sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

MA 20.07.2020 Toivon, että Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni on Kalajoella 22.7.2020.Kalajoki

Eikö Katri Kulmuni uskallakaan tulla Kalajoella 22.07.2020 klo 9.00? Kalajoki puuttuu Kulmunin vierailulistalta.

Onko syy tässä?
LA 18.07.2020 Tervetuloa Kalajoelle Katri Kulmuni!

TO 16.07.2020 Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni ja alueemme kansanedustaja Juha Pylväs sekä tiedoksi valtiokonttori Erkki Ahon vahingonkorvausanomus

Mielestäni tämä Kalajoen tapahtuman peruminen osoittaa Katri Kulmunilta pelkuruutta ja vastuunpakoilua. Olenko minä, Erkki Aho, näin pelottava henkilö? Ehkä tietomääräni ja perehtyneisyyteni asioihin sekä poliittinen kokemukseni on liian vahva nuorelle keskustan puheenjohtajalle. Näitä asioita ei haluta julkisuuteen:

Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset

Valtiopetos on tosiasia

Jorma Jaakkolan kotisivut

Koiviston konklaavi: VAIETTU RIKOS

SSP-sopimus

Tuleeko Katri Kulmuni sittenkin Kalajoelle. Löysin Kalajokiseudusta ilmoituksen, jossa on päivämäärä 22.4.2020. On todennäköistä, että päivämäärän pitäisi olla 22.7.2020. Näin ainakin toivon. Silloin asia on niin kuin pitääkin.

Paavo Väyrynen ja suuri osa keskustan kannattajista sekä Suomen älykkäistä ihmisistä tyrmäävät EU:n elpymisrahaston.
Keskustan Paavo Väyrynen tyrmää elpymisrahaston: ”Kasvattaisi valtionvelkaa ja takausvastuita tavalla, johon meillä ei kerta kaikkiaan ole varaa - Tässäkin on kysymys Suomen itsenäisyydestä”
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/paavo-vayrynen-tyrmaa-elpymisrahaston-kasvattaisi-valtionvelkaa-ja-takausvastuita-tavalla-johon-meilla-ei-kerta-kaikkiaan-ole-varaa-tassakin-on-kysymys-suomen-itsenaisyydesta/19a3acae-40d0-4e8f-a45f-a157c0c6efaa

Professori Verkkouutisille: Kriisirahastosta ”valtiosääntöoikeudellinen konflikti”
Leino-Sandberg pitää perustuslakivaliokunnan kannan sivuuttamista historiallisena.
Ilmeisesti pääministeri katsoo, että sikäli kun (hallituspuolueiden dominoima) suuri valiokunta päättää perustuslakivaliokunnan näkemykset sivuuttaa, hallitus voi tehdä samoin. Mitä tapahtui sille aikaisemmalle linjalle, että ”perustuslakivaliokunnan lausunnosta ilmenevät valtiosääntöiset arviot sisältävät ehdottomana pidettävän ohjeen valtioneuvoston toiminnalle”? Näin asia on aina ennen ymmärretty, Leino-Sandberg toteaa Verkkouutisille.
En odottanut näkeväni Suomessa hallitusta, joka julkisesti kiistää perustuslakivaliokunnan kannan merkityksen, hän lisää


Ymmärrän sen, että Keskustan puheenjohtajan ja kansanedustajan on vaikea tulla keskustelemaan valtiopetoksesta, Suomen oikeusvaltioperiaatteesta ja EU:n elpymisrahastosta, jossa Suomen osuus on peräti 13 miljardia euroa. Rahat todellisuudessa menevät Ranskan, Italian, Saksan ja Espanjan pankkien tukemiseen.

Alueuutiset

Kaksi lauantain jalkapallo-ottelua peruttiin viime tipassa: KPV:n jäsenellä todettu koronavirustartunta

Maajoukkuetähti Jarmo Junno palaa Sieviin

Kotimaan uutiset

Kulmuni taistelee paikastaan puoluejohdossa, kentällä keskustan tila ahdistaa – ”Ei olla koskaan oltu näin aallonpohjassa”

Jope Ruonansuu oli poikkeuksellinen lahjakkuus, joka menestyi viihdetaiteilijana monin tavoin

Puolueet tarjoavat nyt ansiosidonnaista päivärahaa kaikille, ja näin se onnistuisi – Uudistamista selvittänyt ekonomisti: "Tämä on ennen kaikkea oikeudenmukaisuuskysymys"

Miten korona tappaa? Husin ylilääkäri nimeää kolme mekanismia

Rajoitukset löystyvät, tartunnat laskevat eikä korona jaksa enää kiinnostaa – asiantuntijat kertovat, mitä kaikkien tulisi silti ottaa huomioon arjessa

Ulkomaan uutiset

Intia ylitti miljoonan korona­tartunnan rajan, asian­tuntijat varoittavat aika­pommista
INTIAN koronavirustartuntojen vahvistettu määrä ylitti perjantaina miljoonan tartunnan rajan, ja maa nousi maailman koronatilastojen kolmoseksi Yhdysvaltain ja Brasilian jälkeen. Johns Hopkins -yliopiston seurannan mukaan Intiassa oli lauantaina vahvistettu 1 039 084 koronatartuntaa.
Kokonaisluvun epäillään olevan vain osa todellisuudesta, sillä noin 1,3 miljardin asukkaan Intia ei pysty kattavaan testaukseen. Hallitus teetti toukokuussa tutkimuksen, johon osallistui 26 000 kansalaista. Heistä 0,73 prosentilla oli ollut koronavirustartunta, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.

EU:n perusarvoista tuli kiristysruuvi: Unkari pyyhkii Suomen vaalimalla periaatteella pöytää
SUOMELLE oikeusvaltioperiaate oli yksi puheenjohtajuuden kärkiteemoista, ja sama painotus on jatkunut budjettineuvotteluissa. Suomalaisjohtajat ovat painottaneet, että veronmaksajalla pitää olla oikeus tietää, mihin eurot menevät.

Eurooppa-kirje: Puola jakautui vaaleissa, ja hajallaan on myös EU huippukokouksen alla – Kaikki haluavat nyt Hollannin Rutten seuraan

Amazonin sademetsän tuho kauhistutti viime kesänä – nyt metsäpalot ovat lisääntyneet entisestään

Talousuutiset

IMF ennustaa: Yhdysvaltojen talous supistuu tänä vuonna 6,6 prosenttia

Koneen liikevaihto supistui, Scandicilta synkkiä lukuja, liikevaihto romahti 86 prosenttia – lue Ylen kooste tulospäivästä

Urheiilu-uutiset

20-vuotias olympialuistelija putosi kuolemaan Moskovassa – jätti jälkeensä tyhjentävän viestin

PÄIVÄ URHEILIJAN ELÄMÄSSÄ: Lotta Harala

JHT 2017-18 Suomi-sarjan mestarit

Sportistan vieraana seiväslegenda RAULI PUDAS

Maailmalla tapahtuu

Katedraali syttyi palamaan Nantesin kaupungissa Ranskassa, paloa tutkitaan tuhopolttona

WHO: Lauantaina jälleen päiväennätys maailman koronatartunnoissa – uusia tapauksia lähes 260  000

Aterimet loppuivat hotellista, Pärnuun pääsyyn tarvittiin erikoislupa – Tallinnan-loma oli 55 vuotta sitten uusinta uutta

Mielipiteet

Kaikesta turpeen käytöstä ei ole järkevää luopua

Helena Petäistön kolumni: EU-maiden löydettävä sopu pakon edessä

Eeva Lehtimäen kommentti: Keskustan kenttäväki toivoo puheenjohtajakisaa, mutta lähteekö Annika Saarikko lähes mahdottomaan supersankaritehtävään?

Yle Areena

Pääministeri
Rooleissa: Jonna Järnefelt (Anneli Jäätteenmäki), Pertti Sveholm (Jorma Melleri), Mikko Reitala (Matti Vanhanen), Pertti Koivula (Mauri Pekkarinen), Sari Puumalainen (Satu), Jonna Grönroos (Karoliina), Markku Huhtamo (Martti Manninen), Martin Bahne (Jäätteenmäen avustaja), Pirkko Saisio (Tarja Halonen), Jean Bitar (Irakilainen diplomaatti. Sakari Kilpelä, Johanna Saukkomaa ja Tomi Korhonen (toimittajat). Käsikirjoittajat: Antti Karumo ja Timo Harakka. Ohjaaja: Jyri Kähönen.

Kaksi puoliaikaa helvetissä
Toisen maailmansodan aikaisessa Ukrainassa entinen jalkapallotähti saa tehtäväkseen koota rangaistusleirille joutuneista unkarilaisista sotilaista joukkue otteluun Saksan armeijaa vastaan. Vangit alkavat suunnitella samalla pakoa mutta sitten jalkapallo alkaa käydä sotaakin tärkeämmäksi. Ohjaus Zoltán Fábri. (Két félidö a pokolban, Unkari 1961)

Youtube

Rydman, yhteiskunta taipuu muuttajalle?!

10 LONGEST BODY PARTS IN THE WORLD

Perämeren hylkeenpyytäjät

Huumori

Jope imitoi Spedeä, Virolaista ja Kääriäistä

Ylilääkäri Kaikkonen - Pirtua Selkävaivaan

Kummeli - Potilas Saarinen, jännetuppitulehdus

Best of Romantic Pranks Vol. 3 | Just For Laughs Compilation

Uusi Suomen kartta

Musiikki

Jope Ruonansuu - Enkeleitä toisillemme

Band ODESSA - Тополя (best version)

Смуглянка Smuglyanka, - Баян Микс BAYANMIX

Terveys

Best Foods for Healthy Lungs (Detox and Cleanse)

6 chest infection treatments (natural home remedies)

Top 15 Foods To Boost Your Immunity: How To Boost Natural Immunity

Walk for Health: The Best Medicine

Kuntoilu

Run Every Day And See What Happens To Your Body

5 Seconds of Summer - Teeth ABS WORKOUT CHALLENGE

5-Minute Workout That Replaces High-Intensity Cardio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti