maanantai 22. huhtikuuta 2019

MA 22.04.2019 Suomi tarvitsee laajapohjaisen enemmistöhallituksen


Keskustan ei ole syytä jäädä oppostioon, sillä Suomeen tarvitaan jatko Sipilän hallituksen talouspolitiikalle. Nyt on mahdollisuus korjata hallituksen tekemät virheet, koska talouskehitys sen mahdollistaa. Suomen kolmas EU-puheenjohtajuuskausi alkaa 1.7.2019. Silloin Suomessa täytyy olla laajapohjainen enemmistöhallitus. Mielestäni hallituksen ulkoministerin salkku tulee olla Keskustan Juha Sipilällä ja hänen tulee olla Suomen ehdokas EU-neuvoston puheenjohtajaksi Donald Tuskin jälkeen.

Eilisessä blogissani kysyin Onko Antti Rinne viekas kettu? Kysymykseni perustui Tommi Parkkosen kirjoitukseen. Tommi Parkkosen kirjoitus poistettiin kuitenkin netistä pian oman blogikirjoitukseni julkaisemisen jälkeen. Kirjoitus oli tällä sivulla http://www.superhiiri.fi/ On todennäköistä, että Tommi Parkkosen kirjoitus ei ollut aito, vaan joku trolli halusi vaikuttaa Suomen pääministerin valintaan. Lainasin kirjoituksen sisältöä siksi, että se sopi myös minun näkemyksiini.

Hovioikeus pysytti käräjäoikeuden rikostuomion ennallaan, mutta velvoitti lisäksi Rinteen korvaamaan Metsäteollisuudelle käräjäoikeudessa syntyneitä oikeudenkäyntikuluja 10 000 euroa sekä 6 000 euroa hovissa tulleita kuluja. Sakkoja Rinne tuomittiin maksamaan 1 240 euroa.
Metsäteollisuus vaati Rinteeltä noin 97 000 euron korvausta käräjäoikeuden kuluista ja 87 000 euroa hovioikeudessa syntyneistä kuluista.
Hovioikeus kovensi Antti Rinteen tuomiota – joutuu korvaamaan 6 000 euron oikeudenkäyntikulut

Ay-liittojen toiminta VVO:ssa kestää huonosti päivänvaloa. Moraalinen ongelma on niin suuri. Sdp:n puheenjohtaja, entinen VVO:n hallituksen pitkäaikainen jäsen ja hallituksen puheenjohtaja Antti Rinne lanseerasi elokuussa Sdp:n eduskuntaryhmän kesäkokouksessa termin ”kaverikapitalismi” ruoskiessaan Juha Sipilän (kesk) perusporvarihallitusta.
Puheensa jälkeen Rinne selvensi kaverikapitalismia Ilta-Sanomille.Se tarkoittaa sitä, että hallitus rakentaa omia esityksiään ja politiikkansa sisältöä sen kaveriporukan varaan, jonka etuja he ajavat. Tämä tarkoittaa sitä, että tämä hallitus on erittäin vahva edunvalvontaorganisaatio rikkaille ja varakkaille ihmisille.Kun seuraa ay-liikkeen oman vuokrajätin VVO:n toimintaa, on pakko kysyä, onko tämä nyt sitten sitä toverikapitalismia?
Kommentti: Vuokrataloyhtiö VVO päättää jättiosingoista – ay-liikkeen omistus ei kestä päivänvaloa

Sdp:n puheenjohtajaksi pyrkivän Antti Rinteen taannoisissa raha-asioissa on ollut epäselvyyksiä. Sdp:n puheenjohtajaehdokas, ammattiliitto Pron puheenjohtaja Antti Rinne toteaa Ilta-Sanomissa, ettei häntä ole koskaan syytetty, tutkittu tai tuomittu mistään.
IS:n mukaan lehti kertoi 2005, että Antti Rinne oli joutunut aiemmin eroamaan AKT:n lakimiehen paikalta. Hänen kerrottiin laskuttaneen samoista työmatkoista kahteen kertaan.
Antti Rinteen mukaan kyse oli ollut huolimattomuudesta ja noin 1 000 markan summasta. AKT:n silloinen puheenjohtaja muisteli myöhemmin Suomen Kuvalehdessä, että kyse oli noin 10 000 markasta. Toisessa tapauksessa Rinne oli toiminut lohjalaisessa taloyhtiössä isännöitsijänä. SK kertoi hänen jättäneen vuoden ajalta tositteet palauttamatta ja maksaneen oman puhelinlaskunsa taloyhtiön kassasta. Rinteeltä karhuttiin 25 000 markan vahingonkorvaukset.IS: Sdp:n Antti Rinteellä kaksi vanhaa rahasotkua


SDP:n puheenjohtajan Antti Rinteen terveydentila on ollut aiemmin tiedettyä vakavampi. Rinne julkaisi tänään Facebook-sivullaan tietoja sairaudestaan.
Vasta Suomessa sairaalahoidossa nimittäin selvisi, että Espanjassa oli jätetty tekemättä suomalaisten lääkärien järkevänä pitämä varjoainekuvaus. Vakavan keuhkokuumeen ohella minulle oli puhjennut samaan aikaan myös toinen terveysongelma, sepelvaltimon tukos – monelle suomalaiselle tuttu vaiva,” Rinne kirjoittaa.
Rinne on saanut pallolaajennushoidon sepelvaltimotukokseen. Hän on saanut keuhkokuumeen hoidon yhteydessä tartunnan sairaalabakteerista, jota hoidetaan niin ikään.
SDP:n Rinteen terveydentila tiedettyä vakavampi – keuhkokuumeen lisäksi sepelvaltimotukos ja sairaalabakteeri

Antti Rinne

Perustuslaki 60 §
Valtioneuvostoon kuuluu pääministeri ja tarvittava määrä muita ministereitä. Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia.

Minä katson, että Antti Rinteen valinta Suomen pääministeriksi on liian iso ulkopoliittinen ja sisäpolittinen riski. Mielestäni Antti Rinne ei täytä perustuslain 50 ½:n vaatimuksia.

Suomesta tulee kesällä Euroopan Unionin puheenjohtajamaa. Suomi tarvitsee vahvan hallituksen sekä terveet ja dynaamiset ministerit. Mielestäni Suomeen tulee saada laajapohjainen enemmistöhallitus. Hallituksessa tulee olla perussuomalaiset, kokoomus, keskusta, vihreät, RKP ja kristilliset.

Keskustan tulee lupua maakuntamallista ja kokoomuksen valinnanvapausmallistaan. Siksi peruspalveluministerinä on vihreiden Maria Ohisalo ja sosiaali- ja terveysministerinä Sari Essayah. Sote- ja sotu-uudistus toteutetaan näiden ministereiden johdolla. Lähtökohtana on asiakkaan tarpeet ja kuntien laajennetut hartiat.
Hallituksen maahanmuuttolinjauksen tulee olla haittamaahanmuuton estäminen ja lopettaminen ja harkinnanvaraisen maahanmuuton helpottaminen ja edistäminen. Maahanmuuttoasioita ratkaistaan yhteistyössä EU:n kanssa. Poliisien määrää lisätään n. 1000 vaalikauden aikana.

8-9 miljardin yritystuet ja 27 miljardin verotuet tarkistetaan ja karsitaan hallituksen yhteisellä päätöksellä. Veronkierto ja veroparatiisien käyttö estetään yhteistyössä EU:n kanssa. Suomessa on kymmeniätuhansia virkamiehiä liikaa. Suoritetaan hallittu rakennemuutos ja byrokratian karsinta.
Laaja verouudistus on saatava aikaan vaalikauden aikana.

Ilmastopolitikassa ollaan aktiivisia kansainvälisellä tasolla. Kotimaassa toteutettava ilmastopolitiikka on oltava taloudellisesti järkevää, koska suomalaisten osuus kaikista maailman hiilidioksipäätöistä on vain 16 promillea.

Kaivos- ja vesilaki tulee uudistaa perusteellisesti ja ilman aiheetonta viivytystä.Kaivoslain uudistus on kiireellinen ja jää vihreän ympäristöminsiterin vetovastuulle.

Oikeushallinnon uudistus on välttämätön. Suomeen on perustettava perustuslakituomioistuin ja laillisuusvalvonta nykyisessä muodossaan, hallinto-oikeudet ja korkein oikeus lakkautetaan. Suomeen jää käräjäoikeudet, hovioikeudet ja perustuslakituomioistuin. 1990-luvun laman asiat selvitetään totuuskomission avulla ja todelliset syylliset saatetaan Suomen lain mukaiseen taloudelliseen ja oikeudelliseen vastuuseen ja aiheutetut taloudelliset vahingot ja henkiset kärsimykset korvataan rikosten uhreille Suomen valtion varoista korkoineen. Asia jää oikeusministerin hoitovastuulle.

Työttömien kyykytys lopetetaan. Aktiivimallin heikkoudet poistetaan.

Pääministeri Jussi Halla-aho (perussuomalaiset)
Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok)
Ulkoministeri Juha Sipilä (kesk)
Puolustusministeri Kai Mykkänen (kok)
Elinkeinoministeri Antti Häkkänen (kok)
Ympäristöministeri Ville Niinistö (vihr)
Sisäministeri Ville Tavio (perussuomalaiset)
Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (keskusta)
Peruspalveluministeri Maria Ohisalo (vihr)
Sosiaali- ja terveysministeri Sari Essayah (kristilliset)
Liikenne- ja viestintäministeri Juha Eerola (perussuomalaiset)
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (rkp)
Opetusministeri Katri Kulmuni (keskusta)
Kulttuuri- ja eurooppaministeri Anders Adlercreutz (rkp)
Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Anne-Mari Virolainen (kok)
Työministeri Riikka Purra (perussuomalaiset)

Eduskunnan puhemies Paula Risikko (kok)
Ensimmäinen varapuhemies Antti Rinne (SDP)
Toinen varapuhemies (Vihreät)

Juha Sipilästä haluan Donald Tuskin seuraajan Eurooppa-neuvoston puheenjohtajaksi. Jos Sipilä valitaan Eurooppa-neuvoston puheenjohtajaksi niin ulkoministeriksi nousee Antti Kaikkonen.

Kalajoki

Oululainen Jukka Kauppila piti lupauksensa ja murskasi ennätykset "maililta maratonille" – ihmejuoksija on nyt myös maa­il­man­mes­ta­ri

Alueuutiset

Merijärvellä pelastuslaitos on sammuttanut tulipaloa elosuojassa. Tulipalo tuhosi koko elosuojan, mutta lähinnä puuklapien varastona toimineen varastorakennuksen materiaaliset vahingot jäänevät vähäisiksi. Palossa tuhoutui myös suojassa säilössä ollut vanha traktorin peräkärry.
Merijärvellä vanha elosuoja tuhoutui tulipalossa – Tuulen suunta ja onnistunut sammutustyö pelasti läheisen vanhan navettarakennuksen

Huhtikuun kolea alku jarrutti monen lajin varhain alkanutta etenemistä, mutta nyt sammakot ovat alkaneet heräillä vain hieman normaaliaikataulusta edellä.Luonto-Liiton kevätsseuranta tiedotti pääsiäisen alla, että sammakoiden soidin on käynnistynyt jo paikoin eteläisessä Suomessa, mutta Keskipohjanmaan lukija on havainnut jo viitasammakon Vetelin Räyringin hangilla.Sammakot aloittelevat soidintaan – kevään eteneminen jatkuu yöpakkasten väistyttyä https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/570623


Kotimaan uutiset

Millaisia ihmisiä kotikulmillasi asuu ja miten teillä äänestettiin? Entä naapurissa? Katsele vaalitulosta uusin silmin. Perussuomalaiset ei ole vain "unohdetun kansan" puolue – katso miten tulot tai työttömyys vaikuttavat vaalitulokseen alueellasi

SUNNUNTAINA 14. huhtikuuta Suomi äänesti erittäin täpärissä vaaleissa, joissa eduskunta meni uusiksi monin tavoin.Heti niiden jälkeen alkoi työ uuden hallituksen kasaamiseksi. Vaalit voittaneen Sdp:n puheenjohtajasta Antti Rinteestä tulee ensi viikolla hallitustunnustelija.Kokosimme tänne parhaat palat HS:n vaalianalyyseista, henkilökuvista ja interaktiivisista työkaluista, joiden avulla voit tarkastella vaalitulosta monesta näkökulmasta. Estivätkö arjen kiireet syventymisen vaali­tulokseen? Tutki täältä HS:n vaali­seurannan parhaat palat

Ay-liike on saanut viiden vuoden aikana lähes 50 miljoonaa euroa VVO:n vuokraosinkoja. Ammattiliitot kuittaavat vuokratuotoista verovapaat osingot. Vuokrien nousua maksetaan suuressa määrin pienituloisille maksetuilla asumistuilla.
Ay-liike käärii miljoonia vuokra-asuntoyhtiöstään – asumistuet valuvat osinkoina liitoille

Ulkomaan uutiset

Koomikko Volodymyr Zelenskyi on voittamassa Ukrainan presidentinvaalit, jos ovensuukyselyt pitävät paikkansa. Ovensuukyselyjen mukaan hän on saamassa suuren äänivyöryn, noin 73 prosenttia äänistä vaalien toisella kierroksella.
Ääntenlaskenta alkoi kello kahdeksalta, kun vaalihuoneistot sulkeutuivat. Samalla julkaistiin maanlaajuinen ovensuukysely.– En petä teitä koskaan, Zelenskyi lupasi uutistoimisto AFP:n mukaan kannattajilleen, kun kyselyn tulos selvisi.Ukrainan presidentiksi nousee koomikko Volodymyr Zelenskyi – presidentti Petro Porošenko myönsi vaalitappion

Etelä-Aasian Sri Lankassa tehdyissä pommi-iskuissa kuolleiden määrä on noussut 290 ihmiseen, kertoo poliisi.
Sri Lankan iskuissa kuollut tähän mennessä 290 ihmistä

Ukrainalaiset äänestävät parhaillaan presidentinvaalien toisella kierroksella. Vastakkain ovat tv-koomikko Volodymyr Zelenskyi, 41, ja istuva presidentti Petro Porošenko, 53.
"Zelenskyin politiikka on täysi arvoitus" – 6 pointtia Ukrainan presidentinvaaleista

Vladimir Putin tapasi tänään Viron kollegansa Kersti Kaljulaidin. Tämä on Viron pään ensimmäinen vierailu Venäjälle monien vuosien ajan. Vuonna 2011 Toomas Hendrik Ilves tuli Pietariin, mutta huipputason neuvotteluja ei ollut.Venäjän johtajalla oli katsaus Kersti Kaljulaidiin viime vuonna Pariisissa, sitten he suostuivat puhumaan tarkemmin. Myöhemmin Viron presidentti ilmoitti tulleensa Venäjälle vasta, kun se on ratifioinut rajasopimuksen (ei Venäjä eikä Tallinna hyväksynyt sitä), mutta nyt hän lensi palautetun Viron suurlähetystön avajaisiin ja pyysi tapaamista Vladimir Putinin kanssa.RF: "Virkailijoiden, virallisten elinten ja naapureiden välisten yhteyksien puute on epänormaali tilanne. Meillä on objektiivisesti yhteisiä etuja Itämeren alueella. Tässä ovat turvallisuuskysymykset, ympäristöasiat ja kuljetukseen ja kauttakulkuun liittyvät kysymykset Yleensä on monia kysymyksiä. "Viron presidentti Kersti Kaljulaid: "Naapureiden on puhuttava, vaikka meillä on tiettyjä eroja. Aika päivittää Euroopan unionin ja Venäjän yhteistyöohjelma. Viro on ehdokas YK: n turvallisuusneuvoston pysyviin jäseniin.Meistä on tullut tärkeä ja rakentava kumppani eri organisaatioissa. että olemme kiinnostuneita keskustelemaan globaaleista geopoliittisista kysymyksistä. "
Viron presidentti totesi, että nyt on oikea aika tavata.
Президент Эстонии предложила Путину обсудить геополитические вопросы

Yhdysvallat ei enää jatka poikkeuslupia, joiden turvin Iranista on voitu tuoda öljyä. Valkoisen talon mukaan tarkoituksena on lopettaa kokonaan öljyn vienti Iranista.
Päätöksen teki Yhdysvaltain presidentti Donald Trump. Poikkeuslupien poistaminen kiristää entisestään Irania vastaan asetettuja pakotteita. Yhdysvaltain mukaan Iran uhkaa sen liittolaisia ja levittää epävakautta Lähi-idässä. Yhdysvallat aikoo estää täysin öljyn viennin Iranista – ei jatka poikkeuslupia öljyntuojamaille

Talousuutiset

Päästöhuijausskandaalin jälkipyykin pesemisen on arveltu aiheuttaneen Volkswagenille 29 miljardin euron kulut. Yksin Saksassa se on maksanut sakkoja jo 1,8 miljardin euron edestä.
Päästöhuijaus on maksanut Volkswa­ge­nil­le jo 30 miljardia – yhtiön entiselle johdolle uusia syytteitä

Parin kilometrin päässä Lappeenrannan ydinkeskustasta seisoo kauppakeskus Family Center. Isolla parkkialueella on hyvin tilaa.Tilaa on myös kauppakeskuksen sisällä. Verkkoportti on vedetty useimpien tyhjien liiketilojen sisäänkäyntien eteen. Toinen ravintoloista on suljettu.
Noin 15 000 neliömetrin kokoiseen, kaksikerroksiseen kauppakeskukseen rakennettiin alun perin tilat parillekymmenelle liikkeelle. Nyt käytävät kaikuvat tyhjyyttään. Koko perheen kauppakeskus avautui suurella kohulla 10 vuotta sitten – nyt kaupunki käyttää sitä väistötilanaan ja lähes kaikki liiketilat ovat tyhjillään

Urheilu-uutiset

Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkue kärsi jo MM-kisojen kolmannen tappionsa. Pikkuleijonat hävisi Tshekille lukemin 2–4 (0–1, 1–1, 1–2).
Pikkuleijonat hävisi Tshekille! Tehoton Suomi toipui salamamaalista, mutta otti liikaa jäähyjä – katso tästä kooste ottelun tapahtumista

Kotkalainen Peli-Karhut on voittanut naisten koripallon Suomen mestaruuden. Mestaruus ratkesi, kun PeKa kukisti lappeenrantalaisen Catzin sunnuntaina niukasti 73–71 Lappeenrannassa. PeKa otti finaalisarjan nimiinsä voitoin 3–1.
Peli-Karhut punnersi voiton jännitysnäytelmässä – Kotkassa juhlitaan Suomen mestaruutta toista kertaa peräkkäin

Yhdysvaltalaisjuoksija Michael Norman pinkoi kauden avauskilpailussaan lauantaina 400 metriä hurjaan aikaan 43,45, joka nostaa hänet kaikkien aikojen maailmantilastossa neljänneksi. 21-vuotias pinkoi hirmuajalla 400 metrin maailmantilaston neljänneksi – olympiavoittajan MM-kultajahtiin todellinen hidaste

Oulun Kärpät voitti jääkiekon miesten SM-liigan ensimmäisen loppuottelussa HPK:n maalein 4–1 lauantaina Oulussa. Avausfinaalin voittomaalin viimeisteli Kärppien slovakialaishyökkääjä Michal Kristof, joka oli ottelussa monessa mukana.
Kärpille ensimmäinen kiinnitys Suomen mestaruuteen – katso kovia tuomioita sisältäneen avausfinaalin puhuttavimmat tilanteet

Maailmalla tapahtuu

Tanskan rikkaimman miehen perhettä kohtasi järkyttävä tragedia Sri Lankassa.
Pääsiäissunnuntaina eri puolilla Sri Lankaa tehdyissä kirkko- ja hotelli-iskuissa on kuollut noin 290 ihmistä. Noin 500 ihmisen kerrotaan haavoittuneen.TANSKAN ulkoministeriö vahvisti sunnuntaina, että pommi-iskuissa kuoli ainakin kolme Tanskan kansalaista.Tanskan rikkaimman miehen kolme lasta kuoli Sri Lankan iskuissa – miljardööri omistaa lukuisia suomalaisille tuttuja vaateketjuja

Kolumbian pelastusviranomaiset kertoivat sunnuntaina ainakin 19 ihmisen kuolleen Lounais-Kolumbiassa tapahtuneessa mutavyöryssä. Lisäksi 14 ihmistä on kateissa, joten uhreja saattaa vielä löytyä mudan alta.
Kolumbiassa mutavyöry on vaatinut ainakin 19 kuolonuhria

Länsi-Afrikan Malissa ainakin 11 sotilasta on kuollut epäillyssä jihadisti-iskussa, kertoo maan puolustusministeriö.Isku tapahtui sunnuntaina varhain aamulla maan keskiosassa. Ministeriön mukaan iskussa haavoittui lisäksi useita sotilaita ja aiheutui muuta tuhoa.
Uutistoimisto AFP:n turvallisuuslähteen mukaan iskun tehneet tulivat metsästä moottoripyörillä ja kuorma-autoilla. Lähteen mukaan he muun muassa sytyttivät ajoneuvoja palamaan.
Malissa ainakin 11 sotilasta kuollut epäillyssä jihadisti-iskussa

Maanjäristyksen keskipiste on maan pääsaarella. Voimakas 6,3 magnitudin maanjäristys on iskenyt Filippiinien pääsaarelle Luzonille maanantaina iltapäivällä. Maanjäristys tapahtui hieman kello 17 jälkeen paikallista aikaa.Voimakas maanjäristys Filippiineillä

Yle Areena

Suomalainen diplomaatti Tapani Brotherus pelasti työtovereineen tuhansia pakolaisia Chilen sotilasjuntan kynsistä 1970-luvulla. Chilessä Brotherus on ollut juhlittu sankari. Haastattelijana Juho-Pekka Rantala
Tapani Brotherus

Venäjällä hallitus kiristää otetta nuorista ja internetistä - taustalla huoli suosion laskusta.
Ulkolinja: Kreml vs. nuoriso

Jääkiekon alle 18-vuotiaiden MM: Suomi - Tshekki. Uumaja, Ruotsi. Selostus Jari Haapala.
Jääkiekon U18 MM: FIN - CZE

Youtube

TOP 25 MOST BEAUTIFUL CITIES OF EUROPE

Tulip festival in Amsterdam - april 2019

Pekka Poudan Pallit Lepattivat Uutisissa

Katainen mieliaiheensa parissa

Kysymys verosuunnittelusta suututti Sipilän kyselytunnilla

Noin viikon uutiset: Veronkierto

Mielipide

Piti tuottaa asuntoja ”köyhille demareille” - niin tulikin fyrkkaa ”rikkaille ammattiliitoille?”
Esimerkkinä tästä poliittisesta ”mikromonopolin” toiminnasta on Kojamo Oy:n liiketoimina keväällä 2018. Kyseinen yhtiöhän oli aina vuoteen 2017 saakka VVO-yhtymä Oyj, joka on 4,3 miljardin euron asunto-omaisuuden arvollaan mitattuna ollut Suomen suurin kiinteistösijoittaja. Vuonna 2016 VVO jakoi yhteensä 104 miljoonan euron ennätysosingot omistajilleen.
Erikoiseksi kyseisen yhtiön toiminta on tullut silloin, kun valtio on maksanut runsaasti ko. yhtiön asiakkaiden asumistukia. Asumistukien korotukset ovat valuneet suoraan vuokra-asuntojen omistajien taskuun eli enimmäkseen edellä mainitun yhtiön liikevaihtoon, tätä kautta ay-liikkeelle ja sitä kautta poliittisille puolueille, jotka ovat tehneet päätöksiä asumistuista. 
Kojamo: hyvät kesälomarahat vasemmistolle ja ay-liikkeelle

voiko 6813 ääntä nollata yli 530 000 kansalaisen äänet? – kysyn puolueista riippumattomana demokratian kannattajana Voihan vaalit eli puolueet vaalipaloina

Kotimaan matkailu

Kätevin tapa matkustaa Viipuriin on viisumivapaa risteily. Risteilyt Viipuriin lähtevät Lappeenrannasta, josta M/S Carelia purjehtii Viipuriin pitkin Saimaan kanavaa. Risteilyn voi myös yhdistää yöpymiseen Viipurissa.
Viisumivapaat risteilyt Viipuriin

Imatrankoski on Suomen komeimpia ja perinteikkäimpiä nähtävyyksiä. Kesäiltoina Vuoksi päästetään virtaamaan vapaamaan koskessaan ja näky on upea. On helppo ymmärtää, miksi Imatrankoski oli 1800-luvulla Suomen suosituin nähtävyys.
Suomen ihmeet: Imatrankoski

Savo edustaa kotimaanmatkailua parhaimmillaan. Järvi-Suomen sydämessä pääsee nauttimaan upeista maisemista, Suomen hienoimpiin kuuluvista nähtävyyksistä ja paikallisherkuista (kalakukko ja lörtsyt). Sekä tietysti myös mainiosta savolaisesta murteesta.
Savon parhaat nähtävyydet

Ulkomaan matkailu

Denmark Beyond Copenhagen

Copenhagen

Denmark: Copenhagen City Tour 2018 HD Let's Travel

Musiikki

Ronan Keating & Carola - No Matter What (Allsang på Grensen 2018)

Halleluja - Kirchliche Trauung - Live gesungen von JULIETTE

Céline Dion - The Power Of Love (Official Video)

Loppukevennykset

Ukrainan uusi presidentti Volodymyr Zelensky saa kiittää kansansuosiostaan pitkälti Olena-vaimoaan, jonka kehittelemään kuvitteelliseen tv-presidenttihahmoon ukrainalaiset rakastuivat. Tällainen on Ukrainan uuden presidentin vaimo: Olena, 41, loi miehensä presidenttihahmon ja kirjoitti tälle sketsejä

Haaveet Suur-Suomesta olisi kuopattu paljon pikaisemmin ilman Suomen miesten vaimoja, äitejä, siskoja ja tyttäriä – siis Suomen naisia.Sota-ajan naiset olivat hurmoshenkisyydessään jopa innokkaampia kuin miehet, koska heillä ei ollut omakohtaista kokemusta eturintaman kurjuudesta. Myös propaganda upposi naisiin tehokkaammin, koska miehet vaikenivat raakuuksista naisia suojellakseen.Lisäksi väitöskirjatutkija Jenni Kirves Helsingin yliopistosta korostaa, että sodan elänyt sukupolvi oli jo lähtökohtaisestikin valtavan ihanteellinen. Heidän, miesten ja naisten, ajattelussa korostuivat velvollisuudet eivätkä niinkään oikeudet.Naiset olivat innokkaimpia Suur-Suomesta haaveilijoita, perheihannekin tuli natsi-Saksasta – "Väestösyistä olisi hauskaa, jos pian pääsisit lomalle"

Best of Jean-Claude Juncker
Uutisankkuri Katoaa Kesken Lähetyksen

Kymmenen Uutiset 22.3.2012 Uutisankkurit Repeilevät

Kuntoilu

10 min LOWER ABS Workout + How to Engage Lower Abs

10-Minute Beachy Ab Slimmer Workout | LifeFit 360 | Denise Austin

Butt Workout 1: Tone Up | 30 DAY BUTT LIFT

Liikunta ja terveys

Verenpaine 151 / 86, pulssi 56 , Paino 105,0 kg. Jumppa 30 /2280 min, kuntosali 0/ 2260 min, kävely 0/331 km , uinti 0/6400 m, pyöräily 20/222 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti