torstai 30. tammikuuta 2020

TO 30.01.2020 Kolmas päivä jälkeen aivotärähdyksen


Tämä on maalaus

Tässä on erään bulgarialaisen taitelijan maalaus hääkuvastani. Pidän tätä uskomattoman hyvänä maalauksena. Maalauksen koko 30 x 40 cm. Maalaus tulee Kalajoki-näyttelyyni, koska koen, että Kalajoki-näyttelystä on tullut yhä enemmän Erkki Ahon Kalajoki-näyttely, mikä on kehitysvaiheessa. Katson, että oikeustaisteluni on ennennäkemätön taistelu oikeuden saamiseksi ja se on historiallinen teko, mikä tulee jäämään Suomen historiaan. Erkki Aho on Kalajoelta samoinkuin yhdeksi päärikolliseksi epäilty. Oikeustaistelu on kestänyt jo lähes 25 vuotta. Kuinka kauan tiedotusvälineet voivat vaieta totuudesta?
Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Elämä voittaa. Sain vime yönä nukuttua syvää unta. Nukuin ehkä noin kuusi tuntia. Kahtena edellisenä yönä en voinut kunnolla nukkua kipujeni takia. Minä koen ongelmaksi sen, etten tiedä riittävästi miten toimia kun on saanut aivotärähdyksen. Kun heräsin ja nousin ylös niin selkälihakset ilmoittivat olemassaolostaan ja aiheuttivat tunteen joka tuli ulos kipukarjaisuna.

Tiistai-aamuna lääkäri ei kertonut minulle miten tulee toimia, kun menen kotiin. Miten sairautta tulee hoitaa? Lääkäri kävi vain katsomassa minua huoneessani ja kertoi, ettei rontgenkuvissa ollut mitään poikkeavaa. Lääkäri kysyi verenpainelääkkeistäni. Kerroin, että verenpaine saadaan oikeaksi, kun otan lisää verenpainelääkettäni – puoliskan sijasta kokonaisen. Myöhemmin hoitaja toi lapun, jossa luki aivotärähdys. Hoitaja sanoi,etta saat mennä nyt kotia. Kaikki hoito oli kuitenkin ystävällistä, mutta tarkemmin mietittyäni löysin paljon parantamisen varaa.

Potilaana minä olisin odottanut, että lääkäri olisi kertonut tarkasti röntgenkuvien tulokset, verikokeiden tulokset ja sen, että minulla on aivotärähdys.Hänen olisi tullut kertoa mikä on aivotärähdys ja miten sitä tulee hoitaa? Nyt nämä asiat jäivät kertomatta. En koskaan aikaisemmin ole saanut aivotärähdystä ja siksi tämä tilanne on mnulle uusi. Onneksi on netti, josta saa lisää tietoa. Vieläkään minulle ei ole selvinnyt se, miten tulee hoitaa kipeytyneitä lihaksia ja aivotärähdystä. Itse olen kuitenkin tuntenut, että venyttely ja hieronta auttaa ja pieni varovainen liikunta. Liikkumattomuus ei auta. Panadol on auttanut siinä etteivät kivun tunteet ole olleet niin voimakkaita. Lääkärit voivat parantaa toimintaansa tekemällä työnsä perusteellisemmin, systenmaattisemmin ja avoimmuutta lisäämällä asioiden hoidossa. Pitää kertoa mitä on tapahtunut eli tilanteen tarkka analyysi ja miten asia hoidetaan eli toimenpiteet ja mitkä onvat niiden vaikutukset. Tilanteessa on paljon parantamiseen varaa. Ei niin, että kirjoitetaan lapulle AIVOTÄRÄHDYS. Mene kotiin.

Nyt tunnen että olen pääsemässä uudestaan normaalin elämän alkuun. Eilen varastoa penkoessani löysin nastakenkäni, joille nyt taitaa olla käyttöä. Myös toiset talvikengät ja seitsemät käsineet ja seitsemän pipoa löytyi talvivarastostani.

Aamulla ennen viittä olin tehnyt ja syönyt normaalin aamupalani. Usein keskustellaan siitä, että pitääkö kaurapuuro keittää veteen vai maitoon. Minun mielestäni paras kaurapuuro tulee kun maitojauhetta laittaa kylmään veteen ja sekoittaa ne. Sitten laittaa Tyngän myllyn kauraryynejä ja keittää niistä kaurapuuroa. Kaurapuuron söin puolukkasurvoksen kera. Tietysti aamulla tulee juoda lasillinen kylmää vettä ensin tyhjään mahaan ja vasta sitten aloittaa aamupala. Kananmuna on tärkeä ravinnonlähde aamupalalla. Lisäksi rieskavoileivällä valkosipulia, paprikaa, juustoa ja kalkkunaleikettä. Ruusunmarjatee hunajan ja sitruunan kera. Aamupalaan kuuluu myös yksi banaani.

Menin uudelleen nukkumaan vasemalle kyljelleni sikiöasentoon. Se on eräiden tutkimusten ja minunkin mielestäni paras nukkuma-asento. Heräsin 3,5 tunnin kuluttua. Nukuin siis viime yönä 9,5 tuntia. Paita oli osittain märkä. Lihakset toimivat. Jos univelkaa on olemassa, niin nyt se tuli maksettua. Kävin suihkussa, mutta hiuksia en voinut kastella ja pestä, koska ”pää oli liimattu”. Hiukset saan pestä vasta neljän vuorokauden kuluttua.
Verenpaineeni oli 147/79 pulssi 57.

Verenpaineen laskuun varmaan vaikuttaa se, että sain järjestettyä todistusaineiston viennin Kalajoen poliisiasemalle. Tässä täytyy ottaa huomioon se, että rikostutkintapyynnöntekijöinä ovat käräjätuomari ja ulosottomies. Rikoksesta epäilyllä eli minulla on erittäin vahva asema perustuslain ja ihmisoikeussopimusten mukaan. Poliisin on tutkittava valtiopetos, minkä jatkumo on PR-talojen konkurssivyyhti. Valtiopetos ei vanhene koskaan ja syyteoikeus asiassa on voimassa. Poliisilla on varmasti vaikeuksia noudattaa lakia niinkuin käräjäoikeudellakin. Suomen johtavat poliitikot, niin entiset kuin nykyisetkin, ovat hiljaa kuin susi kukassa. Korostan edelleenkin, että syyteoikeus on voimassa, koska valtiopetos ei vanhene koskaan.
Poliisi on hankittava nämä todistusaineistot
  1. Koiviston konklaavin asiakirjat
  2. SSP-sopimus
  3. Aktiv-Hansa kaupan asiakirjat
    sekä Ylivieskan käräjäoikeudessa vuoteen 2021 asti määrätyt asiakirjat
    ja nämä asiakirjat
  4. Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun
5770/R/53493/18.

Toinen prosessi minulla on jo menossa Oulun käräjäoikeudessa U19/30944. Minulla on vielä aikaa tehdä valitus Oulun käräjäoikeuden päätöksestä 12.02.2020 asti. Olen haastanut ulosottoviranomaiset oikeuteen, koska kaikki minun ulosotossa olevat saatavat ovat syntyneet Suomen valtion rikollisen toiminnan seurauksena. Oulun käräjäoikeus on muuttanut haasteen ulosottovalitukseksi. Sellaista oikeutta ei käräjätuomarilla eikä Oulun käräjäoikeudella ole. Teen asiasta valituksen Rovaniemen hovioikeudelle. Pyydän palauttamaan asian takaisin Oulun käräjäoikeuteen jotta asia käsitellään asianmukaisella tavalla. Oulun käräjäoikeus kehtasi laittaa minulle jo 260 euron laskun väärästä päätöksestä, josta minulla on valitusoikeus. Päätös ei ole lainvoimainen. Suomi ei ole oikeusvaltio.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti