tiistai 31. joulukuuta 2019

KE 01.01.2020 Juhlallinen avaus uudelle vuodelle ja uudelle vuosikymmenelle
Aloitin uuden vuoden ja mahdollisesti viimeisen täyden uuden vuosikymmeneni kohottamalla shampanjanlasin ja juomalla shampanjaa sekä katsomalla maanpaossa olevana vuokra-asuntoni neljännen kerroksen parvekkeelta ikäänkuin tasavallan presidentti mahtavaa ilotulitusta. Ilotulitusraketit valaisivat ja täyttivät taivaan sekä valaisivat taivaan ja maan. Ilotulitusrakettien jylinä kuulosti sotatantereelta. Uskon, että tämä spektaakkeli ennakoi hyvää tulevaisuutta minulle ja kaikille suomalaisille.

Olen käynyt 25-vuotista sotaa Suomen oikeus- ja poliisimafiaa vastaan, mikä toimii poliittisten puolueiden suojeluksessa. Oikeustaistelussa olen menettänyt yritykseni, omaisuuteeni, perheeni ja olen ollut luottokelvottomana ja rikollisen ulosoton kohteena jo lähes 25 vuotta. Olen joutunut olemaan lukuisten laittomien pidätysten, oikeusmurhien ja jatkuvan kidutuksen kohteena jo 25 vuotta. Olen joutunut pakenemaan maasta Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta. Reservin upseerina ja urheilumiehenä tiedän, että sodassa ja joukkuepeleissä puolustus ja hyökkäys on tärkeää. Vastustajan tekemisiä on seurattava tarkasti herkeämättä ja odotettava milloin vastustaja tekee ratkaisevan virheen.

Nyt vastustaja on tehnyt tämän ratkaisevan virheen. Käräjätuomari Sarianne Ervasti ja ulosottomies Eveliina Nissilä pääsevät Suomen historian lehdille tekemällä minusta, Erkki Ahosta, perättömän ilmiannon vikramiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Puolustuksen eli minun asema asiassa on lain mukaan erittäin vahva. En ole hyväksynyt mafian esittämää asianajajaa minulle, koska en luottanut siihen, että joku muu kuin minä voisi hoitaa asian puolestani voitolliseen ratkaisuun, josta hyötyy koko Suomen kansa ja koko maailma.

Minulla on mahdollisuus ja oikeus tehdä loppulausunnot asiassa. Lopulausuntoluonnokset löytyvät täältä

Loppulausunto

Loppulausunto 1. jatko-osa

Loppulausunto 2. jatko-osa

Loppulasunnon annan 31.01.2020 mennessä mutta joudun pyytämään lisäaikaa poliisilta, koska olen pyytänyt poliiisia täydentämään loppulausuntoamateriaalia sellaisella nimeämälläni aineistolla, mikä todistaa valtiopetoksen ja rikosilmoituksen tekijöiden rikokset. Jos poliisi ei pysty tätä aineistoa toimittamaan minulle 12.01.2020 mennessä niin joudun pyytämään lisäaikaa loppulausunnon antamiseen.

Lisäksi olen haastanut ulosuttoviranomaiset oikeuteen jotta voin todistaa, että ulosottoviranomaiset perivät minulta sellaisia saatavia, mitkä on saatu rikosten avulla aikaan. Lisäksi kaikki ulosottosaatavani ovat syntyneet rikosten avulla. Olen ilmoittanut vastauksena Oulun käräjäoikeuden lausumapyyntöön, että annan vastauksen lausumapyyntöön 28.02.2020 mennessä.

Uskon, että näillä toimilla Suomi palautetaan takaisin oikeusvaltioiden joukkoon. Tämä merkitsee myös sitä, että hallituksen on erottava ja eduskunta on hajotettava. Hallitus on ollut todistettavasti tietoinen valtiopetoksesta ja Suomen oikeusvaltiotilanteesta. Hallitus ja eduskunta eivät ole ryhtyneet asian vaatimiin toimenpiteisiin. Hallitusta ei ole valittu parlamentaaristen perinteiden eikä oikeusvaltioperiaatteen mukaan. On määrättävä uudet eduskuntavaalit. Sitten on tehtävä oikeus- ja poliisihallinnon uudistus. On perustettava perustuslakituomioistuin. On perustettava totuuskomissio tutkimaan ja selvittämään valtiopetokset ja 1990-luvun tapahtumat sekä pankkikriisi. Katson, että oikeushallinnon uudistukseen kuuluu oikeusjärjestelmän uudistaminen niin, että meillä on uudistuksen jälkeen käräjäoikeudet, hovioikeudet ja riippumaton perustuslakituomioistuin. Lakkautuslistalle joutuvat nykyisenkaltainen laillisuusvalvonta, hallinto-oikeudet ja korkein oikeus. Puhdistuksen ja uudistuksen kohteeksi joutuvat syyttäjälaitos ja poliisihallinto.

Odotukset minulla ovat korkealla. Luonnollisesti tarvitaan yhteistyötä sellaisten poliittisten tahojen kanssa jotka eivät ole sotkeutuneet valtiopetokseen. Valitettavasti sellaisia tahoja on vain perussuomalaiset ja kristilliset. Luonnollisesti ns. virallisten tiedotusvälineiden on aika herätä todellisuuteen. Kiitokset tähän astisesta yhtesityöstä Velallisten Tukiryhmälle ja Me Kansa-liikkeen henkilöille. Yhteistyö on voimaa.
Suomi on palautettava takaisin oikeusvaltioksi.

Suomeen on saatava sellainen hallitus, mikä huolehtii oman maan kansalaisten asioista ja tiedostaa Suomen maantieteellisen aseman ja tuntee Suomen historian.
Me emme voi elää velaksi. Valtion talouden tulee olla tasapainossa. Emme voi lainata rahaa ja myydä yhteistä omaisuuttamme ja lähettää rahat Afrikkaan. Me emme voi olla maailman sosiaalitoimisto. Kehitysapu ja haittamaahanmuutto on ratkaistava suomalaisten edun mukaisella tavalla. Meidän on huolehdittava oman maan kansalaisista. Me emme voi pelastaa maailmaa ilmastovouhouksella. On ymmärretävä suomalaisten vaikutusmahdollisuudet maailman ilmastonmuutokseen. Meidän on arvostettava rehellisyyttä ja oikedenmukaisuutta ja toimittava sen mukaisesti. Veronkierto ja veroparatiisien käyttö on estettävä. Yritystuet ja verotuet on karsittava minimiin. Virkamiesten määrä on optimoitava. Yhteiskunnan elättien määrä on minimoitava. Hyvä-veli-toiminta on lopetettava. Rahan valta ja vallan väärinkäytö on lopetettava. Sotakiihkoilu on lopetetava ja tiedostettava Suomen maantieteellinen asema. On valittava ystävät läheltä ja viholliset, jos niitä yleensä tarvitaan, niin mahdollisimman kaukaa.
Perustavoitteemme tulee olla oman maan kansalaisten turvallisuudesta ja taloudellisesta hyvinvoinnista huolehtiminen. Tämä kulkee kaiken muun edellä.

Erkki Aho

Siellä jossakin 01.01.2020


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti