tiistai 30. heinäkuuta 2019

KE 31.07.2019 Petteri Orpo, Teille nauretaanFrom: Erkki Aho
Sent: Wednesday, July 31, 2019 2:59 AM
To: petteri.orpo@eduskunta.fi ; pirjo.auvinen@yle.fi ; merja.yla-anttila@yle.fi
Subject: Petteri Orpon haasstattelu

Te estitte perussuomalaisten hallituksessa olemisen omalla arvopohjallanne.
Orpo, Sipilä ja Terho esittää: Arvopohja

Te päästitte Suomeen 32 000 maahantunkeutujaa
Jos päästää ketun kanatarhaan, on yhtä syyllinen kuin kettu

Maahanmuuton hinta on 3,2 miljardia euroa.

Tähän kuvioon sopii hyvin, että Te olette antaneet haastattelun juuri YLEN toimittaja Pirjo Auviselle. Toimittaja Pirjo Auvinen tietää tarkasti Suomen oikeusvaltiotilanteen, koska olen häntä siitä informoinut. Myös Te varmasti tiedätte, että Suomi ei ole oikeusvaltio, koska maassamme on tehty valtiopetos 1990-luvun laman hoidossa. Ns. Koiviston konklaavin asiakirjat on julistettu salaiseksi ja Esko Ahon hallituksen ja neljän pankin SSP-sopimus on julistettu 100 vuodeksi salaiseksi. Jälkien peittelemiseksi tehtiin Aktiv Hansa-kauppa. Erkki Aho toi sunnuntaina 4. kesäkuuta 2017 julkaistussa blogissaan esiin kattavasti Suomen oikeusjärjestelmän valtavan, kivuliaan ja järkyttävän häpeätahran, jonka seurauksista suomalaiset kärsivät tänäkin päivänä: ”Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset”.
Suomessa pankkikriisi kosketti noin miljoonaa ihmistä, jotka joutuivat kärsimään Suomen talouden ja poliittisten päättäjien virhearvioinneista. Menettely on törkeä kansalaisten perusoikeuksien ja oikeusturvan loukkaus. Se on ihmisoikeussopimusten vastainen menettely.”
Koiviston konklaavi: suomalaisten ryöstäminen ja oikeusmurhat – Suomiko oikeusvaltio?

Orposta Orbán on Suomi-kritiikissään täysin väärässä.
Jos yhden maan pääministeri arvostelee Suomea perusteettomasti ja mielestäni vielä vääristellyin tiedoin niin silloin hallituksen ja Suomen pääministerin pitää siihen vastata ja puolustaa Suomea ja oikaista selkeitä vääriä tietoja, hän sanoo.
Orpo antaa tunnustusta Eurooppa-ministeri Tytti Tuppuraiselle (sd.), joka on torjunut myös aiemmat unkarilais-kritiikit.
Ministeri Tuppurainen on toiminut suoraselkäisesti ja hyvin näissä asioissa ja täysi tuki sille työlle, mutta kun kyseessä on pääministerin näin avoin hyökkäys Suomea kohtaan väärin tiedoin niin odotan kyllä oman pääministerimme, Suomen pääministerin kannanottoa asiaan.
Tämä on minusta sen verran vakava kysymys, että Suomea ja Suomen mainetta tahrataan tällä tavalla.
Kokoomusjohtaja Petteri Orpo: Orbánin Suomi-kritiikki rajua ja perusteetonta, vaatii pääministeri Rinteeltä vastalausetta
Erkin kommentti: Ylen toimittaja Pirjo Auvinen jatkaa väärän virren veisaamista, vaikka olen lähettänyt hänellä palautetta ja pyytänyt oikaisua hänen tekemien juttujen virheelliseen informaatioon. Niin Te, Petteri Orpo, kuin toimittaja Pirjo Auvinen tiedätte, että Orban on kritiikissään enemmän kuin oikeassa.

Kokoomuksen johtaja Petteri Orpo on tietoinen Suomen oikeuslaitoksen tilasta. Olen lähettänyt Petteri Orpolle lukuisia sähköpostiviestejä asiasta. Katso todistusaineisto vain pari esimerkkiä:
Tuleva poliisiministeri Petteri Orpo

Suomi kuntoon!

Rikosilmoitus velallisen epärehellisyydestä

Petteri Orpo, kokoomuksen kannatus jatkaa johdollanne laskuaan. Kokoomukseen ei enää luoteta. Te ette ole rehellinen. Kokoomus kannatuksen laskussa saavuttanee pian keskustan kannatuksen laskun. Hallitusneuvotteluissa Te ette uskoneet, että KEPU PETTÄÄ AINA. Nyt kokoomus maksaa kallista hintaa siitä.

Mielestäni nyt Te olette menneet toimittaja Pirjo Auvisen lankaan. Onko YLEstä tullut VALE.? Onko toimittaja Pirjo Auvinen trolli?

TI 30.07.2019 Veisaavatko Ylen toimittajat Suvi Turtiainen ja Pirjo Auvinen väärää virttä ja nuotin vierestä?

Kalajoki 31.07.2019

Erkki Aho

Nimeni on Erkki Aho

Jakelu: toimittaja Petteri Orpo, toimittaja Pirjo Auvinen ja johtaja Merja Ylä-Anttila + muut

Kalajoki

Jussi Jokinen on jälleen saanut paikalle nimivahvan joukkueen. Mukana ovat Jokisen lisäksi muun muassa Pekka Rinne Nashville Predatorsista, Aleksander Barkov Florida Panthersista, Sebastian Aho Carolina Hurricanesista, Patrik Laine, Winnipeg Jetsistä, Leo Komarov New York Islandersista, Markus Nutivaara Columbus Blue Jacketsista, Jesse Puljujärvi Edmonton Oilersista sekä useita tunnettuja suomalaisia kiekkoilijoita, myös kevään maailmanmestaruusjoukkueesta.
Jussi Jokinen tuo NHL-tähdet Kalajoelle jo yhdeksännen kerran

Nuoret yleisurheilijat kilpailivat Kalajoella piirihuipentumassa – täältä löytyy tuloksia

Alueuutiset

Kokkolan suurteollisuusalueelle aiotaan rakentaa rautasulfaattitehdas. Voda Nordic on hakenut tehtaalle ympäristölupaa heinäkuussa.
Yhtiö ei halua arvioida investoinnin suuruutta. Sen mukaan tehdas antaa työtä 15–20 työntekijälle, kun mukaan lasketaan epäsuorat työpaikat, kuten kuljetukset.
Rautasulfaattia käytetään jätevedenpuhdistamoilla fosforin sitomiseen. Tehdas tuottaisi nestemäistä rautasulfaattia 30 000 tonnia vuodessa. Se riittää noin kolmenkymmenen Kokkolan kokoisen kaupungin jätevesien puhdistamiseen.
Uusi tehdas alkaa tuottaa Kokkolassa jäteveden pudistamisessa käytettävää rautasulfaattia ehkä jo ensi vuonna

Kotimaan uutiset

Tällä kertaa kyse tosin on säätiö-, ei vaalirahoituslaista. Syynä PRH:n puuttumiseen on Malmin ja lahjoittajan kytkös. Rahat antoi Imatran sosialidemokraattien perustama Imatran­koskenparras­säätiö. Sen varapuheenjohtajana toimii Malm itse, ja vuosina 2014–2017 hän oli myös säätiön puheenjohtaja. Lain mukaan säätiön tarkoitus ei voi olla taloudellisen edun tuottaminen säätiön lähipiirille, johon muun muassa hallituksen jäsenet lukeutuvat. Jos lähipiiri päinvastoin saa taloudellista etua, kyse voi olla säätiörikoksesta. Sdp:n kansanedustajan 10 000 euron vaalituki joutui viranomaisen hampaisiin – kyse voi olla säätiörikoksesta
"Viiltävän älykäs, mutta samalla tosi empaattinen tapaus." "Ei tee itsestään numeroa." Lakimieskollegojen kommentteja miehestä nimeltä Allan Rosas.
Allan Rosas on Suomen vaikutusvaltaisin eurooppaoikeuden asiantuntija. Hän on Luxemburgissa sijaitsevan Euroopan unionin tuomioistuimen (EUT) tuomari.
EU-tuomioistuimen tehtävänä on varmistaa, että kaikki unionin jäsenmaat noudattavat unionin lainsäädäntöä samalla tavalla.
Suomessa Rosas saa kävellä kadulla rauhassa, ilman tuijottelijoita, incognito. Kotimaassaan hän on Tuntematon tuomari.
Mitä mies miettii Euroopan unionin kohtalonkysymyksistä juuri tässä ja nyt?
Suomen EU-tuomari Allan Rosas: Oikeusvaltioperiaate sitoo jokaista unionin jäsenmaata
Erkin kommentti: Siis myös Suomea sitoo oikeusvaltioperiaate. Miksi laillisuusvalvojat ja muut virkamiehet laiminlyövät oikeusvaltiperitaatteen toteuttamisen?

Ulkomaan uutiset

Venäläinen oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi kertoo heränneensä sunnuntain vastaisena yönä siihen, että hänen kasvojaan, korviaan ja niskaansa poltti. Hän kirjoittaa blogissaan ajatelleensa, että hänet on ehkä myrkytetty.
Jo aiemmin Navalnyin asianajaja ja lääkäri ovat sanoneet, että oppositiojohtaja on saattanut altistua tuntemattomalle kemikaalille.Navalnyi kiidätettiin sunnuntaina vankilasta sairaalaan, ja syyksi kerrottiin allerginen reaktio. Navalnyilla ei ole aiemmin ollut allergioita. Hänet palautettiin maanantaina vankilaan. Yritettiinkö venäläinen oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi myrkyttää? – ”Heräsin siihen, että kasvoja, korvia ja niskaa poltti”

Viime viikon tiistaina Helsingin Kampissa tapahtui ammuskelu. Kolmesta murhan yrityksestä ja ampuma-aserikoksesta epäillään 32-vuotiasta vantaalaista perheenisää, jolla on tausta Kosovossa. Hän on rakennusyrityksen toimitusjohtaja. Myös uhrit ovat lähtöisin Kosovosta. Tapauksen tutkinnanjohtaja Jukka Larkion mukaan kyse on sellaisesta rikollisuudesta, joka on tyypillistä Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, mutta joka on aivan uudenlaista Suomessa. Ruotsissa katuammuskelu lisääntynyt räjähdysmäisesti – Tukholmalainen konkaripoliisi ilmiöstä: ”On tärkeää, ettei sen anneta jatkua Suomessa liian pitkään”

Talusuutiset

Talousrikosepäilyihin liitetty Airiston Helmi myy kaikki kiinteistönsä Suomessa, ja myös yhtiön omistaja Pavel Melnikov luopuu omista kiinteistöistään Suomessa, kertoo yhtiön lakimies Kari Uoti STT:lle.
Uotin mukaan yhtiöllä on kymmenkunta kiinteistöä. Niiden myyntihinta vaihtelee noin sadasta tuhannesta miljooniin. Jo laaditut myynti-ilmoitukset julkaistaan lähiaikoina.– On ihan napin takana, että ne lähtevät, Uoti kertoo. Päätöksen kiinteistöjen myynnistä teki Uotin mukaan nimenomaisesti Melnikov.
Airiston Helmi selvitystilassa, kiinteistöt pian myyntiin –Talouselämä: Mikään pankki ei avaa yritykselle tiliä

Suomalaiset yritykset pitävät suhdannetta vielä kohtalaisena kaikilla päätoimialoilla, ilmenee Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n suhdannebarometrista
(siirryt toiseen palveluun)
. Tahti on kuitenkin hiljentymään päin. Maailmantaloudessa riskit heikommasta kehityksestä ovat kasvussa, ja tämä heijastuu väistämättä myös Suomeen. Pahimmassa tapauksessa kasvu voi tyssätä nopeastikin, varoittaa EK:n johtava ekonomisti Sami Pakarinen. Yritykset pitävät suhdannetta kohtalaisena – Ekonomisti varoittaa: "Maailmantalouden riskit heijastuvat Suomeen"


Suomessa teollisuuden investoinnit ovat jämähtäneet pysyvästi kilpailijamaita matalammalle tasolle. Investointien määrä romahti vuoden 2008 finanssikriisin jälkeen kaikissa maissa, mutta Suomi on toipunut lamasta muita maita hitaammin.
Vuonna 2014 Suomessa kevennettiin yhteisöveroa 24,5 prosentista 20 prosenttiin. Viime hallituskaudella solmittiin kilpailukykysopimus, joka pidensi työaikaa ja leikkasi julkisen sektorin lomarahoja.
Teollisuuden investointien laahaaminen hämmentää tutkijoita – Miksi yhteisöveron alennus tai kiky-sopimus eivät tepsi?


Urheilu-uutiset

Kotimaisista kärkinimistä Puolan Bydgoszczissa 9.–11. elokuuta kilpailevat muun muassa 100 metrin aitojen tuore SE-nainen Annimari Korte, Topi Raitanen 3 000 metrin esteissä ja Antti Ruuskanen keihäänheitossa.
Suomen kanssa Superliigassa kisaavat Ruotsi, Sveitsi, Puola, Kreikka, Espanja, Ukraina, Italia, Tshekki, Saksa, Ranska ja Britannia.
Suomen yleisurheilujoukkue Puolan Superliigaan nimettiin – mukana muun muassa Korte ja Raitanen: "Säilyminen on erittäin vaikeaa"

Maailmalla tapahtuu

UUTISTOIMISTO REUTERSIN MUKAAN AINAKIN 34 ihmistä on kuollut Afganistanissa, kun tienvarsipommi räjähti bussin vieressä Kandaharin ja Heratin välisellä tiellä. Paikallisviranomaisten mukaan kuolleista suurin osa oli naisia ja lapsia ja kuolonuhrien määrä saattaa vielä kasvaa.Lisäksi lukuisia ihmisiä loukkaantui räjähdyksessä.Viranomaisten mukaan kyseessä oli Taleban-liikkeen asettama pommi. Taleban ei kuitenkaan ole kommentoinut iskua.
Ainakin 34 kuollut pommi-iskussa bussiin Afganistanissa

Yle Areena

Unkarin pääministeri Viktor Orbán on arvostellut voimakkaasti Suomen lehdistön vapautta ja oikeusvaltion tilaa. Mitä lausunnoista pitäisi ajatella? Vieraana tutkija ja entinen aktivisti Annastiina Kallius. #yle8minuuttia Miksi Unkari suuntaa propagandaa Suomea vastaan?
Erkin kommentti: Asian ydin on oikeusvaltioperiaate. Suomessa sitä ei ainakaan toteuteta. Unkarista minulla ei ole asiasta tarkkaa faktatietoa.

Helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu, SDP:n Abdirahim Husu Hussein twiittasi "Suomi on rasistinen maa", "kaikki persut ja niiden äänestäjät/kannattajat ovat rasisteja" ja lähti Intiaan. Soppa oli pantu tulille. Twiitit poikivat tutkintapyyntöjä poliisille. Nyt hän on palannut Intiasta ja keskustelemassa näkemyksistään. Toisena vieraana Maiju Tapiolinna, perussuomalaisten kunnanvaltuutettu ja maakuntavaltuutettu Nurmijärveltä, yksi Husua vastaan tehtyjen tutkintapyyntöjen tekijöistä.
Missä menevät sananvapauden ja rasismin rajat?
Erkin kommentti: Kaikki perususuomalaiset eivät ole rasisteja eikä kaikkia perussuomalaiset äänestäjät ole rasisteja. Kun Husu Hussein näin väittää niin hänen pitää pystyä todistamaan asia. Pelkät mielipiteet tai mielipidemittaukset ei riitä todisteeksi. Kysymyksessä on väärän tiedon levittäminen,mikä on asianomistaja rikos elli asianomistajan on tehtävä asiasta rikosilmitus. Lisäksi on syyä epäillä, että kysymyksessä on kiihottaminen kansanryhmää vastaan eli noin 538 805 henkilöä on leimattu rasisteiksi ja kiiotettu kansaa näitä henkilöitä vastaan.

Youtube

Mikä tätä maata oikeen vaivaa?

Pohjois-Korea.Tyylikäs konsertti armeijan ja puolueen ELIITTI!

North Korean Moranbong Band: 배우자 - Let's study (English Translation)

Mielipiteet

Hallituksen kesän surkea saldo: suhteet Unkariin pilattu?

Saatatte hämmästyä, sillä Suomi ei taida olla oikeusvaltio?

Kotimaan matkailu

MY DAY 29.7.2017#1 KALAJOKI!!

Kalajoki Top Camping Hiekkasärkät & Ravintola Surffari

Walking on the Sandbank of Kalajoki heading for the Bothnic Gulf

Ulkomaan matkailu

Travel Skills: Cruising
Should YOU Take a CRUISE? One week in the CARIBBEAN

Boarding The LARGEST CRUISE SHIP IN THE WORLD! - Symphony of the Seas Inaugural Cruise

Musiikki

Francis Goya - Daddy's Bolero

Rita Hayworth Sway Dancing

Sophia Loren - Mambo Italiano

Loppukevennykset

Mankeli - Vanhempainilta (2 sketsiä)

Kummeli - Playa del Inglés

Mankeli - Suleima (5 sketsiä)

Kuntoilu

V cut abs workout/ Best exercises for lower abs/ Intense abs workout routine/ (No equipment needed)

Lower Abs: 7 Simple Pilates Exercises

6 Exercises You Can Do In Bed

Liikunta ja terveys


Verenpaine 131/77, 67 pulssi , Paino 109,0 kg. Jumppa 0 /3710 min, kuntosali 120 / 34020 min, kävely 0 / 371 km , uinti 0 / 32000 m, pyöräily 3/1657 km

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Petteri Orpo samoin kuin Juha Sipilä tulisi saattaa vastuuseen Valtakunnanoikeudessa 2015 tapahtuneen yli 30 000 laittoman henkilön päästämisestä Suomeen. Puhumattakaan Esko Ahon ja Paavo Lipposen aiemmin tekemistäään rikoksista. Maanpetos ja Valtiopetos ovat rikoksia jotka eivät vanhene koskaan. Ja sitten tästä Unkarista. Tulee mieleen erään suomalaisen pankkisidonnaisen firman jotkut provisiopalkkaiset myyntihenkilöt jotka "vehkeilivät" pomojensa kanssa saadakseen itselleen parempia ja arvokkaampia myyntikohteita??? Suomi on vaarassa saada maailmalla samanlaisen maineen jos ei ole sitä jo saanut!!! 😎🇫🇮

    VastaaPoista
  3. Eiköhän tämä edellä kerrottu ole vielä kevyttä petosta sen rinnalla, että Jussi Niinistö ja Jarmo Lindberg kähmäröivät Suomelle isäntämaasopimuksen. Sen mukaan USA tai mikä hyvänsä Natomaa tai vaikka kaikki Natomaat saavat tulla Suomeen ja alkaa harrastamaan sotimista valitsemaansa valtiota vastaan. Tänne tullessaan he alistavat / ottavat tämän sopimuksen mukaan meidän armeijamme komentoonsa. Aika järeä maanpetos.

    VastaaPoista