maanantai 30. joulukuuta 2019

MA 30.12.2019 Keskustan kuolonkorinaaKeskusta nyt


Keskusta/Maalaisliitto ennen

Kyllä tuntuu pahalta tuo keskustan alamäki ja kuolonkorina. Aikanaan olin innokas keskustalainen, mutta sitten kun Kalajoellakin saivat pahuuden voimat ja vallan varkaat ( Raili Myllylä, Jouni Jyrinki, Eero Nevalainen) yliotteen keskustasta niin katsoin viisammaksi vaihtaa puoluetta. Nyt valtakunnallisella tasolla äkkirikastunut me kokoomuslaiset keskustassa eli Juha Sipilä johti kokoomuslaisella politiikalla Keskustan perikatoon. Kanveesiin lyöty keskusta ei sieltä nouse. Siitä pitävät huolen hillotolppalaiset joille oma etu on tärkeämpi kuin puolueen etu. Ehkä tämän viikon torstaina tulee YLE:n vaaligallup, mikä todennäköisesti merkitsee viimeistä naulaa keskustan arkkuun. Sitten voidaan ryhtyä veisaamaan hautajaisvirttä 377:
1.
Sun haltuus, rakas Isäni,
mä aina annan itseni.
Mun sieluni ja ruumiini
sä Herra, ota suojaasi.
2.
Mun sieluni ja ruumiini
sun omas ovat, Herrani.
Siis omas ota huomahas,
en pelkää sinun suojassas.
3.
Sun, Isä, tahtoos tyytyen
saa sydän levon suloisen.
Oot hädässä ja tuskassa
mun auttajani ainoa.
4.
Sen uskon, rakas Isäni,
vaan muista heikkouttani.
Sun lastas auta vaivassa,
suo ilo luonas taivaassa

Kalajoki

Rattijuopumus Kalajoella.
46-vuotiaan paikkakuntalaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen VT8:lla hieman puolenyön jälkeen maanantaina. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,42mg/l. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänelle annettiin rattijuopumuksesta sakko.

Alueuutiset

Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja huumausainerikos Oulussa.
Poliisipartio pysäytti Oulun keskustassa sunnuntaina klo 14.20 henkilöauton, jota kuljetti paikkakuntalainen 46-vuotias mies. Mies on ajo-oikeudeton ja hänen epäillään kuljettaneen autoa huumausaineen vaikutuksen alaisena. Hänen hallustaan löytyi lisäksi pieni määrä huumausainetta. Kuljettaja käytettiin verikokeissa veressä olevien päihdyttävien aineiden selvittämiseksi.
Törkeä rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta Siikajoella.
46-vuotiaan paikkakuntalaisen naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen VT8:lla Siikajoella maanantaina klo 2.50. Naisella ei ole voimassaolevaa ajo-oikeutta. Kuljettaja puhalsi poliisilaitoksella tarkkuusalkometriin 0,82mg/l.

Kotimaan uutiset

Maria Ohisalo vaatii aktiivista muslimien rekrytoimista Poliisin riveihin - ehdottaa huntuja univormuihin
Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) kertoo Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä pitävänsä tärkeänä, että poliisissa olisi enemmän muslimeja.
Jutussa Ohisalo rinnastaa ruotsinkieliset ja muslimit yhteisen "vähemmistö"-termin alle, miettimättä ollenkaan voisiko näillä ryhmillä olla mitään eroa esimerkiksi sisäisen turvallisuuden kannalta.

Li Andersson: ISIS-naisia voidaan kotiuttaa
Vasemmistoliiton puheenjohtaja, opetusministeri Li Anderssonin mukaan myös al-Holin leirin suomalaisia ISIS-naisia voidaan palauttaa.

IS esittelee Sanna Marinin ennätyssuuren kabinetin erityisavustajat – palkka jopa yli 7 000 euroa kuukaudessa


Mies kiristi naista avioliittoon tappouhkauksin Oulussa – haukkui tyttöä sukulaisille loatakseen perheen kunnian
Osana painostusta mies seurasi heitä kadulla, kauppakeskuksessa ja myymälässä sekä liikkui näiden kodin pihamaalla ja lähistöllä.
Hän oli myös vääntänyt kohteensa äidin kättä kivuliaasti. Toimien kerrottiin aiheuttaneen perheelle pelkoa ja ahdistusta.
Voimistaakseen uhkauksiaan mies oli myös väittänyt hänellä olevan aseita, tuntevansa poliisit, tappaneensa jo kaksi henkilöä ja voivansa lahjuksin vaikuttamaan viranomaispäätöksiin.
Mies oli myös ottanut yhteyttä tytön vanhempien sukulaisiin Irakiin, väittäen valheellisesti näiden tyttären toimivan ”huorana” ja väittänyt sukujen kunnian edellyttävän tämän tappamista.


Sauli Niinistön joulufloppaus: ”Leipäjonot ja köyhäinjuhlat Suomen hienoimpia perinteitä” | UMV-PääkirjoitusUlkomaan uutiset

Yhdysvallat teki ilmaiskuja Irakissa ja Syyriassa, ainakin 15 Iranin tukemaa taistelijaa kuoli
YHDYSVALLAT teki sunnuntaina ilmaiskuja Irakissa ja Syyriassa Iranin tukeman puolisotilaallisen joukon viiteen tukikohtaan, kertovat uutistoimistot.
Iskut kohdistuivat Iranin tukeman puolisotilaallisen Kata’ib Hizbollahin asevarastoihin ja tukikohtiin. Uutistoimisto Reutersin nimettömän sotilaslähteen mukaan Yhdysvallat toteutti iskun F-15-hävittäjillä.
YHDYSVALLAT syyttää šiialaista puolisotilaallista joukkoa 30 ohjuksella tehdystä iskusta Irakin sotilastukikohtaan, jossa kuoli perjantaina yksi ja loukkaantui neljä yhdysvaltalaista.

Pietarissa otettiin kiinni 27 intialaista, joiden epäillään yrittäneen siirtyä Suomeen laittomin keinoin

Talousuutiset

Helsingin pörssi päättää vuoden plussalla – Nokian alamäki painaa indeksiä

Urheilu-uutiset

Kuuden maalin voitto! Nuoret Leijonat takoi jälleen murskalukemat Nuorten MM-kisoissa

Nuoret Leijonat jyräsi rutiinivoittoon Kazakstanista – Suomen tehohyökkääjä siirtyi MM-turnauksen pistepörssin kärkeen

Maailmalla tapahtuu

Nosturi romahtanut rakenteilla olevan kerrostalon päälle Vantaalla, kuljettajaa pelastetaan
SUURI nosturi on romahtanut rakenteilla olevan kerrostalon päälle maanantaina aamulla Vantaan Jokiniemessä Väritehtaankadulla.
Nosturin kuljettajaa pelastetaan parhaillaan Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen toimesta.
Päivystävä palopäällikkö Jorma Alho kertoo kymmenen aikaan maanantaina aamulla, että työmaa on tarkistettu ja eristetty.

Video näyttää: Kirkossa ampunut eliminoitiin parissa sekunnissa
Mielipiteet

Sananvapaus liipasimella - kotkalaisen rikoskonstaapelin hyllytys ja siirto
Kotkalainen rikoskonstaapeli Vesa Levonen hyllytettiin ja siirrettiin toisiin tehtäviin ohessa esiteltyjen ja muutamien muiden yksityishenkilönä tehtyjen fb-päivitysten vuoksi.
Ilmiantaja ei ole paljastunut, mutta useiden poliisien kanssa käymieni keskustelujen perusteella vasikaksi epäillään vihreiden ehdokkaana viime kunnallisvaaleissa ollutta henkilöä, joka toimii nykyään nettipoliisina eli kyttääjänä, joka ei arvosta sananvapautta vaan pyrkii sensuroimaan ja ohjaamaan ihmisten ajattelua. Samaa vihreää tuttihattua moni epäilee tietovuotajaksi, joka toimi suomalaisen median lähteenä, kun "vääriä ajatuksia" suljetussa ryhmässä ilmaisseita poliiseja ryhdyttiin jahtaamaan valtakunnallisesti.

Tekeekö Marinin kabinetti vallankumousta?
Taloussanomat on kertonut Sanna Marinin (sd) lisänneen erityisavustajiensa määrää. Hallituksella on nyt 13 valtiosihteeriä ja 69 erityisavustajaa.
Perusteeksi  avustajakaartin kasvattamiselle Marin on kertonut hallituskriisin jälkeisen poikkeuksellisen tilanteen, jota hän haluaa siis hoitaa 82 suuripalkkaisen poliittisen tukihenkilön armeijalla. Rahaa tähän palaa budjetin perusteella 11,5 miljoonaa euroa.

Kenelle kellot soivat, keskusta?
Juuri jukaistun HS-puoluegallup kertoi keskustan kannatuksen valahtaneen kaikkien aikojen pohjalukemiin, 11.1%.  Tähän ei ole auttanut edes puheenjohtajan vaihdos puheenjohtaja Juha Sipilän uuden sukupolven puheenjohtajaan Katri Kulmuniin. Helsingin Sanomat kysyi syitä keskustan kannatusalhoon Tampereen yliopiston politiikantutkija Johanna Vuorelmalta ja keskustan entiseltä puoluesihteeriltä Pekka Perttulalta.

Pääkirjoitus: Kulmunin kannatusrealismi ilman konkretiaa on keskustalle tuhon tie
Kun keskusta valitsi syyskuussa puheenjohtajaksi 32-vuotiaan Katri Kulmunin, oli puolueen gallupkannatus reilut 11 prosenttia. Nyt kun Kulmuni on johtanut keskustaa pian neljä kuukautta, on puolueen kannatus jämähtänyt samoihin, ennätysalhaisiin lukemiin.
Moni keskustalainen ja politiikkaa seuraava saattoi vetää perjantaina kahvit väärään kurkkuun, kun Katri Kulmuni totesi HS:n (27.12.) haastattelussa puolueen kannatustilanteesta, että ”voi olla myös, ettei keskusta nouse tästä”. Synkeää lausahdusta pidettiin puolueelle vaarallisena, eräänlaisena itsensä toteuttavana ennustuksena.

Suomessa näyttää vallitsevan kommunistinen etuoikeus
Otsikon mukainen vaikutelma syntyy, kun lukee Ylen 19.11.2019 päivättyä artikkelia ”Vasemmistoprofessori paimensi opiskelijoita ottamaan Mannerheimin kuvan pois kokoustilan seinältä – myös selfiekisalle tuli loppu ”. Kommunistitaustainen ja aktiivisesti vasemmistoliiton politiikkaa ajava professori Vesa Puuronen katsoo etuoikeudekseen velvoittaa opiskelijat poistamaan Suomen marsalkka Mannerheimin kuvan julkisesta tilasta, koska marxilaisen historiantulkinnan mukaan Mannerheim ja hänen henkilönsä symboloimat perinteiset suomalaiset arvot ovat olleet ja edelleen ovat pahuutta edustavia.

Yle Areena

Näinkin voi hehkuttaa maaleja! Tubettajat Jaakko Parkkali ja Arttu Lindeman selostivat Nuorten Leijonien ja Kazakstanin välisen ottelun
Tubettajat Jaakko Parkkali ja Arttu Lindeman selostivat Suomen ja Kazakstanin välisen alle 20-vuotiaiden MM-kisojen alkulohkopelin Yle Areenaan. Tässä maalikooste hieman erilaisella selostuksella väritettynä.

Huh huh mikä VAR-ratkaisu! - päätä itse, oliko Teemu Pukki paitsiossa 
Häijy VAR-tuomio ryösti Teemu Pukilta kauden 10. osuman Norwichin ja Tottenhamin välisessä Valioliigaottelussa. Suomalaistähden olkapään katsottiin olleen syöttöhetkellä paitsiossa. Katso puhetta herättänyt tilanne. Video: Viasat

EM-Belgrad 1962: paljasjalkajuoksua, kosmonautteja ja sexpommeja

Yleisurheilun EM 1962, päätöspäivät
Koosteessa välähdyksiä naisten 200 metrin ja 800 metrin kilpailuista, miesten moukarinheitosta, seiväshypystä ja pikaviestistä sekä kisojen päättäjäisistä. (28.9.1962)

Yleisurheilun MM-kisat Helsingissä 2005

Youtube

BenTV: Asumisen tukijärjestelmä on räjäytettävä

Ehdolle kuntavaaleihin!

Matkailu

TOP TRAVEL DESTINATIONS of 2018: SWEDEN!

Stockholm

BBC Travel Show - Sweden (Week 37 - 2017)

Musiikki

Sissel - Hymne à l`amour (If You Love Me)
Celtic Woman - You Raise Me Up

Celtic Woman - Amazing Grace (Official Video)
Kulttuuri

Täällä voit teettää edullisesti karrikatyyrikuvia ja painattaa niitä mukeihin ja paitoihin.

Huumori

Pohjois-Korean TV kertoo Suomen tilanteesta

Just for laughs

Just for laugh - funny

Hovimuusikko Ilkka - Jyskettä B-rapusta

Terveellinen ruoka

Start Eating 1 Pomegranate Every Day, See What Happens to Your Body

Syö valkosipuli ja kurkku Tämä on mitä tapahtuu ruumiillesi!

13 Health Benefits of Cucumber You Must Know

Kuntoilu

Do These 3 Things EVERY Morning!

Sex exercise Planks

12 Easy Planks to Tone Up Your Body at Home

Liikunta ja terveys

Verenpaine 130/78 pulssi 59, paino 107,6 kg, Jumppa 0/4500 min, kuntosali 0/7000 min, kävely 2/752 km, uinti 0/40 800 m, pyöräily 0/ 2450 km


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti