perjantai 11. kesäkuuta 2021

LA 12.06.2021 Oikeusvaltio Suomi

 
Perustuslain rikkominen ja sen seuraukset

https://www.virkamafia.fi/wp-content/uploads/2021/05/Perustuslain-rikkominen-ja-sen-seuraukset-MUISTIO.pdf

Erkin kommentti: Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Suomen valtio toimii rikollisesti.

EU:N KUSETUS PAKETTI SUOMELLE ! KANSAMME SANOO EI KIITOS !

https://www.youtube.com/watch?v=upFK9uGbdNo

Erkin kommentti: Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Suomen valtio toimii rikollisesti.

PE 11.06.2021 Hurskastelua, valehtelua vai journalististen ohjeiden noudattamista?

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/06/pe-11062021-hurskastelua-valehtelua-vai.html

Erkin kommentti: Ei voi välttyä vaikutelmalta, että KPK:n lehdet eivät noudata journalistisia ohjeita.

TI 15.12.2020 poliisi, tutkija Pekka Niskakangas, poliisi tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen, poliisi tutkinnanjohtaja Tiina Sarparanta

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/ti-15122020-poliisi-tutkija-pekka.html

Erkin kommentti; Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Raahen poliisit ja Kajaani poliisi toimivat rikollisesti ja laillisuusvalvoja, valtakunnansyyttäjä ja keskusrikospoliisi suojelevat rikollisesti toimivia viranaomaisia. Hyvä-veli-järjestelmä toimii.

Palkittu poliisi tuomittiin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008043604.html

OULUN käräjäoikeus on tuominnut vanhemman rikoskonstaapelin 2 vuoden ja 9 kuukauden vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Lisäksi hänen on maksettava uhrilleen 8 000 euron korvaus kärsimyksestä.

Teot ovat tapahtuneet vuosien 2004 ja 2006 välisenä aikana, jolloin tuomittu työskenteli jo poliisina. Tekojen uhri oli alakouluikäinen.

Erkin kommentti: Tämä on raahelaisen poliisin tapaus.

Kokenut poliisi sai ehdollisen tuomion lapsen sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan materiaalin hallussapidosta – Miehen hallusta löytyi tuhansittain lasten valokuvia

https://www.kalajokilaakso.fi/uutinen/601148

Erkin kommentti: Tämä on ylivieskalaisen poliisin tapaus.

MA 31.05.2021 Kansliapäällikkö Kirsi Pimiä

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/05/ma-31052021-kansliapaallikko-kirsi-pimia.html

Erkin kommentti: Ei voi välttyä vaikutelma, että sisäasianminsteriön johto suojelee rikollisia.

MA 24.05.2021 Kiirehtimispyyntö Rovaniemen hovioikeudelle ja kiirehtimispyyntö keskusrikospoliisille tutkintapyynnöstä R20/855

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/05/ma-24052021-kiirehtimispyynto.html

Erkin kommentti: Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Rovaniemen hovioikeus toimii perustuslain ja ihmisoikeusopimusten vastaisesti ja keskusrikospoliisi suojelee rikoksista kiinnijäänneitä

MA 31.05.2021 Kansliapäällikkö Pekka Timonen

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/05/ma-31052021-kansliapaallikko-pekka.html

Erkin kommentti: Ei voi välttyä vaikutelmalta, että oikeusministeriön johto vältelee vastuutaan asioista.

Olen tehyt rikosilmoituksen ulosottomies Vesa Lyytisen toiminnasta keskusrikospoliisi. Katson, että ulosottomies Lyytisen toiminta täytää yhdessä muiten viranomaisten toiminnan kanssa kidutuksen tunnusmerkistön.


Erkki Aho <e.ahoky@gmail.com>


Thu, Jun 10, 1:19 AM (1 day ago)


to kirjaamo.keskusrikospoliisi, juuso.lyytinenRikostutkintapyyntö keskusrikospoliisille KIIREELLINEN

Pyydän keskusrikospoliisia tutkimaan kiireellisenä asiana seuraavan asia:

Onko ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen ja muut viranomaiset syyllistyneet kidutusrikokseen. Ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen on tehnyt liitteenä olevan päätöksen P153/0 päivämäärällä 09.06.2021.

Olen pyytänyt vapaa kuukautta ulosottoon seuraavin perustein. Ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen on kiistatta toiminut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaisesti. Menettely on sama muilla viranomaisilla ja siksi se on kidutusrikos.

KE 09.06.2021 Pyydän ulosotosta ylimääräistä vapaa kuukautta

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/06/ke-08062021-pyydan-ulosotosta.html

Katson, että ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen ja muut viranomaiset syyllistyvät kidutusrikokseen ja muihin rikoksiin, koska he toimivat perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaisesti.

Vaadin ulosottotarkastaja Juuso Lyytiselle Suomen lain mukaista ankarinta rangaistusta ja viraltapanoa. Pyydän kaikille rikoksiin syyllistyneille Suomen lain mukaista ankarinta rangaistusta.

Kalajoki 10.06.2021

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

Tiedoksi ja toimenpiteitä varten Keskusrikospoliisi, ulosottolaitos


Olen haastanut Suomen vastuulliset viranomaiset oikeuteen, koska ne eivät pysty takaamaan kansalaisten oikeusturvaa ja perusoikeuksia. He eivät puuttu viranomaisten rikolliseen toimintaan ja he syyllistyvät perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaiseen toimintaan sekä kidutusrikokseen.

Tässä lasku ulosottoviranomaisille


Lasku ulosottolaitokselle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/03/su-07032021-lasku-ulosottovirastolle.html


Tässä haaste oikeuteen. Haaste on kaksiosainen. Ensin käsitellään lasku ulosottoviranomaisille. Siinä todistan, etä kaikki ulosotossa olleet ja olevat saatava on saatu aikaan rikoksilla ja ne ovat siksi perintäkelvottomia.

SU 05.04.2021 Haastehakemus

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/04/su-05042021-haastehakemus.html


Nyt pyydän Oulun käräjäoikeutta lisäämään haastehakemukseeni ensimmäiseen osaan toiseksi vastaajaksi ulosottoylitarkastaja Tuulikki Myllyn lisäksi ulosottotarkastaja Juuso Lyytisen. Valitettavasti minulla ei ole tarkempia osoitetieotoja käytettävissä kuin puhelinnumero, mistä hänet tavoittaa 0295659305.

Koska olen pyrkinyt saamaan oikeutta jo 26 vuoden ajan niin kysymyksessä on kidutusrikos, minkä todistan haasteen toisessa osassa.

Haasteen ensimmäisessä osassa todistan, että kaikki minun ulosottosaatavat on saatu rikoksilla aikaan ja ovat siksi perintäkelvottomia. Minulla on todistusaineisto valmiina käräjäoikeudessa.

Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2016/02/tyytymattomyyden-ilmaisu-ylivieska.html

Korkein oikeus on määrännyt sen säilytyksen Ylivieskan käräjäoikeuden tehtäväksi. Tässä Ylivieskan käräjäoikeuden ilmoitus asiasta:


Muut asiakirjat kuten haastehakemus, sen täydennys ja vahingonkorvauslaskelma sekä asian tiimoilta lähettämänne sähköpostit arkistoidaan käräjäoikeuteen ja niistä Teillä on mahdollisuus saada jäljennöksiä jäljennösmaksua vastaan.


Korkeimman oikeuden valituslupa-asian S 2015/796 asiakirjat (ennakkopäätösvalituksenne Ylivieskan-Raahen käräjäoikeuden päätöksestä 29.10.2015 nro 15/6857) korkein oikeus on lähettänyt arkistoitavaksi Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen, koska valituslupaa ei myönnetty. Niitä ei siten luovuteta Teille. Halutessanne Teillä on luonnollisesti mahdollisuus saada jäljennösmaksua vastaan jäljennöksiä kyseisistä asiakirjoista. Viranomaiskäyttöön asiakirjoja voidaan luovuttaa "lainaksi" viranomaisen pyynnöstä.

Jyrki Jylhä, käräjätuomari
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus, Ylivieskan kanslia
PL 32, 84101 YLIVIESKA
p. 029 56 49 358, 040 508 9340, fax. 02956 49 410
email: jyrki.jylha@oikeus.fi


Nämä asiakirjat on pyydettävä lainaksi asian käsittelyä ja todistamista varten.


Lisäksi todistusaineistona nämä asiakirjat


Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html


Samalla minä todistan, että kysymyksessä on kidutusrikos, koska ulosottoviranomaiset ovat jarkaneet rikollista ulosottoa 30.6.1996 lähtien tähän päivään saakka.

Rikos on tämä:

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni. Minulle on aiheutettu avioero valtion rikolliseksi epäiltävän toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.


Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön.Suomen viranomaisten toiminta asiassani on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista. Kohtelu täyttää kiistatta ihmisoikeusrikosen tunnusmerkistön ja ennenkaikkea kidutuksen tunnusmerkistön. Toiminta on ollu perustuslain vastaista.


Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Miksi en saa oikeutta? Entinen asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa ja varatuomari Paavo M. Petäjä ovat tunnustaneet rikoksensa. He ovat toimineet syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikoskumppaneina. Esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat ja poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa rikosten tutkinnassa.


Juridisesti kidutusrikos määritellään seuraavasti: Kidutus on ihmisoikeuksien vastainen vakava rikos, joka kielletään niin Suomen rikoslaissa kuin myös kansainvälisen oikeuden puolella. Kidutuksen olennainen piirre on se, että tekijän on oltava virkamies, julkista luottamustehtävää hoitava tai julkista valtaa käyttävä henkilö tai julkisyhteisön työntekijä. Jotta teko lasketaan kidutukseksi, rikoksentekijän on käytettävä väkivaltaa pyrkimyksenään aiheuttaa tiettyjä laissa mainittuja seurauksia.

Kidutus on rikoslain mukaan kyseessä, kun edellä mainitussa asemassa oleva henkilö aiheuttaa toiselle voimakasta ruumiillista tai henkistä kärsimystä;

 1. saadakseen hänet tai muun henkilön tunnustamaan tai antamaan tietoja,

 2. rangaistakseen häntä jostakin hänen tai jonkun muun tekemästä tai tekemäksi epäillystä teosta,

 3. pelotellakseen tai pakottaakseen häntä tai muuta henkilöä tai

 4. rodun, kansallisen tai etnisen alkuperän, ihonvärin, kielen, sukupuolen, iän, perhesuhteiden, seksuaalisen suuntautumisen, perimän, vammaisuuden, terveydentilan, uskonnon, yhteiskunnallisen mielipiteen, poliittisen tai ammatillisen toiminnan tai muun näihin rinnastettavan seikan perusteella.

Kidutuksesta tuomitaan myös virkamies, joka nimenomaisesti tai hiljaisesti hyväksyy alaisensa tai muutoin tosiasiallisessa määräysvallassaan ja valvonnassaan olevan henkilön tekemän, edellä mainitun teon.


Kidutuksesta on tuomittavavankeuteen vähintään kahdeksi ja enintään kahdeksitoista vuodeksi sekä lisäksi viraltapantavaksi.

Kidutuksesta tuomitaan myös virkamies, joka nimenomaisesti tai hiljaisesti hyväksyy alaisensa tai muutoin tosiasiallisessa määräysvallassaan ja valvonnassaan olevan henkilön 1 momentissa tarkoitetun teon.


Oulun käräjäoikeuden tulee asiaa käsitellessään ottaa huomioon perustuslain etusija. 106 § Perustuslain etusija

Jos tuomioistuimen käsiteltävänä olevassa asiassa lain säännöksen soveltaminen olisi ilmeisessä ristiriidassa perustuslain kanssa, tuomioistuimen on annettava etusija perustuslain säännökselle.


Minulla on perustuslain mukaan omaisuuden suoja sekä kidutuksen kielto. Kidutus on kielletty myös rikoslaissa, perustuslaissa ja ihmisoikeussopimuksissa. Suomi on sitoutunut noudattamaan näitä lakeja ja ihmisoikeussopimuksia.

Sain ulosottoilmoituksen lauantaina 05.06.2021.Ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen ei todennäköisesti ole lauantaina töissä, vaan ilmoitus on lähetetty todennäköisesti ulosottoviranomaisten toimesta automaattisesti ja hänet on merkitty siinä vastuulliseksi henkilöksi ja samalla ulosottoprovision saajaksi. Hänelle siis maksetaan ylimääräistä provisota kidutusrikoksesta.

On syytä epäillä, että kidutusrikoksessa on mukana ulosottolaitoksen johtaja valtakunnanvouti Juhani Toukola, joka toimii oikeusministeriön alaisuudessa. Oikeusministerin kansliapäälikkönä on Pekka Timonen ja oikeusministerinä Anna-Maja Henriksson. Olen haastanut heidät kaikki oikeuteen kidutusrikoksesta. Koska perustuslaki ja ihmisoikeussopimukset ovat Suomen lain yläpuolella niin ministeri Anna-Maja Henrikssonilla ei ole syytesuojaa vaan hänet on kutsuttava oikeudenistuntoon vastaamaan virheellisestä ulosotosta sekä kidutusrikoksesta. Korostan, että perustuslailla ja ihmisoikeussoimuksilla on oikeuskäsittelyssä etusija ministerivastuulakiin verrattuna.


Katson, että kidutusrikokseen ovat osallistuneet seuraavat henkilöt, jotka on haastettava oikeuteen vastaamaan jurdisesti kidutusrikoksesta ja määrättävä heidät juridiseen ja taloudelliseen vastuuseen asioista. Vaadin heille kidutusrikoksesta ja muista rikoksista Suomen lain mukaista ankarinta rangaistusta, Tähän luetteloon siis lisätään nimi ja yhteystiedot ulosottotarkastaja Juuso Lyytisen osalta.

 1. Ulosottoylitarkastaja Tuulikki Mylly

 2. Ulosottolaitoksen johtaja valtakunnanvouti Juhani Toukola

  Valtakunnanvoudin kanslia, PL 2 , 00067 Ulosottolaitos

 3. Oikeusministeriön kansliapäällikkö Pekka Timonen

  Käyntiosoite: Eteläesplanadi 10, Helsinki Postiosoite: PL 25, 00023 Valtioneuvosto Vaihde: 02951 6001 Faksi: 09 1606 7730

 4. Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson

  Käyntiosoite: Eteläesplanadi 10, Helsinki Postiosoite: PL 25, 00023 Valtioneuvosto Vaihde: 02951 6001 Faksi: 09 1606 7730

 5. Oikeuskansleri Tuomas Pöysti Käyntiosoite Snellmaninkatu 1, HELSINKI. Postiosoite PL 20, 00023 VALTIONEUVOSTO. Puhelin 0295 162 902 (kirjaamo) Sähköposti kirjaamo(at)okv.fi.

 6. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen Lintulahdenkuja 4
  00530 Helsinki 
  Puhelin
  029 562 0800 vaihde
  029 562 0810 kirjaamo
  029 562 0888 faksi

 7. Sisäministeri Maria Ohisalo Kirkkokatu 12, Helsinki Postiosoite: PL 26, 00023 Valtioneuvosto Puhelin 0295 480 171 (vaihde), ohivalinta 0295...
  Faksi 09 160 44635 (kirjaamo)

 8. Pääministeri Sanna Marin Käyntiosoite: Snellmaninkatu 1 A, Helsinki
  Postiosoite: PL 23, 00023 Valtioneuvosto 
  Vaihde: 0295 16001
  Faksi: 09 1602 2165

 9. Eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen Puhelin: 09 4321 (eduskunnan vaihde)
  Postiosoite: 00102 Eduskunta
  Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(at)eduskunta.fi Postiosoite: Eduskunnan kirjaamo, 00102 Eduskunta
  Sähköpostiosoite: kirjaamo(at)eduskunta.fi
  Kirjaamoon osoitetun aineiston voi tuoda osoitteeseen Eduskuntakatu 4.

 10. Perustuslakivaliokunnan vt. puheenjohtaja ja entinen pääministeri Antti Rinne Postiosoite: 00102 Eduskunta
  Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(at)eduskunta.fi Postiosoite: Eduskunnan kirjaamo, 00102 Eduskunta
  Sähköpostiosoite: kirjaamo(at)eduskunta.fi
  Kirjaamoon osoitetun aineiston voi tuoda osoitteeseen Eduskuntakatu 4.

Hallituksen tehtävänä on valvoa, että kansalaisten perusoikeudet ja oikeusturva toteutuvat ja että virkamiehet noudatavat Suomen lakia ja ihmisoikeussopimuksia. Hallituksen tehtävänä on toimia niin, että Suomen virkamiehet toimivat oikeusvaltioperiaatteen mukaisesti.


Korostan edelleen, että kaikki nämä henkilöt on Oulun käräjäoikeuden haastettava oikeuteen vastaamaan teoistaan, sillä perustuslaki ja ihmmisoikeussopimukset ovat ministerivastuulain yläpuolella perustuslain 106§ mukaan.

Nämä blogikirjoitukseni todistavat asian.

Valtiopetos on tosiasia

Suomen taloudellinen lama 1990-luvun alussa

http://valtuustoaloite.blogspot.com/

Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

http://pankkikriisi.blogspot.com/2019/06/avoin-kirje-paaministeri-antti-rinteelle.html

Terve Juha!

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2017/07/erkki-ahio-ja-paaministeri-juha-sipila.html

Pyydän poliittista turvapaikkaa Bulgarian valtiolta

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2019/11/from-erkki-aho-sent-fridayoctober-18.html

OTK Jaana Kavoniuksen todistus asiassa

Perustuslain rikkominen ja sen seuraukset

https://www.virkamafia.fi/wp-content/uploads/2021/05/Perustuslain-rikkominen-ja-sen-seuraukset-MUISTIO.pdf

OTK Jaana Kavoniuksen todistus asiassa

https://www.youtube.com/watch?v=L0fUrvwuOik&t=54s


Olen ilmoittanut ulosottotarkastaja Juuso Lyytiselle ja hänen esimiehilleen asiasta.

MA 07.06.2021 Ulosottotarkastaja Juuso Lyytinen

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/06/ma-07062021-ulosottotarkastaja-juuso.htmlKavin tänään seuraamassa Kalajoen Kokoomuksen vaalitoimintaa. Tarjolla oli erittäin hyvää hernekeittoa, pieni käsidesipullo ja Kokoomuksen ämpäri.

Kokoomuksen ehdokashankinta on ollut työn ja tuskan takana. Merkttävällä osalla ehdokaskaartista on parasta ennen päiväys mennyt. Kalajoella on tietty kokoomuslainen äänestäjäkunta, joka on saanut äidin maidosta kokoomusaatteen ja elää sen mukaan vieläkin.


Kokoomus ehdokkaat (19): suluissa viime vaalien äänimäärä

Jarmo Ainali, 34

Pia Anttiroiko ?

Jouko Arvo, 67

Pauliina Halla-aho, 34

Tiina Kiviranta, 24

Jukka Kärjä ?

Sami Mölsä, 50

Tapani Ojala, 37

Heidi Pasanen, 17

Timo Passi, 9

Gergely Pataki ?

Reijo Perander, 17

Suvi Puhto, 42

Juha Rahkola, 44

Antti Roslander, 30

Hanna Saari, 109

Pirkko Siuruainen ?

Heli Vuorinen, 14

Jenika Ylikauppila ?


Nämä henkilot eivät ole ehdolla enää


Esko Valiainen 40

Jonna Rahkola 20

Juha Yrjänä 24

Tiina-Ssko Alho 14

Sinikka Kääntä 14

Jari Kerola 13

Arvo Helanti 10

Tiina-Maria Alho 10

Maria-Leena Isopahkala 8

Tarja Irva 4

Ennusteeni on että kokoomus saa 680 ääntä ja neljä paikkaa. Valituksi tulevat Hanna Saari, Jouko Arvo, Sami Mölsä ja joku muu.

Perussuomalaiset saavat todennäköisesti 2 paikkaa ja saavat yhden lisäpaikan, SDP 2 paikkaa, Vasemmistoliitto 3 paikkaa eli menettää yhden paikan, Kristilliset 0 paikkaa eli menettää ainoan paikkansa ja vihreät 3 paikkkaa eli säilyttävät asemansa. Keskusta voi lisätä paikkamääräänsä, koska nyt ei ole vaaliliittoa Vasemmistoliitolla ja Vihreillä. Vaalitulos voi olla todella yllätys. Keskusta voi voittaa yhden paikan. Keskustallakin on ollut omat vaikeutensa ehdokashankissa. Vanhin ehdokas täyttää kohta 84 vuotta ja nuorimmat ovat 18-vuotiaita.

Veikko Puskalan toiminnasta on kirjoitettu uusi kirja.

Risto Reuna Puskalan putiikki

Veikko Puskala

https://fi.wikipedia.org/wiki/Veikko_Puskala

Veikko Puskala

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000007982109.html

Legendaarinen kommunistien toimien vakooja Veikko Puskala kuoli unohdettuna miehenä

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/62a8b6e7-0fe6-4e20-b1e7-5b63ff52ce1a

Reino Seppäsen kotisivut Veikko Puskala ja hänen puljunsa

http://reinoseppanen.net/veikko-puskala-ja-hanen-puljunsa/

Asevelijuntta

http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2009/10/asevelijuntta.html ltalehti.fi/politiikka/a/62a8b6e7-0fe6-4e20-b1e7-5b63ff52ce1aToinen uusi kirja on J.K. Tammisen Perintämies ei soita kahdesti.

J.K.Tamminen Perintämies ei soita kahdesti

Uutuskirjassa kerrataan 90-luvun lamakauden synkkiä tarinoita – kirja sai alkunsa kirjailija J.K. Tammisen omista raskaista kokemuksista

http://mesta.net/uutuskirjassa-kerrataan-90-luvun-lamakauden-synkkia-tarinoita-kirja-sai-alkunsa-kirjailija-j-k-tammisen-omista-raskaista-kokemuksista/

Kävin Kalajoen kirjakaupassa ja minulle tilattiin molemmat kirjat. Kirjailija Tamminen lähetti minulle sähköpostiviestejä ja pyysi lupaa käyttää blogitekstejäni kirjansa kirjoittamiseen. Siksi kirja kiinnostaa minua.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti