maanantai 18. tammikuuta 2021

TI 19.01.2020 Tervetuloa Kalajoelle, Kalajoki on hyvä paikka asua ja elää

 

Kalajoki

Et kai ostanut näitä munia? K-ryhmä vetää erän munia myynnistä salmonellan vuoksi

https://fi.newsner.com/ruoka/et-kai-ostanut-naita-munia-k-ryhma-vetaa-eran-munia-myynnista-salmonellan-vuoksi/

Erkin kommentti: Näitä tuotteita on ollut myynnissä myös K-Super-Market Kalajoen myymälässä. Jääkaapissani on pakkaus josta olin jo ehtinyt keittää kolme kananmunaa. Minulla ei kuitenkaan ole salmonella-sairauden tunnusmerkkejä eli kuumetta ja ripulia.


Koronarajoitukset 19.1.2021 – 1.2.2021

https://kalajoki.fi/koronarajoitukset-19-1-2021-1-2-2021/


Kuokkalan siltaa rakentamassa ollut Markku Rautio maksoi 200 000 euroa, jotta Suomessa voidaan ajaa toinenkin MM-ralli – "Kun viimeinen kaapu pannaan päälle, niin siinä ei ole taskuja"

https://www.ksml.fi/urheilu/3267976

Markku Rautiolla on kolme yritystä Virossa ja kaksi Suomessa. Urakointiasennus M. Rautio Oy:n liikevaihto oli 8,3 miljoonaa euroa vuonna 2019 ja tilikauden tulos miljoona euroa. ARI MÄNTYLÄ

Rovaniemellä helmikuussa ajettavalla MM-rallilla on miljoonan euron budjetti. Suurin osa siitä rahasta kerätään Lapista. Kalajokelainen siltainsinööri Markku Rautio, 69, on yksi niistä autourheilu ystävistä, joiden tuella Suomessa ajetaan tänä vuonna kaksi MM-rallia.


Kalajoki ja Ylivieska ovat vetovoimaisimpia seutukaupunkeja – Sievin kunnanjohtaja Mauno Ranto muutti Hiekkasärkille liikuntamahdollisuuksien vuoksi

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/609048

Erkin kommentti: Kalajoki on erinomainen paikka esimerkiksi ettyöläisille. Kalajoella on erinomaiset liikuntamahdollisuudet ja muutenkin hyvät palvelut, mikä johtuu siitä, että Kalajoki on matkailupaikkakunta. Matkailun johdosta Kalajoki palveluvarustukseltaan kokoistaan muuta paikkakuntaa palveluiltaan parempi.

Alueuutiset

Omakotitalon tulipalo Kaustisella vaati toisenkin uhrin

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007745299.html

Pohjanmaan poliisilaitos tiedotti sunnuntaina, että perjantaina Keski-Pohjanmaan Kaustisella syttynyt omakotitalon tulipalo on vienyt hengen myös toiselta, aiemmin sairaalahoitoon joutuneelta uhrilta.

Kalajoessa värjöttelevä harmaahaikara hämmästyttää ja huolestuttaa Ylivieskassa

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/609115

Viikonlopun aikana Ylivieskassa nousi someilmiöksi ja suuren mielenkiinnon kohteeksi talvehtimaan unohtunut harmaahaikara. Ohikulkijat saivat ihmetellä joessa kököttävää haikaraa keskustan Savisillalta.

Kotimaa

Joukkoaltistumisia Vantaalla ja Oulussa, 236 uutta tartuntaa – tämä on Suomen koronatilanne nyt

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/2948bf4a-ca90-429a-a6d8-d4e88d24277b

Rikosprosessi kompastui pahasti Ranuan turmassa – omaiset teettivät poliisin töitä omaan laskuun, halvaantunut uhri jätettiin vaille oikeutta

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/20c56cc3-ae6f-48eb-ac78-50a591f2dc7b

Erkin kommentti: En luota Lapin poliisin toimintaan pennin vertaa. Minulla on riittävästi kokemusta Jukka Haatajan toiminnasta.

Käytiinkö Sipilän kimppuun nyrkein Helsingissä?

https://www.youtube.com/watch?v=eBnOHT-2pG0

Ulkomaat

Moskovaan saapunut Aleksei Navalnyi otettiin kiinni lentokentällä, joutui eroamaan vaimostaan passintarkastuksessa

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007745329.html

Oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyi saapui sunnuntaina Moskovaan Berliinistä. Hän on ollut Saksassa toipumassa elokuisesta myrkytyksestä.

Talous

Valtion menot paisuvat ennätyksellisen suuriksi, eikä syy ole vain epidemian hoito – HS:n budjettipuu näyttää, mihin rahamme menevät

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007745234.html

Perinteinen budjettipuu esittelee tämän vuoden tulo- ja menoarvion. HS koosti myös suurimpia tuloissa ja menoissa tapahtuneita muutoksia. Koronaviruksen vaikutusten lisäksi budjetissa näkyvät nyt esimerkiksi hävittäjähankinnat.

Tuhansia tietokoneita, satoja saksia – kouluissa alkoi hankintarumba, jonka loppusummaa ei tiedä kukaan

https://yle.fi/uutiset/3-11735254

Lukioita ja ammattikouluja varustellaan syksyksi maksuttomaan opetukseen. Piikki on auki ja juustohöylä valmiina.

Rikkinäisen puhelimen korjaussarja

https://www.hs.fi/talous/art-2000007698542.html

Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmark ja hallituksen puheenjohtaja Sari Baldauf ovat palanneet harharetkiltään takaisin Nokiaan. Nyt he kertovat, miten yhtiö nostetaan takaisin huipulle.

Nokia oli pitkään Suomen tärkein yritys, mutta sitten yhtiöstä lähti lyhyessä ajassa yli 21 000 työntekijää – uusi tutkimus selvitti, mitä heille tapahtui

https://www.hs.fi/talous/art-2000007746371.html

Puhelinliiketoiminnan romahdus sysäsi Suomen talouden matkalle tuntemattomaan. Vuonna 2008 kärjistynyt rahoitusmarkkinoiden kriisi ja sitä seurannut euroalueen velkakriisi synkistivät vielä entisestään Suomen talouden näköaloja yhdessä metsäteollisuuden kuihtumisen kanssa.

Keskeinen kysymys onkin, mitä Nokiasta lähteneille on työmarkkinoilla tapahtunut?

Vastauksen kysymykseen tarjoaa Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen maanantaina julkaistu tutkimus, jossa tarkasteltiin yhtiöstä sen pahimpina kriisivuosina lähteneiden työllistymistä.

VUONNA 2008 Nokia työllisti Suomessa 23 300 henkeä ja ulkomailla 102 500 työntekijää.

Urheilu

Arvi Savolainen paini ylivoimaiseen turnaus­voittoon Zagrebissa

https://www.is.fi/urheilu/art-2000007745901.html

Arvi Savolainen vei upeasti 97-kiloisten ykköstilan nimiinsä kreikkalais-roomalaisen painin Zagrebin gp-turnauksessa Kroatiassa sunnuntaina.

Savolainen, 22, otti sarjan finaalissa ylivoimaisen pistevoiton (8–0) hänelle ennestään tutusta Liettuan Vilius Laurinaitisista. Hätäilemätön ja päättäväinen Savolainen hallitsi ottelua sen ensi hetkistä asti, ja hän työnsi toistuvasti liettualaisen matolta ja retuutti tätä eri tavoin myös keskellä mattoa.

Savolainen otti Kroatian viikonvaihteesta neljä kiistatonta voittoa. Hänen ykkössijastaan ei jäänyt kenellekään epäselvyyttä.

Elias Kuosmanen otti 97-kiloisten sarjan kolmossijan luovutusvoitolla Norjan Felix Baldaufista.


Huippukuntoinen Ilkka Herola taisteli voitosta loppu­suoralle asti – löysi selvän syyn kirvelevään kiri­tappioonsa

https://www.is.fi/yhdistetty/art-2000007745494.html

Ilkka Herola sijoittui parhaana suomalaisena kuudenneksi yhdistetyn maailmancupin kilpailussa Italian Val di Fiemmessä. Herola leiskautti mäkiosuudella 99 metriä ja lähti ladulle 16:ntena.

Kurottavaa kärkeen oli 30 sekuntia, mutta suomalainen nousi kymmenen kilometrin hiihto-osuudella nopeasti mukaan voittotaisteluun. Herola taipui loppusuoralla palkintokorokesijoitusten ulkopuolelle.

Antti Aalto sivusi kauden parasta sijoitustaan – norjalaishyppääjältä hurja hyppy

https://www.iltalehti.fi/talviurheilu/a/a10a0870-974b-48ac-aa9b-968030ed8c4c

Kisaan osallistuneet muut suomalaiset eivät edenneet toiselle kierrokselle. Niko Kytösahon ensimmäisen kierroksen hypyn mitta oli 121,5 metriä ja hän jäi sijalle 35. Eetu Nousiainen liiti 121,5 metriä ja oli kisan 37:s.Jarkko Määttä hyppäsi 118 metriä ja oli 45:s.

Hurja määrä rahaa: Anthony Joshua ja Tyson Fury tienaavat jättisumman yhdestä ottelusta

https://www.iltalehti.fi/kamppailulajit/a/4c41d910-ea2f-4ffa-9852-a08e124f507e

Ottelutapahtuman promoottori Bob Arum paljasti The Sunille, että kaksikko tienaa huimat 73 miljoonaa puntaa, eli noin 82 miljoonaa euroa ottelusta.

Se on historian suurin ottelu Iso-Britanniassa. Ympäri maailman se on suurin ottelu, jonka ihmiset haluavat nähdä, Arum totesi.

Arumin mukaan ottelun tapahtumapaikka on jo tiedossa, mutta päivä on vielä pimennossa.

Lauri Markkasen huippuvire alkaa löytyä: kauden ensimmäinen tupla-tupla siivitti Chicago Bullsin voittoon – ottelussa nähtiin myös harvinainen tripla-tupla

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000007746059.html

Lauri Markkanen pussitti sunnuntaina 29 pistettä ja otti kymmenen levypalloa.

René Faselilta kritiikkiä Kalervo Kummolalle: ”Hän nurisee jatkuvasti”

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000007745528.html

Erkin kommentti: Löytyykö Rene Faselin käyttäytymiselle syy hänen pankkitililtään?

Maailmalla tapahtuu

Uusi, aiemmin julkaisematon video paljastaa valtaajien toimet Yhdysvaltain kongressin sisällä: Tutkivat ja kuvasivat edustajien papereita

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007746445.html

NEW YORKER -LEHTI julkisti sunnuntaina aiemmin näkemättömän videon Yhdysvaltain kongressirakennuksen valtauksesta Capitol-kukkulalla 6. tammikuuta Washingtonissa. Presidentti Donald Trumpin kannattajien väkivaltainen mielenosoitus johti viiden ihmisen kuolemaan.

Noin 12-minuuttisen videon on kuvannut New Yorkerin avustaja, kokenut sotakirjeenvaihtaja Luke Mogelson, joka seurasi mielenosoittajien kannoilla sisälle kongressiin.

Hylätyssä kaupungissa on yli 700 identtistä satulinnaa – kunnianhimoisesta hankkeesta tuli valtava floppi

https://www.iltalehti.fi/matkajutut/a/00c7a17f-2071-4d25-8fa6-a59c2c1fc0bd

Pohjois-Turkkiin ryhdyttiin vuonna 2014 rakentamaan ylellistä lomakylää varakkaille turisteille. Paikan nimi oli Burj Al Babas.

Bolun alueelle Istanbulin ja Ankaran välimaastoon oli määrä rakentaa satoja ranskalaisen linnan pienoismallia muistuttavaa taloa.

Linnamaisten loma-asuntojen lisäksi alueelle piti nousta kauppoja, elokuvateattereita, kylpylöitä, ravintoloita ja konserttihalleja. Suunnitelmiin kuului myös vesipuisto sekä tennis- ja jalkapallokenttiä.

Paikan uskottiin houkuttelevan asukkaita kuumien lähteiden ansiosta. Talojen lämmitys oli tarkoitus hoitaa niiden energialla, ja lähteiden vedellä uskottiin olevan terveysvaikutuksia.

Rakennuttaja konkurssiin

Tämä täky ei kuitenkaan riittänyt. Rakennuttajayritys sai 732 linnaa valmiiksi, mutta ne eivät tahtoneet mennä kaupaksi. Osa jo solmituista kaupoista kariutui ostajien osoittauduttua varattomiksi. Projekti tyssäsi talousvaikeuksiin, ja rakennuttaja hakeutui toissa vuonna konkurssiin.

Erikoinen identtisten linnojen kylä jäi siis tyhjilleen, eikä keskeneräiseksi jääneen hankkeen tulevaisuus ole vielä varma. Saadaanko kaupunki valmiiksi, ja muutetaanko myymättä jääneet talot vaikkapa vuokra-asunnoiksi tai lomaosakkeiksi?

Nykyisellään Burj Al Babas on aavemainen autiokylä, joka kummastuttaa sen tyhjille kaduille eksyneitä kävijöitä.

Tuhannet ihmiset vaeltavat karavaanissa Keski-Amerikasta Yhdysvaltoihin Bidenin hallinnon ja paremman elämän toivossa

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007746291.html

TUHANSIA Keski-Amerikasta Yhdysvaltoihin karavaanissa vaeltavia ihmisiä on pysäytetty Guatemalassa, kertovat muun muassa Britannian yleisradio BBC ja The New York Times.

Arviolta 7 000–8 000 pääasiassa Hondurasista lähtenyttä ihmistä yrittää paeta köyhyyttä ja väkivaltaa Meksikoon ja sieltä Yhdysvaltain rajalle.

Kylmäävät kuvat saksalaisesta krematoriosta julki: Arkkuja pullistelee kolmessa kerroksessa – ”Tämä on katastrofi”

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007746272.html

Saksan huono koronatilanne konkretisoituu Meissenin krematoriossa: ylitöitä paiskitaan viikon jokaisena päivänä, koska vainajat eivät enää mahdu kylmätiloihin.

Mielipiteet

Turpeentuotannon alasajo on surullinen esimerkki – Eletäänkö me Hölmölässä?

https://www.aamulehti.fi/lukijalta/art-2000007739221.html

Kun seuraa poliittista päätöksentekoa Suomessa, joutuu välillä oikein nipistämään itseään, että eletäänkö me todella maanpäällisessä Hölmölässä.

Surulliseksi esimerkiksi otan nyt käytävän turpeentuotannon alas ajamiseen liittyvän poliittisen päätöksenteon.

Kaikki sai alkunsa 5.12.2000, kun eduskunnan suuressa valiokunnassa käytiin keskustelu, onko turve uusiutuva luonnonvara vai ei. Koska asiasta oltiin erimielisiä, suoritettiin äänestys, joka päättyi tasatulokseen 12 – 12. Koska asia haluttiin ratkaista, niin sääntöjen mukaan suoritettiin arvonta. Hieno juttu, arvalla siis ratkaistiin iso elinkeinopoliittinen asia ja ”kolikonheiton” lopputuloksena päätettiin, ettei turve uusiudu.

Ruotsin parlamentti on taas vastaavasti päättänyt, ei siis arponut, että turve on uusiutuva luonnonvara ja sitä voi hyödyntää biopolttoaineena!!

Mieleistäni muusiikkia

The 3 Tenors O Sole Mio 1994

https://www.youtube.com/watch?v=ERD4CbBDNI0

Veteraanin Iltahuuto

https://www.youtube.com/watch?v=arKxCiTZoyQ

Al Bano - Felicita (Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=F9E8nIKjkYc

AL BANO Y ROMINA POWER "LIBERTÁ"

https://www.youtube.com/watch?v=G6A6xqBlUlI

JENNIFER RUSH POWER OF LOVE

https://www.youtube.com/watch?v=eiFre0FK-s0

Celine Dion - My Heart Will Go On (Live In Paris at the Stade de France 1999) HD 720p

https://www.youtube.com/watch?v=2KLXyu7H5Z4

Helene Fischer - You Raise Me Up ...♪aaa (HD) [Keumchi - ]

https://www.youtube.com/watch?v=Cvw8I7R6H4s

Sissel - O Mio Babbino Caro

https://www.youtube.com/watch?v=A1YKBrUqwIU

Engelbert Humperdinck - How I Love You (1994)

https://www.youtube.com/watch?v=4wK9qQW6WVI

Elvis Presley "Love Me Tender" (October 28, 1956) on The Ed Sullivan Show

https://www.youtube.com/watch?v=qwlrUUyxg9c

You Are My Destiny

https://www.youtube.com/watch?v=k7fihig4u0Y

The Platters - Only You (subtitulado al español)ESTEREO

https://www.youtube.com/watch?v=bo23bJnlnzo

Kari Tapio - Myrskyn Jälkeen

https://www.youtube.com/watch?v=r1tjCaE94RE&list=PL4zpa61e_DX2AtLq-oHps2tdDoUFA8mQy

Jope Ruonansuu - Enkeleitä toisillemme

https://www.youtube.com/watch?v=1y77lUqbxls

Rauli Badding Somerjoki -Paratiisi

https://www.youtube.com/watch?v=FJG76l345E4

The Last Waltz Engelbert Humperdinck

https://www.youtube.com/watch?v=orCiC9-p7yE

Goodbye My Love Goodbye

https://www.youtube.com/watch?v=FRpNli3Lklc

Boney M. - Rivers of Babylon (Sopot Festival 1979) (VOD)

https://www.youtube.com/watch?v=l3QxT-w3WMo

Bonnie Tyler - It's A Heartache (Official HD Video)

https://www.youtube.com/watch?v=bEOl38y8Nj8

Dancing Queen

https://www.youtube.com/watch?v=YkLLcIKhJ64

Johann Strauss Sr. "Radetzky March" performed by Vienna Philharmonic at new years concert 2011

https://www.youtube.com/watch?v=pYYTdtRrg8M

Hungarian Dance nr. 5 - André Rieu With Otto Waalkes

https://www.youtube.com/watch?v=GG58gUdYuh4

Demis Roussos - Forever and Ever

https://www.youtube.com/watch?v=F3vCB3YBMUo

Anna Netrebko, Dmitri Hvorostovsky - Moscow Nights (Подмосковные вечера) (2013)

https://www.youtube.com/watch?v=r3-z_KKsYhA

Julio Iglesias - Baila morena (feat. Thalía)

https://www.youtube.com/watch?v=1ESyqrALIEM

Lambada (Original Radio Edit)

https://www.youtube.com/watch?v=ZRMcMuxRuKQ

The Red Army Choir Alexandrov - Kalinka

https://www.youtube.com/watch?v=oCc7ySI9YMw

Riverdance Finale HD Bluray 1080p

https://www.youtube.com/watch?v=x80AmEyHrVY

Dmitri Shostakovich - The Second Waltz

https://www.youtube.com/watch?v=5hTvc3f83Ws

Chopin - Spring Waltz (Mariage d'Amour) [Please Read Description]

https://www.youtube.com/watch?v=EFJ7kDva7JE

André Rieu - Don't cry for me Argentina live at Radio City, New York

https://www.youtube.com/watch?v=PgK-dIPMIp4

André Rieu - Hallelujah (Leonard Cohen)

https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE

Helene Fischer | Feliz Navidad (Live aus der Hofburg Wien)

https://www.youtube.com/watch?v=vXXARIBGtIc

Lara's Theme - André Rieu

https://www.youtube.com/watch?v=YoIaoVE8lkU

Leonard Cohen - Dance Me To The End Of Love

https://www.youtube.com/watch?v=uOY1zFaCxwE

Band ODESSA - А мы танцуем!

https://www.youtube.com/watch?v=5TG4PZUMoYY

Helene Fischer - Atemlos durch die Nacht

https://www.youtube.com/watch?v=haECT-SerHk&list=RDMM&index=14

Ave Maria - André Rieu & Mirusia

https://www.youtube.com/watch?v=3d4xXvF2ukY&list=RDMM&index=26

Jarkko Ahola & Waltteri Torikka - Finlandia (Hartwall Arena)

https://www.youtube.com/watch?v=YI1YCgJ-U6o&list=RDMM&index=37

Johann Strauss - Vienna Waltz

https://www.youtube.com/watch?v=U4J0MKsG_is

Helene Fischer, Andrea Bocelli - The Prayer (Live @ Die Helene Fischer Show 2015)

https://www.youtube.com/watch?v=mI0x97D8N8g

GIOVANNI MARRADI - Just For You

https://www.youtube.com/watch?v=vV_b2HGRlF8

Sergey Grischuk ~ Freedom ~ Szabadság

https://www.youtube.com/watch?v=ZN_eg7yaFCU

Sergey Grischuk "FOREVER LOVE" | музыка Сергей Грищук

https://www.youtube.com/watch?v=BI87Sbwevo8

Маруся Marusya Brides group sexy girls play instrumental music группа Невесты

https://www.youtube.com/watch?v=m6-RPaJ6Z9M

Смуглянка Smuglyanka, - Баян Микс BAYANMIX

https://www.youtube.com/watch?v=ZrpiCHZWo_o

Navihanke - Mr. Perfect (Slovenski pozdrav - Novo mesto, 25. november 2016)

https://www.youtube.com/watch?v=oHrIW48kReA

Oesch's die Dritten - Jodelmedley

https://www.youtube.com/watch?v=wGexgNKPl0k

Celtic Woman - Amazing Grace (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=HsCp5LG_zNE

Celtic Woman - Over The Rainbow (Live From Johnstown Castle, Wexford, Ireland/2018)

https://www.youtube.com/watch?v=fPR8hBmxnfQ&list=RDDyoPZQ-1ZxU&index=12

Dana Winner - Morning has broken

https://www.youtube.com/watch?v=b_J84z6NEsw

"HEJ SOKOŁY" UKRAINA (traditional) / "HEY FALKONS" - WIESLAWA DUDKOWIAK

https://www.youtube.com/watch?v=bk_45f_Sgn0

Folkert-Hans Il Silenzio Schlager Symphonica Enschede The Netherlands (Holland)

https://www.youtube.com/watch?v=mufSkxC-s3Q

Leo Rojas - El Condor Pasa (Videoclip)

https://www.youtube.com/watch?v=8kQZHYbZkLs

Bayrische Polka

https://www.youtube.com/watch?v=EUv76QcT_5c

Alpenbrass Tirol - Dem Land Tirol die Treue

https://www.youtube.com/watch?v=PG9OudmF82w

Can Can

https://www.youtube.com/watch?v=T59EDTqqW0A

André Rieu - Circus Renz (Live in Belfast)

https://www.youtube.com/watch?v=r0nucpppFkI

André Rieu - Waltzing Matilda, live in Australia

https://www.youtube.com/watch?v=7UFmwArST-I

Beatrice Egli - Auf die Plätze, fertig, ins Glück!

https://www.youtube.com/watch?v=uLtkSY-LqFU

IL SILENZIO - Trumpet Solo

https://www.youtube.com/watch?v=dL3nNRvd2N0

Kašubovci: Chaka Chaka (Cover)

https://www.youtube.com/watch?v=HunG_JACXW8

Mireille Mathieu -La Paloma Ade-

https://www.youtube.com/watch?v=2NXrhcbpiV0

Amadeus Electric Quartet - Carmen (Habanera)

https://www.youtube.com/watch?v=QugLFzedHzk

Tom Jones - She's a Lady

https://www.youtube.com/watch?v=V43fGInXiLE&list=RD-X0U9ssKvRs&index=4

All My Loving (Remastered 2009)

https://www.youtube.com/watch?v=TSpiwK5fig0

Abba - Chiquitita

https://www.youtube.com/watch?v=p4QqMKe3rwY

Diandra - Uralin Pihlaja

https://www.youtube.com/watch?v=J3OOPreJs7o&list=RDuzIWy2lyhNk&index=5

Kari Tapio - Olen Kuullut On Kaupunki Tuolla

https://www.youtube.com/watch?v=2TQYQZr4FDk

Katri Helena - Anna Mulle Tähtitaivas (Live)

https://www.youtube.com/watch?v=lqKr96F-da8

katri helena - katson autiota hiekkarantaa

https://www.youtube.com/watch?v=unU3vOAjHf8&list=PLqoh9Xs78ySCAssWVI9jPXB8emsLSsUn1

Arja Koriseva - Enkelin Silmin

https://www.youtube.com/watch?v=Yo3Uxp4mTyE

Paula Koivuniemi - Sua vasten aina painautuisin (1978)

https://www.youtube.com/watch?v=3IA7_80A-Ps&list=PLL4veJmtpUJIqbILtaPr3kXhpwZSkmjRv&index=6

Tapani Kansa R-A-K-A-S

https://www.youtube.com/watch?v=cd-JFRaNIpU

16Tauski Haavemaa

https://www.youtube.com/watch?v=z4h4ItmAMqY

Maailma on kaunis

https://www.youtube.com/watch?v=0e_eIQqpKUU

Niin kuin meren hiekkaa

https://www.youtube.com/watch?v=c2jm0udPetE

Sielu salamoi

https://www.youtube.com/watch?v=W9Qs7jSkIf4

Suvivalssi

https://www.youtube.com/watch?v=MLIEw9d4hu4

Tähdet meren yllä

https://www.youtube.com/watch?v=cDxqQ7QLJ5w

Lasse Hoikka & Souvarit - Kauneimmat Ruusut

https://www.youtube.com/watch?v=U0b4wVdhHec

En päivääkään vaihtaisi pois

https://www.youtube.com/watch?v=Ak8P3XNjEvQ

Laivat

https://www.youtube.com/watch?v=hC7_mqHOlNA

Juice Leskinen - Viidestoista Yö

https://www.youtube.com/watch?v=qQBLZMULSbo

Kun katsoit minuun

https://www.youtube.com/watch?v=IT7U1QRcwWw

Suvi Teräsniska - Taivas sylissäni

https://www.youtube.com/watch?v=iCB3EPkzWco

Sanomatta jäi niin paljon

https://www.youtube.com/watch?v=cRjNFUsngRk

Matti ja Teppo - Minä Rakastan Sua

https://www.youtube.com/watch?v=W_oqbnvSSzI

Reijo Taipale - Satumaa (Live 2002)

https://www.youtube.com/watch?v=4dsDw3L1a_8

Erkki Junkkarinen- Pieni hetki

https://www.youtube.com/watch?v=1YrC19akDdE&list=RDNe4u6p3-LTU&index=8

Sammy Babitzin - Daa-Da Daa-Da (1972)

https://www.youtube.com/watch?v=H126jPdgPrk

Jukka Kuoppamäki - Kultaa tai kunniaa (1973)

https://www.youtube.com/watch?v=JM9zM4umDEc

Jari Sillanpää - Satulinna

https://www.youtube.com/watch?v=jAPElJGDW_I

Sä kuulut päivään jokaiseen

https://www.youtube.com/watch?v=RpytOj472UQ

Taisto Tammi - Tango merellä

https://www.youtube.com/watch?v=IZXqEpGKtcc

Lapin tango

https://www.youtube.com/watch?v=o74c48Ktw5g

Yölintu - Jätkän humppa

https://www.youtube.com/watch?v=M3ZJEQQkVZE

Taiska - Moi moi vain (1976)

https://www.youtube.com/watch?v=0NLDUnSrzqU

Haaveissa Vainko Oot Mun

https://www.youtube.com/watch?v=WPDZcxgh7eQ

Huone 105

https://www.youtube.com/watch?v=wDie1o9DmnA

Kotiviini (Summer Wine)

https://www.youtube.com/watch?v=C1QLWWzo-c4

Viimeiseen Korttiin

https://www.youtube.com/watch?v=qhVb_zScsUA

Rakkauslaulu

https://www.youtube.com/watch?v=qflQN4SuVgM

Laura Närhi - Mä annan sut pois (Official Music Video)

https://www.youtube.com/watch?v=-SoxOb2ir5Q

Tuure Kilpeläinen Ja Kaihon Karavaani - Autiosaari

https://www.youtube.com/watch?v=9_DPlH5iX8g

Liljankukka - Markus Allan (lyrics)

https://www.youtube.com/watch?v=TvhbAh66HZQ

Syvä kuin meri

https://www.youtube.com/watch?v=5nE2l2iks6Q&list=RD5nE2l2iks6Q&start_radio=1

Olavi Virta - Hopeinen kuu

https://www.youtube.com/watch?v=d_4Cfl8xNeo

Jos jotain yrittää (Harva meistä on rautaa)

https://www.youtube.com/watch?v=iC6D1an0clw

André

https://www.youtube.com/watch?v=fOJdgqavHQM

Vaskikellot

https://www.youtube.com/watch?v=tWicZiOWIN0

Koskaan et muuttua saa

https://www.youtube.com/watch?v=oFPsD6CM3cs

Rakkauden aamu

https://www.youtube.com/watch?v=cUR5SBtkb-0

Anita Hirvonen: Sydän rakastaa

https://www.youtube.com/watch?v=MKNIuiW2NwE

Oikeesti

https://www.youtube.com/watch?v=epadKVTsI-s

Mombasa

https://www.youtube.com/watch?v=t95UiNedXH4

Sata salamaa

https://www.youtube.com/watch?v=oQHtS27iXBU

Pure mua

https://www.youtube.com/watch?v=gOYTIai_Bdc

Asfalttiviidakko

https://www.youtube.com/watch?v=qfOoGFlY9vU

Tinasormus

https://www.youtube.com/watch?v=M2jMi_ex3a8

Rainer Friman - Se on salaisuus

https://www.youtube.com/watch?v=rmlHpmY9_oA

Lokki

https://www.youtube.com/watch?v=F0-DCTJ7Oww

Pieni sydän

https://www.youtube.com/watch?v=KonH1N2r-Qo

Puhtaat purjeet

https://www.youtube.com/watch?v=0to7k8giXto

Ollaan lähekkäin

https://www.youtube.com/watch?v=kTrk2qh-zU0

Levoton tuhkimo

https://www.youtube.com/watch?v=NjrCIF94PIU

Mikko Alatalo - Rikoo on riskillä ruma (1980)

https://www.youtube.com/watch?v=NAg4YvV0Ma0&list=RD0iQxzE6l4p4&index=20

Merja Rantamäki- Jossain

https://www.youtube.com/watch?v=uyZlBCY9CnY&list=PLA6481A40EB670F9B&index=5

Eija Merilä: Luvannut en ruusutarhaa +Lyrics

https://www.youtube.com/watch?v=5oj8g07CtZ0&list=PLA6481A40EB670F9B&index=41

Fredi - Rakkauslaulu (1975)

https://www.youtube.com/watch?v=sgZgT60hRgc&list=RD0iQxzE6l4p4&index=9

Soita kun tunnet niin

https://www.youtube.com/watch?v=u0PjYuSaZSI

Mahdunko maailmaas

https://www.youtube.com/watch?v=32qzXMv8Vao

Jarkko Ahola - Finlandia

https://www.youtube.com/watch?v=-MJrsaorC7g&list=PL8mjytTJjOvy_UrzlQfLw7rAnNk7Xf2rB&index=3

Saarenmaan valssi

https://www.youtube.com/watch?v=-affMorTu78

Kalajoki-valssi

https://www.youtube.com/watch?v=Uz8IXnq37m8Ei kommentteja:

Lähetä kommentti