tiistai 26. tammikuuta 2021

KE 27.01.2021 Rovaniemen hovioikeuden presidentti ja oikeuskansleri

 Rovaniemen hovioikeuden presidentti ja oikeuskansleri


Rovaniemen hovioikeus

Rovaniemi.ho@oikeus.fi

Oikeuskansleri

oikeuskansleri@okv.fi


Olen tehnyt kantelun oikeuskanslerille Rovaniemen hovioikeuden päätöksestä nro 11 19.01.2021 Diaarinumero 20/855.

Lasku 25.01.2021 laskun numero15501117684 ostajan viitenuero R20/855 on tuosta oikeudenkäynnistä.


Olen riitauttanut asian kantelemalla asiasta oikeuskanslerille. Tässä on kanteluni.

MA 25.01.2021 Kantelu viranomaisten toiminnasta

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/01/ma-25012021-kantelu-viranomaisten.html


Kuten kantelustani selviää niin Rovaniemen hovioikeuden päätös on usean rikoksen tulos enkä voi hyväksyä tällaista toimintaa. Rikoksen avulla tehty oikeustoimi on mitätön. Siksi en hyväksy laskuakaan vaan olen sen riitauttanut omalla tavallani. En valita laskusta hallinto-oikeuteen vaan katson, että kanteluni oikeuskanslerille on jo riitävä riitauttamisen muoto. Tarvittaessa voin tehdä asiasta myös rikosilmoituksen keskusrikospoliisille.


Katson, että Rovaniemen hovioikeudessa on riittävät todistusaineistot jo toisenkin asian osalta, että varmasti nähdään, että kaikki ulosotossa olevat ja olleet saatavat on aikaansaatu rikosten avulla. Olen kiistattomasti osoittanut, että rikostutkinta asiassa on tehty esitutkintalain, poliisilain, perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaisesti. Lisäksi tutkinnanjohtaja on ollut esteellinen ja syyte on tehty tahallisen virheellisen rikostutkinnan perusteella. Todisusaineistoja ei otettu vastaan eikä todistajaani kuultu. Syyte on tehty Oulun poliisin asiakirjaosaston mukaan jopa väärän asiakirjan perusteella. Syyttäjä on jättänyt kaikki minun todistusaineistoni ja loppulausunntoni huomioonottamatta syyteharkinnassa. Mielestäni tämä on tietoinen ja tuottamuksellinen virhe. Lisäksi käräjätuomari jätti kaikki todistajani oikeudenistuntoon kutsumatta eikä ottanut todistusaineistoja oikeudenistunnossa vastaan eikä antanut kuulustella todistajana esiintynyttä vastapuoltani. Menettely on Euroopan Ihmisoikeussopimuksen vastaista. Minut tuomittiin 5 kuukauden vankeusrangaistukseen. Tämä on järkyttävää tietoista, tarkoituksellista ja tuottamuksellista toimintaa viranomaisilta. Epäilenn uskonnollisen vakaumuksen vaikutusta toimintaan. On aika mahdotonta tehdä oikeusprosessissa enempää virheitä. Pyydän Rovaniemen hovioikeutta kiirehtimään asiani käsittelyä.

Oikeuden on aika toteutua. Suomen valtion on korvatta minulle aiheuttamansa taloudelliset vahingot ja hirvittävät henkiset kärsimykset.


Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti