keskiviikko 18. elokuuta 2021

KE 18.08.2021 Välipäivä tietoja odotellessa

Kiirehdin Oulun poliisin asiakirjayksikköä jotta se lähettäisi pyytämäni tiedot. Rovaniemen hovioikeus ja valtakunnansyyttäjävirasto eivät ole lähettäneet minulla pyytämiäni tietoja eikä myöskään valtakunnanvouti ole lähettänyt minulle pyytämiäni tietoja. Myös Oulun poliisi hidastelee tietojen lähettämisessä. Kaikilla näyttää olevan susi kukassa.


Kidutus on ihmisoikeuksien vastainen vakava rikos, joka kielletään niin Suomen rikoslaissa kuin myös kansainvälisen oikeuden puolella. Kidutuksen olennainen piirre on se, että tekijän on oltava virkamies, julkista luottamustehtävää hoitava tai julkista valtaa käyttävä henkilö tai julkisyhteisön työntekijä. Jotta teko lasketaan kidutukseksi, rikoksentekijän on käytettävä väkivaltaa pyrkimyksenään aiheuttaa tiettyjä laissa mainittuja seurauksia.

Kidutus on rikoslain mukaan kyseessä, kun edellä mainitussa asemassa oleva henkilö aiheuttaa toiselle voimakasta ruumiillista tai henkistä kärsimystä;

  1. saadakseen hänet tai muun henkilön tunnustamaan tai antamaan tietoja,

  2. rangaistakseen häntä jostakin hänen tai jonkun muun tekemästä tai tekemäksi epäillystä teosta,

  3. pelotellakseen tai pakottaakseen häntä tai muuta henkilöä tai

  4. rodun, kansallisen tai etnisen alkuperän, ihonvärin, kielen, sukupuolen, iän, perhesuhteiden, seksuaalisen suuntautumisen, perimän, vammaisuuden, terveydentilan, uskonnon, yhteiskunnallisen mielipiteen, poliittisen tai ammatillisen toiminnan tai muun näihin rinnastettavan seikan perusteella.

Kidutuksesta tuomitaan myös virkamies, joka nimenomaisesti tai hiljaisesti hyväksyy alaisensa tai muutoin tosiasiallisessa määräysvallassaan ja valvonnassaan olevan henkilön tekemän, edellä mainitun teon.

Kidutukseen ei voi syyllistyä olematta virkamies, eli valtion virassa toimiva, tai vastaava henkilö. Mikäli edellä mainittuja tekoja tekee toiselle ihmiselle, ei kyseessä ole kidutus, vaan pahoinpitely, tai todennäköisesti törkeä pahoinpitely. Kidutuksen kieltäminen valtiossa on useissa kansainvälisissä sopimuksissa ehtona liittymiselle, kuten Euroopan Unioniin liittymisessä. Kansainvälisiä sopimuksia rikkomisesta valtiolle syntyy suuria sanktioita, jonka takia kidutus on säädetty rangaistavaksi vain virkamiehen tekemänä. Mikäli suuri määrä henkilöitä osallistuu kidutukseksi luokiteltaviin seurauksiin, on kyseessä usean henkilön tekemä törkeä pahoinpitely, sekä mahdollisesti myös järjestäytyneeseen rikollisryhmään osallistuminen.

Kidutuksesta on Suomen rikoslain mukaan tuomittava vankeuteen vähintään 2 ja enintään 12 vuodeksi. Kidutuksesta tuomittu henkilö on lisäksi tuomittava viraltapantavaksi. Myös kidutuksen yritys on rangaistava.


Vaikka Oulun poliisi ja Oulun käräjäoikeus ovat tnhonneet todistusaineistoani niin minulla on kirjassani ja blogeissani sellainen todistusaineisto, että suuri määrä virkamiehiä on joutumassa kidutuksesta oikeudelliseen vastuuseen. Runsas määrä poliiseja, syyttäjiä, oikeuden tuomareita, laillisuusvalvojia ja muita virkamiehiä sekä poliitikkoja on joutumassa oikeudelliseen ja taloudelliseen vastuuseen, jos Suomi on oikeusvaltio. On todennäköistä että itsenäisyyspäivinä palkitaan sellaisia henkilöitä, jotka saisivat 2-12 vuoden vankeustuomion kidutuksesta, jos Suomi olisi oikeusvaltio.


Minä, Erkki Aho, olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion, mikä muutetiin ehdonalaiseksi ja yhden 5 kuukauden vankeustuomion, mikä muutettin ehdonalaiseksi sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana yli 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. Minä en ole saanut esteetöntä rikostutkintaa eikä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja minä on joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Minä joutunut hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Minä on menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni ja on edelleenkin hengenvaarallisen korkea. Minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän raskas ja vaikea asia.


Minä olen käynyt Kalajoen terveyskeskuksessa lääkärin tarkastuksessa korkean verenpaineeni takia. Minulla on suuri riski saada aivoinfarkti tai sydänkohtaus. Minulta leikattiin oikeastaan olkapäästä tyvisolusyöpä Oulaskankaan sairaalassa. Olen tehnyt testamentin kirjahyllyni viiankaapin valmiiksi kuolemani varalta. Minua on kidutettu Suomen valtion rikollisen toiminnan kohteena yli 26 vuotta ja tunnen, että kiduttajat pääsevät kohta tavoitteesensa.


Kallankari

https://elavamuisti.fi/aikajana/kallankari


Kallankari

https://elavamuisti.fi/aikajana/kallankari-0


Hylkeenpyyntiä Kalajoella

https://elavamuisti.fi/aikajana/hylkeenpyyntia-kalajoella


Suomessa tehdyt valtiopetokset

https://www.youtube.com/watch?v=dYXZeR3TtAk


                                                                        Jarno Palola


Tänään on harjoitusottelu JHT – MuIK. MuIK oli hävinnyt vasta Lapuan Virkiälle numeroin 7-1. Voi olla, että Kalajoellakin verkot ovat tötteröllä useamman kerran.

JHT kaatoi Muik Hockeyn selvin 5-2 lukemin. Kotijoukkue sai hyvän alun ottelulle ja loi maalipaikkoja, mutta ei saanut palkintoa. Erän loppu puolella kotijoukkue otti jalkaa pois kaasulta ja päästi vierailijat mukaan peliin. Ja Uusikaarlepyyläiset rokottivat JHT:n lepsuillessa kiekon kanssa omalla alueellaan. JHT lähti toiseen erään yhden maalin takaa-ajo asemassa. Toisen erän alkuun oli jälleen selvä JHT:n hallinta, JHT painosti ja vierailijat vikisi. Ensimmäisenä maaliverkkoja heilutti JHT:ssa try-outilla oleva Teemu Kivioja. Muutama minuutti siitä verkko heilui uudestaan Petri Priuskan lavasta. Ja ennen erän puolivälin täyttymistä Juho Takkula kasvatti lukemat 3-1 komean ylivoimakuvion päätteeksi. Toisessa erässä ei enempää maaleja nähty ja kolmanteen erään kotijoukkue lähti kahden maalin karkumatkalla. Kolmannessa erässä oli hieman pelailun makua. Erän yhdeksännellä minuutilla tanskalaispuolustaja Mikkel Persson viimeisteli komean maalin Juho Takkulan ja Konsta Ketelin alustuksesta. Muik kavensi vielä kerran JHT:n kiekonmenetyksestä, mutta Arttu Heikkilä löi loppulukemat Muik Hockeyn tyhjään rysään.

Pisteet:

Juho Takkula 1+1

Riku Seppä 0+2

Arttu Venäläinen 0+2

Teemu Kivioja 1+0

Petri Priuska 1+0

Mikkel Persson 1+0

Arttu Heikkilä 1+0

Konsta Keteli 0+1

Jarno Palola 0+1

Dominik Salama 30 torjuntaa

Erkin kommentti: Vielä on kuukausi sarjakauden alkuun, Odotan valmentajilta ihmeitä. Kaikki on mahdollista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti