maanantai 6. heinäkuuta 2020

TI 07.07.2020 Asia kuuluu KRP:n tutkittavaksi ja valtakunnansyyttäjän johdettavaksi



Oulun poliisille tiedoksi ja toimenpiteitä varten

Olen tehnyt rikosilmoituksen Oulun poliisille asiasta, mikä on saanut tutkintanumeroksi 5770/S/12939/19. Tutkinnanjohtajaksi on nimetty minulle tuntemattomasta syystä Kajaanin poliisi Tiina Sarparanta, joka on jättänyt asian tutkimatta esitutkintalain mukaisesti minulle tuntemattomasta syystä. Minun on syytä epäillä häntä virkavelvollisuuksien laiminlyönnistä. Lisäksi hän on tehnyt päätöksen, että asiasta ei voi valittaa eikä kannella. Menettely on perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastainen menettely.

Oulun poliisi, jonka nimeä Oulun poliisi ei suostu ilmoittamaan minulle, on tehnyt päätöksen riksotutkintapyynnöstäni R20/295 ja on muuttanut asian käsittelyn numeroksi 5770/S/5514/20. Koska Oulun käräjäoikeus on päättänyt että asiani on rikosasia R20/925, niin Oulun poliisi ei voi muuttaa Oulun käräjäoikeuden päätöstä toiseksi asiaksi eli numerolla 5770/S/5514/20 tutkittavaksi. Kaiken lisäksi Oulun tuntemattomaksi jäänyt ja jätetty poliisi on nimennyt rikostutkintapyyntöni tutkintajohtajaksi Kajaanin poliisi Tiina Sarparannan. Oulun poliisi on myös vahviatnaut minun tehneen kokonaan eri rikostutkintapyynnön kuin olen tehnyt, Olen reklamoinut asiasta Oulun poliisille, mutta Oulun poliisi vaikenee kuin tapuliukko. Kajaanin poliisi Tiina Sarparanta ei ole saanut kahden ensimmäisen kuukauden aikana mitään aikaan ja lähti nyt lomalle. Kaiken lisäksi hän on minun oikeustajuni mukaan esteellinen toimimaan tutkinnanjohtajana asiassa, jossa käsitellään valtiopetosta ja korkeiden virkamiesten ja poliitikkojen rikoksia sekä siitä syystä, että on toiminut aikaisemmin lain vastaisesti asioissani.

Sekä Oulun poliisin ja esteelliseksi tutkinnanjohtaksi toteamani Kajaanin poliisin olisi pitänyt huomata, että asiani ei kuulu Oulun eikä varsinkaan Kajaanin poliisin tutkittavaksi, vaan se kuuluu KRP:n tutkittavaksi ja tutkinnanjohtajana tulee olla valtakunnansyyttäjän, koska kysymyksessä on valtiopetoksesta johtuva rikosvyyhti.


Olen ilmoittanut asioista KRP:lle ja valtakunnansyyttäjälle, mutta ne eivät reagoi asiaan lain mukaisesti. On syytä epäillä valtiopetosta.

From: Erkki Aho
Sent: Tuesday, December 17, 2019 5:39 PM
To: sanna.marin@eduskunta.fi ; mari.ohisalo@eduskunta.fi ; anna-maja.henriksson@eduskunta.fi ; li.andersson@eduskunta.fi ; kirjaamo@vnk.fi
Subject: Pyydän vastausta

Pääministeri Sanna Marin

Te korostitte tänään eduskunnassa välikysymyskeskustelussa, että Suomi on oikeusvaltio ja hallitus pitää kiinni siitä. Myös sisäministeri Maria Ohisalo korosti sitä,että Suomi on oikeusvaltio. Myös oikeusministeri Anna-Maja Henriksson korosti puheenvuorossaan sitä, että Suomi on oikeusvaltio. Aikaisemmin myös opetusministeri Li Andersson korostanut, että Suomi on oikeusvaltio.
Kysyn pääministeriltä ja muilta ministereiltä: Miksi minun on pitänyt hakea poliittista turvapaikkaa Bulgariasta jos Suomi on oikeusvaltio?

Haluan vain esteettömän rikostutkinnan ja oikeudenmukaisen oikeudenkäynti. Pyydän Teitä ryhtymään asian vaatimiin toimenpiteisiin.

Koiviston konklaavi

SSP-sopimus

Koiviston konklaavi ja muut salatut sopimukset

Siellä jossakin 17.12.2019
24,5 vuotta Suomen valtion järkyttävien oikeusmurhien ja kidutuksen kohteena
Erkki Aho

Nimeni on Erkki Aho

Myös eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen välttelee vastuutaan asiassa.

TO 25.06.2020 Eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen ja kansanedustaja Juha Pylväs

Myös silloinen pääministeri Rinne ja muut ministerit välttelevät vastuutaan asiassa http://pankkikriisi.blogspot.com/

Myös aikaisempi pääinisteri Sipilä vältteli vastuutaan asiassa
Terve Juha!

Koska myös valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaista on syytä epäillä virkarikoksista niin tutkinnanjohtajana täytyy olla valtakunnansyyttäjän sijainen tai mahdollisesti uusi valtakunnansyyttäjä.


Erkki Aho
Merenojatie 9 B 16
85100 Kalajoki
044-3025948
Nimeni on Erkki Aho
https://www.youtube.com/watch?v=sJN6sWVJ5C4&t=3s


Tiedoksi ja toimenpiteitä varten

oikeuskanslerille, valtakunnansyyttäjälle ja keskusrikospoliisille sekä perustuslakivaliokunnalle ja sen puheenjohtajalle Johanna Ojala-Niemelälle.

Asia kuuluu KRP:n tutkittavaksi ja valtakunnansyyttäjän johdettavaksi

Perustuslakivaliokunta ja ennenkaikkea sen puheenjohtaja SDP:n Johanna Ojala-Niemelä ovat vastuussa siitä, että Suomi toteuttaa oikeusvaltioperiaatetta ja kansalaiset Suomessa saavat oikeutta ja virkamiehet noudattavat lakeja ja ennenkaikkea perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia.

Oulun käräjäoikeus on päättänyt, että R20/925 on rikos.
28.03.2020

Hyvä Erkki Aho
Kirjeessänne selostamanne asia on Oulun käräjäoikeudessa vireillä rikosasiana diaarinumerolla R 20/925.
Ystävällisin terveisin
Antti Savela
laamanni

Rikos on tämä:

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni.
Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön.Suomen viranomaisten toiminta asiassani on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista. Kohtelu täyttää kiistatta ihmisoikeusrikosen tunnusmerkistön ja ennenkaikkea kidutuksen tunnusmerkistön.

Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Miksi en saa oikeutta? Entinen asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa ja varatuomari Paavo M. Petäjä ovat tunnustaneet rikoksensa. He ovat toimineet syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikoskumppaneina. Esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat ja poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa.

Todelliset syylliset ovat tässä
  • kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskari, edelleenkin vapaalla jalalla
  • asianajaja Antti Latola, edelleenkin vapaalla jalalla, päämies Arsenal Oy
  • asianajaja Hannu Maskonen ( tehnyt itse oman lopullisen ratkaisunsa), päämies Kera Oy
  • varatuomari Paavo M. Petäjä, kuollut ( tunnustanut rikoksensa)
  • entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen ( tunnustanut rikoksensa, saanut ehdottoman vankeustuomion muista rikoksista)

Rikollisten suojelijat
  • poliisi Raimo Ollila
  • poliisi Petri Oulasmaa
  • Oulun KRP

Kiduttajat
  • kihlakunnanvouti Anssi Tuomaala
  • ulosottomies Eveliina Nissilä

Erkki Aho
Merenojatie 9 B 16
85100 Kalajoki
044-3025948
Nimeni on Erkki Aho




Kiitän vastauksestanne avustaja Ida-Maria Skytte

Hyvä Erkki,

Kiitos viestistänne oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonille.

Kuten varmasti ymmärrätte, ei oikeusministeri vallan kolmijako-opin mukaisesti voi ottaa kantaa yksittäisiin tapauksiin eikä myöskään antaa neuvoja tällaisissa asioissa.

Jos koette, että joku virkamies tai viranomainen on toiminut lainvastaisesti, voitte myös ottaa yhteyttä eduskunnan oikeusmieheen. Eduskunnan oikeusasiamiehen puoleen voi kääntyä kun epäilee, että viranomainen tai virkamies ei ole noudattanut lakia tai täyttänyt velvollisuuksiaan tai jos kantelija epäilee, että perus- ja ihmisoikeudet eivät ole toteutuneet asianmukaisesti.

Ystävällisin terveisin,


Ida-Maria Skytte
Assistent | Avustaja
Justitieminister, Riksdagsledamot | Oikeusministeri, Kansanedustaja Anna-Maja Henriksson (SFP | RKP)
tel. 09 432 4113 | puh. 09 432 4113
ida-maria.skytte@riksdagen.fi
 ida-maria.skytte@eduskunta.fi
Postadress: 00102 Riksdagen | Postiosoite: 00102 Eduskunta

Teidän on kuiten syytä muistaa, että valtakunnansyyttäjävirasto kuuluu suoraan oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin vastuulle. Oikeusministeri ei voi välttää vastuuta asiassani.


Terveisin

Erkki Aho
Merenojatie 9 B 16
85100 Kalajoki
044-3025948
Nimeni on Erkki Aho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti