lauantai 14. elokuuta 2021

SU 15.08.2021 Riikka Purrasta perussuomalaisten puheenjohtaja

 


Riikka Purra vieraili Kalajoella. Ojensin hänelle puoliväkisin salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen muistitikulle tallennettuna. Olen lähettänyt Purralle tietoa valtiopetoksesta ja 1990-laman asioista sähköpostitse, Hän ei ole vastannut yhteenkään sähköpostiini. Olen erittäin pettynyt hänen toimintaansa tässä asiassa. Mielestäni hän keskittyy liikaa maahanmuuton kritisointiin ja siksi hänestä jää yleisölle kuva yhden asian poliitikkona Minun on vaikea kuvitella Riikka Purraa pääministerinä. Toivottavasti hän onnistuu puoluejohtajana ja uusi puoluesihteeri Luukkanen pitää hänet oikeilla raiteilla.


Kalajoen liikenneväylät

https://kalajoki.fi/asuminen-ja-ymparisto/liikenne-katu-ja-viemariverkosto/liikennevaylat/

Antakaapa palautetta teiden kunnosta joko Kalajoen kaupungille tai ELY-keskukselle. Linkin avaamalla löydät palauteosoitteet.

Vahingonkorvaukset

https://www.ely-keskus.fi/vahingonkorvaukset

ELY-keskukset vastaavat toimialueensa tienpidon tehtävien hoitamisesta. Mikäli tienkäyttäjälle tapahtuu maantiellä vahinko, jonka hän katsoo aiheutuneen tien puutteellisesta kunnossapidosta, voi tienkäyttäjä hakea ELY-keskukselta korvausta syntyneistä vahingoista.


JHT hävisi eilen RoKille 1-7. Mielestäni tappio on liian suuri. Pitää tapahtua merkittäviä muutoksia joukkueessa jos joukkue aikoo menestyä Suomisarjassa. Mielestäni 2-4 tappio olisi ollut siedettävä, mutta 1-7 on liian suuri tappio. JHT:ltä puuttuu neljäs kenttä eli ratkaisujen tekijäkenttä. Uskon kuitenkin JHT:n valmentajien kykyyn tehdä ihmeitä kuukaudessa JHT:n nykyjoukkueenkin kanssa. Harjoitus tekee mestarin.


En yleensä vastaa outoihin puhelinnumeroihin, mutta tänään tein poikkeuksen. Se kannatti. Minulle soitti eräs oppilaani, joka oli väitellyt tohtoriksi. Miellyttävä keskusteluhetki hänen kanssaan.


Halla-aho väistyy, linja pysyy – mitä tapahtuu perus­suomalaisten suosiolle?

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008189200.html

TUSKIN koskaan lähihistoriassa Suomessa on nähty yhtä väritöntä ja näkymätöntä puheenjohtajakamppailua kuin Jussi Halla-ahon seuraajan valinta.

Ainakaan suurelle yleisölle puheenjohtajakisa ei ole näkynyt oikein missään.

Perussuomalaiset valitsee huomenna lauantaina puoluekokouksessaan Seinäjoella uuden puheenjohtajan.

Puheenjohtajakisa ei ole perussuomalaisissakaan herättänyt suurta tunteenpaloa.

Varapuheenjohtaja Riikka Purra on ylivoimainen ennakkosuosikki ja kansanedustaja Sakari Puisto vahvin haastaja.

Purra ja Puisto ovat liikuttavan yksimielisiä lähes kaikesta, ja Halla-ahon paaluttama linja ei muutu heidän johdollaan mihinkään.

Erkin kommentti: Mielestäni toimittaja Mika Lehto on oikeassa kirjoituksessaan perussuomalaisten puheenjohtajavaihdosta. Minun näkemyseni on se, että perussuomalaisten kannatus tippuu ja se tulee näkymään jo lokakuun puoluekannatusgallupissa 1.0 – 1.5 %:n kannatuksen putoamisena.


Riikka Purra on perus­suomalaisten uusi puheen­johtaja – Purra HS:lle: Olen valmis pääministerin tehtäviin

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008192399.html


PS:n puoluesihteeriksi valittu dosentti Luukkanen Purralle: ”Teen kaikkeni, että teistä tulee pääministeri”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/854997d4-57f5-4816-bdae-af581bbbc182

Erkin kommentti: Arto Luukkasen valinta puoluesihteeriksi saattaa pelastaa perussuomalaiset. Onnittelut uudelle puoluesihteerille, jolta odotan suuria tekoja. Arto Luukkasen valinta puoluesihteeriksi on todennäköisesti puoluetta yhdistävä tekijä ja vahva voima Ano Turtiaisen puolueen kasvamisen estämiselle. Odotan, että Arto Luukkasesta tulee perussuomalaisille uusi Arvo Korsimo. Tosin Arvo Korsimo oli entinen ja aktiivinen maalaisliiton puoluesihteeri.


Perussuomalaisten puolue­sihteeri vaihtui – ”Ei tämä protesti ollut”

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008193458.html

Erkin kommentti Minä näen puoluesihteerin vaihtamisen protestina. Jos Luukkanen olisi ollut aikaisemmin puoluesihteerinä niin Ano Turtiainen olisi pitänyt asiallisempia puheenvuoroja ja säilynyt perussuomalaisten jäsenenä eikä olisi päässyt hajottamaan perussuomalaisten kannattajakuntaa toiseksi puolueeksi.

Leena Meri on juristikoulutuksen saanut henkilö ja on myös hyvä valinta ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi.


Kansanedustaja Mauri Peltokangas korvaa Arja Juvosen perus­suomalaisten toisena vara­puheen­johtajana

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008193563.html

Erkin kommentti: Kuten olen aikaisemminkin kertonut että en pidä Mauri Peltokankaan esiintymisiä perustuslain mukaisina. Siksi minulle oli pettymys, kun asiallinen Arja Juvonen hävisi vaalissa. Toivottavasti uusi puoluesihteeri saa Mauri Peltokankaan esiintymisen asiallisemmaksi. Peltokankaan valinta toiseksi varapuheenjohtajaksi ei minun mielestäni edistä puolueiden välistä yhteistyötä ja perussuomalaisten hallituskelpoisuutta.

Toisaalta Mauri Peltokankaan valinta toiseksi varapuheenjohtajaksi saattaa avata kirotun salaisuuden eli Suomen oikeusvaltion tilan.


Maratonpuhetta eduskunnassa pitänyt Sebastian Tynkkynen teki paluun PS:n puheenjohtajistoon

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/854997d4-57f5-4816-bdae-af581bbbc182

Erkin kommentti: Sebastian Tynkkysen valinta puolueen kolmanneksi varapuhhenjohtajaksi on puolueen kannatuksen kannalta tärkeä asia. Tämä asia saattaa avata myös kirotusnsalaisuuden avaamisen eli Suomen oikeusvaltion tilan avaamisen.

Kokonaisuudessa perussuomalaisten puoluejohto on kärkäs ja särmikäs. Mielestäni puheenjohtaja Riikka Purran kannanotto SDP:n yhteistyökelvottomyydesta oli tarpeeton ja haitallinen mahdollisia yhteistyökuvioita ajatellen.


Uutissuomalainen: Presidentti Niinistö huolissaan korona­elvytyksen varjolla otettavasta lisävelasta

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008192914.html

PRESIDENTTI Sauli Niinistö on huolissaan siitä, että koronaelvytyksen varjolla otetaan paljon lisävelkaa nyt voimakkaan talouskasvun aikana, kertoo Uutissuomalainen.

Tilastokeskuksen mukaan Suomen bruttokansantuote laski viime vuonna 2,9 prosenttia, mikä Uutissuomalaisen haastatteleman Niinistön mukaan oli yllättävän vähän.

Tarja Halonen ja Pekka Haavisto suojelivat pedofiili-Baltzaria, Paavo Lipponen puolustelee raiskaajaa yhä!

https://www.partisaani.com/news/enemies/2021/08/11/tarja-halonen-ja-pekka-haavisto-suojelivat-pedofiili-baltzaria-paavo-lipponen-puolustelee-raiskaajaa-yha/
Kokoomus ja SDP ovat todellisia kulttuurin ystäviä. Kulttuurin nimissä tehdään hirveitä rikoksia.

Tarja Halonen myönsi Veijo Baltzarille kulttuurineuvoksen arvonimen 2011. Oliko tietoinen Veijon vehkeilystä?

Veijo Baltzaria on epäilty mm. törkeästä ihmis­kaupasta ja törkeistä raiskauksista, joista syyttäjä on vaatinut väh. 10 vuotta linnaa.

Baltzaria ja tämän uraa vuosien varrella tukivat Tarja Halosen lisäksi Liisa Jaakonsaari (sd) ja Ilkka Kanerva (kok).

Jaakonsaari ja Kanerva toimivat yhdessä Pekka Haaviston (vihr) ja entisen pää­ministeri Paavo Lipposen (sd) kanssa muun muassa Baltzarin teatteri­yhdistyksen ”strategisen ohjaus­ryhmän” jäseninä. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008176417.html

HUS:in ja Tradekan uusi miljoonayhtiö kanavoi verovaroja vasemmistolle

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/664d12ac-dbfd-4d87-bfc7-575ee36b7df7

Helsingin–Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) alkaa vuokrata diagnostiikkalaitteita vasemmistotaustaisen Tradekan kanssa perustettavalta yhtiöltä jopa 20 miljoonalla eurolla vuodessa. Syyksi kerrotaan halu kiertää sote-lainsäädäntöä.


Tokion hopea­mitalisti Ujah jäi kiinni dopingista, kulta­mitalisti Jacobs hymyili

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000008191956.html

Brittilehdistö vihjaili Italian Lamont Marcell Jacobsin doping­kytköksillä Tokion kisojen aikana. BRITANNIAN suoritus Tokion 4 x 100 metrin viestissä on hylkäysuhan alla. Syynä on joukkueessa juossut Chijindu Ujahin antama positiivinen doping­näyte.

Ujahin näytteestä löytyi kahta urheilussa kiellettyä ainetta. Näyte otettiin olympiafinaalin jälkeen.

Britannia juoksi viestissä hopealle Italian jälkeen. Ujahin B-näytettä ei ole vielä tutkittu. Jos Britannia hylätään, nousee Kanada hopealle ja Kiina pronssille.

KISOJEN pikajuoksukuningas, Italian Lamont Marcell Jacobs kertoo hymyilleensä kuultuaan Ujahin kärystä.


Ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen


hallinto.uo@oikeus.fi ulosotto.uo@oikeus.fi, juuso.lyytinen@oikeus.fi , oikeusasiamies@eduskunta.fi, kirjaamo.oulu@poliisi.fi, oulu.ko@oikeus.fi, anna-maja.henriksson@eduskunta.fi, oikeusministerio@om.fi


tiedoksi ja toimenpiteitä varten eduskunnan oikeusasiamies, ulosottoviranomaiset, Pohjois-Suomen syyttäjälaitos, Oulun poliisi, Oulun käräjäoikeus Liittyy asiaan L742282021/1614


Te olette tietoinen siitä, että kaikki minun, Erkki Ahon, ulosottosaatavat ovat syntyneet viranomaisten rikosten johdosta. Tässä todistusaineisto asiasta.


Hallinto.uo@oikeus.fi , ulosotto.uo@oikeus.fiUlosottohallinnolle tietopyyntö 1. Pyydän ulosottohallintoa ilmoittamaan minulle kuka todellisuudessa hoitaa ulosottoasioitani? Asia on siinä mielessä tärkeä, että olen vaatinut ankarinta Suomen lain mukaista rangaistusta kiduttajilleni eli rikoksiin syyllistyneille kidutus – ym rikoksista. Kysymys on silloin vähintäänkin 10 vuoden vankeustuomiosta. Siksi on tärkeää, että ulosottolaitos ilmoittaa todellisen syyllisen nimen minulle. Ulosottoylitarkastaja Tuulikki Mylly on ilmoittanut minulle, että hän hoitaa ulosottoasioitani. Minulla on kuitenkin sellainen kuva, että asioitani hoidetaan keskitetysti ulosottohallinnosta. Tänään tuli postitse ulosotosta kirje jossa allekirjoittajaksi on merkitty Juuso Lyytinen. Onko minun haastettava hänet oikeuteen vai kaikki jotka ovat minulta perineet ulosotossa rahaa tai vastanneet sähköpostivieteihini puuta heinää. Siksi pyydän todellisen syyllisen nimen rikostutkintaa ja oikeuskäsittelyä varten.

  Kysymys on kidutusrikoksesta mikä on jatkunut 26 vuoden ajan ja todistusaineisto on kiistaton. Minulla on perustuslain mukaan omaisuuden suoja ja kidutus on kielletty rikoslaissa, perustuslaissa ja ihmisoikeussopimuksissa. Väärät oikeuksien päätökset, joista ulosotto johtuu, on saatu aikaan virkavallan väärinkäytöllä rikollisesti tavallisia lakeja hyväksikäyttäen,. Oikeuskäsittelyssä perustuslain mukaan perustulailla (106 §) on etusija.

 2. Pohjois-Suomen syyttäjälaitos on siirtänyt 11.8.2021 asiani eduskunnan oikeusasiamiehen ratkaistavaksi. Asia on nyt myös Oulun käräjäoikeuden käsiteltävänä ja olen tehnyt asioista rikostutkintapyynnön poliisille. Pyydän ulosottohallinnolta tietoa siitä, että suostuuko ulosottohallinto keskeyttämään ulosottoani keskinäisellä sopimuksella rikostutkinnan ja eduskunnna oikeusasiamiehen käsittelyn ajaksi.

  Poliisille, syyttäjälle ja Oulun käräjäoikeudelle

  http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/to-12082021-poliisille-syyttajalle-ja.html

 3. Voimme säästää yhteiskunnan varoja, joss voimme sopia ulosoton keskeytyksestä ja voin samalla vetää asian käsittelyn pois Oulun käräjäoikeudesta. Jos emme pääse sopimukseen ulosoton keskeytyksestä niin sitten tulen syyttämään ulosottoviranomaisia kidutuksesta ja muista rikoksista.

  Pyydän ulosottohallintoa vastaamaan minulle kiireellisesti eli 7 päivän kuluessa eli viimeistään 19.8.2021 mennessä.Kalajoki 12.08.2021

Erkki Aho

Merenojantie 8 B 16

85100 Kalajoki

e.ahoky@gmail.com

Nyt tiedän kenet minun pitää haastaa oikeuteen kidutuksesta ym. rikoksista. Valtakunnanvoudin kanslia ilmoitti siitä minulle.Valtakunnanvoudin kanslia UOL/01867/21 Erkki Aho Merenojantie 8 B 16 85100 KALAJOKI e.ahoky@gmail.com.sec


Sähköpostinne Ulosottolaitokselle Viestinne Kysytte ulosottolaitokselle 12.8.2021 lähettämässänne sähköpostissa, kuka on asioitanne hoitava ulosottomies. Lisäksi pyydätte sähköpostissanne ulosoton keskeytystä. Valtakunnanvoudin kanslian vastaus Ulosottomies Ulosoton sähköinen asiointipalvelu löytyy osoitteesta https://asiointi.oikeus.fi/ulosotto . Sen kautta saa tiedot muun muassa vireillä olevista asioista. Sähköisestä asiointipalvelusta löytyy myös viestintämahdollisuus vastaavalle ulosottomiehelle. Teidän asioitanne hoitaa ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen (juuso.lyytinen@oikeus.fi). Valtakunnanvoudin kanslian toimivalta Ulosottokaari säätää ulosottolaitoksen keskushallinnosta ja sen tehtävistä (1:12 a §). Valtakunnanvoudin kanslia toimii ulosoton keskushallintoviranomaisena vastaten ulosottotoimen hallinnollisesta johdosta, ohjauksesta ja valvonnasta. Valtakunnanvoudin kanslia ei suorita käytännön ulosottoperintää tai tee täytäntöönpanotoimia. Ulosottoviranomaiset ovat itsenäisiä lainkäyttäjiä eikä valtakunnanvoudin kanslialla keskushallintovirastona ole toimivaltaa antaa ulosottomiehiä sitovia määräyksiä tai muuttaa annettuja päätöksiä. Valtakunnanvoudin kanslia ei voi keskeyttää asioiden täytäntöönpanoa. Näin ollen yksittäisen asian selvittämiseksi on asianmukaista olla suoraan yhteydessä vastaavaan ulosottomieheen. Teemu Sinisalo Erityisasiantuntija Etätyösuosituksen vuoksi tätä asiakirjaa ei ole allekirjoitettu. Asiakirjan aitouden voi tarkastaa Ulosottolaitoksesta


Minä epäilen valtakunnanvoudinviraston vastauksen rehellisyttä, koska ulosottoilmoitukset tulevat minulle lauantai-iltaisin sähköpostiini pari viikkoa myöhässä, En usko, että ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen on töissä myöhään lauantai-iltaisin. Hänellä on todistustaakka asiassa. Kuka lähettää ulosottoilmoitukset lauantai-iltaisin jos se ei ole keskitetty systeemi valtakunnanvoudin virastoon tai oikeusministeriöön. Ulosottoviraston vastaus on niin sisältä, syvältä ja pimiästä kuin vain olla voi. Minä harkitsen syytteen nostamista eityisavustaja Teemu Sinisaloa vastaan. Onko ulosottoviranomaisille annettu syytesuoja? Kohta sekin selviää.


Erityisavustaja Teemu Sinisalon vastauksen mukaan ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen hoitaa asioitani. Valtakunnanvoudinvirasto vastaa ulosottotoimen hallinnollisesta johdosta, ohjauksesta ja valvonnasta. Minä pyysin ylimääräistä vapaakuukautta jotta voisin haastaa virheellisestä ulosotosta vastuullisen henkilön oikeuteen. Te, ulosottotarkastaja Juuso Lyyytinen, ette antaneet minulle ylimääräistä vapaa kuukautta oikeudenkäyntikulujen korvaamista varten tietoisena siitä, ettei ulosoton ja sairauskulujen jälkeen minulle ei jää riittävästi rahaa oikeudenkäyntiä varten , jossa minä voisin todistaa kaikki ulosottoni rikollisesti aikaansaaduksi ja siten perintäkelvottomiksi. Nyt paljastuu erityisavustaja Teemu Sinisalon vastauksesta, että ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen on juuri se henkilö, joka pitää haastaa oikeuteen asiassa. Ulosottotarkastaja Juuso Lyytisellä on oma lehmä ojassa, koska hän on provisiopalkkainen ulosottotarkastaja, joka saa provision eli kidutuspalkkion minun rikollisesti aikaansaaduista ulosotoista. Se lienee todellinen syy miksi hän ei antanut ulosotossa ylimääräistä vapaa kuukautta vaikka se lain mukaan olisi ollut mahdollista antaa. Minulla on perustuslain mukaan omaisuudensuoja. Kidutus on kielletty rikoslaissa, perustuslaissa ja ihmisoikeussopimuksissa. Valtakunnanvoudinvirasto on ilmoittanut, että ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen on henkilö, joka hoitaa asioitani. Siis minun on haastettava ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen oikeuteen virheellisestä ulosotosta, mikä on tapahtunut oman edun tavoittelun johdosta rahan kiilto silmissä, koska hän on provisiopalkkainen ulosottotarkastaja.

Minä kysyn vielä ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen, että oletteko Te valmis sopimaan ulosoton keskeytyksestä ilman oikeudenkäyntiä. Te olette tietoinen siitä, että Pohjois-Suomen syyttäjälaitos laittoi asiat eduskunnan oikeusasiamiehen tutkittavaksi, koska on syytä epäillä syyttäjien syyllistyneen rikolliseen toimintaan.

Minä pyydän, että ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen lähetätte osoitetietonne minulle haastehakemuksen täydentämistä varten viimeistään ensi viikon aikana 18.08.2021 mennessä.

Minä pyydän myös erityisavustaja Teemu Sinisaloa laittamaan osoitetietonne minulle 18.08.2021 mennesä jotta voin täydentää haastehakemustani Oulun käräjäoikeuteen.


Tiedoksi ulosottoviranomaisille seuraavat asiat


Oulun poliisipäällikkö Mika Heinälä

kirjaamo.oulu@poliisi.fiPohjois-Suomen syyttäjälaitoksen johtaja Leena Hurmala-Kanerva

pohjois-suomi.syyttaja@oikeus.fiOulun käräjäoikeuden laamanni Kari Turtiainen

oulu.ko@oikeus.fi

Liittyy asiaan L742282021/1614Rikostutkintapyyntö Oulun poliisille, syytevaatimus Pohjois-Suomen syyttäjälaitokselle ja Oulun käräjäoikeudelle pyyntö ulosoton välittömästä keskeyttämisestä. Pyydän poliisia ja syyttäjää yhtymään vaatimukseeni ulosoton keskeyttämisestä. Katson, että muilta osin asian käsittelyä voidaan jatkaa rikostutkintojen jälkeen.Olen joutunut Suomen viranomaisten 26 vuotta jatkuneen kidutuksen kohteeksi, koska poliisi ei ole tutkinut, syyttäjä ei ole syyttänyt ja oikeus ei ole ottanut käsiteltäväkseen asioita. Olen selostanut asiat todistusaineistoineen hyvin tuntemalleni oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonille lähettämässäni sähkopostiviestissä. Hän ei kuitenkaan ole vastannut minun sähköpostiviestiini.Aloitetaan rikostutkinta näistä linkeistä ja todistusaineistoista. Tärkein todistusaineisto on kirjani Olet maamme armahin Suomenmaa sekä videoni ja blogini. Kirjaani on kopioitu lähes kaikki tärkemmät todistusaineistot ja olen ilmoittanut sivunumerot mistä todistusaineistot löytyvät kirjastani. Toisen todistusaineiston korkein oikeus on määrännyt Ylivieskan käräjäoikeuden säilytettäväksi. Lisäksi videoni ja blogikirjoitukseni ovat tärkeitä todistusaineistoja.Vaadin kiireellistä ja ammattitaitoista rikostutkintaa.

MA 09.08.2021 Arvoisa oikeusministeri

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/ma-08082021-arvoisa-oikeusministeri.htmlJouduin ahojahdin tuloksena hakemaan poliittista turvapaikkaa Euroopan Unionilta ja Bulgarian valtiolta

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2019/11/from-erkki-aho-sent-fridayoctober-18.html

Olen tehnyt laajemmat selostukset asioista näihin blogikirjoituksiinMiksi Suomessa ei saa oikeutta? Osa 1

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/pe-06082021-miksi-suomessa-ei-saa.htmlMiksi Suomessa ei saa oikeutta? Osa 2

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/la-07082021-miksi-suomessa-ei-saa.htmlMiksi Suomessa ei saa oikeutta? Osa 3

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/su-08082021-miksi-suomessa-ei-saa.htmlVaadin kaikille rikoksiin syyllistyneille Suomen lain mukaista ankarinta mahdollista rangaistusta kidutuksesta ja muista rikoksista. Vaadin aiheutettujen taloudellisten vahinkojen ja hirvittävien henkisten kärsimysten korvaamista korkoineen.Kalajoki 11.08.2021

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com

044-3025948PS. Koska olen ulosoton kohteena ja sosiaaliturvan sekä oikeusturvan ulkopuolella, niin rahani eivät riitä ulosoton ja sairauskulujen jälkeen parempaan toimintaan. Olen joutunut turvautumaan sähköiseen viestintään.

KE 04.08.2021 Virkavallan väärinkäytön lopettaminen

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/ke-04082021-virkavallan-vaarinkayton.html


MA 09.08.2021 Arvoisa oikeusministeri

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/ma-08082021-arvoisa-oikeusministeri.html


Katson, että ulosottoviranomaisten toiminta kuuluu oikeusministeriön alaisuuteen ja oikeusministeri ja oikeusministeriö ovat tarkasti tietoisia siitä, että ulosottoni on rikollisesti aikaansaatu ja siksi se on perintäkelvotonta.

Kysymys on tietoisesta kidutusrikoksesta ja virkavallan väärinkäytöstä, kun he sallivat vastuualueensa viranomaisten rikollisen toiminnan,


Omassa asiassani Pohjois-Suomen syyttäjälaitos siirsi 11.8.2021 asian käsittelyn eduskunnan oikeusasiamiehelle, joka käsittelee syyttäjien rikokset.

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/to-12082021-poliisille-syyttajalle-ja.html

Minä olen pyytänyt Pohjois-Suomen syyttäjälaitosta asianomistajan yksityisoikeudellisella vaatimuksellani tukeman vaatimustani Oulun käräjäoikeudessa, Vaatimukseni perustuu oikeudenkäynnistä rikosasioissa annetun lain (689/1997) 3 luvun 9 §:n pykälään, jonka nojalla olen pyytänyt syyttäjää ajamaan vaatimustani. Pohjois-Suomen syyttäjälaitos toimii mielestäni lain vastaisesti, mutta siirtää kuitenkin asian kokonaisuudessaan eduskunnan oikeusasiamiehen ratkaistavaksi. Eikö Pohjois-Suomen syyttäjälaitos tunne lakia? Ei kaikki Pohjois-Suomen syyttäjälaitoksen aluesyyttäjät toivottavasti ole rikoksista epäiltyjä. Siksi Pohjois-Suomen syyttäjälaitoksen olisi minun mielestäni pitänyt ottaa Oulun poliisijohtajaan yhteyttä asiassa. Oulun poliisin olisi ollut helppo suorittaa rikostutkinta, koska heillä on todistusaineistot käytettävissä, mutta he eivät halua niitä käyttää eikä suorittaa rikostutkintaa, vaikka pitäisi noudattaa lakia. Ei kaikkia Oulun poliisin poliiseja ole syytä epäillä rikollisesta toiminnasta.


Oulun käräjäoikeus ei ole suostunut pidentämän haasteen täydentämisaikaa pyytämääni 15.9.2021 saakka vaan on määrännyt haasteen täydentämisajankohdan määräpäiväksi 31.8.2021. Oulun käräjäoikeus itse ei ole suostunut ilmoittamaan minulle onko se siirtänyt sisäinenä siirtona Ylivieskan toimipisteessä olevan todistusaineistot Oulun käräjäoikeuden toimipisteeseen asian käsittelyä varten.

TI 10.08.2021 Vastaus esteellisyysväittämään asiasssa L742/2021/1614

http://kalajokinen.blogspot.com/search?updated-max=2021-08-10T12:27:00-07:00&max-results=7


Mielestäni on kohtuutonta se, että haastehkamuksen täydentämisen esteenä ovat käräjäsihteeri ja käräjätuomari toiminnallaan.


Minulla on asiassani kahdet todistusaineistot. Toiset Oulun käräjäoikeuden Ylivieskan toimipisteessä ja toiset kirjassani kopioituna kirjan sivuille ja lisäksi paperisina kopioina ja sähköisessä muodossa blogeissani. Nyt minä haluan vastauksen siihen onko Ylivieskan toimipisteen todistusaineisto siirretty Oulun käräjäoikeuteen ja onko se sellaisessa muodossa, että se on helppo käsitellä. Oulun käräjäoikeus on kieltäytynyt palauttamista minulle Ylivieskan toimipisteen todistusaineistoja jotta voisin laittaa ne sellaiseen järjestykseen, että ne olisi helppo käsitellä oikeusistuimessa. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Oulun käräjäoikeuden tuomarit eivät halua antaa suullistä käsittelyä eikä aikaa minun valmistella haastehakemusta perusteellisesti ja siten, että oikeus toteutuu ja todelliset syylliset joutuvat vastuuseen teoistaan sekä oikeudelllisesti etta taloudellisesti.

Oulun käräjäoikeudessa on jo kirjanai Olet Maamme Armahin Suomenmaa , jossa on todistusaienistot. Oulun käräjäoikeudessa on myös Korkeimman oikeuden päätös todistusaineistoineen. Korkein oikeus hylkäsi tuoionpurkuhakemukseni oikeudenkäymiskaareen vedoten, koska minulla ei ole oikeudenkäymiskaaren edellyttämiä lakimiehen oikeuksia.

Korkeimman oikeuden päätös on perustuslain vastainen. Perustuslain 106 §:n mukaan perustuslailla on etusija oikeuskäsittelyssä. Minulla on omaisuuden suojea, kidutus on kielletty rikoslaissa, perustuslaissa ja ihmisoikeussopimuksissa. Lisäksi minulla on perustuslaissa säädetty oikeudenmukainen oikeudenkäynti ja perusoikeudet.

Kalajoki 14.08.2021

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki


Äiti, isä ja tytär laulavat kaunista ukrainalaista laulua!

https://www.youtube.com/watch?v=Yxa74aQpH1g


Zozulenka - Marusya

https://www.youtube.com/watch?v=rgMkOGqaceM


Vivaldi - myrsky Fantastinen bandura- ja harmonikkaversio !!!

https://www.youtube.com/watch?v=UYW7mrY8Dg0


Flash Mob - Mamma mia! Here we go again!

https://www.youtube.com/watch?v=dV6UMWryqGY


Pystytkö sinä tähän? Santerin puhenopeus ällistyttää – kuin nopeutetulla videolla

https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/a/51a40321-3842-4b15-9037-ad14da71b251


Lottovoittajan kova kohtalo | Karpolla on asiaa

https://www.youtube.com/watch?v=Uzbb1Vrpz9g


Tiit Ihmemies Virosta | Karpolla on asiaa

https://www.youtube.com/watch?v=oUbSXEosFRs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti