perjantai 7. elokuuta 2020

PE 07.08.2020 Milloin Keskusta tajuaa, että toimiminen vihervasemmiston aisankannattajana Marinin hallituksessa on Keskustan lopun alku?

 

Keskustalta ei ole jäänyt kotiläksyt tekemättä, vaan keskustalta puuttuu kaukoviisaus. Mitä se on? Se on sitä, että asiat harkitaan etukäteen ja kuvitellaan tapaus sikseenkin elävästi, että kun se sitten tapahtuu on reitit selvät. Tätä laja on harvalle suotu, jolla sitä on niin pitköön hyvänään. Mutta tässä lajissa on kaksi pahaa vikaa, asia jää huvikseen tapahtumata tai se sattuu eri tavalla. Joka arvaa ottaa tämänkin huomioon, sille maailman ranta on kevyt kiertää. Kaikista paras ja imelin viisauven laji on jälkiviisaus, sillä alallla saahaan eniten aikaan. Jälkiviisaan silmä on somassa paikassa, se katsoo taaksepäin.” Konstra Pylkkänen Havukka-ahon ajattelija.

Jaksa siitä huolimatta.....

Ihmiset ova epäloogisia, epätarkoituksenmukaisia ja itsekeskeisiä. Jaksa välittää hestä siitä huolimatta.

Jos teet ihmisille hyviä asioita, he syyttävät sinua itsekeskeisistä ja oudoista tavoistasi. Tee heille hyviä tekoja siitä huolimatta.

Rehelllisyys ja oikeudenmukaisuus voivat tehdä sinusta haavoittuvan. Ole rehellinen siitä huolimatta.

Suuret ihmiset suurine ideoineen saattavat tulla tyrmätyksi kaikkien pienempien ihmisten mitättömillä ideoilla. Jaksa siitä huolimatta vaalia suuria ideoita.

Se mitä olet vuosia rakentanut, saattaa tuhoutua yhdessä yössä. Rakenna siitä huolimatta.

Ihmisiä, joita olet auttanut, saattaa unohtaa sen ja käydä kimppuusi. Auta heitä siitä huolimatta.

Anna maailmalle parastasi ja saatat saada iskun vasten kasvojasi. Anna parastasi siitä huolimatta.

Ystävällisyys on ainoa asia, jota ei koskaan voi antaa pois, se tulee aina takaisin.

Hymy

Hymy ei maksa mitään, mutta antaa paljon. Se rikastuttaa häntä, joka sen saa, mutta ei tee antajastakaan köyhempää. Se kestää vain hetken, mutta joskus sen muisto säilyy ikuisesti. Kukaan ei ole niin rikas ja vaikutusvaltainen, että pystyisi tulemaan toimeen ilman sitä, eikä kukaan niin köyhä, ettei se häntä rikastuttaisi.

Hymy luo onnea kotiin, hyvää tahtoa liike-elämään ja on ystävyden tunnus. Se tuo levon väsyneelle, ilon lannistuneille, auringonpaisteen murheellisille, ja on luonnon paras vastamyrkky kaikkiin huoliin. Siitä huolimatta sitä ei voi ostaa, kerjätä, lainata tai varastaa sillä toisinaan sillä ei ole mitään arvoa kenellekään kuin poisannettuna.

Jotkut ihmiset ovat liian väsyneitä hymyilläkseen. Hymyile sinä heille, sillä ei kukaan niin suurestti hymyä tarvitse kuin hän, joka ei itse enää jaksa hymyillä.

Kymmenen ohjetta kanssakäymiseen ihmisten kanssa Norman Vincent Pealen mukaan:

 1. Muista ihmisten nimet

 2. Ole helposti lähestyttävä. Älä pakota toisia jännittämään itseäsi.

 3. Älä anna asioiden vaivata itseäsi. Suhtaudu niihiin levollisesti.

 4. Älä ole itsekeskeinen tai kaikkitietävä.

 5. Opettele olemaan kiinnostava niin, että ihmiset piristyvät seurassasi.

 6. Eliminoi persoonallisuudestasi karkeat piirteet, jotka saattavat ärsyttää muita.

 7. Älä koskaan jätä käyttämättä tilaisuutta tarjota apuasi tai tukeasi onnitellaksesi hyvästä suorituksesta.

 8. Paneudu pitämään ihmisistä. Loppujen lopuksi pidät heistä aivan luonnollisesti.

 9. Pyri rehellisesti sovittelemaan kaikki väärinkäsitykset ja sovittelemaan erimielisyydet.

 10. Kehitä itsellesi henkistä syvyyttä ja ole valmis jakamaan tätä voimaa toisillekin.

Jätä ystävällisen kiitoksen kipinöitä päivittäin sinne missä kuljetkin ja huomaa kuinka ne sytyttävät pieniä ystävällisyyden tulia, jotka myöhemmin lämmittävät voimakkaasti.

Kalajoki

Olen ollut huolissani Kalajoen turkistuotannon tilasta. Olen ollut yhteydessä Kalajoen kaupungin viranomaisiin ja olen nyt vakuuttunut, että asiaa hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Olen ollut viime aikoina keskustellut asiasta monen kansanedustajan kanssa, mutta tilanne on se, että kansanedustajat ajattelevat vain omaa etuaan ja siksi heistä ei ole juuri ollut apua. Koska elinkeinoministerinä on Keskustan Mika Lintilä niin keskustan puheenjohtajalla Katri Kulmunilla ja Keskustan eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Hanna-Leena Mattilalla on parhaat mahdollisuudet auttaa asiassa Kalajoen kaupungin virkamiesten yhteistyössä eri tahojan kanssa valmistelman asian hyvään lopputulokseen viemisessä. Molemmilla keskustan kansanedustajalla on ollut aitoa kiinnostusta asiassa. Olen kuitenkin informoinut eri puolueiden kansanedustajia asiasta puolueista riippumatta.


JHT:n joukkue Suomisarjan joukkue

Nyt kasassa on 22 pelaajasopimusta

MAALIVAHDIT
Kalle Jukkola
Juho Ratilainen
Ville Viskari

PUOLUSTAJAT
Juho Luttinen
Niilo Niemelä
Jesse Lyytinen
Arttu Paakki
Santeri Silvennoinen
Iiro Ojala

HYÖKKÄÄJÄT
Ville Haapalainen
Miro Haikonen
Veikka Kärjä
Jani Nurkkala
Riku Tohila
Juho Takkula
Oskari Tauriainen
Tuomas Ahtonen
Tommi Klemetti
Teemu Pyykkönen
Jere Espo
Milan Davidek
Heikki Klemetti

Erkin yleiskommentti joukkueesta: maalivahtiosasto on varsin vahva. Puolustukseen tarvitaan mielestäni vielä kaksi kovaa pelimiestä jotta syntyy kilpailua pelipaikoista. Hyökääjissä on paljon nuorta voimaa ja osaamista, mutta onko se vielä riittävän tehokasta Suomisarjan huippujoukkueita vastaan kuten esim. Raahen Kiekkoa vastaan pelatessa. Joukkueen nuorella valmentajalla on vaativa tehtävä edessään valmentaa taitavista nuorista yhtenäinen joukkue. Kävin illalla katsomassa joukkueen harjoituksia ja hyvältä tuo näytti.

JHT:n harjoitusottelut

LA 15.08.2020 klo 16.00 JHT – Muick Hockey

KE 19.08.2020 klo 18.30 JHT – Laser HT

LA 22.08.2020 klo 16.00 S-Kiekko – JHT

KE 26.08 2020 klo 18.30 Hermes – JHT

LA 05.09,2020 klo 16.00 JHT – Hermes 60-vuotisjuhlaottelu

LA 12.09.2020 klo 16.00 JHT - S-Kiekko

Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on päättänyt tulevan kauden Suomi-sarjan pelijärjestelmän. Mukana on 14 joukkuetta, kun viime kaudella ylemmän jatkosarjan kärkikaksikko Kiekko-Espoo ja FPS nostettiin Mestikseen.

Mukana olevat 14 joukkuetta pelasivat Suomi-sarjassa myös viime kaudella. Nämä joukkueet pelaavat kaksinkertaisen sarjan, josta muodostuu 26 ottelua. Lisäksi pelataan välisarja neljässä lohkossa, joista yhdessä on viisi joukkuetta ja kolmessa kolme. Viiden joukkueen lohkossa joukkueet kohtaavat yhden ylimääräisen kerran, kolmen joukkueiden lohkoissa pelataan ylimääräinen koti- ja vierasottelu.

Viiden joukkueen lohkon muodostavat JHT, Laser HT, MuIK Hockey, Raahe-Kiekko ja S-Kiekko. Kolmen joukkueen lohkoissa nähdään D-Kiekko, HC Giants ja Riemu, Haukat, Hunters ja Titaanit sekä HC Indians Kaarina,  Karhu HT ja Pyry.

Pudotuspeleihin pääsee 12 joukkuetta. Ensimmäisellä kierroksella otteluparit ovat 5.−12., 6.−11., 7.−10. ja 8.−9.. Ottelusarjat pelataan paras kolmesta, ja näiden voittajat pääsevät puolivälieriin, jotka pelataan paras viidestä. Puolivälierien voittajat kohtaavat välierissä, jotka pelataan niin ikään paras viidestä. Koska karsintoja Mestikseen ei pelata, välierien voittajat pelaavat Suomi-sarjan mestaruudesta paras viidestä -ottelusarjassa. Välierien häviäjät pelaavat yksiosaisen pronssiottelun.

Runkosarjan 13. ja 14. osallistuvat Suomi-sarjan karsintoihin.


K-Pallon edustusjoukkueen ottelut kaudella 2020:

Ti 16.6 K-Pallo – VetU (9-3)

To 25.6 IFS - K-Pallo (2-1)


To 2.7 K-Pallo - Golden Boys/Into (6-0)

Pe 10.7 LoVe - K-Pallo (1-3)

Ke 22.7 RyPK-84 - K-Pallo (1-0)

Ti 28.7 K-Pallo - IK Myran II (9-2)

Ke 12.8 K-Pallo - LoVe

La 22.8 VetU - K-Pallo

To 27.8 K-Pallo - IFS

Ke 2.9 Golden Boys/Into - K-Pallo

Ma 7.9 K-Pallo - RyPK-84

Pe 11.9 IK Myran II – K-Pallo

Sarjatilanne

IFS 5 4 1 0 13-5 13

K-Pallo 6 4 0 2 28-9 12

LoVe 54 0 1 20-5 12

RyPK-84 5 3 1 1 10-8 10

IK Myran/II 4 1 0 3 10-21 3

Golden Boys/Into 4 0 0 4 3-14 0

VetU 5 0 0 5 7-29 0

Alueuutiset

Uusimmat tiedot koronaviruksesta Keski-Pohjanmaalla: Pandemia hiljensi osin turvakodin, ulkomaalaisopiskelijat pääosin etäopetuksessa oleskelulupavaikeuksien takia

https://yle.fi/uutiset/3-11254801

Kotimaan uutiset

HUSin toimitus­johtaja Ylelle: Koronan toinen aalto on jo alkanut

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006593068.html

10 miestä ja kaksi naista epäiltynä murhasta Helsingissä – henkirikoksen uhrina aikuinen mies: Poliisi vaikenee tapauksen yksityiskohdista lähes täysin

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/12-ihmista-epailtyna-murhasta-helsingissa-henkirikoksen-uhrina-aikuinen-mies/7883782?mtv_ref=twb_uutiset_uusimmat&fbclid=IwAR2pKQy8Qktr3rmIb6j-4-u6eocqGWFYoGR-Dnpt3RKXiBULktW9fBr3ZjU#gs.cp5nq9

Ylen kannatusmittaus: SDP:n suosio huipussaan ja PS paransi juoksuaan, mutta keskusta rypee pohjalukemissa

https://yle.fi/uutiset/3-11479982

Hallituspuolue keskustan ahdinko ei näytä helpottavan. Ylen kyselyssä keskustalle mitattiin 10,5 prosentin suosio. Pudotusta oli 0,9 prosenttiyksikköä.

Matti Vanhanen jatkosuunnitelmistaan MTV Uutisille: En aio jatkaa valtiovarainministerinä vaalikauden loppuun

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/matti-vanhanen-jatkosuunnitelmistaan-mtv-uutisille-en-aio-jatkaa-valtiovarainministerina-vaalikauden-loppuun/7889906?fbclid=IwAR35u99FNCGdMHKgT52Wxgfaa7WJBnns94GlUVpm4kGMBvigX96Sjez7_9w#gs.c8pprg

Keskustan Saarikko: Imaamikoulutusta Suomeen

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000342173.html?fbclid=IwAR1DDY5UZNEI0bIgh-P0_tmUNlVyuZnoa7XfWKaACgDNfwm1qTHNTyohXks

Hallitus haluaa helpottaa Suomeen yksin tulleiden lasten perheenyhdistämisiä – Tätä se tarkoittaa käytännössä

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3c12ac66-922a-425a-b761-82614abbed90?fbclid=IwAR29EaNIY89wBjxJeCC9y2U-WBkrG7w9ij6mJtK8pg-wv3cr17MSUdzDQJo

Ankkurilapseksi kutsutaan Suomessa alaikäistä turvapaikanhakijaa, joka toimii kohdemaahan heitettynä ”ankkurina”, ja jonka avulla muukin perhe saadaan maahan. Termi on yleisessä käytössä.

Onko Suomi nyt muuttamassa linjaansa siten, että ankkurilapsen lähettäminen Suomeen johtaa jatkossa aiempaa enemmän siihen, että myös hänen perheensä pääsee Suomeen?

Alaikäisen ilman huoltajaa tulleen turvapaikanhakijan kansainvälistä suojelua koskeva hakemus käsitellään pitkälti samassa prosessissa kuin täysi-ikäistenkin, mutta lapsen edun turvaamiseksi laissa on säädetty tietyistä alaikäisten menettelyn erityispiirteistä.

Kaikkiin hakijoihin sovelletaan ulkomaalaislakia, ja menettely on ulkomaalaislain mukainen jokaisen hakijan osalta. Kaikkien hakijoiden tulee täyttää ulkomaalaislain edellytykset oleskeluluvan myöntämiseksi, ja kaikkia hakijoita kohdellaan yhdenvertaisesti.

Hallitus päätti vastaanottaa Välimeren pakolaisleireiltä 175 haavoittuvassa asemassa olevaa turvapaikanhakijaa. Suomeen tulijat ovat alaikäisiä lapsia. Sisältyykö päätökseen ajatus siitä, että heidän perheensä tulevat perässä?

Pääkirjoitus: Suomi ei saa mokata matkustamisen valvontaa jo toista kertaa

https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/dcff757b-3c65-4df1-a0c8-d91286d8aeff?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0LKjCuKCJSOkOG-FjJk1WZuy68ddZo7-rP2KnCBNTfkYHNubYHpJZZAZk#Echobox=1596726217

Suomi uhkaa epäonnistua jo toistamiseen Suomeen palaavien matkustajien rajavalvonnassa, kun koronan toinen aalto orastaa Euroopassa. Tällainen on omiaan edesauttamaan koronan leviämistä matkojen mukana, kuten kertaalleen kävi jo viime keväänä.

Suomeen voi palata tällä hetkellä kesämatkoilta täysin kahden viikon karanteeniohjeesta piittaamatta. Lisäksi kukaan ei valvo, mistä ihmiset tosiasiassa palaavat. Satamissa, laivoissa ja Helsinki-Vantaalta lähtiessä voi liikkua vapaasti ilman maskia. Se, että Helsinki-Vantaalla on avattu koronatestiasema, ei tarkoita, että kaikki altistuneet testissä kävisivät - tai että altistuminen vielä näkyisi itse koronatestissä

Ulkomailta tulleiden henkilöiden tartunnat ovat korostuneet” – Sairaan­hoito­piirit kertovat, mitä uusien korona­virus­tartuntojen lähteistä tiedetään

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006593968.html

Marinin hallitus aikoo panna yksityiset terveysjätit kuriin – Kiuru ei pelkää mahdollisia miljoonasakkoja

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d13fcd6d-c674-408d-a936-a15ef052d3d9

Kaivopuiston väkivallanteko ja nuoren kuolema edelleen täysin hämärän peitossa – ei ketään kiinniotettuna, pidätettynä tai vangittuna

https://yle.fi/uutiset/3-11484208

Ulkomaan uutiset

Räjähdys pyyhki lähes kaiken

https://dynamic.hs.fi/a/2020/beirut/

Beirutin satamaräjähdyksen uhriluku kasvaa – ainakin 135 on kuollut ja yli 5  000 loukkaantunut

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006593168.html

Trump allekirjoitti presidentin asetuksen Tiktokista – CNN: Asetus kieltää sovelluksen toiminnan USA:ssa, ellei kauppoja synny

https://www.hs.fi/talous/art-2000006594199.html

Tämä kaikki Beirutin räjähdyksestä tiedetään – kaikista seikoista ei yksimielisyyttä

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006594142.html

Talousuutiset

Hämmentynyt asiantuntija Vesa Vihriälä yrittää yhä ymmärtää, miten EU:n rahasto meni läpi ja mitä se tulee EU:lle merkitsemään

https://www.hs.fi/talous/art-2000006591551.html

Nyt yhteistä velkaa kuitenkin päätettiin ottaa ilman perussopimusten muutosta tai edes laajaa julkista keskustelua.

 ”Kuinka voi luottaa sitten siihen, mitä sovitaan, jos sitä näin näppärästi muutetaan?”

Vihriälän mukaan Euroopan komission ja neuvoston verkkosivuillakin todettiin toukokuun loppuun saakka, ettei EU:n toimintaa rahoiteta velalla. Sen jälkeen maininnat katosivat verkkosivuilta.

Kuinka voi luottaa sitten siihen, mitä sovitaan, jos sitä näin näppärästi muutetaan?” Vihriälä pohtii.

Teknologiateollisuus: Syksyn tilanne näyttää huonolta, vaikka toista koronavirusaaltoa ei tulisi

https://www.hs.fi/talous/art-2000006593449.html

Saarikko: Veikkaus-tuottojen lovi on ”tavalla tai toisella tilkittävä”

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006593160.html

Urheilu-uutiset

Näin hurja on Aaron Kankaan Espoossa kiskaisema moukariennätys – olisi riittänyt olympiakultaan Riossa

https://www.is.fi/yleisurheilu/art-2000006593509.html

Suomalaisvalmentaja sai potkut harvinaisen tylysti – rahoittaja ryntäsi katsomosta kentälle heti ottelun päätyttyä

https://www.is.fi/jalkapallo/art-2000006593389.html

Kilpapyöräilijä törmäsi loppukirissä aitaan ja toimitsijaan – vauhtia 70 km/h, vastustajaa epäillään tuuppauksesta

https://www.is.fi/muutlajit/art-2000006593326.html

Annimari Korte tykitti taas huippuajalla voittoon Espoossa – erikoinen kellosekaannus hämmensi juoksijoita

https://www.iltalehti.fi/yleisurheilu/a/f1ef7219-4423-4af6-8138-760ee3eb187c

Mielipiteet

Keskusta: sumutusta ja valheita

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tmalinen/keskusta-sumutusta-ja-valheita/?fbclid=IwAR3EQ0kxT419oEyNHui9mkihZmqD2GiVvu7-r-1iWPyxPlA86qLi-OvKWrQ

On ollut käsittämätöntä seurata sitä epärehellisyyttä, millä Keskusta puheenjohtajavaaliaan käy. Puheenjohtajaehdokas Annikka Saarikko toistaa Keskustajohdon ”sumutukset” ja, mielestäni tietoiset, valheet blogissaan.

Ensiksi Saarikko väittää, että Suomessa ollaan EU:n rahastossa käydyssä keskustelussa keskitytty lähinnä Suomen nettomaksuihin. Tämä ei luonnollisesti pidä paikkaansa.

Monet ekonomistit sekä oikeusoppineet ovat päinvastoin keskittyneet ”elpymisvälineen” oikeudellisiin epäselvyyksiin (ks. esim. tämä ja tämä), sen avaamaan liittovaltiokehitykseen sekä siihen että ”elpymisväline” tuskin elvyttää. Nekin ekonomistit, jotka pitkin hampain hyväksyvät välineen, korostavat että parempia vaihtoehtoja sille on yllin kyllin.

Saarikon esittämä, koronakriisin aiheuttama 1000 miljardin euron investointivaje Euroopassa on hatusta vedetty arvaus. Rahasto ei myöskään ratkaise sitä, koska ei pystytä valvomaan, että rahaston varat johtavat investointien lisäämiseen.

Avustukset maksetaan valtioille niiden omien suunnitelmien mukaan, mutta käytännössä rahat menevät valtioiden budjetteihin. Tämä johtaa siihen, että ei voida mitenkään kontrolloida, että tämä lisäisi investointeja.

Katri Kulmuni: Punavihreä keskusta ei pärjää

https://www.verkkouutiset.fi/katri-kulmuni-punavihrea-keskusta-ei-parjaa/#8ba33d96

Putkonen: Kellahtaako Marinin hallitus turvemättääseen?

https://www.suomenuutiset.fi/putkonen-kellahtaako-marinin-hallitus-turvemattaaseen/?fbclid=IwAR0yIZVV-CZuXCPcU90L_50KRyOKjPNbH9pr9O7rVgkV8ggsx0yfIi8N4HY

Perusuomalaisten työmies Matti Putkonen arvioi, että jos muut hallituspuolueet antautuvat vihreiden turveuhittelun edessä, Marininin hallituksesta tulee rampa ankka. ”On mielenkiintoista nähdä, pompottelevatko vihreät hallitusta mielin määrin lähtöuhkauksella”, Putkonen sanoo.

Kommentti: Keskusta vaeltaa varjojen mailla – Kulmunin epäonnistuminen hipoo täydellisyyttä

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/74718f71-7bb4-4992-9f7d-dac03cd162bb?fbclid=IwAR1dd3450sxs1kJ9LmHvXwpeCF4QLEbl147L_oQystGVRRZKaJg6tdkWrLI

Keskusta teki kardinaalivirheen, kun se lähti historiallinen vaalitappio niskassaan mukaan Antti Rinteen (sd) vihervasemmistolaiseen hallitukseen, jonka työtä jatkaa nyt Sanna Marinin (sd) hallitus. Hallituksessa keskusta leimautuu vihervasemmiston aisankannattajaksi, vaikka puolueen edustajat toistavat toistamistaan, että keskusta sai kaikki keskeiset tavoitteensa hallitusohjelmaan.

Mikä on isänmaan, puolueen ja oma etunne, Sanna Marin ja Annika Saarikko?

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/paavovayrynen/mika-on-isanmaan-puolueen-ja-oma-etunne-sanna-marin-ja-annika-saarikko/?fbclid=IwAR1Ee2WN2092epd58N9yPTFIbyWZeM059WovQ2W3GCoil6AOQz2fBK4MxIk

Keskustan puheenjohtajaksi syyskuun puoluekokouksessa pyrkivä Saarikko paljasti, että kesäkuun ensimmäisellä viikonlopulla oli ollut ratkaiseva vaikutus siihen, että hän ryhtyi tavoittelemaan puheenjohtajan tehtävää. ”Silloin julkisuudessa ja politiikan kulisseissa velloi huhuja, joiden mukaan Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni olisi viemässä puolueensa pois hallituksesta.”

Näihin asioihin odotan ratkaisua

Hallituksen tulee puuttua AY-liikkeen verovapaaseen kiinteistöbisnekseen. Verovapaus on poistettava AY-liikkeeltä.

Ansiosidonainen palkkaturva on ulotettava kaikille kansalaisille. Myös yrittäjille on järjestettävä palkkaturva.

Yle Areena

Euroopan koronaloki: vyöry ja vastarinta

https://areena.yle.fi/1-50524796

Pandemia muutti maanosan arjen parissa kuukaudessa. Markus Leikolan tv-dokumentissa selvitetään, kuinka kaikki oikein kävi, mistä maiden väliset erot johtuvat sekä EU:n rooli.

Koronan toinen aalto uhkaa

https://areena.yle.fi/1-50330941

Koronan uhka nostaa jälleen päätään Suomessa. Voidaanko toinen aalto välttää? Studiossa perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.) ja HUSin toimitusjohtaja Juha Tuominen. Suomi on houkutteleva kohde naisia seksityöhön tuoville ihmiskauppiaille. Millaisesta ilmiöstä on kyse? Vieraina valtioneuvoston ihmiskaupan vastaisen toiminnan koordinaattori Venla Roth sekä prostituutiota ja ihmiskauppaa pitkään tutkinut rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson Helsingin poliisista. Juontajana Sakari Sirkkanen. #yleastudio

Youtube

Jussi Halla-aho jyrähtää: "Edustaako Marinin hallitus Suomea Brysselissä vai Brysseliä Suomessa?"

https://www.youtube.com/watch?v=DUKpXkwoyQI&feature=share&fbclid=IwAR3OAvyQTHCL1Iem3f-CXSeCzUdUe1MirEbg_j2J0JB9IbeeR6art5BApyw

30 Kaadetaan EU:n tulonsiirtorahasto! (Tuomas Malinen)

https://www.youtube.com/watch?v=8DCoYDQsnu4&feature=share&fbclid=IwAR2LZP5IXes8L6ydmFdIfMWvMVtoBCmo2pHu41Ie7DwuwZL8dtWd52mfBAY

Totuus EU:sta

https://www.youtube.com/watch?v=kaeXGp4yaw0&t=63s

Tuumaustunnilla Jussi Halla-aho, EU-elvytyspaketti ja syksyn kuumat poliittiset kysymykset

https://www.youtube.com/watch?v=wT3YYPL6xL8

BenTV: Annika Saarikon itsepetos

https://www.youtube.com/watch?v=16GKK1AnbYw

Haisevan konkurssipesän rosvoaminen

https://www.youtube.com/watch?v=K5Y3V7ZtQlI

Wille Rydman jauhottaa Eva Biaudetin. Kun aate vie ja järki sumenee..

https://www.youtube.com/watch?v=LOd1JRe-E0k

Jussi Halla-aho perussuomalaiset sama rikos on eri rikos

https://www.youtube.com/watch?v=-z_H0-NJL7g&feature=share&fbclid=IwAR34Yz_G0s6x3t3VhrqKmETAvwH611SQBDH27OGyDNAx8ufpE7pheRS2HPc

Musiikki

Häävalssi ja ”pölky”

https://www.youtube.com/watch?v=7k8DCkUOQh8

Loituma Ieva's Polka w/ Lyrics

https://www.youtube.com/watch?v=cz-1cBfOCc4

Korsuorkesteri Pennitön uneksija

https://www.youtube.com/watch?v=Vq0RRRkWeAE

Huumori

Poliisit sarjan parhaita 3

https://www.youtube.com/watch?v=FP_ua6lmFp0

Poliisit sarjan PARHAITA 4

https://www.youtube.com/watch?v=e-jQfRAPKsU&t=112s

Villisika vei nudistin tietokoneen Berliinissä – mies ajoi eläintä takaa pitkin puistoa

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4efb4598-8866-406b-84c5-a8a3f799677a

Horrible Information Booth Attendant Prank

https://www.youtube.com/watch?v=G1pKpO7fVho

Spede Show - Kosinta laihialaisittain

https://www.youtube.com/watch?v=VGHkN_pWAvc

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Oulun poliisipäällikkö Mika Heinilä, pyydän Teiltä vastausta mahdollisimman pian. Miksi Oulun poliisi muutti Oulun käräjäoikeuden laamannin Antti Savelan päätöksen R20/925 S-asiaksi? Onko tarkoitus se, että Oulun (Kajaanin) poliisi tällöin voi toimia lain vastaisesti jättämällä rikokset tutkimatta ja väärin käyttää virkavaltaa? Miksi Oulun (Kajaani) toimii vastoin lakia ja ihmisoikeussopimuksia? Onko tämä poliisin rikolliseksi epäiltävä toiminta ylhäältä johdettua ? Miksi rikostutkinnat eivät etene lain mukaisesti? Kysymys on kuitenkin ihmisoikeusrikoksista. Eikö poliisi tunne perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia?

Perustuslaki 21 §

21 §

Oikeusturva

Jokaisella on oikeus saada asiansa käsitellyksi asianmukaisesti ja ilman aiheetonta viivytystä lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa tai muussa viranomaisessa sekä oikeus saada oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan koskeva päätös tuomioistuimen tai muun riippumattoman lainkäyttöelimen käsiteltäväksi.

Käsittelyn julkisuus sekä oikeus tulla kuulluksi, saada perusteltu päätös ja hakea muutosta samoin kuin muut oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja hyvän hallinnon takeet turvataan lailla.

LA 01.08.2020 Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html

Olen toimittanut Oulun poliisille 4 kappaletta Olet Maamme Armahin Suomenmaa kirjaani, syyttäjälle 1 kirjan ja Oulun käräjäoikeudelle 2 kirjaa. Niissä on todistusaineistot kopioituna.

Olen tehnyt Oulun (Ylivieskan) poliisille rikostutkintapyynnön asioissani ajoissa. Olen tehnyt ensimäisen rikostutkintapyynnön 15.3.1997 ja täydennyksen 23,3,1997. Poliisi on antanut ”ei rikosta päätöksen 26.06.1997”. Tämän jälkeen asia on ollut vireillä koko ajan keskeytyksettä tähän päivään saakka. Tästä syystä rikos ei voi olla vanhentunut ja lisäksi rikoksen pitää avoimena ulosotto sekä valtiopetos. Olen toimittanut poliisille kirjallisena kappaleena SSP-sopimuksen sekä myös muistitikulla. SSP-sopimus on osa valtiopetosta, johon kuuluvat ns. Koiviston konklaavin asiakirjasta ja Aktiv Hansa kauppakirja liitteineen.

Rikos on tämä:

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maanpaossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni. Minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.

Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön.Suomen viranomaisten toiminta asiassani on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista. Kohtelu täyttää kiistatta ihmisoikeusrikosen tunnusmerkistön ja ennen kaikkea kidutuksen tunnusmerkistön. Toiminta on ollu perustuslain vastaista.

Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Miksi en saa oikeutta? Entinen asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa ja varatuomari Paavo M. Petäjä ovat tunnustaneet rikoksensa. He ovat toimineet syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikoskumppaneina. Esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat ja poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa.

Todelliset syylliset ovat tässä

 • kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskari, edelleenkin vapaalla jalalla

 • asianajaja Antti Latola, edelleenkin vapaalla jalalla, päämies Arsenal Oy

 • asianajaja Hannu Maskonen ( tehnyt itse oman lopullisen ratkaisunsa), päämies Kera Oy

 • varatuomari Paavo M. Petäjä, kuollut ( tunnustanut rikoksensa)

 • entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen ( tunnustanut rikoksensa, saanut ehdottoman vankeustuomion muista rikoksista)

Rikollisten suojelijat

 • poliisi Raimo Ollila

 • poliisi Petri Oulasmaa

 • Oulun KRP

Kiduttajat

 • kihlakunnanvouti Anssi Tuomaala

 • ulosottomies Eveliina Nissilä

Kaikki minua koskevat poliisien, syyttäjien, eri oikeusasteiden tuomareiden sekä laillisuusvalvojien, ulosottoviranomaisten päätökset ovat virka- ym. rikoksia kidutusrikoksen lisäksi aina 15.3.1997 lähtien tähän päivään saakka. Myös ministerit ja kansanedustajat ovat olleet tietoisia asioista, mutta eivät ole ryhtyneet rikoslain 15 luvun 10 §: mukaisiin toimiin. Poliisin on hankittava kaiki nämä viranomaisten päätökset. Minä vaadin kaikille viranomaisille jotka ovat tehneet päätöksiä asiassani 15.3.1997 – tähän päivään saakka Suomen lain mukaista ankarinta mahdollista rangaistusta sekä aiheutettujen vahinkojen korvaamista täysimääräisesti korkoineen.

Suomihan on oikeusvaltio jos ministereihin on uskomista.

Kalajoki 07.8.2020

Erkki Aho

Merenojatie 9 B 16

85100 Kalajoki

e.ahoky@gmail.com

044-3025948

www.erkkiaho.com

Nimeni on Erkki Aho

https://www.youtube.com/watch?v=sJN6sWVJ5C4&t=3s

PS. Tutkinnanjohtajaksi on syytä vaihtaa henkilö, jolle luetun ymmärtäminen ei tuota vaikeuksia ja lisäksi on sellainen henkilö, joka noudattaa esitutkintalakia, poliisilakia, perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia. Silloin hän ei syyllisty virkavallan väärinkäyttöön.


VL: Miksi poliisi toimii vastoin lakia?

Hei,

Poliisipäällikkö Mika Heinilälle lähettämänne viestin johdosta totean seuraavaa:

Poliisi ei muuta eikä voi muuttaa tuomioistuinten päätöksiä millään tavoin. Kun poliisille tehdään rikosilmoitus tai tutkintapyyntö, luokitellaan asia sen laadun perusteella aina ensin joko S- tai R-ilmoitukseksi. Asian selvittelyn edetessä luokkaa voidaan tarvittaessa muuttaa. Tutkinnan tai selvityksen valmistuttua tutkinnanjohtajan tekemä päätös lähetetään aina tiedoksi asianosaisille. Myös teille tullaan lähettämään päätös asiassanne.

Mikäli katsotte poliisin toimineen asiassa jollain tavoin virheellisesti tai vastoin lakia, voitte tehdä poliisin menettelystä hallintokantelun joko suoraan Oulun poliisilaitokselle tai ylemmille laillisuusvalvojille (Poliisihallitus, eduskunnan oikeusasiamies, oikeuskansleri) taikka niin oikeaksi katsoessanne myös

rikosilmoituksen joko kirjallisesti tai henkilökohtaisesti mille tahansa poliisiasemalle, jonka jälkeen asia toimitetaan valtakunnansyyttäjän toimiston arvioitavaksi.

Terveisin,

Antti Räsänen

Poliisilakimies | Police Lawyer

Oikeusyksikön johtaja | Head of Legal Affairs

Oulun poliisilaitos | Oulu Police Department

Hiukanreitti 40 C

PL 45, 90101 Oulu

p. 0295 4640 89

antti.rasanen@poliisi.fiKiitän vastauksestane oikeusyksikönjohtaja Antti Räsänen

Valitettavasti en ole tyytyväinen vastaukseenne. Oulun käräjäoikeuden laamaanni on ilmoittanut, että asia on rikosasia.

28.03.2020

Hyvä Erkki Aho

Kirjeessänne selostamanne asia on Oulun käräjäoikeudessa vireillä rikosasiana diaarinumerolla R 20/925.
Ystävällisin terveisin
Antti Savela
laamanni

Kun Te annatte vastuksen minulle niin Teidän tulee perehtyä asiaan, josta Te vastauksen annatte. Tei lakimiehenä ymmärrätte, että kysymyksessä on törkeät rikokset, perustuslain ja ihmisoikeussopimuksen vastaiset toimet. Oulun poliisia, joka on kirjannut asian S-asiaksi on syytä epäillä virkavallan väärinkäytöstä, sillä hänen olisi myös tullut perehtyä asiaan ja kirjata asia oikein.

Asia on jostain käsittämättömästä syystä kirjattu S-asiaksi ja määrätty tutkinnanjohtajaksi kajaanilainen poliisi Tiina Sarparanta, joka on vitkutellut asian kanssa kuukausia , siis toiminut perustuslain vastaisesti. Lisäksi hän on esteellinen , koska on aikaisemminkin minun asiassani jättänyt rikostutkinnat tekemättä. Hänellä on varmasti riittävät todistusaineistot käytettävissä rikostutkintojen aloittamiseksi, mutta hän kieltäytyy tomimasta lain edellyttämällä tavalla.

Mutta eipä taida olla puhtaat jauhot pussissa Teilläkään oikeusyksikön johtajana. Viittaan vaan tähän asiaan ja sen hoitamiseen

Rikos on tämä:

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni. Minulle on aiheutetu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.

Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön.Suomen viranomaisten toiminta asiassani on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista. Kohtelu täyttää kiistatta ihmisoikeusrikosen tunnusmerkistön ja ennenkaikkea kidutuksen tunnusmerkistön. Toiminta on ollu perustuslain vastaista.

Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Miksi en saa oikeutta? Entinen asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa ja varatuomari Paavo M. Petäjä ovat tunnustaneet rikoksensa. He ovat toimineet syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikoskumppaneina. Esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat ja poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa.

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/

Minun oikeustajuni mukaan asia kuuluu ehdottomasti KRP:n tutkittavaksi ja valtakunnansyyttäjän syytettäväksi ja minun oikeustajuni mukaan Te olette yksi epäilty.

Kalajoella 07.08.2020

Erkki Aho

Merenojatie 9 B 16

85100 Kalajoki

e.ahoky@gmail.com

044-3025948

www.erkkiaho.com

Nimeni on Erkki Aho

https://www.youtube.com/watch?v=sJN6sWVJ5C4&t=3s


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti