m, pyöräily 0/ 2450 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti