perjantai 14. kesäkuuta 2019

PE 14.06.2019 Ensi viikolla on todistettu se ettei Suomi ole oikeusvaltio


Oikeuden Jumalatar 

Minulla on Suomen perustuslain suoma omaisuuden suoja. Siitä huolimatta ulosottoviranomaiset ovat ulosmittanneet omaisuuttani yli 24 vuoden ajan olemattoman saatavan perusteella. Ulosottoviranomaisen on esitettävä ulosottokaaren 4 luvun 6 §;n mukaan hakemukseen liitettävä saamistodistus.Juokseva velkakirja, vekseli tai shekki, johon ulosottoperusteessa määrätty maksuvelvollisuus perustuu, on liitettävä hakemukseen alkuperäisenä. Jos täytäntöönpanon luotettavuus sitä edellyttää tai jos velallinen sitä pyytää, ulosottomiehen tulee ottaa haltuunsa myös tavallinen velkakirja. Ulosottomies voi toimittaa täytäntöönpanon, vaikka tavallinen velkakirja on kadonnut tai sitä ei ole muusta syystä mahdollista liittää hakemukseen. Velallista on tällöin kuultava ennen täytäntöönpanoa.
Kun maksuvelvollisuus on täytetty, ulosottomiehen hallussa oleva saamistodiste jää ulosottomiehen haltuun, jollei velallinen pyydä sitä itselleen. Jos tavallinen velkakirja on jätetty hakijan haltuun, hakijan on toimitettava se velalliselle, kun velkakirjan määrä on suoritettu. Ulosottomies saa tarvittaessa lykätä tilitystä, kunnes velkakirja on toimitettu. Len pyytänyt ulosoton lykkäystä, kunnes ulosottoviranomaiset esittävät minulle ulosottokaaren edellyttämän selvityksen.Olen pyytänyt ulosottoviranomaisilta tuota ensimmäisen ulosottoni saamistodistusta alkuperäisenä kappaleena. Ulosottoviranomainen ei ole tähän päivään mennessä pystynyt sitä minulle toimittamaan. Olen haastanut ulosottoviranomaiset Oulun käräjäoikeuteen, koska pystyn todistamaan että kaikki ulosottoni ovat syntyneet rikosten avulla.

Olen lisäksi vaatinut, että saan käräjäoikeudessa todistaa valtiopetoksen,, Koska rikollinen ulosottoni johtuu rikollisesta ulosotosta. Ulosottotoimesta vastaa ulosottomies, kihlakunnanvouti, valtakunnanvouti ja oikeusministeri Antti Häkkänen. Olen haastanut ulosottoviranomaiset oikeuteen.Tämä tietenkin edellyttää oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä.

Oulun käräjäoikeuden käräjätuomari Heikki Sneck on ilmoittanut minulle, että ratkaisu asiassa annetaan 18.6.2019 eli juhannusviikolla ja saan todennäköisessti tietooni juhannuksen aatonaattona. Tämä on kokemukseni perusteella rikollisten käyttämä toimintatapa. En siis saa oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Käräjätuomari Heikki Sneck on asiassa esteellinen tuomareista annetun lain perusteella. Olen tästä ilmoittanut valtakunnansyyttäjälle, oikeuskanslerille ja oikeusministerille. Koska kukaan näistä ole reagoinut asiaan,niin käräjätuomari saa toimia esteellisenä ja tehdä rikoksen avulla käräjäoikeuden päätökseksi kutsuttavan ratkaisun. Minä en siis saa oikeudnemukaista oikeudenkäyntiä, enkä saa todistaa ulosottoviranomaisten rikollista toimintaa enkä todistaa valtiopetosta, mikä olisi ratkaisu kaikkien 1990-laman uhrien asiaan. Oikeusministeri Anna-Maja Henkriksson joutuu nyt vaikean tehtävän eteen samoin kuin tiedotusvälineet, jotka ovat vaienneet Suomen valtion rikollisesta toiminnasta jo yli 24 vuotta asiassani. Ensi viikolla on siis kaikki todistusaineisto asiassa koossa ja oikeusministeri Anna-Maja Hennriksson on vastuussa Suomen valtion rikollisesta toiminnasta.

Kalajoki

Kon­ka­ri­hyök­kää­jä Jussi Jokinen jatkaa Kärpissä – "Kyllä se oli helppo päätös"

Alueuutiset

Alueen ministerit käyttivät kumpikin eduskuntavaalikampanjaansa lähes 60 000 euroa. Mika Lintilän (kesk.) budjetti oli hänen vaalirahailmoituksensa mukaan runsaat 58 000 euroa ja Anna-Maja Henrikssonin (r.) 55 000 euroa. Alueen ministerit käyttivät kumpikin vaalikampanjoihinsa lähes 60 000 euroa

Kotimaan uutiset

Keskustan äänestäjien luottamus hallitukseen on heikkoa, usko sen tavoitteiden toteutumiseen pientä, ja vastustus sen hankkeita kohtaan huomattavaa, kirjoittaa politiikan toimittaja Päivi Lakka.
Kommentti: Keskusta jäi kahden tulen väliin – IS-kyselyssä maanviljelijöistä useampi antoi hallitukselle epäluottamuksensa kuin tukensa
Erkin kommentti: Mielipidettukimukset osoittavat keskustan kivisen tien. Kannatus tulee laskemaan. Maanviljelijät eivät enää luota keskustaan. Kansalaiset kokevat keskustan toiminnan kieroiluna ja hillotolpan metsästyksenä. Keskustalaiset poliitikot menevät oma etu edellä. Äänesätjät on unohdettu ja kansa petetty. Kyllä kansa tietää ja muistaa.

Turvapaikanhakijana Suomeen syksyllä 2015 tulleelle Irakin kansalaiselle (s. 1990)luetaan tänään Satakunnan käräjäoikeudessa syyte murhasta.29-vuotiaan miehen epäillään murhanneen viime syyskuussa itseään vanhemman porilaisen naisen (s. 1964) , jonka kanssa hänellä oli poliisin mukaan seurustelusuhde. Henkirikoksen motiiviksi epäillään seurustelun päättymistä, jota epäilty ei hyväksynyt.Syyte raa’asti silvotun naisen murhasta luettiin Porissa, syytetty kiisti kaiken – IL seurasi hetki hetkeltä

Rahan siirtäminen rikkailta köyhille työeläkejärjestelmän sisällä olisi iso periaattellinen muutos, joka tuskin voi toteutua hallitusohjelman mukaisesti, kirjoittaa Talous ja arki -toimituksen päällikkö Teijo Valtanen. Analyysi: Voiko rahat vappusatasiin niistää isommista eläkkeistä? Hallitusohjelman kirjaus saa kolmikannalta täystyrmäyksen

Ulkomaan uutiset

Yhdysvallat kehottaa YK:n turvallisuusneuvostoa vastaamaan Iranin muodostamaan selvään uhkaan. Aiemmin torstaina Yhdysvallat syytti Irania Omaninlahdella tehdyistä hyökkäyksistä öljytankkereita vastaan.YK:n turvallisuusneuvosto oli torstaina koolla suljettujen ovien takana puimassa hyökkäyksiä. Yhdysvaltojen virkaatekevä YK-lähettiläs Jonathan Cohen toisti ulkoministeri Mike Pompeon viestiä ja sanoi iskujen "osoittavan selvän uhan, jonka Iran muodostaa kansainväliselle rauhalle ja turvallisuudelle". Cohen odottaa turvallisuusneuvoston jatkavan lähipäivinä keskustelua iskuihin reagoinnista.
Yhdysvallat varoittaa Iranin "selvästä uhasta" kansainväliselle rauhalle

Norjan parlamentti eli suurkäräjät on hyväksynyt lain, joka kieltää turkistarhauksen. Parlamentti hyväksyi lain perjantain vastaisena yönä äänin 101-68.Lain mukaan uusia turkistarhoja ei enää saa perustaa. Olemassa olevat tarhat pitää sulkea helmikuuhun 2025 mennessä.Turkistarhaus on elinkeinona menettänyt merkitystään Norjassa. Maassa toimii enää alle 200 turkistarhaa, jotka tuottavat noin prosentin maailman minkki- ja kettuturkeista.

Norja kieltää turkistarhauksen – "Iso voitto eläinten hyvinvoinnille"

Talousuutiset

Tavarataloyhtiö Stockmann vähentää yhteistoimintaneuvotteluidensa tuloksena noin 150 työpaikkaa. Pääosa tästä toteutetaan irtisanomisina, yhtiö kertoo tiedotteessaan.
Stockmannin mukaan myyjien määrää tavarataloissa ei vähennetä.Yt-neuvottelujen alkamisesta kerrottiin huhtikuun lopulla. Tuolloin yhtiö arvioi neuvottelujen johtavan enimmillään 160 työntekijän vähentämiseen.Neuvottelut koskivat noin 1 600:aa työntekijää Suomessa.
Stockmannin yt:t ohi: Jopa 150 työntekijää saa potkut, myyjiä ei vähennetä

Minne kaikkialle sellutehtaita suunnitellaan?
  • Metsä Group kaavailee kokonaan uuden biotuotetehtaan rakentamista Kemiin. Hankesuunnittelun jälkeen varsinainen investointipäätös tehdään aikaisintaan vuonna 2020.
  • Boreal Bioref sai torstaina ympäristö- ja vesitalousluvan Kemijärvelle rakennettavaa biojalostamoa varten. Investointipäätöksestä kerrotaan myöhemmin kenties jo tänä vuonna.
  • Finnpulp suunnittelee biotuotetehtaan rakentamista Kuopioon. Finnpulpin mukaan tehdas on toteutuessaan maailman suurin havusellutehdas.
  • Kaidi Finland aikoo rakentaa toisen sukupolven biojalostamon Kemiin. Rakennettava biojalostamo käyttäisi raaka-aineenaan puupohjaista biomassaa kuten energiapuuta, korjuutähteitä ja metsäteollisuuden sivuvirtoja. Se tuottaisi uusiutuvaa dieseliä ja uusiutuvaa bensiiniä.
  • Paltamoon on myös suunniteltu Kainuun biotuotetehdasta. Hanketta vie eteenpäin Kaicell Fibers ja kunta on vahvasti mukana. Selvittelytyö jatkuu.
Hakkuumäärät ylitetään Suomessa vuosi toisensa perään – Kuinka paljon puuta ja rahaa tarvitaan, jos massiiviset selluhaaveet toteutuvat?

Urheilu-uutiset

Oslon Timanttiliigassa maailman kärkituloksia paukuteltiin useissa lajeissa.
Yksi illan huikeimmista urheilijasuorituksista nähtiin miesten 400 metrin aidoissa. Kisan ylivoimaiseen voittoon tykitti Norjan Karsten Warholm, joka laittoi juoksullaan Euroopan ennätyksen uusiksi.Warholm kiisi aidat aikaan 47,33. Aiempi ennätys oli Ranskan Stéphane Diagnan vuonna 1995 juoksema 47,37.Warholm huipensi huikean illan Timanttiliigassa lyömällä 24 vuotta vanhan Euroopan ennätyksen – katso tästä kärkitulokset Oslosta

Maailmalla tapahtuu

Toisen maailmansodan amerikkalaisella veteraanilla KT Robbinsilla, 98, oli ranskalaiskanava France 2:n mukaan vain yksi toive, kun hän palasi aiemmin tässä kuussa Ranskaan Normandian maihinnousun 75-vuotismuistojuhlan yhteydessä.Robbins halusi tavata Brieyn kaupungissa ranskalaisnaisen, johon hän oli rakastunut palavasti vuosikymmeniä aiemmin. Mies oli jopa säilyttänyt naisen kuvan kaikkien näiden vuosien ajan. – Hänen nimensä on Jeanine. Muistan hänet hyvin. Haluaisin palata sinne ja löytää hänen perheensä. Valitettavasti en usko näkeväni häntä. Hän on luultavasti poissa, Robbins sanoi.Nainen on kuitenkin elossa. Kanava onnistui jäljittämään Jeanine Piersonin, ja kaksikko koki tunteikkaan jälleennäkemisen. Pierson, tyttönimeltään Ganaye, on nyt 92-vuotias ja asuu vanhainkodissa Montigny-lès-Metzissä.Vuonna 1944 Robbins, 24, ja Pierson, 18, viettivät kaksi kuukautta yhdessä Brieyssä, jonne yhdysvaltalaisjoukot olivat pystyttäneet leirinsä. Rakkaustarina päättyi kuitenkin äkillisesti, kun Robbins joutui lähtemään itärintamalle.
Sodan erottamat rakastavaiset tapasivat ensimmäistä kertaa 75 vuoteen – Jeanine, 92, halusi esittää KT:lle, 98, yhden kysymyksen

Salpausselän syyttäjäviraston syyttäjä Anu Lahtela päätti keskiviikkona, ettei nosta vanhusta vastaan syytettä. Syyttäjän näkemyksen mukaan vanhuksella ei ollut muuta vaihtoehtoa ja kyse oli hätävarjelusta.Maaliskuinen ilta katkesi voimakkaaseen talon ulkopuolelta tulleeseen rysäykseen, kun vanhus makasi olohuoneessaan televisiota katsellen, selviää syyttämättäjättämisratkaisustaHetken päästä ovesta ilmestyi naamioitunut mies rengasrauta kädessään. Mies komensi vanhusta pysymään paikoillaan rengasrauta ojennettuna.
Näin Hartolan ”teräsvaari” hämäsi rengasraudalla uhannutta ryöstäjää – kokosi sillä välin kolmessa osassa olleen revolverin

Amerikkalais-brittiläinen Chernobyl-draamasarja on saanut paljon näkyvyyttä kuluneen kesän aikana. Ydinvoimalaonnettomuutta ja sen seurauksia eri näkökulmista seuraava suurtuotanto yhdistää katastrofikuvausta ja poliittista juonittelua. Ylistystä keränneen sarjan päätösjakso tuli Suomessa katsottavaksi HBO Nordic- verkkopalvelussa viime maanantaina.
Aikansa pahin voimalaonnettomuus sai alkunsa lauantaina 26.4.1986 nykyisen Ukrainan tasavallan pohjoisosassa Kiovan alueella. Onnettomuus oli seurausta voimalan reaktorissa tapahtuneista kahdesta räjähdyksestä, jotka aiheutuivat pieleen menneestä turvallisuuskokeesta. Myöhemmin syitä on löydetty niin voimalan rakennusteknisistä vioista kuin myös valvonnan puutteesta.Tšernobylista tehty tv-sarja puhuttaa nyt - Tällaiset jäljet onnettomuus jätti Suomen ympäristöön ja ydinvoima-asenteisiin https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/316e5fb3-7f77-4976-ac8b-7e9c4c533a0a

Yle Areena
Toimittaja Antti Kuronen haastattelee al-Holin leirillä Syyriassa viittä suomalaista naista, jotka lähtivät Isis-terroristijärjestön riveihin. Haastateltavat vakuuttavat, että he eivät ole tehneet mitään väärää tai rikollista. Kaikki haluavat päästä takaisin Suomeen lastensa kanssa mahdollisimman pian.
Isis-naiset Ylen haastattelussa Syyriassa

Emma tutustuu prostituution harmaaseen alueeseen eli sokerideittailuun. Onko seksillä tienaaminen yleistynyt teknologian kehittyessä? 2/4.
Prostituution harmaa alue

Youtube

Rinteen hallituksen takinkääntäjät

KorkkiTV: Turha haukkua hallitusta ennen kuin se tekee jotain

JUKKA DAVIDSSON Tieto lisää tuskaa seminaari

Mielipiteet


Kotimaan matkailu


Ulkomaan matkailu

Assisi ja italialainen maalaistyyli

Dream of Italy: Full Tuscany Episode

FARM TO TABLE, TUSCANY (PILOT) FULL EPISODE

TRAVEL DIARY: TUSCANY, ITALY

Musiikki

Richard Clayderman - Ballade Pour Adeline

Frederic Chopin Fantaisie Impromptu in C sharp minor, Op 66

N O S T A L G I E

Loppukevennykset

Ylen Uutismokia

Markus Kuotesahon rakkaus meni sulatusuuniin - iski silmänsä toimittajaan, katso!

Seiskan katsotuimmat TOP 50 - Siikajokelainen Markus: Olen transvestiitti romukauppias!

Karpon Parhaat - Lossivahti

Kuntoilu

TRAIN SMART FOR THE PERFECT BACK

TOP 6 EXERCISES FOR A PERFECT UPPER BODY

7 Exercises to Build Bigger Arms Without Heavy Weights

Liikunta ja terveys

Verenpaine 146/90, 61 pulssi , Paino 108,0 kg. Jumppa 0 /3130 min, kuntosali 0/ 3360 min, kävely 0/359 km , uinti 1100/17000 m, pyöräily 28/863 kmEi kommentteja:

Lähetä kommentti