perjantai 1. maaliskuuta 2019

01.03.2019 Kysymykset oikeusministeri Antti Häkkäselle! Kommentit Juha Sipilän kirjaan.From: Erkki Aho
Sent: Friday, March 1, 2019 6:24 AM
To: tv1.ykkosaamu@yle.fi ; antti.hakkanen@om.fi ; antti.hakkanen@eduskunta.fi
Cc: POL_VP_KRP_kirjaamo ; suojelupoliisi@supo.fi ; juha.sipila@vnk.fi
Subject: kysymykset oikeusministerille


TV1:n Ykkösaamussa Antti Häkkänen: Mitä haluat kysyä?

1.kysymys

Miksi Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta kuten muissa maissa?
Perustuslakituomioistuin

2.kysymys

Laillisuusvalvonta kuuluu oikeusministeriön toimialaan.Laillisuuvalvojille tehdyistä kanteluista vain kuusi promillea aiheuttaa huomautuksen vastaisen varalle. Miksi valtion varoilla ylläpidetään tällaista valheellista järjestelmää? Laillisuusvalvonta on kansan pettämistä virkavastuulla ja verovaroilla.

Katso todistusaineisto Erkki Ahon blogi

Terve Juha

3.kysymys

Suomessa tapahtui 1990-luvun alussa vaikea talouden lama ja pankkikriisi. Markkinoilta poistettiin 48 000 yritystä vuoden 1997 loppuun mennessä., työttömäksi joutui yli 500 000 ihmistä ja yli 280 000 ihmistä ylivelkaantui ja 11 500 yrittäjää teki itsemurhan taloudellisista vaikeuksista johtuen. Asioihin liittyy ns. Koiviston konklaavi 6.5.1992, jossa tasavallan presidentti Mauno Koivisto puuttui oikeuslaitoksen toimintaan. Asiakirjat julistettiin salaiseksi. SSP-sopimus solmittiin Esko Ahon hallituksen ja neljän ostajapankin kesken. Tämä sopimus julistettiin 100 vuodeksi salaiseksi. Miksi. Asioihin liittyy Aktiv Hansa-kauppa, jossa Suomen valtio myi ulkomaille Arsenalin saatavia 5 %:lla pääoman määrästä. Asiakirjat on julistettu 25 vuodeksi salaiseksi. Pankkikriisin hoidossa on kysymys valtiopetoksesta, mikä ei vanhene koskaan. Miksi oikeusministeri ei ole ryhtynyt selvittämään pankkikriisin rikoksia?

Katso valtiopetos on tosiasia

Pankkikriisi

Koiviston konklaavi

4.kysymys

Oikeusministeriön alaisuuteen kuuluu ulosottotoiminta. Ulosottomiehet toimivat provisiopalkalla ulosottokaaren vastaisesti. Miksi alaisenne toimivat lainvastaisesti? Ulosottokaaressa kielletään oman intressin oleminen ulosotossa ja ulosottomies toimii provisiopalkalla ja hänellä on silloin asiassa oma lehmä ojassa.
Ulosottomies saa provisiopalkkaa perimistään veloista – Oikeusministeri: ”Ei kuulu enää moderniin julkishallintoon”

 Lakivaliokunnassa leimahti: ”Ulosottomiehet ovat lobanneet ja keskusta kulkee kuin pässi narussa”
5.kysymys

Oikeusministeriön alaisuuteen kuuluu syyttäjälaitos. Miksi syyttäjälaitoksen annetaan toimia lainvastaisesti. Miksi ministeri Häkkänen ei reagoi asioihin? Mitä aiotte tehdä asialle? Katso blogit

Mikko Niskasaari
Erkki Aho

6.kysymys

Erkki Aho esittää, että oikeushallintoa voitaisiin uudistaa niin, että olisi vain kolme oikeusastetta kihlakunnanoikeus, hovioikeus ja perustuslakituomioistuin. Laillisuuvalvonta, korkein oikeus ja hallinto-oikeudet lakkautettaisiin. Mitä mieltä olette tällaisesta  uudistusehdotuksesta?

Erkki Aho

Luin eilen Juha Sipilän nettikirjan Koko Suomen taajudella sekä hänen Suomi nousee- vaaliohjelmasta toimeksi Sipilän hallituksen 275 tekoa. Sinäkin voit lukea sen täältä.

Juha Sipilä Koko Suomen taajuudella

sisältää myös Suomi nousee – vaaliohjelmasta toimeksi Sipilän hallituksen 275 tekoa

Molemmista puuttuvat seuraavat asiat:

Seuran selvitys: Juha Sipilästä tuli miljonääri valtion tuella ja härskeillä tutunkaupoilla

Näin kävi Sipilän 750 000 euron lainalle – muutaman tuhannen arvoiset osakkeet muuttuivat miljoonaksi

Uutuuskirja lestadiolaisten vahvoista bisnesverkostoista: Omia suositaan, velalla sitoutetaan, moraali joustaa...

Uutuuskirja: Lestadiolaiset pelaavat taloudessa eri säännöillä kuin muussa elämässä

Kysymys verosuunnittelusta suututti Sipilän kyselytunnilla

Pääministeri Juha Sipilä ei ole puuttunut veronkiertoon kuten esimerkiksi vakuuskuoret, hallintarekisteri yms. eikä ole halunnut selvittää veroparatiisien käyttöä.

Kirjassaan Juha Sipilä ei kerro 7-8 miljardin yritystuista eikä 27 miljardin verotuista.

Mieluummin hän kertoo pakolaisten auttamisesta. Sipilä unohtaa kertoa, että maahantunkeutujien kustannukset ovat suomalaisille veronmaksajille 8 miljardia vuodessa.

Juha Sipilä Ylelle: ” Olen valmis nostamaan kehitysapua ja tuplaamaan pakolaiskiintiön”

Juha Sipilä ei myöskään kerro siitä, että hän on toiminut valtionvarainministeriön juoksupoikana. Valtionvarainministeriön kansaliapäällikkönä on kokoomuslaisen ammattiyhdistysliikkeen johtajan Päiviö Hetemäen poika Martti Hetemäki.

Päivö Hetemäki

Martti Hetemäki

Tästäkin Sipilä vaikenee kirjassaan:
VTV: Hallitus junaili 90 miljoonaa euroa kyseenalaisesti eduskunnan ohi

Juha Sipilä ei tunnusta että hänen hallituksensa poliitiikka on ollut äärioikeistolaista ja noudattanut valtionvarainministeriön kokoomuslaista linjaa. Juha lähisukulaisissa on paljon kokoomuslaisia. Hallituksen linja on ollut köyhien ja vähäosaisten kurjistaminen.Puoli miljoonaa eläkeläistä kituuttaa köyhyysrajan alapuolella

Sipilän absurdi näytelmä

Petteri Orpo hiiltyy Ville Tavion kysymykseen ketusta kanatarhassa (17.1.2019)

Näin kansliapäällikkö valehtelee
Me tiedetään jokainen henkilö joka on tänne tullut

Juha Sipilä ei tunnusta, että vuoden 2015 pakolaisvyöry on hoidettu lain vastaisesti. Sipilän hallitustahan on syytä epäillä asiassa maanpetoksesta.

Rikoslaki määrittelee maanpetoksen:
Suomen kansalainen, joka Suomea koskevan sodan, aseellisen selkkauksen tai miehityksen aikana tai sellaisen välittömästi uhatessa
  1. liittyy vihollisen asevoimiin,
  2. osallistuu sotatoimiin tai muihin sotilaallisiin toimiin Suomea vastaan,
  3. palvelee sellaisissa vihollisen sotilas- tai siviilitehtävissä, jotka välittömästi edistävät sotatoimia Suomea vastaan, taikka
  4. ryhtyy yhteistoimintaan vihollisen kanssa tai muulla vastaavalla tavalla vihollisen eduksi vahingoittaa Suomea,
on tuomittava maanpetoksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.
Maanpetoksesta tuomitaan myös ulkomaalainen, joka tekee 1 momentin 4 kohdassa tarkoitetun teon Suomessa oleskellessaan tai ollessaan valtakunnan palveluksessa.
Yritys on rangaistava.
Tämän pykälän 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuna vihollisen auttamisena ei pidetä sellaista miehityksen aikana suoritettua toimenpidettä, joka on ilmeisen tarpeellinen väestön elinolojen turvaamiseksi.
Maanpetos on teko, johon ei voida syyllistyä kuin poikkeusoloissa. Tämä rajoittaa rikoksen tunnusmerkistöä tuntuvasti. Huomattavaa on, että maanpetoksessa rikoksen muodostaa vihollisen puolella toimiminen. Tämä on tyypillistä kaikille maanpetosrikoksille: Niihin tarvitaan vieras valtio. Sen sijaan valtiopetosrikoksissa rikos kohdistuu yhteiskuntajärjestystä vastaan kotimaisin voimin.
Törkeä maanpetos on maanpetoksen törkeä tekomuoto, josta tuomitaan vankeutta vähintään neljä vuotta ja enintään elinkautinen vankeusrangaistus. Maanpetoksen tekee törkeäksi se, että siinä
  1. aiheutetaan vaara valtakunnan tai sen osan joutumisesta vieraan vallan alaiseksi taikka
  2. muutoin aiheutetaan Suomelle erityisen suurta vahinkoa
ja rikos on kokonaisuutena arvostellen törkeä.

Rikoslain 2. luvun 14a. pykälässä määrätään lisärangaistukseksi maanpetoksesta vankeuteen tuomittavalle henkilölle sotilasarvon menettäminen. Määräys on otettu rikoslakiin jatkosodan aikana vuonna 1944 ja sen tarkoituksena on ollut estää rikoksesta tuomitun henkilön pääsy tärkeisiin sodan ajan tehtäviin.
Yle kävi läpi kahden päivän lausunnot, joita ovat antaneet ministeri Berner, pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ja oikeuskansleri Tuomas Pöysti.
Erikoinen kertomus – Näin tiedot Bernerin ehdokkuudesta SEB:n hallitukseen muuttuivat parissa päivässä

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) on puhunut: Pulinat pois, liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk / SEB) jatkaa hallituksessa hamaan loppuun saakka. Sipilä kantaa yksin vastuun myös seurauksista, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.
Kommentti: Kepu kantaa Berner-taakkaa Sipilän päätöksellä vaaleihin saakka

Juha Sipilä on ollut tietoinen valtiopetoksesta, mutta ei ole ryhtynyt asian vaatimiin toimenpiteisiin eikä niistä myöskään kirjassaan kerro. Hänen vaatimaton reagtionsa ollut anteeksipyyntö. Järkyttävää.

HS: Juha Sipilä pyytää anteeksi 1990-luvun laman uhreilta

Terve Juha

Kirjassaan Juha Sipilä kertoo mieluummin ilmastonmuutoksesta, mutta unohtaa kertoa, että suomalaisten osuus ilmastonmuutoksessa on yksi promille.

Juha Sipilä ei kerro sitä miten suurta hämminkiä puolueen eduskuntaryhmässä aiheutti hänen ministerivalintansa, josta Suomen kansa on saanut kärsiä.

Juha Sipilä ei myöskään kerro siitä kuinka alas hän on puolueensa kannatuksen saanut hajottamalla puolueen kolmeen osaan. Keskeinen asiahan on Paavo Väyrysen kaltoin kohtelu. Juha Sipilä ei kerro myöskään siitä, että Keskusta on menettänyt myös viljelijöiden luottamuksen.

Juha Sipilä kertoo lehtihaastattelussa avain oikein, että Suomessa on kymmeniätuhansia virkamiehiä liikaa, mutta ei tee asialle yhtään mitään eikä kerro asiasta uudessa kirjassaan.

Sipilä: Virkamiehiä kym­me­niä­tu­han­sia liikaa

Juha Sipilä on kirjassaan vaitonainen siitä, että hallituksen kärkihankeet sekä sote-uudistus että maakuntauudistus ovat menneet vihkoon.

Tästä uutisesta Juha Sipilä ei voinut vielä kertoa, koska uutinen on 1.3.2019
Juha Sipilän pääministerikausi jätti tylyn jäljen keskustan imagoon – uusin puoluebarometri ennakoi puolueelle murskatappiota

Kalajoki

Pääkirjoitus: Eläkeläisten terveystarkastukset ovat erinomainen idea
Erkin kommentti: Jostain syystä minä ja eräät muut ovat Kalajoella unohtuneet tarkastuksen ulkopuolelle. Tämä on sitä Kalajoen kaupungin harjoittamaa syrjintää joka on jatkunut Erkki Ahon kohdalla jo yli kolmen vuosikymmenen ajan.

Alueuutiset

Jaro teki kovan hankinnan: "Arvokkain pelaaja Suomen kentillä"

Kotimaan uutiset

Sinisten kansanedustaja Ari Jalonen kokoomuksen vaalilistalle ennennäkemättömällä järjestelyllä
Erkin kommentti; Tällainen uskomaton järjestely vie kaiken luottamksen niin kokoomuksen kuin Jalosenkin toimintaan.

Kokoomus esittää miljardin kevennystä tuloveroihin - rahat se ottaisi kiristämällä muun muassa lämmitysöljyn, tupakan ja alkoholin verotusta

ES: Imatralla tulipalossa kuollut nainen oli 96-vuotias, täysin sokea ja lähes kuuro — Asui yksin, eikä saanut hoitopaikkaa

Keskustan varapuheenjohtaja viljelijäkannatuksen romahduksesta: "Keskusta on yhä paras puolue ajamaan niin viljelijöiden kuin metsänomistajien asiaa"

Sote-kohu: Kansanedustaja näytti EU-lomaketta ministerille – ”Kumman kohdan ruksaatte, b:n vai d:n?”

Valvira keskeytti Attendon hoivakodin toiminnan Utajärvellä

Oikeusoppineet tyrmäävät hallituksen sote-vastineen: ”Tämä ei lupaa hyvää suomalaiselle yhteiskunnalle...”

Ulkomaan uutiset

NYT: Trump runnoi vävylleen korkean turvaluokituksen varoituksista huolimatta – FBI ja CIA vastustivat

Osama bin Ladenin Hamza-pojasta luvassa jopa miljoonan dollarin palkkio – vahva vaikuttaja al-Qaidassa

Talousuutiset

Tulorekisteri kuormittaa taloushallintoa, vaikka sen piti keventää yritysten taakkaa – "Tämmöistähän tämä meillä Suomessa aina on, kun tulee jotain uutta"

Työeläkeyhtiö Elo kauppakeskus Jumbon suurimmaksi omistajaksi

ULOSOTON TULOSPALKKIO; valtiolle moninkertaiset menetykset !!

Urheilu-uutiset

Valmentaja pakeni kännissä ja törmäsi poliisiautoon, dopingsalkku unohtui juhlatunnelmissa... Itävallan edellinen dopingsotku muistuttaa Lahden 2001 tapahtumia: ”Sattui paljon hevonpaskaa”

Lisää paljastuksia dopingkohusta! Itävaltalaissivusto julkaisi videon oman maan hiihtäjän veridopingista

Nämä asiat tiedetään hiihdon dopingskandaalista

Shocking gold for Sweden | Ladies' Relay | Seefeld | FIS Nordic World Ski Championships

Sweden ?￰゚ヌᆰ vs Norway ?￰゚ヌᄡ vs Slovenia ?￰゚ヌᆴ SUPER FINISH - Women's Teamsprint - VM Seefeld 2019

VM i Seefeld | 15km, skiathlon | Damer

?￰゚ヌᄡ Emi Iversen & Johannes Høsflot Klæbo - GULL i lagsprint - VM Seefeld 2019

Sjur Røthe vs Alexander Bolshunov - Men’s 30 km Skiathlon - VM Seefeld 2019

Playoff-ennakko 2019: Pyry - FPS

Maailmalla tapahtuu

Pohjolan Rautatiet myi Nesteen osakkeensa 105 miljoonalla eurolla

Kiinan hämmästyttävä vaakasuora pilvenpiirtäjä on lähes valmis

Yle Areena

Miehet jotka vihaavat asiantuntijoita

Syvällä sotessa

Esperi Care

Youtube-videot

The Cancer Dies When You Eat These Foods – Time To Start Eating Them

9 Amazing Natural Foods to Stop Cancer (New Cancer Information)

CANCER DIES WHEN YOU EAT THESE 10 FOODS, YOU SHOULD START EATING THEM IMMEDIATELY

STOP EATING THESE CANCER CAUSING FOODS RIGHT NOW!

Mielipiteet

Näkökulma: SDP salasi Antti Rinteen hengenvaarallisen sairauden - taustalla vaikutti puolueessa alkanut valtakamppailu

Kohti kansallismielistä Eurooppaa

Anne Bernerin suunnitelmat herättävät hämmennystä: Helsinki–Tampere-radan investoinnit rahoitettaisiin miljardi­lainalla, jota ei maksettaisi koskaan takaisin

Tämä siitä markkinataloudesta!

Käärmettä pyssyyn

Kotimaan matkailu

Imatra

Kajaani

Joensuu

Ulkomaan matkailu

10 Best Places to Visit in Poland

20 Things to do in Kraków, Poland Travel Guide

Kraków – City made of moments

Musiikki

Kari Tapio - Myrskyn Jälkeen

Kari Tapio - Muisto vain jää

Sauli Lehtonen - Mun aika mennä on

Loppukevennykset

Best Just For Laughs Gags Compilation All Time ?￰゚リワ? #69

Kirsi Alm-Siira paljastaa Me Naisissa rajun menneisyytensä, joka olisi voinut päättyä huonosti: ”Poliisit hakivat milloin mistäkin”

Kuntoilu

At Home Pilates Butt and Thigh Workout - Pilates Workout for Lower Body

3 Day Flexibility Challenge Day 2: Pilates Yoga Blend for Flexibility and Toning #FBreach

35 Minute Pilates Workout for Butt and Thighs - At Home Pilates Workout

Liikunta ja terveys

Verenpaine 142 / 82, pulssi 52 , Paino 102,8 kg. Jumppa 0 /1000 min, kuntosali 0/ 1150 min, kävely 4/222 km , uinti 0/600 m, pyöräily 0/0 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti