torstai 4. huhtikuuta 2019

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen – aiheeton lasku


pääministeri Juha Sipilä
oikeusministeri Antti Häkkänen
sisäministeri Kai Mykkänen
Aiheeton lasku

Lasku on perusteeton ja väärä, koska oikeudenkäynnit eivät ole olleet oikeudenmukaisia. Ennen Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden istuntoa kävi todistajan kanssa Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa tarkistamassa todistusaineistot ja keskustelemassa käräjätuomarin kanssa. Kun huomasin, että todistusaineisto oli tulostettu väärin ja käräjätuomarilla oli ennakkoasenne asiaan, niin tein asiasta rikosilmoituksen Oulun poliisille ja sitten myös Keskusrikospoliisille. Poliisit jättivät tutkintailmoitukset tutkimatta ja eivätkä estäneet käräjätuomarin rikolliseksi epäiltävää toimintaa. Rovaniemen hovioikeus on hyväksynyt Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden minun oikeustajuni mukaan rikollisen toiminnan. Oikeudenkäynti ei ole ollut oikeudenmukainen. Lasku on aiheeton ja väärä.

Valtakunnansyyttäjäviraston on käsiteltävä asia, koska valtakunnansyyttjävirasto on hallituksen alainen virasto. Sipilän hallitus ja sen oikeusministeri Antti Häkkänen on vastuussa siitä, että virkamehet noudattavat lakia. Myös sisäministeri Kai Mykkänen on vastuussa siitä, että poliisit noudattavat lakia ja kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo valtionvarainministerinä on vastuussa Arsenalin asioista johtuvista oikeudenkäynneistä. Kysymys on todellisuudessa kidutusministeriöstä. Olen ollut ministereihin lukuisia kertoja sähköpostitse yhteydessä, mutta he eivät ole vastanneet kertaakaan.

Rikosilmoitus poliisn toiminnasta valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaiselle

Kidutusministeriö

Koiviston konklaavi

SSP-sopimus

ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori

Valtiopetos on tosiasia

Suomessa ei voi saada oikeutta ennenkuin oikeusjärjestelmänuuditus saadaan aikaan. Suomeen on perusettava perustuslakituomioistuin ja totuuskomissio. Suomi tarvitsee vain käräjäoikeuden, hovioikkeuden ja perustuslakituomioistuimen. Laillisuusvalvonta, hallinto-oikeudet ja korkein oikeus voidaan lakkauttaa. Käräjä- ja hovioikeudet on organisoitava uudelleen.

Kalajoella 05.04.2019

Erkki Aho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti