maanantai 7. kesäkuuta 2021

TI 08.06.2021 Taiteilija Markku Hakolan taidenäyttely Tapion Tuvan Väenpuotissa

 Maanantaina tein n. 40 kilometrin pyörälenkin. Pysähdyin Tapion Tuvalle katsomaan taitelija Markku Hakolan taidenäyttelyä. Taiteliija Markku Hakola on maalannut minulle taidenäyttelyyni 17 muotokuvaa. Tässä on maalauksia taitelija Markku Hakolan taidenäyttelystä Tapion Tuvan Väentuvassa juuri tällä hetkellä.


Lämpotila oli + 25 C eli oli hellettä. Oli yksi kesän parhammista kesäpäivistä. Tuomen kukkien tuoksua. Voikukkien lisäksi niittyleinikit, ailakit, mesimarjat, metsätähdet ja suopursut kukkivat. Metsässä lauloivat peipot, metsäkirviset ja pajulinnut. Letolla lauloi kiuru ja lokit ja tiirat lentelivät pääskysten lisäksi. Voiko ihanampaa kesäpäivää olla? Kuvia Letolta.Minulla oli aikoinaan kesämökki Letolla. Jouduimme myymään kesämökkimme PR-Teollisiuus Oy:n rikollisen konkurssi seurauksena. Jos vapaalla jalalla olevia perkeileitä ja saatanan lestadiolaisia roistoja ei olisi ollut, niin varmaan vieläkin tämä paikka olisi perheeni käytössä ja halllussa..

Ostoskylä Raitin kiinteistöyhtiö teki konkurssin. Pesänhoitajaksi määrättiin aikanaan Alavieskan Puurakenne Oy.n konkurssipesän hoitajana törkeän petoksen ja konkurssiasiassa prosessipetoksen tehnyt asianajaja Antti Latola. Kysyin konkurssiasiamieheltä, että miten tämä voi olla mahdollista, että asianajaja Antti Latola vieläkin toimii konurssipesänhoitajana.. Oikeusmnisteriön alaisuudessa toimiva konkurssiasiamies vältteli vastuuta asiassa. Selvyyttä asiaan ei tullut. Minulla on äärettömän huono kuva konkurssiasiamiesten toiminnasta Suomessa.
Nykyisin Raitin tiloissa toimii Loisto. Ihmettelen edelleenkin tätä liiketoimintayhtälöä. Mikä on ollut kauppahinta? Kuinka Loisto voi maksaa maavuokransa tuollaisella liikeidealla ja toimintatavalla?

Kuvia "lankkupolulta""lankkupolulta" näkyy lintutorni
Vihasniemen opastaulu opastaa näin kesällä virheellisesti. Mielestäni tämän voisi vastuulliset korjata


Vihasniemessä voi paistaa makkaroita ja käydä lintutornilla katsomassa lintuja


Lauantain 20 km:n pyörälenkin aikana havaitsin 13 sähköpotkulautaa maastossa ja ojissa. Maisemassa nämä pistivät silmääni. Ei ole kaunista ja maisemaan sopivaa, että matkailijat ja kalajokiset saavat kokea ja nähdä. Meininki näyttää Villin Lännenn toiminnalta. Minä pyysin Kalajoen ympäristötarkastajia puutumaan asiaan.. Valitettavasti kumpikaan sähköposti ei mennyt perille. Siksi lähetin sähköpostin kaupunginsihteerille jotta asia varmasti tulee käsittelyyn. Tällainen maiseman pilaaminen ei saa jatkua Kalajoella. On löydyttävä järjellinen ja hyväksyttävä toimintatapa. Lisäksi olen huolissani sähköpotkulautojen käytöstä matkailualueella. Olen varma, että onnettomuudet lisääntyvät. Siksi pyysin poliisia seuraamaan tilanteen kehitystä.

Tänään 4-vuotiaan tytöntyttöni lemmikkiä käytettiin eläinlääkärillä. Kissaa oli ammuttu haulikolla. Eläinlääkäri poisti haulit kissasta. Nyt kissa on antibioottikuurilla. Toivottavasti kissa paranee. Minä pyydän haulikolla ampunutta henkilöä ottamaan minuun yhteyttä asian selvittämiseksi tai itse ilmoittautumaan poliisille.

Toivottavasti oikeusministeri herää jo Ruususen unestaan. Suomi ei ole oikeusvaltio.


Oulun käräjäoikeus


Haastehakemuksen täydennys


Olen pyyttänyt Oulun käräjäoikeutta käsittelemään ulosottoviranomaisille lähettämäni laskun. Minä katson, että kaikki ulosotossaolevat ja olleet saatavani on saatu aikaan rikoksilla ja siksi ne ovat perintäkelvottomia.

Olen lähettänyt laskun ulosottolaitokselle mutta he eivät ole reagoineet asiaan ja vaan jatakavat yhä edelleen rikoksilla aikaansaatua ulosottoa.


Tässä lasku ulosottoviranomaisille


Lasku ulosottolaitokselle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/03/su-07032021-lasku-ulosottovirastolle.html


Tässä haaste oikeuteen. Haaste on kaksiosainen. Ensin käsitellään lasku ulosottoviranomaisille. Siinä todistan, etä kaikki ulosotossa olleet ja olevat saatava on saatu aikaan rikoksilla ja ne ovat siksi perintäkelvottomia.

SU 05.04.2021 Haastehakemus

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/04/su-05042021-haastehakemus.html


Nyt pyydän Oulun käräjäoikeutta lisäämään haastehakemukseeni ensimmäiseen osaan toiseksi vastaajaksi ulosottoylitarkastaja Tuulikki Myllyn lisäksi ulosottotarkastaja Juuso Lyytisen. Valitettavasti minulla ei ole tarkempia osoitetieotoja käytettävissä kuin puhelinnumero, mistä hänet tavoittaa 0295659305.

Koska olen pyrkinyt saamaan oikeutta jo 26 vuoden ajan niin kysymyksessä on kidutusrikos, minkä todistan haasteen toisessa osassa.

Haasteen ensimmäisessä osassa todistan, että kaikki minun ulosottosaatavat on saatu rikoksilla aikaan ja ovat siksi perintäkelvottomia. Minulla on todistusaineisto valmiina käräjäoikeudessa. Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2016/02/tyytymattomyyden-ilmaisu-ylivieska.htmlKorkein oikeus on määrännyt sen säilytyksen Ylivieskan käräjäoikeuden tehtäväksi. Tässä Ylivieskan käräjäoikeuden ilmoitus asiasta:Muut asiakirjat kuten haastehakemus, sen täydennys ja vahingonkorvauslaskelma sekä asian tiimoilta lähettämänne sähköpostit arkistoidaan käräjäoikeuteen ja niistä Teillä on mahdollisuus saada jäljennöksiä jäljennösmaksua vastaan.Korkeimman oikeuden valituslupa-asian S 2015/796 asiakirjat (ennakkopäätösvalituksenne Ylivieskan-Raahen käräjäoikeuden päätöksestä 29.10.2015 nro 15/6857) korkein oikeus on lähettänyt arkistoitavaksi Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen, koska valituslupaa ei myönnetty. Niitä ei siten luovuteta Teille. Halutessanne Teillä on luonnollisesti mahdollisuus saada jäljennösmaksua vastaan jäljennöksiä kyseisistä asiakirjoista. Viranomaiskäyttöön asiakirjoja voidaan luovuttaa "lainaksi" viranomaisen pyynnöstä.

Jyrki Jylhä, käräjätuomari
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus, Ylivieskan kanslia
PL 32, 84101 YLIVIESKA
p. 029 56 49 358, 040 508 9340, fax. 02956 49 410
email: jyrki.jylha@oikeus.fiNämä asiakirjat on pyydettävä lainaksi asian käsittelyä ja todistamista varten.Lisäksi todistusaineistona nämä asiakirjatPerusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.htmlSamalla minä todistan, että kysymyksessä on kidutusrikos, koska ulosottoviranomaiset ovat jarkaneet rikollista ulosottoa 30.6.1996 lähtien tähän päivään saakka.

Rikos on tämä:Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni. Minulle on aiheutettu avioero valtion rikolliseksi epäiltävän toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön.Suomen viranomaisten toiminta asiassani on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista. Kohtelu täyttää kiistatta ihmisoikeusrikosen tunnusmerkistön ja ennenkaikkea kidutuksen tunnusmerkistön. Toiminta on ollu perustuslain vastaista.Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Miksi en saa oikeutta? Entinen asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa ja varatuomari Paavo M. Petäjä ovat tunnustaneet rikoksensa. He ovat toimineet syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikoskumppaneina. Esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat ja poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa rikosten tutkinnassa.Juridisesti kidutusrikos määritellään seuraavasti: Kidutus on ihmisoikeuksien vastainen vakava rikos, joka kielletään niin Suomen rikoslaissa kuin myös kansainvälisen oikeuden puolella. Kidutuksen olennainen piirre on se, että tekijän on oltava virkamies, julkista luottamustehtävää hoitava tai julkista valtaa käyttävä henkilö tai julkisyhteisön työntekijä. Jotta teko lasketaan kidutukseksi, rikoksentekijän on käytettävä väkivaltaa pyrkimyksenään aiheuttaa tiettyjä laissa mainittuja seurauksia.

Kidutus on rikoslain mukaan kyseessä, kun edellä mainitussa asemassa oleva henkilö aiheuttaa toiselle voimakasta ruumiillista tai henkistä kärsimystä;

 1. saadakseen hänet tai muun henkilön tunnustamaan tai antamaan tietoja,

 2. rangaistakseen häntä jostakin hänen tai jonkun muun tekemästä tai tekemäksi epäillystä teosta,

 3. pelotellakseen tai pakottaakseen häntä tai muuta henkilöä tai

 4. rodun, kansallisen tai etnisen alkuperän, ihonvärin, kielen, sukupuolen, iän, perhesuhteiden, seksuaalisen suuntautumisen, perimän, vammaisuuden, terveydentilan, uskonnon, yhteiskunnallisen mielipiteen, poliittisen tai ammatillisen toiminnan tai muun näihin rinnastettavan seikan perusteella.

Kidutuksesta tuomitaan myös virkamies, joka nimenomaisesti tai hiljaisesti hyväksyy alaisensa tai muutoin tosiasiallisessa määräysvallassaan ja valvonnassaan olevan henkilön tekemän, edellä mainitun teon.Kidutuksesta on tuomittavavankeuteen vähintään kahdeksi ja enintään kahdeksitoista vuodeksi sekä lisäksi viraltapantavaksi.

Kidutuksesta tuomitaan myös virkamies, joka nimenomaisesti tai hiljaisesti hyväksyy alaisensa tai muutoin tosiasiallisessa määräysvallassaan ja valvonnassaan olevan henkilön 1 momentissa tarkoitetun teon.Oulun käräjäoikeuden tulee asiaa käsitellessään ottaa huomioon perustuslain etusija. 106 § Perustuslain etusija

Jos tuomioistuimen käsiteltävänä olevassa asiassa lain säännöksen soveltaminen olisi ilmeisessä ristiriidassa perustuslain kanssa, tuomioistuimen on annettava etusija perustuslain säännökselle.Minulla on perustuslain mukaan omaisuuden suoja sekä kidutuksen kielto. Kidutus on kielletty myös rikoslaissa, perustuslaissa ja ihmisoikeussopimuksissa. Suomi on sitoutunut noudattamaan näitä lakeja ja ihmisoikeussopimuksia.

Sain ulosottoilmoituksen lauantaina 05.06.2021.Ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen ei todennäköisesti ole lauantaina töissä, vaan ilmoitus on lähetetty todennäköisesti ulosottoviranomaisten toimesta automaattisesti ja hänet on merkitty siinä vastuulliseksi henkilöksi ja samalla ulosottoprovision saajaksi. Hänelle siis maksetaan ylimääräistä provisota kidutusrikoksesta.

On syytä epäillä, että kidutusrikoksessa on mukana ulosottolaitoksen johtaja valtakunnanvouti Juhani Tuomola, joka toimii oikeusministeriön alaisuudessa. Oikeusministerin kansliapäälikkönä on Pekka Timonen ja oikeusministerinä Anna-Maja Henriksson. Olen haastanut heidät kaikki oikeuteen kidutusrikoksesta. Koska perustuslaki ja ihmisoikeussopimukset ovat Suomen lain yläpuolella niin ministeri Anna-Maja Henrikssonilla ei ole syytesuojaa vaan hänet on kutsuttava oikeudenistuntoon vastaamaan virheellisestä ulosotosta sekä kidutusrikoksesta. Korostan, että perustuslailla ja ihmisoikeussoimuksilla on oikeuskäsittelyssä etusija ministerivastuulakiin verrattuna.Katson, että kidutusrikokseen ovat osallistuneet seuraavat henkilöt, jotka on haastettava oikeuteen vastaamaan jurdisesti kidutusrikoksesta ja määrättävä heidät juridiseen ja taloudelliseen vastuuseen asioista. Vaadin heille kidutusrikoksesta ja muista rikoksista Suomen lain mukaista ankarinta rangaistusta, Tähän luetteloon siis lisätään nimi ja yhteystiedot ulosottotarkastaja Juuso Lyytisen osalta. 1. Ulosottoylitarkastaja Tuulikki Mylly

 2. Ulosottolaitoksen johtaja valtakunnanvouti Juhani Toukola

  Valtakunnanvoudin kanslia, PL 2 , 00067 Ulosottolaitos

 3. Oikeusministeriön kansliapäällikkö Pekka Timonen

  Käyntiosoite: Eteläesplanadi 10, Helsinki Postiosoite: PL 25, 00023 Valtioneuvosto Vaihde: 02951 6001 Faksi: 09 1606 7730

 4. Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson

  Käyntiosoite: Eteläesplanadi 10, Helsinki Postiosoite: PL 25, 00023 Valtioneuvosto Vaihde: 02951 6001 Faksi: 09 1606 7730

 5. Oikeuskansleri Tuomas Pöysti Käyntiosoite Snellmaninkatu 1, HELSINKI. Postiosoite PL 20, 00023 VALTIONEUVOSTO. Puhelin 0295 162 902 (kirjaamo) Sähköposti kirjaamo(at)okv.fi.

 6. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen Lintulahdenkuja 4
  00530 Helsinki 
  Puhelin
  029 562 0800 vaihde
  029 562 0810 kirjaamo
  029 562 0888 faksi

 7. Sisäministeri Maria Ohisalo Kirkkokatu 12, Helsinki Postiosoite: PL 26, 00023 Valtioneuvosto Puhelin 0295 480 171 (vaihde), ohivalinta 0295...
  Faksi 09 160 44635 (kirjaamo)

 8. Pääministeri Sanna Marin Käyntiosoite: Snellmaninkatu 1 A, Helsinki
  Postiosoite: PL 23, 00023 Valtioneuvosto 
  Vaihde: 0295 16001
  Faksi: 09 1602 2165

 9. Eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen Puhelin: 09 4321 (eduskunnan vaihde)
  Postiosoite: 00102 Eduskunta
  Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(at)eduskunta.fi Postiosoite: Eduskunnan kirjaamo, 00102 Eduskunta
  Sähköpostiosoite: kirjaamo(at)eduskunta.fi
  Kirjaamoon osoitetun aineiston voi tuoda osoitteeseen Eduskuntakatu 4.

 10. Perustuslakivaliokunnan vt. puheenjohtaja ja entinen pääministeri Antti Rinne Postiosoite: 00102 Eduskunta
  Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(at)eduskunta.fi Postiosoite: Eduskunnan kirjaamo, 00102 Eduskunta
  Sähköpostiosoite: kirjaamo(at)eduskunta.fi
  Kirjaamoon osoitetun aineiston voi tuoda osoitteeseen Eduskuntakatu 4.

Hallituksen tehtävänä on valvoa, että kansalaisten perusoikeudet ja oikeusturva toteutuvat ja että virkamiehet noudatavat Suomen lakia ja ihmisoikeussopimuksia. Hallituksen tehtävänä on toimia niin, että Suomen virkamiehet toimivat oikeusvaltioperiaatteen mukaisesti.Korostan edelleen, että kaikki nämä henkilöt on Oulun käräjäoikeuden haastettava oikeuteen vastaamaan teoistaan, sillä perustuslaki ja ihmmisoikeussopimukset ovat ministerivastuulain yläpuolella perustuslain 106§ mukaan.

Nämä blogikirjoitukseni todistavat asian.

Valtiopetos on tosiasia

Suomen taloudellinen lama 1990-luvun alussa

http://valtuustoaloite.blogspot.com/


Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

http://pankkikriisi.blogspot.com/2019/06/avoin-kirje-paaministeri-antti-rinteelle.html


Terve Juha!

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2017/07/erkki-ahio-ja-paaministeri-juha-sipila.html


Pyydän poliittista turvapaikkaa Bulgarian valtiolta

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2019/11/from-erkki-aho-sent-fridayoctober-18.html


OTK Jaana Kavoniuksen todistus asiassa

Perustuslain rikkominen ja sen seuraukset

https://www.virkamafia.fi/wp-content/uploads/2021/05/Perustuslain-rikkominen-ja-sen-seuraukset-MUISTIO.pdf


OTK Jaana Kavoniuksen todistus asiassa

https://www.youtube.com/watch?v=L0fUrvwuOik&t=54s


Olen ilmoittanut ulosottotarkastaja Juuso Lyytiselle ja hänen esimiehilleen asiasta.
MA 07.06.2021 Ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/06/ma-07062021-ulosottotarkastaja-juuso.html


07.06.2021 Kalajoki

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com


PS. Valitettavasti joudun toimimaan tällä tavalla, koska rahat eivät riitä muulla tavalla toimimiseen enkä saa oikeusapua enkä asianajajaa. Tämäkin osoittaa Suomen valtion kidutusrikoksen , kun ei anneta mahdollisuutta oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin.


Olen erittäin iloinen, että Kalajoen liikuntapaikat olivat tänään erittäin hyvin käytössä. Siellä pelattiin jalkapalloa ja pesäpalloa ja Merenojan urheilukentällä oli toimintaa samoin Jussi Jokisen liikuntapuistossa.


Kalajoki rokottaa jo yli 16-vuotiaita

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/617506

Kalajoen kaupunki avasi maanantaina koronarokotusten ajanvarauksen kaikille yli 16-vuotiaille. Ajanvaraus tehdään verkossa.

Kaupunki tiedottaa, että koronarokotuskattavuus on Kalajoella erittäin hyvällä tasolla. Ensimmäisen rokotteen on nyt saanut yhteensä 52,8% kaikista kalajokisista, kun koko maan luku on 47,3%.

Koronarokotukset siirtyivät maanantaista lähtien Merenojan yhtenäiskoulun tiloihin. Rokotuspaikkana toimii yhtenäiskoulun pääaula/ruokasali, johon kuljetaan sisäänkäynnistä A, Pohjankyläntien puolelta.

Koulun edessä olevalle linja-autopysäkille voi pysäköidä rokotuksen ajaksi, ja invakortilla pääsee pysäköimään pääoven eteen. Lisäksi parkkialuetta on liikuntasalin päässä Lankilantien ja Pohjankyläntien kulmassa.


Riemuylioppilaat Kalajoen lukio 1971, Puhe Keijo Nivala

https://www.youtube.com/watch?v=ASTFd6SIIHw

Erkin kommentti: Itsekin olen riemuylioppilas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti