lauantai 22. elokuuta 2020

SU 23.08.2020 Muistoja 46 vuoden takaa

 

Menin naimisiin 9.3.1974. Meidät vihittiin Kalajoen kirkossa.


Maalaus hääkuvasta. Maalauksen on tehnyt taitelija Rositsa Tancheva


Minusta tuli isä ja meistä tuli perhe. 40 vuoden kuluttua tilanne muuttui 


Osallistuiin SOK:n liikkeenjohdolliseen kenttäkoulutukseen 1974-1976, Käytännön jaksot suoritin KPO:ssa eri toimpisteissä ja SOK:n Kokkolan konttorilla ja teoriajaksot Jollaksessa Helsingissä.. Koulutus oli tiedolliselta anniltaan erinomainen. Koulutus oli käytännön koulutusta eli opittiin tekemällä.


Tässä kuva liikkeenjohdon kenttäkoulutuksen ryhmästäni

Rentouduttiin välillä monella tavalla.Todistustenjako

Kalajoki 22.08.2020

Merenojan yhtenäiskoulun esittely

https://www.youtube.com/watch?v=6j2-5jJ3vTQ&list=PLus7w_yanxqD321qxqI9towXh3P6eRiSP


Kalajoella Vuoden Lähiruokateko -tunnustus myönnettiin tällä kertaa Tapion Tuvalle: "Pitkäjänteisesti ja johdonmukaisesti hyödyntänyt ja tuonut esiin lähiruokaa"

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/599965


Pikaruokaravintola Xmeal on avattu Kahvila Cafun yhteyteen Kalajoella – "Tuli juuri oikeaan saumaan"

https://www.kalajokiseutu.fi/uutinen/599890


Auton ja ulkorakennuksen palot uhkasivat myös asuinrakennusta Kalajoella – Vakavilta henkilövahingoilta säästyttiin, yksi henkilö hengitti savua tulipalon alkuvaiheessa

https://www.kalajokiseutu.fi/uutinen/599974


JHT kausi 2020-21 - haastattelussa Juho Ratilainen

https://www.youtube.com/watch?v=1OxkH3tV5bA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0zW4a-WJ8GasTdfqPyZ-HM3BQ7evB8Rq-c6xnHhEL2VjAjnsyriAZyU5g


S-Kiekko – JHT 4-5

Taistelu on tauonnut Seinäjoella
Rikkonainen ottelu päättyi rangasituslaukausten jälkeen 4-5 JHT:n voittoon ja voitosta voittoon mennään Tänään molemmilla joukkueilla oli hetkensä, mutta paremmalla viimeistelyllä olisi JHT:lla ollut mahdollisuudet lyödä peli pakettiin jo ensimmäisen ja toisen erän aikana.

Ensimmäisessä erässä JHT aiheutti ongelmia seinäjokisille hyvällä liikkeellään ja pääsikin useaan otteeseen ylivoimalle. Tehottomuus ja vastustajan hyvä maalivahtipeli piti kuitenkin ottelun tiukkana ja tauolle mentiin 1-1 lukemissa.


Toisessa erässä ei vauhti hyytynyt, vaan mentiin eikä meinattu. Maalipaikkoja oli puolin ja toisin, molemmat joukkueet onnistuivat rokottamaan vastustajan virheistä kahdesti ja kolmanteen erään lähdettiin 3-3 tasatilanteessa.


Kolmas erä alkoi S-Kiekon ylivoimalla ja he käyttivät tilaisuuden tylysti hyödykseen. Näinpä JHT joutui kolmannessa ja viimeisessä erässä raapimaan tiensä takasin peliin mukaan. Niin myös tapahtui, JHT paineisti kovaa ja ei antanut S-Kiekon viisikolla hetken rauhaa. JHT hallitsi ja maalipaikkoja oli, mutta kiekko ei vaan meinannut pomppia sisään. Sitten kova työnteko toi mahdollisuuden, kun S-Kiekko joutui aivan erän lopussa rikkomaan kahdesti 10 sekunnin sisään ja JHT pääsi pyörittämään 5-3 ylivoimaa. Ylivoima toi toivottua tulosta ja peli oli tasan 4-4. Ottelu päättyi tasalukemiin ja mentiin jatkoerään.


Jatkoerässä molemmilla oli paikkansa, mutta voittajaa ei selvinnyt. Mentiin rangaistuslaukauksille ja JHT:n Jani Nurkkala sekä Juho Ratilainen ratkaisi voiton kalajokisille.


Ottelussa tehopisteille itsensä raivasivat

Jani Nurkkala 2+0
Jesse Lyytinen 1+0
Teemu Pyykkönen 1+0
Tommi Klemetti 1+0
Heikki Klemetti 0+1
Riku Tohila 0+1
Milan Davidek 0+1
Jesse Laasonen 0+1
Santeri Silvennoinen 0+1
Tuomas Ahtonen 0+1
Niklas Sundfors 0+1

Juho Ratilainen 37 torjuntaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti