lauantai 6. maaliskuuta 2021

SU 07.03.2021 Arvoisa oikeusministeri Anna-Maja Henriksson

 

Tässä puheenne Brysselissä


Oikeusministeri Henriksson: Perusoikeudet ovat EU-oikeuden ytimessä

https://oikeusministerio.fi/-/oikeusministeri-henriksson-perusoikeudet-ovat-eu-oikeuden-ytimessa

Demokratia, oikeusvaltioperiaate ja perusoikeudet, ovat jalusta, jonka kaikki osat linkittyvät ja vahvistavat toisiaan. Jos yksi osa puuttuu, koko jalusta hajoaa, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson sanoi tänään EU:n perusoikeuskirjan 10-vuotisjuhlatilaisuudessa Brysselissä.

  • Odotan innokkaasti yhteystyötä uuden komission kanssa perusoikeuksien edistämisessä. Suomi aikoo jatkaa työtä peruskirjan täytäntöönpanon edistämiseksi myös EU-puheenjohtajuuskauden jälkeen. Yhdessä voimme edistää sitä, että perusoikeudet toteutuvat kaikkialla EU:ssa, Henriksson päätti.


Tässä totuus tämän hetken Suomessa. Te olette päävastuullinen siitä, että Suomi noudattaa oikeusvaltioperiaatetta ja kansalaisten oikeusturva ja perusoikeudet toteutuvat. Te oletta päävastuullinen siitä, että virkamiehet Suomessa noudattavat Suomen lakia, perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia.


Totuus on kuitenkin toinen kuin Te Brysselin puheessa ilmoititte.

Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta kuten muissa maissa. Suomi ei ole oikeusvaltio.


Perustuslakituomioistuin

https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslakituomioistuin


Suomessa ylintä juridista valtaa käyttää poliitikot perustuslakivaliokunnassa. He ovat kansanedustajia, joiden perustuslain 29 §:n mukaan tulee noudattaa lakia. Kansanedustajan on noudatettava perustuslakia. Muut määräykset eivät sido häntä. Kansanedustajaa ei saa estää hoitamasta tehtäviään, ja eduskunnassa hänellä on oikeus puhua kaikista käsiteltävistä asioista. Jos kansanedustaja rikkoo lakia, häntä rangaistaan samalla tavoin kuin muitakin.


Kansanedustajat ja ministerit eivät noudata lakia. Tästä on osoituksena sähköpostiviesti silloiselle pääministerille ja nykyiselle perustuslakivaliokunnan puheenjohtajalle Antti Rinteelle, Tämän sähköpostiviestin olette saaneet myös Te, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, ja sisäministeri Maria Ohisalo.


Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

http://pankkikriisi.blogspot.com/2019/06/avoin-kirje-paaministeri-antti-rinteelle.html


Teidän ja silloisen pääministeri Rinteen olisi pitänyt ryhtyä toimenpiteisiin Suomen palauttamiseksi takaisin oikeusvaltioiden joukkoon. Suomi ei ole oikeusvaltio, koska meillä ei ole perustuslakituomioistuinta eikä totuuskomissiota, mikä selvittäisi kotitekoisen 1990-laman, pankkikriisin ja valtiopetoksen asiat. Pankit pelastettiin ja maksumiehiksi valittiin yrittäjät ja heidän omaisuutensa. Suoritettiin Suomen historian suurin omaisuudenryöstö. Silloinen tasavallan presidentti puuttui riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan, Kysymyksessä on valtiopetos, jonka kiinteä osa on Esko Ahon hallituksen ja neljan ostajapankin välinen salaiseksi julistettu SSP-sopimus.


Valtiopetos on tosiasia

http://valtuustoaloite.blogspot.com/


Jorma Jaakkolan kotisivut

http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi


Törkeä petos ja muita rikoksia Aktiv Hansa-kaupassa?

http://kalajokinen.blogspot.com/2017/06/torkea-petos-ja-muita-rikoksia-aktiv.html


Koiviston konklaavi

https://www.youtube.com/watch?v=jjWF2Bs5sUA


Salaiseksi julistettu SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY


Aktiv-Hansa-kauppa

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI


Suomessa laillisuusvalvonta ei toimi


LA 06.03.2021 Arvoisa oikeuskansleri Tuomas Pöysti

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/03/la-06032021-arvoisa-oikeuskanlsleri.html


Suomessa poliisit, syyttäjät ja oikeuden tuomarit voivat toimia villisti ja vapaasti laista piittamatta, koska laillisuusvalvonta ei toimi ja poliisi ja syyttäjälaitos suojelevat rikollisesti toimivia poliiseja, syyttäjiä, eri oikeusasteiden tuomareita.


LA 06.03.2021 Vaadin selvitystä ja tutkintaa poliisien rikolliseksi epäiltävästä toiminnasta

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/03/la-06032021-vaadin-selvitysta-ja.html


TO 04.03.2021 Vaadin valtakunnansyyttäjän toimenpiteitä asiassa

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/03/to-04032021-vaadin-valtakunnansyyttajan.html


KE 03.03.2021 26 vuoden kidutusrikos

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/03/ke-03032021-26-vuoden-kidutusrikos.html


Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html


Olen joutunut Suomen valtion kidutusrikoksen kohteeksi. Kidutus on kestänyt nyt lähes 26 vuotta.

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana yli 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni ja on edelleenkin hengenvaarallisen korkea. Minulle on aiheutetu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.

Koska poliisi ei tutki ja korkein oikeus ei pura eri oikeusasteiden vääriä päätöksiä, niin minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin haastaa ulosottoviranomaiset oikeuteen sen johdosta, että he perivät minulta sellaisia saatavia, mitkä on saatu aikaan rikosten avulla ja siksi ne on perintäkelvottomia.Vaadin oikeusministeriltä toimenpiteitä Suomen palauttamiseksi takaisin oikeusvaltioiden joukkoon. Vaadin vastausta siihen, että millaisiin toimenpiteisin ryhdytte asian korjaamiseksi. Vaadin kirjallista vastausta kohtuullisen ajan kuluessa ( 14 vrk).Kalajoki 07.03.2021

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com

Nimeni on Erkki Aho

https://www.youtube.com/watch?v=sJN6sWVJ5C4


Tiedoksi ja toimenpiteitä varten valtioneuvosto, eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen, perustuslakivaliokunta, tasavallan presidentti, eduskuntaryhmät. oikeuskansleri, valtakunnansyyttäjä, sisäministeriö, poliisihallitus, tiedotusvälineet

Valitettavasti tiedotusvälineet eivät noudata journalistisia ohjeita

https://www.jsn.fi/journalistin_ohjeet/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti