tiistai 23. maaliskuuta 2021

KE 24.03.2021 Taidenäyttelyni kasvaa ja monipuolistuu

 

                                Kalajoen rukoushuone

Taidenäyttelyni on yksityinen taidenäyttely, minkä omistaa Konsulttitoimisto Erkki Aho Ky. Taidenäyttelyni sisältää rakennusten pienoismallleja ja piirroksia, maalauksia, muotokuvia ja valokuvia, historiikkeja ja kirjaston. Taidenäytttelyni on syntynyt terapiatyönä. Olen halunnut purkaa Suomen valtion rikolliseksi epäiltävän toiminnan ja Kalajoen kunnan/kaupungin erikoisen toiminnan johdosta tullutta pahaa oloani Kalajoen historian esilletuomiseen kirjallisen materiaalin ja taiteen avulla. Taidenäyttelyni on kotonani pienessä yksiössä , osa varastoituna kaappeihin. Yksiöni on Kalajoen kaupungin ehkä halvin vuokra-asunto. En saa asuntotukea enkä toimeentulotukea, koska olen ulosottovelallinen. Siis ei euroakaan valtiolta tai kaupungilta.

Oikeustaisteluni on osa taidennäyttelyäni. Minä olen itse valinnut taitelijat taidenäyttelyyni sekä valinnut kohteet ja aiheet oman harkintani mukaan. Taitelijat ovat ammattitaidoltaan huippuluokkaa. Taidenäyttelyni on kokonaisuus ja se on minun oma näkemykseni Kalajoen historiasta. Taidenäyttelyni työt ovat minulle niin arvokkaita etteivät ne tule julkisesti esille yleisille paikoille ilman tarkkaa vartiointia.

Kalajoen kaupunki ei ole niistä kiinnostunut taidenäyttelystäni, koska se ei ole näyttelyäni tilannut. Tälllainen oli sivitystoimenjohtajan perustelu minulle asiassa. On luonnollista, että taidenäyttelyni ja toimintani herättävät keskustelua ja kateutta. Minä teen yleensä sellaista mitä muut eivät tee. Juna kulkee ja koirat haukkuvat.

Minulla on ollut aina tapana tehdä sellaisia asioita, jotka herättävät keskustelua ja kateutta. Minulla oli aikanaan yritys Suomen suosituimmalla leirintäaluella – Kalajoen Hiekkasärkkien leirintäalueella. Yhteiskunta ja Kalajoen kunta yrittivät vaikeuttaa yrtykseni toimintaa kaikin mahdolllisin keinoin. Yritys menestyi erinomaisesti. Henkilökunta yrityksessani oli erinomaista ja mtivointunutta. Tulosta tuli. Kalajoen kunta – kateeliset virkamiehet ja johtavat poliitikot - päättivät lopettaa yritykseni toiminnan, koska yritykseni ja menestymiseni aiheutti kateutta Kalajoen päättäjien silmissä. Kalajoen kaupunki ei enää vuokrannut tiloja yrtykselleni, vaan ryhtyi itse toimimaan omistamansa osakeyhtiön nimissä tiloissa, joissa yritykseni oli toiminut. Valitettavasti toiminnann taso laski merkittävästi vaikka yritys sai keskioluen myyntiluvat, mitkä minulta Kalajoen kaupunki oli estänyt.

Olen toiminut PR-Teollisuus Oy:n markkinointipäällikkönä ja toimitusjohtajana. Suomen valtio tuhosi yrityksen. Esko Ahon hallituksen ja neljän ostajapankin välillä solmittiin ns. SSP-sopimus 22.10.1993, jossa määriteltiin toimialarationalisointi. Sen mukaan pankit ja Suomen valtio saivat poistaa yrityksiä markkinoilta pankkien pelastamiseksi. Suoritettiin Suomen suurin omaisuuden ryöstö ja rikollisille annettiin syytesuoja. PR-Teollisuus Oy oli poistettavien listalla ja se poistettiin markkinoilta rikollisesti. Ensin tehtiin 63 miljoonaan törkeä petos kauppasopimuksissa ja sitten haettiin yritys väärillä tiedoilla konkurssiin. Näin poistettiin yritys markkinoilta, koska se uhkasi Kera Oy:n rahoittamien yritysten toimintaa.

PR-Teollisuus voitti Joensuuun asuntomessut ja oli mukana siellä kolmella eri kohteella. Meillä oli hyvä kotimaan myyntiorganisaatio ja suuret sopimukset kotimaahan ja ulkomaille. Varsinkin Japanin hirsitalokauppa oli merkittävää. Kauppayhteydet olivat useisiin maihin. Perustin tytäryhtiön Venäjälle ja meillä oli yhtiö myös Virossa. Tein Karjalan tasavallan kanssa ison puukauppasopimuksen - 300 000 m3 puuta. Toimintani estettiin Suomen valtion riollisen toiminnan johdosta.

Oikeustaistelussani olen hankkinut todistusaineiston, jolla voin todistaa Suomen valtion rikolliseksi epäiltävän toiminnan. PR-talojen konkurssivyyhden todistusaineisto on pääosin kopioituna kirjoittamaani kirjaan Olet Maamme Armahin Suomenmaa. Siitä puuttuu ainoastaan entisen asianajajan Asko Keräsen kirjallinen tunnustus, että hän jätti valituksen tekemässä väärillä tiedoilla haetusta PR-Teollisuus Oy:n konkurssista. Minä olen salapoliisityönä hankkinut tämän todistusaineiston samoinkun kopion salaiseksi julistetusta SSP-sopimuksesta mikä on osa valtiopetosta. Minulla on presidentti Tarja Halosen päätös ns. Koiviston konklaavin asiakirjoista. Niitä ei luovuteta Erkki Aholle. Asiani on nyt Rovaniemen hovioikeuden käsittelyssä. Ulosottoni olisi pitänyt keskeyttää todistusaineiston perusteella, mutta sitä ei ole tehty. Siksi epäilen, että Suomen valtio yrittää jatkaa rikolliseksi epäiltävää toimintaansa.

Rovaniemen hovioikeus, valtakunnansyyttäjä, oikeuskansleri ja poliisijohto ovat nyt selkä seinää vasten. Ensimmäisessä tapauksessa Oulun ”tuntematon poliisi” muutti Oulun käräjäoikeuden laamannin päätöksen R-asiasta S-asiaksi. Tutkinnanjohtajaksi määrättiin Kajaanin poliisi Tiina Sarparanta, joka palautti todistusaineistot kirjallisen ilmoituksen kera ja jätti asiat tutkimatta. Kysymyksessä on virkarikosepäily. Koska epäilty rikos on tehty Kajaanissa, niin asia olisi pitänyt käsitellä Kajaanin käräjäoikeudessa. Oulun käräjäoikeuden esteellinen käräjätuomari Jyrki Määttä päätti pelastaa Kajaanin poliisin pälkästä ja teki tahallisen väärän päätöksen asiassa. Olin pyytänyt Oulun käräjäoikeuden laamannin ja Oulun uuden poliisijohtajan apua asiassa jotta olisi voitu estää käräjätuomari Määtän rikolliseksi epäiltävä toiminta. Rovaniemen hovioikeuden hovioikeudenneuvos Maarit Tukiainen siunasi päätöksellään Oulun käräjäoikeuden käräjätuomari Jyrki Määtän ja Kajaanin poliisin Tiina Sarparannan rikolliseksi epäiltävän toiminnan. Olen pyytänyt valtakunnansyyttäjää ja oikeuskansleria ryhtymään asiassa toimenpiteisiin,mutta mitään ei tapahdu.

Toinen asia on se, kun Raahen käräjäoikeuden käräjätuomari Sarianne Ervasti jäi itse teosta kiinni. Minulla on siihen useita todistajia. Rikostutkinta asiassa tehtiin esitutkintalain vastaisesti. En saanut esittää kuulusteluissa mitään todistusaineistoa asiassa eikä todistajaani kuultu. Poliisi Pekka Niskakankaan rikostutkinnassa jätettiin huomioimatta kaikki poliisille lähettämäni todistusaineisto eikä todistajaani kuultu. Virheellisestä rikostutkinnasta vastaan esteellinen poliisi Hannu Mensonen. Syyte oli käsitykseni mukaan tehty tietoisesti väärän esitutkinnan peusteella aluesyyttäjä Juha Karikosken toimesta.

Oikeuskäsittely ei ollut oikeudenmukainen koska käräjätuomari Pekkala jätti kaikki todistajani kutsumatta oikeudenistuntoon eikä ottanut todistusaineistoani vastaan asiaan kuuluvana. En myöskään saanut kuulustella vapaasti todistajana esiintynyttä vastapuoltani käräjätuomari Sarianne Ervastia. Menettely on ihmisoikeussopimuksen kuudennen ja kolmannen artiklan vastainen teko. Oikeusprosessissa tehtiin lähes kaikki mahdolliset virheet. Siitä huolimatta valtakunnansyyttäjä ja oikeuskansleri eivät aloita rikostutkintoja asiassa. Ei voi valttyä vaikutelmalta , että he suojelevat rikoksista epäiltyjä.

Tämä kaikki tapahtuu ylimmän laillisuusvalvojan ja ylimmän syyttäjäviranomaisen tieten ja silmien alla. Tämä kaikki tapahtuu oikeusministerin ja tämän kansliapäällikön tieten ja silmien alla. Tämä kaikki tapahtuu sisäministerin ja tämän kansliapäällikön tieten ja silmien alla. Tämä kaikki tapahtuu ulosottolaitoksen tieten ja silmien alla. Tämä kaikki tapahtuu Marinin hallituksen avainministereiden tieten ja silmien alla. Tämä kaikki tapahtuu eduskunnan puhemiestön ja eduskuntaryhmien tieten ja silmien alla. Tämä on oikeusvaltio Suomi.

Mielestäni Marinin hallituksen on jätettävä eronpyyntönsä asian johdosta. Minä olen vain yksi 60 000 yrittäjästä, jotka ovat joutuneet Suomen valtion kidutusrikoksen kohteeksi. Valtiopetoksen uhriksi joutui noin miljoonaa suomalaista. Eduskunta ei voi vaieta tällaisesta asiasta, sillä perustuslain mukaan kansanedustajien on noudatettava lakia.

Rikos on tämä:

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni. Minulle on aiheutetu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.

Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön.Suomen viranomaisten toiminta asiassani on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista. Kohtelu täyttää kiistatta ihmisoikeusrikosen tunnusmerkistön ja ennenkaikkea kidutuksen tunnusmerkistön. Toiminta on ollu perustuslain vastaista.

Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Miksi en saa oikeutta? Entinen asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa ja varatuomari Paavo M. Petäjä ovat tunnustaneet rikoksensa. He ovat toimineet syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikoskumppaneina. Esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat ja poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa.

Nyt on niin, että minä en ole ainoa kotitekoisen laman, pankkikriisin ja valtiopetoksen uhri, sillä markkinoilta poistettiin n. 60 000 yritystä ja suoritettiin Suomen suurin omaisuuden ryöstä kun tasavallan presidentti Mauno Koiviston johdolla pelastettiin pankit. Samalla aiheutettiin yli 500 000 työttömyys ja 280 000 ylivelkaantui sekä 11500 – 16000 yrittäjää teki itsemurhan. Siksi haluan, että Velallisten Tukiryhmä tekee Suomen valtiolle selvityksen asioista ja sen pohjalta käynnistettään laajemmat selvitykset jotta oikeus toteutuu ja todelliset syylliset joutuvat vastuuseen sekä vanhikoja kärsineet saavat vahingonkorvaukset taloudellista tappioistaan sekä hirvittävistä henkisistä kärsimyksistään.

Suomen Säästöpankki-SSP Oy:n pilkkomissopimus solmittiin 22.10.1993 Suomen valtion ja neljän ns. ostajapankin (SYP, KOP, Osuuspankit ja Postipankki) välillä. Tässä salaiseksi julistetussa sopimuksessa sovittiin toimialakohtaiset listaukset yrityksistä, jotka tullaan viemään konkurssiin, sekä määriteltiin kaatamisperusteet luottomäärien ja asiakkuuksien pohjalta. Jos asiakas toimi joillakin seuraavista toimialoista, niin pankeille annettiin vapaus poistaa yritys markkinoilta ja laittaa saatavansa valtion avoimeen pankkitukipiikkiin: kiinteistösijoittaminen ja kiinteistösijoittamiseen verrattava kiinteistötoiminta, muu sijoittaminen, rakentaminen, vähittäiskauppa, hotelli- ja ravintolatoiminta, vapaa-aikatoiminta. SSP-sopimus solmittiin pääministeri Esko Ahon hallituksen toimesta. Valtionvarainministerinä toimi Iiro Viinanen ja sisäministerinä Mauri Pekkarinen. Nämä kolme ministeriä muodostivat valtioneuvoston ”sisäpiirin”. Suomen 1990-luvun pankkikriisissä ja suuren lamassa toteutettiin Suomen historian suurin omaisuuden ryöstö. Liituraitojen jäljiltä jäi kitumaan 280 000 elinkautista lumevelkavankia, joista 11 500 valitsi lopullisimman ratkaisun vuoden 1997 loppuun mennessä. Sen jälkeen on vielä on poistettu yrityksiä markkinoilta ja niiden kokonaismäärä Velallisten Turkirymän mukaan on n.60 000 kappaletta ja itsemurhan tehneiden määrä n. 16 000. Katkeraa kansaa kasvaa jo kahdessa sukupolvessa.

Oikeustaisteluni on poikkeuksellinen tapaus Suomessa ja se on kirjoitettu blogeihini. Siksi se on erittäin kiusallinen Suomen valtion viranomaisille. Kirjani ja videoni todistavat Suomen valtion rikollisen toiminnan. Yksi keskeinen tekijä asioissa on edelleen Kalajoella ja hän kertoo olevansa vielä vapaalla jalalla oleva perkele.

Minä olen pyrkinyt saamaan oikeutta kotitekoisen 1990-luvun laman, pankkikriisin ja valtiopetoksen uhreille. Valitettavasti minäkin olen vain ihminen enkä jaksa hoitaa kaikkien asioita. Olen nyt keskittynyt omaan asiaani ja taidenäyttelyyni. En vastaa tuntemattomiin puhelinumeroihin enkä ota lisää facebook-kavereita, jos en tunne heitä henkilökohtaisesti.
Seuraavaksi haluan taidenäyttelyyni pienoismallin Kalajoen rukousuhuoneesta. Valitettavasti piirustusten saaminen on vaikeaa, koska Kalajoen kaupungilta ei löydy ko, rakennuksen piirustuksia eikä myöskään Kalajoen seurakunnalta. Minulla on muutama valokuva rukoushuoneesta. Rukoushuone on merkittävä osa Kalajoen historiaa ja siksi haluan, että sen pienoismalli on taidenäyttelyssäni. Etsintä jatkuu yhteistyössä pienoismallin tekijän kanssa.

Haluan tehdä taidenäyttelystäni mahdollisimman monipuolisen tiedoiltaan ja taiteeltaan esitellessäni Kalajoen ja vähän Suomenkin historiaa. Taidenäyttelyssäni on maalauksia, piirroksia, grafiikkaa, karikatyyrimaalauksia ja muotokuvia. Karikatyyrimaalaukset ovat huomiotaherättäviä. Seuraavaksi olen suunnitellut maalattavaksi karikatyyrimaalaukset kolmesta merkittävästä kalajokisesta henkilöstä, jotka haluan kalajokisten muistavan ja tietävän kalajokisina merkkihenkilöinä ja osana kalajokista elämää ja historiaa.

Jatkan Raution tohtoreiden esilletuomista taitavasti tehtyjen piirrosten sarjalla. Valitettavasti kaikessa toiminnassa joudun ottamaan huomioon taloudelliset realiteetit. Käytettävissä oleva rahamäärä rikollisen ulosoton jälkeen on todella pieni. Tappouhkauksia minulle on tullut useita, jopa poliisien taholta. Minä luotan siihen, että tappaa ne eivät tohi ja raskaaksi ne eivät minua saa minua.

Jos ja kun oikeus toteutuu kohdallani, niin osallistun Kalajoelle mahdollisesti järjestettävään Super-tapahtumaan. Haluan että kalajokinen urheilu, kulttuuri ja tiede kohtaavat Kalajoella. Samaan viikonloppuun voidaan sijoittaa esimerkiksi Jussi Jokisen AllStars-tapahtuma, uudistettu Kajari-tapahtuma kalajokista syntyperää olevien huippuartistien ( mm. oopperalalulajat) tähdittämänä. Kokonaisuuteen on sisällytettävä kalajokista syntyperää olevien korkeasti koulutettujen ja vastaavien henkilöiden tapaaminen puolisoineen. Kalajoella on erittäin suuri melkein käyttämätön pääoma käytettävissään kalajokista syntyperää olevien tiedemiesten ja vastaavien henköiden tietojen hyödyntämisessä. Tämä tapahtuma voisi olla elokuussa 2022 ja silloin myös taidenäyttelyni olisi jo esittelykunnossa.

Tässä alustava luettelo Raution tohtoreista

Haveri Arto

s. 1963

väitteli 1994 hallintotieteiden tohtoriksi

kunnallispolitiikan professori Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa


Jukola Elias

s. 1952

väitteli 1994 eläinlääketieteen tohtoriksi Eläinlääketieteellisessä korkeakoulussa Helsingissä

eläkkeellä, työskenteli viimeksi HKScanin vastuullisuuspäällikkönä


Sinikka Kontio, o.s. Järvinen.

s.1964

Musiikn tohtori, väitellyt v. 2001 Sibelius Akatemiassa


Niskakangas Heikki

s. 1948

väitteli 1983 oikeustieteen tohtoriksi Helsingin yliopistosta

eläkkeellä, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun vero-oikeuden emeritusprofessori


Nivala Keijo

s. 1951

väitteli 1994 tekniikan tohtoriksi Oulun yliopistossa

eläkkeellä, työskenteli viimeksi Centria-ammattikorkeakoulun tutkimus- ja innovaatiojohtajana


Peltonen Juhani

s. 1952

väitteli 1996 avaruustutkimuksesta filosofian tohtoriksi Turun yliopistossa

eläkkeellä, toiminut viimeksi lehtorina Turun yliopiston informaatiotieteen laitoksella


Petäistö Raija-Liisa

s. 1953

väitteli 1996 maatalous- ja metsätieteiden tohtoriksi Helsingin yliopistossa

eläkkeellä, tehnyt työuransa Metsäntutkimuslaitoksella


Rautakoski Pirkko

s. 1957

väitteli 2005 filosofian tohtoriksi Helsingin yliopistossa pääaineenaan logopedia

logopedian lehtori Åbo Akademissa, tällä hetkellä määräaikainen logopedian professori


Rohkimainen Päivi

s. 1965, o.s. Mäntylä

väitteli 2014 teologian tohtoriksi Helsingin yliopistossa

uskonnon ja elämänkatsomustiedon lehtori Kauniaisissa Kasavuoren koulussa


Typpö Asser

s. 1928, k. 2016

väitteli 2005 tekniikan tohtoriksi Oulun yliopistossa (77-vuotiaana)

viimeinen työpaikka vesiylioikeuden neuvoksena Vaasassa


Typpö Tapani

s. 1943

väitteli 1985 lääketieteen ja kirurgian tohtoriksi Oulun yliopistossa

eläkkeellä, toiminut keskussairaalan röntgen- ja isotooppiosaston ylilääkärinä Kokkolassa


Vanhala Anni

s. 1961, o.s. Hillukkala

väitteli 2005 yhteiskuntatieteiden tohtoriksi Tampereen yliopistossa sosiaalityöstä

johtava sosiaalityöntekijä Tampereen yliopistollisessa sairaalassa, sivutoiminen yliopiston opettaja


Vasalampi Kati

s. 1974, o.s. Rautakoski

väitteli 2012 psykologian tohtoriksi Jyväskylän yliopistosta

tutkija Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksella


Verronen Pekka

s. 1970

väitteli 2006 Helsingin yliopistosta fysiikan tohtoriksi

Ilmatieteen laitoksen erikoistutkija


Väliverronen Esa

s. 1957

väitteli 1996 yhteiskuntatieteiden tohtoriksi Tampereen yliopistossa

Helsingin yliopiston viestinnän professori
Kalajoen tohtoreista minulla ei ole luetteloa, mutta mieleeni tulee ensimmäisenä seuraavat henkilöt


Juho Saari

s.11.12.1987 https://fi.wikipedia.org/wiki/Juho_Saari


Tohtori Tony Manninen oli minulla nuoruudessaan töissä Pizzeriassani Kalajoen Hiekkasärkkien leirintäalueella

Pelialan pioneeri

https://www.oulu.fi/yliopisto/alumnitarinat/manninen_tony

Pelitohtori Tony Manninen

http://www.pelitohtori.fi/about/


Tekoälyprofessori Timo Honkela

https://fi.wikipedia.org/wiki/Timo_Honkela


Juhani Kärjä

https://fi.wikipedia.org/wiki/Juhani_K%C3%A4rj%C3%A4


Juho Saksholm

Väitöskirja syntyi korona kantapäillä – FT Juho Saksholm suuntaa kohti uutta tutkimushanketta sekä kansainvälisen tutkijatohtorin paikkaa ulkomailla

https://www.kalajokiseutu.fi/uutinen/608090


kauppatieteiden tohtori, talousjohtaja Virpi Siipo

https://www.kaleva.fi/viisi-henkiloa-haki-alavieskan-johtoon/1664183


Olen pahoillani, että en ole tehnyt luetteloa kalajokisista tohtoreista/ professoreista. Siksi toivon lukijoilta vinkkejä ja tietoja asiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti