torstai 5. elokuuta 2021

TO 05.08.2021 Pyydän virka-apua

 

Hei Tomi

Minä esitän Sinulle virka-apupyynnön, Minulla on Oulun käräjäoikeuden Ylivieskan toimipisteessä erittäin tärkeä todistusaineisto. Olen pyytänyt käräjätuomari Timo Mäkeläistä siirtämään käräjäoikeuden sisäisenä siirtona Oulun käräjäoikeuden Oulun pisteeseen. Hän kuitenkin kieltäytyy siirtämästä tuota todistusaineistoa Oulun pisteeseen. Aikaisemmin käräjätuomari Sarianne Ervasti on kieltäynyt siirtämästä tuota aineistoa Raahen käräjäoikeuteen. Myös käräjätuomari Jyrki Määttä kieltäytyi siirtämästä tuota aineistoa Oulun käräjäoikeuteen. Kysymys on tästä aineistosta. Minä tarvitsen tuosta todistusaineistosta tietoja koska joudun tekemään haastehakemukseeni täydennyksen 31.8.2021 mennessä. Tarvitsen tiedot mieluummin tämän viikon aikana.


Minulla on todistusaineisto kopitoitu valmiiksi Oulun käräjäoikeudessa selostuksineen mitä milläkin todistusaineistolla todistetaan.

Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2016/02/tyytymattomyyden-ilmaisu-ylivieska.html

Korkein oikeus on määrännyt sen säilytyksen Ylivieskan käräjäoikeuden tehtäväksi. Tässä Ylivieskan käräjäoikeuden ilmoitus asiasta:

Muut asiakirjat kuten haastehakemus, sen täydennys ja vahingonkorvauslaskelma sekä asian tiimoilta lähettämänne sähköpostit arkistoidaan käräjäoikeuteen ja niistä Teillä on mahdollisuus saada jäljennöksiä jäljennösmaksua vastaan.

Korkeimman oikeuden valituslupa-asian S 2015/796 asiakirjat (ennakkopäätösvalituksenne Ylivieskan-Raahen käräjäoikeuden päätöksestä 29.10.2015 nro 15/6857) korkein oikeus on lähettänyt arkistoitavaksi Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen, koska valituslupaa ei myönnetty. Niitä ei siten luovuteta Teille. Halutessanne Teillä on luonnollisesti mahdollisuus saada jäljennösmaksua vastaan jäljennöksiä kyseisistä asiakirjoista. Viranomaiskäyttöön asiakirjoja voidaan luovuttaa "lainaksi" viranomaisen pyynnöstä.

Jyrki Jylhä, käräjätuomari
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus, Ylivieskan kanslia
PL 32, 84101 YLIVIESKA
p. 029 56 49 358, 040 508 9340, fax. 02956 49 410
email: jyrki.jylha@oikeus.fi

Olen maksanut jo kertaallen tuon todistusaineiston kopioinnin. Minulla ei ulosotosta joutuen ole mahdollisuuksia maksaa tuosta aineistosta uutta kopiointia. Viranomainen voi siirtää ”lainakai” tuon aineiston viranomaisen pyynnöstä.

Minulle tuli tunne, että asiassa on jotain hämärää, Onko todistusaineisto hävitetty käräjäoikeudessa. Lisäksi todistusaineistossa on useita kirjoja jotka käräjäoikeuden olisi tullut palauttaa minulle.

Tämä aineisto sisältää myös nämä kirjat:

Pankkikriisin peitellyt paperit

Tämä kirjallinen kopio salaiseksi julistetusta SSP-sopimuksesta on erittäin tärkeä todistusaineisto ja Ylivieskan käräjäoikeuden olisi tullut palauttaa se minulle.

Salaiseksi julistettu SSP-sopimus on tehty 22.10.1993 Esko Ahon hallituksen ja neljän ostajapankin välillä. Siinä sopimuksessa pilkottiin SKOP neljän ostajapankin kesken Suomen valtion myötävaikutuksella, Sopimuksessa sovittiin seuraavaa sivuilla 16-17. Pankit saivat poistaa yrityksiä näiltä toimialoiltaNiin sanotussa Koiviston konklaavissa 6.5.1992 pankeille annettiin tasavallan presidentti Mauno Koiviston johdolla suosituimmuusasema oikeudenkäynneissä. Tasavallan presidentti Mauno Koivisto ei saa puuttua riippumattoman tuomioistuinlaitoksen toimintaan, mutta hän ohjeisti tuomioistuinlaitosta. Pankki voitti sen jälkeen oikeusjuttunsa ylemmissä oikeusasteissa. Menettely täyttää valtiopetoksen tunnusmerkistön. Valtiopetos ei vanhene koskaan. Salaiseksi julistettu SSP-sopimus on suora jatke ns. Koiviston konklaaville. Kaikki tämä johtui siitä, että Suomen piti saada pankinsa vakavaraisuusaste EY:n vaatimalle tasolle jotta voitiin hakea EY:n jäsenyyttä. Pankit pelastettiin ja maksajiksi valittiin SSP-sopimuksessa mainittujen alojen yritykset ja heidän omistajien omaisuus ja heidän takaajiensa omaisuus. Suoritettiin Suomen suuuri omaisuudenryöstö.

Tämä sopimus on nyt Oulun käräjäoikeuden hallussa todistusaineistona.Aineisto sisältää myös kirjani Olet Maamme Armahin Suomenmaa. Seuraavassa linkissä on mainittu kirjaani kopioidut sopimukset, mitkä todistava törkeän petoksen kauppasopimuksissa ja prosessipetoksen konurssiasiassa. Seuraavasta linkistä löytyy sivunumerot ja kopios asiakirjoista kirjan sivuilta. Näillä todistusaineistoilla todistan, että kaikki ulosotot on saatu aikaan rikosten avulla ja ovat siksi perintäkelvottomia. Nämä ovat perusteena laskulleni ulosottovirastolle.


Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html

Kirjassani on sivuilla 7-22 selostus 1990-luvun kototekoisen laman ja pankkikriisin taustoista, mikä johti valtiopetokseen, mikä ei vanhene koskaan.

Olen pyytänyt Oulun käräjäoikeudelta näitä tietoja, mutta he kieltäytyvät vastaamasta minulle.


Pyydän käräjäoikeutta ilmoittamaan milloin on asiani suullinen käsittely. Ylivieskan käräjäoikeus ei ole palauttanut minulle näitä kirjoja takaisin. Ylivieskan käräjäoikeus on nykyisin osa Oulun käräjäoikeutta, Pyydän Oulun käräjäoikeutta palauttamaan minulle kirjat Laman ja Rahan pelurit, kirjan Pankkikriisin peitellyt paperit sekä kirjan Salainen pankkituki. Nämä kirjat ovat todisteena valtiopetoksesta ja haluan kirjani takaisin väliaikaisesti jotta voin merkitä kirjoihini valtiopetoksen todistusaineiston.


Ylivieskan toimipisteessä säilutettävksi määrätty aineisto sisältää myös kopiot PR-Teollisuus Oy:n 32 miljoonan markan tilauskannasta, Konsultti Weckström toimitti Vieskan Elementti Oy:lle kopiot tuosta tilauskannasta ja Alavieskan kunta maksoi tästä työstä Weckströmille konsulttipalkkiota 88 450 markkaa. Kopiot tilauskannasta on nidottu kirjaksi.


Minulla on sellainen käsitys ja tuntuma, ettei Oulun käräjäoikeus anna minulle oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä eikä anna minun todistaa, että kaikki ulosotossa olevat ja olleet saatavat on saatu aikaan rikosten avulla. Siksi ne ovat perintäkelvottomia. Minulla on epäily että siksi tähän nyt meneillään olevaan oikeudenkäyntiin johon minun pitää tehdähaastehakemukseen kiireellisesti 31.0.2021 mennessä liittyy paljon rikollisia piirteitä ja yksi sellainen voi olla se, että Oulun käräjäoikeuden Ylivieskan piste on hävittänyt todistusaineiston. Kirjat ja SSP-sopimus sekä PR-Teollisuus Oy:n tilauskanta konkurssitlanteessa ovat erittäin tärkeitä todistusaineistoja jotka Oulun käräjäoikeuden Ylivieskan toimipisteen olisi tullut palauttaa minulle takaisin. Miksi ei ole palauttanut?


Pyydän, että käyt mahdollisimman nopeasti tarkistamasa asian ja lähetän minulle sähköpostiviestin käynnistäsi. Käytän sähköpostiviestiäsi tarvittaessa todistusaineistona.

Kalajoki 05.08.2021

Terv. Erkki


Kalajoki

Kalajoen maastopalon syttymispaikka on tiedossa mutta tieto ei ole julkista, myös tutkinta on aloitettu – Tuoreen mittauksen mukaan paloalue on 293 hehtaaria

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/620704


Kalajoen maasto­palon leviämis­riski on pienentynyt – syttymis­alue on tuuli­voimala­työmaalla, syttymis­syytä selvitetään

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008172294.html


Kuvat paljastavat kuinka armotonta tuhoa Kalajoen jättipalo teki – palomestari: ”Se on kuin sotatanner”

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008170648.html


Kalajoen maastopalon tilanne edelleen vakaa, keskiviikkona muutamia kytöpaloja

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d2567f22-d176-483c-9867-ede20ea98b55


Pahkalan tervahauta syttyi keskiviikkoiltana Himangalla – Tervaa odotetaan saatavan 500 litraa, mutta tervalla on enää vähän hyötykäyttöä

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/620710


JUKUPARK KALAJOKI

https://www.youtube.com/watch?v=wZx-miFx3Zw


Kalajoki Top Camping Finland

https://www.youtube.com/watch?v=7WHyobfLDd4


Mahdollisia korona-altistuksia Kalajoen Hiekkasärkillä pe-su 30.7.-1.8.2021

?La 31.7.2021 Viihdekeskus Kalajoen Merisärkät klo 23-04

?La 31.7.2021 Ravintola Lokkilinna klo 18-21.30 ja Lokkilinnan terassi klo 21.30-23

?Pe 30.7. Kalajoen beachfutisturnaus klo 19 lähtien

?La 31.7. Kalajoen beachfutisturnaus klo 10.30-17.00

Tartunnan saaneen henkilön beachfutisjoukkue ja hänelle välittömästi altistuneet henkilöt on asetettu karanteeniin. Muita osallistujia kehotetaan seuraamaan vointiaan. Kyseessä ei ole Kalajoen joukkue.

❗️Kyseisissä paikoissa samaan aikaan olleita kehotetaan seuraamaan vointiaan ja hakeutumaan koronatestiin vähäisistäkin oireista. Oireisena tulee välttää kaikkia ylimääräisiä kontakteja.

Alueuutiset

Ulkomaalaiset marjanpoimijat puuttuvat pohjalaismetsistä huonon marjasadon vuoksi

https://yle.fi/uutiset/3-12046581

Kotimaan uutiset

Ylen kannatusmittaus: Kokoomus porskuttaa kärjessä, Halla-ahon lähtö ei heiluta PS:n suosiota, keskusta taas suurin pudottaja

https://yle.fi/uutiset/3-12046033


THL: Suomessa 752 uutta koronatartuntaa – katso kotikuntasi tilanne

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008173236.html


Ulkomaan uutiset


Mitä ihmettä Arabianmerellä tapahtui? Jopa kuusi säiliöalusta vaarassa – kuolonuhreista ei tietoa

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/14df4b06-97ea-45fb-bbfc-140b0a445de5


Sami Itanin ystäväperhe ei uskalla palata Valko-Venäjälle: seitsenottelija Maksimova ja kymmenottelija Kravtshenko jäävät Saksaan

https://www.is.fi/olympialaiset/art-2000008172513.html


Ateenan lähiöt ilmiliekeissä, tuhannet pakenevat nyt kodeistaan: ”Takanamme on helvetti”

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/934b4ff6-2f2f-476f-afd2-78e4f0dacd06


Talousuutiset


Lentomatkustus elpyy Euroopassa – Suomeen saapunut italialaisturisti: "Ihanaa päästä lomalle"

https://yle.fi/uutiset/3-12045807


Urheilu-uutiset


Hurja määrä rautaa! Olympialaisissa nähtiin uusi raskaansarjan ME-tulos

https://www.iltalehti.fi/tokion-olympialaiset-2021/a/034e9606-ef85-4d86-8737-63d795d11989


Häikäisevä suoritus! Painija veti hihastaan täydellisen jokerikortin – vastustaja kritisoi kovaa

https://www.iltalehti.fi/tokion-olympialaiset-2021/a/f5b2be25-5c4c-47db-9db7-4576ddac5f5c


Pronssia Suomeen! Mira Potkosen nyrkkeilyura päättyi

https://yle.fi/urheilu/3-12047542?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social


Mira Potkoselle välierätappio ja olympiapronssia

https://areena.yle.fi/1-50907333

Hallitseva maailmanmestari Beatriz Ferreira liikaa Mira Potkoselle 60-kiloisten nyrkkeilyn välieräkamppailussa. Brasilialainen löi Potkosen kaikin tuomariäänin 5–0. Potkosen nyrkkeilyura päättyy toiseen peräkkäiseen olympiapronssiin. Hänestä tuli samalla kaikkien aikojen vanhin nyrkkeilyn olympiamitalisti


Ella Junnilalle pettymys korkeuden karsinnassa – murtui kyyneliin Ylen haastattelussa

https://www.is.fi/olympialaiset/art-2000008172561.html


Tuomas Sammelvuo ja Venäjä olympiafinaaliin – nerokas ratkaisu kriittisessä paikassa

https://www.iltalehti.fi/tokion-olympialaiset-2021/a/bfc12c62-97f9-4c5b-bfed-e4cd3dc87fec


Kuulantyönnön ME-mies nosti kyltin esiin olympiavoiton jälkeen – taustalla koskettava tarina: ”Tunsin suuren helpotuksen”

https://www.iltalehti.fi/tokion-olympialaiset-2021/a/f8b54af3-7458-4ca8-bf21-e9205be40876


Ryan Crouser jäi seitsemän senttiä ME:stä

https://areena.yle.fi/1-50907311

USA:n Ryan Crouser työnsi kuulafinaalin päätöskierroksella huikeasti 23,30 ja jäi vain seitsemän sentin päähän aiemmin kesällä tekemästään ME-tuloksesta.


Grant Holloway kompuroi ja menetti ”varman” kultamitalin – aitajuoksuissa ei nähty kolmatta maailmanennätystä

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000008172583.html


Mielipiteet


Kommentti: Kepulaiset pomppivat Orpon syliin – persut pärjäävät ehkä ilman Halla-ahoakin

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008172638.html


Yle Areena


Kivenpyörittäjän kylä

https://areena.yle.fi/1-1372703

(1994) Heikki Turusen romaaniin perustuva elokuva yhdestä elokuun päivästä maalaiskylässä 1970-luvulla. O: Markku Pölönen. (U)


Youtube


10 välttämätöntä kiristystä Suomen maahanmuuttopolitiikkaan - Tynkkysen listan esittely

https://www.youtube.com/watch?v=8nFRr6wln4Y


Kansannousu, Perustuslaki, Suomen tulevaisuus - Jaana Kavonius & Ossi Tiihonen #57

https://www.youtube.com/watch?v=g-gP7K0GqC0


Musiikki


Sous Le Ciel De Paris – André Rieu

https://www.youtube.com/watch?v=kEFDcCky2sg


German Folk Music

https://www.youtube.com/watch?v=9FrG3EZAPZs


André Rieu & Heino - Rosamunde

https://www.youtube.com/watch?v=uOE0ISnLXR4


Huumori


Charlie Chaplin - Adenoid Hynkel's Palace - The Great Dictator (1940)

https://www.youtube.com/watch?v=sTTnkDKQIjM


Charlie Chaplin - World War II (HD) "The Great Dictator"

https://www.youtube.com/watch?v=Y-7ntsRgi7M


City Lights ending - Charlie Chaplin

https://www.youtube.com/watch?v=oaMdZl0Y8LM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti