perjantai 7. kesäkuuta 2019

PE 07.05.2019 Sukuselvitys on mielenkiintoista työtä – nyt on koossa 19 sukupolven tiedot Erik Sursillistä Varvaraan.


Olen työskennellyt viimeisen viikon sukuselvityksen parissa. Nyt on koossa 19 sukupolven tiedot. Kahden seuraavan kuukauden aikana tarkistan ja täydennän tiedot. Kuvassa oikealla isänisän isän isä Erkki Aho

From: Erkki Aho
Sent: Friday, June 7, 2019 7:20 AM
To: raahe.uo@oikeus.fi ; oulu.ko@oikeus.fi
Cc: toimitus@kalajokiseutu.fi ; kokkola@yle.fi
Subject: Re: ulosoton oikeellisuuden esittäminen ja todistaminen on ulosottoviranomaisten vastuulla

Ulosottoviranomaiset ja Oulun käräjäoikeus
Ulosottoviranomaisille on nyt varmasti tullut selväksi ja todistetuksi, että he ovat perineet minulta yli 24 vuoden ajan sellaista saatavaa jota ei todellisuudessa ole ollut olemassakaan. Siitä on aiheutunut minulle valtavia taloudellisia tappioita ja hirvittäviä henkisiä kärsimyksiä. Se on ihmisoikeusrikos.
Ulosottoviranomaisten virheellinen perintä johtuu Ylivieskan käräjäoikeuden virheestä. Nyt virheiden tekijöiden on korjattava virheensä omatoimisesti. Heidän on toimittava niin, että korkein oikeus purkaa kaikki minua ja yritystoimintaani koskevat eri oikeusasteiden päätökset ja Suomen valtio korvaa minulle kaikki aiheuttamansa valtavat taloudelliset tappiot ja mittaamattomat henkiset kärsimykset.Perustuslain mukaan minulla on saatava asiani käsittelyyn ilman aiheetonta viivytystä.

Erkki Aho

nimeni on Erkki Aho

From: Erkki Aho
Sent: Thursday, June 6, 2019 7:27 AM
To: raahe.uo@oikeus.fi ; oulu.ko@oikeus.fi
Cc: oullu@yle.fi ; toimitus@kaleva.fi
Subject: ulosoton oikeellisuuden esittäminen ja todistaminen on ulosottoviranomaisten vastuulla

Raahenseudun ulosottovirasto, Oulun käräjäoikeus
Kiitän vastauksestanne. Minulla on perustuslain mukainen omaisuudensuoja. Ulosottoviranomaisilla on velvollisuus todistaa ja todeta, saatava on oikea ja sen perusteella voidaan suorittaa ulosmittaus, Ulosottoviranomaisten on toimitettava minulle todistuskappale, jossa se todistaa, että se voi ja on voinut suorittaa ulosmittausta omaisuudestani.
Asin helopottamiseksi laitan ulosottoviranomaisille todistuksen ja selostuksen asioista ja nyt ulosottoviranomaiset voivat toimittaa minulle haluamani ensimmäistä ulosottoani koskevan asiakirjan. Se ei muuten ole käräjäoikeuden päätös ,vaann laskelma, jonka perusteella rikollinen ulosotto on aloitettu. Minulla on oikeus todistaa, että tuo ulosottomiehen laskelma on väärä.
Tässä tapahtumat joiden perusteella ulosottotoiminta on käynnistetty eikä ulosottoviranomaiset ole ryhtyneet rikoslain 15 luvun vaatimiin toimiin asioiden korjaamiseksi. Olen joutunut olemaan ulosottoviranomaisten kidutuksen kohteena jo yli 24 vuotta.
Haastehakemus
Haastehakemuksesta näkyy kaikki olennaiset asiat ja todistusaineistot asiassani. Nyt on teidän vuoronne esittää todistusaineistonne koska teillä on todistustaakka asiassa. Rikokset eivät voi vanhentua koska ulosotto voimassa. Olisi järjen vastaista jos rikokset vanhenisi ja rikoksilla aikaan saatu ulos jäisi voimaan. Minu oikeustajuni mukaan kysymys on törkeästä petoksesta, prsessipetoksesta, rikosliigan toiminnasta ja pitkäaikaisesta ihmisoikeusrikoksesta eli kidutuksesta.

MA 03..06.2019 Arvoisa Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö

 SU 02.06.2019 Vastaus valtakunnanvoudinviraston ylitarkastaja Ylva Norrgårdille
 Hei!
Mikäli tarkoituksenne on pyytää ulosottoperusteeseen liittyvä käräjäoikeuteen jätetty haastehakemus, sitä tulee tiedustella ulosottoperusteena olevan tuomion antaneelta käräjäoikeudelta.
Muussa tapauksessa teitä pyydetään yksilöimään tietopyynnön kohteena oleva asiakirja täsmällisesti. Onko tarkoituksenanne esimerkiksi pyytää tietty ulosottohakemus?
Raahen seudun ulosottovirasto

Lähettäjä: Erkki Aho [mailto:e.ahoky@kotinet.com] 
Lähetetty: 4. kesäkuuta 2019 3:45
Vastaanottaja: UO Raahen seutu <raahe.uo@oikeus.fi>
Aihe: Tietopyyntö

Raahenseudun ulosottovirasto
Pyydän Raahenseudun ulosottovirastoa toimittamaan minulle minun enimmäistä ulosottoani koskeva täytäänpanohakemus eli peruste ulosotolle. En tarkoita oikeudenpäätöstä, vaan sitä hakemusta (laskelma) jolla oikeuden päätös on saatu aikaan. Ulosotto on velvollinen toimittamaan sen minulle ilman aiheetonta viivytystä eli 14 vrk:n kuluessa.
Ulosottokaari 3 § ja 4 §
3 §
Asianosaiset ja sivullinen
Tässä laissa tarkoitetaan:
1) hakijalla sitä, joka on hakenut täytäntöönpanoa;
2) vastaajalla sitä, jota vastaan täytäntöönpanoa on haettu;
3) velkojalla maksuvelvoitteen täytäntöönpanossa hakijaa ja muuta henkilöä, jolla on oikeus saada maksu ulosmitatusta omaisuudesta;
4) velallisella maksuvelvoitteen täytäntöönpanossa vastaajaa;
5) asianosaisella 1–4 kohdassa tarkoitettua henkilöä;
6) sivullisella muuta kuin 1–5 kohdassa tarkoitettua henkilöä.
Henkilöllä tarkoitetaan myös yhteisöä, laitosta ja säätiötä. Henkilöstä, joka vastaa hakijan saatavasta vain omistamansa esineen arvolla, on soveltuvin osin voimassa, mitä velallisesta säädetään.
4 §
Hakijan saatava
Hakijan saatavalla tarkoitetaan ulosottoperusteessa vahvistettua pääomaa, pääomalle ulosottoperusteen mukaan laskettavaa korkoa sekä ulosottoperusteessa maksettavaksi määrättyjä kuluja korkoineen taikka sitä osaa edellä mainituista, johon hakija on rajoittanut hakemuksensa.
Erkki Aho

Kalajoki
Kuvia lenkkipolultani ja sen varrelta

Alueuutiset

Kirkkohallituksen virastokollegion eilisestä kokouksesta saadun alustavan tiedon mukaan kirkkohallitus ei vahvistanut Ylivieskan seurakunnan kirkkovaltuuston päättämää ja tuomiokapitulin puoltaman Ylivieskan uuden kirkon rakentamista.
Päätöksen esteinä olivat 13,4 miljoonan euron kokonaiskustannukset, jotka kirkkohallituksen virastokollegion mielestä ovat seurakunnan maksukyvyn huomioon ottaen liian suuret.
Kellotapulin rakentaminen kirkkopihaan on kirkkohallituksen pyynnöstä eriytettävä omaksi hankkeekseen. Se vaatii Museoviraston lausunnon ja erillisen päätöksen tuomiokapitulin ja kirkkohallituksen vahvistettavaksi. Tällöin varsinaisen kirkkohankkeen kokonaiskustannukset ovat tasan 13 miljoonaa euroa.Ylivieskan kirkon rakentamiseen liittyvät työt keskeytyvät: Kirkkohallitus ei vahvistanut kirkon rakentamista –  Kokonaiskustannukset liian suuret

Kotimaan uutiset

Viime keväisen kohun ja puolueiden lupausten jälkeen hallitus ei voinut olla esittämättä parannuksia vanhojen ihmisten hoivaan ja hoitoon.Eikä yhtään liian aikaisin, sanoo pitkän linjan vanhustutkija, professori Marja Vaarama. Hänen mukaansa hallitus toisensa jälkeen on leikannut vanhoilta ihmisiltä ja palvelut on päästetty rapautumaan.Professori Vaarama sanoo, että Rinteen hallituksen päätökset ovat käännekohta 1990-luvun lamasta lähteneelle politiikalle. Hänen mukaansa nyt on otettu ensimmäiset merkittävät askeleet toiseen suuntaan. Pitkään rapautunutta ei voi korjata kerralla, mutta jostain pitää aloittaa, hän muistuttaa.
Analyysi: Hoitajamitoitus ei toteudu tällä hallituskaudella – rahoista puuttuu puolet ja niin puuttuu hoitajiakin
Erkin kommentti: SDP ja Rinteen hallitus on jo toisena toimintapäivänään paljastunut äänestäjien pettäjäksi ja vaalilupausten syöjäksi. Ei ole ihme, että keskustan ja hallituspuoleiden kannatus alkaa laskemaan – keskustalla 12,4. Siitä ei ole enää kovin pitkä matka ennakoimaani 7 %:in kannatukseen.

19. syyskuuta 2009. Iltalehti paljasti, että keskustan kansanedustaja Antti Kaikkonen oli junailemassa pääministeri Matti Vanhaselle (kesk) suurta vaalitukea Nuorisosäätiön hallituksen edustajana. Paljastus käynnisti valtavan vaalirahakohun Nuorisosäätiön ja keskustalaispoliitikkojen ympärillä.Nuorisosäätiö on ollut perustamisestaan lähtien lähellä keskustapuoluetta.Vuonna 1961 perustettu säätiö oli tuolloin yleishyödyllinen yhteisö ja silloisen Raha-automaattiyhdistyksen eli RAY:n jäsenjärjestö. Voittoa tavoittelematon sosiaalialan järjestö toimi kiinteistöalalla rakennuttaen ja vuokraten asuntoja nuorille aikuisille.RAY:n tehtävänä taas oli edistää suomalaisten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia. Valtion omistaman yhtiön tehtävä tukea sosiaali- ja terveysalan järjestöjen toimintaa rahoitettiin pelivoitoilla.Nuorisosäätiöllä oli vuonna 2007 kaikkiaan 43 asuntokohdetta, joissa oli yhteensä lähes 2500 asuntoa. Niissä asui 3300 vuokralaista, joiden keski-ikä oli noin 25 vuotta. Asuntoja oli 14 kunnan alueella.Iltalehti nosti aluksi esiin vuonna 2009, että Vanhanen oli saanut säätiöltä tukea 23 360 euron edestä presidentinvaaleissa ja tuhansia euroja muihin vaaleihin.Kaikkonen perusteli asiaa sillä, että Vanhanen on toiminut aiemmin säätiön puheenjohtajana. Kaikkonen itse oli saanut tuhansia euroja kampanjointiinsa euro-, eduskunta- ja kunnallisvaaleissa.Keskusrikospoliisi otti asian tutkintaansa. Iltalehti uutisoi 17. elokuuta 2010, että Nuorisosäätiö oli jakanut paljon luultua enemmän rahaa keskustalaispoliitikoille.Poliisin mukaan sääntöjen vastaiseksi epäiltyä vaalitukea annettiin yli 100 000 euroa.Tukea oli annettu myös huomattavasti luultua useammalle. Poliisi kertoi, että tuensaajia oli noin 30. He olivat keskustan poliitikkoja ja puoluetta lähellä olevia tahoja, esimerkiksi tukiyhdistyksiä.Tästä on kyse Antti Kaikkosen rikostuomiossa: Näin nuorten vuokrarahat junailtiin keskustan vaalitukeen

Ylen uudessa kyselyssä suurin liikahdus on Juha Sipilän luotsaaman keskustan kannatuksessa, jonka useita kuukausia jatkunut laskusuunta jatkuu. Suurin nousija on Jussi Halla-ahon perussuomalaiset.Vaalitappiostaan huolimatta Antti Rinteen (sd.) johtamaan hallitukseen lähtenyt keskusta sai mittauksessa 12,4 prosentin kannatuksen. Miinusta kuukauden takaiseen mittaukseen kertyy 0,9 prosenttiyksikköä.Keskusta vajoaa vihreiden taakse viidenneksi suosituimmaksi puolueeksi.Ylen kannatusmittaus: Perussuomalaisten etumatka kasvaa – hallitukseen lähtenyt keskusta vajoaa lisää

Torstaina nimitettävä hallitus pyrkii palauttamaan ruotsin pakolliseksi aineeksi ylioppilaskirjoituksissa.Suunnitelma on saanut muun muassa Suomen Lukiolaisten Liiton huolestumaan.Liitto vastustaa aikeita, koska sen mukaan pakollinen koe lisää lukiolaisten paineita kirjoituksissa. Pakkoruotsin yo-paluusta nousi äläkkä - opetusministeriksi nouseva Li Andersson rauhoittelee: ”Ei voi tehdä liian nopeita muutoksia”
Erkin kommentti: Tuskin koskaan pakkoruotsi palaa yo-kirjoituksiin pakollisena kuten hallitusohjelmaan on asetettu tavoitteeksi. Siis hallitusohjelmassa on tietoinen harhaanjohtaminen.

KESKUSTALAISET ovat hyökänneet laajalla rintamalla tuoreen ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkosen (vihr) tuoreita lausuntoja vastaan.Torstaina ministeriksi nimetty Mikkonen sanoi, että hän ei näe todennäköisenä kaikkien suunnitteilla olevien sellutehdashankkeiden toteutumista. Hankkeita on tällä hetkellä vireillä useita. MTV:n Huomenta Suomessa puhuneen Mikkosen mukaan Suomen puut eivät riitä, kun hallituksen pitää samalla huolehtia ilmasto- ja monimuotoisuustavoitteista. Mikkonen ei ollut vielä tuolloin vannonut ministerivalaansa. Tuoreen ministerin Krista Mikkosen lausunnoista roihahti hallituksessa riita, metsien kohtalo jakaa edelleen keskustaa ja vihreitä
Erkin kommentti: Riidat johtuvat huonosta hallitusohjelmasta. Siinä ei ole tarkasti sovittu kuka tekee, mitä tekee,milloin tekee, miksi tekee, kuinka paljon maksaa ja mistä rahoitus.
Jos keskusta ei pidä puoliaan niin kannatus varmasti laskee nopeaa vauhtia. Riidat luonnollisesti tulevat syömään molempien puolueiden ja koko hallituksen kannatusta. Jos vihreitä ei saada ruotuun niin keskustan on erottava hallituksesta.

Maa- ja metsätalousministeriksi tänään nimitettävä Jari Leppä (kesk) kommentoi tänään torstaina Uudelle Suomelle kaupan ja kuluttajaliiton huolta siitä, mitä hallitusohjelman kirjaus niin sanotuista private label -tuotteista eli esimerkiksi Pirkka- ja Rainbow-tuotteista tarkoittaa käytännössä. Lepällä oli sama ministerinsalkku myös Juha Sipilän (kesk) hallituksessa.Lepän tiukka henkilökohtainen linja on se, että nykyinen tapa toimia private label -merkkien kanssa luo epätasapainoa.Ministeriltä tiukka linja Pirkka- ja Rainbow-tuotteisiin: ”Kauppa otti niskalenkin – halvan ruoan maksaa aina joku”https://www.uusisuomi.fi/raha/282363-ministerilta-tiukka-linja-pirkka-ja-rainbow-tuotteisiin-kauppa-otti-niskalenkin-halvan
Erkin kommentti: Nyt tuli selväksi miiä puolue haluaa korkeampia hintoja elintarvikkeille. Matalousministeri Jari Leppä on asialla. Taas keskustan kannatus sukeltaa.

Elämme kuitenkin markkinataloudessa ja vapaassa kilpailussa, niin mitä keinoja oli sitten lähteä näitä asioita rajoittamaan ja ylipäätään, olisiko kenelläkään edes sellaista halua? Olisi hyvä kysyä hallituspuolueilta, että voisivat tarkentaa, mistä tässä on kysymys.”
Keskon pääjohtaja ihmeissään Pirkka- ja Rainbow-kirjauksesta: ”Elämme kuitenkin markkinataloudessa”

Perusterveydenhuollon hoitotakuun tiukentaminen hallitusohjelman mukaisesti seitsemään päivään tarkoittaa sitä, että terveyskeskuksiin tarvitaan 1100–1800 uutta lääkäriä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.THL on laskenut hoitotakuun tiukentamisen edellyttämän lääkäritarpeen uudelleen, sillä sen edellinen laskelma oli virheellinen. THL oli alun perin arvioinut, että uusia lääkäreitä tarvittaisiin 1600–2600.Lääkärien määrän laskennassa tapahtui alun perin inhimillinen virhe. Laskelmien pohjana oli 3,2 miljoonaa kiireetöntä terveyskeskuskäyntiä vuodessa, kun luvun piti olla 2,1 miljoonaa. Tämän vuoksi olemme tehneet uudet laskelmat”, sanoo yksikönpäällikkö Anu Niemi tiedotteessa.
Arvio meni uusiksi: Hallituksen 7 päivän hoitotakuu vaatii 1100–1800 uutta lääkäriä
Erkin kommentti: Huonon hallitusohjelman seuraukset alkavat näkyä. Ei ole tiedetty mistä on päätetty ja mitkä ovat päätöksen seuraukset. Hallitus on pettänyt lupauksensa ja olemassaolonsa toisena päivänä.

Keskusta yksimielinen: Matti Vanhanen eduskunnan puhemieheksi
Erkin kommentti: Keskustan kannatus laskee, koska keskusta esittää näin ryvettynyttä henkilöä eduskunnan puhemieheksi. Keskustalaiset eivät osaa edes hävetä toimintaansa.

Historiallinen päivä kuvina: näin hallitus vaihtui
Erkin kommentti: Uuden hallituksen vahvuutena on se, että osalla ministereitä on omakohtainen kokemus rikollisesta toiminnasta.


Tarkkaan ottaen valtio ei tehnyt päätöstä myynnistä vaan valtion enemmistöomistama Fortum. Myynti edellytti kuitenkin hallituksen talouspoliittisen ministerivaliokunnan hyväksyntää, joten poliittinen vastuu oli sillä – ennen kaikkea vastuuministerillä eli omistajaohjausministerillä Pekka Haavistolla (vihr).
5 vuotta Caruna-kohuja – Näin vastaavat poliitikot: ”Vuosituhannen munaus”
Erkin kommentti: on vaikea uskoa, että keskusta kestää koko vaalikautta näiden sähköverkkomyyjien ja muiden vihreiden kanssa.

Kun suuuren yleisön tietoisuuteen tulee keskustan vaalirahasotkut ja Esko Ahon rooli valtiopetoksessa, jossa 48 000 yritystä poistettiin markkinoilta, yli 500 000 ihmistä jäi työttömäksi, yli 280 000 ylivelkaantui ja n. 14 500 yrittäjää tek itsemurhan. Kysymys on kansanmurhasta ja omaisuuden ryöstöstä, jossa pankit pelastettiin tasavallan presidentti Mauno Koiviston johdolla.
Valtiopetos on tosiasia

Lisäksi Juha Sipilän hallitusta on syytä epäillä maanpetoksesta, koska Suomeen päästettiin Schengen ja Dublinin sopimuksen vastaisesti sekä Ey-tuomioistuimen päätöksen vastaisesti n. 32 000 maahantunketujaa, joille pääministeri oli esittänyt kutsun tulla Suomeen. Maahanmuuton kustannukset ovat vuositasolla 3,2 miljardia euroa.
Näyttää siltä, että vuoto keskustasta perussuomalaisiin on juuri nyt varsin voimakasta. Keskusta on kutistumassa pienpuolueeksi ja perussuomalaiset kasvaa kuin pullataikina.

Pääministeri Antti Rinne sai palkankorotuksen ensimmäisenä työpäivänään - lisää liksaa 1217 e/kk
Erkin kommentti: … ja tämäkin vielä.

Perussuomalaisten esitykset valiokuntiin

Matti Vanhanen eduskunnan puhemieheksi: Salikeskusteluun kaivataan asiallisuutta ja toisten kunnioittamista
Erkin komentti: Vasemmistoliiton ryhmänjohtajaksi valittiin Paavo Arhinmäki.
Paavo Arhinmäki räyhäsi humalassa

Paavo Arhinmäki Sotshin olympiamitalijuhlissa

Rinteen hallituksen opetusministeri on Li Andesrsson. Kuva opetusministerin kielivalinnoista. Onnea ja menestystä uudelle opetusministerille.

Ulkomaan uutiset

YHDYSVALLAT suunnittelee myyvänsä Taiwanille yli 2 miljardin dollarin eli noin 1,8 miljardin euron edestä panssarivaunuja ja kannettavia ohjuksia, kertovat muun muassa uutistoimistot AFP ja Reuters.Aloite asekauppaan on uutistoimistojen mukaan tullut saarivaltio Taiwanin puolustusministeriöltä. Ehdotuksen taustalla on Taiwanin halu vahvistaa puolustustaan, kun Kiina on ilmaissut halunsa yhdistää itsenäinen Taiwan osaksi Manner-Kiinaa. Yhdysvallat on Taiwanin tärkein asetoimittaja.Taiwanin mukaan asekauppa etenee ”normaalisti”. Taiwanin presidentti Tsai Ing-wen kertoi jo maaliskuussa, että Yhdysvallat on suhtautunut myönteisesti Taiwanin ehdotukseen.Reutersin tuoreen tiedon mukaan Yhdysvaltain hallitus on lähettänyt Yhdysvaltain kongressiin epävirallisen ilmoituksen suunnitelmastaan myydä Taiwanille sotakalustoa.Reutersin tiedot perustuvat neuvotteluihin liittyvien, mutta asian arkaluontoisuuden vuoksi nimettömänä pysyttelevien henkilöiden lausuntoihin.SUUNNITELMA ei ole miellyttänyt Kiinaa, jonka kanssa Yhdysvallat on ollut napit vastakkain viime vuonna alkaneen ja sittemmin kärjistyneen kauppasodan myötä.Yhdysvallat aikoo myydä Taiwanille kahden miljardin dollarin edestä sota­kalustoa, Kiinan mukaan kauppa herättää ”vakavia huolia”

Talousuutiset

Suomen tavaraviennin arvo väheni huhtikuussa kolme prosenttia vuoden takaisesta, ilmenee Tullin julkaisemasta ulkomaankaupan ennakkotilastosta. Viennin arvo oli huhtikuussa noin 5,4 miljardia euroa.Viimeksi kuukausittaisen viennin arvo laski vertailukuukauteen nähden viime vuoden toukokuussa.Viennin supistumista selittää viime vuoden huhtikuussa Saksaan toimitettu 542 miljoonan euron arvoinen risteilyalus. Jos laivatoimitusta ei oteta huomioon, viennin arvo nousi huhtikuussa seitsemän prosenttia vuoden takaisesta.Suomen tavaravienti supistui huhtikuussa – taustalla vuoden takainen iso laivatoimitus

Luken mukaan myös puun tuonti on kasvanut tämän vuoden tammi–helmikuussa noin 30 prosenttia. Valtaosa tuontipuusta tulee Venäjältä. Puuta tuodaan myös Baltiasta, Puolasta ja Ruotsista.Metsäteollisuus on ollut hyvin varovainen arvioidessaan tuontipuun kasvulukuja lähitulevaisuudessa. Selvää on, että tuonnin lisäämiseen ainakin varaudutaan.
Yhtä todennäköistä on, että tuontipuun merkitys kasvaa uusien investointien myötä. Puuntuonti on yhä kiinteä osa metsäyhtiöiden puunhankintaa; eräänlainen varaventtiili puumarkkinoilla.Venäläistä raakapuuta käytetään taas ennätyspaljon Suomessa – metsäteollisuudessa tuontipuun merkitys kasvaa uusien tehtaiden ja laajennusten myötä

Lappeenrannan Joutsenossa Metsä Fibren sellutehtaan edustalla käy jatkuva puuralli. Tehtaalle tulee joka päivä 180 kuorma-autollisen verran puuta. Osa niistä tulee laivalla ja osa rautatietä pitkin.Sellun kysyntä maailmanlaajuisesti on kovassa kasvussa. Sellua tarvitsee erityisesti kehittyvä Aasia, jossa lisääntyy pehmopaperin, kuten WC-paperin kysyntä. Kasvava nettikauppa puolestaan kaipaa postitusta varten hyvinkin paljon erilaisia uusiutuvista raaka-aineista valmistettuja pakkausmateriaaleja.
Turvatakseen sellunvalmistuksen Joutsenossa myös tulevaisuudessa, on Metsä Fibre päättänyt rakentaa Joutsenon sellutehtaansa viereen kokonaan uuden kuorimolinjan eli laitoksen, jossa puusta irrotetaan kuori ja puu haketetaan. Uuden kuorimon rakennustyö ovat jo alkaneet, ja valmista pitäisi olla vuoden 2020 keväällä. Investoinnin arvo on noin 30 miljoonaa euroa.Sellun kysynnän kasvu poikii miljoonainvestointeja – Metsä Fibre rakentaa 30 miljoonalla eurolla uuden puunkuorinta- ja hakelaitoksen Joutsenoon

Urheilu-uutiset

Juoksulajien maailmantilastot myllättiin Roomassa uusiksi – Bengtsson taivutti voiton ja uuden Ruotsin ennätyksen

Jääkiekkolegenda Jari Kurrin Jokereille on löytynyt Ilta-Sanomien
tietojen mukaan uusi merkittävä rahoittaja. Lehden tietojen mukaan Jokerien uusi suurrahoittaja on venäläinen oligarkki Vladimir Potanin. Hän kuuluu Nornickel-konsernin omistajiin. Nornickeliä pidetään yhtenä maailman johtavista nikkelijalostamoista.Ilta-Sanomien mukaan Potaninin omistamaan Nornickel-konserniin kuuluu Nornickel Harjavalta, jonka kanssa Jokerit solmi jo vuoden 2018 alussa merkittävän yhteistyösopimuksen.

Ilta-Sanomat: Venäläinen oligarkki rahoittamaan Jokereita
Erkin kommentti: Oli helppo ennustaa, että Jari Kurri on venäläisten bulvaani. Nyt ennustus on käynyt toteen.

Maailmalla tapahtuu

Tshernobylissä yritettiin huhtikuussa 1986 kokeilla tuhoisin seurauksin, tuottaisiko irti kytketty generaattori jäähdytyspumpuille riittävästi sähköä.
Aleksandr, 32, ja Leonid, 25, tekivät yövuorossa virheiden sarjan – näin Tshernobyl räjähti

The Washington Post -lehti uutisoi verkkosivuillaan Anna Fifieldin kirjasta, jonka mukaan Kim on jo lapsuudesta alkaen tottunut olemaan kaiken keskipisteenä. Häntä ja vanhempaa veljeä Kim Jong-chulia kutsuttiin ”pikkuprinsseiksi”. Veljekset elivät todellista luksuselämää samaan aikaan, kun moni maanmies näki nälkää. Palatsissa ruokapöydät notkuivat kakkuja, ranskalaisia leivonnaisia, lohta, pateeta ja trooppisia hedelmiä.
Kaksikko käytti brittikankaasta valmistettuja vaatteita, jotka oli räätälöity heille. Hampaansa he pesivät maahan tuodulla Colgate-hammastahnalla. Käytössä oli elokuvateattereiden lisäksi Sonyn televisioita, tietokoneita ja videopelejä, jotta he pystyivät pelaamaan Super Mariota. Aikaa kului myös flippereiden ja pianojen parissa.
Leikkihuoneista löytyi enemmän leluja kuin eurooppalaisesta lelukaupasta. Kim rakasti kaikenlaisia laitteita, etenkin pienoislentokoneita ja -laivoja. Hän halusi tietää kaiken siitä, kuinka ne lensivät tai pysyivät pinnalla. Kirja: Tällainen oli Kim Jong-unin lapsuus – eli hillitöntä ja outoa luksuselämää, jolla oli raskas kääntöpuolensa

25 ihmistä loukkaantui räjähdyksessä. Poliisin mukaan räjähdys tapahtui rakennuksen ulkopuolella.VOIMAKAS RÄJÄHDYS vavisutti Linköpingiä perjantaina kello yhdeksän jälkeen aamulla paikallista aikaa. Räjähdys tapahtui kerrostaloalueella Hamngatanin ja Ådalagatanin risteyksen lähistöllä Linköpingin keskustassa.Itä-Götanmaan poliisi, pelastuslaitos ja kunnan edustajat kertoivat tutkimuksista tiedotustilaisuudessa.– Saimme hälytyksen useilta ihmisiltä voimakkaasta räjähdyksestä. Olimme nopeasti paikalla. Eristimme alueen nopeasti Björn Öber  Itä-Götanmaan poliisista kertoi.Poliisi kutsui kansallisen pommiryhmän paikalle. Poliisin mukaan räjähdys tapahtui rakennuksen ulkopuolella.– Emme tiedä vielä tarkasti, mikä räjähti ja missä räjähdys tarkkaan ottaen tapahtui, Öberg sanoi.Viranomaiset lähtevät liikkeelle oletuksesta, että kyseessä on rikos, mutta myöskään onnettomuuden mahdollisuutta ei voi poissulkea. Poliisilla ei ole tiedossa teosta epäiltyä.Juttua tutkitaan Ruotsin rikoslain mukaan rikosnimikkeellä yleisvaarallisen tuhon aiheuttaminen. Sen rangaistusasteikko Ruotsissa on sama kuin murhapolton. Teosta voidaan tuomita vähintään vuoden ja enintään 18 vuoden vankeusrangaistus.Ruotsin poliisi: Linköpingin räjähdys vaurioitti 109 asuntoa – kaksi ihmistä edelleen sairaala­hoidossa

Yle Areena

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ottaa vastaan sekä vanhan että uuden hallituksen Presidentinlinnassa. Uuden hallituksen tiedotustilaisuus Säätytalosta. Suora lähetys.
Hallitus vaihtuu

Youtube

BenTV: ”Sitten sitä rahaa on pari miljardia – näkis vaan”

KorkkiTV – SAK:ssa pelätään, että Harakasta löytyy raaputtamalla vihreä

Mielipiteet

Rinteen uuden hallituksen, eli Karhukoplan (huom ei Kauhukopla), ohjelmassa luvataan sitä sun tätä. Ja höttölupaukset maksetaan sillä, että ammattiyhdistykset luovat Suomeen sata tuhatta uutta työpaikkaa. Hieman kyllä epäilen, ettei ammattiyhdistys ole paras tuotekehittäjä ja kannattavien työpaikkojen luoja. Eikä kovin paljon tunnu olevan siinä joukossa myöskään halua yksityisiin yhtiöihin sijoittamiseen. Kaiken lisäksi työpaikkoja pitäisi luoda kaksisataa tuhatta, jotta työssäkäyvä väestö pysyisi edes ennallaan koko hallituskauden. Mutta mitäs pienistä. Ohjelma muutenkin tuulesta temmattu.
Kaksi asiaa puuttuu

Suomalaisen perheen asema on ajettu niin vaikeaksi, että välittömästi on ryhdyttävä korjaamaan perheiden ostovoimaa. Se tuo mukanaan myös lapsilykkyä.
  1. Julkinen talous on laitettava isoon remonttiin, kaikki turhanaikainen byrokratia ja maailman halaaminen on lopetettava heti. Tämä mahdollistaa verojen alentamisen ja vapauttaa suomalaista työvoimaa runsain määrin, eikä ulkomaista halpatyövoimaa tarvitse enää haikailla Suomeen
  2. Julkinen talous on laitettava isoon remonttiin, kaikki turhanaikainen byrokratia ja maailman halaaminen on lopetettava heti. Tämä mahdollistaa verojen alentamisen ja vapauttaa suomalaista työvoimaa runsain määrin, eikä ulkomaista halpatyövoimaa tarvitse enää haikailla Suomeen
    3 Arvonlisäverovelvollisuuden alaraja on nostettava 50.000 euroon, mikä mahdollistaa yksinyrittämisen ilman byrokratiaa. Samalla on ryhdyttävä valmistelemaan arvonlisäverokannan alentamiseen 15 %:iin.
Keskituloinen perhe maksaa veroja 74 % tuloistaan

EU-vaalien alla tehty kysely toi kiistatta esille, että radikaali islam pelottaa eurooppalaisia enemmän kuin ilmastonmuutos. Suomalaisten mielestä eurobarometrissa mitattuna EU:n suurimmat ongelmat ovat terrorismi ja maahanmuutto, eikä siis esimerkiksi laajalti hypetetty ilmastonmuutos. On selvä tosiasia, että Euroopan tapahtumien ja negatiivisen kehityksen johdosta eri kansalaisryhmien huolet tulevaisuudesta ja turvallisuudesta ovat nousseet esille laajalti, vaikka asian todellista tilaa on pyritty piilottamaan aktiivisesti ns. valtamedioissa. Ilmastonmuutos hysteriaa on pyritty tuomaan esille voimakkaasti ja laajalla rintamalla nimenomaan siksi, että varsinaiset kansalaisten jokapäiväiseen elämään sekä yleiseen järjestykseen ja turvallisuuteen liittyvät ongelmat ja uhkakuvat saataisiin siten lakaistua taka-alalle.
EUROOPPALAISTEN UHKAKUVAT

Kotimaan matkailu

Piha & Koti, Kotimaan Matkailu, Keräilyn maailma

Ulkomaan matkailu

10 Best Places to Visit in Russia - Travel Video

TOP 15 Best Cities to Visit in Russia | 4K / Travel Video 2019

Moscow Russia 4K. Capital of Russia

Musiikki

Nossa - Mas Que Nada

Bellini - Samba Do Brasil

Kaoma - Lambada (Official Video) 1989 HD


Loppukevennykset

Alexander Stubb esittää Jäbää | Putous 5. kausi | MTV3

A-studio: Onko Jyrki Katainen syyllistynyt hyvä veli -kerhon toimintaan?

Kuntoilu

Bye-Bye Belly Fat Home Workout! Ultimate Abs & Core 20 Minute Routine for Beginners

5-Minute Ab Workout

BeFiT Belly Blasters: Ab Ripper Workout- Nicola Harrington

Liikunta ja terveys

Verenpaine 140/87, 56 pulssi , Paino 108,4 kg. Jumppa 0 /3120 min, kuntosali 0/ 3280 min, kävely 0/355 km , uinti 0/13700 m, pyöräily 38/770 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti