lauantai 4. tammikuuta 2020

SU 05.01.2020 Arvoisat ministeritFrom: Erkki Aho
Sent: Sunday, January 5, 2020 5:41 AM
To: maria.ohisalo@intermin.fi ; anna.maja.henriksson@om.fi ; katri.kulmuni@vm.fi ; sanna.marin@vnk.fi
Cc: uutiset@iltasanomat.fi ; il.toimitus@iltalehti.fi ; kokkola@yle.fi ; oulu@yle.fi
Subject: KIIREELLINEN ASIA

Arvoisat ministerit
pääministeri Sanna Marin, sisäministeri Maria Ohisalo ja oikeusministeri Anna-Maja Henriksson sekä valtionvarainministeri Katri Kulmuni

Olen pitänyt Teitä ajan tasalla omista asioistani eli siitä kuinka olen joutunut Suomessa ihmisoikeusrikosten kohteeksi ja olen joutunut pakenemaan Suomen valtion rikollista toimintaa ulkomaille. http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/
Te ette ole eväänne väräyttäneet Oulun poliisin, KRP:n, syyttäjälaitoksen sekä Oulun käräjäoikeuden ja Rovaniemen hovioikeuden rikollisen toiminnan tutkimiseksi, selvittämiseksi sekä lopettamiseksi. Kysymys on minuun kohdistuneista ihmisoikeusrikoksista joille Te ummistatte silmänne. Ei oikeuden saaminen saa Suomessa kestää ikuisuutta, sillä perustuslain mukaan asiat on käsiteltävä ilman aiheetonta viivytystä.

Katson, että teidän on pyydettävä eroa vastuunalaisesta ministerin tehtävistä tai sitten teidän on ryhdyttävä toimiin asioiden korjaamiseksi ja oikeuden toteuttamiseksi. Asioiden korjaaminen tarkoittaa sitä, että minä saan oikeutta ja valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen, poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen, Oulun poliisipäällikkö Sauli Kuha ja laillisuusvalvojat oikeuskansleri Tuomas Pöysti ja eduskunnan oikeusasiamies Petri Jääskeläinen vapautetaan tehtävistään.

Valtiopetos ei vanhene koskaan. Käräjätuomari laiminlöi virkavelvollisuutensa kun ei hankkinut noita vaatimiani asiakirjoja todistusaineistoksi oikeudenkäyntiin. Näkemykseni mukaan käräjätuomari käytti virka-asemaansa törkeästi väärin kun ei antanut minulle oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä eikä antanut minun todistaa tosiasioita siitä, että kaikki ulosotossa olevat saatavat ovat syntyneet rikosten avulla ja ovat siten perintäkelvottomia. Koska en ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen, niin katson, että kysymys on myös ihmisoikeusrikoksista ja kidutuksesta. Todelliset syylliset asioissa ovat nämä henkilöt:

Tässä on todelliset syylliset

kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskari, joka ei ole tunnustanut, että hän on toiminut koko ajan esteellisenä syyttäjänä asioissani, sillä hänet on merkitty kaupanvahvistajaksi kauppakirjoissa, joissa kauppakirjan allekirjoittajan mukaan kaupanvahvistaja ei ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin eikä myöskään kaupanvahvistajan kutsuma todistaja ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin. Asian todistavat kauppakirjan allekirjoittaja sekä kaupanvahvistajan kutsuma todista. Kihlakunnan syyttäjä Sulo Heiskari on käyttänyt törkeästi virka-asemaansa väärin ja aiheuttanut minulle toiminnallaan valtavia taloudellisia vahinkoja ja hirvittäviä henkisiä kärsimyksiä.
asianjaja Antti Latola. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä teki törkeän 63 miljoonan petoksen kauppasopimuksissa sekä haki PR-Teollisuus Oyn väärillä tiedoilla konkurssiin, koska kaupat oli purettu eikä myyjällä ollut mitään saatavaa PR-Teollisuus Oy:ltä. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän eli myyjien asiamiehinä toimivat Arsenal Oy:n ja Kera Oy:n nimeämät asianajajat Antti Latola ja Hannu Maskonen. Kysymyksessä on prosessipetos
asianjaja Hannu Maskonen, joka ”putosi” parvekkeelta ja kuoli
varatuomari Paavo M. Petäjä, joka tunnusti tekonsa eli hänellä ei ollut toimeksiantoja eikä valtakirjoja konkurssiasiassa, jossa hän antoi väärän lausuman Ylivieskan käräjäoikeudelle
entinen asianajaja Asko Keränen, nykyinen varatuomari, joka tunnusti, että hän jätti valituksen tekemättä Vaasan Hovioikeuteen, vaikka hänellä oli valtakirjat ja toimeksi anto asiassa. Juristi Asko Keräsen talousrikosoikeudenkäynti yllätti syyttäjän ja tuomarin – Keränen tunnusti kaiken heti kättelyssä
lestadiolainen poliisi Raimo Ollila, joka jätti kaikki rikostutkintapyynnöt tutkimatta. Hän siis laiminlöi virkavelvollisuutensa ja käytti törkeästi virka-asemaansa väärin ja mahdollisti syyttäjä Heiskarin rikollisliigan toiminnan.
rikollisten suojelijat eli syyttäjälaitoksen väki
Näistä syistä
PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

 PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 3

Hätähuuto Suomesta

ssp-sopimus

Saattohoitajat

Rikolliset konkurssit

Rikoksia ei tutkita

Ahojahti


 Haastehakemuksessa esitetty todistusaineisto on kiistaton ja osoittaa selkeästi sen, että kaikki ulosottoni on saatu aikaan rikollisesti. Lisäksi se osoittaa sen, että valtiopetoksella ja PR-talojen konkurssivyyhdellä on suora yhteys toisiinsa ja valtiopetos on vaikuttanut siihen, että PR-talojen konkurssivyyhti on jätetty selvittämättä ja todelliset syylliset oikeudellisen ja taloudelliseen vastuuseen saattamatta.
Minä en ole syyllistynyt virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen niin kuin käräjätuomari ja ulosottomies rikosilmoituksissaan väittävät. Minulla on todistajat asialle, mutta poliisi ei halua keitä kuulla.
Mielestäni rikostutkinnassa on erikoisia piirteitä.Asian tutkinnanjohtajana on Raahen poliisi, joka jätti asiat tutkimatta silloin kun asia oli ajankohtainen eli silloin kun tein käräjätuomarin toiminnasta rikostutkintapyynnön ennen kuin käräjätuomari ehti tekemään tietoista väärää päätöstä. Lisäksi hän ja Raahen poliisi, joka on nyt tutkinnanjohtajana jätti selvittämättä ja tutkimatta mihin Ylivieskan käräjäoikeus hävitti tämän todistusaineiston. Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

Tämän aineiston olen toimittanut Ylivieskan käräjäoikeuteen vuonna 2016 ja korkeimman oikeuden päätöksen mukaan sitä pitää säilyttää siellä vuoteen 2021. Kävin tarkistamassa asian Ylivieskan käräjäoikeudessa, josta löytyi vain korkeimman oikeuden säilyttämisilmoitus, mutta ei aineistoa. Tein silloin rikosilmoituksen asiasta Oulun poliisille, mikä jätti asian tutkimatta. Pyysin kuitenkin käräjäoikeutta hankkimaan tämän aineiston, koska olen sen sinne toimittanut. Nyt Ylivieskan, Raahen ja Oulun käräjäoikeudet ovat yhtä käräjäoikeutta.
Minun oikeustajuni mukaan tutkinnanjohtaja on esteellinen.
Lisäksi kuulustelija ilmoitti minulle puhelinsoitolla kuulustelusta ja ilmoitti samalla, että kysymykset ja vastaukset on tehty etukäteen. Minä kysyin kuulustelijalta perusteluita sille miksi näin on toimittu. Hän yritti selvästi hämillään korjata puheitaan ja vaati minua tulemaan kuulusteluun. Menin kuulusteluun todistajan kanssa. Minä en saanut kuulustelussa esittää mitään todistusaineistoa eikä todistajiani kuultu. Minun oikeustajuni mukaan kuulustelija toimi esitutkintalain, poliisilain, Euroopan Ihmisoikeussopimuksen ja YK:n ihmisoikeusjulistuksen vastaisesti. Rikostutkijana asiassa on Raahen poliisi, joka ei ole suvainnut ottaa minua eikä kirjallista todistusaienostoa vastaan eikä kuulustella todistajiani. Sähköisesti olen sen toimittanut. Kaikki poliisin toiminta näyttää siltä, että käräjätuomari ja ulosottomies yritetään pelastaa keinoja kaihtamatta. Minä olen vaatinut, että saan antaa loppulausunnon asiassa. Olemme sopineet ”tutkivan” poliisin kanssa, että annan loppulausuntotni 31.01.2020 mennessä. Olen jo tehnyt alustavat luonnokset loppulausunnoiksi. Lisäksi erikoista on se, että asian käsitelee toverituomioistuin eli Oulun käräjäoikeus, jonka käräjätuomari on tehnyt minusta rikosilmoituksen. Minun oikeustajuni mukaan Oulun käräjäoikeus on esteellinen käsittelemään asiaa, koska on syytä epäillä, että neljä käräjäoikeuden muuta tuomaria on syyllistynyt samaan rikokseen.

Loppulausuntoluonnos

Loppulausuntoluonnos 1. jatko-osa

Loppulausuntoluonnos 2. jatko-osa

Olen vaatinut poliisia hankkimaan nämä asiakirjat
    1.salaiseiksi julistetut ns. Koiviston konklaavin asiakirjat
    2. salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen 22.10.1992
    3. salaiseksi julistetut Aktiv Hansa-kauppakirjat 31.03.2000
Olen pyytänyt poliisia hankkimaan ne 12.01.2020 mennessä jotta voin perehtyä niihin antaa loppulausuntoni niistä 31.01.2020 mennessä. Muussa tapauksessa joudun pyytämään lisäaikaan loppulausunnon antamiseen. Tärkeä todistusaineisto on haastehakemus sekä myös ulosottoviranomaisille lähettämäni sähköpostiviestit, joilla vastustan ulosotto, koska ulosottosaatavat on saatu aikaan rikoksilla ja ovat siksi perintäkelvottomia.
Kun haastehakemuksesta ja loppulausunnosta selviää ja on todistettu, että kysymys on myös valtiopetoksesta, niin siksi asia tulee olemaan erittäin tärkeä ja merkittävä rikostutkinta ja oikeudenkäynti Suomen historiassa. Valtiopetos ei vanhene koskaan ja ulosotto pitää asiassani rikokset avoimena ja lisäksi asiat ovat olleet koko 25 vuoden ajan keskeytyksettä vireillä.
Nyt on niin, että jos minä saan oikeutta eli jos saan esteettömän rikostutkinnan ja oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin, niin asialla on merkittävät ja kauaskantoiset vaikutukset Suomen asioihin. Asiakirjathan osoittavat, että valtiopetoksen salailuun ovat osallistuneet myös nykyisen hallituksen ministerit ja tasavallan presidentti sekä kansanedustajat.
Tämä merkitsee sitä, että Sanna Marin hallituksen on jätettävä eronpyyntönsä ja eduskunta on hajotettava. On pidettävä uudet eduskuntavaalit ja sen jälkeen on tehtävä Suomessa oikeusjärjestelmän uudistus. On perustettava perustuslakituomioistuin sekä totuuskomissio selvittämään valtiopetosta ja 1990-laman asioista ja pankkikriisiä.
Nyt Suomen kansan on helpompi ymmärtää miksi suomalaiset ovat vihaisia ja miksi vihapuheen eliminointi on tasavallan presidentille, oikeusministerille ja sisäministerille niin tärkeitä asioita. Heidän pitää salata valtion rikollinen toiminta.
Odotan kiireellisiä toimenpiteitä asiassa.

Siellä jossakin 05.02.2020

Erkki Aho

nimeni on Erkki Aho

maria.ohisalo@intermin.fi, anna.maja.henriksson@om.fi, katri.kulmuni@vm.fi
uutiset@iltasanomat.fi , il.toimitus@iltalehti.fi , kokkola@yle.fi, oulu@yle.fi

Kalajoki

JHT Kalajoki hävisi jatkoajalla Järvenpään Haukoille jääkiekon Suomi-sarjassa
Päätöserän ainokaisesta puolestaan vastasi Haukkojen Samu Öystilä, kun digitaalit näyttivät aikaa 45:07. JHT pääsi myllyttämään erän viimeiset puoli minuuttia ja jatkoajan ensimmäiset minuutit ylivoimaa, mutta tuloksetta. Haukoille tarjoutui myös mahdollisuus ylivoimalla, kun Teemu Laurila kampitti itselleen kaksi minuuttisen minuutti ennen jatkoajan päättymistä. Kotijoukkueen Andre Linde ratkaisi ylivoimamaalilla lisäpisteen Haukoille seitsemän sekuntia ennen jatkoajan päättymistä.

Alueuutiset

Anni Alakoski paransi lauantaina menoaan maastohiihdon Scandinavia Cupissa Norjan Nesissä
Kainuun Hiihtoseuraa edustava Alakoski sijoittui lauantaina 20 km vapaan hiihtotavan kilpailussa 21:ksi. Alakoski jäi voiton vieneestä Norjan Helene Marie Fossesholmista 2.48,2. Norjalainen jätti yhteislähdössä muut kauas taakseen, sillä maaliviivan toisena ylittänyt Ruotsin Moa Olsson jäi Fossesholmista yli minuutin. Suomalaisista kovinta vauhtia piti Eveliina Piippo, joka löytyi tulosluettelosta sijalta 17. Laura Mononen oli kilpailun 20. ja Susanna Saapunki 22.

Kotimaan uutiset

Hallituksen työllisyysryhmien toiminta ei saa kehuja: ”Sekavaa työtä, paljon päällekkäisyyksiä. Turhauttavaa”
Seitsemän työllisyysryhmää jättää tiistaina väliraporttinsa, joiden pohjalta hallitus pian päättää mahdollisista uusista työllisyystoimista.

Kadonneiden iisalmelaisten etsinnät päättyivät suruun - Miksi nuoret päätyivät hyiseen virtaan?

Ulkomaan uutiset

Kiina pani vaihtoon korkeimman edustajansa Hongkongissa

Australiassa selvitellään lauantaisen hurjan maastopalopäivän tuhoja

Sankka savu pimensi maastopalojen saartaman australialaiskaupungin – liekkejä voi paeta vain meriteitse

Itävallan vihreät lähtivät mukaan konservatiivien hallitukseen

Talosuutiset

Teollisuuden suuri työehtosopimus hyväksyttiin: Kiky-tuntien poistaminen ja 3,3 prosentin palkankorotukset antavat suuntaa muille aloille
SOPIMUS korottaa palkkoja kahdessa vuodessa 3,3 prosenttia.
Ensimmäisen vuoden osalta sopimus tuo 1,3 prosentin yleiskorotuksen, jos paikallista sopimusta ei tehdä. Korotus astuu voimaan maaliskuun alusta.
Toisen vuoden yleispalkankorotus on 1,4 prosenttia, ja sen lisäksi palkkoja korotetaan 0,6 prosentin yrityskohtaisella erällä.
Urheilu-uutiset

Venäjä nappasi nuorten MM-kiekossa finaalipaikan: 52 alkusarjavoittoa putkeen ottaneelle Ruotsille taas jättipettymys
VENÄJÄ pelaa sunnuntain finaalissa alle 20-vuotiaiden kiekkokullasta. Venäjä voitti iltapäivän välierässä Ruotsin jatkoajalla 5–4 ja varmisti finaalipaikan.

Synkkä alku jätti lepsusti pelanneet Nuoret Leijonat vaille mahdollisuuksia, ja Kanada marssi loppuotteluun 5–0-voitolla: ”Kunpa tietäisi, mitä siinä kävi”

Maailmalla tapahtuu

Pahan päivän varalle
MAANANTAI 16. touko­kuuta vuonna 1927 oli Väinö Tannerin pääministeri­kauden kummal­lisin päivä.
Hoidet­tavana oli kaksi valtiol­lista seremoniaa: sotilas­paraatin vastaan­ottaminen ja juhla­jumalanpalvelus. Ne sopivat huonosti Tannerille, joka oli sosialisti ja vankka ateisti.

Kuolema Amerikalle!” Tuhannet ihmiset kerääntyivät tapetun kenraalin hautajaiskulkueeseen
Mielipiteet

Suomalaiset maksavat lääkkeistään liikaa, sanoo KKV:n Kirsi Leivo – näillä nopeilla keinoilla hän rajoittaisi apteekkien ylisuuria voittoja
Erkin kommentti: Apteekkiala pitää minun mielestäni vapauttaa kilpailulle. Arvioni mukaan se laskee lääkeiden hintoja jopa 30-40 % ja sen on kansantalloudelliseseti valtava säästö yhteiskunnalle.

Näkökulma: Työajan pidentämisessä otetaan jättiharppaus – nimellinen palkankorotus ei paljon lämmitä, mutta 170 palkallista lisätuntia on huima ansionnousu

Yle Areena

Vientialojen työehtosopimus ratkeaa
Vientialan työehtosopimuskiistaan odotetaan tänään ratkaisua. Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton hallinnot ovat tahoillaan koolla ottamassa kantaa eilen perjantaina saavutettuun neuvottelutulokseen.
Teollisuusliiton hallitus on aloittanut klo 12.30 kokouksensa, jonka arvioidaan kestävän kolmisen tuntia. Työnantajan puolella neuvottelutulosta käsittelee Teknologiateollisuuden työvaliokunta.
Yle näyttää kokousten jälkeiset tapahtumat suorana alkaen klo 15.30. Samalla selviää neuvottelutuloksen sisältö, jos molemmat osapuolet ovat sen hyväksyneet.

Kanada murskasi Nuoret Leijonat välierässä
Suomi kärsi MM-välierässä karun tappion, kun Kanada iski kolme kertaa heti alkuhetkillä ja marssi finaaliin 5-0-tuloksella.

Iivo Niskasen huikea loppukiri, kolarointia ja sauvarikkoja
Tour de Skin viimeistä edellinen etappi, Val di Fiemmen perinteisen hiihtotavan sprintti tarjosi jännitystä loppuun saakka.

Youtube

Videon lopussa Koiviston murhat

Heikki Urmas Tampereella 24.4.2013

Heikki Urmas osa2 2013-04-24

Dosentti Heikki Urmas kertoo käsityksensä Leskisen, Paavelan ja Liinamaan kuolemasta

JUKKA DAVIDSSON Tieto lisää tuskaa seminaari

Jukka Davidsson | Turku 14.8.2019 | Osa 1

Jukka Davidsson: maailmantalouden megatrendit & globalisaatio

Ns. pankkikriisin taustaa

Tekikö Koivisto valtiopetoksen ns. Koiviston konklaavissa?

Ns. pankkikriisiä vetävät yhä pankit ja valtiovalta

Ns. pankkikriisi puhuttaa eduskuntaa

EUROON: eduskunnassa v.1998 Lipponen, Niinistö, Esko Aho

Yrittämisen ylipääsemätön vaikeus Suomessa?

Koiviston konklaavi

Ns. pankkikriisissä pankit ja valtiovalta rikkoivat perustuslakia

Ns. pankkikriisi oli suurelta osalta rikollista

PILOTTI 5: Markus Lehtipuu ja Veikko Saksi: Ns. pankkikriisi

Onko Suomi täysin mätä? Osa2/2 - Heikki Urmas - Parhaat palat

YKSI WIDDUMAISIMPIA FIN-LANDIAN KANSAN VEDÄTYKSIÄ!

Valtionvarainministerin lamamuistoja

ELÄKELÄISTEN AHDINGOSTA - Liisa Mariapori & Hilkka Laikko keskustevat

Timo Soini Suomen takausvastuista

Matkailu

Hiking Half Dome, Yosemite National Park, USA in 4K (Ultra HD)

Top 13 US National Parks in 4K Ultra HD

Yosemite National Park Vacation Travel Guide | Expedia

Musiikki

Celine Dion - The Power Of Love (Front Row) - Ottawa - Oct 15th, 2019

CELINE DION - A New Day Has Come - Rock The USA

Celine Dion I' m alive

Kulttuuri

Ilya Repinin maalaus Kerjäläinen
Adam Stykan maalaus Nuori tanssija
Javier Arizabalo Garcian maalaus
Sergei Truhanin maalaus

Terveellinen ruoka

How to cut and clean Broccoli - French cooking techniques

Salad Shirazi Recipe (Healthy Salad)

Salads: Cucumber Tomato Avocado Salad Recipe - Natasha's Kitchen

Kuntoilu

10 min LOWER ABS Workout For BEGINNERS

20 MIN FULL BODY WORKOUT // Equipment Free

20 MIN FULL BODY WORKOUT (At Home & Equipment Free)

Liikunta ja terveys

Verenpaine 130/78 pulssi 59, paino 106,7 kg, Jumppa 0/20 min, kuntosali 80/240 min, kävely 1/12 km, uinti 0/0 m, pyöräily 0/0 km


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti