sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

SU 02.06.2019 Rinteen hallitusohjelma – hallitusohjelmassa ei ole toimia Suomen palauttamiseksi oikeusvaltioksi. Valtiopetoksen ja 1990-laman asioiden suojelemiseksi uuden hallituksen oikeusministeriksi nimitettäneen keskustan Antti Kurvinen.Tuleva pääministeri Antti Rinne (sd) julkistaa maanantaina hallitusohjelmansa. Iltalehti kiilaa eteen ja julkaisee koko hallitusohjelman jo nyt.
Iltalehti julkaisee nyt kaiken – Lue itse sanasta sanaan: Tällainen on Rinteen 135-sivuinen hallitusohjelma

Hallitusohjelmassa ei ole toimia Suomen palauttamiseksi oikeusvaltioksi.
Hallitusneuvottelijat ovat saaneet kiistattomasti tiedon valtiopetoksesta ja 1990-laman rikoksista. Hallitusneuvottelijat eivät ole halukkaita selvittämään valtiopetosta, jossa markkinoilta poistettiin 48 000 yritystä markknoilta ja yli 500 000 ihmistä joutui työttömäksi. Lisäksi 280 000 henkilöä ylivelkaantui ja 11 500 yrittäjää teki itsemurhan vuoden 1997 loppuun mennessä.. Kysymyksessä on kansanmurha ja omaisuudenryöstö. Kysymys on salaiseksi julistetusta ns. Koiviston konklaavista, 100 vuodeksi salaiseksi julistetusta SSP-sopimuksesta ja 25 vuodeksi salaiseksi julistetusta Aktiv-Hansa-kaupasta. Suomi on saanut YK:n Ihmisoikeuskomissiolta moitteita siitä, että poliitikot sotketuvat riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan. On todennäköistä, että keskustan Antti Kurvisesta tulee uusi oikeusministeri jotta keskusta pystyy salaamaan 1990-luvun rikokset ja valtiopetoksen.
Rinteen hallituksen hallitusohjelma on kiistaton todistusaineisto asiasta, että hallituspuolueet edelleenkin salaavat törkeät ihmisoikeusrikokset. Laitan tämän tiedoksi ja todistusaineistoksi Oulun kräjäoikeudelle. Nyt nähdään miten Oulun käräjäoikeus suhtautuu asiaa. Nähdään onko Suomi oikeusvaltio vai ei.

Kalajoki

Maanantaina Aurinko nousee 03.13, aurinko laskee 23.32, päivän pituus 20.19
Lämpötila aamulla + 5 C, päivällä +13 C, illalla +10 C, tuuli lännen ja kaakon väliltä 2- 6 m/s. Kello 15 alkaa sataa ja kello 18 on jo runsasta sadetta.

Alueuutiset

YKSI ihminen on kuollut vapaa-ajan kiinteistön pihalla tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa Kokkolassa, Pohjanmaan poliisi kertoo tiedotteessa.
Tapausta tutkitaan epäiltynä henkirikoksena. Rikoksesta epäilty on otettu kiinni.
POLIISI sai tiedon tapahtuneesta lauantaina noin kello 17 iltapäivällä.
Poliisin mukaan uhri ja rikoksesta epäilty tunsivat toisensa entuudestaan. Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille. Poliisi: Yksi sai surmansa ampumavälikohtauksessa Kokkolassa, tapausta tutkitaan henkirikoksena

Kotimaan uutiset

Hallitustunnustelija Rinne: Ohjelma valmis, hallitukseen tulee 19 ministeriä

HELSINGIN SANOMAT sai haltuunsa hallitusohjelmaluonnoksen, joka on määrä viimeistellä Sdp:n puheenjohtajan Antti Rinteen johdolla tänään sunnuntaina. Tarkoitus on, että ohjelma julkaistaan huomenna maanantaina ja hallitus on mahdollisesti nimitetty alkavan viikon lopussa. Luonnokseen voi tulla vielä pieniä muutoksia, mutta Rinne kertoi perjantaina, että hallitusohjelma on sisällöllisesti valmis.Luonnos on yli 160 sivua pitkä. Tässä jutussa kerrotaan, miten mahdollisesti ensi viikolla syntyvä Rinteen hallitus aikoo muuttaa Suomea. Näin Antti Rinteen hallitus aikoo muuttaa Suomea: Tuhat uutta lääkäriä, raiskauksen määritelmä muuttuu, maksuton ehkäisy nuorille

Jos suuri osa menolisäyksistä tehdään vaalikauden alussa ja sitten työllisyys ei kasvakaan kuten toivotaan, kesken vaalikauden joudutaan vaikeaan tilanteeseen. Se on tällä hetkellä olevista tiedoista se isoin kysymysmerkki ja riskitekijä hallitusohjelman tasapainon suhteen.” Asiantuntijat kommentoivat hallitus­ohjelmasta vuotaneita tietoja: ”Tuntuva bensaveron kiristys”, ”Vihreiden aikaan­saannos näkyy”, ”Suurin riskitekijä on työllisyys”

Työttömyysturvan aktiivimallin leikkurit ja velvoitteet puretaan. Tilalle hallitus valmistelee mallin, jossa ”työttömän työllistymissuunnitelmassa sovitaan henkilökohtaisesta työnhakuvelvoitteesta ja palveluista, kuten esimerkiksi koulutuksesta ja kuntoutuksesta”.
Samalla kun työttömyysturvan velvoitteista tehdään nykyistä henkilökohtaisempia, myös työvoimapalveluita on määrä kehittää nykyistä henkilökohtaisemmiksi. Seuraamusjärjestelmää eli karensseja ”kohtuullistetaan”.Työttömyysturvan uudistuksen tavoitteena on lyhentää työttömyysjaksojen kestoja ja helpottaa lyhytaikaisen työn vastaanottamista. Hallitusohjelmaluonnoksessa ei eritellä, miten tämä käytännössä toteutuu.
Työttömyysturvan uudistus on yksi asioista, jotka hallitusohjelman mukaan valmistellaan työmarkkinajärjestöjen kanssa.Yksityisen sektorin palkkatuen lisääminen.Hallituksen tavoitteena on lisätä merkittävästi palkkatuen käyttöä yrityksissä. Palkkatuki tarkoittaa sitä, että julkisen sektori maksaa osan työntekijän palkkakustannuksista yritykselle.Hallitus aikoo yksinkertaistaa palkkatukea siten, että työnantaja saa sitovan palkkatukipäätöksen ennakolta. Lisäksi käyttöön on määrä ottaa työllistämisseteli. Työttömyystuet uudistetaan ja aktiivimallin leikkurit puretaan: Näillä keinoilla Rinteen hallitus aikoo luoda 60 000 työpaikkaa

Tuleva pääministeri Antti Rinne (sd) julkistaa huomenna maanantaina hallitusohjelmansa. Iltalehti kiilaa eteen ja julkaisee koko hallitusohjelman jo nyt.
Iltalehti julkaisee nyt kaiken – Lue itse sanasta sanaan: Tällainen on Rinteen 135-sivuinen hallitusohjelma

Ruotsin ja suomen kieli saattavat palata jälleen pakollisiksi aineiksi ylioppilastutkinnossa.
(siirryt toiseen palveluun)
kertoi eilen lauantai-iltana, että hallitusohjelmaluonnoksessa on kirjaus, jonka mukaan toinen kotimainen kieli palautettaisiin pakolliseksi aineeksi ylioppilastutkinnossa.
Yle on saanut vahvistuksen Iltalehden uutisoimiin tietoihin omista lähteistään.
Käytännössä kirjaus tarkoittaisi, että ruotsi palaisi pakolliseksi aineeksi niillä ylioppilaskokelailla, jotka ovat äidinkieleltään suomenkielisiä – ja vastaavasti ruotsinkielisten kokelaiden olisi kirjoitettava suomi pakollisena aineena osana tutkintoaan.
Hallitusohjelma on määrä julkistaa huomenna maanantaina. Tieto toisen kotimaisen kielen mahdollisesta palauttamisesta pakolliseksi aineeksi on kuitenkin otettu ristiriitaisesti vastaan. Jos tämä on totta, niin tämä on aika käsittämätön temppu, kommentoi Suomen Lukiolaisten Liiton varapuheenjohtaja Antti Kivi.
Lukiolaiset ovat jo valmiiksi väsyneitä. Tämä on uusi märkä rätti vasten kuormittuneita lukiolaisten kasvoja.
Tuleeko ruotsista taas pakollinen aine ylioppilaskirjoituksissa? Lukiolaiset: "Käsittämätöntä", opettajat: "Upeaa!"

Ulkomaan uutiset

Italian laivaston alus on pelastanut lähes sata Välimerellä merihätään joutunutta siirtolaista. Pelastettuja kuljettanut laivaston alus ankkuroitui sunnuntaina Luoteis-Italian Genovaan.
Torstaina pelastettujen joukossa on 23 lasta ja 17 naista, joista osa on raskaana. Kumiveneellä Libyasta matkaan lähteneet siirtolaiset ovat kotoisin Libyasta, Kamerunista, Somaliasta, Norsunluurannikolta, Malista ja Nigeriasta, raportoi italialainen uutistoimisto Ansa
(siirryt toiseen palveluun)
. Oikeistopopulistista Lega-puoluetta johtava sisäministeri Matteo Salvini on useita kertoja vannonut estävänsä Välimereltä pelastettujen siirtolaisten tuomisen Italiaan.
Nyt pelastetut siirtolaiset ovat Salvinin mukaan Vatikaanin hoidossa ja heidät siirretään myöhemmin viiteen eri EU-maahan.Italian laivasto pelasti lähes sata siirtolaista merihädästä – Salvini: Vatikaani hoitaa

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin lausunnot Britannian sisäpolitiikasta ovat herättäneet hämmennystä ja närkästystä Britanniassa.
Huomenna alkavaa Britannian-vierailuaan edeltävissä haastatteluissa Trump on neuvonut Britanniaa jättämään Euroopan unionin ilman sopimusta, mikäli EU ei taivu Britannian vaatimuksiin.
Trump on myös sanonut, että EU-erokampanjan keulahahmon Nigel Faragenpitäisi mennä Brysseliin neuvottelemaan brexitistä, ja että brexit-mielisestä entisestä ulkoministeristä Boris Johnsonista tulisi hyvä pääministeri. On varsin poikkeuksellista, että valtionjohtaja puuttuu toisen maan sisäpolitiikkaan juuri ennen vierailua, pohtii Yhdysvaltain ja Britannian politiikkaan erikoistunut tutkijatohtori Markus Kantola Turun yliopistosta.
"Trump haluaa hämmentää" – Tutkija ei usko Trumpin brittejä närkästyttäneiden kommenttien kuitenkaan heijastuvan neuvotteluihin valtiovierailulla

Talousuutiset

Hallitusneuvottelujen verolinjasta tiedetään jo jonkin verran. Kaiken kaikkiaan veroja kiristetään noin 700 miljoonalla eurolla. SDP:n Antti Rinteen johtamien hallitusneuvottelujen verolinjauksista kertoi ensimmäisenä Iltalehti, joka oli saanut haltuunsa hallitusohjelman luonnoksen. Yle on hankkinut lisätietoja omista lähteistään ja varmistanut Iltalehden tietoja.Veronmaksajien keskusliiton toimitusjohtaja Teemu Lehtinen kuvaa verotuksen kaavaillun yleislinjan painottuvan vahvasti haittaverotukseen eli haitallisen kulutuksen verottamiseen.Hallitusneuvottelujen verolinjaukset varmistumassa: Kotitalousvähennystä leikataan, bensa kallistuu 5 senttiä ja lapsilisiin pieni korotus

Urheilu-uutiset

Andy Ruiz Jr teki lauantaina yhden nyrkkeilyn raskaansarjan suurimmista yllätyksistä vatsamakkarat vyötärönauhan päällä hyllyen ja ennen jokaista ottelua syötävä Snickers-suklaapatukka sisällään. Ruiz, 29, tyrmäsi sarjan kirkkaimman tähden Anthony Joshuan lauantai-iltana New Yorkin Madison Square Gardenissa ja otti WBA-, IBF-, WBO- ja IBO-liittojen mestaruusvyöt. Jättiyllätys raskaan sarjan MM-ottelussa: Harjoitusvastustajaksi arvioitu altavastaaja tyrmäsi supertähti Anthony Joshuan

Anthony Joshua vs Andy Ruiz | Full Fight! | 1st June 2019

Suomen naisten lentopallomaajoukkue sai vihdoin pistetilinsä auki Kultaisessa liigassa, kun se kukisti edellisissä EM-kisoissa neljänneksi sijoittuneen Azerbaidžanin vieraissa 3–1 (25–17, 25–,16, 19–25, 25–22).
Lentisnaisille maukas vierasvoitto – yhdeksän vuoden tauon jälkeen maajoukkueeseen palannut Saara Esko tehtaili 22 pistettä!
Suomen miesten lentopallomaajoukkue onnistui mainiosti Tšekkiä vastaan Kultaisen liigan ottelun ensimmäisessä erässä, mutta tämä ei riittänyt voittoon asti. Tšekki nousi kotiyleisönsä edessä Brnossa voittoon 3–1 (17–25, 25–22, 25–15, 25–22).
Lentopallomiesten hurmio hyytyi – Tšekki vei kolme pistettä

Beach volley -pari Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen hävisivät puolivälieränsä Tšekin Ostravassa. Hollantilaiskaksikko Sanne Keizer ja Madelein Meppelink oli vahvempi luvuin 2–0 (26–28, 21–15).
Lahti-Liukkonen ja Parkkinen viidensiä MM-kenraalissa

Yksitoista naista ja neljätoista miestä edustavat Suomea Vihdissä ja Helsingissä järjestettävissä suunnistuksen maailmancupin kilpailuissa. Mukana ovat muun muassa äitiyslomiltaan palanneet Venla Harju, Merja Rantanen ja Saila Kinni sekä kolme ensikertalaista Veera Klemettinen, Mikko Knuuttila ja Akseli Ruohola.
Huippusuunnistusta Helsingin ydinkeskustassa – suorat lähetykset Ylen kanavilla

Maailmalla tapahtuu

MSC Opera -risteilijän omistaja MSC Cruises kertoi, että laivaan tuli tekninen vika, kun sen oli määrä kiinnittyä laituriin. Risteilijän telakoitumisessa oli auttamassa kaksi vetoalusta, mutta nekään eivät voineet tehdä mitään, kun alus lähti kontrolloimattomasti liikkeelle.
Risteilijä raapi edetessään laituria sumutorven soidessa lujaa ja törmäsi sitten pieneen Michelangelo-laivaan, jota käytetään turistien kuljettamiseen.
Risteilyalus törmäsi pieneen turistilaivaan Venetsiassa – pelottava onnettomuus tallentui videoille

Yhdysvalloissa Virginian osavaltion viranomaiset yrittävät selvittää, mikä sai 40-vuotiaan kaupungin työntekijän avaamaan perjantaina tulen virastotalossa Virginia Beachillä noin neljän tunnin ajomatkan päässä Washingtonista. Mies tappoi yhteensä 12 ihmistä ja haavoitti useita muita. 12 ihmistä virastotalossa Virginiassa tappanut mies oli potkut saanut kaupungininsinööri

Yle Areena

1/3. Little Big Hornin taistelu oli ainoa jonka sioux-intiaanit voittivat, mutta se johti silti heimon tuhoon.

Jakso 1


Chilen sotilasvallankaappaus vaikutti Suomessakin

1950-luvulla Yhdysvallat lähetti tunnettuja jazz-muusikoita kuten Louis Armstrongin, Duke Ellingtonin, Benny Goodmanin ja Dizzy Gillespien ulkomaille PR-kiertueelle. Näin haluttiin osoittaa ettei Yhdysvalloissa ollut rotuerottelua ja syrjintää.
Historia: Jazzin suurlähettiläät

Youtube

Jösse: Demarin käsi mun taskulla on

Veronkorotuksia ja maakuntia | Kuka maksaa leikin?

Suomen Ilmasota

Marokon Kauhu haastattelussa Kollaalla

Mainilan laukaukset 26.11.1939.

Mielipiteet

Poliitikot ovat harakoita. Siis niitä lintuja, jotka varastavat hopealusikoita. Nyt demarit ovat keksineet, miten varastetaan yksityiset eläkevarat ja jaetaan ne puoleen kannattajille.
Kuten kaikki tietävät, enemmistö demareiden kannattajista saa palkkansa julkiselta sektorilta. Ja siellä suurin palkanmaksaja on kuntasektori. Se on kautta aikojen tarjonnut noille demareiden kannattajille parempia eläkkeitä, kuin mitä sen tarvitsisi lakisääteisesti maksaa. Sen lisäksi Kutien Eläkevakuutus ryhtyi keräämään puskureita huomattavasti yksityisiä eläkevakuutusyhtiöitä myöhemmin. Sen johdosta KEVA on reippaasti alirahoitettu verrattuna yksityisen puolen eläkeyhtiöihin. Ero on töissä käyvien kunnan työntekijöiden ja yksityiseen sektorin työtekijöiden eläkemaksuissa on useita prosentteja.
Rinteen Karhukopla on päättänyt, että kunnallinen eläkejärjestelmä yhdistetään yksityisen sektorin eläkejärjestelmään, eli varastetaan yksityiseltä puolelta sen verran rahaa, että niillä saadaan peitetyksi kuntien eläkejärjestelmän alirahastointi ja ylisuuret eläkkeet. Seuraavaksi varmaan ehdottavat, että ryhdytään maksamaan puoluetuet, tai ainakin demareiden puoluetuki yksityisistä eläkevakuutusyhtiöistä.Varman ja Sammon ryöstö

Tämä on ihan oikeasti vakava asia. Homma on mennyt täysin överiksi. Lasten kehityksen kannalta yksi haitallisimmista asioista on, jos aikuiset tuntevat olonsa neuvottomiksi ja epävarmoiksi.Vähintään yhtä ongelmallista lapsen kasvun kannalta on varttua lähes uskonnollisen fanaattisuuden ilmapiirissä. Sellaisessa, jossa kyseenalaistamattomat normit ja ulkoinen paine tukahduttavat nuoren kyvyn nähdä tulevaisuudessa mitään muuta kuin ympäröivän kuplan sinne maalaamia uhkakuvia.Ilmastoahdistuksen ilmapiirissä esiintyy nyt näitä molempia yhtä aikaa. Aikuisten tehtävänä olisi huolehtia, etteivät lapset koe olevansa vaikeiden asioiden kanssa yksin. Sen sijaan isot lietsovat paniikkia,  jonka pienet ottavat kantaakseen.Uskomattominta tässä kaikessa on se, että samalla kun lapsemme näkevät painajaisia maapallon tuhoutumisesta ja vastuuntuntoiset nuoremme ovat valmiita uhraamaan haaveet perheestä, täysikasvuiset kansalaiset tilailevat kiinalaisesta nettikaupasta ennätystahdilla joogamattoja ja kierrätysmuovisiksi merkittyjä sandaaleita. Moni aikuinen oikeuttaa itselleen vihreäksi maalattua humpuukia, kun seuraava sukupolvi murehtii voivatko he syödä kouluruokaa.Tällainen ahdistus ei kuulu lasten harteille. Samalla nousevaa ja valveutunutta sukupolvea ei kuitenkaan voi sulkea. Ilmastoahdistus riistää lapsilta uskon tulevaisuuteen

Koska Ruotsi on avaamassa varsinaiselle armeijayksikölle tietä taisteluihin Suomessa kummankin maan puolesta pohjoisessa, kannattaa tällä tiellä jatkaa. Jas-koneen hyväksyminen osaksi ratkaisua varmasti edesauttaisi eri aselajien yhteistoiminnan kehittämistä. Suomen laivaston keskeinen puute koskee sukellusveneiden äänekästä poissaoloa aselajien repertuaarista. Ruotsilla niitä on.
Mitä Hornetien jälkeen?

Antti Rinne (sd) esittelee hallituksensa ministerit maanantaina. Naiset ovat nyt valttia, jopa kaksi kolmasosaa ministerisalkuista menee naisille, listaa politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala. Kommentti: Naisvoima jyllää Rinteen hallituksessa – jopa kaksi kolmasosaa ministerisalkuista on menossa naisille

Kotimaan matkailu

Kotimaan matkailu kannattaa kaikkina vuodenaikoina! Löydä parhaat nähtävyydet ja lomakohteet Suomessa juuri sinulle, ja vietä huikea loma kotimaassa.
Kotimaan matkailu

Ulkomaan matkailu

This is Germany

Berlin

10 Best Places to Visit in Germany - Travel Video

Musiikki

Ricky Nelson - Hello Mary-Lou

Johnny Cash - San Quentin (Live from Prison)

Cotton Fields (1969) - CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL (CCR) - Lyrics

Loppukevennykset

Floridalainen oikeusistuin on tuominnut rikkaana saudiprinssinä 30 vuoden ajan esiintyneen amerikkalaismiehen 18 vuodeksi vankeuteen petoksesta. 48-vuotias Anthony Gignac on syntynyt Kolumbiassa, mutta hänet adoptoitiin lapsena yhdysvaltalaiseen perheeseen.
17-vuotiaana hän aloitti rinnakkaiselämän "Sultan Bin Khalid Al-Saudina". "Saudiprinssi" onnistui huijaamaan sijoittajilta ainakin kahdeksan miljoonaa dollaria erilaisiin "liiketoimintasuunnitelmiin".Gignac on vuosien mittaan pidätetty ainakin 11 kertaa prinssinä esiintymisen vuoksi, mutta se ei ole estänyt häntä jatkamasta huijausta. Miami Herald -lehden mukaan miehellä on diagnosoitu niin sanottu sivupersoonahäiriö.
Kolumbialaissyntyinen mies esiintyi 30 vuotta saudiprinssinä ja huijasi miljoonia – "Sultan Bin Khalid Al-Saud" jäi kiinni syötyään pekonia

Pelimies EPS03: Taksikuskit

Pelimies EPS06: Jihadisti lelusalakuljettaja

VIHAPUHE | PELIMIES | MTV3

Kuntoilu

BeFiT Belly Blasters: Sexy 6-Pack Abs Workout- Nicola Harrington

Denise Austin: Yoga Booty & Legs Workout- Floor Series

Yoga Booty Lift: Standing Legs & Butt Workout- Denise Austin

Liikunta ja terveys

Verenpaine 140/87, 56 pulssi , Paino 106.8 kg. Jumppa 0 /3080 min, kuntosali 0/ 3190 min, kävely 6/343 km , uinti 0/12700 m, pyöräily 22/691 km


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti