maanantai 10. kesäkuuta 2019

MA 10.06.2019 Olen huolissani hallituksen maahanmuuttopolitiikasta
Rinteen hallituksen julkisia menoja lisäävä ohjelma on herättänyt huolta talousasiantuntijoiden keskuudessa, sillä ennustetut talouden kasvunäkymät eivät yllä hallitusohjelman pohjana olevaan 2,0 prosentin "normaaliin" talouskasvuun. Tämän talouskasvun pohjalta ohjelmassa tavoitellaan hallituskauden aikana 75 prosentin työllisyyttä.
Riippumattoman analyysi- ja ennustetoimiston GnS Economicsin toimitusjohtaja, Helsingin yliopiston taloustieteen dosentti Tuomas Malinenlataa täystyrmäyksen.
"En muista, että olisin ikinä tuollaista höttöä hallitusohjelman talouspuolelta lukenut. Huolestuttavaa on oletuksien epärealistisuus – se on se ongelma."
Analyytikolta täystyrmäys Rinteen ohjelmalle: ”Utopistinen, jopa harhainen” – Tuleva ennuste povaa usean prosentin bkt:n laskua ensi vuodelle
Erkin kommentti: olen asiantuntijoiden kanssa samaa mieltä hallitusohjelmasta. Lisäksi Rinteen hallitus on ihanteellinen persujen oppositiopolitiikan kannalta. Esim. autoilijoita vihaava demari liikenneministerinä, joka mm. haluaisi kieltää polttomoottorit. Häneltä monta muuta yhtä järjetöntä esitystä.Maahanmuutosta vastaa vihreä sisäministeri. Hänen mielestä hyysäämistä tulee vain lisätä.Lisäksi hallituksen kasvutavoitteet eivä toteudu lähimainkaan. Siksi työllisyysaste ei toteudu ja budjetin aukkoja joudutaan paikkaamaan leikkauksilla.

Edellisen hallituksen pääministeri Sipilän valtiosihteerinä oli Vesa Vihriälä. Keskustan hallitusryhmän valtiosihteerinä oli Jari Partanen, sinisten hallitusryhmän Samuli Virtanen ja kokoomuksen Anssi Kujala. Ennen Vihriälää Sipilän valtiosihteerinä toimi Paula Lehtomäki, joka lähti Pohjoismaiden ministerineuvoston pääsihteeriksi.
Ministereiden valtiosihteereiden työ on hyväpalkkaista. Viime hallituskaudella pääministerin valtiosihteerinä toiminut Lehtomäki sai kuukausipalkkaa yli 12000 euroa ja myös hallitusryhmien omat valtiosihteerit yli 9000 euroa kuussa.STT: Rinteen hallitus lähes nelinkertaistaa kovapalkkaisten poliittisten valtiosihteereiden lukumäärän – tienanneet yli 9000 e/kk

KESKUSTAN eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen ei ole sovelias valtiovarainministeriksi, arvioi Helsingin yliopiston rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio.Ehkä olen vanhanaikainen, mutta minusta ei näytä hyvältä, jos valtiovarainministerillä on rikostuomio nimenomaan luottamusaseman väärinkäytöstä. Väärinkäyttö liittyy siinä taloudellisten asioiden hoitamiseen”, Nuotio twiittasi keskiviikkona aamupäivällä.
Rikosoikeuden professori HS:lle: Antti Kaikkonen ei ole sovelias valtio­­varainministeriksi vanhan tuomionsa takia, sopivuutta muihinkin ministeri­tehtäviin harkittava


Iltalehden tietojen mukaan keskusta on nimittämässä valtiosihteeriksi kolmikon Juha Rehula, Tuomo Puumala ja Kimmo Tiilikainen. Rehula, Puumala ja Tiilikainen putosivat eduskunnasta tämän kevään eduskuntavaaleissa. Rehula ja Tiilikainen olivat Sipilän hallituksen ministereitä.
Keskustalla on ministeri valtiovarainministeriössä, puolustusministeriössä, maa-ja metsätalousministeriössä, työ- ja elinkeinoministeriössä ja opetus- ja kulttuuriministeriössä, joten Rehulan, Puumalan ja Tiilikaisen uudet työpaikat löytynevät tältä akselilta.Hallitukseen on tulossa kolminkertainen määrä valtiosihteereitä - useampi eduskunnasta pudonnut saa huippupestin ja 13 000 e/kk

KIRJA keskittyy vaalirahakohun jälkeiseen aikaan ja pureutuu erityisesti keskustataustaisten yhteisöjen, rakennusliikkeiden ja virkamiesten välisiin verkostoihin, jotka ulottuvat paikallispolitikasta aina valtakunnan tasolle saakka. VAIKKA Keskustan valtakunta kuvaa politiikan todellisuutta vain pienestä kurkistusreiästä ja jättää huomiotta suuren osan muusta poliittisesta vaikuttamisesta, sen esiin tuomiin toimintatapoihin on syytä kiinnittää kriittistä huomiota. Tuore tietokirja näyttää, millaisia verkostoja keskustan ympärille on muodostunut, ja katsoo eritoten Juha Sipilän suuntaan

Pakolaiskriisi | Mielipide

Samuli Sibakoff - Tornion tapahtumat

Pelleily nimeltä kotouttaminen

Pauli Vahteran mukaan humanitäärinen maahanmuutto maksaa Suomelle 3,2 miljardia euroa vuodessa. Vahtera julkisti 3-osaisen laskelmansa Iltalehden blogissaan tiistaina ja keskiviikkona.Vahtera on tehnyt laajan selvityksen, jossa hän osoittaa, miten humanitäärisen maahanmuuton menot jakautuvat yhteiskunnan eri sektoreille. Luvut on eritelty Pauli Vahteran alla olevassa laskelmassa.Pauli Vahtera: Maahanmuutto maksaa Suomelle 3,2 miljardia euroa vuodessa – ”Viimeinen hätähuutoni suomalaisille päättäjille”

Kalajoki

Kaupunginhallitus 10.6.2019
Kiinteistön Soukkavainio 208-440-1-5 omistaja on tehnyt Kalajoen ja Kannuksen kaupunginhallituksille esityksen, jossa kiinteistön omistaja pyytää kaupunginhallituksia ryhtymään toimenpiteisiin kiinteistön siirtämiseksi takaisin Kannuksen kaupunkiin. Kiinteistö Soukkavainio on ollut Kannuksen kuntaan kuuluvana enklaavina entisen Himangan kunnan alueella vuoteen 2004 saakka, jolloin kiinteistö on siirretty enklaavina osaksi Himangan kunnan maa-aluetta. Himangan ja Kalajoen kuntaliitoksen myötä kiinteistö on tullut osaksi Kalajoen kunnan maa-aluetta vuonna 2010. Enklaavien siirtämisestä kunnasta toiseen on säädetty 19.12.1997 / 1197 Laki pienten erillisten alueiden siirtämisestä kunnasta toiseen. Lakiin kirjatun 3 § mukaan Maanmittaustoimisto laatii kuntakohtaiset luettelot enklaaveista, jotka täyttävät 2 § mainitut edellytykset. Enklaavien siirtoehdotus on perustunut edellä mainittuun luetteloon. Maanmittaustoimisto on ollut asiassa toimivaltainen ja toimeenpaneva viranomainen. Enklaavien siirtoehdotus on ollut nähtävillä asianomaisten kuntien ilmoitustaululla 30 päivän ajan ja siirtoehdotuksesta on tiedotettu maanomistajia, joita asia koskee. Kalajoen kaupungin rakennusvalvonnan rekisterin mukaan kiinteistöllä Soukkavainio sijaitsee 44 m2 suuruinen vapaa-ajanasun to. Esityslistan oheismateriaalina on karttaliite esityksen kohteena olevasta alueesta. Maankäyttöpäällikkö: Esitän, että kaupunginhallitus toteaa,
  1. että kiinteistön Soukkakangas 208-440-1-5 siirtäminen Kannuksen kunnasta Himangan kuntaan on tapahtunut vuonna 2004 Laissa pienten erillisten alueiden siirtämisestä kunnasta toiseen 19.12.1997 / 1197 mukaisella tavalla ja asianosaisia kuntia ja maanomistajia on tiedotettu lain edellyttämällä tavalla.
    2) että Kalajoen kaupunginhallitus ei näe tarpeelliseksi muuttaa kiinteistön sijainti kuntaa kiinteistön Soukkavainio 208-440-1-5 omistajan esittämällä tavalla.

Alueuutiset

Oulaisissa Matkanivan ja Perikankaan välisellä tiellä, tarkemmin Nevalan ja Matkanivan välinen tie on suljettu liikenteeltä. Lauantainen rankkasade kasasi vettä tielle, ja se jouduttiin sulkemaan kello 22 aikaan illalla. Tie on edelleen toistaiseksi suljettu.
Oulaisissa Nevalan ja Matkanivan välinen tie sekä Ylipään ja Alpuan välinen tie jouduttiin sulkemaan

Oulaisissa Perikankaan alueella asuva perhe on ollut motissa tulvan takia viime yöstä saakka.– Puoliltaöin poika jäi autolla kiinni, kun oli tulossa kotiin. Isäntä meni auttamaan traktorilla, mutta eivät he sieltä päässeet, vaan oli pakko soittaa pelastuslaitos apuun. Auto ja traktori jäivät sinne. Pelastuslaitoksen miehet toivat pojan ja isännän kotiin mönkijällä toista kautta, alueen asukas kertaa Iltalehdelle tapahtumia.Iltalehti kertoi aiemmin sunnuntaina, että Jo­ki­laak­so­jen pe­las­tus­lai­tos sai lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ensimmäisen hälytyksen tulvasta Mat­ka­ni­va-Pe­ri­kan­gas-alu­eella.Tiet tulvivat nyt jo niin, että alueen asukkaita on jumissa kotonaan.Asukkailla ei toistaiseksi ole tietoa siitä, miten kauan tilanne jatkuu tällaisenaKatso kuvat ja video: Näin tiet tulvivat Oulaisissa, asukkaita jumissa kodeissaan – ”Olemme ihan motissa, mihinkään ei pääse”

Ylivieskan kirkkoa ei päästä vielä rakentamaan. Kirkkohallitus ei vahvistanut kirkon rakentamista. Kirkkohallituksen virastokollegio katsoo, että hankkeen 13,4 miljoonan euron kokonaiskustannukset ovat seurakunnan maksukykyyn nähden liian suuria.
Ylivieskan seurakunnassa Kirkkohallituksen päätöstä pidetään ristiriitaisena.
Olihan tämä tietysti sellainen uutinen, että olemme aika ymmällään ja pettyneitä. Olemme tehneet kolme vuotta kovasti töitä ja mielestämme viisaasti ja harkitusti suunnitelleet tulevaisuuden kirkkoa Ylivieskan seurakunnalle, kirkkoherra Eija Nivala sanoo.
Kirkkohallitus pitää Ylivieskan uutta kirkkoa liian kalliina – Kirkkoa ei päästäkään rakentamaan: "Olemme ymmällään ja pettyneitä"

Pyhäjärvi valmistautuu kaivostoiminnan päättymiseen. Kaivokseen tulee sirkkaviljelmä, muuta ei vielä tiedetä. Pikkukaupungissa loppuu työt 400:lta. Se vastaisi Helsingissä 60 000 työpaikkaa. Euroopan syvin kaivos suljetaan ja elämä pikkuruisella Pyhäjärvellä mullistuu – tästä kaikki alkoi: ”Isän lapio osui outoon kiveen”

Kotimaan uutiset

Helsingin telakan uusi pääomistaja Vladimir Kasyanenko on suomalaisille tuntematon venäläinen liikemies. Hänellä on koti Monacossa, mökki Miehikkälässä, Belgian passi ja pitkä bisnesura Putinin hallinnossa toimivan miehen kanssa. Nyt hän omistaa keskellä Helsinkiä telakan, joka tekee Venäjälle tärkeitä aluksia.
Helsingin telakka päätyi Kremlin luottomiehen omistukseen – “Putin käyttää valtaa myös oligarkkien kautta”, sanoo tutkija

Turvapaikanhakijana Suomeen syksyllä 2015 tulleelle Irakin kansalaiselle (s.1990)luetaan tänään Satakunnan käräjäoikeudessa syyte murhasta.29-vuotiaan miehen epäillään murhanneen viime syyskuussa itseään vanhemman porilaisen naisen (s. 1964), jonka kanssa hänellä oli poliisin mukaan seurustelusuhde. Henkirikoksen motiiviksi epäillään seurustelun päättymistä, jota epäilty ei hyväksynyt.Naisen ilmoitus suhteen päättymisestä johti poikkeukselliseen veritekoon.Poliisi on kertonut, että epäilty murha tehtiin teräaseella. Tekoon liittyi poliisin mukaan erityistä raakuutta ja julmuutta ilmentäviä piirteitä. Vammoja oli runsaasti.Turvapaikanhakija kääntyi kristityksi ja toimi aktiivisesti seurakunnassa – syytetään nyt naisen "äärimmäisen raa’asta” murhasta

En voi tutkinnan tässä vaiheessa kertoa siitä tarkemmin, mutta sen voin sanoa, että kyseessä on ollut äärimmäisen raaka tekotapa, tutkinnanjohtaja Erik Salonsaari kommentoi Iltalehdelle viime lokakuussa.
Näet huomenna kuka minä olen oikeasti,” syytetty kirjoitti uhrille vuorokausi ennen surmaa – IL seuraa Porin murhaoikeudenkäyntiä

Oulun käräjäoikeudessa luettiin jälleen seksuaalirikossyytteitä maanantaiaamuna. Käräjäoikeudessa käsitellään vyyhtiä, jossa 13-vuotias tyttö on joutunut väitetysti kahdeksan eri miehen seksuaalisesti hyväksikäyttämäksi. Neljä heistä on jo tuomittu käräjillä.Nyt käsittelyssä olevassa jutussa syytteenä on törkeä raiskaus. Haastehakemus on jutun käsittelyn tavoin salainen, mutta syyte viittaa siihen, että teko tai teot ovat vyyhdin törkeimmästä päästä.13-vuotiaan tytön epäilty raiskaaja tuotiin oikeuteen - tämä Oulun karmeasta vyyhdistä tiedetään nyt

Ulkomaan uutiset

Riski siirtolaisten joutumisesta haaksirikkoon Välimerellä on suurempi kuin koskaan, varoittaa YK:n pakolaisjärjestö UNHCR. Järjestön mukaan syynä on pelastusalusten puute ja Libyasta Eurooppaan pyrkivien siirtolaisten määrän kasvu. Asiasta uutisoi Guardian
(siirryt toiseen palveluun)
.
Sääolot Välimerellä ovat olleet viime aikoina suotuisat, ja avustusjärjestöjen mukaan liki 700 ihmistä on lähtenyt viime päivinä Libyasta kohti Eurooppaa. Libyan rannikkovartiosto on lähettänyt heistä takaisin vain viisi prosenttia ja noin puolet on saapunut Maltalle ja Italiaan. Muiden kohtalosta ei ole tietoa.YK-järjestö: Riski siirtolaisten haaksirikosta Välimerellä suurempi kuin koskaan

Etelä-Korean presidentti Moon Jae-in on saapunut valtiovierailulle Suomeen puolisonsa Kim Jung-sookin kanssa.Yleisö pääse näkemään presidenttiparin tänään noin kello 10 Helsingin Kauppatorilla. Tuolloin presidentti Sauli Niinistö puolisonsa Jenni Haukion kanssa ottaa vieraat vastaan Presidentinlinnan edustalla.Tiistaina Etelä-Korean presidentti tapaa pääministeri Antti Rinteen (sd.) Kesärannassa. Lisäksi presidentti Moon puhuu kongressikeskus Paasitornissa yritysfoorumissa yhdessä presidentti Niinistön kanssa.Etelä-Korean presidentti vierailulla Suomessa

Talousuutiset

SUOMALAISTEN työeläkevarojen käyttöä valvova Finanssivalvonta (Fiva) on tarkastanut työeläkeyhtiö Ilmarisen toimintaa viime lokakuun lopusta lähtien. Viime viikolla julkisuuteen tulleen johtoryhmäsotku  lisäksi Finanssivalvonta on selvittänyt kaikessa hiljaisuudessa paljon isompaa asiaa eli yhteisten eläkevarojen epäiltyä väärinkäyttöä. Helsingin Sanomien saamat dokumentit kertovat, että kyseessä on poikkeuksellisen mittava selvitys työeläkeyhtiössä. Valvoja tarkastanut kuukausien ajan työeläkeyhtiö Ilmarista: johtoryhmä­sotkun lisäksi Fivan selvityksen kohteena eläke­varojen epäilty väärin­käyttö

Urheilu-uutiset

Suomi juhli upeaa 2–0-voittoa Bosnia-Hertsegovinasta jalkapallon EM-karsintaottelussa Tampereella. Suomen miesten jalkapallomaajoukkue sytytti täpötäyden Ratinan stadionin hurmosmaiseen tunnelmaan lauantaina pelatussa EM-karsintaottelussa. Suomi peittosi Bosnia-Hertsegovinan 2–0. Huuhkajien molemmat osumat viimeisteli Teemu Pukki.
Päävalmentaja Markku Kanerva sai hymyillä ottelun jälkeen vapautuneesti. Suomen esitys oli niin väkevä, ettei paremmasta joukkueesta jäänyt lopulta mitään epäselvyyttä.
Huuhkajat sytytti Ratinan hurmokseen – "Täysi stadion palkittiin voitolla"

Marika Teini kamppaili toiselle sijalle suunnistuksen maailmancupin naisten takaa-ajossa Vihdissä. Teini pääsi matkaan kolmannelta sijalta ja nousi 8,9 km:n matkalla kakkoseksi.
Jo lauantain keskimatkalla juhlinut Tove Alexandersson suunnisti jälleen voittoon. Ruotsalaisen Alexanderssonin etumatka Teiniin oli lähdössä kolme minuuttia, mutta maalissa naisten välistä eroa oli enää puolitoista minuuttia.Marika Teini nousi takaa-ajossa kakkoseksi – Tove Alexandersson juhli jälleen

Miika Kirmula jatkoi sunnuntaina vahvoja otteitaan miesten takaa-ajossa suunnistuksen maailmancupkauden avauksessa Vihdissä. Kirmula teki upean nousun sijalle 4, joka on hänen paras sijoituksensa maailmancupissa.Kirmula lähti miesten takaa-ajoon sijalta seitsemän lauantain kisan perusteella ja pääsi alkuvaiheilla mukaan hyvävauhtiseen viiden juoksijan letkaan. Loppuvaiheilla Kirmula osui oksaan, joka raapaisi haavan suunnistajan päähän.Miika Kirmula taisteli kasvot veressä neljänneksi – niukka loppukiritappio vei palkintokorokesijan

NHL Highlights | Bruins vs. Blues, Game 6 – June 9, 2019

VENÄLÄISELLÄ KEITTI YLI | Nuorten MM 2016 FINAALI

102-year-old runner has no plans of slowing down | SC Featured | ESPN Stories
Maailmalla tapahtuu

ESPANJAN parlamentissa on monta istuinta tyhjillään, ja syy on poikkeuksellinen. Paikkojen haltijat istuvat vankilassa.Työnsä toukokuussa aloittaneeseen parlamenttiin valittiin viisi tutkintavankeudessa olevaa Katalonian itsenäisyysliikkeen johtohahmoa. Heistä Katalonian entinen apulaisjohtaja Oriol Junqueras valittiin lisäksi europarlamentaarikoksi EU-vaaleissa pari viikkoa sitten.
Europarlamenttiin valittiin myös Katalonian entinen johtaja Carles Puigdemont. Hän pakoilee syytteitä Belgiassa, mutta lunastaakseen edustajanpaikkansa Puigdemontin pitäisi matkustaa Espanjaan vannomaan virkavala. Siellä häntä odottaa pidätysmääräys.
Espanjan ja EU:n parlamentteihin valittiin joukko Katalonian itsenäisyysaktiiveja, jotka eivät pääse hoitamaan työtään koska ovat vankilassa

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri Hus on mahdollisesti tehnyt veronmaksajien rahoilla jopa kymmenien miljoonien eurojen hankinnat kilpailuttamatta, sanotaan Husin oman sisäisen tarkastuksen viime marraskuisessa raportissa. Sisäisen tarkastuksen havainnot koskevat viime vuoden tammi-elokuuta.Raportista saa kuvan, että sisäinen valvonta olisi käytännössä pettänyt osassa hankintoja organisaatiossa, jonka kulut olivat viime vuonna kaikkineen yli kaksi miljardia euroa. Maaliskuisessa johdon tiivistelmässä taas todetaan sisäisen tarkastuksen epäilevän, että hankintalakia on voitu rikkoa jopa tietoisesti. Ongelmat ovat sisäisen tarkastuksen mukaan olleet Husin logistiikan, konsernijohdon ja eri yksiköiden tiedossa.Sisäinen tarkastus paljasti epäilyn: Sairaanhoitopiiri Husissa on tehty kymmenien miljoonien eurojen hankintoja ilman kilpailutusta

Yle Areena

Docventures esittää Seinäjoen arabikevät -dokumentin. Riku ja Tunna vetävät keskustelua maahanmuuttoon liittyvistä kysymyksistä: mukana kansalaisaktivisti Anter Yasa, pakolaiskriisin aikaan turvapaikkatoiminnasta vastannut Päivi Nerg ja Ulkopoliittisen instituutin Teemu Tammikko.
Docventures: Seinäjoen arabikevät (12)

Venäjällä hallitus kiristää otetta nuorista ja internetistä - taustalla huoli suosion laskusta. Ohjaus Marko Lönnqvist.
Ulkolinja: Kreml vs. nuoriso

Youtube

Teemu Pukki, Baby! Teemu Pukki oooh ooh!!” | EM-karsinnat Byyri

Työtön ei ole yhteiskunnan vihollinen

Antti Rinne kertoo uuden hallituksen kokoonpanon

Suomen viimeinen rajamuutos - Jäniskosken alueen "myynti"

Mielipiteet

VVO:n hallitusherra ja demarien puheenjohtajaehdokas Antti Rinne teki sen taas: löi "yleishyödyllisen" asuntotuotannon rahoiksi - asukkaiden kustannuksella ja maksamana. Ja asukkaiden nenän edestä! VVOn ja SATOn puoliksi omistamien Asokotien 14 000 kotia myytiin tänään Asuntosäätiölle.Kaupan ehtoja ei ole julkistettu. Mutta tulen vaatimaan sitä julkisuuslain nojalla asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAlta. Asokotien, eli Suomen Asumisoikeus Oy:n, talot on rahoitettu asukkaiden asumisoikeusmaksuilla ja valtion ARA-lainoilla. Asukkaat ovat maksaneet Asokotien  omista pääomista asumisoikeusmaksuina yli 99 prosenttia. Se on 170 miljoonaa euroa. VVO:n ja SATO:n sijoittaja-osakkeenomistajien pääomasijoitus Asokoteihin on vain runsas yksi miljoona euroa. Asukkaiden maksut on kirjattu talojen omistajayhtiöiden omaan pääomaan osakkeenomistajien sijoituksen rinnalle riskipääomaksi. Asumisoikeustalot käytännössä kokonaan maksaneilla asukkailla ei kuitenkaan ole Suomi Asumisoikeus Oy:n yhtiökokouksessa äänioikeutta, vaan asioista päätetään osakkeenomistajien mitättömän 0,6%:n osakepääomasijoituksen tuottamalla äänivallalla. Yhtiöiden oman pääoman sijoittajina asukkaat ovat siten asumisoikeusyhtiöiden omistajia, mutta ilman valtaa yhtiökokouksessa. Tilanne on suomalaisen oikeusjärjestelmän ja markkinatalouteen kuuluvan demokratian vastainen.
Antti Rinne rahasti 14 000 asokotia - asukkaat nuolevat näppejään!

Kotimaan matkailu

Näe ja koe Suomi: Suomen Macchu Picchu

Ulkomaan matkailu

Zakopane 2, Morskie Oko, Poland

Zakopane, Poland

Exploring the Polish town of Zakopane | DW English

Musiikki

Lionel Richie e Diana Ross - Endless Love

Mariah Carey "WITHOUT YOU" Monterrey Mexico (November 9th, 2016)

Diana Ross - Amazing Grace

Celtic Woman - You Raise Me Up

Loppukevennykset

Svenska Livräddningssällskapet - Anslagstavlan: Hockeymålvakt

10 Hauskaa poliisivideota

Hitler kuulee Mörkö Anttilasta ja Suomen voitosta

Kuntoilu

At Home HIIT Workout - Intense Calorie Burning HIIT Cardio Workout for Busy People

At Home Cardio Workout with No Equipment - Fat Burning Cardio Intervals

Fat Burning HIIT Cardio Workout with No Equipment (Advanced and Low Impact Modifications)

Liikunta ja terveys

Verenpaine 146/90, 61 pulssi , Paino 108,0 kg. Jumppa 0 /3130 min, kuntosali 80/ 3360 min, kävely 0/359 km , uinti 1100/14800 m, pyöräily 7/809 km

Ultra Relaxing Massage Techniques & Bodywork for the Legs | Athena Jezik, Soft Spoken Voice

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti