tiistai 30. huhtikuuta 2019

TI 30.04.2019 Kansanedustaja Hussein Al-Taee ei ole SDP:n suurin katastrofi


Hussein al-Taeesta uhkaa tulla Antti Rinteelle neljän vuoden päänsärky, kirjoittaa Iltalehden politiikan ja talouden toimittaja Marko-Oskari Lehtonen.

Näkökulma: Rauhanneuvottelija paljastui rasistiksi - Hussein al-Taeesta tuli SDP:n painajainen

Kansanedustaja Hussein al-Taee A-studiossa: "En allekirjoita näitä sanoja, mutta olen ne ehdottomasti kirjoittanut"

ma 29.4.2019 AL-Taee

Yle Uutiset 29.04.2019 Al-Taee

Hovioikeus kovensi Antti Rinteen tuomiota – joutuu korvaamaan 6 000 euron oikeudenkäyntikulut

Laatunen: Hovi tuomitsi Rinteen, mutta Rinne lienee huokaissut helpotuksesta - tuomiolla on kuitenkin ennakkopäätösarvoa

Rinteen toiminnasta löytyy lisätietoja täältä

Olen tehnyt Antti Rinteen tominnasta kantelun oikeuskanslerille, koska katson, että Antti Rinne ei täytä perustuslain 60 §:n vaatimuksia. Olen vaatinut kantelun kiireellistä käsittelyä.

Suurin katastrofi SDP:lle on kuitenkin presidentti Mauno Koiviston valtiopetos. Valtiopetos on tosiasia.Valtiopetos ei vanhene koskaan.

SDP:n arvopohja

Antti Rinne esittää: Uusi versio Arvo Pohja -räpistä

Olen pidemmän aikaa vaatinut pikavippiyhtöiden toiminnan tutkimista ja toiminnan kieltämistä. Olen tehnyt asioista rikosilmituksia,mutta poliisi ei niitä tutki. Kysymys ei voi olla tietämättömyydestä, vaan minun käsitykseni mukaan poliisi ei halua tutkia tätä rikollista toimintaa. Miksi?

Sadat tuhannet suomalaiset ovat ottaneet kovakorkoisia pikavippejä. Mutta kenen taskuun pikavippibisneksen voitot päätyvät? MOT kertoo, keitä hämärien omistusjärjestelyiden takaa pikavippifirmojen johdosta löytyy.
Pikavippibisneksen pimeämpi puoli

Pikavippibisneksen pimeämpi puoli: käsikirjoitus

Pikavippiyhtiö salasi rikostaustaisen osakkaansa – viranomaiset aikovat selvittää yhtiön taustat

Miljardöörit vuolevat voittoja Suomen pikavippibisneksessä

Ministerien ja järjestöeliitin seminaarikaruselli pyörii ja ay-väen soppatykki porisee. Kansalainen ei vieläkään saa tarkkaa tietoa siitä, kuka tukee ketä ja miten. MOT penkoi vaalirahalain porsaanreikiä.
Vaalirahaa ja salarahaaOlen vaatinut vaalirahoituksen tarkempaa tutkimista. Olen tehnyt vuosien varrella asiasta useita blogikirjoituksia. http://www.erkkiaho.com/blogarchive/584.htm

Keskustan entinen puolusihteeri Jarmo Korhonen on kirjoittanut kirjan Maan tapa, jossa hän tarkasti selvittää puoluerahoitusta. Myös MOT-ohjelma on tehnyt asiasta ohjelmia, mutta poliisi ei kiinnostu puolueiden ja poliitikkojen vaalirahoituksesta. MIKSI?

MOT selvitti piiloon jäävää vaalitukea: Etujärjestöiltä yli 100 000 euroa kolmen suurimman puolueen kärkipoliitikoille, osa ay-järjestöistä maksaa palkkaa vaalityöstä

Vaalirahaa ja salarahaa: käsikirjoitus

Tänään puolueet ovat vastanneet hallitustunnustelija Antti Rinteelle. Perehdyn vastauksiin ja huomenna analysoin asiaa tarkemmin.

Kalajoki
Kalajoen Hiekkasärkät tänään

Yritysten ja yhteisöjen omistama yhdistyspohjainen, voittoa tavoittelematon työterveyshuolto käynnistää toimintansa ensi vuoden alussa Ylivieskassa, Nivalassa ja Kalajoella.
Yhdistyspohjainen työterveyshuolto käynnistymässä Ylivieskassa, Nivalassa ja Kalajoella

Paulig Juhlamokka mainos 1994 - Tomi Isopahkala

Kalajoen Pallon edustusjoukkueen otteluohjelma 2019:
TI 7.5. ESSE IK 3 - K-PALLO 18.30
LA 18.5 K-PALLO - KPS 2 14.00
KE 22.5 PEFF 2 - K-PALLO 19.00
MA 27.5 IK MYRAN 2 - K-PALLO 19.00
TO 6.6 K-PALLO - PUF 18.30
TO 13.6 SÅKA - K-PALLO 19.00
TI 18.6 K-PALLO - KUF 18.30
MA 24.6 REIMA - K-PALLO 19.00
LA 6.7 K-PALLO - INTO 14.00
TI 9.7 K-PALLO - ESSE IK 3 18.30
MA 22.7 KPS 2 - K-PALLO 19.00
TI 30.7 K-PALLO - PEFF 2 18.30
LA 3.8 K-PALLO - IK MYRAN 2 14.00
TO 8.8 PUF - K-PALLO 19.00
TI 13.8 K-PALLO - SÅKA 18.30
KE 21.8 KUF - K-PALLO 18.30
TI 27.8 K-PALLO - REIMA 18.00
SU 8.9 INTO - K-PALLO 14.00

Alueuutiset

Henkilöauton ja kuorma-auton nokkakolarissa kuoli yksi Kasitiellä Lohtajalla – tie on avattu liikenteelle

Kotimaan uutiset

PS:n kynnyskysymykset:
- Kotimaisen teollisuuden ja pk-yritysten toimintakykyä ja työllistämismahdollisuuksia ei saa heikentää poliittisella päätöksenteolla.
- Hallituksen on tunnistettava ja tunnustettava etenkin humanitaarisen maahanmuuton kielteiset vaikutukset Suomen julkiselle taloudelle ja suomalaisten turvallisuudelle ja pyrittävä määrätietoisin toimin vähentämään haitallista maahanmuuttoa.
-Pieni- ja keskituloisten ihmisten arkipäivän kustannuksia ei saa nostaa vero- ja maksupolitiikalla, vaan niitä on päinvastoin pyrittävä alentamaan.
Perussuomalaisten vastauksen Rinteelle voi lukea kokonaisuudessaan oheisesta linkistä.
Perussuomalaiset julkaisi vastauksensa hallitustunnustelija Antti Rinteelle. Lue tästä vastaus sanasta sanaan:
Lue perussuomalaisten vastaus Rinteelle sanasta sanaan - kynnyskysymyksenä maahanmuutto: ”Hallituksen on tunnustettava humanitaarisen maahanmuuton kielteiset vaikutukset”

Kokoomus julkaisi vastauksensa Rinteelle – tässä ovat 13 kynnyskysymystä

Kokoomuksen 13 kynnyskysymystä ovat seuraavat:
1. Hallituksen on sitouduttava päätöksiin, joilla asiantuntija-arvioiden mukaan varmistetaan vähintään 75% työllisyysaste 15-64-vuotiaiden ikäryhmässä. Työllisyystavoitteen saavuttamista tarkastellaan vuosittain ja tarvittaessa sovitaan lisätoimista.
2. Hallituksen tulee jatkaa julkistalouden vahvistamista ja pienentää kestävyysvajetta. Julkiseen talouteen on kerrytettävä puskureita tulevien haasteiden varalle.
3. Kokoomus pitää välttämättömänä investointeja koulutukseen, osaamiseen ja sivistykseen. Koulutusjärjestelmämme uudistamista on jatkettava.
4. Hallituksen pitää huolehtia kestävästä kasvusta niin ympäristön, ilmaston kuin taloudenkin osalta.
5. Työ- ja eläketulon verotusta on kevennettävä kaikissa tuloluokissa keskituloisia painottaen. Yrittämisen verotusta ei tule kiristää.
6. Sote-palveluiden kehittäminen ja saatavuuden parantaminen aloitetaan heti nykylainsäädännön pohjalta mm. hoitotakuuta kiristämällä ja palveluseteleiden käyttöä lisäämällä. Ei luoda tarpeettomia hallintorakenteita.
7. Kokoomus edellyttää, että hallitus toteuttaa työelämän tasa-arvoa ja työllisyyttä edistävän perhevapaauudistuksen.
8. Kokoomus ei hyväksy perustuloa tai muuten vastikkeettomuuteen perustuvaa työttömyysturvamallia. Vastikkeeton perustulo ei tue tavoitetta korkeasta työllisyysasteesta ja lisäisi heikossa työmarkkina-asemassa olevien syrjäytymistä.
9. Hallituksen on edistettävä työperäistä maahanmuuttoa Suomen kilpailukykyä parantavalla tavalla.
10. Hallitus ylläpitää ja vahvistaa sisäistä turvallisuutta ja oikeusvaltiota. Turvapaikkapolitiikan tiukasta linjasta pidetään kiinni. Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet on palautettava.
11. Suomen on oltava aktiivinen kansainvälisen sääntöperusteisen järjestelmän puolestapuhuja ja kannettava globaali vastuunsa kehityskysymyksistä.
12. EU:ssa suomen tulee toimia aloitteellisesti yhteisiä ratkaisuja hakien. Yhtenäinen, oikeusvaltiota ja liberaalia demokratiaa puolustava toimintakykyinen EU tuottaa turvallisuutta ja hyvinvointia enemmän kuin kukin jäsenmaa yksin.
13. Hallituksen tulee sitoutua huolehtimaan puolustusselonteon (2017) mukaisesta resursoinnista. Suomen tulee pitää yllä mahdollisuutta hakea jäsenyyttä Natossa.
Nyt tuli kokoomuksen vastaus Antti Rinteelle – pitkä lista kynnyskysymyksiä: ”Turvapaikkapolitiikan tiukasta linjasta pidetään kiinni”

Taloudessa on tapahtunut käänne heikompaan suuntaan ja edessämme on mittavia haasteita. Siksi lähdemme siitä, että tulevan hallituksen on hallitusneuvotteluissa ensi töikseen muodostettava yhteinen tilannekuva kansantalouden tilasta sekä sovittava uudistuksista, jotka se haluaa saada aikaan.
Kokoomuksen vastaukset hallitustunnustelijan kysymyksiin 30.4.2019
Erkin kommentti: Kokoomus ei ole katsonut aiheelliseksi vastata hallitustunnnustelijan kysymysiin, mutta on kuitenkin ottanut keskeisimpään asiaan kantaan. Tosin sitä ei hallitustunnusteija kysynyt.

Yhdenvertaisempi Suomi on turvallisempi Suomi. Hyvinvointivaltio sekä sosiaalisesti ja taloudellisesti tasa-arvoinen hyvinvointiyhteiskunta ovat sisäisen turvallisuuden kivijalkoja. Vasemmistoliitto haluaa, että perus- ja ihmisoikeuksien toteutuminen huomioidaan kaikessa politiikassa ja viranomaisten resurssit turvataan. Ensi vaalikaudella on puututtava useisiin kotimaisiin ihmisoikeusongelmiin. Jokaisen on voitava luottaa viranomaisten toimivan lain, perustuslain ja kansainvälisten velvoitteiden mukaisesti sekä saatava asiansa käsitellyksi oikeudenmukaisessa menettelyssä. Oikeudenkäyntien liialliset kestot ovat ihmisoikeusongelma, ja kohtuuttomat käsittelyt tuottavat kärsimystä esimerkiksi seksuaalirikosten ja lapsiin kohdistuneiden rikosten uhreille. Myös oikeudenkäyntien hinta voi uhata ihmisten oikeutta saada asiansa yhdenvertaisesti käsiteltäväksi. Poliisin, syyttäjälaitoksen tai tuomioistuinten resurssipula ei saa estää yksilöä saamasta oikeutta. Viime vaalikaudella yhden ihmisryhmän, turvapaikanhakijoiden, oikeusturvaa heikennettiin tavalla, joka on vaarantanut luottamuksen oikeusvaltioon.
7. Oikeudenmukainen, yhdenvertainen ja mukaan ottava Suomi
Suomen on jatkossakin oltava maa, jossa kaikilla perhetaustaan ja yhteiskuntaluokkaan katsomatta on mahdollisuus hyvään elämään. Kattavat, laadukkaat ja kohtuuhintaiset julkiset palvelut, maksuton koulutus, reilut työelämän pelisäännöt sekä oikeudenmukainen verotus- ja tulonjakojärjestelmä takaavat, että ketään ei jätetä heitteille ja että yhteiskunnan voimavarat saadaan valjastettua kaikkia hyödyttävällä tavalla.VA­SEM­MIS­TO­LII­TON VAS­TAUK­SET HAL­LI­TUS­TUN­NUS­TE­LI­JAN KY­SY­MYK­SIIN
Erkin kommentti: Vasemmistoliitolle kiitos erittäin perusteellisesta vastauksesta. Tosin vastauksista puuttuu asia, jota ei kysytty, mutta johon kokoomus on antanut selkeän vastauksen.

YRITYSTUKIEN järjestelmä Suomessa on kehittynyt viime vuosina kilpailukyvyn näkökulmasta huolestuttavaan suuntaan, toteaa valtioneuvoston tilaama tuore selvitys.
Raportin mukaan taloustieteen näkökulmasta parhaita innovaatiotukia on Suomessa vähennetty samaan aikaan, kun energiatukia on lisätty. Energiatuet voivat jopa olla haitallisia kansantalouden pitkän aikavälin kilpailukyvylle, sillä ne ylläpitävät olemassa olevaa tuotantoa eivätkä uudista taloutta. Selvitys: Yritystukien suunta Suomessa on ”huolestuttava”, teollisuuden energiatuet jopa kilpailukyvylle haitallisia

Sdp:n uusi kansanedustaja Hussein al-Taee toivoi, että vanhat tekstit eivät palaisi enää kummittelemaan.Sdp:n uusi kansanedustaja Hussein al-Taee vahvisti maanantaina, että hänen vanhoista kirjoituksistaan otetut kuvakaappaukset ovat aitoja.Hussein al-Taee myöntää IS:lle valehdelleensa – ”En ole puhunut totta”

Kansanedustaja Hussein al-Taee myönsi kuvakaappaukset Facebook-kirjoituksistaan aidoiksi. Kuvakaappauksissa käytetään rajua, halventavaa kieltä Näitä törkykirjoituksia kansanedustaja al-Taee pahoittelee: rinnasti somalit ääri-islamisteihin, pilkkasi juutalaisia ja vihjaili Egyptin presidentin hirttämisestä

Kohu konfliktinratkaisujärjestö CMI:n entisen työntekijän ja SDP:n tuoreen kansanedustajan Hussein al-Taeen Facebook-kommenttien ympärillä jatkuu.
Al-Taeen vanhoja kommentteja on tulkittu muun muassa homovastaisiksi, rasistisiksi sekä juutalaisvastaisiksi. Tänään al-Taee myönsi blogissaan
kaikkien julkisuudessa olleiden kuvakaappausten olevan aitoja ja pyysi vanhoja kommenttejaan anteeksi.

Kansanedustaja Hussein al-Taee A-studiossa: "En allekirjoita näitä sanoja, mutta olen ne ehdottomasti kirjoittanut"

Vaalitulos osoitti, että rkp:n politiikalle on kysyntää. Kaikkien yhtäläinen ihmisarvo on asia, jossa emme ikinä tule tekemään kompromisseja.” Anna-Maja Henriksson korostaa uuden hallituksen toimintakykyä – ”Ihmisarvo on asia, jossa emme ikinä tule tekemään kompromisseja”

Oikeuslaitoksen tehtävänä on perus- ja ihmisoikeuksiin kuuluvan oikeusturvan toteuttaminen. Kansalaisten luottamus oikeuslaitokseen perustuu vahvasti siihen, että oikeusturva toteutuu ja oikeudenkäynnit koetaan riippumattomiksi. Sisäisen turvallisuuden varmistaminen kuuluu valtion ydintehtäviin.
Suomi on oikeusvaltio, jossa ihmisten on voitava luottaa oikeusturvan toteutumiseen. Viime vuosina toteutetut määrärahaleikkaukset, käräjäoikeusverkoston supistaminen sekä kielellisten oikeuksien kaventaminen ovat heikentäneet oikeusturvaa. Tuomioistuin- ja syyttäjälaitoksen rahoituksen on oltava riippumatonta talouden suhdanteista. Riittävä alueellinen yhdenvertaisuus oikeusturvan saatavuudessa ja kielellisten oikeuksien toteutuminen pitää varmistaa. Oikeusturvan saatavuutta henkilön taloudellisesta tilanteesta riippumatta tulee parantaa. Ihmisoikeuksien toteutuminen pitää turvata. Kenenkään ihmisoikeuksia ei saa rikkoa uskontoon, etniseen tai kulttuuriseen taustaan perustuen. Ihmisoikeuksiin kuuluu keskeisesti laaja sanan-, uskonnon- ja omantunnonvapaus
Mikäli hallitus nostaa sosiaaliturvan tasoa, niin pienipalkkaisten verotusta on kevennettävä enemmän, KD:n Sari Essayah sanoo
Kristillisten vastaus tässä

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kertoi tiistaina iltapäivällä, että mikään puolue ei ole vielä tippunut pois hallitustunnusteluista.Hallitustunnustelut etenivät tänään vaiheeseen, jossa puolueet vastasivat suurinta puoluetta johtavan Rinteen esittämiin kysymyksiin.
Hallitustunnusteluja vetävä Rinne kehttps://www.kd.fi/files/2019/04/Hallitustunnustelija-Antti-Rinteen-kysymykset-eduskuntaryhmille-KD-vastaus-30.4.2019.pdfrtoi eduskunnassa, että täsmennyksiä tarvitaan Eurooppa- ja ilmastopolitiikan osalta. Hänen mukaansa myös
vastaukset talouden osalta jäivät "ohuksi", ja talousasioita joudutaan vielä käymään läpi puolueiden kanssa kahdenvälisesti.– Talouspolitiikka oli sivutettu aika kevyesti. Yhdessä kysymyksessä oli mahdollisuus keskittyä kokonaan siihen ja toisessa osittain. Vastaukset olivat aika hapuilevia, heiveröisiä, Rinne sanoi.Rinne kaipaa täsmennyksiä puolueiden Eurooppa-, ilmasto- ja talouspolitiikasta: "Heiveröisiä vastauksia"

Maria Ohisalo lähtee tavoittelemaan vihreiden puheenjohtajuutta

SDP voisi Orpon mukaan lunastaa vaalilupauksiaan budjetin sisällä tehtävillä satojen miljoonien eurojen uudelleen kohdennuksilla. Se kävisi kokoomukselle. Orpo haarukoi, että uudelleen kohdennukset voisivat olla noin 500-1 000 miljoonaa euroa eli jopa miljardin euron luokkaa.
Hallitusvääntö kuumenee: Petteri Orpo esittää Rinteelle vapuksi neuvotteluita talouden tilannekuvasta - kokoomus haluaa hallitukseen, mutta ei velkarahalla

Uusi hallitus: Näin puolueet sopivat yhteen sdp:n kanssa – Vaalikonevastaukset paljastavat kannat Rinteen 5 teemaan

Ulkomaan uutiset

Viron presidentti Kersti Kaljulaid otti kantaa sananvapauden puolesta hallituksen astuessa virkaan Viron parlamentissa Riigikogussa.Kaljulaid oli pukeutunut collegepuseroon, jossa luki teksti ''SÕNA ON VABA'' eli sana on vapaa. Presidentti viittasi viestillään Virossa viime päivinä käytyyn sananvapauskeskusteluun.Presidentti protestoi sananvapauden puolesta, käsimerkkejä esitettiin – Viron hallitus virkaan erikoisissa tunnelmissa

Göteborgin käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1984 syntyneen Somalian kansalaisen Yusuf Shirar Husseinin elinkautiseen vankeuteen viime syyskuun 1. päivänä tehdystä murhasta.
Somali elinkautiseen suomalaisnaisen murhasta

Vallankumous käynnistyi? Venezuelan Guaidolla sotilaita tukena, kutsuu kansaa kaduille - kyynelkaasu jo ilmassa

Talousuutiset

Monet suomalaiset ovat ottaneet korkeakorkoisia pikavippejä, ja ajautuneet vaikeuksiin. MOT:n selvityksessä kahden suomalaisen pikavippiyhtiön taustalta löytyy hämäriä omistusjärjestelyjä ja vaikenevia ihmisiä. MOT: pikavippiyhtiöillä hämäriä taustoja – voittoja keräävät venäläinen oligarkki, islantilainen miljardööri ja talousrikollinen

Energiaverojen palautukset eivät ole parantaneet yritysten taloudellisia tuloksia, työllisyyttä tai energiatehokkuutta, selviää Valtioneuvoston kanslian tänään julistamista yritystukitutkimuksista.Suomen valtion myöntämien yritystukien vaikutusta tutkivat Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen Etlan ja Valtion taloudellisen tutkimuskeskus VATT:n tutkijat. Tutkijoiden mukaan yritystukien painotuksista löytyy niin hyvää kuin korjattavaakin.Tutkijat puuttuivat Suomen 230 milj.€:n yritystukeen – Ei vaikutusta työllisyyteen, palkkoihin, liikevaihtoon, arvonlisäykseen tai energian käyttöön

Urheilu-uutiset

Kevään SM-laduilla kolme mitalia kolmesta henkilökohtaisesta kisasta napsinut Kerttu Niskasen mies Juho Mikkonen jätettiin ulos maajoukkueesta. Vastaavasti floppikauden hiihtänyt neljän maailmancupin pisteen Martti Jylhä valittiin porukkaan. Miesten maajoukkueen päävalmentaja Teemu Pasanenperusteli entisen lupauksen valintaa kauden 2017–18 näytöillä. Joskus on urheilijan kannalta hyvä asia, ettei valita maajoukkueeseen. Onko tämä Martille jopa riippa, että hänet valittiin? Rajatapaus, pohtii Iltalehden asiantuntija Toni Roponen. Hiihtovalinnat hämmentävät: SM-mitalirohmu jätettiin ulos maajoukkueesta, entinen lupaus meni vanhoilla näytöillä sisään: ”Onko tämä Martille jopa riippa?”

Kasvavat panokset näkyivät, kun Kärpät ja HPK kamppailivat voitosta SM-liigan finaalisarjan viidennessä ottelussa. Pelaaminen oli tarkempaa ja virheitä välttelevää, vaikka se ei hirveästi tunnetta syönytkään.Kärpät oli pienten marginaalien taistossa parempi maalein 2-0. Ratkaiseva ero joukkueiden välille tuli maalinteon tehokkuudessa.
Suomen mestaruus on Kärpille katkolla, kun se johtaa finaalisarjaa voitoin 3-2. Mestaruus voi ratketa, kun joukkueet kohtaavat seuraavan kerran torstaina Hämeenlinnassa.
Kärpät tyly isäntä – nollasi HPK:n ja tarrasi kiinni Suomen mestaruuteen!

Väärinkäsitykset, huolimattomuusvirheet ja taloudellinen ahdinko veivät PK-35 Vantaan liigapaikan. Suomalaisen naisjalkapallon ykkösseura ei ole pystynyt maksamaan palkkojaan ajoissa vuosiin. Näin PK-35 Vantaan hegemonia mureni pala palalta – Yle Sporten kävi läpi ketjun, jossa Suomen mestari menetti liigalisenssin, valahti Ykköseen ja joutui luopumaan tähtipelaajistaan

Mailmalla tapahtuu

Traktorimönkijä jyräsi Saveli Näkkäläjärven tyttären sairaalaan – Kun huolestunut isä alkoi kysellä poliisiraportin perään, sitä ei löytynytkään mistään
Yle Areena

Lähikuva Reijo Taipaleesta, omaa tietään kulkevasta laulajasta. Taipaleen tie Miehikkälän seurojentalolta iskelmätaivaan kiintotähdeksi on kestänyt lähes 50 vuotta. Ohjaus Pertti Pesonen. (U) (2009)
Reijo Taipaleen tie

Youtube

Ville Tavion kysymys eläkkeiden verotuksesta 3.5.2018

Antti Rinne ensiesittää Arvo Pohja -räppinsä (16.4.2019)

Dubai Miracle Garden 2019

Antti Rinne päätti sössiä vaalien 2019 piikkipaikan

Petteri Orpo kieltäytyy rajatarkastuksista - Ruotsilla ja Tanskalla ne on

Orpo, Sipilä ja Terho esittää: Arvopohja

Hallitus antaa EU:n liittovaltiokehityksen jatkua! (14.9.2017)

Mielipiteet

Vanha sanonta kuuluu, että kun valhetta riittävän kauan toistaa, siitä tulee totuus. Vai tuleeko? Riittääkö totuudeksi muuttamiseksi se, että toiston takana on arvostettu yhteisö, ja samalla on unohdettu toinen, tiedottajille opiksi kerrottu ohje: Älä koskaan jää kiinni valheesta tai vääristelystä, sillä se vie/2019/04/28/kyselyika/sanomaltasi uskottavuuden. Mutta kuinka monta kertaa on kiinni jäätävä, jotta kuulija, media, poliittinen päättäjä jne havahtuu huomaamaan, mistä oikein on kysymys. Eläkepommeilla veteraanien eläketason kimpussa

On tavallaan viehättävää, että pääministeriehdokas on kyselyiässä Mutta myös pelottavaa. Ainahan toitotetaan, että heikko johtaja haluaa ympärilleen vain jees-miehiä. Ja nyt Rinne haluaa hallitukseensa nuttuskehveleitä, jotka etukäteen lupaavat olla nöyrästi hiljaa, kun aurinkokuningas päättää asioista.Ensimmäisten kysymysten joukossa taisi olla ilmasto. Että hikoiluttaako, jos maapallon lämpötila nousee puolellatoista asteella? Ja jatkokysymyksenä, että jos hikoiluttaa, oletteko valmiit korottamaan kaikin eri tavoin työssäkäyvien verotusta, kunnes maksajia alkaa kylmätä? Tosiasia on, että Suomen hiilidioksidipäästöt ovat vajaat 0.2 prosenttia maapallon päästöistä. Niin että vaikka me kaikki suomalaiset kuolisimme kerralla äkkinäiseen kulkutautiin, ei se paljon maapalloa viilentäisi. Siihen en ota kantaa, olisiko maailma iloisempi paikka ilman murjottavia suomalaisia.
Kyselyikä

Mistä pitäisi keskustella?

Pekka Haavistolla ei ole akateemisia opintoja eikä yhtään tieteellistä julkaisua, ja hän on koulutukseltaan ylioppilas.
Pekka Haavisto liioitteli koulutustaan ja akateemista osaamistaan viime vuosikymmenellä

Vaalituloksen paradoksi on siinä, että vaalivoitot saaneet SDP, vihreät ja vasemmistoliitto onkin helpointa saada hallitukseen vaalitappion kokeneen keskustan kanssa. Eikä nopealla lukemalla Rinteen hallituskysymysten perusteellakaan vihreä kansanrintama (sdp+kepu+vihr+vas+rkp) ole mahdoton.
Tutkija varoittaa jämähdyshallituksesta

Nyt sirkuksen pelleiksi ovat ryhtyneet Suomen yliopiston teologian osaston professori Ilkka Huhta ja Diakonia-ammattikorkeakoulun yliopettaja Mikko Malkavaara. He protestoivat Halla-ahon kutsumista ja peruivat sen vuoksi oman esiintymisensä tilaisuudessa. Miten ne viitsivät? Aikuiset ihmiset? Tai siis, no.. aikuiset ja aikuiset...
Mestari sanoi fariseuksille: Titityy.

HALLITUKSESSA istuminen kuluttaa ja yhteiskunnan muutos jatkuu hallituksista riippumatta. On täysin mahdollista, että puolue nimeltä Sdp otti keväällä 2019 viimeisen vaalivoittonsa.Koko vasemmistoa voi odottaa tuskallinen uudelleen järjestäytyminen ja aatteiden pöllytys. Rakkaita tunnuksia joutuu taas museon hyllylle pölyttymään. 2020-luvusta tulee vasemmistolle myrskyisä ja kohtalokas.Lohtua tuo ehkä se, että sama koskee politiikan toistakin laitaa. Varmat kannattajakunnat murenevat ja äänestystottumukset unohtuvat. Uusia voimia nousee tyhjästä painuakseen hetkessä unohdukseen.
Vanhan vasemmiston kannattaa ottaa ilo irti vapusta 2019. Sen jälkeen odottavat tutkimattomat tiet. Pääkirjoitus: Rinteen voitto jää demarien viimeiseksi? Vasemmistolla on edessä vaarojen hämärä tie

Lopuksi varoittaisin testamentin kärkkyjistä. Kun vanhuksen elinpäivät alkavat olla vähissä, paikalle kuin taikaiskusta tulevat erilaisten hyväntekeväisyys- ja uskonnollisten järjestöjen testamentin kärkkyjät, joilla on valmiiksi kirjoitettuja testamentteja varojen siirtämiseksi hyviin tarkoituksiin. Parhaiten kärkkyjät välttää kun lapset käyvät säännöllisesti tapaamassa omia vanhempiaan.
Byrokratia ei lopu ihmisen kuolemaan – pankit pahempia kuin verottaja

Kotimaan matkailu

Suomen 30 parasta kesäkohdetta – kotimaan klassikot ja salatut helmet

Ulkomaan matkailu

St. Petersburg Travel Guide

10 Things You MUST Do In St. Petersburg

Top 45 things to do in St. Petersburg, Russia

Wiipurini

Выборгский замок ч. 2 / Viipurin linna / Vyborg Castle p. 2

Musiikki

Sissel Kyrkjebø & Jose Carreras - Quando Sento che Mi Ami

Demis Roussos - Goodbye, My Love, Goodbye (1973) HQ

leonard cohen dance me to the end of love

Richard Clayderman, Romeo and Juliet, Theme (HD)

Loppukevennykset

Jösse Järvenpää: Utaretutkijan jäähyväiset

Kummeli - Rapakymppi

Velipuolikuu - Ravintolassa tapahtuu ja Lääkäri kertoo sairaudestasi

Kuntoilu

Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout to Lift Glutes & Tone Thighs

Better Posture Workout - Exercises to Improve Posture and Prevent Hunched Shoulders

Kelli's Booty Workout - 32 Minute Ultimate Butt and Thigh Workout for a Round Lifted Butt

Liikunta ja terveys

Verenpaine 136 / 88, pulssi 58 , Paino 103.0 kg. Jumppa 20 /2430 min, kuntosali 60/ 2380 min, kävely 0/334 km , uinti 0/7500 m, pyöräily 37/383 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti