sunnuntai 10. tammikuuta 2021

MA 11.01.2021 Onko eduskunnan toiminta uhattuna – voiko Washingtonin tapahtumat olla totta Suomessakin?

 


Viime päivinä on käyty keskustelua siitä, että voisiko Washingtonin tapahtumat toteutua Suomessakin? Onko eduskunnan toiminta uhanalaisena Suomessa? Asiasta kirjoitti Iltasanomien toimittaja Timo Haapala seuraavasti:


Setä Arkadia: Eduskuntakin oli vaarassa 1993 – eli miten SAK:n Lauri Ihalainen pelasti Suomen Capitolin

https://www.is.fi/politiikka/art-2000007729143.html

Myös Suomen eduskunnan turvallisuus on ollut vaakalaudalla, vaikkei sitä juuri myönnetäkään. Setä Arkadia alias Timo Haapala muistelee työttömien mielenosoitusta marraskuussa 1993, jolloin meinasi käydä pahasti. Tilanteen pelasti lopulta SAK:n puheenjohtaja Lauri Ihalainen. Eduskunnan edustalla järjestettiin Esko Ahon (kesk) porvarihallituksen aikana työttömien Murrostorstai -suurmielenosoitus marraskuussa 1993. Mielenosoitukseen oli epäilemättä aihettakin, sillä ahdistuksen keskellä maassa oli yli 400 000 työtöntä.

Setä A:kin oli eduskunnan portailla katsomassa, kun junilla ja linja-autoilla Helsinkiin saapunut porukka kokoontui eduskunnan edustalle. Matkajuomia oli nautittu, eli kansalaisluottamus oli ay-liikkeen maksamilla matkoilla saatu sanalla sanoen kohdilleen. Eduskunnasta tiirailtiin, miten esimerkiksi Joensuusta saapunut juna tuli raiteilleen ja purki satoja mielenosoittajia laiturille. Osa jatkoi suoraan kapakkaan, osa marssi eduskunnan eteen.

TILANTEEN pelasti lopulta SAK:n tuolloinen tuorehko puheenjohtaja Lauri Ihalainen (sd). Hän sai puhuttua mielenosoittajille järkeä ja rauhoitti tilanteen.

Ilman Ihalaisen puhetta joukko olisi saattanut tehdä saman kuin trumpilaiset Capitolilla keskiviikkona.

Mahdollisen välikohtauksen merkitystä ei voi edes jälkikäteen liioitella. Tuolloisena marraskuun torstaina kansa oli vereslihalla ja jakaantunut. Vasemmisto oli oppositiossa, porvarit hallituksessa ja ay-liike peitset tanassa. Ihalainen piti kuitenkin porukkansa kurissa. Mitä jos tilanne olisi mennyt toisin? Mitä jos Ihalaisen paikalla olisi ollut Trumpin kaltainen höyrypää?


Murrostorstain suurmielenosoitus 1993 – Uutiset

https://www.youtube.com/watch?v=bIqSAE7w1G4


EU-mielenosoitukset: Maanviljelijöiden kylmä tervehdys – Uutiset 1994

https://www.youtube.com/watch?v=C5H0ylwtsSk


Asioihin on ottanut kantaa myös entinen pääministeri Antti Rinne ja hän on syyttänyt asiassa perussuomalaisia, Antti Rinne varoittaa Suomen äärioikeistosta – USU: ”Tästä asiasta on pakko alkaa puhua oikeilla nimillä ja suoraan”

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/antti-rinne-varoittaa-suomen-aarioikeistosta-usu-tasta-asiasta-on-pakko-alkaa-puhua-oikeilla-nimilla-ja-suoraan/060fdace-29cd-412c-95e8-816d41019f64

Hän katsoo, että äärioikealla olevat ryhmittymät voivat pahimmillaan pyrkiä Yhdysvalloissa nähtyjen kaltaisiin tekoihin Suomessa.

Vihaa lietsovissa ääriajattelijoissa on Rinteen mielestä ”liian usein” kyse perussuomalaisten toiminnassa mukana olevista tai puolueen liepeillä toimivista henkilöistä.

Tästä asiasta on pakko alkaa puhua oikeilla nimillä ja suoraan”, hän vaatii.

Rinteen mukaan Suomessa on merkittävä joukko ihmisiä, jotka organisoidusti ja masinoidusti levittävät epäluuloa yhteiskunnallisia instituutioita ja poliitikkoja kohtaan sekä lietsovat vihaa. Hän pitää askel askeleelta kärjistyvää tilannetta huolestuttavana demokratian ja sananvapauden kannalta.


Mielestäni Antti Rinne on huolissaan siitä, että totuus tulee ilmi.

Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle.

http://pankkikriisi.blogspot.com/


Suomi koki 1990-luvun alussa erittäin syvän taloudellisen laman johtuen vakaan markan politiikasta. Talouspolitiikan virheet moninkertaistuivat liberalisoinnin kanssa. Vahvan markan politiikasta tuli tappava myrkky. Presidentti Mauno Koivisto nimitti Suomen Pankin johtajan Harri Holkerin sinipunahallituksen. Hän oli sinipunahallituksen kätilö. Vahvan markan politiikka kirjattiin Holkerin hallituksen ohjelmaan kuten myös Esko Ahon hallituksen ohjelmaan. Kun vahvan markan politiikan aikana rahaa tuotiin keinottelutarkoituksiin, yhteiskunta salli sen tapahtua. Valvojat eivät valvoneet. Rahoitustarkastus laiminlöi tehtävänsä. Lamasyyllisiä löytyy pankkien ohella Suomen Pankista ja Pankkitarkastusvirastosta. Suomen 1990-luvun alun lama oli Suomen poliittisten ja talouden päättäjien aikaansaama.Koivisto ei toiminut yksin. Hänen sisäpoliittiseen junttaansa kuuluivat Suomen johtokunnan jäsenet Rolf Kullberg, Markku Puntila, Harri Holkeri ja Kalevi Sorsa. Junttaan kuului myös sinipunahallituksen valtionvarainministeri Erkki Liikanen, jonka kardinaalimunaus oli verotuksen keventäminen noususuhdanteessa.

Vahvan markan politiikalla aiheutettiin Suomeen yli 500 000 ihmisen työttömyys. Ylivelkaantuneita oli yli 280 000. Markkinoilta poistettiin n. 48 000 elinkelpoista yritystä vuoden 1997 loppuu mennessä ja itsemurhia tehtiin Stakesin tilaston mukaan 11500. Pankit pelastettiin. Voidaanko puhua kansanmurhasta?


Koiviston konklaavi on valtiopetos?

Tasavallan presidentti 
Mauno Koivisto kutsui 06.05.1992 tasavallan presidentin linnaan oikeusjärjestelmän edustajia kokoukseen, jossa heitä ohjeistettiin antamaan pankeille suosituimmuusasema riita-asioissa ja syytesuoja niissä johtuvissa asioissa. Kokouskutsu oli Martti Mannisen allekirjoittama ja päivätty 16.04.1992.

Kokouksessa teemoina olivat
1. Tuomioistuinten yhteiskunnallinen vallankäyttö ja riippumattomuus
2. Tuomioistuimen toiminnan arvostelu

Kokouksessa johti puhetta silloinen KKO:n presidentti 
Heinonen. Palveriin osallistuivat tasavallan presidentti Mauno Koivisto, rouva Tellervo Koivisto, KKO:n presidentti Olavi Heinonen, oikeusneuvos Erkki-Juhani Taipale, oikeusneuvos Per Lindholm, KHO:n hallintoneuvos Pekka Hallberg, kihlakunnantuomari Markku Arponen, ylituomari Olli Karikoski, pormestari Juha Kettunen, Itä-Suomen HO:n presidentti Esko Kilpeläinen, Vaasan HO:n presidentti Erkki Rintala, oikeusneuvos Mikko Tulokas, professori Aulis Aarnio, apulaisprofessori Jukka Kekkonen, erikoistutkija Jyrki Tala, professori Leena Kartio, professori Olli Mäenpää, dosentti Juha Pöyhönen, professori Kirsti Rissanen, professori Kaarlo Tuori, oikeustieteen lisensiaatti Veli-Pekka Viljanen, Antti Kivivuori, professori Jaakko Uotila, kansliapäällikkö Jaakko Kalela, erityisavustaja Martti Manninen ja Ratan johtaja Jorma Aranko.

Suomen perustuslain 2 §:n mukaan tuomiovaltaa käyttävät riippumattomat tuomioistuimet.
KKO:n päätöksistä on todettavissa, että oikeudenkäytön linjaus muuttui Koiviston pitämän tilaisuuden jälkeen pankkeja suosivaksi.

Toukokuun tuomarineuvoston kokous ei ollut ainoa laatuaan. Professori 
Kekkonen oli – Koivisto-kriittisyydestään huolimatta – erään kokouksen pääalustajana. Tuolloin käsiteltiin lähinnä talousrikoksia ja niiden tutkintaa. Presidentti ei kuitenkaan päässyt paikalle, vaan iltaa isännöi oikeusministeri Matti Louekoski. Lopulta hänellekin tuli kiire, ja emännäksi siirtyi Tarja Halonen.

Asiapaperit salaisiksi

Presidentti Mauno Koiviston presidentin linnassa 6.5.1992 järjestetyn ”tuomarineuvoston” asiakirjat on määrätty salaisiksi Koiviston pyynnöstä ja tasavallan presidentti Tarja Halosen määräyksestä.
- Selvästihän Koivisto halusi vaikuttaa siihen, että oikeuslaitos ei tekisi pankkien kannalta hankalia ratkaisuja, muistaa professori Jukka Kekkonen vuosikymmen takaisen keskustelutilaisuuden ilmapiiristä.
Myös professori 
Heikki Ylikankaan mukaan Linnan tilaisuuden tarkoituksena oli koolle kutsuttujen arvovallalla painostaa Korkein Oikeus tekemään Koivistolle mieleinen ratkaisu pankkeja koskevassa asiassa. Koiviston palaverissa linjattiin pankkikriisiin liittyvä oikeuskäytäntö pankkeja suosivaksi ja velallisia tainnuttavaksi. Terveetkin pienyritykset olivat pankeille lainsuojatonta riistaa. Luotot pantiin kerralla maksuun, vakuudet rosvottiin laillisesti pankeille, jotka realisoivat ne päivän hintaan ja kirjasivat voitot hyväkseen.
Jos Koiviston seminaari kestäisi päivänvalon niin miksi asiakirjat on pitänyt julistaa salaisiksi.


100 vuodeksi salaiseksi julistettu SSP-Sopimus

Suomen Säästöpankki-SSP Oy:n pilkkomissopimus solmittiin 22.10.1992 Suomen valtion ja neljän ns. ostajapankin (SYP, KOP, Osuuspankit ja Postipankki) välillä. Tässä salaiseksi julistetussa sopimuksessa sovittiin toimialakohtaiset listaukset yrityksistä, jotka tullaan viemään konkurssiin, sekä määriteltiin kaatamisperusteet luottomäärien ja asiakkuuksien pohjalta. Jos asiakas toimi joillakin seuraavista toimialoista, niin pankeille annettiin vapaus poistaa yritys markkinoilta ja laittaa saatavansa valtion avoimeen pankkitukipiikkiin: kiinteistösijoittaminen ja kiinteistösijoittamiseen verrattava kiinteistötoiminta, muu sijoittaminen, rakentaminen, vähittäiskauppa, hotelli- ja ravintolatoiminta, vapaa-aikatoiminta. SSP-sopimus solmittiin pääministeri 
Esko Ahon hallituksen toimesta. Valtionvarainministerinä toimi Iiro Viinanen ja  sisäministerinä Mauri Pekkarinen. Nämä kolme ministeriä muodostivat valtioneuvoston ”sisäpiirin”. Suomen 1990-luvun pankkikriisissä ja suuren lamassa toteutettiin Suomen historian suurin omaisuuden ryöstö. Liituraitojen jäljiltä jäi kitumaan 280 000 elinkautista lumevelkavankia, joista 11 500 valitsi lopullisimman ratkaisun vuoden 1997 loppuun mennessä. Sen jälkeen on vielä on poistettu yrityksiä markkinoilta ja niiden kokonaismäärä Velallisten Turkirymän mukaan on n.60 000 kappaletta ja itsemurhan tehneiden määrä n. 16 000. Katkeraa kansaa kasvaa jo kahdessa sukupolvessa.


Aktiv Hansa Oy ja C&A Finland Oy ostivat 31.3.2000 ministeri Suvi Anne Siimeksen allekirjoittamalla kauppakirjalla Arsenal omaisuudenhoitoyhtiöiden 12,2 miljardin markan saatavat 5 %:lla todellisesta arvosta eli 600 miljoonalla markalla. Ongelmaluottoja oli n. 60 000 kappaletta. Nyt näitä saatavia ulkomainen perintäyhtiö perii täydestä arvosta korkealla korolla suomalaisilta kansalaisen kuolemaan saakka ja eduskunnan päätöksellä vielä senkin jälkeen eli kuolinpesältä.
Erikoista kauppakirjassa on se, että ministeri myi nämä ongelmaluotot vaikka Arsenal Oy:llä oli oma toimiva johto. Kauppasopimukseen sisältyy vielä ns. korvausklausuuli, jonka mukaan jos sopimus puretaan niin koko kauppasumma laukeaa maksettavaksi. Tämä korvausklausuuli on perustuslain vastainen.

Velallisille ei kuitenkaan annettu mahdollisuutta selvitä veloistaan tuolla 5 %:n summalla. Helsingin Sanomien 1.4.2000 uutisen mukaan osa lainoista oli jo maksettu ja siis perintäkelvottomia. Perintäkelvottoman velan luovuttamisesta perittäväksi on säädetty rikoslain 35 luvun 1-3 %:ssä (petos). Jo maksettujen lainojen perimisestä on raportoitu Arsenalin tarkastusvaliokunnan kertomuksessa v. 2000. Siinä todetaan, että n. 1000 tarkastetusta reklamaatiosta n. 100 todettiin aiheellisiksi. Lainaa ei ollut olemassa. Lisäksi noihin myytyihin saataviin liittyi valtava määrä yrittäjien velkoja, mikä merkitsee sitä, että nuo yrittäjät ovat lopun elämäänsä velkahirressä ja Suomessa on yrittäjäpula.


Johtopäätökset

Suomessa pankkikriisi kosketti noin miljoonaa ihmistä, jotka joutuivat kärsimään Suomen talouden ja poliittisten päättäjien virhearvioinneista. Hinta on monen osalta äärettömän korkea. Pankkikriisi jätettiin selvittämättä. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että asiasta on poliittinen sopimus suurimpien puolueiden sekä Kristillisten, Vasemmistoliiton sekä Ruotsalaisen kansanpuolueen kesken. Menettely on törkeä kansalaisten perusoikeuksien ja oikeusturvan loukkaus. Se on ihmisoikeussopimusten vastainen menettely.


SDP ja Antti Rinne ovat huolissaan siitä, että totuus vihdoin tulee ilmi. Myös Keskusta ja Kokoomus ovat tilanteesta hiljaa kuin susi kukassa.


Koiviston konklaavi ilman musiikkia 18 min 40 sek

https://www.youtube.com/watch?v=qxYWewCG9M8


SSP-sopimus 8 m 14 sekuntia

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&index=6&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA


ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori 11 m 27 sek

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzISuomen Säästöpankki-SSP Oy:n pilkkomissopimus solmittiin 22.10.1993 Suomen valtion ja neljän ns. ostajapankin (SYP, KOP, Osuuspankit ja Postipankki) välillä. Tässä salaiseksi julistetussa sopimuksessa sovittiin toimialakohtaiset listaukset yrityksistä, jotka tullaan viemään konkurssiin, sekä määriteltiin kaatamisperusteet luottomäärien ja asiakkuuksien pohjalta. Jos asiakas toimi joillakin seuraavista toimialoista, niin pankeille annettiin vapaus poistaa yritys markkinoilta ja laittaa saatavansa valtion avoimeen pankkitukipiikkiin: kiinteistösijoittaminen ja kiinteistösijoittamiseen verrattava kiinteistötoiminta, muu sijoittaminen, rakentaminen, vähittäiskauppa, hotelli- ja ravintolatoiminta, vapaa-aikatoiminta. SSP-sopimus solmittiin pääministeri Esko Ahon hallituksen toimesta. Valtionvarainministerinä toimi Iiro Viinanen ja sisäministerinä Mauri Pekkarinen. Nämä kolme ministeriä muodostivat valtioneuvoston ”sisäpiirin”. Suomen 1990-luvun pankkikriisissä ja suuren lamassa toteutettiin Suomen historian suurin omaisuuden ryöstö. Liituraitojen jäljiltä jäi kitumaan 280 000 elinkautista lumevelkavankia, joista 11 500 valitsi lopullisimman ratkaisun vuoden 1997 loppuun mennessä. Sen jälkeen on vielä on poistettu yrityksiä markkinoilta ja niiden kokonaismäärä Velallisten Turkirymän mukaan on n.60 000 kappaletta ja itsemurhan tehneiden määrä n. 16 000. Katkeraa kansaa kasvaa jo kahdessa sukupolvessa.


Yrittäjän "oikeusturva" Suomessa - Liisa Mariapori valottaa 15 min 46 sek

https://www.youtube.com/watch?v=rDGqIVkYjzk


ELÄKELÄISTEN AHDINGOSTA - Liisa Mariapori & Hilkka Laikko keskustevat 9 min 52 sek

https://www.youtube.com/watch?v=5Xwa9xeq6zM


Jukka Davidsson: maailmantalouden megatrendit & globalisaatio 20 min 20 sek

https://www.youtube.com/watch?v=DppWToBD2Os&t=656s


Ns. pankkikriisiä vetävät yhä pankit ja valtiovalta 6 min 6 sek

https://www.youtube.com/watch?v=6vJ7ExHBeAM&t=93s


Tekikö Koivisto valtiopetoksen ns. Koiviston konklaavissa? 4 min 48 sek

https://www.youtube.com/watch?v=-vziUPPE7p0&t=100s


Yrittämisen ylipääsemätön vaikeus Suomessa? 4 min 31 sek

https://www.youtube.com/watch?v=A8kuXAMNBUY&t=58s


Ns. pankkikriisin taustaa 5 min 29 sek

https://www.youtube.com/watch?v=2rma5p5pqmY&t=49s


Ns. pankkikriisi oli suurelta osalta rikollista 10 min 09 sek

https://www.youtube.com/watch?v=I3LfLx2JNFg&t=257s


Ns. pankkikriisin EMU-varauma 3 min 10 sek

https://www.youtube.com/watch?v=9KmXabnjMxQ&list=PLurMlTX3QTPH6q5F2YcQAO4Ee9c0c5P40&index=8


Ns. pankkikriisissä pankit ja valtiovalta rikkoivat perustuslakia 4 min 56 sek

https://www.youtube.com/watch?v=uAJ9FcIhUnU&list=PLurMlTX3QTPH6q5F2YcQAO4Ee9c0c5P40&index=18


Ns. pankkikriisi puhuttaa eduskuntaa 5 min 06 sek

https://www.youtube.com/watch?v=YrVZCRR6udI&t=65s


PILOTTI 5: Markus Lehtipuu ja Veikko Saksi: Ns. pankkikriisi 19 min 38 sek

https://www.youtube.com/watch?v=jAPipnu8rl8&t=20s


Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö vievät Suomen euroon ilman kansanäänestystä 1998 5 min 43 sek

https://www.youtube.com/watch?v=Diu6dY6x6sM&list=PLurMlTX3QTPH6q5F2YcQAO4Ee9c0c5P40&index=19


Perintätoimen laittomuudet 25 min 01 sek

https://www.youtube.com/watch?v=vCdEJph4pzc&t=142s


Laura Huhtasaari: 1990-luvun pankkikriisin uhrit 28 min 08 sek

https://www.youtube.com/watch?v=RbBNhI3VCQM&t=104s


Pankkikriisin pitkä varjo 10 min 06 sek , 02 min 06 sek, 02 min 02 sek

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/05/07/pankkikriisin-pitka-varjo


Pankkilaskun maksajat -dokumentti 1990-luvun pankkikriisin totuuden jäljillä 30 min 01 sek, 28 min 14 sek

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/01/03/pankkilaskun-maksajat


1990-luvun lama kaatoi pankkeja ja ihmisiä 29 min 18 sek

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2012/03/19/90-luvun-lama-kaatoi-pankkeja-ja-ihmisia


Laman kuva: Valta, voima ja markkinavoima 42 min 11 sek

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/03/31/laman-kuva-valta-voima-ja-markkinavoima


Väärää politiikkaa 25 min 55 sek, 22 min 20 sek , 28 min 06 min

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/04/16/vaaraa-politiikkaa


Lama koetteli ihmisten oikeustajua 14 min 41 sek

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/03/18/lama-koetteli-ihmisten-oikeustajua


Pankkivallan uho ja tuho

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/04/15/pankkivallan-uho-ja-tuho

Pankkikriisi ravisteli Suomea 1990-luvulla. Professori Markku Kuisma ja toimittaja Jorma Kallenautio tarkastelevat sen anatomiaa 7-osaisessa sarjassa.

1/7 Pankkivallan synty 26 min 06 sek

2/7 Rahamarkkinoiden vapautaminen 26 min 23 sek

3/7 Kasinotalous 25 min 59 sek

4/7 Lama oven takana 26 min 06 sek

5/7 Myrskyn silmässä 26 min 15 sek

6/7 Ylös alhosta 25 min 55 sek

7/7 Tuleeko uusi pankkikriisi 26 min 25 sek


Pankkikriisi ja asuntovelat 10 min 27 sek, 02 min 17 sek , 04 min 50 sek , 2 min 34 sek

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2007/06/06/pankkikriisi-ja-asuntovelat


Pankit tilillä 54 min 52 sek

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/01/08/pankit-tililla


Lottovoittajan loppu 41 min 45 sek

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/04/16/laman-kuva-lottovoittajan-loppu


Pankkiryöstö – tosi asiaa pankkikriisistä 40 min 02 sek

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/01/17/pankkiryosto-tosi-asiaa-pankkikriisista


Pankkien uhrit 58 min 55 sek

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/01/14/pankkien-uhrit


Suomi ylös - palkat alas 27 min 01 sek

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/04/02/suomi-ylos-palkat-alas


Laman kuva - haastattelussa Erkki Virtanen 14 min 27 sek

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/04/20/laman-kuva-haastattelussa-erkki-virtanen


Mitä tulikaan sanottua – politiikkaa lama-ajan Suomessa 47 min 47 sek

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/07/25/mita-tulikaan-sanottua-politiikkaa-lama-ajan-suomessa


Laman lapset 05 min 59 sek , 07 min 28 sek , 02 min 22 sek , 28 min 22 sek

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/11/21/laman-lapset


Valtiopetoksen yksi parhaimmista ellei paras asiantuntija on Jorma Jaakkola. Jorma Jaakkolan kotisivut http://jormajaakkola.fi/ kertovat totuuden asioista


Jukka Davidsson on tutkinut pankkikriisiä erittäin perusteellisesti ja hän kirjoittanut asiasta myös kirjan

ISÄNMAAN RYÖSTÄJÄT. Viis siitä, velkaa Te olette pankille kuitenkin. Mutta eihän pankilla ole edes velkakirjoja.

https://docplayer.fi/16092859-Isanmaan-ryostajat-viis-siita-velkaa-te-olette-pankille-kuitenkin-mutta-eihan-pankilla-ole-edes-velkakirjoja.html


Asioita on tutkinut ja velallisia ovat auttaneet sekä asioihin perehtyneitä henkilöitä ovat Liisa Mariapori https://www.velallistentuki.fi/


sekä Hilkka Laikko

Velallisten tuki ry:n Hilkka Laikko: Velallisten kohtelu Suomessa on laitonta

https://www.nykysuomi.com/2018/01/04/velallisten-tuki-ryn-hilkka-laikko-velallisten-kohtelu-suomessa-on-laitonta/


Sinivalkoinen kavallus

https://www.youtube.com/watch?v=HKsn6Zvwhbk&list=ULAgvIojW1Ryk&index=6


Valtiopetos ei vanhene koskaan! Mielestäni suurin uhka Suomelle ja suomalaisille on keskusta vihervasemmistohallituksen aisankannattajana.

Keskustan ex-puoluesihteerit kovasanaisia kannatusalamäestä Suomenmaassa: ”Hallituksesta lähtemistä pitää harkita joka päivä”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b6eef917-6e49-4ff5-9c12-f6a866197d14

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti