tiistai 19. maaliskuuta 2019

TI 19.03.2019 Miksi poliisi ei tutki valtiopetosta eikä maanpetosta? Miksi Suomessa tiedotusvälineet pitävät yllä ilmastovouhotusta, vaikka Suomen päästöt on yksi promille koko maailman päästöistä?


Aamujumpan aikana seurasin MOT-ohjelmaa. Katsoin sen myös eilen. Miksi toimittajat eivät tutki maanpetosta, koska Suomi eli Suomen hallitus on kiistatta syyllistynyt maanpetokseen, koska on päästänyt Suomeen Tornion kautta n. 32 000 maahantunkeutujaa, joiden joukossa oli esim. tutkija-kirjailija Jarmo Korhosen mukaan 1000 ISIS-sotilasta. Suomen ei olisi saanut päästää näitä maahantunekutuijia Suomeen, koska kansainväliset sopimukset eli Dublinin sopimus edellyttää, että asiat tutkitaan EU:n ulkorajalla. Näiden maahantunkeutujien johdosta Suomen valtiolle on aiheutunut Sipilän hallituksen aikana n. 10 miljardin euron kustannukset. Tämä on kiistatta maanpetos, josta on syytä epäillä Sipilän hallituksen sisäministereitä Paula Risikkoa, Petteri Orpoa ja Kai Mykkästä. Kaiken lisäksi maahantunkeutujat olisi EY-tuomioistuimen päätöksen perusteella voitu palauttaa EU:n ensimmäiseen maahan. Miksi ministerit ovat laiminlyöneet virkavelvollisuutensa? Olen tehnyt asiasta rikosilmoituksen keskusrikospoliisille/suojelupoliisille, mutta miksi poliisi vaikenee.
Rikos ja karkotus

Olen tehnyt myös toisesta asiasta rikostutkintapynnön. Kysymys on valtiopetoksesta, jossa presidentti Mauno Koivisto puuttui perustuslain vastaisesti riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaa. Koivisto päätti pelastaa pankit jotta Suomi pääsisi Venäjän ikeen alta EU:n jäseneksi. Pankien pelastaminen tapahtui siten, että Suomen valtio ja neljä ostajapankkia teki sadaksi vuodeksi salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen, jonka perusteella Suomesta poistettiin 60 000 yritystä markkinoilla ja aiheutettiin yli 500 000 ihmisen työttömyys. Yli 280 000 ihmistä ylivelkaantui ja 16000 yrittäjää teki itsemurhan. Kysymyksessä oli Suomen suurin omaisuuden ryöstö ja kansanmurha. Valtiopetos ei vanhene koskaan. Miksi keskusrikospoliisi/suojeupoliisi kieltäytyy tutkmasta asiaa?

Minua häiritsee Suomessa ja sen teidotusvälineissä vallitseva ilmastovouhotus. Suomen osuus maailman hiilidioksipäätöistä on yksi promille. On siis justiin sama mitä suomalaiset tekevät ilmastoasioissa niin sillä on sama vaikutus kuin kanana kusella valtameressä.

Katsoin illalla RKP.n vaalitentin, jossa haastateltiin RKP:n puheenjohtajaa Anna-Maja Henriksonia. Minua ärsytti toimittaja Kirsi Heikellin toimintaja. Miksi haastattelu ei voi olla asiallinen? Miksi toimittajan pitää yrittää nolata haastateltava? Miksi toimittajan pitä yrittää olla haastattelun keskipiste ja tietoviisas? Toimittaja Marja Sannikka on selkeästi asenteellinen toimitaja. Vaalitentin asiantuntijoina on vähän erikoiset valinnat Jenni Karimäki ja Matti Apunen. Karimäki vaikuttaa demaritutkijalta.

Minua ärsyttää se, että päättäjät eivät osaa sanoa mistä voidaan säästää ja miten talous voidaan saada kuntoon. Me voimme poistaa 8-9 miljardin yritystuet ja 27 miljardin verotuet. Me voimme estää veroparatiisien käytön ja veronkierron. Hallintarekisterin käyttö voidaan lopettaa samoinkuin vakuuskuorien käyttö. Meillä on kymmeniätuhansia virkamiehiä liikaa ja kun tehdään rakenteelliset uudistukset niin säästöt ovat valtavat. Aluehallinto ja maakuntahallinto lakkautetaan. Tehdään soteuudistus asiakkaan tarpeiden mukaan. Me voimme tehdä oikeushallinnon uudistuksen eli uudistetaan oikeushallinto niin, että meillä on vain kolme oikeusastetta: kihlakunnan oikeus, hovioikeus ja perustuslakituomioistuin. Voidaan lakkauttaa hallinto-oikeudet, laillisuusvalvonta ja korkein oikeus. Samalla voidaan organisoida uudelleen syyttäjälaitos ja poliisiorganisaatio. Maahanmuutossa noudatetaan kansainvälisiä sopimuksia (Dublinin sopimus) sekä EY-tuomioistuimen päätöksiä, niin säästetään 3,2 miljardia vuodessa. Tässä vain muutama esimerkki.

Minna Canthin päivä on 19. maaliskuuta. Minna Canth (1844–1897) oli suomalainen kirjailija ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Canthin elämäntyö on vaikuttanut suuresti Suomen kehittymiseen tasa-arvon ja koulutuksen edelläkävijämaaksi. Minna Canthin kuuluisimpia näytelmiä ovat Työmiehen vaimo ja Anna Liisa. Canth on ainoa suomalaisnainen, jolla on oma liputuspäivä. Minna Canthin päivä on myös tasa-arvon päivä.
Minna Canthin päivä, tasa-arvon päivä 19.3.

Kalajoki

Poliisi sai maanantai-iltana hälytyksen Kalajoen keskustaan huoltoasemalle, jonne oli ilmoituksen mukaan tehty murto.Partio meni paikalle todetakseen, että huoltoasemalta oli viety vähäinen määrä omaisuutta. Partio jatkoi tapauksen selvittelyä ja löysi noin puolentoista tunnin kuluttua yksityisasunnosta kaksi nuorta miestä, jotka sopivat tuntomerkkeihin.
Tuntomerkkien lisäksi poliisilla oli muutenkin vahvoja viitteitä 15- ja 20-vuotiaiden miesten osallisuudesta tekoon. Heidät vietiin Ylivieskan poliisiasemalle ja asiaa tutkitaan varkautena.
Nuoret miehet murtautuivat huoltoasemalle Kalajoella– poliisi löysi heidät yksityisasunnosta

Kalajoella pelastuslaitos kävi maanantai-iltana tarkistamassa tilat ja suorittamassa savutuuletuksen rakennuksessa Torvenkyläntiellä. Rakennuksessa oli lämmitetty puuhellaa, jonka seurauksena olivat savut tulleet sisälle. Kaksi ihmistä hengitti tilanteen seurauksena savua. Hälytystä oli sevittämässä neljä pelastusyksikköä ja yksi ensihoitoyksikkö.
Kalajoella puuhellan lämmityksestä savut sisälle – Kaksi henkilöä hengitti savua

Kalajoen kaupunki ostaa Raution nuorisoseurantalon Raution kirkonkylän Nuorisoseura ry:ltä. Kaupunginhallitus päätti kiinteistön ja sillä sijaitsevan rakennuksen ostamisesta 82 000 eurolla.Nuorisoseurantalon paikalle suunnitellaan uutta monitoimikeskusta, johon tulisi alakoulu sekä tiloja harrastetoiminnalle. Tilaohjelman laatiminen on tarkoitus aloittaa kevään aikana.
Raution nuorisoseurantalo Kalajoen kaupungille – Monitoimikeskuksen rakentamiseen valmistaudutaan myös kaavoituksella

Kirkonseudun asemakaavan muutos ja laajennus Savontien risteyksen alueella etenee Kalajoella. Kaupunginhallitus hyväksyi kaavoittajan vastineet valmisteluvaiheessa saadusta palautteesta ja päätti asettaa kaava-aineiston nähtäville ehdotusvaiheen kuulemista varten.
Nykyisin kolmihaaraisesta valtatie 8:n ja Savontien risteyksestä on tulossa nelihaarainen. Risteysalueelle on suunniteltu kaistajärjestelyitä sekä liikennevaloja ja kummankin tien alitse kevyen liikenteen alikulkuja.Savontien risteyskaava etenee Kalajoella – Suunnitteilla liikennevalot ja huoltoasematontti

Tulevan sunnuntain Marianpäivän konsertti kokoaa Raution kirkkoon Kalajoella satakunta lasta ja nuorta konsertoimaan yhdessä. Kalajoen seurakunnan lapsi- ja nuorisokuorojen sekä poikakuoron laulu täyttää illan. Esiintymässä ovat Kalajoen lapsi- ja nuorisokuoro, Raution lapsi- ja nuorisokuoro, Poikakuoro, Himangalta Nuortenkuoro Selvät sävelet ja Musakerholaiset.Satapäinen kuorojoukko laulaa myös yhdessä.Kalajoen lapsi- ja nuorisokuorot sekä poikakuoro konsertoivat yhdessä Marianpäivänä

Alueuutiset

Tarkastus on paljastunut, että kokkolalaisessa hoivakoti Fionassa on liian vähän hoitajia. Fionaa ylläpitää yksityinen hoivayritys Esperi Care.Aluehallintoviraston mukaan hoivakodissa pitää olla 32 lähi- ja sairaanhoitajaa jaettuna tasaisesti aamu-, ilta- ja yövuoroihin. Heitä oli henkilöstöluettelossa 8 vähemmän eli 24.Tarkastuskäynti paljasti: Esperi Caren hoivakodissa Kokkolassa selvästi liian vähän hoitajia

Kotimaan uutiset

Oulun lentokenttähotelli on viime viikolla saanut rakennusluvan. Operaattorina toimivan Primehotels Oy:n toimitusjohtaja Tomi Peitsalokertoo, että rakentaminen alkaa lähikuukausien aikana.– Onko aloitus toukokuussa vai elokuussa – toteutuksen yhteydessä katsotaan tarkemmin, mikä on kaikkein järkevin etenemisvauhti, Peitsalo sanoo.– Suunnitelmat ovat jo aika pitkällä. Kysymys on enemmänkin siitä, että me suunnittelemme toteuttamista eli kuka tekee ja millä tavalla. Joka tapauksessa katsomme, että näillä näkymin hotelli avautuu liiketoimintaan vuoden 2020 loppupuoliskolla.Len­to­kent­tä­ho­tel­li sai luvan – Ouluun on tulossa yli 400 ho­tel­li­huo­net­ta, jos kaikki isot hankkeet toteutuvat

NOIN neljäsosa Kelan lähettämistä opintotuen takaisinperintä­ehdotuksista on aiheettomia, uutisoi Keskisuomalainen. Liki 40 000 opiskelijaa on saanut Kelalta päätösehdotuksen liikaa maksetuista opintotuista.Takaisinperintä muuttuu noin 10 000:lla. Se tiedetään aiempien vuosien perusteella, Kelan opintotukiryhmän vastaava suunnittelija Ilpo Lahtinen kertoo lehdelle.
Keskisuomalainen: Joka neljäs Kelan opintotuen takaisinperintä­ehdotuksista aiheeton

Ollaan Kurikassa, syvällä Etelä-Pohjanmaalla.Veri on valtoimenaan punannut valkoisen hangen. Tummia karvatuppoja on levinnyt ainakin sadan metrin matkalle.
Videolla mieshiihtäjä kommentoi alkukantaista näkyä naishiihtäjälle. Video on monelle tuttu. Se on kiertänyt sosiaalisessa mediassa parin viikon ajan. Kuvaajan nimeä kukaan ei tunnut tietävän. Ei edes Kurikan riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja ja petoyhdysmies Asko Kahila, jonka alueella video on kuvattu.Paremmin Kahila tietää, mitä hirvi kohtasi. Tuoreet jäljet kertoivat erätarinaa riistamiehille.– Siinä oli ollut asialla kolme sutta, Kahila kertoo.– Hirvi oli puolitoistavuotias uros. Hiihtäjät kohtasivat alkukantaisen näyn ladulla – ”Varoitin, että siellä odottaa vähän rajumpi juttu”

Tekijä oli tuomittu samantyyppisistä rikoksista jo alkuvuonna Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Helsingin käräjäoikeus on tuominnut ulkomaalaistaustaisen miehen törkeästä raiskauksesta ja kolmesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmen vuoden ja kymmenen kuukauden ehdottomaan vankeuteen. Lisäksi tuomio tuli kahdesta alkoholirikkomuksesta ja kiristyksen yrityksestä. Mies joutuu myös maksamaan kolmelle uhrilleen korvauksia aiheuttamistaan kärsimyksistä. Ul­ko­maa­lais­taus­tai­nen mies tuomittiin lähes neljän vuoden vankeuteen törkeistä lapsiin koh­dis­tu­neis­ta sek­su­aa­li­ri­kok­sis­ta pää­kau­pun­ki­seu­dul­la

Ulkomaan uutiset

Brysselissä EU-korttelissa poliisi on eristänyt kadunpätkän pommiuhan takia. Rue Breydel -kadulla toimivan Gplus-konsulttitoimiston partneri kertoo Twitterissä, että yritys sai aiemmin tänään uhkaussoiton ja oli yhteydessä poliisiin.Työntekijöitä on poistunut myös komission budjettiosaston rakennuksesta. Koko rakennusta ei kuitenkaan ole tyhjennetty.– Istuimme ikkunan lähettyvillä. Jos pommi räjähtäisi kadulla, olisimme vaarassa, mutta meillä ei ole tietoa, mitä rakennusta uhka koskee, budjettiosaston työntekijä kertoi STT:lle.Pommiuhka Brysselin EU-korttelissa – poliisi eristänyt kadunpätkän konsulttitoimiston edessä

SAUDI-ARABIAN kruununprinssi Muhammed bin Salman perusti salaisen kampanjan toisinajattelijoiden hiljentämiseksi jo vuosi ennen toimittaja Jamal Khashoggin paloittelumurhaa lokakuussa, kirjoittaa The New York Times. Lehden lähteiden mukaan kampanjaan on kuulunut Saudi-Arabian kansalaisten seurantaa, sieppauksia, pidätyksiä ja kidutusta.Ainakin osan tehtävistä on hoitanut sama ryhmä, joka murhasi Khashoggin Istanbulissa. Se tukee teoriaa, jonka mukaan Khashoggin murha oli vain erityisen pöyristyttävä osa isompaa kampanjaa, jonka tarkoituksena on hiljentää toisinajattelijat.
Palatseihin suljettuja aktivisteja, sieppauksia ja kidutuksia: Saudi-Arabialla iso salainen projekti, väittää The New York Times

NORJALLA on elektronisia todisteita siitä, että Venäjän asevoimat häiritsivät Norjassa viime vuonna gps-paikannussignaalia, kertoi maan puolustusministeri uutistoimisto Reutersin mukaan. Norja on vaatinut selitystä asialle Venäjältä, mutta ei ole sitä saanut.
Venäjä on kiistänyt syyllistyneensä häirintään, jota on havaittu Suomessakin. Esimerkiksi helmikuussa Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov kuittasi väitteet mielikuvituksen tuotteeksi ja Venäjän mustamaalaukseksi.
Emme voi antaa tietoja asioista, joita emme havaitse. Mielikuvituksellisia asioita ei voi tutkia”, Lavrov sanoi.
Norjalla todisteita Venäjän tekemästä gps-häirinnästä
Erkin kommentti: Olen pyytänyt keskusrikospoliisia/suojelupoliisia tutkimaan asian, koska suomalaisten havaintojen mukaan gps-häirintä oli norjalaisten aiheuttamaa eikä venäläisten aiheuttamaan. Mielestäni asiasta on kiistattomat näytöt. Miksi keskusrikospoliisi/suojelupoliisi ei tutki asiaa?

Poliisin pidätti 37-vuotiaan turkkilaissyntyisen miehen epäiltynä Utrechtin ampumisesta.
POLIISI PIDÄTTI Hollannin Utrechtin aamupäiväisestä ampumisesta epäillyn Gökman Tanisin maanantaina illalla Suomen aikaa. Ampumisessa kuoli kolme ja haavoittui viisi. Haavoittuneista kolme on kriittisessä tilassa.Poliisi oli aiemmin julkistanut epäillyn kuvan ja pyytänyt ihmisiä soittamaan havainnoistaan vinkkipuhelimeen. Epäilty on 37-vuotias turkkilaissyntyinen mies, joka on poliisin vanha tuttu.Poliisi pidätti Utrechtin ampumisesta epäillyn:  Ampui raitiovaunussa, kolme kuoli ja viisi loukkaantui – tämä tapauksesta tiedetään nyt

Talousuutiset

Metsäteollisuus on jälleen kerran kovan paikan edessä. Markkinat muuttuvat kovaa vauhtia, ja yhtiöiden on muutettava tuotantonsa vastaamaan markkinoiden kysyntää, taloustoimittaja Jari Järvinen kirjoittaa.
Analyysi: Suomen suurimman paperitehtaan jättimuutos ja yt-neuvottelut kertovat kaiken metsäteollisuuden nykymenosta

Urheilu-uutiset

Satu Mäkelä-Nummela on ampunut haulikkolajien maailmancupissa trapin peruskilpailun ME-tuloksen. Hän rikkoi peruskilpailussa 123 kiekkoa Meksikon Acapulcossa.
Mäkelä-Nummela tähtäsi kilpailussa neljä puhdasta 25 kiekon sarjaa. Tulos 123 koostui sarjoista 25+25+23+25+25.San Marinon Alessandra Perilli ja Italian Federica Caporuscio jakoivat edellisen ME-tuloksen 122. Perilli ampui ennätystuloksen viime vuonna maailmancupissa ja Caporuscio viime kesän EM-kisoissa.Meksikossa olym­pia­paik­kaa jahtaava Satu Mäkelä-Nummela ampui uuden trapin pe­rus­kil­pai­lun maa­il­ma­nen­nä­tyk­sen

Maailmalla tapahtuu

Poliisi Cassie Baker myönsi maanantaina oikeudessa Long Beachissä Mississippissä olleensa silloisen esimiehensä kanssa harrastamassa seksiä tämän asunnossa, kun hän oli jättänyt 3-vuotiaan tyttärensä partioautoonsa. Päivä oli kuuma.Hän vältti syytteen toisen asteen murhasta myöntämällä tekonsa. Nyt hän saa tuomion taposta. Tuomiota ei vielä julistettu, mutta syyttäjä suositteli 29-vuotiaalle Bakerille 20 vuoden vankeutta. Baker saa tuomionsa 1. huhtikuuta.Amerikkalaispoliisi myönsi harrastaneensa seksiä esimiehensä kanssa samaan aikaan kun 3-vuotias tytär kuoli kuumuuteen partioautossa

Yle Areena

23 ihmistä kuoli ja 14 loukkaantui Suomen tieliikennehistorian synkimmässä onnettomuudessa. Rekan ja linja-auton törmäyksessä paperirullat vyöryivät bussin sisään kohtalokkain seurauksin. Lähetyksessä kerromme, mitä tapahtui 19.3.2004 onnettomuuden uhreille, heidän omaisilleen, pelastustyöntekijöille, tieliikenteelle ja koko Suomelle - ja voisiko sama tapahtua uudelleen?
Onnettomuus, joka ei unohdu - 15 vuotta Konginkankaan bussiturmasta

(Englanti 2014) Useilla festivaaleilla palkittu jännitysdraama räjähdysherkästä Belfastista vuonna 1971. Nuori brittisotilas joutuu eroon kumppaneistaan ja asemiesten jahtaamaksi. Yrittäessään yöllä päästä sisällissotaa käyvän kaupungin läpi turvaan hän kohtaa yllättäviä liittolaisia ja vihollisia konfliktin molemmilta puolilta. Ohjaus Yann Demange.
Kino: '71 (16)

Youtube

Hiitolan Kalmistomäki avaa salaisuuksiaan Karjalan historistoriasta

Ilmastohuijaus (osa 8) - lapsikortti käyttöön

Mielipiteet

Olen puhunut julkisuudessa verottajan kyseenalaisesta toiminnasta verotarkastuksissa. Sen johdosta on lehdistä saatu lukea veroviraston kirjallisia vastineita, joissa kielletään verottajan tulospalkkiot ja väitetään minun puhuvan höpöhöpöjä.Verottajan sisäpiiristä kuitenkin tulee jatkuvasti viestiä siitä, että olen oikealla asialla. Verotarkastajia on vuosikymmenten ajan kannustettu tulokselliseen toimintaan eri keinoin: tulokseen perustuvalla palkkauksella ja johtajien ohjeistuksilla. Verohallinnossa on keväällä 1996 otettu käyttöön tulospalkkion mahdollistavasta virkamiespalkkauksen malli.
Tästä esimerkkinä verohallinnon yritysverotusyksikön valvontajohtajan sähköposti verotarkastajille 19. huhtikuuta 2018, jossa kehotetaan tarkastajia kiinnittämään erityistä huomiota siihen, että ”verotarkastuksissa saadaan yhdessä aikaan sellainen vuositulos, josta voidaan olla ylpeitä”. Lisäksi johtaja korostaa, että vaikuttavuutta saadaan aikaiseksi käyttämällä työaika kohteisiin, joissa intressit ovat merkittäviä.
Verotarkastajien salaiset palkitsemiskäytännöt heikentävät oikeusturvaa

Kotimaan matkailu


Ulkomaan matkailu

Top 10 Most Peaceful Countries In The World 2017

Top 10 Best Airports in The World

Top 10 Most Visited Cities in the World

Musiikki

Merja rantamäki - RUUSU

Merja Rantamäki - JOSSAIN

Merja Rantamäki - Sydämesi tyhjä huone

Loppukevennykset

Itä-Suomen hovioikeuden ratkaisu Joensuussa tapahtuneessa raiskausjutussa on herättänyt arvostelua. Ehdollisen vankeuden perusteet eivät vakuuta rikosoikeuden professori Matti Tolvasta. Raiskaaja säästyi vankilalta, koska ”sosiaalinen selviytyminen” oli uhattuna - professori kysyy, miettikö kukaan raiskattua tyttöä
Erkin kommentti: Suomen oikeuslaitoksen toiminta on naurunalaista ja siksi tämä uutinen on loppukevennyksenä.

Sokerievankeliumi | Pelimies | MTV3

Hjallis soittaa Timo Soinille - Pelimies

Kuntoilu

Only 3 Exercises to Hit Every Muscle in Your Body

Kävin tänään kuntosalilla tekemässä 90 minuutin harjoituksen.

Liikunta ja terveys

Verenpaine 135 / 84, pulssi 50 , Paino 100,2 kg. Jumppa 40 /1150 min, kuntosali 90/ 1330 min, kävely 3/316 km , uinti 0/1300 m, pyöräily 0/0 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti