torstai 3. kesäkuuta 2021

PE 04.06.2021 Virkamafiasta ja vähän muustakin

 Torstaina kävin Kalajoen terveyskeskuksessa ja sain toisen koronarokotuksen. Kaikki Kalajoen terveyskeskuksessa toimi tarkalleen minuuttiaikataulun mukaan. Rokottaja oli todella ammattilainen, sillä en edes huomannut, kun hän oli jo rokottanut minut. Rokotuksen jälkeen minulla ei ollut mitään normaalista poikkeavaa. Join illalla piimää ja söin banaania. Otin kuitenkin puolikas asperiinia jotta saan paremmin nukuttua.


Eilen katsoin elokuvan Hilja maitotyttö. Hilja osaa elokuvassa näytteli puolimustalainen Anneli Sauli, jonka synnyinkoti on Pyhäjoen Yppärissä. Anneli Sauli on asunut aikanaan myös Kalajoen Etelänkylältä ja yritän nyt löytää tietoja talosta, jossa hän asuin ja myös yritän saada selville kuinka kauan hän Kalajoella asuin. Talo on jo nyt purettu. Eräs henklö kertoi minulle, että Anneli Sauli oli ollut aikanaan tansseissa teatteritalolla.Yle näyttää keskellä päivää suomalaisen elokuvan, jonka eroottinen kohtaus kohautti

https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000008023160.html

Ylellä nähdään tänään elokuva, joka kohautti aikanaan alastomuudellaan. Helsingin olympialaisten 1952 jälkeisenä vuotena kuvatussa Hilja, maitotyttö -elokuvassa nähtiin nimittäin rohkeana pidetty alastonuintikohtaus.

Toivo Särkän ohjaaman Hilja, maitotyttö -filmin naispääosassa nähtiin Särkän löytö, parikymppinen Anneli Sauli nuorena karjapiikana Hiljana. Häntä himoitsee Tauno Palon esittämä maatalon isäntä. Hiljan rakkautta tavoittelee myös nuori ylioppilas Yrjö (Saulo Haarla), jonka Hiljasta piirtämien muotokuvien takaumien kautta elokuvan tarinaa kerrotaan.

Hilja - maitotyttö

https://elonet.finna.fi/Record/kavi.elonet_elokuva_123474

Anneli Sauli on suomalainen näyttelijä. Elokuvanäyttelijänä työskennelleen Saulin ensimmäinen rooli oli nuoren tytön osa elokuvassa Me tulemme taas vuonna 1953, ja läpimurtonsa suureksi tähdeksi hän teki samana vuonna elokuvan Hilja – maitotyttö nimiosassa. Wikipedia

Syntyi: 6. elokuuta 1932 (ikä 88 vuotta), Pyhäjoki

Lapset: Johanna Lahtela

Puoliso: Jaakko Pakkasvirta (v. 1965–1968), Åke Lindman (v. 1956–1962)

Vanhemmat: Tapio Savolainen, Valdemar Swarz, Salli Maria Heikkilä


Mittavan uran näyttelijänä tehnyt Anneli Sauli on kotoisin Pyhäjoelta. Hän on syntynyt vuonna 1932 suuressa Heikkilän maalaistalossa Yppärissä, jossa hän asui muun muassa mummonsa ja enojensa kanssa. Hän muutti jo 5-vuotiaana pois Pyhäjoelta äitinsä luokse Rovaniemelle, joten ei muista paljoakaan Pyhäjoen ajoista. Hän kuitenkin muistelee, että eläimiä hän tykkäsi täällä hoidella. Pyhäjoella hän ei ole käynyt viimeiseen 30 vuoteen lainkaan, koska hänellä ei ole enää sukulaisia eikä tuttuja täällä. Raahessa hän on kuitenkin käynyt muutama vuosi sitten siskonsa luona.


Näyttelijä Anneli Saulin juuret ovat Pyhäjoella

http://kuulumiset.pyhajoki.fi/arkisto/pdf/2002/047pyhajoenkuulumiset4-01.pdf


Himoittu Hilja-maitotyttö lumoaa yhä – Lue Anneli Saulin koko tarina!

https://www.is.fi/viihde/art-2000000966118.html


Anneli Sauli

https://fi.wikipedia.org/wiki/Anneli_Sauli


Hilja – maitotyttö

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hilja_%E2%80%93_maitotytt%C3%B6


Keskusta esittää Juha Sipilää ympäristö­valiokunnan johtoon EU:n elpymis­pakettia vastaan äänestäneen Hannu Hoskosen tilalle

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008024602.html

Erkin kommentti: Tiettävästi Juha Sipilä junaili Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirin kansanedustajan Juha Pylvään keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi. Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirillä on myös Keskustan eduskuntaryhmän varapuheenjohtajauus kansanedustaja Hanna-Leena Mattilalla. Nyt keskustan eduskuntaryhmän johto junailee Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirin kansanedustajan Jha Sipilän ympäristövaliokunnan puheenjohtajaksi. Hannu Hoskonen syrjäytettiin valiokunnan puheenjohtajuudesta kun hän noudatti Suomen perustuslakia. Onko Pylvään, Mattilan ja Sipilän omatunto puhdas?


Jussi Olkinuora torjui Leijonat välieriin! Suomi kaatoi Tshekin Jere Innalan maalilla

https://www.is.fi/mmkiekko/art-2000008026084.html

Suomen pelit jatkuvat välieräottelulla Saksaa vastaan lauantaina. Ottelu pelataan kello 17.30. Toisessa välierässä kohtaavat USA ja Kanada 13.30.


Leo-Pekka Tähti kelasi ratakierroksen EM-kultaa

https://www.is.fi/yleisurheilu/art-2000008026131.html

SUOMEN Leo-Pekka Tähti on saavuttanut toisen kultamitalinsa parayleisurheilun EM-kilpailuissa Puolassa. Tiistaisen T54-luokan 100 metrin kullan jatkoksi hän kelasi torstai-iltana 400 metrin voittajaksi. Tähti käytti ratakierrokseen aikaa 47,72, mikä on kisaennätys.

Toiseksi tullut Hollannin Kenny van Weeghel taipui 0,4 sekunnilla. Britannian Nathan Maguire oli kolmas. Toinen suomalaisedustaja Esa-Pekka Mattila oli seitsemäs.


Pyydän Suomen kansan apua!


Minä toivon ja pyydän Suomen kansaa ryhtymään toimenpiteisiin Virkamafian kukistamiseksi. Itse olen käynyt taistelua tätä Virkamafiaa vastaan jo 26 vuotta. Nyt on tullut aika kukistaa tuo kansalaisia kurittava Virkamafia lopullisesti.


Virkamafia, Paljastus, Keisarille Ei Ole Vaatteita - Jaana Kavonius #47

https://www.youtube.com/watch?v=L0fUrvwuOik&t=54s


Virkamafia

https://www.virkamafia.fi/


Elvytyskusetus

https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/


TO 03.06.2021 Oikeusvaltio Suomi ja laillisuusvalvonnan tila

https://kalajokinen.blogspot.com/2021/06/to-03062021-oikeusvaltio-suomi-ja.html


Velallisten Tuki ry

https://www.velallistentuki.fi/


Velallisten Tuki ry Ajankohtaista nyt

https://www.velallistentuki.fi/ajankohtaista-nyt/


Koiviston konklaavi

https://www.youtube.com/watch?v=-ZTx-SwVYDQ


SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY


Aktiv-Hansa-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori 11 m 27 sek
https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI


TI 26.01.2021 Tässä mojova tietoisku kotitekoisen 1990-luvun laman asioista

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/01/ti-26012021-tassa-mojova-tietoisku.html


Jorma Jaakkolan kotisivut

https://jormajaakkola.fi/


PE 09,04.2021 Kaksi totuutta

https://kalajokinen.blogspot.com/2021/04/pe-09042021-kaksi-totuutta.html


Nimeni on Erkki Aho


Hätähuuto Suomesta


SSP-sopimus


Toimialarationalisointi


Saattohoitajat


Oikeudenkäynti tietämättämme


Rikolliset konkurssit


Rikoksia ei tutkita


Ahojahti


http://www.erkkiaho.com/blogit.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti