maanantai 22. heinäkuuta 2019

MA 22.07.2019 Kalajoella hellepäiväValtioneuvoston tiedotteen mukaan lomat vahvistettiin seuraavasti:
pääministeri Rinne 22.7.-4.8.
ministeri Lintilä 22.7.-7.8.
ministeri Henriksson 22.7.-16.8.
ministeri Kiuru 24.-26.7. ja 29.7.-14.8.
ministeri Leppä 23.7.-7.8.
ministeri Saarikko 15.7. ja 17.-21.7.
ministeri Paatero 15.-28.7.
ministeri Kaikkonen 2.-3.7.; 8.-15.7. ja 22.-26.7.
ministeri Blomqvist 22.7.-6.8. ja 12.-19.8.
ministeri Tuppurainen 29.7.-14.8.
ministeri Pekonen 25.7.-8.8.
ministeri Andersson 22.7.-11.8.
ministeri Marin 8.-14.7.; 16.-21.7. ja 25.7-4.8.
ministeri Skinnari 8.-10.7.; 12.-16.7.; 18.-22.7. ja 25.7.-2.8.
ministeri Kulmuni 8.-14.7. ja 18.-19.7.
ministeri Harakka 9.-21.7. ja 29.7.-11.8.
ministeri Mikkonen 15.-20.7. ja 25.7.-3.8.
ministeri Ohisalo 22.7.-8.8.

Miten ministerit voivat saada noinpitkän kesäloman niin lyhyestä työajasta?

Tytti Tuppurainen on älykäs ihminen, mutta hän on mielestäni vähemmän viisas henkilö. Hänhän esitti pakolaisten määrän kymmenkertaistamista suomalaisten elätettäväksi ja kansalaisten turvallisuuden vaarantamiseksi. Nyt hän on uhannut Unkaria ja Puolaa EU:n pakotteilla, koska nämä maat eivät häenn mielestään noudata oikeusvaltioperiaatteita. Tämä uhkailu voi koitus suomalaisten onneksi, sillä Unkari on ottanut esille esen, että Suomi ei ole oikeusvaltio, koska meillä ei ole perustuslakituomioistuinta. Suomihan on saanut jo vuonna 2004 YK:n ihmisoikeuskomitealta huomautuksen siitä, että poliitikot puuttuvat oikeuslaitoksen toimintaa. Todellisuus Tytti Tuppurainen on tarkasti tietoinen siitä, että Suomessa tapahtui valtiopetos 1990-luvun alussa kun sillisen tasavallan presidentin johdolla päätettiin pelastaa pankit ja poistettiin markkinoilta 60 000 yritystä ja siirrettiin yritysten ja yrittäjien omaisuus pankkien pelastamiseen. Kysymys oli omaisuuden ryöstöstä ja kansanmurhasta koska kaikkiaan 16 000 yrittäjää on tehnyt itsemurhan 1990-laman johdosta. Olen henkilökohtaisesti keskustellut Tytti Tuppuraisen kanssa ja lähettänyt hänelle sähköpostiviestejä, jotka todistavat että hän on tarkasti tietoinen Suomen tilanteesta. Hän on siis osallinen valtiopetokseen kun hän pyrkii peittelemään asian ratkaisemisesta ja samalla hän syyllistyy rikollisten suojeluun ja virka-aseman väärinkäyttöön.
Suomeen on perustettava perustuslakituomioistuin sekä totuuskomissio, jotka selvittävät ja ratkaisevat asiat. Valtiopetos ei vanhene koskaan. Toivon, että Unkarin pääministeri Viktor Orban vaikuttaa ratkaisevasti siihen, että Suomi palautetaan oikeusvaltioiden joukkoon. Olen lähestynyt Viktor Orbani kolmea eri kautta. Nyt on todella tärkeä, että suomalaisten kääntyvät unkarilaisten ja puolalaisten puoleen, koska Suomessa asioita ei saada lailliseen ratkaisuun omin voimin. Suomalianen poliittisesti johdettu oikeusmafia on pahempi kuin Italian tai Venäjän mafia. http://valtuustoaloite.blogspot.com/

Husu Husseinin tviitti perussuomalaisten äänestäjistä kuohuttaa – Kuntapoliitikko: Asia viety nyt poliisille
Erkin kommentti: Minäkin tein Husu Husseinin tviiteistä rikosilmoiituksen todistusianeistoineen. Oulun poliisi pyysi tarkentamaan tutkintapyyntöä.
Hei,
oheisesta viestistä ei käy ilmi asianne. Tarkennatteko viestiänne.
ystävällisin terveisin
Oulun poliisilaitos
Kirjaamo
Ilmoitin Oulun poliisille, että asia on jo tutkinnassa oikeassa paikassa. Ihmettelen, ettei Oulun poliisi halunnut ymmärtää, että asiassa on syytä epäillä rikosta.

Yle Uutiset

Olen huolissani Suomen hallituksen ministereiden toiminnasta sekä Unkarin Suomen suurlähettilään toiminnasta. Tämä sähköpostiviesti paljastaa heidän kaikkien valehtelevan tai toimivan vastoin lakia. Lähetin viestin Unkarin Suomen suurlähettiläälle. Olin jo aikaisemmin lähettänyt asiaa käsittelevän viestin Suomen pääministeri Antti Rinteelle, poliisiministeri Maria Ohisalolle, oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonille sekä eurooppaministeri Tytti Tuppuraiselle. Unkarin Suomen suurlähettilästä haastateltiin uutisissa ja tekeyti asiasta tietämättömäksi, vaikka oli saanut sähköpostiviestini.

From: Erkki Aho
Sent: Saturday, July 20, 2019 6:00 AM
To: mission.hel@mfa.gov.hu
Subject: Magyar miniszterelnök Viktor Orban

Magyar miniszterelnök Viktor Orban

Finnország megköveteli Magyarországtól, hogy tartsa be a jogállamiságot, de Finnország nem a jogállamiság által szabályozott állam. Lásd ezt a linket. Ez finn nyelven van, de talán a google fordító lefordíthatja a szöveget magyarra.
http://pankkikriisi.blogspot.com/
Erkki Ahowww.erkkiaho.com
 Suomi vaatii Unkarilta oikeusvaltioperiaatteen noudattamista, mutta Suomi ei ole oikeusvaltio, Minä pyydän Unkarin apua jotta Suomi voidaan palauttaa oikeusvaltioiden joukkoon. Katso tämä linkki. Se on suomenkielellä, mutta ehkä google kääntäjä voi kääntää tekstin unkariksi.
http://pankkikriisi.blogspot.com/
Erkki Ahowww.erkkiaho.com
Finland requires Hungary to abide by the rule of law, but Finland is not a state governed by the rule of law. See this link. It's in Finnish, but maybe the google translator can translate the text into Hungarian.
http://pankkikriisi.blogspot.com/
 Erkki Ahowww.erkkiaho.com

Kalajoki

Suomen suurin tuulivoimapaikkakunta Kalajoki on valtakunnan kärkeä uusiutuvan energian hyödyntämisessä. Kaupungissa tuotetaan pelkästään tuulivoimalla yli nelinkertainen määrä sähköä, verrattuna siihen paljonko sähköä paikkakunnalla käytetään. Tuulivoimarakentamisen mahdollistanut Kalajoki jatkaa kunnianhimoisella tiellä energia-alalla laajemminkin. Tuulivoima-alueita hyödynnetään aikaisempaa monipuolisemmin aurinko- ja bioenergiatuotantoon. Lisäksi selvitetään edullisen sisäisen sähköverkon toteuttamista. Ilmastomuutoksen hidastamisen kannalta kestävällä tavalla tuotettu energia lisää matkailukeskuksen vetovoimaa ja kestävästi tuotettu edullinen energia lisää paikkakunnan houkuttelevuutta vastuullisesti toimiville energiaintensiivisille toimijoille.

Alueuutiset

Iäkäs mies hukkui Pohjois-Pohjanmaalla Sievin Jyringillä maanantaina, kertoo Oulun poliisi.Vuonna 1941 syntynyt mies oli lähtenyt kotirannastaan uimaan, ja vajonnut yllättäen veteen.Vastarannalla olleet noin 10-vuotiaat pojat olivat poliisin mukaan nähneet tilanteen ja kertoneet paikalle tulleelle sivulliselle. Sivullinen oli lähtenyt veneellä paikalle, löytänyt hukkuneen ja kuljettanut hänet rantaan.
Elvytysyrityksestä huolimatta mies kuoli.
Poliisi tutkii tapausta normaalina kuolemansyyntutkintana.
Vanhus hukkui Sievissä elvytysyrityksestä huolimatta

Jalkapallon Veikkausliigaan täksi kaudeksi noussut Kokkolan Pallo-Veikot on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen Jani Uotisen. Uotinen aloittaa tehtävässään välittömästi, tiedottaa seura verkkosivuillaan.
(siirryt toiseen palveluun)
Uotisen sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi ensi kauden.
Veikkausliigan häntäpäähän jämähtänyt KPV sai uuden päävalmentajan

Kotimaan uutiset

Venäjä pohti vakavissaan Karjalan myymistä Suomelle Neuvostoliiton hajotessa vuonna 1991, kertoo silloinen varaulkoministeri Andrei Fjodorov Helsingin Sanomille
(siirryt toiseen palveluun)
. Fjodorovin mukaan keskusteluista ei kuitenkaan kerrottu suomalaisille.
Venäjän uusi johto oli Fjodorovin mukaan laatinut heinäkuussa 1991 listan alueista, joissa voi nousta esiin autonomiaa vaativia ääriliikkeitä ja joiden asema pitäisi ratkaista kansainvälisesti. Listalla oli myös Karjala, ja Fjodorovin mukaan Venäjällä pelättiin karjalaista nationalismia.
HS: Venäjä pohti Karjalan myymistä vuonna 1991, suomalaisille ei kerrottu
Erkin kommentti: Mauno Koivisto esti Karjalan palautuksen

Venäjällä pohdittiin Karjalan myymistä takaisin Suomelle 1990-luvun alussa. Pelkät perusinvestoinnit alueelle olisivat maksaneet maltaita, arvioitiin vuonna 1991.
Vaikka Suomi olisi saanut Karjalan takaisin Venäjältä ilmaiseksi vuonna 1991, olisi läänin kunnostus ja ylläpitäminen maksanut Suomelle melkoisen paljon.
Tarkemmin ottaen 105 650 000 000 markkaa, eli 105,65 miljardia markkaa. Nykyrahassa se on yli 26 miljardia euroa.
Aikalaislaskelma povasi valtavaa hintalappua: Näin paljon Karjalan palautus olisi maksanut Suomelle 1991

1 200 sikaa on kuollut ja 1 200 altistunut savulle Seinäjoen Nurmossa maanantaiaamuna syttyneessä tulipalossa. Hätäkeskus sai maanantaiaamuna hieman ennen puoli viittä ilmoituksen suuresta rakennuspalosta Nurmon Manunkylässä.
Palo on rajattu palo-osastoon, ja jälkisammutus on menossa. Osasta rakennuksesta eläinten siirto on käynnissä, kertoo pelastusjohtaja Harri Setälä Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitokselta hieman ennen puoli yhdeksää. Sikalassa yhteensä 5 400 sikaa
Poliisi tiedotti aiemmin aamulla, että palamaan syttyneessä rakennuksessa oli sisällä yli 2 000 sikaa. Pelastusjohtaja kuitenkin kertoo, että 7 000 neliön sikalassa oli eläimiä yhteensä 5 400. Suuri sikala syttyi tuleen Seinäjoella – 1 200 sikaa kuoli

Näkökulma: Antti Kaikkonen kärsii Nuorisosäätiön töhnästä
Erkin kommentti: Jutun paras osa on kommentit: Jos jäsenistö valitsee näistä kahdesta kumman hyvänsä niin kannatus eikun laskee vaan.
Tuon nuorisisäätiön metkut on aina tapetilla ja tämän tyttösen riippakivi on oma mies joka on mikä lie lahokantoinsinööri.
Täytyy aina muistaa se esteellisyys tämän tyttösen touhuissa.

Tytti Tuppurainen: ”Ei riitä, että kansanvalta toteutuu Suomessa”
Erkin kommentti: Jutun kommenteissa on kerrottu totuus asiasta: Tytti kerjää nyt verta nenästä. Siis meidän suomalaisten nenästä. Kovasti jos ryhtyy oppimestaroimaan toisten asioissa, seuraa siitä kyllä aina vaikeuksia. Vaikka ainakin omasta mielestään olisi oikeassa. Voi olla, että seurauksena on vaan Suomen joutuminen meille paljon tärkeämmissä asioissa sivuraiteelle. Siitä pitävät nämä kohteeksi joutuneet isommat ja tärkeämmät maat huolen.
Olen sopinut europarlamentaarikko Teuvo Hakkaraisen kanssa jatkotoimet asiassa. Jos ja kun Hakkarainen hoitaa asian niin se teko jää Suomen historiaan kultaisin kirjaimin. SUOMI PALAUTETTIIN OIKEUSVALTIOIDEN JOUKKOON.

Rkp:n puheenjohtaja ja oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin mukaan hallitusohjelman kirjaus ruotsin pakollisuuden palauttamisesta on yhtä sitova kuin muutkin ohjelman kirjaukset. Henriksson kertoo aiheesta Lännen Median haastattelussa, jonka on julkaissut muun muassa Turun Sanomat.
Anna-Maja Henriksson LM:lle: Pakollinen ruotsi palautetaan
Erkin kommentti: mitä sanoo keskusta asiasta. Aivan justiinsa sama mitä sanoo, niin keskustan kannatus laskee.

Niinistö Isis-vaimoista: ”Heidän on ollut mahdotonta välttyä tietämästä, mitä kaikkea Isis on operoinut”
Erkin kommentti: olenNiinistön kanssa samaa mieltä. Kysymys on siitä, että he ovat osallisia ISIS:in rikoksiin. Heidät on tuomittava osallisuudesta rikoksiin. Se tarkoittaneen vähintäänkin elinkautista ja tuomio annetaan siellä missä rikokset ovat tapahtuneet niin kuolelmantuomiokin on mahdollinen.

Orjakauppaa, joukkoraiskauksia, kansanmurha, julkisia mestauksia... Isis-järjestön islamilaisen kalifaatin hirmuteot ovat kuin pahimmasta kauhuelokuvasta. Lyhyen aikaa elänyt "Isis-valtio" oli ehkä 2000-luvun alun hirvittävin yhteiskuntakokeilu. Ongelmana on, että naiset ovat olleet mukana Isis-järjestön toiminnassa ja heidän epäillään syyllistyneen rikoksiin. Rikosten tutkiminen Suomessa olisi äärimmäisen vaikeaa ja koska rikokset ovat todennäköisesti tapahtuneet Syyrian tai Irakina alueella, näiden maiden viranomaisilla tulisi olla oikeus suorittaa tutkinta ja jakaa oikeutta. Lasten erottaminen vanhemmistaan ja tuominen Suomeen on myös lähes mahdotonta tai ainakin erittäin hankalaa.
Vihan valtakunta

Ulkomaan uutiset

Britannian ulkoministeri Jeremy Hunt ilmoitti tänään, että Britannia vastaa Iranin toimiin Hormuzinsalmessa lähettämällä alueelle lisää sota-aluksia.
Hunt ei maininnut lähetettävistä aluksista yksityiskohtaisesti. Aluksien tehtävänä on suojella alueella liikkuvia brittialuksia.
Britannia on aiemmin lähettänyt alueelle ainakin brittilaivaston uudenaikaisimman hävittäjäaluksen HMS Duncanin ja fregatti HMS Kentin
(siirryt toiseen palveluun)
. Hormuzinsalmella on jo suojelutehtävissä fregatti HMS Montrose.
Britannia vastaa Iranin toimiin Hormuzinsalmessa – Lähettää alueelle lisää sota-aluksia ja alkaa koota eurooppalaista laivasto-osastoa

Istanbulin kuvernöörin toimisto ilmoitti maanantaina, että kaikkien Istanbulissa "pimeästi" asuvien syyrialaisten tulee lähteä Istanbulista kuukauden sisällä.
Ne jotka eivät lähde vapaaehtoisesti 20. elokuuta mennessä, viedään sisäministeriön osoittamiin muihin maakuntiin Turkissa, kuvernöörin kanslia sanoi tiedotteessaan.
Tämä voi tarkoittaa kymmenien tuhansien syyrialaisten pakkosiirtämistä Istanbulista. Viranomaiset ovat arvioineet, että Istanbulissa olisi 540 000 rekisteröityneen syyrialaisen lisäksi jopa saman verran rekisteröitymättömiä.Istanbulin kuvernööri häätää "pimeästi" kaupungissa asuvat syyrialaispakolaiset – kuukausi aikaa lähteä

Vauraat ja vehreät Chilternsin kukkulat Lontoon länsipuolella ovat koti Britannian aktiivisimmille konservatiivien paikallisjärjestöille. Amershamin jaoston perinteisissä kesäjuhlissa on puolueen johtajavalinnan kynnyksellä vain yksi puheenaihe.
Paikallisjärjestön puheenjohtaja Carl Jackson on varma siitä, että Britannian uuden pääministerin nimi on Boris Johnson.Konservatiivit toivovat Boris Johnsonista maan yhdistäjää – pääministerikisan ennakkosuosikki voi kuitenkin syventää Britannian kahtiajakoa

Syyrian kapinallisten hallitsemassa Idlibin maakunnassa on kuollut ainakin 20 ihmistä ilmaiskuissa, sanovat pelastajat ja alueen asukkaat.
Syyrian sotaa seuraavan tarkkailujärjestön mukaan yli 30 ihmistä haavoittui.
Iskut tapahtuivat tiheästi asutetussa Ma'arrat an-Numanin kaupungissa Idlibin maakunnan eteläosassa. Pelastajien mukaan niiden tekijä on joko presidentti Bashar al-Assadin hallinto tai sitä tukeva Venäjä. Al-Assadin tai Venäjän joukot tekivät jälleen verisen ilmaiskun torille Syyriassa – "Ruumiita lojuu kaduilla"

Talousuutiset

Antti Rinteen (sd.) hallituksen hallitusohjelmassa
(siirryt toiseen palveluun)
on verotuksen ja sosiaaliturvan uudistamisen kohdalla pari mielenkiintoista ja uudelta kalskahtavaa sanaa: työtulotuki ja negatiivinen tulovero.
Miltä kuulostaisi tällainen: jos tulot ovat kovin pienet, niistä ei menisi veroa vaan verottamisen sijaan valtio maksaisi palkansaajalle palkanlisää, jotta ainakin tietty minimitoimeentulo toteutuisi?Unohda maailmaa kiinnostanut perustulokokeilu, Rinteen hallitus ajaa negatiivista tuloveroa ja työtulotukea – mitä ihmettä ne ovat?

Ison pörssiyhtiön toimitusjohtaja sai viime vuonna noin 48 kertaa enemmän korvauksia kuin tavallinen palkansaaja, käy ilmi Helsingin Sanomien selvityksestä
(siirryt toiseen palveluun)
. Vuonna 2010 ero oli 37-kertainen.
Eroa ovat kasvattaneet osakepalkkiot mutta myös toimitusjohtajien peruspalkkojen korotukset. Selvityksen mukaan toimitusjohtajien kiinteät peruspalkat ovat nousseet 20 prosenttia vuodesta 2010. Samalla ajanjaksolla tavallisen palkansaajan peruspalkka nousi 14 prosenttia.
Helsingin Sanomat on seurannut samojen noin 40 ison pörssiyrityksen toimitusjohtajien palkitsemista vuodesta 2005 alkaen peruspalkkojen ja rahabonusten osalta. Vuonna 2010 seurantaan otettiin mukaan kokonaispalkitseminen eli osakesidonnaiset bonukset ja lisäeläkemaksut.
HS: Ison pörssiyhtiön pomo tienasi viime vuonna 48 kertaa enemmän kuin tavallinen palkansaaja

Urheilu-uutiset

Australialaisuimari Mack Horton on joutunut myrskynsilmään protestistaan kiinalaisvoittaja Sun Yangia vastaan. Kiinalaisfanit ovat haukkuneet Hortonin pystyyn sosiaalisessa mediassa.
MM-hopeamitalistin protestin jälkimainingit menivät todella rumiksi: kiinalaisfanit ovat uhanneet Hortonin ja hänen perheenjäsentensä henkeä sosiaalisessa mediassa

Suomen yleisurheilijat keräsivät tänä vuonna historiallisen vähän mitaleita alle 20-vuotiaiden ja alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa. Asia varmistui, kun alle 20-vuotiaiden Suomen kisajoukkueen viimeiset urheilijat, keihäänheittäjät Sofia Pölkky ja Julia Valtanen jäivät jatkokierrosten ulkopuolelle finaalissa.
Suomen yleisurheilijat nappasivat kaikkien aikojen vähiten mitaleita vanhempien nuorten EM-kisoissa – ainoat mitalit korkeushyppääjiltä

Maailmalla tapahtuu

Apollo 11 matkasi Kuuhun 50 vuotta sitten. Vuonna 1969 astronautti Neil Armstrongista tuli ensimmäinen ihminen Kuun kamaralla. Tuolloin hän lausui myös historialliset sanansa: "Tämä on pieni askel ihmiselle, mutta jättiläisharppaus ihmiskunnalle."Nasan taltiointi tästä historiallisesta tapahtumasta on katsottavissa Yle Areenasta sunnuntaina kello 5.40 alkaen. Neil Armstrong astui Kuun pinnalle 50 vuotta sitten – katso täältä ensiaskeleet Kuun kamaralla
Kainuun rajavartioston valvontakamera nappasi Kuusamossa viime lauantaina ainutlaatuisen kuvan, jossa karhu hyökkää hirven niskaan kiinni.
Yleisjohtaja Jussi Voutilainen Kainuun rajavartiostosta kertoo, että rajavartioston liiketunnistimella varustettu kamera tallensi harvinaisen kuvan.
Rajavartiosto jakoi kuvan Twitterissä.
Kainuun rajavartiosto sai hurjan kuvan Kuusamosta: Näin karhu käy hirven kimppuun

KONSULI Kristina Kantenius Suomen Teheranin-lähetystöstä vahvistaa kansainvälisten uutistoimistojen tiedot, joiden mukaan Latvia on pyytänyt Suomen apua Iranin pidättämällä säiliöaluksella palvelevan merimiehensä kohtalon selvittämisessä. Uutistoimisto AFP:n mukaan kyseessä on Britannian lipun alla seilaavan Stena Impero -aluksen ensimmäinen perämies.
Suomen lähetystö selvittää Iranin pidättämän säiliö­aluksen latvialaisen perämiehen kohtaloa: alus on yhä satamassa Iranissa

Yle Areena

Dokumentti luotaa nelinkertaisen olympiavoittajan uran ja elämän painopisteet. Mikä teki Virénistä aikansa ylivoimaisimman juoksijan? Entä mitä Virén pohtii 70-vuotissyntymäpäiviensä kynnyksellä urastaan ja elämästään?
Henkilökuva nelinkertaisesta olympiavoittajasta

7.13 Ukrainan parlamenttivaalit 7.17 Virkamiehiin kohdistuva maalittaminen 7.43 Mehiläisparvia liikkeellä 7.47 Avaruusturisti odottaa kuulentoaan 8.18 Moderni pitsinnyplääjä koristelee vaikka tennarit 8.44 Jälkihiki
Ylen Aamu-tv
Erkin kommentti: Lähetin palautetta Aamu-teeveen toimittajille ja kerroin miksi maalittamista tapahtuu. Kysymys on virkamiesten rikollisesta toiminnasta. Aamu-teen toimittajat kuitenkin vaikenevat asiasta. MIKSI?

Youtube

Käristyskupolin paluu: kuinka korkeita lämpötiloja tiedossa?

Mielipiteet

Husu Hussein: ”Kaikki Persut ja niiden äänestäjät/kannattajat ovat rasisteja.”
Pitkään olen kuunnellut eri henkilöiltä ja tahoilta rasistisyytöksiä pelkästään puoluekantani vuoksi. Olen jättänyt moiset huutelijat omaan arvoonsa. Valitettavasti Husu Husseinin rasistisyytös kaikkia perussuomalaisia ja heidän äänestäjiään kohtaan sai aikaan muutaman illan harkinnan ja sen pohjalta tutkintapyynnön poliisille. Joukkokannetta ei voi syytöksen pohjalta nostaa, mutta yksityishenkilönä sen voin tehdä. Hussein näyttäköön toteen syytöksensä, jos siihen todisteita löytää.
Husu Husseinin twiitti perussuomalaisista

Kotimaan matkailu

Talvista taidetta Kalajoen Hiekkasärkillä 2

Kalajoen Hiekkasärkkien talvea 1

Kalajoki Hiekkasärkät

Ulkomaan matkailu

Salzburg Vacation Travel Guide | Expedia

Vienna Vacation Travel Guide | Expedia

Musiikki

Ave Maria Schubert Liszt Valentina Lisitsa

Franz Liszt: Liebestraum cello and piano

Beethoven : Sonata No.14 Op.27 No.2 ("Moonlight") / Valentina Lisitsa

Johann Sebastian Bach, Sonata II BWV 1003, Fuga

Loppukevennykset

Selvityksen pohjana käytettiin al-Taeen julkista LinkedIn-profiilia, joka vastaa käytännössä sähköistä ansioluetteloa. Eduskuntasivuilleen linkitetyssä LinkedIn-profiilissaan al-Taee kertoi suorittaneensa alemman korkeakoulututkinnon Suomessa ja Isossa-Britanniassa sekä kaksi ylempää korkeakoulututkintoa Puolassa. Lisäksi al-Taee kertoi, että hänellä on loppututkinto kansainvälisistä suhteista ja diplomatiasta.
Iltalehden selvityksen perusteella tämä ei pidä paikkaansa. Al-Taee on vähintäänkin kaunistellut ansioluetteloaan. Diplomista ei löytynyt tietoa
Metropolia-ammattikorkeakoulun mukaan al-Taee opiskeli Metropoliassa ja valmistui liiketalouden koulutusohjelmasta vuonna 2010. Kyseessä on alempi korkeakoulututkinto, tradenomi (AMK). Al-Taeen opinnäytetyö käsitteli federalismia Irakissa. Al-Taee suoritti osan opinnoistaan Lincolnissa Isossa-Britanniassa, joten kyseessä on niin sanottu kaksoistutkinto (Double Degree).
Kansanedustaja Hussein al-Taee ilmoitti vääriä tietoja koulutukseensa liittyen - väitti suorittaneensa kaksi yliopistotutkintoa Puolassa

Kuntoilu

Ciara - Level Up CARDIO FAT BURN WORKOUT ROUTINE

Increase Squat Mobility FOREVER!

15 MIN UPPER BODY WORKOUT (No Equipment & Beginner Friendly) https://www.youtube.com/watch?v=BMLhJvhWZ0E

Liikunta ja terveys

Verenpaine 143/84, 61 pulssi , Paino 109,0 kg. Jumppa 20 /3650 min, kuntosali 0 / 3900 min, kävely 0 / 371 km , uinti 600 / 27000 m, pyöräily 20 /1485 km


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti