tiistai 22. kesäkuuta 2021

TI 22.06.2021 Syopäni on leikattu

 

Kalajoki

Kävin eilen syöpäleikkauksessa Oulaskankaan sairaalassa. Tyvisolusyöpä leikattiin poistamalla luomi ja sen ympärystä. Jouduin olemaan tarkkailussa yön yli poissa kotoa. Nyt olen kotona. Sairastelen leikkausta tämän viikon kotioloissa.

Sain tänään Rovaniemen hovioikeuden kirjallisen päätöksen. Virkamafialla on tapana toimia niin, että päätös tulee tiedoksi juuri enne suurta juhlapyhää ja päättäjät itse ovat jo silloin kesälomalla, kun vastaanottaja saa kirjallisen päätöksen.. Olen tehdyt Rovaniemen hovioikeuden tahallisista vääristä päätöksistä kantelun oikeuskanslerille ja tutkintapyynnöt valtakunnansyyttäjälle ja keskusrikospoliisille sekä selvityspyynnön Rovaniemen hovioikeuden presidentille sekä Oulun poliisijohtajalle. Oulun poliisjohtaja ei ota sähköpostejani vastaan ja siksi laitoin sen myäs Oulun poliisin viralliseen sähköpostiin, Pyydän, että kaikki kansalaiset nousevat berrikaadeille puolustamaan kansalaisten perusoikeuksia ja vaatimaan oikeusturvaa Virkamafian toimia vastaan.

Käsitykseni ja kokemukseni mukaan Virkamafaan eli tarkemmin sanottuna Oikeusmafiaan laillisuusvalvojat, valtakunnansyyttäjä, poliisista poliisiylijohtaja ja poliisijohtaja Kauko Aaltomaa ja hovioikeuden presidentit ja korkein oikeus. Nämä estävät sen, ettei valtiopetosta käsitellä Suomessa ja siksi 1990-luvun laman ja pankkikriisin sekä valtiopetoksen uhrit jäävät oikeuden ulkopuolelle. Voidaanko sanoa, että isänmaamme on rikollisten käsissä? Oikeutta on niin vähän ettei sitä riitä kaikille. Minä uskon kuitenkin, että kansalaisten paine aukaiseen mafian portit ja rikolliset joutuvat vastuuseen teoistaan.

Valitetavasti tiedotusvälineet eivät noudata journalistisia ohjeita. Toimittaajista on tilaston mukaan n. 90 prosenttia vihervasemmistolaisia.


Alueuutiset


Ilmatieteen laitos julisti varoituksen Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalle: Menkää suojaan – valtava ukkosmassa vyöryy kohti

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008076339.html

Viranomaistiedote 22.6.2021 klo 14.00: Keski-Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa esiintyy lähitunteina voimakkaita ukkospuuskia, jotka aiheuttavat paikoin tuulivahinkoja. Irtain omaisuus on hyvä suojata ennen tuulen voimistumista. Ukkosen aikana tulee pysytellä sisätiloissa ja ulkona ollessa varoa kaatuvia puita ja maahan pudonneita sähkölinjoja.

Erkin kommentti: Mielestäni nykyisin ukkosmyrskyt ovat voimakkaamia kuin esimerkiksi 20 vuotta sitten. Tämä on minun perustelematon mielipiteeni.Upeita suomalaisuutisia! Antti Vikström tähtäsi olympialaisiin – riemu tallentui videolle: ”Oikeesti?!”

https://www.iltalehti.fi/tokion-olympialaiset-2021/a/37363288-3943-4752-86c2-c182d3372075

Antti Vikström hankki Suomelle paikan Tokion olympialaisten jousiammuntakilpailuihin.

Oulaisten Sulkaa edustava Vikström, 28, varmisti olympiapaikan sijoittumalla Pariisissa järjestetyssä olympiakarsintaturnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon.

Olympiapaikan varmistuttua Vikström selvitti vielä tiensä hienosti välieriin, jossa Venäjän Galsan Bazarshapov oli vahvempi. Pronssipelissä Vikström päihitti Ukrainan Oleksii Hundbinin 6–4 varmistaen kolmannen sijan.

Vikström onnistui viimeisellä mahdollisella hetkellä, sillä karsintaturnaus tarjosi viimeisen mahdollisuuden hankkia kisapaikka Suomelle.

Erkin kommentti: Onnea Oulaisten pojalle.


Kotimaan uutiset


Jussi Halla-aho luopuu PS:n puheenjohtajuudesta – teki päätöksen vuosi sitten

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6baab070-d332-4447-ad6e-fb6b064828f7

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoi maanantaina työmiehen tuumaustunnilla, ettei hän hae enää jatkokautta puolueen puheenjohtajana. Halla-aho valittiin puolueen puheenjohtajaksi kesäkuussa 2017.

Tämä on tietysti itselleni monella tavalla tunteikas hetki, ei tosin ensimmäinen eikä ainoa näiden neljän vuoden aikana, Halla-aho vastasi Iltalehden kysymykseen etätilaisuudessa.

Halla-aho huomautti puheessaan, että hän sanoi jo neljä vuotta sitten, ettei puoluejohtajan ole hyvä takertua liian lujasti asemaansa, eikä viihtyä siinä liian pitkään.

Erkin kommentti: Jussi Halla-aho on erilainen poliitikko. Hän on tavallinen kansamies, mutta erittäin älykäs ja analyyttinen. Hän ei ole tavallinenpoliitiiko, koska hän on avoin je rehellinen. Hän ei aja omaa etua vaan yhteiskunnan etua. Muilla poliitikoilla on paljon oppimista Halla.ahon toiintaperiaatteista Ymmärrän Jussi Halla-ahon ratkaisun.
Riikka Purra pohtii ehdokkuutta perussuomalaisten puheen­johtajakisassa

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008074810.html

PERUSSUOMALAISTEN ensimmäinen varapuheenjohtaj  Riikka Purra kertoo Twitterissä, ettei ole vielä tehnyt päätöstä puheenjohtajaehdokkuudesta. Puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho ilmoitti maanantaina, ettei aio hakea uutta kautta puheenjohtajana.

Perussuomalaisten puoluekokous pidetään 14.–15. elokuuta Seinäjoella. Purran on julkisuudessa arvioitu olevan vahvoilla uudeksi puheenjohtajaksi. Hän on onnistunut nousemaan puolueen kärkikastiin siitä huolimatta, että on vasta ensimmäisen kauden kansanedustaja.

Erkin kommentti: Perussuomalaisten puheenjohtajan on minun näkemykseni mukaan oltava mies. Perussuomalaisten kannatus lepää suurelta osin miesten harteilla. Monella muulla puolueella on jo naispuheenjohtaja, mutta perussuomalaiset luottavat mieheen eli eduskuntryhmän puheenjohaja Ville Tavioon.


Presidentti Niinistö keskusteli Kiinan presidentin Xi Jinpingin kanssa

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008073737.html

Presidentti Sauli Niinistö kävi maanantaina puhelinkeskustelun Kiinan presidentin Xi Jinpingin kanssa, kertoo Tasavallan presidentin kanslia. Kanslia kuvaa keskustelua hyväksi ja perusteelliseksi.

Niinistö otti esiin kanslian mukaan rauhan säilyttämisen, ilmastonmuutoksen ja pandemioiden kaltaisten yhteisten uhkien torjumisen sekä ihmisoikeuksien toteutumisen.

Erkin kommentti: Mielestäni Sauli Niinistö on hoitanut tasavallan presidentin tehtävät kunnialla, mutta kokonaisuutta häiritsee hänen osuutensa valtiopetokseen.


Konkaripoliisi ajoi ylinopeutta kameraan – hovioikeus ei niellyt selityksiä työkokemuksesta

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f85c1c8d-8f6b-41d4-b859-a6540d0b5475

Erkin kommentti: Itä-Suomen hovioikeuden presidentiksi siirtyi Oulun käräjäoikeuden laamanni Antti Savela. Minä pidän Antti Savelaa rehellisenä ja oikeudenmukaisena tuomarina. Kokemusta on niin Savelalla kuin minullakin.


Ulkomaan uutiset


Hallituskriisi jakaa ruotsalaisten mielipiteitä – Näin Tukholmassa kommentoitiin historiallista epäluottamuslausetta, jolla hallitus kaatui

https://yle.fi/uutiset/3-11992563

Ruotsin hallitus kaatui maanantaina, kun valtiopäivät äänesti äänin 181–109 pääministeri Stefan Löfvenin ja hallituksen epäluottamuksesta. Taustalla on kiista vuokrasääntelyn purkamisesta.Talousuutiset


Bensiinin ja dieselin kallistuminen vauhdittivat inflaatiota toukokuussa

https://yle.fi/uutiset/3-11981468

Viime kuussa kuluttajahintoja nosti vuodentakaisesta eniten bensiinin ja dieselin kallistuminen sekä omakotitalokiinteistöjen ja omakotitalon peruskorjausten hinnat. Huhtikuusta toukokuuhun kuluttajahinnat nousivat 0,2 prosenttia.


Urheilu-uutiset


Vielä jännitetään! Suomella on yhä mahdollisuus päästä EM-jatkopeleihin – näillä tuloksilla ihme on mahdollinen

https://www.is.fi/huuhkajat/art-2000008071715.html

Huuhkajien mahdollisuus edetä EM-kisoissa jatkoon on pieni. Huuhkajien kannalta tiistaina 22.6. on tiedossa huipputärkeä ottelu, kun Kroatia ja Skotlanti ottavat yhteen. Suomelle ottelusta kelpaa yksi tulos, eli tasapeli. Silloin Suomen jatkopaikkaunelma ottaisi askeleen eteenpäin. Kroatia-Skotlanti-ottelun voittaja nimittäin nousee neljään pisteeseen ja samalla Suomen ohi lohkokolmosten vertailussa.


Mielipiteet


Pääkirjoitus: Persut ja ruotsidemokraatit ovat politiikan jokereita, jotka muuttavat valta-asemia

https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/fdaf3765-5bdf-47c1-9818-151c3c026fc3

Maanantaina 21. kesäkuuta Ruotsin hallitus kaatui, ja Suomessa perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ilmoitti luopuvansa pestistään.Yle Areena


Suomi on hyvien veljien ja siskojen maa

https://areena.yle.fi/1-50667785

Suomi on hyvien veljien ja siskojen maa. Kyllä meilläkin osataan suhmuroida, vaikka törkeää korruptiota onkin vähemmän. Mistä maan tavoista olisi syytä päästä eroon? Vieraina Vaasan yliopiston emeritusprofessori Ari Salminen, eduskunnan varapuhemies Juho Eerola (ps.) ja Helsingin Sanomien toimittaja Paavo Teittinen.


Youtube


ELOKAPINA | KESÄN KUUMIN POTPURI | SUMMER HITS 2021

https://www.youtube.com/watch?v=dVriHARB9dM


Juha Mäenpää perussuomalaiset : minäkin olen erittäin huolissani

https://www.youtube.com/watch?v=nELlhU-897U


#jumalansananvapaus 20.6.2021

https://www.youtube.com/watch?v=Rwi2RUOXDo8

1 kommentti: