maanantai 21. kesäkuuta 2021

MA 21.06. 2021 OTK Jaana Kavoniuksella on asiaa

 

                                                                    Vihreä siirtymä

Noin tuhat henkeä osoitti tukensa Päivi Räsäselle – järjestäjät: Kaikki tunnustuksellinen kristillinen toiminta on vaarassa

https://yle.fi/uutiset/3-11991280

Kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd.) tueksi järjestetty mielenosoitus keräsi sunnuntaina iltapäivällä tuhatkunta henkeä eduskuntatalolle, kertoo poliisi.

Räsästä syytetään kolmesta kansanryhmän vastaisesta kiihottamisesta. Syyttäjän mukaan Räsänen on syyllistynyt muun muassa homoseksuaalien halventamiseen. Näkemyksiään Räsänen on perustellut Raamatun opeilla.

#jumalansananvapaus-mielenosoituksen järjestäjät toteavat tiedotteessaan, että viimeaikainen kehitys Päivi Räsäsen saamien syytteiden ympärillä on räikeä ja huolestuttava esimerkki siitä, että yhteiskuntamme kristillistä arvopohjaa murennetaan monin eri tavoin.

Järjestäjien mukaan Suomessa on käynnissä kehitys uskonnon sekä sananvapauden uudelleen määrittelemiseksi.


Olen siistinyt hiukan OTK Jaana Kavoniuksien mielipisekirjoitusta, mutta sanoma on selkeä ja kirkas


Jaanalla on asiaa


Olin tänään kahdessa mielenosoituksessa. Ensin olin hienossa tilaisuudessa eduskuntatalolla puolustamassa sanan- ja uskonnonvapautta. Ainoa mätä siellä olivat (taas) poliisit. He siirsivät vanhuksia, jotka istuivat kaikessa rauhassa eduskuntatalon rappusilla, koska helteessä oli heidän vaikea olla. Vanhat miehet istuivat Raamattu kädessä eivätkä aiheuttaneet mitään häiriötä kenellekään. Silti kaksi poliisipoliisipartion poliisia kävi heidät siirtämässä. Lauloimme "Oi Suomi katso, sinun päiväs koittaa" ja Suvivirren kaikki säkeistöt. Kansan ja kristittyjen yhtenäisyys ja oikea asenne oli hieno havaita. Tätä lisää!!


Sitten kävelin pikkupoikani kanssa tarkastamaan anarkistilainrikkojien telttahörhöilyn Unioninkadulla. Nämä telttailijat telttailivat tosiaan keskellä tietä tahallaan tien tukkeena Jututin muutamaa näistä "ituhipeistä" eli "elokapinaksi" itseään tituleeraavista ja he kertoivat hölmö ilme naamallaan itse voivansa vapaasti rikkoa mitä tahansa lakia, joka ei kuulemma sovi heidän ideologiansa. Totesin heille, että laki koskee kaikkia eikä kukaan heistä ole yksin eikä telttoineen ryhmänä "eduskunta" ja että heidän ideologiansa tarkoittaisi sitä, että joku muu ryhmittymä voisi sitten määritellä konekiväärillä räiskimisen siellä telttahippikylässä ideologian mukaiseksi, pedofilian, "vääräuskoisten" tuhopoltot tai muunkin rikollisuuden eikä kenelläkään heistä ole oikeutta rikkoa ainuttakaan lakia Suomessa. Lopuksi toivotin "mukavaa matkaa lusimaan", koska lusimaan he kuuluvat ja ilmoitin siinä keskellä heidän leiriään kuuluvalla äänellä, että tulkaa poliisit pidättämään tämä koko sakki ja kärrätkää kaikki putkaan.


Seuraavaksi kiersin jututtamassa kaikki paikalla tumput suorana seisseet poliisit (vajaa 10 kpl). Poliisit kertoivat saaneensa "salaiselta esimieheltä" käskyn seistä siellä tumput suorana sallimassa jo kolmatta päivää telttailua yleisellä tiellä tien tahalliseksi tukkimiseksi ja laista irtautunutta rikollista telttailua. Poliisit töllöttivät, kun autonomiseksi lainrikkojatelttakyläksi julistautuneet hörhöt olivat ensin telttailemassa Mannerheimintiellä ja sitten Unioninkadulla ja sitten siirtyivät tänään taas Mannerheimintielle.

JOKAINEN näistä lainrikkoja-anarkisteista, JOKAINEN paikalla tumput suorana tuohua sallinut poliisi ja ne tumput suorana seisseet poliisit toimimattomiksi ohjanneet "SALAISET ESIMIEHET" eli Helsingin poliisin esimiestasoiset rikoskomisariolainrikkojat ja Maria Ohisalo tottakai maksimoivat lainrikkomisen salailemalla minulta omia nimiään eikä yksikään poliisi osannut eikä halunnut kertoa AINUTTAKAAN LAINKOHTAA rikollisella toiminnalle eikä sen sallimiselle. "Sala"-poliisit syyllistyivät rikokseen a) kieltäytymällä kertomasta nimiäään (luin sukunimet silti heidän takeistaan...), b) kieltäytymällä kertomasta lainkohtia toiminnalleen, c) sallimalla tahallaan rikollista telttailua eli rikosten lopettamisen sijaan avustamalla rikosten jatkamisessa ja pelkästään tuijottelemalla rikosten toteutusta ja d) suostumalla noudattamaan esimiesten ja Ohisalon ei-mihinkään perustuvia ohjeita, joilla rikoksia sallittiin poliisinohjeistamalla tahallaan.

Kun totesin yhdelle poliiseista (Ikonen), että hän rikkoo poliisina tietosuoja-asetusta, JulkL:ia ja perustuslakia tahallaan, hän ja kaikki muutkin poliisit siirtyivät sivummalle jatkamaan rikollisten telttailijoiden tahallisen rikoksen tuijottelua "virkatehtävänään".


Totesin poliisien rikkovan myös perustuslaillista ja ihmisoikeudeksi säädettyä yhdenvertaisuutta

1) kopittamalla EU:ta vastustaneita rauhallisia mielenosoittajia,

2) siirtelemällä Raamattua kädessään pitäneitä vanhuksia paikassa, jossa vanhukset eivät olleet häiriöksi liikenteelle eikä kenellekään muullekaan

3) kopittamalla 1.5.2021 rauhallisia mielenosoittajia, jotka vastustivat EU:ta

4) kopittamalla tänään Panu Huuhtasen, joka asetti banderollin samaan paikkaan kuin poliisin ja Ohisalin suojelemat hullut telttailijat, joita poliisi ei siirtänyt

5) samaan aikaan sallimalla rikollista telttailua tientukkeena.

Vaikka kaikki edellä mainittu on poliisille kiellettyä, virkarikokseksi ja syrjinnäksi säädettyä toimintaa, ylimielinen lainrikkomisen seurailijapoliisi (Ikonen) totesi minulle poliisina "käsityksenään" voivansa toimia esimiehen käskyjen mukaan, olivatpa ne käskyt sitten miten laittomia tahansa, ja että mitään yhdenvertaisuuttakaan ei tarvitsisi noudattaa, vaan "LAIN NOUDATTAMISVELVOITE" kuulemma poliisi-Ikosen mukaan "RIIPPUU TILANTEESTA", vaikka lakikirjan mukaan ei todellakaan riipu, vaan laki on aina sama ja pitää olla tietenkin kaikille sama.

Totesin siinä paikan päällä jokaiselle poliisille, että teen heistä, Ohisalosta ja telttailijoista ensi viikolla rikosilmoituksen. Siinä tarkoituksessa kävin tarkistamassa kaikilta, mitä lukee nimenä poliisin rinnuksessa. Lisäksi totesin heille, että miksi poliisi ei vie näitä sekopäitä lainrikkojia anarkistitelttailijoita putkaan, jonne heistä jokainen kuuluu ja miksi rikollisia telttailijoita ja Ohisaloa ei pidätetä? Lisäksi soitin hätäkeskukseen ja vaadin, että hätäkeskus kirjaa ilmoitukseni vaarallisesta rikollisuudesta keskellä tietä telttaleireilemällä. Ensin häke kysyi, että enkö ole lukenut lehdistä, mitä siellä on meneillään. Sanoin lukeneeni, mutta ei se tee tekoja sallituiksi, vaan siellä tosiaan on hulluja telttailijoita, jotka tulee siirtää putkan puolelle. Lupasivat häkessä kirjata soittoni.


Helsingistä Lohjalle lähtenyt bussi oli puoli tuntia myöhässä rikollisten telttailijoiden siirryttyä pelleilemään takaisin keskelle Mannerheimintietä. Bussilastillinen ihmisiä taputti, kun kerroin uutisen, että poliisi alkoi illalla noin klo 19 viimein siirtämään niitä rikollisia telttailijoita putkaan aivan kuten heiltä vaadin. Oliko poliiseille mennyt jakeluun se pieni lainsäädäntökatsaus, jonka kävin heille siellä tänään pitämässä, kun putkareissut alkoivat tapahtumaan jutustelutuokiomme jälkeen?

Itse lähdin Helsingistä bussilla Lohjalle ja bussi oli täynnä tavallisia kantasuomalaisia ja eduskuntatalon edusta täynnä ihmisiä, jotka yhtyivät kanssani mielipiteeseen, että poliisi on rikollisten palveluksessa ja koko valtiojohto ja virkamiesorganisaatio korruption mädättämä. Bussin takaosastolla oli yksi yksittäinen hihhuli (olisiko ollut elokapinallisia itsekin) huutelemassa, mutta pidin siinä bussimatkan alussa hänellekin saman lainsäädäntökatsauksen kuin poliiseille ja loppui ukon urpoilu. Sen sijaan bussilastillinen omilla aivoillaan ajattelevaa kantaväestöä hurrasi uutiselle, että elokapinan telttailurikollisia siirretään viimein sinne minne he kuuluvat: putkaan.


Ohisalo kuluisi pidättää virastaan ja vangita välittömästi ja sitä kannattaa kaikkien ryhtyä vaatimaan isoon ääneen. Hänen syytään on, että poliisi toimii laittomasti eivätkä lait koske enää kaikkia samalla tavalla, vaikka perustuslain ja ihmisoikeussopimuksen mukaan mitään anarkistirikollisryhmää (Elokapina tai kukaan muukaan) ei koske oikeus olla lakejamme noudattamatta.


Kannatan myös kumiluotisadetta, vesitykkejä ja kyynelkaasua ja muita laillisia poliisin voimatoimia ja armeijan käyttöä ja pitkiä ehdottomia vankeusrangaistuksia yhteiskuntavastaisesta toiminnasta tälle telttailevalle rikollislössille kaikkine johtajineen. Sain myös yhden Helsingin poliisin toimimattomuudesta vastaavan komisarion sukunimen selville: Heinonen.. Pienelläkin älyllä nimittäin tajuaa, että lainrikkojia tässä asiassa ovat

1) Maria Ohisalo päätekijänä sekä muiden (kuten näiden telttailijoiden) rikollisuuden yllyttäjänä ja avunantajana

2) Helsingin poliisin jokainen esimies, joka

a) on tahallaan sallinut tätä rikollista dorkailua eli leiriytymistä yleiselle tielle kielletylle alueelle tällä(kin) kertaa jo 3 päivää

b) on kenttäpoliiseille antanut rikollisia käskytyksiä Ohisalon kanssa

3) Jokainen katutelttailija, jotka poliisin kuuluu valokuvata, tunnistaa ja putkareissun jälkeen vangita, koska

a) heistä jokainen anarkisti on vaarallisen rikosliigan jäsen

b) kyse ei ole viattomasta telttailusta, vaan vaarallisesta rikollisryhmästä, joka Ohisalon johtamana avoimesti pyrkii yhteiskuntajärjestyksen kumoamiseen

c) he toteuttavat valtiopetoshanketta, jota ohjeistetaan valtion ulkopuolelta (jossa ryhmän ulkomainen johto sijaitsee) ja pyrkivät rikollisuudellaan kumoamaan valtiosääntömme ja siihen kirjoitetut kaikki lait ja korvaamaan laillisuusperiaatteen omalla röyhkeällä rikollisuudellaan johtajansa Maria Ohisalon johdolla.

Alkakaa kaikki kansalaiset vaatimaan kanssani oikeuksia ja laillisuuden palauttamista!!! Laittakaa sana kiertämään ja levittäkää tätä viestiä, että saadaan seuraavaan omaan rehelliseen mielenosoitukseen 100.000 kansalaista rynnimään kaduille mielenosoitukseen. Ei siis aiheuttamaan häiriötä telttailemalla, vaan osoittamaan oman voimamme ja yhtenäisyytemme. Tarvitaan toimintaa, koska meneillään on todella vaarallinen valtiopetoshanke

1) väestön vaihto (kantaväestön korvaaminen ulkomailta ohjatulla massamaahanmuutolla ja sitä kautta arfikkalaiset ym. ovat lopulta meidän maamme päättäjiä

2) rikollisten anarkistien eriarvoisuus

3) EU-virkamiesten toteuttama vallankaappaus valtiosääntöä rikkoen

4) kansallisten elitistivirkamiesten joukko niitä KAIKKIA em. salakavalia hankkeita toteuttamassa ja avustamassa valtiosääntöä rikkoen ja "säätämällä" itsensä kaikkien lakien ulko- ja yläpuolelle.

Jaana


Lainrikkojien kopitus alkaa - poliisit nappaavat elokapinaa kyytiin

https://www.youtube.com/watch?v=711MKbcM28U


On aika palauttaa Suomi oikeusvaltioiden joukkoon.

Oikeuskanslerille, valtakunnansyyttäjälle, keskusrikospoliisille,

Olen saanut lainattua rahaa, että pääsen huomenna 21.6. Oulasskankaan sairaalaan syöpäleikkaukseen saattajan kanssa, Olen saanut järjestettyä leikkauksen jälkeisen ajan Oulaskankaan sairaalan edellyttämällä tavalla, Ruokaan rahani eivät riitä. Ulosottomies ei myöntänyt vapaa kuukautta.


Pyydän ja vaadin keskusrikospoliisia lopettamaan kidukseni ja pidättämään seuraavat henkilöt vangitsemista varten. Rovaniemen hovioikeudessa on samat kolme henkilöä tehnyt tietoisesti ja tarkoituksellisesti väärät päätökset R20/834 ja R20/855. Hovioikeudenneuvos Maarit Tukiainen jäi nyt vuoren varmasti rikoksista kiinni. Asiat on tutkittava perusteellisesti. Asioita ei nyt katsota sormien läpi. Hyvä-veli-järjestelmä ja Virkamafa suojelee rikollisesti toimivaa poliisia Tiina Sarparantaa ja rikoksista kiinnijäänyttä käräjätuomari Sarianne Ervastia. En voi hyväksyä tällaista virkavallan väärinkäyttöä. Minä olen syytön ja todellisia syyllisiä ovat seuraavat henkilöt:


 1. Raahen poliisi Hannu Mensonen

 2. Raahen poliisi Pekka Niskakangas

 3. Oulu käräjäoikeuden käräjätuomari Sarianne Ervasti

 4. Kajaanin poliisi Tiina Sarparanta

 5. Oulun käräjäoikeuden käräjätuomari Jyrki Määttä

 6. aluesyyttäjä Juha Karikoski

 7. Rovaniemen hovioikeuden määräaikainen hovioikeudenneuvos Jarkko Pekkala

 8. Rovaniemen hovioikeuden hovioikeudenneuvos Maarit Tukiainen

 9. Rovaniemen hovioikeuden hovioikeudenneuvos Petri Nykänen

 10. Rovaniemen hovioikeuden hovioikeudenneuvos Suvi Hannula

 11. eläkkeellä oleva syyttäjä Sulo Heiskari

 12. entinen asianajaja Asko Keränen

 13. asianajaja Antti Latola

 14. eläkkeellä oleva poliisi Raimo Ollila

 15. eläkkeellä oleva poliisijohtaja Sauli Kuha

 16. eläkkeellä oleva Kera Oy:n johtaja Seppo Arponen

 17. entinen pääministeri Esko Aho

 18. entinen valtionvarainministeri Iiro Viinanen


Perusteet ja teonkuvaukset ovat tässä:


PE 18.06.2021 Olen journalismin suhteen lainsuojaton

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/06/pe-18062021-olen-journalismin-suhteen.html


TI 15.12.2020 poliisi, tutkija Pekka Niskakangas, poliisi tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen, poliisi tutkinnanjohtaja Tiina Sarparanta

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/ti-15122020-poliisi-tutkija-pekka.html


LA 12.06.2021 Oikeusvaltio Suomi

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/06/la-12062021-oikeusvaltio-suomi.html


KE 16.06.2021 Erikoinen tilanne

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/06/ke-16062021-erikoinen-tilanne.html


KE 16.06.2021 Keskusrikospoliisille ja perustuslakivaliokunnalle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/06/ke-16062021-keskusrikospoliisille-ja.html


TO 17.06.2021 Rikostutkintojen käynnistämisvaatimus

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/06/to-17062021-rikostutkintojen.html


Valitus Rovaniemen hovioikeudelle osa 1

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/valitus-rovaniemen-hovioikeudelle-osa-1.html


Täydennys KRP:lle eilen 30.11.2020 tekemääni rikostutkintapyyntöön

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/11/taydennys-krplle-eilen-30112020.html


Tässä oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavoniuksen rikostutkintapyyntö asiassa

Perustuslain rikkominen ja sen seuraukset

https://www.virkamafia.fi/wp-content/uploads/2021/05/Perustuslain-rikkominen-ja-sen-seuraukset-MUISTIO.pdfTässä oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavonius kertoo youtubevideolla Suomen oikeusvaltitotilanteen

EU:N KUSETUS PAKETTI SUOMELLE ! KANSAMME SANOO EI KIITOS !

https://www.youtube.com/watch?v=upFK9uGbdNo

Tässä Jorma Jaakkola todistaa youtubevideolla Suomessa tapahtuneen valtiopetoksen

Koiviston konklaavi

https://www.youtube.com/watch?v=jjWF2Bs5sUA

Tässä minä, Erkki Aho, todistan youtubevideolla Suomessa tehdyn valtiopetoksen jossa olennaisena osana oli salaiseksi julistettu Säästöpankkisopimus, jonka perusteella markkinoilta poistettiin kymmeniä tuhansia yrityksiä.

SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=6Valtopetos on tosiasia

http://valtuustoaloite.blogspot.com/


Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

http://pankkikriisi.blogspot.com/2019/06/avoin-kirje-paaministeri-antti-rinteelle.html


Terve Juha!

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2017/07/erkki-ahio-ja-paaministeri-juha-sipila.html


Pyydän poliittista turvapaikkaa Bulgarian valtiolta

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2019/11/from-erkki-aho-sent-fridayoctober-18.htmlTässä todistan kuinka vaikeaa Suomessa on saada oikeutta. Olen taistellut 26 vuotta Suomen valtiota vastaan. Virkamafia ja hyvä-veli-järjestelmä estää oikeuden toteutumisen.

Vaadin kaikille rikoksiin syyllistyneille Suomen lain mukaista ankarinta rangaistusta ja aiheutettujen taloudellisten vahinkojen täysimääräistä korvaamista korkoineen sekä hirvittävien henkisten kärsimysten korvaamista.Kalajoki 20.06.2021


Erkki Aho

Merenojatie 9 B 16

85100 Kalajoki

e.ahoky@gmail.com

www.erkkiaho.com

044-3025948


Oulun poliisipäällikkö Mika Heinilä


Te johdatte Oulun poliisia. Oulun poliisi toimii rikollisesti yhdessä aluesyyttäjä Juha Karikosken kanssa suojellessaan Oulun käräjäoikeuden tuomari Sarianne Ervastia, joka jäi itse teosta kiinni. He ovat aiheuttaneet minulle vankeustuomion. Kysymyksessä on hyvä-veli-järjestelmän toiminta ja törkeä virkavallan väärinkäyttö. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että kaikki tämä tapahtuu Teidän silmien alla ja tieten.


Oulun poliisi tappaa rikoksia. Toiminta on kansalaisten perusoikeuksien ja oikeusturvan vastaista. On syytä epäillä, että aikaisemmin Oulun poliisin toimintaan vaikutti uskonnollinen vakaumus, kun poliisit Raimo Ollila, Tapani Tasanton ja Sauli Kuha estivät rikostutkinnat. Siksi syyttäjä Sulo Heiskari, asianajaja Antti Latola ja silloinen asianajaja ja nykyinen varatuomari Asko Keränen voivat toimi villisti ja vapaasti, kun poliisi suojeli ko. henkilöiden rikollista toimintaa, jostä minä jouduin kärsimään.


Kansalaisten on pystyttävä luottamaan poliisin toimintaa. Oulun poliisin toimintaan ei voi luottaa, koska se toimii rikollisesti tai tappaa rikokset.

Näin ei voi jatkua. Minä pyydän, että Te, poliisipäällikkö Mika Heinilä, teette omat johtopäätöksenne asiassa ja ryhdytte asian vaatimiin toimiin tai jätätte oman eronpyytönne mahdollisimman pian.


Perusteet ja teonkuvaukset ovat tässä:


PE 18.06.2021 Olen journalismin suhteen lainsuojaton

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/06/pe-18062021-olen-journalismin-suhteen.html


TI 15.12.2020 poliisi, tutkija Pekka Niskakangas, poliisi tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen, poliisi tutkinnanjohtaja Tiina Sarparanta

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/ti-15122020-poliisi-tutkija-pekka.html


LA 12.06.2021 Oikeusvaltio Suomi

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/06/la-12062021-oikeusvaltio-suomi.html


KE 16.06.2021 Erikoinen tilanne

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/06/ke-16062021-erikoinen-tilanne.html


KE 16.06.2021 Keskusrikospoliisille ja perustuslakivaliokunnalle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/06/ke-16062021-keskusrikospoliisille-ja.html


TO 17.06.2021 Rikostutkintojen käynnistämisvaatimus

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/06/to-17062021-rikostutkintojen.html


Valitus Rovaniemen hovioikeudelle osa 1

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/valitus-rovaniemen-hovioikeudelle-osa-1.html


Täydennys KRP:lle eilen 30.11.2020 tekemääni rikostutkintapyyntöön

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/11/taydennys-krplle-eilen-30112020.html


Tässä oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavoniuksen rikostutkintapyyntö asiassa

Perustuslain rikkominen ja sen seuraukset

https://www.virkamafia.fi/wp-content/uploads/2021/05/Perustuslain-rikkominen-ja-sen-seuraukset-MUISTIO.pdf


Tässä oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavonius kertoo youtubevideolla Suomen oikeusvaltitotilanteen

EU:N KUSETUS PAKETTI SUOMELLE ! KANSAMME SANOO EI KIITOS !

https://www.youtube.com/watch?v=upFK9uGbdNo


Tässä Jorma Jaakkola todistaa youtubevideolla Suomessa tapahtuneen valtiopetoksen

Koiviston konklaavi

https://www.youtube.com/watch?v=jjWF2Bs5sUA


Tässä minä, Erkki Aho todistan youtubevideolla Suomessa tehdyn valtiopetoksen jossa olennaisena osana oli salaiseksi julistettu Säästöpankkisopimus, jonka perusteella markkinoilta poistettiin kymmeniä tuhansia yrityksiä.

SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=6


Valtopetos on tosiasia

http://valtuustoaloite.blogspot.com/


Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

http://pankkikriisi.blogspot.com/2019/06/avoin-kirje-paaministeri-antti-rinteelle.html


Terve Juha!

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2017/07/erkki-ahio-ja-paaministeri-juha-sipila.html


Pyydän poliittista turvapaikkaa Bulgarian valtiolta

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2019/11/from-erkki-aho-sent-fridayoctober-18.html


Tässä todistan kuinka vaikeaa Suomessa on saada oikeutta. Olen taistellut 26 vuotta Suomen valtiota vastaan. Virkamafia estää oikeuden toteutumisen.


Kalajoki 20.06.2021


Erkki Aho

Merenojatie 9 B 16

85100 Kalajoki

e.ahoky@gmail.com

www.erkkiaho.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti