tiistai 3. joulukuuta 2019

TI 03.12,2019 Voiko oikeusministeri Anna-Maja Henriksson jatkaa oikeusministerinä?


Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson

From: Erkki Aho
Sent: Tuesday, December 3, 2019 10:03 AM
To: kirjaamo@okv.fi ; kirjaamo.oulu@poliisi.fi ; kirjaamo.pohjanmaa@poliisi.fi
Cc: raahe.uo@oikeus.fi ; anna-maja.henriksson@eduskunta.fi ; mari.ohisalo@eduskunta.fi
Subject: rikosilmoitus

Oulun poliisi, oikeuskansleri, jos Oulun poliisi katsotaan esteelliseksi tutkimaan asiaa niin lähetän tämän asian tiedoksi ja toimenpiteitä varten Pohjanmaan poliisille
Miksi Oulun poliisi ei tutki mitään minun tekemiä rikosilmoituksia, vaikka rikolliset tunnustavat tekonsa. Yksi päärikollisista eli entinen asianajaja Asko Keränen tunnustaa rikoksensa. Rikos ei ole vanhentunut koska ulosotto on voimassa. Ulosottoviranomaiset tietävät tämän varmasti mutta yhä edelleen he jatkavat rikollista ulosottoaan. Miksi ylin laillisuusvalvoja ei puutu tähän rikolliseen toimintaan? Miksi oikeusministeri ja sisäministeri eivät reagoi tähän asiaan eli vuosikymmeniä jatkuneeseen kidutukseen – ihmisoikeusrikokseen?
Todistusaineistona kauppojen purkusopimukset
Todistusaineistona virheellinen konkurssihakemus
 
Varatuomari Paavo M. Petäjä antoi Ylivieskan käräjäoikeudelle väärän lausuman asiassa ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja. Paavo M. Petäjä tunnustaa asian KRP:lle
 
Silloiselle asianajajalle Asko Keräselle annettiin valtakirjat asioiden hoitamiseksi, koska hän pyysi niitä sillä perusteella, että konkurssi on laiton, koska kaupat oli purettu ja konkurssi oli haettu väärillä tiedoilla..
 
Entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen tunnustaa, että hän jätti valituksen tekemättä. Nyt ainoa mahdollisuus on saada purku korkeimmalta oikeudelta, mutta korkein oikeus ei suostu purkamaan vääriä tuomioita eikä Ylivieskan käräjäoikeus ota asiaa käsiteltäväkseen. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä eikä laillisuusvalvonta näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.

Juristi Asko Keräsen talousrikosoikeudenkäynti yllätti syyttäjän ja tuomarin – Keränen tunnusti kaiken heti kättelyssä
PE 29.11.2019 Suomessa toimii oikeus-ja poliisimafia poliittisten puolueiden suojeluksessa.


Pyydän poliisia kiireellisesti tutkimaan asiani ja vaadin kaikille rikokseen syyllistyneille Suomen lain mukaista ankarinta mahdollista rangaistusta ja minulle aiheutettujen taloudellisten vahinkojen ja hirvittävien henkistenkärsimysten korvaamista täysimääräisesti korkoineen. Teen tarkennetun vahingonkorvausvaatimuksen rikosttkintojen edetessä. Alustava laskelma on n. 180 miljoonaa euroa.
Vaadin, että oikeuskansleri ryhtyy toimenpiteisiin asiassa.

03.12.2019 Siellä jossakin
Erkki Aho

Kalajoki

Kalajoki jatkaa vahvaa linjaa! Pohjois-pohjanmaan työllisyyskatsauksen mukaan alhaisimmat työttömyysasteet lokakuussa 2019 olivat Hailuodon ohella Kalajoella 6,2 %

Alueuutiset

Pyhäsalmen kaivokseen rakennetaan pumppuvoimalan ja energiavaraston testilaitos
Pyhäsalmen kaivokseen suunniteltu pumppuvoimala ja energiavarastohanke etenee.
Kaivokseen rakennetaan pienen kokoluokan pilottilaitos, jota voidaan myöhemmin hyödyntää täysikokoisen energiavaraston rakentamisessa.
Niin sanotun demolaitoksen suunnittelusta, rahoituksesta ja toteutuksesta vastaa alan ruotsalaisyhtiö Pumped Hydro Storage Sweden. Tekninen suunnittelu on jo aloitettu.
Pyhäsalmen energiavarastolle haetaan myös valtion uuden energian investointitukea, josta päätetään lähiviikkoina. Haettu summa on yli 30 miljoonaa euroa.
Täysimittaisen pumppuvesivoimalan teho voisi olla yli 70 megawattia, mikä olisi enemmän kuin esimerkiksi Iijoen vesivoimaloiden keskiteho ja vastaisi isoa tuulipuistoa.

Kotimaan uutiset

SDP:n imago sukelsi jo ennen pahinta Posti-sotkua, luottamus perussuomalaisiin vahvistunut selvästi – uusin puoluebarometri karu hallitukselle
Kansalaisten luottamus pääministeripuolue SDP:hen on heikentynyt nopeasti.
Tämä käy ilmi uusimmasta puoluebarometristä, joka on toteutettu jo ennen kuin Posti-vyyhti asetti Antti Rinteen (sd.) aseman pääministerinä vaakalaudalle. Kysely tehtiin marraskuun alkupuolella.
Rinteen asema hallituksen johdossa muuttui maanantaina entistä tukalammaksi, kun keskusta asetti Rinteen mahdollisuudet jatkaa pääministerinä kyseenalaiseksi. SDP vastasi, että sillä on täysi luottamus Rinteeseen.
SDP on pudonnut uusimmassa puolueiden imagovertailussa neljännelle sijalle, kun se vielä viime keväänä ennen eduskuntavaaleja oli vertailun ykkönen.
Muutokset SDP:n imagossa ovat melko pieniä, mutta silti PS, vihreät ja kokoomus kiilasivat kyselyssä sen edelle.

HS: Suomen hallitus on siunannut lasten ja naisten tuomisen al-Holin leiriltä ”tapauskohtaisesti”
Helsingin Sanomien tietojen mukaan koko Suomen hallitus on siunannut operaation, jonka tarkoitus on hakea al-Holin leirillä olevia naisia ja lapsia takaisin Suomeen. Myös tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä on informoitu asiasta.

Teollisuusliitto hylkäsi valtakunnansovittelijan sovintoesityksen –  ”Palkankorotukset täysin riittämättömiä”
Teollisuusliiton neuvottelukunta on hylännyt valtakunnansovittelija Vuokko Piekkalan sovintoehdotuksen, kertoo Teollisuusliitto tiedotteessa.
Valtakunnansovittelija kertoi aiemmin tänään jättäneensä sovintoehdotuksen Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton välisessä työkiistassa.
Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton kiista koskee enää palkankorotusprosentteja, sillä osapuolet ovat päässeet sopuun muista asioista ennen sovittelua.

Politiikka

Professori: Sdp:n ja keskustan kova peli voi johtaa hallituksen kaatumiseen poikkeuksellisella tavalla
KESKUSTA vaati Sdp:tä tekemään ”johtopäätöksiä” luottamuksen palauttamiseksi, mutta Sdp:n puoluehallitus ilmoitti yhä tukevansa pääministeriään Antti Rinnettä.
Lue lisää: Pääministeri Rinne kävi vastahyökkäykseen: Ei aio erota, vaatii lisäselvitystä keskustaltaSdp ja keskusta pelaavat nyt kovilla panoksilla niin sanottua jänishousupeliä (chicken game), arvioi valtio-opin emeritusprofessori Heikki Paloheimo.
Käsite tulee nuorten hurjastelusta: ajetaan tiellä vastakkain lujaa, ja se joka väistää, on jänishousu.”
Erkin kommentti: Yksi mahdollisuus on se, että käydään uudet hallitusneuvottelut ja Keskusta jätetään oppositioon. Minä epäilen, että Keskustan nuori puheenjohtaja pelasi korttinsa väärin. Tosin hänellä oli neuvonantajinaan puolueen hillotolppalaiset.
Politiikassa luottamus on tärkeä asia ja nyt se on SDP:n ja Keskustan välillä tuntematon asia.

Antti Rinne kävi tuliseen vastaiskuun: Minulla on oikeusturvani vuoksi oikeus saada tietää keskustan perusteet – katso video
PÄÄMINISTERI Antti Rinne (sd) ärjyi ensin mikrofoneja kauemmaksi kasvojensa ja edestä, sitten hän siirsi omaa kohtaloaan koskevan pallon takaisin keskustalle Sdp:n puoluehallituksen kokouksen päätteeksi.
– On niin hirveän vaikeaa, että tuotte näitä mikrofoneja suuhun. Menkää kauemmaksi, Rinne avasi.
Sitten hän aloitti tulikivenkatkuisen vuodatuksen.
– Täytyy todeta, että jos minun viestintääni on sanottu epäselväksi, niin kyllä keskustan viestintä on vielä epäselvempää. Tällä hetkellä ei oikein ole tietoa, mitä he tarkoittavat ja haluavat tässä tilanteessa, Rinne sanoi ja jatkoi samaan hengenvetoon:
– Sen takia ajattelin, että huomenna ihan oman oikeusturvani takia, haluan saada vastauksen kyllä tai ei, onko keskustalla valmiutta jatkaa pääministerin kanssa vai ei tätä hallitusyhteistyötä ja siihen, mitkä ovat ne perusteet, miksi he ovat sitä mieltä mitä sitten ovat.
Erkin kommentti: Pääministeri Antti Rinne unohtaa sen, ettei luottamus ole jurdisesti määritelty asia. Luottamus joko on tai ei ole.

Rinteen pääministeriys voi kaatua tähän – Rinne puuhasi postilaisille kertakorvausta jo kesällä
Rinne sanoi Helsingin Sanomissa 11.9., että Postin työntekijöitä uhkaava palkkojen heikentäminen tulisi ratkaista niin, että pienipalkkaiset työntekijät pystyvät tulemaan palkallaan toimeen pääkaupunkiseudulla.
Rinne kannusti työmarkkinaosapuolia sopimaan asiasta, mutta hän otti esille toisenkin vaihtoehdon:
– Yksi vaihtoehto voisi olla sen selvittäminen, voiko asian ratkaista jollain rahallisella kertakorvauksella.
RAHALLISESSA kertakorvauksessa kyse on kymmenistä tai jopa sadasta miljoonasta eurosta. HS:n mukaan 8 000 työntekijälle maksettava 5 000 euron kertakorvaus maksaisi 40 miljoonaa euroa. Rinne itse ei haastattelussa suostunut ottamaan kantaa korvauksen euromääriin.
IS:n tietojen mukaan kertakorvaus ei ollut ensimmäisen kerran esillä Rinteen haastattelussa syyskuussa. Sama 5 000 euron kertakorvausajatus oli viestitetty hallituksen suunnasta Postille kesällä jo ennen Postin hallituksen 11.8. pitämää kokousta. Rinteen Helsingin Sanomissa esittämä malli ei ollut siis uusi, vaan sitä oli jo ehdotettu Postille ehtona työntekijöiden siirrolle. Posti hallitus kaavaili eräänlaista siirtymäajan korvauksesta, mutta kertakorvaus on tullut poliitikoilta. Helsingin Sanomat kertoi illalla, että Rinne järjesti tapaamisen pakettilajittelijoista 12. elokuuta. Tässä tapaamisessa ratkaisuksi kiistaan ideoitiin, että siirtyville työntekijöille maksettaisiin kertakorvaus. Tapaamisen jälkeen ehdotus kerrottiin ministeri Paaterolle, joka puolestaan välitti sen Postille.

HS sai haltuunsa ministeri Paateron sähköpostin, joka tekee Antti Rinteen kertomukseen aukon
Viikonloppuna politiikan kulisseissa virisi tieto sähköpostista, jonka Paatero oli lähettänyt Sdp:n puoluehallitukselle sekä eduskuntaryhmän jäsenille elokuun lopussa. Huhujen mukaan kyseinen sähköposti olisi ”savuava ase”, joka veisi pohjan Rinteen tarinalta, että hän ei tiennyt pakettilajittelijoiden siirrosta.
HS SAI haltuunsa Paateron sähköpostin.
Se on lähetetty 29. elokuuta 2019 – eli samana päivänä, jolloin Posti tiedotti päätöksestään siirtää 700 pakettien lajittelijaa tytäryhtiönsä Posti Palvelut oy:n palvelukseen ja halvemman työehtosopimuksen piiriin.
Viesti on lähetetty Sdp:n puoluehallituksen jäsenille. Puoluehallitus johtaa puolueen käytännön työtä ja sitä johtaa Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne. Puoluehallituksen lisäksi Paateron viesti välitettiin myös kaikille Sdp:n kansanedustajille.
Erkin kommentti: Tämä asia tekee tämän päivän välikysymyskeskustelun mielenkiintoiseksi, sillä perustuslain mukaan kansanedustajan pitää noudattaa lakia. Kuinka moni SDP:n kansanedustaja rikkoo tänä päivänä Suomen perustuslakia?

Miten käy Rinteen uhkapelin? Rinne ja Kulmuni tapaavat kello 9, Yle seuraa hetki hetkeltä
klo 08:51: Keskustan puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen tviittaa, että on menossa Katri Kulmunin ja eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Kurvisen kanssa tapaamaan Antti Rinnettä kello 9.00. Valtioneuvoston linnaan.

IL:n tiedot: Rinne jättää eronpyyntönsä ennen välikysymyskeskustelua - edessä hallitustunnustelut, SDP valitsee uuden pääministeriehdokkaan ensi viikolla
Rinne on Iltalehden tietojen mukaan valmis pyytämään eroa pääministerin tehtävästä tasavallan presidentiltä ennen kello 14 alkavaksi suunniteltua eduskunnan välikysymyskeskustelua.
Sitä ennen Rinne ja Sdp vaativat kirjalliset perustelut, miksi keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni vaatii pääministerin vaihtamista.
Sdp:n puoluehallitus on päättänyt, että uusi pääministeriehdokas valitaan puoluevaltuuston kokouksessa vasta ensi viikolla, todennäköisesti torstaina 12. joulukuuta.
Sitä ennen edessä ovat hallitustunnustelut. Ne aloittaisi eduskunnan suurin puolue eli Sdp.
Antti Rinteen hallitus on eronnut
PÄÄMINISTERI Antti Rinne (sd) on jättänyt hallituksensa eronpyynnön tasavallan presidentti Sauli Niinistölle.
Rinteen eron syynä on se, että hallituskumppani keskusta menetti luottamuksensa Rinteeseen.

UM:n virkamiesten edun­valvoja Haaviston toiminnasta: ”Vaikuttaa vakavalta”

– Sen perusteella, mitä olen kuullut, vaikuttaa vakavalta, Juha Parikka sanoo IS:n tiedoista, joiden mukaan ulkoministeri Haavisto painosti ulkoministeriön virkamiestä.

Eduskunnan ulkoasiainvaliokunta äänesti – enemmistö tuki ulkoministeri Haavistoa al-Holin leiriä koskevissa asioissa
Erkin kommentti: Nyt on lisättävä painetta ulkoministeri Haavistoa kohtaan. Joku järki tähän touhuun pitää saada. Ulkoministeriön henkilökunta on pelon vallassa.

SDP:n puheenjohtajaksi pyrkivä Tuppurainen käräjillä!

Ulkomaan uutiset

Venäjä ja Kiina avasivat kaasuputken Siperiasta Koillis-Kiinaan – 3 000 kilometriä pitkä putki tuottaa Venäjälle satoja miljardeja euroja
Venäjän ja Kiinan välinen kaasuputki Power of Siberia on avattua tänään.
3 000 kilometriä pitkä kaasuputki kulkee Tšajandinskojen ja Kovytkan tuotantolaitoksilta Kiinan rajalle Blagoveštšenskiin.
Kaasuputken odotetaan tuottavan Venäjälle jopa 400 miljardin dollarin eli 363 miljardin euron tuotot tulevien kolmen vuosikymmenen aikana.

Talousuutiset

Technopolis myi Medipoliksen Ruotsiin  – Oulusta ei tiedossa muita myyntejä
Technopolis Holding Oyj on allekirjoittanut sopimuksen Tampereen Mediapoliksen ja Oulun Medipoliksen kampusten myynnistä. Kampukset ostaa ruotsalainen pörssiyhtiö Hemfosa Fastigheter, joka on erikoistunut vuokraamaan tiloja julkiselle sektorille.
Luovutettavien kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on yhteensä noin 42 000 neliötä.
Oulun Medipoliksen pinta-ala on noin 9 000 neliötä. Oulussa kauppaan sisältyy käyttämätöntä rakennusoikeutta noin 9 600 neliötä. Kauppahintaa ei julkistettu.

Urheilu-uutiset

Selostustoivekonsertti: "Tiilikaisen ja Noposen luoma draama oli maagista koulupojan maailmaan"
Perjantain Sen selostuksen haluaisin kuulla -lähetys tekee kunniaa, radiolle, selostajille ja Suomen ja Ruotsin yleisurheilumaaottelulle.

Maailmalla tapahtuu

Kammuri-taifuuni riepottelee Filippiinejä pahimmillaan 65 m/s – tulvavedet jopa kattojen tasalla
Tulvavedet ovat nousussa, ja ennusteiden mukaan myrsky jatkaa kulkuaan voimakkaana.
Kammuri-taifuuni on riepotellut Filippiinejä kovilla tuulilla ja rankkasateilla. Sadattuhannet ihmiset ovat hakeutuneet tilapäissuojiin, ja pääkaupunki Manilan kansainvälinen lentokenttä on määrä sulkea tuulten vuoksi.
Myrsky on muun muassa repinyt rakennuksista kattoja ja rikkonut ikkunoita.

Yle Areena

Rinteen hallitus erosi

Erikoislähetys hallituskriisistä - pääministeri Antti Rinteen (sd.) eron syyt ja seuraukset

Kovan onnen kiskot Kouvolasta Kiinaan
Kouvolan viimeisin Kiina-hanke on kuivumassa kasaan. Suomesta on tukiaisten turvin lähetetty Kiinaan puolityhjiä rahtijunia. Nyt tyhjät kontit on kielletty, Kiina on kiristänyt rahahanoja ja reitti seisoo

Vuosi 1939
1939. Suomessa vietetään joulua, vaikka sota riehuu. Venäläisten siviilikohteisiin kohdistamat pommitukset järkyttävät.

Tannerin radiopuhe talvisodan rauhan ehdoista
Maaliskuun 13. päivänä 1940 klo 12 ulkoministeri Väinö Tanner piti radiossa vaikuttavan puheen, jossa kansalle välitettiin tieto talvisodan rauhasta ja sen raskaista ehdoista.

Tätä olivat talvisodan henki ja ihme aikalaisen silmin

Jakso 2: Sodan syttyminen ja torjuntataistelut
Suomen Puolesta -dokumentti / OSA 1 "Sotiemme taustat"

Pervitiini Kaukopartoiden Hätävara 1939 44

Talvisodan salaisuudet

Finland in World War II: Aircraft

Youtube

BenTV - Antti Rinteen puheet pelottavat

Antti Rinne painostaa Ylen toimittajaa

Vaalivideo: Sirpa Paatero

Mielipiteet

Pääministeri Antti Rinne (sd) yrittää taistella asemastaan loppuun saakka, vaikka peli on pelattu, lopputulos selvillä ja Rinteen pääministeriys nähty, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.

Kommentti: Katri Kulmunin yritys hiostaa Rinnettä oli luokaton esitys – tällä menolla keskusta ei pitkälle pötki
Varsinaisen shown kuitenkin järjesti keskustan puheenjohtaja, elinkeinoministeri Katri Kulmuni.
Ei siksi, että tuoreen puheenjohtajan esiintyminen olisi ollut jotenkin erityisen säkenöivä, vaan siksi, että se oli huono, todella huono. Kulmunilla olisi ollut tuhannen taalan paikka näyttää olevansa suurten ratkaisujen puoluejohtaja. Mitä saatiin? Loputonta hokemista, että Sdp:n pitää tehdä johtopäätökset ja maahan pitää saada toimintakykyinen hallitus.
Kulmunin töppäys pahensi tilannetta.

Näkökulma: Hallituskriisi kuin Norppalive: Kulmuni missasi tilaisuuden osoittaa johtajuutta, Sipilä hajotti jo toisen hallituksen – keskusta kielsi kansanedustajiaan kommentoimasta Rinteestä
Lohen lisäksi yksi toimeliaimmista kepupoliitikoista Rinnettä vastaan on ollut hänen pääministeriedeltäjänsä Juha Sipilä (kesk).
Eräänlaista modernia poliittista historiaa onkin, että Sipilä on ollut kaatamassa kahta hallitusta yhden vuoden aikana: ensin pääministerinä omaa hallitustaan ennen viime kevään eduskuntavaaleja, nyt rivikansanedustajana Rinteen hallitusta tänä syksynä.
Ns. rivikansanedustaja Sipilällä on edelleen vaikutusvaltaa keskustan eduskuntaryhmässä.
Vaan jotta välikysymyskeskustelu ja sitä seuraava keskiviikon äänestys voitaisiin välttää, keskustassa pohditaan aamun ja aamupäivän aikana seuraavia asioita: Mitä voisimme vielä tehdä saadaksemme Rinteen eroamaan suosiolla? Hitto, laskimmeko me väärin? Ja jos laskimme, niin kuka ottaa vastuun?
Näistä pohdiskeluista ei kuitenkaan kerrota ulkopuolisille. Keskustan eduskuntaryhmän pääsihteeri Anna-Mari Vimpari lähetti maanantaina keskustalaisille seuraavan viestin:
Huomenna ryhmäkokous klo 10.30. Edelleen ryhmän ja puoluejohdon voimallinen vetoomus pidättäytyä kaikista mediakommenteista. Yt. Anna-Mari / pääsihteeri.

Tuhkatkin pesästä – näin härskisti asumistukimiljoonat koplataan
AY-liikkeen pääosin (58,25%) omistama ja sen vahvassa hallinnassa oleva VVO/Kojamo on toistuvasti nostanut asukkaidensa vuokria yli indeksikorotusten, vaikka sen tulisi olla voittoa tavoittelematon yhteisö. Viime vuosien matalan korkotason tulisi vaikuttaa vuokriin alentavasti, mutta todellisuudessa kulujen laskiessa VVO/Kojamo on vuokrien alentamisen sijaan jatkanut niiden nostamista kerta toisensa jälkeen. Härskein vuokrien nosto on ollut vuonna 2015 Espoon Tapiolassa tapahtunut 117 prosentin kertanosto.
Vuokrien törkeistä korotuksista suivaantuneet asukkaat valittivat Espoossa kuluttajariitalautakuntaan, jonka puheenjohtaja Pauli Stålhbergin lahjomisesta VVO/Kojamo jäi äärimmäisen nolosti kiinni. Helsingin hovioikeus tuomitsi Ståhlbergin sakkoihin kahdesta lahjusrikkomuksesta, koska VVO ja Suomen Asumisoikeus Oy olivat molemmat lahjoneet lautakunnan puheenjohtajaa ulkomaanmatkoilla. Jokainen voi itse pohtia tällaisen lahjonnan mahdollisia motiiveja.

Kommentti: Rinteestä voi tulla riesa seuraajalleen
Antti Rinne luopuu pääministerin paikasta, mutta ei omien sanojensa mukaan politiikasta. Tämä oli Rinteen tiistaina valtioneuvoston linnassa pitämän tiedotustilaisuuden kovin sisältö.
Rinne sanoi, että saattaa olla käytettävissä puheenjohtajaksi ensi kesän Sdp:n puoluekokouksen jälkeenkin. Pelkkä puoli vuotta kesäkuuhun tulee olemaan kuumottavaa aikaa uudelle puheenjohtajalle, oli hän sitten Antti Lindtman tai Sanna Marin. Tulee olemaan hankalaa tietää, kuka käyttää valtaa: pääministeri Senaatintorin linnassa vai puheenjohtaja Hakaniemen Ympyrätalossa.
Vaikka Rinteen tarkoitus olisi kuinka hyvä, jäljet pelottavat. Kysykää vaikka Sirpa Paaterolta.

Kommentti: Sdp:ssä alkoi heti raaka valtakamppailu – Rinteen kohtaloa ei kokouksen jälkeen surkuteltu
– Tuskin Rinne oli ehtinyt karauttaa kohti Mäntyniemeä, kun Antti Lindtman linjasi jo, että ”Suomi-laiva on saatava vakaaksi”, kirjoittaa IS:n politiikan toimittaja Olli Waris.
– LÄHDEN käymään Mäntyniemessä, Antti Rinne sanoi Sdp:n eduskuntaryhmän kokouksen jälkeen.
Tuskin Rinne oli ehtinyt karauttaa kohti Mäntyniemeä jättämään eronpyyntöään tasavallan presidentille, kun Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman linjasi jo Sdp:n eduskuntaryhmän ovella, että ”Suomi-laiva on saatava vakaaksi”.
– Jos puolue kysyy, en kieltäydy, Lindtman lausui ääneen sloganin, joka oli varmasti mietitty etukäteen.
Kamppailu Rinteen seuraajan paikasta käynnistyi välittömästi.
Tämä on politiikan raakaa arkea: Rinne on mennyttä ja haussa on uusi johtaja.

Kulttuuri

Michael and Inessa Garmash
Mr. and Mrs. Garmash are considered two of the finest Romantic Impressionists of our day. Their incredible talent is only matched by their love and career stories. In similar fashion to the determination of his artwork, Mr. Garmash courted his future wife, after seeing her for but a moment, by painting her image all over her hometown while she slept. She immediately recognized the passion with which this man cared so dearly and married him shortly thereafter.

paitings

Musiikki

Juha Tapio - Maa on niin kaunis

Kari Rydman - Niin kaunis on maa

Jarkko Ahola - Finlandia

Liikunta ja terveys

Verenpaine 138/85 pulssi 62, paino 108,7 kg, Jumppa 0/4460 min, kuntosali 0/5960 min, kävely 6/646 km, uinti 0/39200 m, pyöräily 0/ 2450 km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti