lauantai 20. huhtikuuta 2019

LA 20.04.2019 Suomi takaisin oikeusvaltioksiPääsiäiskokko Kalajoen Plasilla.

Jatkan kamppailua Suomen takaisin oikeusvaltioksi.Uusi MV-Lehti haastaa Suomen mediapoolin – päätoimittajaksi Janus Putkonen https://mvlehti.net/2019/04/19/uusi-mv-lehti-haastaa-suomen-mediapoolin-paatoimittajaksi-janus-putkonen/ . Lähetin Janus Putkoselle sähköpostiveistin.

From: Erkki Aho
Sent: Friday, April 19, 2019 11:30 PM
To: mvlehti1@protonmail.com
Subject: onnea ja menestystä lehdelle

Onnea ja menestystä lehdelle! Tässä on tulenarkaa aineistoa valtiopetoksesta. Ns. Koiviston konklaavin asiat 6.5.1992 julistettiin salaiseksi, Esko Ahon hallituksen   ja neljän pankin välinen SSP-sopimus 22.10.1993 julistettiin 100 vuodeksi salaiseksi, Aktiv Hansa-kauppa julistettiin 25 vuodeksi salaiseksi. Tarkemmat tiedot löytyvät näistä linkeistä Terv. Erkki Aho

Toinen keino saada Suomi takaisin oikeusvaltioksi on toimia europarlamentin kautta. Perussuomalaisten on saatava voitto europarlamenttivaaleissa. Perussuomalaisilla on mahdollisuus saada 3- 4 paikkaa, jos somekampanjat onnistuvat ja kenttätyö on tehokasta.

Perussuomalaiset eurovaaliehdokkaat (suluissa eduskuntavaaleissa saatu äänimäärä)
Asseri Kinnunen, 21, Joensuu. Opiskelija, PS-Nuorten puheenjohtaja.


Samuli Sibakoff, 42, Kotka. Vanhempi konstaapeli.

Karri Ollila, 49, Askola. MMM, yrittäjä.

Laura Korpinen, 55, Helsinki. Asianajaja, varatuomari.1567 ääntä

Minna Partanen, 26, Kajaani. Restonomi (AMK).

Ilpo Heltimoinen, 45, Lappeenranta. Levikkipäällikkö, Euroopan alueiden komitean jäsen. 1560 ääntä

Simo Grönroos, 36, Espoo. Filosofian maisteri, toiminnanjohtaja. 2563 ääntä

Mika Raatikainen, 58, Helsinki. Rikosylikonstaapeli. 1854 ääntä

Mira Nieminen, 43, Urajärvi. Rikoskomisario, hallintotieteiden maisteri.

Teuvo Hakkarainen, 59, Viitasaari. Kansanedustaja. 8036 ääntä
Riekkiksen eduskuntavaalitentti Teuvo Hakkarainen 2019

Tanja Vahvelainen, 47, Vantaa. Kaupunginvaltuutettu. 3221 ääntä

Arto Luukkanen, 55, Järvenpää. Dosentti, tutkija. 3231 ääntä

Minna Reijonen, 49, Nilsiä. Farmaseutti, kansanedustaja. 4874 ääntä

Veikko Vallin, 57, Tampere. Yrittäjä, kansanedustaja. 4567 ääntä

Mauri Peltokangas, 49, Kaustinen. Yrittäjä, kansanedustaja. 13 114 ääntä

Pirkko Ruohonen-Lerner, 62, Porvoo. Euroopan parlamentin jäsen.

Matti Viren, 71, Riihimäki. Taloustieteen professori.

Sebastian Tynkkynen, 30, Oulu. Opiskelija, kansanedustaja. 92271 ääntä

Laura Huhtasaari, 40, Pori. Kansanedustaja, KM. 12 991 ääntä

Laura Huhtasaari | Sensuroimaton Päivärinta | 25.10.2017

Presidenttitentti Huhtasaari

Kalajoki

Haluamme saada kirjaston ja paikkakunnan, laajan Kalajoen kaupungin, kotiseutuaineistoa digitoitua ja verkkoon. Aikaisemmin kalajokista perinnettä on kerännyt muun muassa opettajatar Iida Isokääntä. Aineistoa on satoja tunteja haastattelumateriaalia. Myös valokuvaaja Erkki Mäkelän valokuvakokoelma on mittava. Samalla kartoitetaan myös tekijänoikeusasioita.
Hankkeen yhteistyökumppaneina ovat Kalajoen kotiseutu- ja kyläyhdistykset, esimerkiksi Kalajoen kotiseutuyhdistys ja Plassin kyläyhdistys. Kotiseutuyhdistyksen kokoama, laaja kotiseutuarkisto on tällä hetkellä sijoitettuna Kalajoen kaupungintalolle, josta sitä ei laajemmin tavoiteta. Digitoituna verkossa aineisto olisi kaikkien käytössä. Tavoitteena on digitoida valokuvia, diatallenteita, ääni- ja kuva-arkistoa jälkipolvien käyttöön. Hankkeessa kerätään myös uutta aineistoa ja järjestetään palvelun markkinointitilaisuuksia. Tavoitteena on saada yhteen palveluun Kalajoen kaupungin keskusten, Kalajoen, Himangan ja Raution, kotiseutuaineistoa.
Kotiseutumme Kalajoki sanoin ja kuvin

Alueuutiset

Syytettynä oli yhteensä kahdeksan henkilöä. Päätekijä sai 12 vuoden ja 10 kuukauden vankeustuomion. Pohjanmaan käräjäoikeus on antanut kovat tuomiot laajassa huumerikosvyyhdissä. Jutun päätekijä, seinäjokelainen mies, sai 12 vuoden ja 10 kuukauden vankeustuomion muun muassa törkeistä huumausainerikoksista, rahanpesusta ja dopingrikoksesta.
Huumeita päätekijälle toimittanut mies sai 11 vuoden tuomion törkeistä huumausainerikoksista.
Syytettynä oli yhteensä kahdeksan henkilöä. Muiden tuomiot vahtelivat sakoista vajaaseen seitsemään vuoteen vankeutta. Yhden henkilön syyte hylättiin
Huumekauppa toi pohjalaistekijöille pitkät tuomiot

Kotimaan uutiset

"Suomeen pitää houkutella 20 000–35 000 ulkomaalaista töihin" – EK esittää myös 70 prosentin palkkatukea, jos yritys työllistää turvapaikan saaneen
Erkin kommentti: Onko tämä kokoomuksen vai kokoomuslaisen maahanmuuttopolitiikan linjaus ja tavoite ? EI KÄY EIKÄ SOVI!

Näin Antti Rinteen pitäisi kysyä maahanmuutosta, talouspolitiikasta, ulkopolitiikasta ja ilmastopolitiikastaLännen Media selvitti asian­tun­ti­joil­ta, mitä Antti Rinteen pitäisi kysyä muilta puolueilta – hal­li­tus­tun­nus­te­li­ja on hetken maan vai­ku­tus­val­tai­sin

Miten Halla-Ahon ja Rinteen maahanmuuttomallit eroavat.

Orpo, Sipilä ja Terho esittää: Arvopohja

Saksan hallitus hyväksyi lakiesityksen, jonka nojalla kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat pannaan säilöön vankiloihin. Itävalta aikoo rajoittaa ulkomaalaisten pääsyä tuettuihin asuntoihin.”
Emme me vain uskaltaisi. Meillä on arvopohja.”

Antti Rinne kertoo, että SDP:n Arvo Pohja vaatii muslimien massamaahanmuuttoa Suomeen (15.4.2019)

Ulkomaan uutiset

Uusien mielipidetutkimusten mukaan Zelenskyin kannatus on jo yli 70 prosenttia. Presidentinvaalien toinen kierros pidetään huomenna sunnuntaina.
Koomikko Volodymyr Zelenskyi on Ukrainan presidentinvaalien vahva suosikki – Odessalaiset odottavat uudelta presidentiltä muutosta

Minua kuvottaa se, kuinka laajaa ja kokonaisvaltaista epärehellisyyttä ja harhaanjohtamista maan korkeimmissa viroissa olevat henkilöt, presidentti mukaan lukien, ovat harjoittaneet, Romney sanoi tiedotteessa.
Republikaanien Mitt Romney kertoo tyrmistyneensä paljastuksista
Talousuutiset

Pääsiäispöytään päätynyt lammas on usein tuontilihaa, vaikka Suomen oma tuotanto on lisääntynyt selvästi.Lampaanlihan tuotanto kasvoi Suomessa viime vuonna peräti yhdeksän prosenttia edellisvuodesta.Suomen Teurastamoyrittäjien puheenjohtaja Eero Polso valittelee, että tuotantoketjun osat eivät kohtaa.Tuottajien navetoissa on kyllä lampaita ja me pystyisimme teurastamaan enemmän, mutta tukut eivät osta, Polso sanoi Ylen Radio Suomen päivä -ohjelmassa.
Pääsiäislampaan taival ruokapöytään on pitkä – "Mainoksissa näkyy tuontituotteiden tarjouksia eikä suinkaan kotimaista"

Urheilu-uutiset

Oulun Kärpät voitti jääkiekon miesten SM-liigan ensimmäisen loppuottelussa HPK:n maalein 4–1 lauantaina Oulussa. Avausfinaalin voittomaalin viimeisteli Kärppien slovakialaishyökkääjä Michal Kristof, joka oli ottelussa monessa mukana.
Kristofia taklattiin ensimmäisessä erässä ulosajon arvoisesti. Kärpät viimeisteli tilanteesta seuranneella ylivoimalla 1–1-tasoituksen.Slovakialaishyökkääjä laukoi ottelun 2–1-voittomaalin päätöserän puolivälissä tarkalla laukauksella takaylänurkkaan.
Kärpille ensimmäinen kiinnitys Suomen mestaruuteen – katso kovia tuomioita sisältäneen avausfinaalin puhuttavimmat tilanteet

Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkue hävisi yllättäen jääkiekon MM-kisoissa Valko-Venäjälle maalein 3-4. Suomi on hävinnyt Ruotsin Uumajassa molemmat MM-pelinsä.
Valko-Venäjä yllätti Pikkuleijonat – "Olimme alussa aika lapasia"

Pikkuleijonien loppukiri jäi torsoksi - katso ottelut maalit

Robert Leino ratkaisi jatkoajalla!

Suomen maajoukkueen MM-leiriryhmään liittyy ensi viikolla kahdeksan uutta nimeä. Heidän joukossaan ovat jo aiemmin kerrotut Kevin Lankinen ja Henri Jokiharju, jotka saapuvat Chicago Blackhawksin NHL-organisaatiosta sekä Florida Panthersin Juho Lammikko.SM-liigan pronssiottelussa perjantaina pelanneesta HIFK:sta saapuvat keskushyökkääjä Juhani Tyrväinen ja puolustaja Teemu Eronen. Pronssia voittaneen Tapparan laiturit Niko Ojamäki ja Kristian Kuusela liittyvät niin ikään MM-leirille.
Lisäksi leiriryhmään liittyy Sveitsin pääsarjan Bielissä hyökkäävä Toni Rajala.
MM-leiriltä putoavat pois Hannes Björninen, Anrei Hakulinen, Aleksi Mustonen ja Tarmo Reunanen. Leijonien MM-leirille kahdeksan uutta pelaajaa – neljälle näytettiin ovea

Maailmalla tapahtuu

Pasilan rautatieasemalla tapahtui perjantaina puolenyön jälkeen noin kello 00.10 välikohtaus, joka oli koitua kolmekymppisen miehen kohtaloksi.Rikoskomisario Outi Petersohn-Järvinen kertoo, että vuonna 1985 syntynyt mies alkoi haastaa riitaa tuntemattoman samanikäisen miehen kanssa ja tönäisi tämän junaraiteille.Kun mies yritti päästä ylös, riidanhaastaja tuuppasi miehen uudestaan raiteille ja yritti pitää tätä siellä, kun juna oli tulossa.
Paikalle tuli kuitenkin ulkopuolinen henkilö, joka kiskoi miehen pois raiteilta.
Hyökkääjä tönäisi miehen raiteille junan eteen eikä päästänyt pois - hengenlähtö oli vain 23 sekunnin päässä

Yle Areena

EU-parlamentti hyväksyi eilen lukuisten uusien turvalaitteiden käyttöönoton uusiin autoihin vaiheittain vuosina 2020 - 2025. Tuottaja Veli-Matti Honkanen Tekniikan maailma -lehdestä arvioi uudistuksia.
Autoihin halutaan uusia pakollisia turvallisuusominaisuuksia

Jääkiekon U18 MM: BLR - FIN

Jääkiekon U18 MM: CAN - FIN

Youtube

Tuumaustunti 18.4.2019

Totuus EU:sta

Tavio: Eduskunnan CETA-käsittely on täysi vitsi (15.5.2018)

Mielipiteet

Valtion viraston menot elävät omaa elämäänsä, koska ne maksetaan veroista. Jos rahaa ei ole tarpeeksi, nostetaan veroja ja maksuja. Trafi peri viime vuonna veroja ja maksuja 883 miljoonaa euroa. Sen päättäjät sokeutuvat. Yksi miljoonaa euroa johonkin turhanaikaiseen ei tunnu miltään, koska 882 miljoonaa on vielä jäljellä. Kun kirstun pohjalle jää aina satoja miljoonia, ei kulukuria ole. Tämä sama ongelma on kaikkialla julkisessa toiminnassa niin kunnissa kuin valtiolla.
Liikaa virkamiehiä, liikaa palkkaa, liikaa valtaa, liikaa tuhlausta

Mutta miksi vaaliohjeet ovat suomen ja ruotsin lisäksi 21 eri kielellä. Oikeus äänestää on Suomen kansalaisilla. Kansalaisuuden saaminen edellyttää suomen tai ruotsin kielen taitoa. Silti eduskuntavaaleissa äänestysohjeet on annettu mm. albaniaksi, arabiaksi (mm. Irak, Syyria), farsiksi (Afganistan, Iran), kiinaksi, saksaksi, somaliksi, soraniksi (kurdin kielen murre), thaiksi, turkiksi, venäjäksi ja vietnamiksi. Miten muuten lukutaidoton saa tietoa äänestyksestä. Suomen kansalaisuuden voi saada luku- ja kirjoitustaidoton, joka ei osaa sanaakaan suomea eikä ruotsia. No hänellä on oikeus tulkin käyttöön.
Etuoikeutetut

Perussuomalaisille jokaisen ihmisarvo on jakamaton

Kun Sipilä ilmaantui vuonna 2015 kertomaan hallituksestaan, hänen vierellään seisoivat Alexander Stubb ja Timo Soini. Juuri ne miehet, joita vastaan Sipilää äänestettiin. Siitä se alkoi ja vasta sitten tulivat sotet, Bernerit, taksiuudistukset ja aktiivimallit. Neljä vuotta ja messiaasta tuli sylkykuppi, vuoden 2019 häviäjä.Mutta hei! Sipilällähän oli ansionsa. Hän vakautti maan talouden ja työllisti ihmisiä. Oikeasti teki niin. Ja silti häntä ei äänestetty. Kuinka näin kävi?
Kommentti: Juha Sipilän synnit

Kotimaan matkailu

Jos iihastut Loviisaan, et ole ensimmäinen: vieraillessaan silloisessa Degerbyssä vuonna 1752 Ruotsin kuningas Adolf Frederik piti kaupungista niin paljon, että nimesi sen uudelleen vaimonsa Loviisa Ulriikan mukaan. Loviisan keskustan nähtävyytenä on Bongan linna, komea vanha kivitalo, jossa asuu taiteilija Riitta Nelimarkka. Kesäisin Bongan linna on muutaman tunnin päivässä avoinna vierailijoille. Kannattaa käydä: Nelimarkan taide on riemastuttavan värikästä. Bongan linnalta on vain kivenheitto Loviisan vanhoille puutalokortteleille, jotka ovatkeskittyneet Kunigattarenkadun ja Mariankadun ympäristöön. Kadut yhtyvät Suolatorilla, jonka nimi muistuttaa Loviisan roolista tärkeänä suolasatamana. Idyllinen, unohdettu Loviisa

Kouvolaan on aivan pakko matkustaa omin silmin katsomaan, kumpaan porukkaan kuuluu: niihin, jotka pitävät Kouvolaa Suomen rumimpana kaupunkina, vai niihin, joiden mielestä Kouvola on arkkitehtoninen mestariteos?Hämmästyttävän karun kaupunkikuvan vastinparina Kouvolan nähtävyyksinä ovat historiallinen Verlan ruukki, Unescon maailmanperintökohde, sekä kaunis Repoveden kasallispuisto.Kouvolan kaupunkikuvaan sopii mitä parhaiten syksyinen ja sateinen baarikierros, mitä varten Kouvolassa onkin sopivasti ainakin kolme erittäin legendaarista juottolaa.Kouvola – Suomen rumin kaupunki?

Porin ylivoimaisesti kuuluisin vetonaula on Pori Jazz. Ja myönnettäköön, se on myös yleensä ainoa aika, jolloin monelle tulee mieleen matkustaa Poriin. Mutta Porissa riittää nähtävää ja koettavaa myös Pori Jazzin ulkopuolella. Porin nähtävyyksiin kuuluu yksi Suomen ihmeistä, Gallen-Kallelan koristelema Juseliuksen mausoleumi.Parhaimmillaan Pori on matkakohteena kesäisin, jolloin pääsee nauttimaan täysin siemauksin myös Yyteristä, Suomen hienoimmasta hiekkarannasta. Pori – jazzin ja mausoleumin kaupunki

Ulkomaan matkailu

Scotland's Highlands

Scotland Travel Skills

Oban, Scotland: Classic Scottish Port Town

Hebrides, Scotland: The Isles of Iona and Mull

Musiikki

Spirit of the Earth - Stive Morgan

Francis Goya & Damian Luca - So Close To You

Richard Clayderman - La Mer (Beyond The Sea)

Loppukevennykset

Video ei herkille: Filippiiniläismies ristiinnaulittiin pitkäperjantaina 33:nnen kerran

Jösse: Toukohousu

Caruna kiittää

Kuntoilu

3 Exercises Better Than Sit Ups

3 Exercises Everyone Should Be Able To Do!

The 5 Most Important Push Up Exercises

Liikunta ja terveys

Verenpaine 138 / 86, pulssi 58 , Paino 104,5 kg. Jumppa 30 /2170 min, kuntosali 0/ 2260 min, kävely 0/331 km , uinti 0/6400 m, pyöräily 6/195 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti