perjantai 28. elokuuta 2020

LA 29.08.2020 Kaupunginjohtajan paikka avoinna ? ? ? ? ? !

 


Kalajoen kaupungin johtamistilanne on paljon huolestuttavampi kuin olen osannut arvioida. 17 kaupunginvaltuuston jäsentä on vaatinut kaupunginhallitukselta vastauksia seuraavaa kaupunginvaltuuston kokoukseen mennessä. Allekirjoittajien joukossa on valtuuston puheenjohtaja Miika Heikkilä ja valtuustoryhmien puheenjohtajat Kokoomuksessta Hanna Saari ja Vasemmistoliitosta Sirkka Alho. Epäilen, että Vihreiden , SDP:n, Kristillisten ja Perussuomalaisten ryhmien puheenjohtajille tuskin asiaa on edes esitetty allekirjoitettavaksi. Silmiin pistävää on se, että Keskustan valtuustoryhmän johtajan Eija Pahkalan allekirjoitus asiakirjasta puuttuu. Allekirjoittajien joukossa on myöe entinen kaupunginhallituksen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Raili Myllylä. Allekirjoittajien joukossa on koko kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto lukuunottamatta Antti Nikula ja Sami Salmua. Vihreiden Sami Salmua, jolle tuskin koko asiakirjaa on esitetty allekirjoitettavaksi. Vihreiden kanta tiedetään asiaan. Allekirjoittajien joukossa on myös sivistyslautakunnan puheenjohtaja Ritva Mäntymäki ja perusturvalautakunnan puheenjohtaja Kullervo Niemelä.

Nähdäkseni keskeinen asia sopassa on asumispalvelupäällikön viran lakkauttaminen. Viran lakkauttamisessa keskeisessä roolissa täytyy olla kaupunginjohtaja Jukka Puoskari.

Ei voi välttyä vaikutelmalta, että sormi osoittaa kaupunginhallituksen puheenjohtajaa Riitta A.Tilusta, kaupunginhallituksen varapuheenjohtajaa Vesa Hihnalaa ja kaupunginhallituksen jäsentä  ja Keskustan valtuustoryhmän johtajaa Eija Pahkalaa. Kaupunginhallituksen varajäsen ei ole myöskään allekirjoittanut asiakirjaa, mutta tunnen hänet niin hyvin, että tiedän mikä on syy siihen ettei hän allekirjoita asiakirjaa. Hän haluaa pysyä eturistiriitojen ulkopuolella yritystoimintansa takia. Ehkä tässä on nyt tehty kärpäsestä härkänen mutta henkilöstöpolittinen linja ja ratkaisut ovat yhä edelleen puoskarimaisia. Karavaani kulkee - koirat haukkuu.

Erotetaanko kaupunginhallitus Kalajoella? – Se on kaupunginvaltuuston käsissä: "Ilmeisesti ei olla tyytyväisiä hallitustyöskentelyyn, kun oma mielipide ei ole voittanut", kommentoi hallituksen puheenjohtaja Riitta A. Tilus

https://www.kalajokiseutu.fi/uutinen/600202

Erkin kommentti: Pidän kaupunginhallituksen puheenjohajan kommenttia perin outona. Ehkä siihen vaikuttaa kaupunginhallituksen puheenjohtahuudesta saadun palkkion suuruus. Sitä kuusta kuuleminen, jonka juurella asunto.

Kaupuunginjohtaja voidaan erottaa yleisen luottamuspulan vuoksi. Koska kaupunginvaltuutetuista todellisuudessa n. 80 prosenttia tuntee epäluottamusta kaupunginjohtoa, kaupunginjohtajaa ja kaupunginhallituksen johtoa kohtaan, niin ongelma on vakava. Kaupunginjohtajalla eikä kaupunginhallituksella ole kaupunginvaltuutettujen luottamusta. Jos kaupunginjohtaja irtisanotaan luottamuspulan vuoksi niin arvelen, että hän juristina on osannut arvioida tilanteen ja irtisanomiskorvaus on päätä huimaava. On enemmän kuin todennäköistä, että kaupunginjohtajan n. 20-vuotinen ura Kalajoen kaupunginjohtajana on saavuttanut päätepisteen seuraavassa valtuuston kokouksessa.

Huutamista, haukkumista, painostusta ja kiroilua – Kalajoen kaupunginjohtajan sanotaan johtaneen kovalla kädellä jo pitkään, ja nyt kaupunkia koettelee kriisi

https://yle.fi/uutiset/3-10451950

Tapahtumien kulku on ollut seuraavaa:

Piittaamattomuutta ja paskahousuksi nimittelyä? Osa valtuutetuista haluaa erottaa kaupunginjohtajan Kalajoella

https://yle.fi/uutiset/3-10421275

Kalajoen kaupunginjohtaja Jukka Puoskarin luottamuspulaa ratkotaan ulkopuolisella avulla

https://yle.fi/uutiset/3-10494021

Ka­la­joel­la val­tuus­to­aloi­te kau­pun­gin­joh­ta­jan erot­ta­mi­sek­si

https://www.kaleva.fi/kalajoella-valtuustoaloite-kaupunginjohtajan-erott/1768175

Kalajoella jätettiin maanantaina valtuustoaloite kaupunginjohtaja Jukka Puoskarin irtisanomiseksi. Aloitteen luki valtuustossa valtuutettu Sami Salmu (vihr., sit.), joka mainitsi perusteluiksi luottamuspulan.

Salmun ja muiden aloitteen allekirjoittaneiden mielestä Puoskarin johtamistapa ei vastaa hyvää johtamista ja esimiestyötä. Puoskari on heidän mukaansa osoittanut toistuvasti piittaamattomuutta lain säädöksiä ja hallintosäännön määräyksiä kohtaan.

Lisäksi he katsovat, että Puoskari on saattanut tärkeitä asioita liian heikosti luottamushenkilöiden tietoon esimerkiksi koulujen sisäilmatilanteesta.

– Yhtä lukuun ottamatta aloitteen allekirjoittajilla ei ole kovin pitkää kokemusta Kalajoen kaupunginvaltuustosta, joten tämä aloite tuli vähän hämmentävän äkkiä. Itselläni on kaupungin johtamisesta 18 vuoden kokemus. Tietysti nyt vain katsotaan, onko minulla luottamusta vai ei, Puoskari kommentoi.

Aloitteen allekirjoitti kahdeksan varsinaista ja kolme varavaltuutettua. Valtuusto nimeää valiokunnan selvittelemään irtisanomisaloitetta.

Kalajoella vaaditaan kaupunginjohtajan irtisanomista – 8 valtuutettua ja 3 varavaltuutettua allekirjoitti aloitteen

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/549637

Jukka Puoskari ei kommentoi erottamisaloitetta – Kalajoen kaupunginvaltuustosta kerättiin 24 nimen lista kaupunginjohtajan tueksi

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/549717

Kalajoki ei aseta kuntalain 35 §:n mukaista valiokuntaa selvittämään kaupunginjohtaja Jukka Puoskarin luottamusta. Ratkaisua koko syksyn kaupunkiorganisaatiota hiertäneeseen luottamuspulaan haetaan neuvottelumenettelyn avulla. Luottamushenkilöorganisaation ja virkajohdon välisiä neuvotteluja vetämään hankintaan ulkopuolinen asiantuntija.

Maanantain kokouksessa asiaa käsitellyt kaupunginvaltuusto joutui äänestämään asiasta. Äänin 21-14 päätettiin sopua ja rauhaa etsiä neuvottelemalla.

– Sellainen suunnitelma meillä on, että neuvotteluapua haetaan Kuntaliitosta. Vielähän ei ole päätöksiä asiasta pystytty tekemään, mutta niin on kaavailtu tehtävän, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mauno Rahkola kertoo.

Erottamisaloite syyskuussa

Syyskuussa yhteensä 11 Kalajoen valtuutettua ja varavaltuutettua jätti aloitteen kaupunginjohtaja Puoskarin irtisanomiseksi luottamuspulan perusteella. Aloitteen tekijöiden mukaan hän on muun muassa osoittanut toistuvasti piittaamattomuutta lain säädöksiä ja hallintosäännön määräyksiä kohtaan.

– Pitkäaikaisen, monella tapaa moitittavan johtamistoiminnan johdosta, on Kalajoen kaupungin kokonaisedun mukaista, että kaupunginjohtaja irtisanotaan, aloitteessa todetaan.

Merkittävälle osalle kaupunkilaisista irtisanomisesitys tuli yllätyksenä.

– Tässä on ollut vain nimettömiä puheita, kukaan vääryyttä kärsineistä ei ole nimellään tullut esiin, mutta sehän on tätä nykyaikaa. Osa ottaa sitten puheet vakavammin kuin toiset, Rahkola pohtii.

Työrauhaa toivotaan

Kaupunginjohtaja Jukka Puoskari on kiistänyt jyrkästi väitteet kirjallisessa vastineessaan. Neuvottelujen kautta toivotaan työrauhan palaavan Pohjanlahden rannalle.

– Aina se tämmöinen prosessi vähän vaikuttaa kaupungin asioiden hoitoon. Uskon, että nyt saamme asiat rauhoittumaan. Neuvotteluihin saavat kaikki ryhmät omat edustajansa. Sellainen meillä on tapana ollut, Mauno Rahkola lupaa.

Vihreiden kansanedustaja Hanna Halmeenpää oli yksi niistä valtuutetuista, jotka aloitteen allekirjoittivat. Kaupunginhallituksen puheenjohtajan esittämä ajatus siitä, että neuvotteluissa olisi mukana joka ryhmästä oma edustaja, yllättää.

– Minä jäin ainakin valtuuston istunnossa siihen käsitykseen, että koko valtuusto on mukana neuvottelumenettelyssä. Sitä ainakin moneen otteeseen neuvottelumenettelyä puoltaneiden puheenvuoroissa painotettiin, kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu Hanna Halmeenpää ihmettelee.

Halmeenpää olisi mieluummin nähnyt asiaa vietävän eteenpäin kuntalain mukaisen valiokunnan kautta.

  • Olisin nähnyt itse paremmaksi vaihtoehdoksi perustaa valiokunta ja selvittää epäselvyydet ja epäluottamuksen syyt sitä kautta. Nyt ei oikein tiedä, mitä tämä neuvottelumenettely käytännössä tarkoittaa, Halmeenpää aprikoi.

Meri Säteri hakee eroa luottamustehtävistään Kalajoella – Eropyynnön perusteina henkilökohtaiset syyt sekä kaupungin hallintoon ja johtamiseen liittyvät ongelmat

https://www.kalajokilaakso.fi/uutinen/595820?fbclid=IwAR3LxJlP7sJFPdrzCDrFNT-zJaG6BmQmG4O9chYEUZb5t9flfysP5_nxRPw

Ex-kansanedustaja Hanna Halmeenpää eroaa Kalajoen kaupunginhallituksesta – eroanomus valtuuston pikakäsittelyyn jo tiistaina

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/600016?fbclid=IwAR1gaOz6jWIunL0RYjiYJfE2kilL6pl_Eux52PQME-1CU__UdwNWoDw_fRk

Kalajoen kaavoituspäällikkö irtisanoutui – Virka tulee haettavaksi elokuun loppuun mennessä

https://www.kalajokiseutu.fi/uutinen/599413?fbclid=IwAR05nKcVUrR1LeJuIAXxX4ptnSR9ArRP98SgLh-nKYVk1vI55PLn59QUun4

Ympäristötarkastajan määräaikaisen työsuhteen päättäminen oudolla tavalla

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/05/ymparistotarkastajan-maaraaikaisen.html

Ympäristölautakunnan puheenjohtajan lausunto (puheenjohtaja vaalikaudella 2005-2008)

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/06/ymparistolautakunnan-puheenjohtajan.html

Ympäristölautakunnan puheenjohtajan lausunto (puheenjohtaja vaalikaudella 2005-2008)

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/06/ymparistolautakunnan-puheenjohtajan.html

Eroanomuksesta ja puheenjohtajapelistä

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/01/eroanomuksesta-ja-puheenjohtajapelist.html

Tapaus Puoskari ja Soukka - härskiä valtapeliä ja koston politiikkaa?

http://www.erkkiaho.com/blogarchive/430.htm

Paavo Soukka kirjoitti 28.8.2007 – vastaus Paavolle

http://www.erkkiaho.com/blogarchive/454.htm

Näin Kalajoella kilpailutetaan

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2008/12/nin-kalajoella-kilpailutetaan.html

Äänestystulos 20-15 - Valtuuston 1.kokous 2007

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2008/12/nestystulos-20-15-valtuuston-1kokous.html

Putoaako pallilta – heiluuko häkki?

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/10/putoaako-pallilta-heiluuko-hakki.html

Vanha koira ei opi istumaan uudella tavalla”

http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2013/01/vanha-koira-ei-opi-istumaan-uudella.html

Kalajoen kaikuja

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/10/kalajoen-kaikuja.html

Tietoinen virka-aseman väärinkäyttö ja luottamumiesaseman väärinkäyttö ?

http://kalajoki-ploki.blogspot.com/2014/10/tietoinen-virka-aseman-vaarinkaytto-ja.html

Onko kaupunginhallituksen puheenjohtaja ylittänyt toimintavaltuutensa?

http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2014/08/onko-kaupunginhallituksen-puheenjohtaja.html

Ihmeellistä ja jopa törkeää vallankäyttöä?

http://kalajoki-ploki.blogspot.com/2014/10/ihmeellista-ja-jopa-torkeaa.html

Vaiettu valtuustoaloite

http://kalajoki-ploki.blogspot.com/20167

Opettajakunta älähti odotetusti

http://kalajoki-ploki.blogspot.com/2016/06/opettajakunta-alahti-odotetusti.html

Kalajoen tulevaisuudesta on kysymys

http://kalajoki-ploki.blogspot.com/2014/10/kalajoen-tulvaisuudesta-on-kysymys.html

Niin kauaksi kuin pippuri kasvaa …

http://kalajoki-ploki.blogspot.com/2014/03/niin-kauaksi-kuin-pippuri-kasvaa.html

Mitä kuuluu Sun Arenalle?

http://kalajoki-ploki.blogspot.com/2014/03/mita-kuuluu-sun-arenalle.html

Kalajoen kaupallisen palveluverkon suunnitelma on susi

http://kalajoki-ploki.blogspot.com/2013/10/kalajoen-kaupallisen-palveluverkon.html

Tätä ei saanut sanoa

http://kalajoki-ploki.blogspot.com/2014/03/tata-ei-saanut-sanoa.html

Kalajoen kaupallisesta kehityksestä ja kauppakeskussuunnitelmista

http://kalajoki-ploki.blogspot.com/2013/07/kalajoen-kaupallisesta-kehityksesta-ja.html

Lisäksi Kalajoelle suunnitellaan kahta kauppakeskusta, toinen keskustaan ja toinen Hiekkasärkille. Hiekkasärkkien kauppakeskus ei perustu asiakkaiden tarpeeseen vaan Kalajoen kaupungin virkamiesten toiveajatteluun. Niinpä Hiekkasärkkien kauppakeskus on kuolemaan tuomittu ajatus. Hiekkasärkkien kauppakeskuksen liikkeillä ei ole toiminta- ja kannattavuusedellytyksiä johtuen matkailusesongin lyhyydestä. Hiekkasärkkien kauppakeskus pitäisi olla valmiina 2015, mutta sitä ennen Hiekkasärkkien kauppakeskus on jo osoittanut tarpeettomuutensa esitetyssä muodossa. Se on, kuten sanottu, kaupungin virkamiesten toiveajattelua, jolla ei ole kannattavuusedellytyksiä.

Tietoinen virheellinen toiminta?

http://kalajoki-ploki.blogspot.com/2013/04/tietoinen-virheellinen-toiminta.html

Perussuomalaisten valtuustoaloitteet 26.02.2013

http://kalajoki-ploki.blogspot.com/2013/02/perussuomalaisten-valtuustoaloitteet.html

Piiri pieni pyörii – lainvastainen kaavan laadinta, josta syyttömät joutuvat kärsimään

http://kalajoki-ploki.blogspot.com/2013/01/piiri-pieni-pyorii-lainvastainen-kaavan.html

Kirjoitin blogissani 16.03.2019 seuraavaa

Ilokseni huomasin, että Kalajoella on voimakasta yritystä kohentaa kaupunjohtajan ja päättäjien tulehtuneita suhteita. Siksi toimenpiteitäkin asiassa on tehty. Itsekin tarjotuin välittäjäksi asiassa, mutta tarjoustani ei otettu vastaan. Yksi keskeinen ongelma Kalajoen päätöksenteossa on ollut elinkeino- ja maankäyttötoimikunta, mikä ei ole ollut lakisääteinen toimielin,vaan kaupunginjohtajan johtama hyvä-veli-kerho, mikä päätti käytännössä kaikki keskeisimmät asiat elinkeino- ja kaavapuolen asiat. Siihen valittiin vain kaupunginjohtajan luotetut hyvät veljet ja hyvät siskot. Se oli siis ulkoparlamenttaarinen elin, joka käytti valtaansa ilman laillista valtuutusta. Tätä asiaa yritettiin korjata ja kaupunginjohtaja teki esityksen asian korjaamiseksi. Esitys oli lainmukainen ja hyvä. Valitettavasti se esitys ei kelvannut Kalajoen päättäjille ja valtuusto äänestyksen jälkeen kokoomuksen kansanedustajaehdokkaan aloitteesta päätti jatkaa laitonta salaseuratoimintaa. Jos olisin saanut olla konsulttina Kalajoen kaupungille asiassa niin olisi saatu tämäkin asia lainmukaiselle tasolle.

Maanantaina 18.3.2019 kaupunginhallitus käsittelee kaupunginjohtajan johtajasopimusta ja kaupunginhallituksen ja kaupunginjohtajan johtajasopimuksen mukaista vuosittaista tavoitekeskustelua 2019. Johtajasopimus näyttää asiaan perehtymättömältä hyvältä. Kaupunginjohtajasopimuksessa ei ole mainittu kaupunginjohtajan euromääräistä palkkaa. Johtajasopimuksen johdannossa on mainittu: Tällä Kalajoen kaupungin ja Jukka Puoskarin välisellä johtajasopimuksella sovitaan kaupunginjohtajan työn painopistealueista, tavoitteista sekä palvelussuhteen ehdoista. Sopimuksen tarkoituksena on selkeyttää poliittisen johdon ja operatiivisen johdon työnjakoa ja rooleja kunnan johtamisessa. Sopimuksella määritellään myös tapa, jolla työn tuloksia ja yhteistyön toimivuutta arvioidaan sekä tarkistetaan vuosittaiset tavoitteet.

1. Kaupunginjohtajan tehtävät määräytyvät kuntalain mukaan. Kaupunginjohtaja johtaa kunnan hallintoa, taloutta ja kuntakonsernia kaupunginhallituksen alaisuudessa. Työn painopistealueet perustuvat valtuuston hyväksymään kaupungin strategiaan.

http://www3.kalajoki.fi/Djulkaisu/kokous/20191163-1-2.PDF

Johtajasopimuksessa on mainittu, että Kaupunginjohtaja osallistuu kutsuttaessa valtuustoryhmien kokouksiin. Tavoitteena on se, että johtavat luottamushenkilöt ovat tietoisia merkittävimmistä valmisteilla olevista asioista.

Ennen tilanne on ollut se, että keskusta on ollut enemmistönä valtuustossa tai ainakin määräävässä roolissa. Siksi kaupunginjohtaja on osallistunut vain keskustan valtuustoryhmän kokouksiin varmistaaksen sen asiat menevät niin kuin hän ajatellut.

Kaupunginjohtajasopimuksesa on lause: Yleiskorotukset suoritetaan KVTESin mukaisesti. Palkkauksessa voidaan tarpeen tullen soveltaa myös muita KVTES-palkkausta koskevia mahdollisuuksia (esim. tulospalkkio), mikäli kaupunginhallitus henkilöstöjaos katsoo sen tarkoituksenmukaiseksi. Mielestäni tässäkin asiassa johtajasopimuksessa luistellaan ja yritetään peitellä totuutta. Mikäli tulospalkkioon siirrytään niin siitä pitää valtuuston päättää eikä kaupunginhallituksen jaoksen.

Kouluttautumisen osalta on lause: Kaupunginjohtajalla on velvollisuus ylläpitää ammattitaitoaan. Hänellä on oikeus osallistua harkintansa mukaan talousarviomäärärahojen puitteissa virka-asemaansa vastaavaan, ammattitaidon kehittämiseen liittyvään täydennyskoulutukseen. Mielestäni asiasta pitää kaupunginhallituksen päättää eikä päätösvaltaa asiassa saa antaa yksistään kaupunginjohtajalle. Sopimuksessa on maininta Kaupunginjohtajalla on matkapuhelinetu ilman käyttörajoitusta (luontoisetu). Mielestäni johtajasopimuksessa tulee olla maininta siitä miten asiaa seurataan ja kuka seuraa.

Kalajoen päättäjät itse ovat syllisisiä siihen, että kaupungnjohtajan työn painopiste ei ole kuntalain mukaisissa tehtävissä vaan painottuu pitkälle Kalajoen matkailun johtajamiseen. Onko tämä kaupunginjohtajan todellinen tehtävä? Kaupungnjohtan tavoite- ja arviointikeskustelussa tämä näyttää modostuvan kaupunginjohtajan tärkeimäksi tehtäväksi:

Kalajoki on yksi Suomen johtavista kansainvälisistä matkailukeskuksista 2025, jossa on 80 M€ matkailutulo, 24 000 vuodepaikkaa, 1 200 000 yöpymisvuorokautta, 150 matkailuyritystä ja 800 matkailualan työpaikkaa Matkailun kasvuohjelman mukaisten toimenpiteiden toteutus Suunnitellaan uudelleen Hiekkasärkkien ydinalueen toiminnot Laajennetaan, modernisoidaan, kehitetään ja kansainvälistetään matkailukeskuksen toimintoja  Kansainvälistyminen, Marinan toteutus ja ydinalueen uudelleentarkastelu.

Herää kysymys kuka on suunnitellut kaupunginjohtaja tavoite- ja arviointikeskustelun ja kuka tällaisen keskustelun on käynyt? Onko kaupunginhallitus todella käynyt tällaisen keskustelun? Voitte itse keskustella kaupunginhallituksen jäsenten kanssa ja tiedustella mitä asioita keskustelussa on käyty lävitse yksityiskohtaisesti. Silloin voitte todeta, että kaupunginhallituksen jäsenet eivät osaa vastata tarkasti asiaan eli he eivät tiedä mistä ovat päättäneet. Jälleen kerran huomataan, että keisarilla ei ole vaatteita. Siis kaupunkilaisia ja kaupunginahallituksen jäseniä kustaan silmään. Onko tämä todellista demokratiaa ja poliittista vallankäyttöä vai sumuverhon levitystä? Todellinen syy asioiden tilaan Kalajoella on se, että Kalajoen lähinnä keskustalaisten valtuutettujen enemmistö ja kokoomuslaiset valtuutetut haluvat vääristellä asioita. Kieroja kuin korriruuvit. On turha äimistellä, että miksi ”kaikki rahat menevät Hiekkasärkille”? Se on päättäjien enemmistön tahto. Syynä on se, että kalajokiset äänestäjät ovat valinneet tällaisia pättäjiä.

Kultainen ansiomerkki

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2018/02/kultainen-ansiomerkki.html

Tarjous Kalajoen kaupungille

http://kalajoki-nayttely.blogspot.com/2017/09/tarjous-kalajoen-kaupungille.html

Erkin kommentti: Ei ole otettu käsittelyyn Kalajoen kaupunginhallituksessa

Valtuustoaloite

http://valtuustoaloite.blogspot.com/search?updated-max=2012-12-04T06:27:00-08:00&max-results=7

KE 07.08.2019 Jatkoa päivitykseeni oikeustaistelutilanteestani ja taistelusta oikeuden puolesta

http://kalajokinen.blogspot.com/2019/08/ke-07082019-jatkoa-paivitykseeni.html

Sivistystoimen virkavaali Kalajoella 2002 - KHO kumosi päätöksen

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2008/11/sivistystoimen-virkavaali-kalajoella.html

Ylimääräinen asia

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/11/ylimaarainen-asia.html

Kalajoella kohdellaan työttömiä kaltoin

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/04/kalajoella-kohdellaan-tyottomia-kaltoin.htm

Työkyky- ja työtaitopassiprojekti ja sen taustat

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/07/tyokyky-ja-tyotaitopassiprojekti-ja-sen.htm

Kalajoen työttömät joutuvat luopumaan toimitiloistaan

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/10/kalajoen-tyottomat-joutuvat-luopumaan.htm

Pahuuden voimat ja vallanvarkaat

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/08/pahuuden-voimat-ja-vallanvarkaat.html

Epäluottamus kaupunginjohtajan toimintaan on näkemykseni mukaan niin suurta ettei hän voi jatkaa Kalajoen kaupunginjohtajana. Kalajoen kaupunginvaltuusto päättää asiasta seuraavassa kaupunginvaltuuston kokouksessa. Kaupunginhallituksen puheenjohtajan on vedettävä asiassa omat johtopäätökset ja jätettävä tehtävänsä. Ennenkaikkea keskustalaisten on katsottava peiliin. Onneksi uudet kuntavaalit ovat jo lähellä ja kalajokiset pääsevät vaihtamaan päättäjiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti