perjantai 19. heinäkuuta 2019

PE 19.07.2019 Palautetta Iltalehden toimittaja Anni Huttuselle


Toimittaja Anni Huttunen

From: Erkki Aho
Sent: Friday, July 19, 2019 5:42 AM
To: anni.huttunen@iltalehti.fi
Subject: palaute lehtijutusta

Palautetta toimittaja Anni Huttuselle ja toivomus siitä, että noudatetaan journalistisia ohjeita ja kerrotaan totuus Suomen oikeusvaltiotilanteesta.
Unkarin mediassa syytellään Suomea – Hallituksen kontrolloima uutissivusto väittää: ”Suomessa ei ole itsenäistä perustuslaillista oikeusjärjestelmää”

Suomen oikeusvaltiotilanteesta saat kuvan näiden linkkien perusteella


Katson, että toimittajan on toimittava journalististen ohjeiden mukaan kerrottava totuus Suomen oikeusvaltiotilanteesta.

Yleisönosastokirjoitus

Kidutusrikos

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen, sisäministeri Maria Ohisalo, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, pääministeri Antti Rinne

Minun asiani on kidutusrikos, mikä on alkanut 11.5.1995 ja on jatkunut tähän päivään saakka. Kidutusrikoksen on mahdollistanut valtiopetos, mikä koostuu salaiseksi julistetusa ns. Koiviston konklaavista, 100 vuodeksi salaiseksi julistetusta SSP-sopimuksesta sekä 25 vuodeksi salaiseksi julistetusta Aktiv Hansa-kaupasta. Valtiopetos sisältyy 1990-luvun lamaan, jossa pankit pelastettiin ja yrittäjien omaisuus ryöstettiin. 60 000 yritystä poistettiin markkinoilta ja niiden joukossa olivat PR-Teollisuus Oy ja ITC Finland Oy. Toimialaratinalisoinnissa markkinoilta poistettiin Suomen valtion johdolla 60 000 yritystä ja rikollisille annettiin syytesuoja. Näin on syytä epäillä koetun perusteella. Poliittiset päättäjät ovat vastuullisia asioissa eikä rikokset ole vanhentuneet, koska kysymys on valtiopetoksesta sekä 24 vuotta jatkuneesta kidutusrikoksesta, josta ulosotot ovat voimassa ja rikostutkintapyynnöt on tehty ajoissa ja asiat ovat koko ajan keskeytyksettä olleet vireillä.

PR-Teollisuus Oy:n asiassa jouduimme törkeän petoksen kohteeksi, koska kaupoissa Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän ( päämiehinä Arsenal Oy ja Kera Oy) salasivat 48 miljooonan pantatut kiinnitykset ja ilmoittivat keskeneräinen tilauskannan 15 miljoonaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Törkeä petos oli 63 miljoonan markan suuruinen petos. Kaupanvahvistajana kaupoissa asiakirjojen mukaan toimi tuleva syyttäjä, joka toimi syyttäjänä kaikissa kaupoista käydyissä oikeudenkäynneissä eli hän toimi esteellisenä syyttäjä, mikä on rikoslain mukaan rikos. Hän e kuitenkaan kauppakirjan allekirjoittajan mukaan ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin eikä kaupanvahvistajan kutsuma todistaja ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin.

Rikoskokonaisuuteen liittyy myös prosessipetos konkurssiasiassa, sillä tehdyt kaupat purettiin eikä konkurssiinhakijalla ollu saatavia PR-Teollisuus Oy:tä, mutta siitä huolimatta Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä haki väärillä tiedoilla PR-Teollisuus Oy:n konkursiin. Se oli mahdollista, koska varatuomari X. X. antoi väärän lausuman Ylivieskan käräjäoikeudelle ilman toimeksiantoja ja ilman valtakirjoja. Käräjätuomari Z.Z. ei tarkistanut varatuomari X.X:n valtakirjoja vaikka laki sitä edellyttää. Lisäksi silloinen asianajaja ja nykyinen varatuomari Y.Y. jätti konkurssiasiassa valituksen tekemättä Vaasan hovioikeuteen, vaikka hän oli itse pyytänyt valtakirjoja ja saanut valtakirjat valituksen tekemistä varten.

Väärän konkurssipäätöksen jälkeen rikosliiga ( syyttäjä, poliisi, asianajajat) käyttivät hyväkseen väärää konkurssipäätöstä uusien väärien päätösten aikaansaamiseen. Maan tapahan oli se, että kun yritys saatiin kaadettua niin yrittäjästä tehtiin rikollinen. Näissä oikeudenkäyneissä syyttäjänä toimi esteellinen syyttäjä, joka esti rikostutkinnat asioissa. Todistusaineistoilla rikostutkinnassa ei ollut mitään merkitystä eikä todistajia kuultu rikostukinnassa eikä oikeudenkäynneissä, joissa esteellinen syyttäjä sai itse määritellä tunteeko hän itsensä esteelliseksi. Hän ei tuntenut itseään esteelliseksi vaikka laki määrittelee hänet esteelliseksi. Kaikkiin oikeudenkäynteihin ei edes lähetetty haastehakemuksia, joiden lähettämisestä vastasi syyttäjä. Oikeudenkäynnit eivät ole olleet oikeudenmukaisia.

Rikokset eivät ole vanhentuneet koska ulosotto on voimassa ja lisäksi kysymys on 24 vuotta kestäneestä rikoksesta eli kidutusrikoksesta, jossa oikeuden väärillä päätöksillä kaadettiin yritykset ja tuhottiin yrittäjän omaisuus ja elämä. Koko elämä perheen elämä aina kodista häätämiseen ja avioeroon asti. Asiat eivät ole vanhentuneet, koska rikostutkintapyynnöt on tehty ajoissa ja asia on ollut vireillä keskeytyksettä koko 24 vuoden ajan.

Lisäksi valtiopetos ei vanhene koskaan. Todistusaineistot asioista ovat kiistattomat ja kysymys on jatketusta kidutusrikoksesta, koska poliisi ei ole tutkinut rikoksia, syyttäjä ei ole syyttänyt rikoksia tehneitä vaan suojelut heitä, oikeuslaitos ei ole käsitellyt asioita oikeudenmukaisesti oikeudenkäynneissä ja laillisuusvalvonta ei ole nähnyt asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan. Kysymys on siis myös valtiopetoksesta, koska valtion viranomaiset ovat ottaneet itselleen sellaisen vallan jota heillä ei lain mukaan ole. Ulosottoviranomaiset ovat osa kokonaisuutta, joka on kiistatta osallistunut valtiopetoksesta johtuvaan kidutusrikokseen.

Olen haastanut ulosottoviranomaiset ja Suomen valtion oikeuteen. Valtiosyyttäjä Raija Toiviainen voi yhtyä syytteeseen ja poliisi voi tutkia asiat. Kysymys on nyt siitä onko Suomi oikeusvaltio vai ei. Lisäksi poliisiministeri, oikeusministeri ja pääministeri ovat vastuussa siitä, että virkamiehet ja oikeuslaitos toimii Suomen lain ja ihmisoikeussopimusten mukaisesti.

Valitettavasti haastehakemuksen ja todistusaineiston monistamista en ole voinut tehdä , koska ulosottoviranomaiset eivät ole keskeyttäneet ulosottotoimintaa oikeudenkäynnin ajaksi vaikka ulosottokaaren mukaan näin olisi pitänyt tehdä, koska ulosottoviranomaiset eivät ole esittäneet asiassa saantitodistuksia. Olen pyytänyt Oulun käräjäoikeudelta haastehakemuksen täydentämiseen jatkoaikaa jotta voin tarkentaa haastehakemusta ja monistaa todistusaineistot asioille. Minulla ei nyt ole mahdollista niitä tehdä, koska ulosotto ei sitä mahdollista. Minun on odotettava jotta saan elokuun eläkkeeni. Tämäkin on selkeä osoitus ulosottoviranomaisten minuun kohdistamasta kidutuksesta.

Pyydän valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaista ilmoittamaan kuka toimii rikostutkijana asiassa ja minun käsitykseni mukaan asian laatu huomionottaen syyttäjänä tulee toimimaan valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen, jos valtio toimii lain ja asian vaatimalla tavalla. Tavoitteenani on se, että saan täydennetyn haastehakemuksen ja todistusaineistot valmiiksi 15.8.2019 mennessä. Minä edellytän oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä asiassa eli suullista käsittelyä asioille ja koska kysymys on todella Suomen historian kannalta merkittävästä asiasta niin oikeudenkäynnin videointi ja suora esittäminen joko youtubessa tai televisiossa on mielestäni ja kaikkien suomalaisten kannalta erittäin tärkeä asia.

Suomi takaisin oikeusvaltioiden joukkoon

Kalajoki 17.07.2019
Erkki Aho

Nimeni on Erkki Aho

Kalajoki

Uusi hammaslääkäri
16.07.2019
Kalajoella 1.7 aloittanut uusi hammaslääkäri Saara Ojala
Erkin kommentti: Kävin hammaslääkärissä ja hampaan paikaaminen oli suorastaan nautinto. Erittäin hyvä kokemukset Saara Ojalan toiminnasta. Tuhannet kiitokset kahden hampaan paikkaamisesta.

Alueuutiset

Jo viikkoja Keski-Pohjanmaalla jatkunut kuivahko kausi koettelee vilja- ja nurmipeltoja, arvioidaan ProAgria Keski-Pohjanmaasta.
Tilanne on vaikea erityisesti rannikon hiekka- ja hietamailla. Esimerkiksi Lohtajalla joillain lohkoilla osa viljasadosta on menetetty. Toisesta säilörehusadosta on paikoin jopa puolet menetetty.Kuivuus on viemässä osan sadosta Keski-Pohjanmaalla – "Pellonpohja halkeilee kuin autiomaa"

Kotimaan uutiset

Oulun poliisin partio pysäytti torstaina 18.7. n. klo 19:n aikaan illalla Oulun Puolivälinkankaalla henkilöauton, jonka kuljettaja oli hetkeä aiemmin jättänyt noudattamatta väistämisvelvollisuuttaan Järvitien ja Menninkäisentien risteyksessä.
Ajoneuvoa kuljettaneen oululaisen 29- vuotiaan miehen epäillään poliisin tapahtumapaikalla tekemien tutkimusten perusteella olleen huumaavan aineen vaikutuksen alaisena.
Kuljettajalla ei ole henkilöauton ajamiseen oikeuttavaa ajo-oikeutta. Lisäksi hänen kuljettamassaan ajoneuvossa oli nastarenkaat.
Autoa kuljettanutta miestä epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta huumaavan aineen vaikutuksen alaisena, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Entistä suurempi osa Suomen eläkeläisistä uhkaa pudota köyhyysloukkuun.
Eläkeläisten itsetuntoa koetellaan Suomessa ja varsinkin heidän taloudellinen asemansa on heikentynyt. Eläkkeet eivät seuraa enää palkkakehitystä, vaan eläkeläisten asema heikkenee. Näin kertoi Ylen MOT Eläkeläisköyhälistö kyykkyyn -ohjelma maanantaina. Voit katsoa ohjelman Ylen Areenasta täältä.
Ylen MOT: Onko vuonna 1995 tehty päätös nykyeläkeläisten köyhyyden taustalla?

Köyhien ikäihmisten määrä lisääntyy Suomessa hälyttävää tahtia. Löytyisikö ilmiöön parannus palaamalla vanhaan indeksijärjestelmään tai käyttämällä eläkerahastojen miljardivarantoja? Toimittajana Kai Byman.
Eläkeläisköyhälistö kyykkyyn

Pentikäinen katsoi, että työeläkkeen perustehtävä on kulutustason säilyttäminen eläkkeellä oltaessa. Mikäli tätä halutaan johdonmukaisesti noudattaa, niin ansiotasoindeksi sen parhaiten toteuttaa. Pentikäinen kirjoitti Helsingin Sanomissa 19.6.1995 näin:
Kaikkein arveluttavinta on indeksijärjestelmän kopelointi. Jos eläke sidottaisiin pelkästään elinkustannusindeksiin, se jäisi väestön yleisen hyvinvoinnin kasvusta jälkeen. Nykyinen puoliväli-indeksi oli aikanaan kompromissi palkkaindeksin ja elinkustannusindeksin välillä, ja selvä erehdys. Työmarkkinajärjestöjen sopiman taitetun indeksin sijasta olisi aihetta harkita palaamista takaisin palkkaindeksiin. Eläkkeet seuraisivat talouden kehitystä sataprosenttisesti niin nousun kuin laman aikana.”Työeläkejärjestelmän pääarkkitehtia arvelutti indeksin taittaminen

Eläkkeiden jatkuva heikentyminen tuohduttaa eläkeläisiä yhä enemmän. Eläkeläiset yrittävät saada tilanteen korjattua muun muassa kansalaisaloitteen avulla.
Eläkkeet alkoivat jäädä palkoista jälkeen, kun eduskunta päätti niin kutsutun taitetun indeksin käyttöönotosta 1995. Taitettu indeksi tarkoitti, että eläkkeitä alettiin nostaa vuosittain mittarilla, jossa palkkojen paino oli enää 20 prosenttia ja hintojen nousun paino 80 prosenttia.
Pitkän aikavälin laskelmat osoittavat, että taitettu indeksi pudottaa eläkkeiden tasoa olennaisesti”, eläkejärjestelmään perehtynyt dosentti Olli Pusa sanoo MOT:lle. ”Se on automaatti, joka vie köyhyyteen”, sanoo puolestaan entinen kansanedustaja Kimmo Kiljunen, joka nyt johtaa Suomen Senioriliikettä.
Eläkeläisten mitta alkaa täyttyä

Vuodesta 1996 eläkkeellä olleen palkkakuoppa on jo 31,8 prosenttia, kirjoittaa Rauno Jääskeläinen. Kuva: Ella Kajaste
Tiedättekö miksi eläkeläisetkin maksavat työttömyysvakuutusmaksua ja työeläkevakuutusmaksua? Ja miksi pitää maksaa palkansaajaa korkeampaa veroa? Minä en tiedä! Ikäihmiset köyhtyvät vanhetessaan. Mitä vanhempi ihminen, sitä köyhempi hänestä tulee. Heti eläkkeelle päästyä alkaa indeksillä taitettu ”palkan alennus”. Indeksin vuoksi eläke alenee koko loppuiän. Indeksin säätämisestä päätti Lipposen hallitus vuonna 1996, sen piti olla ”tilapäinen poikkeus”. Silloin pääsi piru irti pullosta. Siitä tuli suuri puhallus, joka jatkuu ja jatkuu. Sille ei kukaan tunnu mahtavan mitään.Vuodesta 1996 eläkkeellä olleen palkkakuoppa on jo 31,8 prosenttia – "Kukaan nykyinen kansanedustaja ei ole saanut korjattua aikuisten oikeesti eläkeindeksiä" https://www.savonsanomat.fi/iisalmensanomat/mielipide/mielipidekirjoitukset/Vuodesta-1996-el%C3%A4kkeell%C3%A4-olleen-palkkakuoppa-on-jo-318-prosenttia-%E2%80%93-Kukaan-nykyinen-kansanedustaja-ei-ole-saanut-korjattua-aikuisten-oikeesti-el%C3%A4keindeksi%C3%A4/1293978?pwbi=6be0417df7b4f6d3ed5bb4d733bf220a
Yritysten etujärjestöjen tuki keskittyy kolmen suurimman puolueen kärkipoliitikoille. Kokonaissumma on MOT:n selvityksen mukaan noussut yli sadantuhannen euron, vaikka osa järjestöistä ei kerro tukiaan ja vaaleihin on vielä kolme viikkoa aikaa.
MOT selvitti piiloon jäävää vaalitukea: Etujärjestöiltä yli 100 000 euroa kolmen suurimman puolueen kärkipoliitikoille, osa ay-järjestöistä maksaa palkkaa vaalityöstä

Nuoreen täysi-ikäiseen naiseen kohdistui eilen 17.7.2019 iltapäivällä viiden aikaan Lahden Metsämaalla seksuaalirikos. Nainen käveli Savontien ja Huuhkajantien välistä maastopolkua, kun polkupyörällä liikkunut heikosti suomea puhunut mies pysäytti hänet. Mies kävi naiseen käsiksi ja yritti väkisin suudella naista. Nainen onnistui puolustamaan itseään ja pääsi pakenemaan miestä. Poliisin etsimä rikoksesta epäilty on tummaihoinen, iältään 20-30 -vuotias, 170-175 cm pitkä, normaalivartaloinen ja hänellä on tummat lyhyet kiharat hiukset. Miehen päällä oli tumma paita, tummat housut ja tummansininen takki, jossa hihoissa punainen raita.
Tekoa tutkitaan pakottamisena seksuaaliseen tekoon. Vihjeet sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295 414 222.
Ulkomaalaistaustainen mies kävi naiseen käsiksi maastopolulla Lahdessa

Italialaiset journalistit selvittivät, toimivatko ihmissalakuljettajat Libyassa ja Välimerellä yhteistyössä vapaaehtoisjärjestöjen kanssa. Tele-, viesti- ja sijaintitiedot paljastavat, että osapuolet kommunikoivat keskenään. Saksan ulkoministeriö ei kiinnostunut paljastuksesta. Asiasta uutisoi saksalaislehti Tichys Einblick.
Saksan ulkoministeriön kanta on, ettei toivo pelastetuksi tulemisesta Välimerellä motivoi meren ylityksiä merikelvottomilla aluksilla. Motivaatio johtuu lähtömaiden köyhyydestä.Peiteoperaatio paljasti: Välimeren ihmissalakuljettajat ja vapaaehtoisjärjestöt yhteistyössä

Syynä on julkisuudessa vähälle huomiolle jäänyt sopimuksen kirjaus, jonka mukaan työnantajien maksamiin sairausvakuutusmaksuihin jää vuodesta 2020 eteenpäin pysyvä alennus.Alennuksen suuruus on 0,58 prosenttia palkoista, mikä tarkoittaa työnantajille vuodessa noin puolen miljardin euron helpotusta.
Valtio, työnantajat ja työntekijät vastaavat sairausvakuutusjärjestelmän kuluista yhdessä. Kun työnantajien osuus pienenee, valtion osuus kasvaa.
Näin satojen miljoonien eurojen vuosittainen lasku lankeaa valtion maksettavaksi.
Sairausvakuutusjärjestelmän kautta maksetaan esimerkiksi sairauspäivärahat, vanhempainpäivärahat ja kuntoutusrahat. PYSYVÄ alennus on mittaluokaltaan suuri. Summalla voisi rahoittaa esimerkiksi yli kaksi Antti Rinteen (sd) hallituksen ensi vuodeksi päättämää korotusta kansan- ja takuueläkkeisiin.
Kilpailukykysopimuksen odottamaton lasku: Valtio kustantaa yrityksille pysyvän satojen miljoonien eurojen maksualen

Ulkomaan uutiset

SUOMI ON noussut otsikoihin Unkarissa, kun valtapuolue Fideszin hallussa oleva suosittu Origo-lehti on julkaissut kriittisiä artikkeleita Suomen media- ja oikeusjärjestelmästä.Suomessa ei ole itsenäistä perustuslaillista oikeusjärjestelmää”, väittää keskiviikkona julkaistun pitkän artikkelin otsikko.
Artikkelin mukaan EU moittii Unkaria oikeusvaltion periaatteiden rikkomisesta, mutta oikeasti huolissaan pitäisi olla Suomen oikeusvaltion tilanteesta. Tästä huolimatta EU ei ole Jean-Claude Junckerinaikakaudella kritisoinut suomalaisia, lehti kirjoittaa. Valtion kontrolloima unkarilais­lehti väittää: ”Suomessa ei ole itsenäistä perustus­laillista oikeus­järjestelmää

EU:n puheenjohtajamaa Suomi nostaa Unkarin oikeusvaltio-ongelmat ensi kertaa ministerineuvoston asialistalle syyskuussa.
Kyse on Euroopan parlamentin käynnistämästä ns. artikla 7 -sanktiomenettelystä, joka on odottanut jo yli vuoden sitä, että jäsenmaat veisivät prosessia eteenpäin.
Edellinen puheenjohtajamaa Romania ei tarttunut Unkarin tilanteeseen, ja suhtautui varauksella myös Puolan oikeusvaltio-ongelmien käsittelemiseen ministerineuvostossa. Puolan kohdalla kuulemisia on järjestetty jo aiemmin.
Suomi nostaa Puolan ja Unkarin oikeusvaltio-ongelmat EU-maiden syyniin: "Teemme palveluksen demokratialle"
Erkin kommentti: Hieno asia Tytti Tuppuraiselta, koska samalla ratkaistaan myös Suomen oikeusjärjestelmän toimivuus. Nyt tarvitaan yhteistyötä unkarilaisten kanssa sekä perussuomalaisten europarlamentaarikkojen kanssa.

FINLANDIA-TALOSSA median eteen asteli torstaina raukean oloinen mies. Tai sitten Italian sisäministeri Matteo Salvini puhui muuten vain tavanomaista lyhyemmin ajatuksistaan, jotka koskevat Euroopan ja erityisesti Italian rajojen sulkemista Välimeren yli mantereelle yrittäviltä siirtolaisilta.
Takana olivat tuntien keskustelut muiden Helsinkiin saapuneiden EU:n sisäministerien kanssa. Italian medialle suuntaamassaan tiedotustilaisuudessa Salvini typisti viestiinsä oleellisimman.
Kaikki kollegani ovat samaa mieltä siitä, että maahanmuutto on ollut hallitsematonta. Myös europarlamenttivaalien äänet kertovat samaa”, Salvini sanoi.
Italian Salvini haluaa sulkea Euroopan rajat, tänään hän keskusteli Helsinkiin saapuneiden sisä­ministerien kanssa
Erkin kommentti: Italiasta löytyi todellisen tilanteen ymmästävä mies. Suomen toiminta asiassa on suomalaisten edun vastaista toimintaa.

Talousuutiset

Komissio esittää, että euromaiden valtionvelat paketoidaan yhteen uudenlaiseksi joko euroalueen laajuiseksi rahoitusinstrumentiksi.
Uuden ”European Safe Asset” -nimellä kulkevan rahoitusinstrumentin on tarkoitus lisätä heikommassa taloustilanteessa olevien euromaiden lainojen kysyntää ja tukevoittaa yhteisvaluutta euroa. Lisäksi se rohkaisisi pankkeja parempaan riskinhallintaan ja monipuolistaisi niiden portfolioita. Valtioiden velkataakkaa ei sinällään yhdistetä. Ehdotus ei myöskään puutu uuteen velanottoon.
Joukkolainaehdotus on osa eilen julkistettua talous- ja rahaliiton tulevaisuutta linjaavaa mittavaa komission työkalupakkia.
Komission ehdotus: Euromaiden velat yhteen – Yhteinen budjetti ja valtiovarainministeri?

Suomen talous- ja integraatiopolitiikan veteraani Pekka Korpinen kuvaa uutuuskirjassaan, miten Paavo Lipposen hallitus harhautti Suomen yllättäen euroon. Se oli virhe, joka Korpisen mukaan haittaa Suomen taloutta – ja ennemmin uhkaa kuin takaa turvallisuutta.
Raskaan sarjan demarivaikuttaja: Lipposen hallitus harhautti Suomen yllättäen euroon

Urheilu-uutiset

Seiväshyppääjä Saga Andersson joutui todella tiukoille jo karsintakilpailussa yleisurheilun alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa Ruotsin Boråsissa. Suomen vahvimpiin mitalitoivoihin kisoissa lukeutuva Andersson jäi karsinnassa tulokseen 390, mutta pääsi kuitenkin täpärästi loppukilpailuun.
Tiukoille meni! Seiväshypyn suomalaistoivo Saga Andersson täpärästi EM-finaaliin

Korkeushyppylupaus Arttu Mattila jakoi kärkipaikan kuuden muun urheilijan kanssa alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa Ruotsissa. Vasta 18-vuotias Mattila ponnisti karsinnassa 209. Sitä ennen hän oli mennyt ensimmäisellään yli korkeuksista 205 ja 200. Korkeushyppylupaus Mattila ponnisti EM-finaaliin karsinnan jaetulta ykköspaikalta!

Maailmalla tapahtuu

Petteri Goltzin palkka romahtaa noin 2 400 eurosta arviolta noin 900 euroon, kun Posti vaihtaa jakajien työehtosopimuksen syksyllä.
Postin kiitos sanomalehdenjakajalle 33 vuoden työstä: palkasta pois 60 prosenttia

KREIKAN pääkaupunkia Ateenaa ravisti perjantaina maanjäristys. Sen seurauksena ainakin matkapuhelinliikenne meni poikki, kertoo tietotoimisto AFP.
Ihmisuhreista ei toistaiseksi ole tietoa. Hätääntyneiden kaupunkilaisten kerrotaan juosseen kerrostaloista ulos kaduille. Pelastuslaitos on pelastanut toistakymmentä ihmistä jumiin jääneistä hisseistä.Tiedotusvälineiden mukaan nettiyhteydet toimivat, mutta sähköt ovat katkeilleet.
Ateenassa maanjäristys, ihmisiä juuttui hisseihin ja puhelinyhteydet katkesivat

Yle Areena

1/3. Kuinka elää terveempänä ja pidempään? Keho vanhenee koko ajan, mutta voiko sisäelimien vanhenemista hidastaa omalla toiminnalla? Tutkijat seuraavat vapaaehtoisia ihmiskokeessa kolmen kuukauden ajan. Millainen on elintapojen vaikutus sydämen toimintaan ja krooniseen stressiin? T: BBC.

Jakso 12/3. Voiko hyvä lihaskunto edistää terveyttä myös varttuneilla ihmisillä? Tutkijoiden mukaan koehenkilöt hyötyvät säännöllisestä harjoittelusta ja terveellisestä ruokavaliosta. Ne suojaavat ihmiskehoa sairauksilta ja jopa parantavat muistin toimintaa

Jakso 2


3/3. Epäterveellinen ruokavalio nopeuttaa koko kehon vanhenemista, niin ulkoa kuin sisältä käsin. Kehomme rapistuu väistämättömästi, mutta kuinka voimme hidastaa prosessia? Onko koskaan liian myöhäistä aloittaa terveempi elämä? 

Jakso 3Youtube

France: 'Thank God, we are leaving' - Farage on von der Leyen's plans for EU

Jussi Halla-aho vs muut (Hallitus pelaa vaarallista peliä!)

Kotkan pesällä (Golden Eagle in Finland) - Suomen luonnonsuojeluliitto

Ympäristörealistin käsikirja

Mielipiteet

Ilta-Sanomien totuustoimittajat harjoittivat jälleen objektiivista tiedonvälitystä ja julistivat padottua raivoa pursuilevassa otsikossaan: ”Italian rääväsuu saapui Suomeen – sisäministeri Matteo Salvini tunnetaan kovasta maahanmuuttopolitiikastaan ja kärkkäistä lausunnoistaan.
Tervetuloa vihapuheen vastaiseen Suomeen Matteo Salvini! Aina ei saa tunnustusta eläessään. Asian voisi sanoa niin, että Italian totuuspuhuja saapui Suomeen – sisäministeri Matteo Salvini tunnetaan järkevästä maahanmuuttopolitiikastaan ja terävästä ajattelustaan.
"Turvallinen" ja "totuudenmukainen" EU-Suomi

Näin lyhyt ja ytimekäs, mutta paljon puhuva on asianajaja ja poliittinen analyytikko Judith Bergmanin 13. heinäkuuta päivätty Gatestone -instituutin artikkelin otsikko.
Se kertoo tämänhetkisestä kriittisestä tilanteesta, johon Ruotsi on joutunut alistuessaan kokonaan islamille. Ruotsista ei tarvitse enää etsiä rikollisuutta, sillä päivälehdet ovat ladattu täyteen juttuja aseellisista ryöstöistä, seksuaalisista hyökkäyksistä, raiskauksista, jengiampumisista, autojen tuhopoltoista ja räjähdyksistä.
Muslimimaahanmuuton aiheuttamat turvallisuusongelmat koskettavat jo ikävä kyllä jokaista ruotsalaista ja näitä Bergman jälleen kerran ottaa esiin artikkelissaan esimerkein ja raporttien avulla.
Ruotsissa on kärsitty ennätysmäärästä tappavia ampumavälikohtauksia vuonna 2018, yhteensä 306.
"Ruotsi on sodassa"

Kotimaan matkailu

Kalajoki Hiekkasärkät 2015

Kalajoki Hiekkasärkät 2014

Kalajoki Hiekkasärkät

Ulkomaan matkailu

Italy's Amalfi Coast

Italia Amalfi Küste und Insel Capri

Amalfitana schönste Straße Italiens 4K
Musiikki

Frederic Chopin Fantaisie Impromptu in C sharp minor, Op 66

Beethoven Piano Sonata No. 17 "Tempest" Valentina Lisitsa 3. Allegretto

Rachmaninov: Prelude in G Minor, Op. 23, No. 5 (Live at Philharmonie, Berlin / 2018)

Loppukevennykset

Ty voimatoimisto

Ketonen & Myllyrinne - Työpaikalla ilman paitaa

Heikki kinnunen ja Aake Kalliala

Kuntoilu

Shawn Mendes - If I Can't Have You FULL BODY WORKOUT ROUTINE

Ariana Grande - Side To Side ft. Nicki Minaj FULL BODY WORKOUT ROUTINE

Katy Perry - Never Really Over AB WORKOUT ROUTINE


Liikunta ja terveys

Verenpaine 143/84, 61 pulssi , Paino 109,0 kg. Jumppa 0 /3630 min, kuntosali 0 / 3900 min, kävely 0 / 371 km , uinti 1000 / 26400 m, pyöräily 20 /1431 km


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti