maanantai 25. maaliskuuta 2019

MA 25.03.2019 Huomenna KalajoellaMinisteri Pirkko Mattilan virka- ja tuomarinvala 25.8.2016
https://www.youtube.com/watch?v=KGo-YetmHYo


Huomenna Kalajoelle saapuu liikekeskus Mertan edustalle kello 12.30 seuraavat kansanedustajat: Katja Hänninen Vasemmistoliitto, Antti Rantakangas Keskusta, Pirkko Mattila Siniset, Raimo Piirainen SDP ja Mari-Leena Talvitie Kokoomus.


Poliitikkojen turvallisuus on asia, mikä on todella ajankohtainen asia nykyisille ja tuleville päättäjille. Rakkaat maahanmuttajat pahoinpitelivät Reformin eduskuntavaaliehdokas Panu Huuhtanen lauantai-iltana sairaalakuntoon Helsingissä. Samalla kun kansakunnan silmät on käännetty tuijottamaan tapausta, jossa Sinisten Timo Soinin kimppuun ilmeisesti melkein yritettiin käydä, aiheuttivat kurditaustaiset maahanmuuttajat Huuhtaselle sairaalahoitoa vaativia vammoja
Reformin eduskuntavaaliehdokas pahoinpideltiin sairaalakuntoon
https://www.nykysuomi.com/2019/03/25/reformin-eduskuntavaaliehdokas-pahoinpideltiin-sairaalakuntoon/


Vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokas Suldaan Said Ahmed kertoo joutuneensa hyökkäyksen kohteeksi maanantaina iltapäivällä Helsingin Itäkeskuksessa. Ahmedin kimppuun käytiin metroasemalla noin kello 13.30 aikaan.
Kansanedustajaehdokkaan kimppuun käytiin metrosemalla Helsingissä – rasistisia solvauksia ja tönimistä60 prosenttia suomalaisista antaa hallitukselle huonon arvosanan.Kansa on tyytymätöntä. Hallituksen suosio oli ennätysalhainen.Kantar TNS: Sipilän hallituksen suosio heikentynyt.
Hallitus erosi. Nyt hallitus jatkaa toimitusministeristönä. Huomenna Kalajoelle tulee myös ministeri Pirkko Mattila. Hän liikkuu kolmen turvamiehen kanssa, joista kaksi on poliiseja. Vaikka kuinka teitä ketuttaisi, niin en suosittele, että käytte vetämässä Mattilaa turpaan, sillä Mattilalla on teidän rahoillanne palkattuja turvamiehiä , poliiseja, mukanaan. He edustavat virkavaltaa. Tällaiseksi on suomalainen yhteiskunta mennyt, kun köyhien kurittajat eivät uskalla liikkua kansan parissa ilman turvamiehiä. Tämäkin osoittaa sen, että hallituksen politiikka on väärää ja ministerit eivä noudata ministerinvalaansa.
Poliisiylijohtaja Mikko Paatero
Yhdestä asiasta minä kiitän ministeri Pirkko Mattilaa. Hän järjesti minulle vierailuajan poliisiylijohtaja Mikko Paateron luokse. Hallintovaliokunnan puheenjohtaja kansanedustaja Pirkko Mattila järjesti tapaamisemme 07.06.2013 klo 11.00-12.00. Olen tehnyt tapaamisestamme seuraavan muistion, jossa näkyy mitä asioita olen Teille esitellyt ja toimittanut. Tein ko. asioista kirjallinen todistusaineiston ja juridisen argumentoinnin Teille.
Poliisiylijohtaja Mikko Paatero laiminlöi virkavelvollisuutensa eikä valvonut asioiden hoitamista ja niinpä poliisihallitus tek asiassa ei anna aihetta päätöksen. Katson, että poliisiylijohtaja Mikko Paateroa on syytä epäillä törkeästä virkarikoksesta.


Sinisten tulevaisuus on umpisurkea. Siniset ovat liittoutuneet Oulun vaalipiirissä Kanslaispuolueen kanssa. Mattila on vaaliliiton ehdokas Sinisten puolella ja kokkolalainen Alpo Ylitalo on Kanslaispuolueen listoilla ehdokkaana. Ylitalo ei kelvannut Sinisten listoille, mutta halusi tehdä kaiken voitavansa jotta Pirkko Mattila valitaan. Siksi tehtiin vaaliliitto ja Ylitalo ehdokkaaksi kansalaispuolueen listoille, koska siellä oli ehdokkaista pulaa. Jos kansa antaa vaaliliiton edustajille yhteensä 10 650 ääntä niin todennäköisesti Mattila tulee valituksi. On todennäköistä, että Mattila on jo suunnitellut seuraavan loikan, kun loikkariksi ruvennut. Veikkaan, että hän siirtyy keskustan riveihin, jos tulee valituksi. On kuitenkin erittäin epätodennäköistä, että vaaliliitto tulisi saamaan tuota 10 650 ääntä, mikä laskelmieni mukaan riittää Oulun vaalipiirin viimeiseen paikkaan. Kyllä kansa tietää ja äänestää!
Sipilän hallitus on köyhien kurittaja. Mattila on Sipilän hallituksen ministeri. Köyhätkin voivat äänestää. Hallitus ja ennenkaikkea kokoomus yrittää estää köyhiä ilmaisemasta mielipiteitään. Köyhät voivat kuitenkin äänestää paitsi ne vanhukset, jotka on tapettu jo sänkyihin. Nyt on köyhienkin aika näyttää mitä mieltä he ovat hallituksen politiikasta. 

Katja Hänninen on Vasemmistoliiton kansanedustaja. Oulun vaalipiiristä on nyt Vasemmistoliitolla kaksi kansanedustajaa. Toinen Oulun vaalipiirin Vasemmistoliiton kansanedustaja on oululainen Hanna Sarkkinen, joka sai 9582 ääntä ja sai toiseksi eniten ääniä Oulun vaalipiirissä. Juha Sipilä oli ykkönen äänimäärällä 30 758 ääntä. Katja Hännisen äänimäärä oli 6007. Risto Kalliorinne jäi varamieheksi rannalle ruikuttamaan äänimäärällä 4791. Nyt Merja Kyllönen on palannut europarlamentista takaisin kotimaan politiikkaan. Merja Kyllönen sai vuoden 2011 eduskuntavaaleissa 7837 ääntä. Vasemmistoliitto taistelee piirin kolmannesta paikastaan ja piirin viimeisten paikkojen joukossa perussuomalaisten neljännen ja keksustalaisten seitsemännen paikan kanssa. Katja Hännisen uudelleenvalinta ei ole mitenkään varma.

Olen kääntynyt kansanedustaja Katja Hännisen puoleen asiassani. Hän pyysi lähettämään sähköpostitse aineiston jotta hän voi hoitaa asiaani. Katja Hänninen ei tehnyt mitään asian hyväksi. Mattila ja Lohela eivät muutenkaan ole esiintyneet kansanedustajalle sopivalla tavalla.
Lohela poisti Pirkko Mattilan ja Katja Hännisen illalliselta Ruotsissa juopumuksen takia
https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/lohela-poisti-pirkko-mattilan-ja-katja-hannisen-illalliselta-ruotsissa-juopumuksen-takia/744068/

Jotakin positiivista Katja Hänninen on saanut aikaan.
Sipilän absurdi näytelmä
https://www.youtube.com/watch?v=3qTbGw2WHNo&t=74s

Perussuomalaiset poistettiin hallituksesta jotta voitiin jatkaa köyhien kyykyttämistä ja maantunkeutujien hyysäämistä.

Jösse Järvenpää: Köyhät kyykkyyn.wmv

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) myöntää, että hallituksen politiikka on iskenyt enemmän pieni- kuin suurituloisiin ja lisännyt eriarvoisuutta. Sipilä kuvasi illan A-studiossa kehitystä valitettavana.– On totta, että näin on tapahtunut, Sipilä sanoi.
Sipilä sanoi hallituksen tehneen paljon kipeitä toimia, kun se on yrittänyt tasapainottaa julkista taloutta. Kun tehdään pienikin leikkaus tukiin, se näkyy pienituloisimmassa päässä, Sipilä sanoi.– Se on tosiasia, että siellä tulojen alapäässä ollaan enemmän yhteiskunnan tukien varassa, suurituloiset eivät niitä tukia saa.
Hallituksen politiikka iskenyt eniten pienituloisiin – Sipilä: On totta, että näin on tapahtunut

Suomalaisen demokratian synkkä hetki 19.6.2017

Varautuiko hallitus perussuomalaisten erottamiseen?

Johtiko pääministeri eduskuntaa harhaan?

Perussuomalaisten politiikka on suomalaisten etuja ajavaa politiikkaa.

PS-ryhmäpuhe valtion talousarvion 2019 keskustelussa

Jussi Halla-ahon Viesti Suomalaisille


Kansa on tyytymätöntä hallituksen politiikkaan.

Vetäkää aktiivimalli pois käsittelystä!

"Siivoaako hallitus sotkunsa

Kuinka pihalla voi ministeri olla?

Arhinmäki: Orpo olisi voinut vierailla Prismassa aiemmin

Sote ei täytä tavoitteita

SIPILÄN UUDET VAATTEET | PELIMIES | MTV3

Noin viikon uutiset: Leikkaukset

Laura Huhtasaari: Sipilän kutsuhuuto irakilaisille

Jösse Järvenpää: Saunan takana on tilaa

Jösse Järvenpää: Hyvää matkaa hallitus

Hallituksen politiikka on ollut väärää. Ei vaadi paljon taitoa kun vie köyhiltä ja puolustuskyvyttömiltä etuja. Miksi hallitus ei puuttunut veronkiertoon? Vakuuskuoriin ja hallintarekisterin käyttöön?


Kysymys verosuunnittelusta suututti Sipilän kyselytunnilla

Panaman Nalle

Caruna kiittää

Jälkiviisaat - Sähköverkon myynti

Arhinmäki raivoaa sähköverkon myynnistä

Loppu verokikkailulle!

Sipilän erikoishaastattelu. Pena sen keksi ihan viime metreillä.

Miksi hallitus ei puuttunut veroparatiisien käyttöön? Siihen on keinot olemassa, mutta äkkirikastuut pääministeri ei halunnut puuttua rikkaiden toimiin.

Noin viikon uutiset: Veronkierto

Jälleen uusi veroetu varakkaille


Miksi hallitus ei puuttunut 8-9 miljardin yritystukiin ja 27 miljardin verotukiin? Kansan on vaikea ymmästää, että hallitus ei estänyt 32 000 ns. pakolaisen tunkeutumista Suomeen. Nämä ns. elintasosurffarit eivät ole todellisia pakolaisia. Sen ovat näyttäneet jo raiskaamalla lapsia, tappamalla ja murhaamalla suomalaisia. Hehän tulivat pääministeri Sipilän kutsusta. Duplinin sopimuksen mukaan Suomen olisi pitänyt palauttaa ko. turvapaikkaturistit ensimmäiseen EU-maahan. Myös EY-tuomioistuimen päätös on asiasta samanlainen. Sipilän hallitus ei sulkenut rajoja vaan päästi rikollisjoukon turvapaikkaturistien mukana Suomeen. Joukossa oli 1000 ISIS-sotilasta tutkija Jarmo Korhosen mukaan. Turvapaikkaturistit tulivat Ruotsin ja rikollisjärjestöjen avustamana. Turvapaikkaturisteista on suomalaisille veronmaksajille 3,2 miljardin vuosittaisen kulut ja turvallisuuden menetys. Teko täyttää maanpetoksen tunnusmerkistön. Sipilän hallituksen aikana kulut ovat olleet n. 10 miljardia euroa.

Tallukkaan

Uima allahs riemua

Jösse: Maleskelulupa

Jösse: Pakene, piiloudu, hälytä

Kai Mykkänen vastaa Laura Huhtasaarelle: irakilaiset ovat keskeinen voimavara Suomelle (13.9.2018)

Petteri Orpo hiiltyy Ville Tavion kysymykseen ketusta kanatarhassa (17.1.2019)

Juha Sipilä - kotimme on pakolaisten käytössäPetteri Orpo kieltäytyy rajatarkastuksista - Ruotsilla ja Tanskalla ne on

Paula Risikko oli sisäministerinä ennen Petteri Orpoa.

Täyttää hiljaa isis nyt maan


Jösse Järvenpää: Verta käsissä

Käymään muttei loisimaan

Jösse: Maasta pois vaan

Jösse Järvenpää: Suomalaisten ikioma maa

Sinisilmäinen Sipilä ja "17-vuotias" turvapaikanhakija

Afganistanilaiset turvapaikanhakijat raiskasivat 14-vuotiaan Kempeleessä

Juha Sipilä haluaa laittaa rajat kiinni.

Törkeä maanpetos on maanpetoksen törkeä tekomuoto, josta tuomitaan vankeutta vähintään neljä vuotta ja enintään elinkautinen vankeusrangaistus. Maanpetoksen tekee törkeäksi se, että siinä
 1. aiheutetaan vaara valtakunnan tai sen osan joutumisesta vieraan vallan alaiseksi taikka
 2. muutoin aiheutetaan Suomelle erityisen suurta vahinkoa
ja rikos on kokonaisuutena arvostellen törkeä.
Rikoslain 2. luvun 14a. pykälässä määrätään lisärangaistukseksi maanpetoksesta vankeuteen tuomittavalle henkilölle sotilasarvon menettäminen.

Hallitus ei ole puuttunut valtiopetokseen, vaikka varamasti ja todistettavasti on ollut tietoinen asiasta. Valtiopetos, SSP-sopimus sekä Aktiv Hansakauppa ovat Suomen valtion historian pimeintä aikaa. Ns. Koiviston konklaavin asiakirjat ovat julistettu salaisiksi, SSP-sopimus on julistettu 100 vuodeksi salaiseksi ja Aktiv Hansa-kauppa on julistettu 25 vuodeksi salaisekksi. Valtiopetos ei vanhene koskaan.
Törkeä valtiopetos
Jos valtiopetoksessa
1) rikoksentekijänä on tasavallan presidentti, valtioneuvoston jäsen tai muu valtion ylimpään poliittiseen tai sotilaalliseen johtoon kuuluva henkilö,
2) rikoksen tekemiseen käytetään aseistettua joukkoa,
3) rikos tehdään ihmisiä surmaamalla tai
4) rikos on poikkeuksellisten olojen vuoksi erityisen vaarallinen
ja valtiopetos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä valtiopetoksesta vankeuteen vähintään neljäksi vuodeksi tai elinkaudeksi.

Valtiopetos on tosiasia

ns. Koiviston konklaavin

SSP-sopimus

Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta kuten muissa maissa

Tuomarit tuomitsevat syyttömiä turhaan (aamu-tv 15.5.2014)

Professori Erkki Aurejärvi - Turhaan etsit oikeutta oikeudesta

Haastattelussa Hilkka Laikko - Velallisten kohtelu Suomessa laitonta

ULOSOTON TULOSPALKKIO; valtiolle moninkertaiset menetykset !!
Pääministeri Sipilän mukaan anteeksipyyntö riittää, kun tuhotaan 60 000 yritystä , aiheutetaan yli 500 000 ihmisen työttömyys ja yli 280 000 ihmisen ylivelkaantuminen ja 16 000 ihmisen itsemurha. Kysymys on kansanmurhasta, jonka pääministeri Sipilän hallitus hyväksyy. Tämä on Sipilän hallituksen arvopohja.
Orpo, Sipilä ja Terho esittää: Arvopohja
Hyväksyykö kansa tallaisen menettelyn? Se nähdään eduskuntavaaleissa.

Hallitus antaa EU:n liittovaltiokehityksen jatkua! (14.9.2017)

Tavio: Eduskunnan CETA-käsittely on täysi vitsi (15.5.2018)

Sipilä ja feissarit | Putous 7. kausi | MTV3

Politiikan likaisuus ja keskustan rötökset

12.6.2008 Eduskunnan kyselytunti - Arhinmäki


Vaalirahoitus kesäkuussa 2008

Urpilainen pakoilee

Aivan aluksi...

Aivan aluksi...osa2

Jösse Järvenpää: Urpolainen.wmv

Jösse Järvenpää: Eviva Jutta ja Jykä.wmv


Kalajoella vieraili lehti-ilmoituksen mukaan Keskustan Riikka Moilanen, joka viime eduskuntavaaleissa sai Kalajoelta 6 ääntä. Riikka Moilanen https://fi.wikipedia.org/wiki/Riikka_Moilanen
Moilanen toimi sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottaja PihlajalinnaOulu Oy:n toimitusjohtajana 7. elokuuta 2017 − 11. syyskuuta 2018. Moilanen sai potkut ihmisroskapuheiden johdosta.Vähäosaisia ihmisroskaksi kutsunut Riikka Moilanen takoi jättitilin perheyhtiöllä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005823907.html . Koska katsoin, että Riikka Moilanen ei tule saamaan ainakaan minun ääntäni eikä luottamustani niin en mennyt tapaamaan häntä.

Antti Rantakangas kamppailee kovasti kuuden joukkoon pääsemistä keskustan ehdokkaiden joukossa. Mainostan tässä siksi Antti Rantakangasta, että hän tässä poliittisessa tilanteessa tarvitsee kalajokisten ja koko Oulun läänin eteläisen osan keskustalaisten äänet tullakseen valituksi. Antilla on jo pitkä kansanedustajakokemus ja siksi suosittelen kalajokisia ja alueemme keskustalaisia äänestäjiä äänestämään joko Antti Rantakangasta tai Juha Pylvästä. Minä tunne Antin pidemmältä ajalta. Kokemukset ovat sekä positiivisia että negatiivisiä Negatiivisesta kokemuksesta voin mainita sen, että aikanaan kahdeksan kansanedustajaa kuudesta puolueesta allekirjoitti rikostutkintapyynnön PR-talojen konkurssivyydestä. Antti Rantakangaskin allekirjoitti sen myös, mutta kävi myöhemmin pyyhimässä nimensä yli tutkintapyynnöstä, koska huomasi, että keskustalainen Markku Koski oli keskeisessä roolissa PR-talojen konkurssivyydssä ja vaarassa joutua kaltereiden taakse jos poliisi tutkisi asian. Silloinen poliisiministeri Häkämies teki tutkimattajättämispäätöksen. Muistan kun tiedustelin asiaa Häkämiehen erityisasvustajalta niin tämä vastasi minulle, että hänen on käsketty valmistella ei anna aihetta-päätös.

Olen keskustellut näiden kolmen kansanedustajan Pirkko Mattilan, Katja Hännisen ja Antti Rantakankaan kanssa omasta tapauuksestani ja PR-talojen konkurssivyyhdestä. Kansanedustajana he eivät ole voineet asialleni mitään. Siis on tehtävä johtopäätös, että kansanedustajat ovat virkamiesmafian alaisia, vaikka heidän pitäisi olla heidän esimiehiään. Tapauksessani on kysymys tästä
Ulosoton peruste on virheellinen ja ulosotto jatkuu edelleen.
Tilanne on ja oli tämä
Konkurssisääntö 50 a § (31.1.1995/110)
Väliaikainen pesänhoitaja voi myydä velallista ja suurimpia velkojia kuultuaan konkurssipesään kuuluvaa irtainta omaisuutta siinä laajudessa kuin se on välttämätöntä tappioiden välttämikseksi tai kka konkurssipesän hallinnosta tai hoidosta aiheutuvien kustannusten maksamiseksi.
Kera Oy käytti saattohoitajaa, jonka tehtävänä oli tuhota yritys. Saattohoitaja teki muiden osakkaiden tietämättä Kera OY:n kanssa kuvassa olevan sopimuksen. Kysymyksessä on törkeä petos, koska myyjä Kera Oy oli päättänyt poistaa perustettavan yhtiön markkinoilta. Siihen liittyy kuvassa oleva sopimus.
Väliaikaiset pesänhoitajat eivät konkurssisäännön mukaan saa myydä kiinteää omaisuutta. He kuitenkin myyjät kiinteää omasuutta maakaaren vastaisesti. Heillä ei ollut valtakirjoja ja he myivät toisen omaisuutta omanaan.
Kaupanteossa salattiin 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset. Kysymyksessä oli törkeä petos.
Kaupanvahvistajaksi on merkitty tuleva syyttäjä Sulo Heiskari, joka ei kauppakirjan allekirjoittajan mukaan ollut paikalla, kun kauppasopimus allekirjoitettiin.
Kaupanvahvistajan kutsuma todistaja todistaa, ettei hän ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin.
Kaupanvahvistajaksi merkitty nimismies Sulo Heiskari  toimi syyttäjänä kaikissa kauppasopimuksista johtuvista oikeudenkäynneistä. Syyttäjistä annetun lain mkaan hän ehdottomastai esteellinen toimimaan syyttäjänä näissä asioissa.
Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä purki kaupat. Kaupan purku on aina lopullinen ja peruuttamaton. Kun pääsopimus puretaan niin liitännäiset eli takaukset eivät voida voimaan. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä haki konkurssituomion väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu.
Varatuomari Paavo M. Petäjä antoi Ylivieskan käräjäoikeudelle väärän lausuman asiassa ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja. Paavo M. Petäjä tunnustaa asian KRP:lle
Silloiselle asianajajalle Asko Keräselle annettiin valtakirjat asioiden hoitamiseksi, koska hän pyysi niitä sillä perusteella, että konkurssi on laiton, koska kaupat oli purettu.
Entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen tunnustaa, että hän jätti valituksen tekemättä. Nyt ainoa mahdollisuus on saada purku korkeimmalta oikeudelta, mutta korkein oikeus ei suostu purkamaan vääriä tuomioita eikä Ylivieskan käräjäoikeus ota asiaa käsiteltäväkseen. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä eikä laillisuusvalvonta näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.
Tutkinnanjohtajana ollut poliisi Raimo Ollila on jättänyt kaikki rikostutkintapyynnöt tutkimatta.
Asianajaja Hannu Maskonen teki asiassa oman lopullisen ratkaisunsa, putosi parvekkeelta ja kuoli.
Ennen kuolemaansa asianajaja Hannu Maskonen haastoi Erkki ja Eila Ahon oikeuteen velallisen epärehellisyydestä Merita-pankin nimissä pankinjohtajan tietämättä asiasta. Tässä pankinjohtajan todistus.
Erkki Aho tuomittiin asiassa 75 päivän ehdottomaan vankeuteen sellaisen velan perusteella jota ei edes ollut olemassa.
Koska oli eduskuntavaalit tulossa niin kansanedustajaehdokas Kalajoen kaupunginvaltuuston silloinen puheenjohtaja organisoi asiat niin, että Erkki Ahon piti antaa valtuustolle selvitys vankeustuomiosta otsikolla Luottamusmiehen rikollinen toiminta luottamustoimen ulkopuolella. Valtuutettu Erkki Aho teki parissa viikossa 1879-sivun selvityksen asioista. Valtuuston puheenjohtaja Raili Myllylä apunaan Kalajoen kaupungin virkamiesjohto estivät valtuutettu Erkki Ahoa esittämästä asioita valtuutetuille. Kysymyksessä oli törkeä luottamusaseman ja virka-aseman väärin käyttö sekä rikollisten suojelu.
Tässä selostus ja todistusaineistot

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 3

Videot
Erkki Ahon videot ( 8 videoa)

Valtiopetos on tosiasia

Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

oikeustoimi ja poliisiblogi

Kaikki valtion rikollinen toiminta minua kohtaan perustuu valtiopetokseen ja valtiopetos ei vanhene koskaan. Kysymyksessä on 10.5.1995 alkanut kidutusrikos, mikä on jatkunut tähän päivään saakka.
Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset

Vakaan markan politiikka ja Koiviston konklaavi

Koiviston konklaavi
Terve Juha
Olen jo lähettänyt alla olevassa linkissä mainituille tahoille selvityksen ja laskun valtion rikollisesta toiminnasta asiassani.

Valtiopetos - kantelu oikeuskansleri Jaakko Jonkalle

Erkki Aholla on lisäksi 14 nidottua kirjaa PR-talojen konkurssivyyhdestä todistusaineistona sekä 11 banaanilaatikollista asiakirjoja Merenojatie 9 B 16 varastossa.
Erkki Ahosta lähemmät tiedot

Erkki Ahon työkokemus

Erkki Aho ääniharavana

 Erkki Ahon toiminta valtuutettuna

Erkki Ahon elämä

Erkki Ahon blogit ja videot

Katso erityisesti blogit
Oikeuslaitos ja poliisi

Pankkikriisi

Nettikirja

Kalajoki-näyttely

Kalajoki

sekä Erkki Ahon blogi

Viimeisimmät ihmisoikeusrikokseni tapahtumat
Erkki Aho sairastui vakavaan syöpään voimakkaan stressin seurauksena

Voitin taisteluni syöpää vastaan
Tämä oli ruokavalioni, kun voitin syöpäni

 Minut häädettiin kodistani, jonka omisti lottovoittaja-vävyni ja diakoni-tyttöni. Minusta tuli leipäjonon asiakas.
Kantelu ylitarkastaja Laura Kvarnströmin toiminnasta

Avioeropäätös 12.11.2018

Nyt olen menettänyt kaiken valtion rikollisen toiminnan johdosta ja Kalajoen kaupungin syrjinnän johdosta.
Vahingonkorvauslaskelma ajalta 11.5.1995 – 30.6.2017
 1. osakepääoma 100 857 euroa
 2. toimitusjohtajan palkka 4 438 394 euroa
 3. omaisuuden menetys (omakotitalo, kesämökki) 302 571 euroa
 4. tuotemerkit ym. 1 344 477 euroa
 5. henkiset kärsimykset 2 140 000 euroa
 6. tilauskanta 165 911 euroa
 7. kotimaan myynti 26 053 406 euroa
 8. Japanin myynti 1 443 430 euroa
 9. Optinorm Saksa 30 425 586 euroa
 10. ikkunakauppa 17 551 182 euroa
 11. Rautia/Kesko 47 407 000 euroa
 12. Saksan hirsi 10 460 000 euroa
 13. Venäjän puu 11 460 569 euroa
 14. rikollinen ulosotto 1.7.1996 – 31. 5.2017 535 000 euroa
  yhteensä153 828 383 euroa
 15. korko 7 %:a ajalle 1.6.2017 – 31.5.2018 n 10 767 986.81 euroa
  164 596 369,80
 16. korko 7 % ajalle 1.6.2018 – 30.11.2018 5 760 872, 94 euroa
  yhteensä 170 357 242,74 euroa
17.Avioero, häätö ja hengenvaarallisen korkeaan verenpainetautiin sairastuminen.
Vaimoni on ollut minulle todella rakas, mutta hän ei kestänyt kovassa paineessa oikeustaisteluni ja vävyni 7,2 miljoonan lottovoiton painetta. Menetys on minulle todella raskas mitä on vaikea rahaksi muuttaa. Blogissani arvioin menetykseni arvoksi n.10 miljoonaa euroa. Syyttäjä Sulo Heiskari soitti minulle ja kertoi kysyneensä vaimoltaan minkä arvoiseksi hän arvoi itsensä. Häätö ja hengenvaaralliseen verenpainetautiin sairastuminen ovat myös vaikeasti arvioitavia asioita rahassa mitattuna. Kysymyksessä on kuitenkin kidutusrikos. Jos jotain pitää arvioida niin: avioero 1 miljoonaa eroa, häätö kidutusrikoksena 100 000 euroa ja korkeaan verenpainetautiin sairastuminen 300 000 euroa.
Yhteensä 1 400 000, 00 euroa
Kaikki yhteensä 171 757 242,74 euroa

Verenpaineeni oli 196/116. 11 eri lääkäriä on tutkinut minut ja todennut korkean verenpaineeni johtuvat kovasta stressistä. Vakavasti sairaana ja avioliiton loppumisen järkyttämänä, kodistaan häädettynä oman perheenjäsenen, diakoni-tytön ja hänen lotto-voittaja miehensä toimesta, leipäjonon asiakkaana, rikollisen ulosoton kohteena ja heitteille jätettynä ihmisenä en pysty parempaan asioiden selvitykseen tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti