torstai 14. tammikuuta 2021

TO 14.01.2021 Helena TuomikkoHei!


Asiaa OKV/45/1/2020 käsittelee Helena Tuomikko


Ystävällisin terveisin

Kirjaamo / Ira Nyberg


Hei, en ole saanut minkäänlaista vastausta asiaani OKV/45/1/2020


Tässä täydennystä ja selvennystä kanteluuni. Olen syyttömänä joutunut kärsimään Suomen valtion rikollisesta toiminnasta jo lähes 26 vuoden ajan. Milloin saan oikeutta ja vahingonkorvaukset Suomen valtiolta. Miksi rikoksia tehneet eivät joudu vastuuseen teoistaan?


TI 12.01.2021 Suomen asiat on saatava kansainvälisen rikostuomioistuimen käsittelyyn

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/01/ti-12012021-suomen-asiat-on-saatava.html


Erkki Aho

Merenojantie 8 B 16

85100 Kalajoki


Tasavallan presidentin Sauli Niinistön erikoishaastattelu. Sauli Niinistö keskustelee toimittaja Petri Kejosen kanssa koronaviruksesta ja sen aiheuttamista hankaluuksista ihmisille, taloudelle, Euroopalle ja maailmalle.

https://areena.yle.fi/audio/1-50443736

Hilkka Laikon mielipide 5.4.2020

 

Herra Tasavallan Presidentti - ymmärrättekö loukanneenne 90-luvun uhreja eilisessä haastattelussa?

Useampi henkilö otti eilen yhteyttä Velallisten Tuki Facebook ryhmään ja minuun henkilökohtaisesti, sillä tyrmistys presidentin puheesta oli 90-luvun uhreille todellinen loukkaus. He taistelevat edelleen oikeudessa tai menettivät läheisiään.

Voisiko presidentti selittää, miksi 90 luvun uhrit maksavat edelleen tai miksi 90-luvun uhrit joutuvat edelleen taistelemaan oikeudessa? Kestääkö meillä yksi hallituskausi 30 vuotta? Mitä sanoisitte silmästä silmään niille ihmisille, joiden läheiset tekivät itsemurhan? Heitä oli Suomen Mielenterveysseuran mukaan 11 500 ja

Stakesin mukaan 14 000.

Konkurssiin ajautui elinkelpoisia yrityksiä 65.000, työttömyys kasvoi lähes 600 000 ja valtionvelka pilviin. Kaiken huipuksi osa väitetyillä valuuttaveloilla kaadetuista saikin huomata, että valuuttavelka oli pankin – ei asiakkaan. Onko presidenttimme unohtanut kokonaan CNN haastattelun tammikuussa 2013? Olette myös todenneet, että " Suomi on ehdottomasti oikeusvaltio". Voisitteko selittää, miksi meillä pankin ei tarvitse noudattaa lainvoimaisia päätöksiä ja oikeudenkäynnit kestävät kymmeniä vuosia?

Kannattaa tutustua mm. Oy ST-Line Ltd oikeustaisteluun, joka jatkuu edelleen 29 vuotta myöhemmin, Pertti Lindemanin perheen kohtaloon Katinkullan ryöstössä – kaataja oli SKOP, jonka toisessa, ns, Konekersantin tapauksessa, todettiin pankin pettäneen asiakkaansa. Valuuttavelka ei ollutkaan asiakkaan, vaan kierolla tavalla konkurssikypsän keskuspankin vaatimus, jossa edellytettiin aluesäästöpankkeja ottamaan maksukykyisten yritysten nimissä velkaa, joka raha päätyi pankille ja yrittäjä ajettiin niin pikaisesti varattomaksi kaikesta omaisuudesta, että hyvä jos ehti vaatteet saada päälleen. Yrittäjille luvattiin järjestelypalkkio, kun auttavat omaa pankkiaan – toisin kävi.

Nämä ns. Arsenal velalliset olivat jo maksaneet, mutta 31.3.2000 talouspoliittisen valiokunnan tehtailemalla kaupalla, myytiin nämä 90-luvun uhrit 57 000 – velkaorjiksi ja he maksavat edelleen. Laitilassa tapaus, jossa 94 vuoden takausvelka, jossa oli 3 muutakin maksajaa, yksi takaaja maksaa nyt jo viidennelle perintäyhtiölle ja aina haetaan uusi päätös oikeudessa. Teidän tiedossanne näiden asioiden pitää olla, koska olitte sekä Lipposen I että II hallituksien valtiovarainministerinä.

Onko Teillä – herra tasavallan presidentti mitään käsitystä, mitä merkitsee inhimillinen hätä ja kärsimys 90-luvun uhreille v, 2020,, kun se on jatkunut jo lähes 30 vuotta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti