torstai 13. elokuuta 2020

PE 14.08.2020 Asko Keränen ja Sulo Heiskari

 

Olen joutunut kärsimään Suomen valtion kidutuksesta jo lähes 26 vuotta. Keskeinen asia on se, että entinen opettajakaverini, entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen jätti valituksen tekemättä PR-Teollisuus Oy:n konkurssiasiassa Vaasan hovioikeudelle. Näin väärä konkurssipäätös jäi voimaan ja sitä rikolliset ovat käyttäneet hyväkseen uusien väärien päätösten aikaansaamiseksi aina tähän päivään saakka. Näitä muita rikolliseksi epäiltyjä  ovat syyttäjä Sulo Heiskari, asianajaja Hannu Maskonen, asianajaja Antti Latola, varatuomari Paavo M. Petäjä, silloinen asianjaja Asko Keränen sekä laaja joukko poliiseja, syyttäjiä ja eri oikeusasteiden tuomareita ja laillisuusvalvojia. Syyttäjä Sulo Heiskari on pieni mies, mutta suuri r-tekijä.. Kysymys kiistattomasta kidutusrikoksesta. Keränen ja Petäjä ovat tunnustaneet tekonsa. Poliisi ja tuomioistuimet eivät ota todistuksia vastaan.

Juristi Asko Keräsen talousrikosoikeudenkäynti yllätti syyttäjän ja tuomarin – Keränen tunnusti kaiken heti kättelyssä

https://mvlehti.net/2016/10/18/juristi-asko-kerasen-talousrikosoikeudenkaynti-yllatti-syyttajan-ja-tuomarin-keranen-tunnusti-kaiken-heti-kattelyssa/


TO 26.03.2020 Olenko minä virkamieselätti?

https://kalajokinen.blogspot.com/2020/03/to-26032020-olenko-mina-virkamieselatti.html?fbclid=IwAR26rrfeJ2PbtkWJzpR0W6aTeEs7VUs9t9g_O6bcRqUz317JPdsCYcjebgA


Tässä on syntymäkotini Rautiossa. Olen syntynyt kotona.


Syntymäkotini vieressä on ollut tämä talo, mikä siirrettiin Typpöön ja se myöhemmin toimi Typpön postina. Talon on aikanaan rakentanut Taito Alatyppö. Tuossa talossa asui vuonna 1943 inkeriläinen perhe. Talon siirto on tapahtunut tämän jälkeen.

Inkeriläiset

https://fi.wikipedia.org/wiki/Inkeril%C3%A4iset

Tässä on pari perhekuvaa 1950-luvulat Martti ja Saima Ahon perheestä

Tässä kuvassa 3-vuotias Erkki Aho


Tässä kuvassa Matti Väliverronen, Olli Aho, Keijo Nivala ja Erkki Aho. Tuossa kuvassa olen 4-5-vuotias.

Vaatteet ostettiin aina pari numeroa liian isot jotta oli kasvamisen varaa.

Talvella teimme lumilinnoja ja lumiukkoja. Kuva Keskiverrosen talon pihalta eli Veikko Murtonimen talon pihalta.

1950-luvulla saimme myös riistaruokaa, koska isäni oli innokas metsämies.

1950-luvun leikkikaluista muistan käpylehnät. Lelut valmistettiin usein materiaaleista, joita löytyi luonnosta. Hyvä esimerkki on käpylehmä, perinteinen leikkikalu, jonka tarvikkeet eivät maksa mitään. Isommat auenneet kuusen kävyt olivat sonneja, aukeamattomat lehmiä ja vihreät männynkävyt lampaita, Niiden aitaukset tehtiin risuista.

Pajupilli on kevään leikkikalu. Pajupilli on pajusta valmistettu pieni huilu. Paras aika pajupillin valmistamiselle on touko-kesäkuussa, jolloin paju on pehmeää ja siitä saa kuoren irti kokonaisena. Saippuakuplien puhaltelu on hauskaa puuhaa, varsinkin kesällä. Keppihevonen oli myös leikeissä mukana. Kaikkein helpoimmalla keppihevosen saa askarreltua vanhasta villasukasta.

Asetetaan 10 tikkua laudalle, valitaan yksi tikuttajaksi eli etsijäksi. Joku polkaisee lautaa niin, että tikut lentävät mahdollisimman pitkälle ja hajalleen. Tikuttaja käy keräämään tikkuja, muut menevät piiloon. Kerättyään tikut laudalle etsijä huutaa: “10 tikkua laudalla!” ja rupeaa etsimään. Löydetyt huudetaan pois laudan luona olevaan “pesään”. Joku leikkijöistä yrittää huomaamattomasti pelastaa nähdyt “pesässä” olevat. Pelastus tulee, jos leikkijä ehtii polkaista laudalta tikut ja huutaa: “10 tikkua laudalta!” Kaikki menevät taas piiloon ja etsijä kerää tikut ja leikki jatkuu kuten alussa. Kun kaikki on löydetty “pesään”, joutuu ensimmäiseksi löydetty tikuttajaksi eli uudeksi etsijäksi.

VIIMEINEN PARI UUNISTA ULOS Tähän ulkoleikkiin tarvitaan pariton määrä leikkijöitä. Leikkijät asettuvat parijonoon. Pariton leikkijä on kiinniottaja, joka menee seisomaan jonon eteen, selkä parijonoon päin ja huutaa ”Viimeinen pari uunista ulos!” Silloin viimeisenä oleva pari lähtee juoksemaan jonon eri puolilta kiertäen jonon etupuolelle. Edessä oleva pariton yrittää saada toisen juoksijoista kiinni ennen kuin takaa-ajettavat ehtivät koskettaa toisiaan. Jos pari ehtii tavoittaa toisensa, he palaavat jonoon ensimmäiseksi pariksi. Jos kiinniottaja ehtii saada toisen juoksijoista kiinni, heistä tulee uusi pari jonon etupäähän ja yksin jääneestä juoksijasta tulee uusi huutaja.

RUUTUHYPPELY Maahan piirretään ruudukko (kepillä hiekkakentälle tai katuliidulla asfaltille), jossa on kymmenen laatikkoa. Päässä on kääntöpaikka eli kaksi ruutua vierekkäin. Hyppääjä heittää kiven yhteen ruutuun ja hyppii yhdellä jalalla ruudusta ruutuun. Ei saa astua siihen ruutuun, jossa on kivi. Ruudukon päässä käännytään ympäri ja hypitään takaisin. Paluumatkalla napataan kivi mukaan astumatta siihen ruutuun. Jos astuu kiven sisältämään ruutuun, hyppyvuoro siirtyy seuraavalle. Kilpailun voittaa se, joka on heittänyt kiven jokaiseen 10 ruutuun ja sen jälkeen aina hyppinyt ruudut läpi.

Lisäksi leikimme piilosta ja pumsotaa. Koska urheilukenttä oli lähellä niin leikimme urheilukentällä aika paljon juosten ja pienen kuulan kanssa. En muista kuulalla suoritetun leikin nimeä, mutta se alkoi oikean käden kuulan työnnöllä, sitten oli vasemman käden kuulantyöntö, oikealla kädellä kuulan heitto, vassemmalla kädellä kuulan heitto, tukautta kajdellä kädellä kuulan heitto, selän yli kuulan heitto eli selkä köyrissä selkä suoristaen jne. Viimeinen laji oli kikka eli kuulan heitto jalkojen välistä.

Kalajoki

Kalajoen kaavoituspäällikkö irtisanoutui – Virka tulee haettavaksi elokuun loppuun mennessä

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/599413

Kalajoen kaupungin kaavoituspäällikkö Nina Marjoniemi on irtisanoutunut tehtävästään 30. heinäkuuta päivätyllä hakemuksella. Irtisanoutuminen astuu voimaan 30. syyskuuta. Marjoniemi perustelee eroa toisen työnantajan palvelukseen siirtymisellä. Hän kiittää kaupunkia saamastaan tuesta ja luottamuksesta irtisanoutumiskirjeessään.

Kaupunginhallitus myönsi eron Marjoniemelle. Kaavoituspäällikön virka julistetaan haettavaksi 30. elokuuta mennessä.

Erkin kommentti: Kalajoella tuulee aina, sanotaan. Kaavoituspäällikön paikkakin on osoittaunut tuuliseksi paikaksi. Mitä sanovat kapunginvaltuutetut?

Kalajoen kaupunginhallitus myönsi erot Säterille ja Valikaiselle

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/599419

Kalajoen kaupunginhallitus myönsi Meri Säterille (vihr.) eron henkilöstöjaoston jäsenen ja varapuuhenjohtajan tehtävistä. Ero astui voimaan heti.

Kaupunginhallitus valitsi Säterin tilalle henkilöstöjaostoon Heidi Alhon ja nimesi hänet myös varapuheenjohtajaksi.

Lisäksi kaupunginhallitus myönsi eron Esko Valikaiselle (kok.) valtuuston varajäsenen ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin yhtymävaltuuston jäsenen tehtävistä. Valtuustossa kokoomuksen ensimmäinen varajäsen on Valikaisen eron myötä Suvi Puhto. Valtuusto puolestaan nimeään sairaanhoitopiirin yhtymävaltuuston jäsenen Valikaisen tilalle

Itse asiassa kuultuna: Jukka Uunila (otteita)

https://areena.yle.fi/1-50114832

Urheilun voimahahmo, kauppaneuvos Jukka Uunila (s. 1923) kertoo toiminnastaan Suomen Urheiluliiton, keskusjärjestö SVUL:n ja Suomen Olympiakomitean johdossa. (28.4.1994)

Alueuutiset

Kolmen auton kolarin pe­las­tus­työt Ni­va­las­sa sul­ke­vat Kok­ko­lan­tien on­net­to­muus­pai­kan koh­dal­la – kaksi hen­ki­löä sai ko­la­ris­sa vakavia vammoja

https://www.kaleva.fi/kolmen-auton-kolarin-pelastustyot-nivalassa-sulkev/2781554

Kaksi henkilöautoa ajoi nokkakolarin Nivalassa Kokkolantiellä torstai-iltapäivänä noin kello 17. Onnettomuudessa oli osallisena myös kolmas henkilöauto, joka ajoi onnettomuushetkellä nokkakolarin ajaneen auton takana. Auton kuljettaja yritti väistää nokkakolarin ajaneita autoja, jolloin auto törmäsi valaisinpylvääseen, joka katkesi keskeltä.

Pikapotkut! Miika Juntunen sai lähteä KPV:stä – ”Mediakohu aiheutti sopimuksen purkamisen”

https://www.iltalehti.fi/veikkausliiga/a/10743652-4c05-4b9d-b3ca-03f94e5cfe2c

Kokkolan Pallo-Veikot kertoo Twitterissä, että joukkuetta puolitoista viikko valmentanut Miika Juntunen on siirretty sivuun joukkueen valmentajan paikalta.

Kotimaan uutiset

THL: Suomessa 41 uutta koronatartuntaa – katso tilanne eri kunnissa

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006600606.html

THL suosittaa Suomeen kasvomaskeja yli 15-vuotiaille – näissä tilanteissa maskia tulisi THL:n mielestä käyttää

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006600818.html

TERVEYDEN ja hyvinvoinnin laitos (THL) suosittaa, että suomalaiset käyttäisivät kasvomaskeja joukkoliikennevälineissä ja muissa tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista.

Maskien käyttösuositus on kansallinen, mutta sitä toteutetaan alueellisen koronavirustilanteen mukaan. THL suosittelee maskien käyttöä niissä sairaanhoitopiireissä, joissa on esiintynyt koronavirustartuntoja viimeisen kahden viikon aikana.

Keskusta järjestää puoluekokouksensa poikkeuksellisesti hajautettuna maakuntiin

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006600725.html

KESKUSTAN puoluehallitus on päättänyt järjestää syyskuun alussa pidettävän puoluekokouksensa alueellisesti hajautettuna, puolue tiedottaa. Syynä on koronaepidemian aiheuttama epävarmuus.

Kokouksessa valitaan puolueelle uusi puheenjohtaja. Nykyisen puheenjohtajan Katri Kulmunin ovat haastaneet tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko, kansanedustaja Petri Honkonen ja yrittäjä Ilkka Tiainen.

LM: Keskustaministerit tilasivat 20 000 euron konsultoinnin Harri Saukkomaalta – soten uhkakuvaksi nimettiin Jan Vapaavuori

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/48bb7215-4d62-4f5c-9809-8890c90f9e74

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk) sekä kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen (kesk) tilasivat huhtikuussa 2018 sote- ja maakuntauudistuksen tueksi kriisiviestintäpalveluita Harri Saukkomaan Tekiriltä, kertoo Lännen Media.

Ulkomaan uutiset

Val­ko-Ve­nä­jäl­lä pi­dä­tet­tiin yöllä 700 mie­len­osoit­ta­jaa – pro­tes­tit jat­ku­vat vä­ki­val­las­ta huo­li­mat­ta

https://www.kaleva.fi/valko-venajalla-pidatettiin-yolla-700-mielenosoitt/2781033

Presidentinvaalien väärentämistä protestoivat lakot leviävät Valko-Venäjän tehtaissa

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006600908.html

Historiallinen läpi­murto” – Israel ja Arabi­emiraatit pääsivät sopuun Trumpin johdolla, Israel keskeyttää alue­liitokset Länsi­rannalla

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006601136.html

ISRAEL ja Arabiemiraatit ovat solmineet historiallisen sopimuksen, joka normalisoi maiden väliset suhteet. Sopimuksessa todetaan, että Israel keskeyttää suunnitelmansa liittää osia Länsirannasta.

Aiemmin mailla ei ole ollut diplomaattisia suhteita.

Ykköskyttä” rikkoo lasikattoja – tällainen on Yhdysvaltain varapresidentiksi pyrkivä Kamala Harris

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006601220.html

KUN KALIFORNIAN senaattori Kamala Harris, 55, ilmoitti tammikuussa 2019 osallistuvansa demokraattipuolueen esivaaleihin, hän asemoi itsensä kansaa yhdistäväksi presidenttiehdokkaaksi, joka vetoaisi yhtä aikaa nuoriin ja edistysmielisiin, mutta samalla myös maltillisiin äänestäjiin.

Kampanja sai lentävän lähdön, jonka myötä Harrisia ehdittiin veikkailla jo kisan kärkipaikoille. Liki vuotta myöhemmin, joulukuussa, kampanja karahti kuitenkin kiville sekä rahapulan että tukijoiden puutteessa.

Talousuutiset

Työeläkeyhtiöiden puhe vastuullisuudesta loppuu, kun pitäisi kertoa ikävistä asioista

https://www.hs.fi/talous/art-2000006600678.html

Ulkoministeriölle 1,3 miljardia, kehitysyhteistyön osuus 66% (Adrenaliinivaroitus!)

https://www.extrauutiset.com/ulkoministeriolle-13-miljardia-kehitysyhteistyon-osuus-66-adrenaliinivaroitus/?fbclid=IwAR29zmEG5ZgWrXbUPfelgDtcUOKfCmrYzCnVK9cQXxlBuZHfEa9rxeCM7F0

Urheilu-uutiset

Yhtä todennäköistä kuin suomalainen kuulento nyt – näin kovia Suomen viestimiehet olivat 1970-luvulla

https://www.is.fi/yleisurheilu/art-2000006600983.html

JHT kausi 2020-21 - haastattelussa Jani Nurkkala

https://www.youtube.com/watch?v=_wee6raMjsg

Paavo Nurmi Games, Turku | Highlights

https://www.youtube.com/watch?v=KVxhSwetYRk

Annemari Kiekara juoksi Suomen mestariksi 11 vuoden tauon jälkeen: ”Saa olla kiitollinen, että on terveenä”

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006601288.html

Maailmalla tapahtuu

Rekka jäi jumiin sillan alle Tek­no­lo­gia­ky­läs­sä Oulussa

https://www.kaleva.fi/rekka-jai-jumiin-sillan-alle-teknologiakylassa-oul/2781169

Kahta ou­lu­lais­po­lii­sia syy­te­tään murhan yri­tyk­ses­tä, syy­tet­tä ajaa kym­me­nen vuotta sitten kiin­ni­otet­tu mies – Lauri Nikula: "Päätös on haas­tet­tu moneen ker­taan, ja siitä huo­li­mat­ta mennään kä­rä­jil­le"

https://www.kaleva.fi/kahta-oululaispoliisia-syytetaan-murhan-yrityksest/2764788

Erkin kommentti: Miksi nettipoliisi haluaa käydä oikeutta mediassa – Kalevassa ?

Ulos heitetty mies ampui toista miestä kahdesti baarin sisäpihalla – poliisi tutkii tapon yrityksenä

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a7ab8332-cf42-4a72-86ce-24075138a065

Lounais-Suomen poliisi kertoo eilen 13. elokuuta Salossa tapahtuneesta ampumavälikohtauksesta.

Ammuskelu tapahtui noin kello 22:50 aikaan paikallisen baarin sisäpihalla. Hätäkeskukseen oli tullut ilmoitus laukauksista baarin pihalla, ja että tekijä oli poistunut paikalta.

Baarin järjestyksenvalvoja kertoi poliisille riidan alkaneen baarin sisätiloissa, jolloin hän oli poistanut riidan toisena osapuolena olleen pariskunnan ulos rauhoittaakseen tilannetta.

Toinen seurue oli sillä välin poistunut ulko-ovesta baarin sisäpihalle. Baarista poistettu mies pääsi tunkeutumaan takaisin sisälle baariin ja sitä kautta sisäpihalle toisen pariskunnan perään.

Pian tämän jälkeen järjestyksenvalvoja oli kuullut laukauksia. Poliisin saapuessa paikalle selvisi, että mies oli ampunut toista miestä vatsaan ja käsivarteen, ja ehtinyt poistumaan paikalta.

Mielipiteet

Kommentti: Vanhanen pelastaakin Sanna Marinin hallitusta eikä Suomen taloutta – onko ministeri sittenkin ”lammas lampaan vaatteissa”?

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006601176.html?fbclid=IwAR0OndckLsqenuL0WqXmPpb5KvukkVBme5BEROVTeyVnXATMI8fyERUa7ws

Valtiovarainministeri Matti Vanhasen (kesk) budjettilinjauksia on odotettu kuin kuuta taivaalta. Turhaan. Ministerin itsesuojeluvaisto näyttää toimivan, kirjoittaa pääkirjoitustoimittaja Timo Paunonen.

JOPA kokoomus hehkutti oppositiossa, että Katri Kulmunin valtiovarainministerinä korvannut Vanhanen on Suomen talouden takuumies. Hirvittävän velkaantumisen vastapainoksi Vanhanen ajaa budjettiin tarvittavat työllistämistoimet ja aloittaa julkisen talouden sopeuttamisen, jotta velat saadaan maksettua.

Näin luultiin.

Luulo ei ole tiedon väärti.

Erkin kommentti: Olen kritisoinut Matti Vanhasen valintaa valtonvarainministeriksi, koska katsoin, ettei hän ehdi hoitamaan valtionvarainministerin tehtaviä omien kiireidensa kuten esimerkiksi omantalon rakentaminen samaan aikaan sekä riiustelu. Lisäksi Vanhanen on 65-vuotias vakavista sairuksista kärsivä mies. Nyt tulos on nähtävissa Vanhanen on leipäpappi, joka ajaa SDP:n asiaa niin kuin koko Keskusta mnisteriryhmä. Kepu pettää aina!

Näkökulma: Marinin hallitus on valinnut vastuuttoman velkaantumisen tien

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e1f0e8cf-2731-4165-a553-ebad0efa2ebb

Silti jokainen ymmärtää, mikä riski sisältyy siihen, kun Suomenkin velan korko lähtee joskus nousuun. Silloin ei puhuta vuoden 2010 kahden miljardin euron korkomenosta vaan helposti kaksinkertaisesta summasta ja ylikin. Hallitus on jättämässä karmivaa perintöä tuleville sukupolville.

Kommentti: Tämä on syy, miksi Sanna Marin pysyy Krista Kiurun takana, vaikka muut ihmettelevät sekoilua

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006600573.html

VIIME JOULUKUUSSA Sdp:n puoluevaltuusto kokoontui eduskunnan Pikkuparlamenttiin päättämään, kummasta tulee uusi pääministeri eromaan joutuneen Antti Rinteen (sd) tilalle: Marinista vai eduskuntaryhmän puheenjohtajasta Antti Lindtmanista (sd).

Tilanne oli tiukka. Lopulta Marin voitti Lindtmanin äänin 32–29.

Tarvittavat äänet Marinille junaili juuri Kiuru, joka oli yrittänyt muutenkin jo aikaisemmin tiputtaa Lindtmanin eduskuntaryhmän puheenjohtajan paikalta. Ilman Kiurua Lindtman olisi voittanut, moni Sdp:ssä uskoo.

YKSI RATKAISEVA ääni tuli, kun Kiuru painosti Rinteen hallituksesta omistajaohjausministerin paikalta eroamaan joutuneen ja sairauslomalle jääneen Sirpa Paateron (sd) paikan päälle Kotkasta Helsinkiin äänestämään Marinia – siis sairauslomalta!

Puoluevaltuustossa Kiuru otti vastaan, kehui ja painosti tarvittavat edustajat, ja – simsalamib! – Marin voitti niukasti kolmen äänen erolla.

Ilman Kiurua temppu ei olisi onnistunut.

Ja kiitostakin tuli: edellishallituksesta eronnut Paatero parani kuin taikaiskusta ja pääsi Marinin hallituksen kuntaministeriksi.

Pääkirjoitus: Sanna Marinin hallitus luo itse epävarmuutta ja kaaosta koronasyksyyn

https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/58a7d9de-e732-47fd-9350-bff551c4bf7a

Esimakua tulevasta saatiin ehkä jo tiistai-iltana, kun Turun lentokentälle laskeutui lento Pohjois-Makedonian Skopjesta. Edellisellä Skopjesta tulleella lennolla oli ollut peräti 26 koronaan sairastunutta matkustajaa. Tällä kertaa vastassa oli kaupungin tartuntatautilääkäri, joka kirjoitti kaikille karanteenimääräyksen.

Lain mukaan mahdolliset karanteenimääräykset on kirjoitettava henkilökohtaisesti. Yksittäinen Turkuun tuleva lento on vielä viranomaisten hallittavissa, mutta Helsinki-Vantaan tai satamien hoitaminen voi olla vaikeampi juttu.

Helsinki-Vantaan lentokentällä onkin jääty odottamaan hallituksen myöhempiä linjauksia. Suomen ja Ruotsin maarajalla Kiurun karanteenilinjauksista on oltu lähinnä kauhuissaan.

Jos joku kuvitteli, että hallituksen keskiviikkoinen iltakoulu olisi tuonut selvyyttä karanteenilinjauksiin, sai pettyä. Iltakoulun jälkeen esimerkiksi elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk) kertoi edelleen oudoksuvansa ajatusta pakkokaranteeneista.

Pääministeri Sanna Marin (sd) puolestaan sanoi, ettei hallitus voi edes linjata tai ohjeistaa karanteeneista, sillä se on terveysviranomaisten tehtävä. Toisaalta Marin sanoi hallituksen kyllä suunnittelevan tartuntatautilain muuttamista karanteenien osalta.

Syyskuun puoluekokous olisi laiton

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/paavovayrynen/syyskuun-puoluekokous-olisi-laiton/?fbclid=IwAR3tPTAjBdbMl3essu3wqCwiWsHf2VJ0asdiN4qNLKZaY6T8lyRvZIsFZ6M

Haastattelun lopussa Luukkanen kysyi, olisiko Keskustan puoluekokouksen pitämisellä syyskuun alussa riittävä legitimiteetti, laillinen oikeutus.

Vastasin, että legitimiteetti olisi hyvin heikko. Poikkeusolojen vuoksi puoluekokousedustajia ei ole voitu puolueen sääntöjen ja yhdistyslain mukaisella tavalla valita. Lisäksi varsinkin vanhempi väki arkailee tartuntavaaran vuoksi siihen osallistua.

Saman käsityksen olin esittänyt jo muun muassa 9.8. julkaisemassani blogissa Uhkapeliä kansalaisten terveydellä:

Jos puoluekokous korona-kriisistä huolimatta järjestetään, sen legitimiteetti on olematon. Tämä jättäisi pahoja jännitteitä puolueväen keskuuteen.

Kuntavaalien ehdokastilanne viittaa siihen, että parhaimmassakin tapauksessa jäämme kuntavaalien tuloksessa pahasti jälkeen edellisistä.

Ei olisi ihme, jos surkeasti sujuneen puoluekokouksen ja kuntavaalien kehnon tuloksen perusteella viisi puolueen piirijärjestöä vaatisi ensi kesäksi koolle ylimääräistä puoluekokousta vaihtamaan puolueen ylintä johtoa.

Kaikki järkisyyt puhuvat sen puolesta, että sääntömääräinen puoluekokous siirretään ensi kesään.”

Päätöksellä kokouksen lykkäämisestä ensi kesään on vahva laillinen oikeutus.

EU elvyttää nettomaksajat hengiltä

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/kalle-isokallio/eu-elvyttaa-nettomaksajat-hengilta/?fbclid=IwAR3Rn7NMj2Mjmw0TgKFHkZ4dTacKsDFJzi65bXDjmFxDm1oTF3GzCMMMfN4

Unionin jäsenmaista vain kymmenen on nettomaksajia. Muut rallattelevat käsi noiden tyhmyreiden kukkarossa.

Nyt sitten komissio ehdottaa, että ei kun lisää löylyä liki tuhannella miljardilla. Kutsuvat sitä naama vakavana elvytyspaketiksi. Suomelle se tarkoittaa yli kymmenen miljardin lisämaksuja. Ennestään meillä on jo toiset kymmenen miljardia kanissa Brysselin moolokin kidassa. Ne lankeavat maksuun, jos ja kun vaikka Kreikka ei selviä veloistaan. Miten se elvyttää Suomea, että otamme kymmenen miljardia lisää velkaa ja lähetämme sen Brysseliin?

Jyrki Lehtolan kolumni: Sinussa on jotain vikaa, jos et ole vihreä

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006600938.html?fbclid=IwAR1-t9ZF2SrTqmD5ytlm-y4-ZDu4yKIptJOhcRFBUWzX-HehyVt2djw4bJs

Kesäkokouksessa vaadimme tukien poistoa väärin eläviltä köyhiltä ja siten kannustimme heitä elämään paremmin, jos haluavat vielä joskus syödä.

Vaadimme myös muita töihin, jotta itse emme joutuisi tekemään niitä, vaan voisimme keskittyä miettimään, mitä kaikkea muuta toiset voisivat tehdä puolestamme. Vanhukset haluamme potkia ulos eläkeputkesta pesemään lattioitamme. Työperäiset maahanmuuttajat tuovat eksoottista väriä proletariaatin taistoon ja hymyilevät iloisina, kun huudamme ”Bitch! Unohdit nuolla tuon nurkan!”.

Yle Areena

Korona nousee taas

https://areena.yle.fi/1-50330906

Koronamäärät ovat kasvussa ja testit jumittavat. Kuka päättää uusista koronatoimista ja millä perusteilla? Studiossa pääministeri Sanna Marin (sd.) ja HUSin diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen. Koulut alkavat ympäri Suomen ja tuhannet lapset palaavat lähiopetukseen. Miten lasten opetus järjestetään turvallisesti koronaepidemian varjossa? Vieraina opetusministeri Li Andersson (vas.) ja Lounais-Suomen Rehtorit ry:n puheenjohtaja ja Kaarinan lukion rehtori Kimmo Laitinen. Juontajana Katri Makkonen. #yleastudio

Ruoan hintasota kiihtyy - onko kyse vain mainostuksesta?

https://areena.yle.fi/1-50597497

Ruoan hintakilpailu on kiihtynyt viime päivinä. Viimeisin hintasota alkoi viime viikolla, kun Lidl ilmoitti laskevansa satojen tuotteiden hintoja. Keskustelemassa kenttäjohtaja Arttu Laine SOK:sta, päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Ari Akseli Keskosta, Lidlin kaupallinen johtaja Mikko Forsström sekä Pellervon taloustutkimuksen tutkimusjohtaja Hanna Karikallio.

Youtube

Lähiruokaa.

https://www.youtube.com/watch?v=V16LkpaHsso

Eurooppa elpyy, mutta elpyykö Suomi? | Huuki Show Ep. 25

https://www.youtube.com/watch?v=IMDrFTPL5MI&fbclid=IwAR1I2808RsXB9UwDAbVVCr206dYui54DVndwCnOSNTP7wUgDD_T-D1HHeug

Huumori

Jopet-Show - Eversti

https://www.youtube.com/watch?v=5f9ODIKdt4Q

Jopet Show poikamies jo kolmannessa polvessa

https://www.youtube.com/watch?v=OIwX7O98MJk

Jopet Show se parhaiten nauraa joka Jopelle nauraa

https://www.youtube.com/watch?v=TvfO6g4gQJg

Jopet Show huominen on aina tulevaisuutta

https://www.youtube.com/watch?v=SSJBRG0d87w

Soome napsimehe laul

https://www.youtube.com/watch?v=Jdt5y4hM34c

Musiikki

Helene Fischer | Feliz Navidad (Live aus der Hofburg Wien)

https://www.youtube.com/watch?v=vXXARIBGtIc

Helene Fischer | Hallelujah (Live aus der Hofburg Wien)

https://www.youtube.com/watch?v=I234Q56Ra9w

Helene Fischer | Atemlos durch die Nacht (TV Auftritt Bambi 2014

https://www.youtube.com/watch?v=JJ7wBlYUJyY

Terveys

Watch This Before You Take Another Bite Of Watermelon

https://www.youtube.com/watch?v=QfH81HfbnEc

5 Best Foods For Prostate Health

https://www.youtube.com/watch?v=cJfWuXv3AuI

9 Foods That Naturally Cleanse Your Kidneys!

https://www.youtube.com/watch?v=yfhv8eopw_8

Kuntoilu

Yoga for Complete Beginners - Yoga Class (20 Minutes)

https://www.youtube.com/watch?v=0o0kNeOyH98

Yoga for your Back - Yoga Class (20 Minutes)

https://www.youtube.com/watch?v=DvOBVb-15OA

Yoga Stretches for Back Pain Relief, Sciatica, Neck Pain & Flexibility, Beginners Level Workout

https://www.youtube.com/watch?v=Q00u-60XM9Y

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti