keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

KE 03.04.2019 Keskustelut kansanedustajaehdokas Eija-Riitta Niinikosken kanssa
Tänään minulla oli mahdollisuus keskustella kansanedustajaehdokas Eija-Riitta Niinikosken kanssa. Hän oli kalastamassa ääniä Kalajoella Halpa-Hallin edessä. Kysyin Eija-Riitalta, että mitä tehdään keskittämisasetukselle vaalien jälkeen. Huomasin, että Eija-Riitta ei tuntenut koko keskittämisasetusta. Kerroin hänelle mikä on keskittämisasetus.
https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2017/20170582 . Keskittämisasetuksesta johtuu juuri se, että Oulaskankaan sairaalan synytysosasto lakkautettiin ja Raahen aluesairaalan toimintoja ajettiin alas ja Reisjärven terveyskeskus lakkautettiin. Tämä oli uusi tieto ja yllätys kansanedustajaehdokkaalle, että keskusta oli suurin syyllinen näihin alueemme asukkaiden palvelujen alasajoon. Viime viikon torstaina eduskunnna puhemies Paula Risikko ilmoitti minulle ja muille, että hän ja kokoomus on valmiita purkamaan koko keskittämisasetuksen. Eija-Riina nolostuneena ei osannut vastata mikä on keskustan kanta asiaan.
Kysyin Eija-Riitalta, että mitä mieltä hän on 1990-luvun laman ja pankkikriisin asioiden selvittämisestä. Hän ei ollut tietoinen, että oli tapahtunut valtiopetos eli ns. Koiviston konklaavi 6.5.1992 eikä hän ollut tietoinen, että presidentti Koiviston juoksupoika keskustan Esko Aho ja hänen hallituksensa teki 100 vuodeksi salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen 22.101993, jonka on jatko valtiopetokselle ja jonka johdosta markkinoilta poistettiin 60 000 yritystä ja aiheutettiin 500 000 ihmisen työttömyys ja 280 000 ihmisen ylivelkaantuminen sekä 16000 yrittäjän itsemurha. Kysymyksessähän oli kansanmurha. Hän ei myöskään ollut tietoinen siitä, ettei valtiopetos vanhene koskaan eikän ollut myöskään tietoinen siitä, että Aktiv Hansa-kaupassa myytiin 31.3.2000 76 000 saatavaa ulkomaille rikosten peittelemiseksi. Saatavien todellinen arvo oli 12 miljardia , mutta ne myytiin 5 prosentilla pääoman hinnasta. Ulkomainen perintäyhtiö peri näitä saatavia täydestä arvosta velallisilta ja velallisen kuoleman jälkeen eduskunnan päätöksellä kuolinpesältä. Suomen valtio ei antanut velallisen päästä eroon 5 %:lla, vaan saatava myynti ulkomaiselle yhtiölle. Kauppasopimuksen allekirjoitti toinen valtiovarainministeti Suvi Anne Siimes vaikka Arenalilla oli oma toimiva johto. Eija-Riitta Niinikoski ei tiennyt pitäisikö asiat selvitää vai ei. Kerroin Eija-Riitalle, että Suomi ainoa maa, jossa ei ole perustuslakituomioistuinta. Sellainen on kaikissa muissa maissa, jotka ovat oikeusvaltioita. https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslakituomioistuin Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta siksi etteri kansalaiset voisi saada oikeutta. Jos meillä olisi perustuslakituomioistuin niin voisimme lakkauttaa korkeimman oikeuden ja laillisuusvalvonnan sekä hallinto-oikeudet. Entinen korkeimman jäsen kirjoittaa kirjassaan, että hän mieluummin kertoo olleensa pianonsoittaja pornobaarissa kuin kertoo olleensa korkemman oikeuden jäsen. Korkein oikeus ei noudat Suomen perustuslaki eikä se noudata Suomen perustuslaki.. Suomessa oikeuslaitokset, laillisuusvalvonta, ylin poliisijohto ja valtakunnansyyttäjävirasto ovat rikollisten hallussa. Etää sellainen oikeusvaltio Suomi on. Minulle ei ainakaan pääministeri Juha Sipilän anteeksipyyntö riitä, vaan on perustettava perustuslakituomioistuina ja totuuskomissio, joka selvitää pankkikriisin syylliset ja aiheutetut vahingot.
Kerroion Eija-Riitalle vuoden 2015 pakolaiskriisistä, että siinä ei noudatettu Schengen sopimusta eikä Duvlinin sopimusta. Molemmat sopimukset näyttivät olevan tutemattomia kansanedustajaehdokkaalle. Suomella olisi ollut mahdollisuus pistää rajat kiinni ja palauttaa ns. pakolaiset eli tässä tapauksessa turvapaikkaturistit takaisin ensimmäiseen EU-maahan. Sipilä ja Orpo yrittävät kertoa väärää tietoa asiasta. Kansanedustaja Paavo Väyrynen yritti saada rajatarkastukset käyntiin soittamalla tasavallan presidentille , pääministerille, uokoministerille ja vaatimalla eduskunnassa rajatarkastusten aikaansaamista. Silloin poliisiministeri puhui omiaan eduskunnassa. Kyssymyksessähän oli 32 000 elintasosurfarin maahantunkeutuminen ja näistä on aiheutunut 3,2 miljardin vuosittaiset kustannukset ja vakava turvallisuusuhka Suomen kansalaisille.
Kerroin vielä Eija-Riitalle , että valtion taloudesta löytyy säästökohteita maahanmuutosta, 7-8 miljardin yritystukien leikkamisesta sekä 27 miljardin verptukien leikkamisesta sekä veroparatiisien käytön ja veronkierron estämisestä.
Huomasin, että Eija-Riitta tunsi itsensä vähän vaivautuneeksi. Hän ei halunnut jatkaa keskustelua ja minkäkin olin syönyt Eija-Riitan tarjoaman makkaran. Eija-Riitta kiitti tiedoista. Toivottavasti Eija-Riitta sai uutta tietoa vaalikmapanjaansa varten. Onnea ja menestystä Eija-Riitalle!

Olisin halunnut kertoa vielä Eija-Riitalle, että valtionvarainministeriön kansliapäällikkö kokoomuslaisen työmarkkinajohtajan ja poliitikon Päiviö Hetemäen poika ja siksi valtionvarainministerion leikkauslistat ovat kokoomuslaista politiikkaa pahimillaan. Siksi säästöt tälläkin vaalikaudella ovat osunneet juuri köyhimpiin joita kurjistettu oikein isän kädellä. Esittämiini säästökohteisiin ei ole puututtu vaan haluttu kurjistaa köyhiä. Nyt vaaliuurnalla nämä köyhätkin voivat äänestää.


Orpo vs. Halla-aho

LIISA MARIAPORI: SUOMEN VALTIO ESTÄÄ OIKEUDEN TOTEUTUMISEN

Suomi on korruptoitunut maa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti