tiistai 14. toukokuuta 2024

KE 15.05.2024 Läpimurto 1990-luvun laman uhrien oikeustaistelussa Suomen valtiota vastaan


Presidentti Mauno Koivisto päätti pelastaa Suomen pankit, kun oltiin liittymässä EY-yhteisöön. Suomi jätti EY-jäsenhakemuksen 18.03.1992. Ns. Koiviston konklaavi pidettiin 06.05.1992 jossa päätettiin anta pankeille suosituimmuusasema oikeuskäsittelyssä eli pankki voitti ylemmissä oikeusasteissa. Säästöpankkisopimus solmittiin Esko Ahon hallituksen ja 4 ostajapankin välillä 22.10.1992. Siinä päätettiin toimialarationalisointi eli yritysten markkinoilta poistaminen tietyiltä aloilta. Kera Oy:ssä oli perustettu ns. ruumiinpesuryhmä, joka käytti toiminnassaan saattohoitajia.

Tässä kiistaton todistusaineisto Suomen valtion rikollisesta toiminnasta. PR-Teollisuus Oy oli markkinoilta poistettavien listalla. Kauppasopimuksissa tehtiin törkeä 63 miljoonan markan petos ja muita rikoksia. Valtiopetos ei vanhene koskaan. Todistusaineisto on tässä ja se on kiistaton. Rikosilmoitukset poliisille on tehty, koska ulosotto pitää rikokset avoimena ja kidutusrikokseni jatkuu yhä. Oikeustapaukseni ratkaisu avaa portit 1990-luvun laman uhreille.


PR-Teollisuus Oy:n asiassa olevia rikoksia



Presidentti Mauno Koivisto päätti pelastaa pankit. Samalla hän puuttui riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan, mikä on valtiopetos.

Valtiopetos on tosiasia

Suomen taloudellinen lama 1990-luvun alussa

https://valtuustoaloite.blogspot.com/



SSP-sopimuksessa oli Esko Ahon hallituksen ja neljän ostajapankin  välillä sovittu toimialarationalisoinnista eli siitä, että tietyiltä aloilta poistetaan ylikapasiteetti.



PR-Teollisuus Oy:n tuleva osakas ja toimitusjohtaja oli tehnyt KERA Oy:n kanssa ylläolevan sopimuksen muiden osakkaiden tietämättä. Jos tämä sopimus olisi ollut muiden osakkaiden tiedossa niin koko yritystä ei olisi perustettu. On syytä epäillä, että Jouni Remes oli Keran saattohoitaja.




Myyjä Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä salasi 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset  ja



ilmoitti keskeneräisen tilauskannan 15 miljoonaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Törkeä petos oli 63 miljoonaa markkaa.



Uhttua Wood Oy oli PR-Teollisuus Oy:n osakas  ja Pentti Arhippainen kertoo totuuden pantatuista kiinnityksistä ja KERA;n roolista asioissa.




Konkurssipesän väliaikaiset pesänhoitajat myivät kiinteää omaisuutta konkurssisäännön vastaisesti.





Kaupanvahvistajaksi oli valittu nimismies Sulo Heiskari, joka myöhemmin toimi syyttäjänä kaikissa oikeudenkäynneissä, jotka koskivat PR-Teollisuuden asioita. Hän oli varmasti esteellinen ja esteellisyys on rikos.

Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä haki vielä takaajia vastaan suoritustuomion vaikka kaupat oli purettu ja takaukset olivat rauenneet. Takaajat joutuivat velkahirteen vaikka takaukset olivat rauenneet kun kaupat oli purettu.

Varatuomari Paavo M. Petäjä oli antanut konkurssiasiassa lausuman , että kanne on oikea, vaikka hän KRP:lle tunnustaa, ettei hänellä ollut toimeksiantoa asiassa. Koska Paavo M. Petäjä oli varatuomari niin Ylivieskan käräjäoikeuden tuomarin olisi pitänyt tarkistaa onko varatuomari Paavo M. Petäjällä valtakirjoja hoitaa asiaa. Ei muuten ollut.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti