torstai 23. heinäkuuta 2020

LA 25.07.2020 8-tien pohjoispuolella Kalajoen keskustassa Plassilla asuvat 13-14-vuotiaiden skeittaavien poikien isät ja äidit. Minulla on teille tärkeää asiaa.Tällaista jälkeä eilen illalla Erkintiellä Kalajoella. Minä pyydän niitä vanhempia – isiä ja äitejä – jotka ovat 13-14-vuotiaiden skeittaavien poikien vanhempia ja asuvat Kalajoen keskustassa 8-tien pohjoispuolella Plassin alueella, keskustelemaan rakkaitten lastensa kanssa ja kertomaan heille mikä on oikein ja sallittua. Nyt on isien ja äitien otettava vastuu lastensa tekemisistä. Jokainen lapsi tarvitsee pysyviä, lämpimiä ja vastavuoroisia ihmissuhteita, joissa hän saa toistuvasti käytännössä kokea, että hänestä välitetään, häneen luotetaan ja hänet hyväksytään sellaisenaan, vaikka kaikkia hänen tekojaan ei hyväksyttäisikään. Lapsi tarvitsee huolenpitoa, turvaa, läheisyyttä ja hellyyttä sekä iänmukaisia sääntöjä ja rajoja. Äitinä ja isänä oleminen on etuoikeus: vanhemmuudesta, lapsista ja omasta perheestä on lupa olla ylpeä, nauttia ja iloita. On myös lupa olla välillä ärtynyt, väsynyt ja heikko, hakea itselleen tukea. Kasvatusta on kaikki se toiminta, jolla vanhempi vaikuttaa lapseensa. Vanhempi ottaa lapsestaan vastuun, mutta vuosien kuluessa luovuttaa vastuutaan vähitellen lapselle itselleen. Kasvatuksen yhtenä tavoitteena on tukea lasta selviytymään elämässään itsenäisesti. Lapsi kasvaa osaksi perhettään ja yhteiskuntaa. Kasvatuksessa hän oppii mikä on oikein ja väärin, arvokasta ja vältettävää, sopivaa ja epäsopivaa, mitkä ovat hänen oikeutensa, vastuunsa ja velvollisuutensa.
Jokainen vanhempi tietää, että kasvatus ei ole vain vanhemman vaikuttamista lapseen, myös lapsi vaikuttaa vanhempaan – vanhempi kasvaa kasvattajan tehtävässään. Muun muassa lapsen synnynnäinen temperamentti vaikuttaa siihen, minkälaista palautetta lapsi saa vanhemmaltaan. Vanhemmalta saadulla palautteella on puolestaan vaikutusta siihen, kuinka lapsi toimii. Kasvatus on aina vuorovaikutusta. Sitten kun koulut alkavat niin poikien vanhempien ja poikein opettajien sekä poliisiviranomaisten on yhteistyössä selvitettävä tämä poikien ongelmakäyttäytyminen.


Kalajoki

Mielipide: Sylkijät saatiin kiinni, entä muut ilkivallan tekijät? – Auto hajotettu kirveellä, postilaatikoita rikottu, uhkaavaa käytöstä ja niin edelleen

Alueuutiset

Missä on Pirjo Sipilä? Katosi Raahessa puolenyön aikaan – havainnot ilmoitettava hätänumeroon

Raahessa kadonnut nainen löytyi kuolleena

Kotimaan uutiset

Marin vaati perussuomalaisilta täsmennystä ”koviin” syytöksiin – Nyt Ville Tavio perustelee, miksi hän sanoi pääministerin rikkoneen perustuslakia EU-kokouksessa
Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajan mielestä Marinin olisi pitänyt hakea perustuslakivaliokunnalta uusi mandaatti ennen poliittisen sovun hyväksymistä EU:n elpymispaketista.

Näin Suomi on varautunut toiseen korona-aaltoon – 10 keskeistä keinoa: listalla myös kohuttu maskisuositus
THL:n terveysturvallisuusosaston johtaja Mika Salminen sanoo, että tarkalleen maailmassa on meneillään vasta koronaviruspandemian ensimmäinen aalto. Suomen kaltaisissa maissa se on onnistuttu pysäyttämään, mutta kansainvälisesti uusia tapauksia on enemmän kuin koskaan.
 • Myös Suomessa on uhka, että epidemia käynnistyy uudestaan. Luonnollinen riski kasvaa, mitä lähemmäs vuodenvaihdetta ja talvea mennään. Kaikki syyt taustalla antavat syyn pelätä, että Suomessa käynnistyisi uusi voimallinen toinen aalto, Salminen sanoo.

Suomessa yksi uusi korona­kuolema ja kahdeksan uutta tartuntaa – katso tilanne eri kunnissa
Suomessa on raportoitu yksi uusi koronavirukseen liittyvä kuolema.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan koronakuolemia on nyt yhteensä 329.
THL kertoi aiemmin päivällä, että uusia varmistettuja koronatartuntoja on todettu kahdeksan. Yhteensä koronatapauksia on nyt 7 380.
Koronan vuoksi sairaalahoidossa on tällä hetkellä neljä henkilöä, joista yksikään ei ole tehohoidossa.
Testattuja näytteitä on jo noin 330 500. Koronasta toipuneita henkilöitä on Suomessa noin 6 920.

Ulkomaan uutiset

EUROOPAN UNIONISTA TEHDYN SOPIMUKSEN
JA EUROOPAN UNIONIN TOIMINNASTA TEHDYN SOPIMUKSEN
KONSOLIDOIDUT TOISINNOT

Eurooppa-kirje: Huippukokouksessa on aina tuhat tarinaa
Otetaan aluksi kronologinen pikakelaus Ylen nettitarjonnasta ja edetään sitten radion ja television kautta ulkomaiseen mediaan:
1) Näistä asioista päätettiin, 2) tällainen oli kirjeenvaihtajan ensinäkemys sopuun, 3) näin ja näin oppositio kritisoi sopimusta, 4) tässä on valtiovarainministeri Matti Vanhasen (kesk.) ja tässä puolestaan pääministeri Marinin vastaus kritiikkiin, 5) tässä analyysi nettomaksamisen juupas–eipäs-väittelystä ja 6) tässä vielä asiantuntijoiden pohdintaa liittovaltiokehityksestä ja mahdollisista perustuslaillisista ongelmista.

Talousuutiset

Volkswagen on maailman velkaantunein yhtiö – Jopa Suomen valtionvelka kalpenee Volkswagenin 168 miljardin euron velkavuoren rinnalla
Volkswagen on maailman velkaantunein yhtiö, ilmenee uudesta uutistoimisto Reutersin julkistamasta vertailusta. Sen 168 miljardin euron velka on lähes kaksinkertainen vaikkapa Unkarin valtionvelkaan nähden. Suomenkin vajaan 124 miljardin euron valtionvelka kalpenee sen rinnalla.

Finnair 174 miljoonaa euroa tappiolla, Stockmannin tulos romahti, Konecranesilla vahva neljännes – Yle seuraa tulospäivää
Finnairin vertailukelpoinen liiketulos oli 174,3 miljoonaa euroa tappiolla huhti–kesäkuussa. Viime vuonna samaan aikaan se oli 47,2 miljoonaa euroa plussalla.
Yhtiön liikevaihto laski 91,3 prosenttia vuoden takaisesta ja oli 68,6 miljoonaa euroa.
 • Finnairin toista vuosineljännestä kuvaa käytännössä vain yksi asia, COVID-19-pandemia. Kuten ennakoimme, kapasiteettimme laski sen vuoksi kolmeen prosenttiin, sillä ylläpidimme vain Suomen kannalta kriittisiä lentoyhteyksiä. Tämä heijastui vahvasti myös matkustajamääriin, liikevaihtoon ja tulokseen, sanoo Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner tulostiedotteessa
  (siirryt toiseen palveluun)
  .

Ekonomisti: EU:n elpymisrahasto vie kohti tulonsiirtounionia ja liittovaltiota
Elpymisrahasto on siis askel kohti EU:n tulonsiirtounionia ja edelleen liittovaltiota, Malinen päättelee. Suomen äänestäjät eivät ole tähän kehitykseen antaneet hyväksyntäänsä.
Se on EU:n perussopimuksen, SEUT:n, artiklan 125 selkeä rikkomus. Samalla EU:n lainanotto ja tulonsiirtojen jakaminen budjetin kautta rikkoo SEUT:n artiklaa 310. Emmekä me koskaan ole äänestäneet tulonsiirtounioniin tai liittovaltioon liittymisestä.”
Samalla hallitus rikkoo Malisen mukaan omaa hallitusohjelmaansa, jossa linjattiin, että ”kullakin jäsenmaalla on ensisijainen vastuu omasta taloudestaan”. Sovittujen tulonsiirtojen myötä talousvastuuta siirtyy EU:lle ja sitä kautta muille jäsenmaille.
Malinen vaatiikin, että Suomessa tulisi nopealla aikataululla järjestettävä kansanäänestys EU:n “elpymisvälineestä”.
EU:n taloudellisessa mielessä merkityksellisen velkaantumismahdollisuuden avaus on askel kohti fiskaaliunionia, jossa EU-tasolla voidaan päättää finanssipolitiikasta. Velkaantumismahdollisuus esitetään kertaluonteisena poikkeuksena, esimerkiksi liittokansleri Merkelin sanoin ”ainutkertaisena vastauksena ainutkertaiseen tilanteeseen”. On kuitenkin vaikea uskoa tällaisen ”poikkeuksen” jäämiseen ainutkertaiseksi”, Vihriälä toteaa blogissaan.
Kun unionin velanoton esteenä pidetystä perussopimuskirjauksesta uuden tulkinnan seurauksena poiketaan, on Vihriälän mukaan erittäin todennäköistä, että velkaantumismahdollisuutta tullaan hyödyntämään jatkossakin ja että tämä tulee muuttamaan EU:n talouspolitiikan työnjakoa.

Urheilu-uutiset

Usain Bolt 200m world record: 19.19!!! (+ Michael Johnson's reaction)

Usain Bolt new 100m world record: 9.58!!!

Kubrat Pulev All Knockouts

Mailmalla tapahtuu

93-vuotias keskitysleirin ex-vartija tuomittiin vankeuteen Saksassa – avusti yli 5200 ihmisen murhassa
Saksalainen tuomioistuin tuomitsi torstaina 93-vuotiaan saksalaismiehen kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen toisen maailmansodan aikana tehdyistä rikoksista. Asiasta kertovat uutistoimistot Reuters ja AFP.
Tuomioistuin katsoi syytetyn avustaneen 5 232 ihmisen murhassa natsien keskitysleirillä vuoden 1944 elokuun ja vuoden 1945 huhtikuun välillä. Suurin osa murhatuista oli juutalaisia.

Kreml antaa riihikuivaa rahaa lomalaisille – taustalla ovela juoni pankkijärjestelmän pönkittämiseksi
Siksi Kremlissä on nyt kehitetty varsin ovela tapa pitää kansa tyytyväisenä. Pääministeri Mihail Mishustin kertoi keskiviikkona, että kotimaisiin kohteisiin lomailemaan lähteville annetaan 5000–15 000 ruplan kesämatkakorvaus (noin 60–180 euroa).

Veljekset pelastuivat tulipalosta pelottavalla tavalla Ranskassa – isoveli pudotti 3-vuotiaan ikkunasta

Salama räsäytti naapurin pihapuuhun – Teemu ikuisti täysosuman juuri oikealla hetkellä

Mielipiteet

Elvytyspaketti täydellinen talouskatastrofi
Elvytyspaketti on siten rakennettu täysin väärin, se on todellinen katastrofi. Se elvyttää taloutensa huonosti hoitaneita mutta kiristää hyvin hoitaneitten, mm. Suomen elpymistä. Ja tällaisen paaketinko me nyt olemme hyväksymässä? Sokaistuivatko silmämme, kun neuvottelijamme kertoivat saaneensa muutaman sata miljoonaa ssinne ja toiset tänne?
Miksi ei EU:n neuvottelupöydissä oteta lähtökohdaksi eroja eri jäsenmaiden omaehtoisen taloudenpidon välillä? Pohjoisten maitten kokonaisveroaste vuosina 1995-2019 on ollut pyöreät 53 prosenttia. Välimeren maitten 42 prosenttia. Jos etelässä olisi hoidettu taloutta pohjoiseen tapaan, omilla resursseilla, elvytyspaketin suuruuden tarve olisi ratkaisevasti pienempi ja sen jakoedellytykset hyväksyttävämpiä kuin mitä nyt on asianlaita.


ELVYTYKSELLÄ TORJUTAAN PANKKIKRIISIÄ EIKÄ TUETA VIENTIÄ
KORONAKRIISI on kaikesta huolimatta vain peitetarina sille, että elvytyksellä tekohengitetään konkurssin partaalla olevaa osaa Euroopan unionista. Elvytyspaketin 750 miljardia euroa kohdennetaan maille, joiden työttömyys ja talous olivat kuralla jo ennen koronakriisiä. Sama koskee Suomen maaseutua.
SUURI OSA SUOMEN MAASEUTUA on samassa jamassa kuin Italia, Espanja ja Kreikka. Niiden talous ja niiden lainoittajien taseet eivät yksinkertaisesti enää kestä uutta korollista velkaa, vaan molempia on tuettava ilmaisella rahalla eli lahjoituksilla.
ELVYTYSPAKETTI TÄHTÄÄ uuden eurooppalaisen pankkikriisin torjuntaan. Kriisi oli puhkeamassa Italiasta jo paljon ennen koronaa.
Italian valtionvelka on noussut jyrkästi finanssikriisistä 2008 lähtien. Kriisin alussa velkaa oli 100 prosenttia suhteessa bruttokansantuotteeseen ja nyt sitä on 135 prosenttia eli 2 400 miljardia euroa. Espanjan velka on 1 200 miljardia euroa (100 prosenttia suhteessa bkt:hen) ja Kreikan velka on 335 miljardia euroa (180 prosenttia suhteessa bkt:hen).
PANKKIKRIISIN SYTYKKEENÄ on velanantajien luonne ja velkamäärien tähtitieteellinen koko. Yksityiset pankit ja sijoittajat pitävät salkuissaan puolta Italian valtionvelasta. Jos Italian valtio ei pystyisi maksamaan velkaansa takaisin, tappiot koituisivat Italian yksityispankeille, sijoittajille ja tavallisille kotitalouksille. Se johtaisi välittömästi syvään talouskriisiin, konkurssiaaltoon ja kotitalouksien ostovoiman heikentymiseen, poliittiseen kriisiin ja jopa yhteiskunnalliseen kaaokseen.
Ranskalaisilla pankeilla on Italiassa 335 miljardin, saksalaisilla 88 ja Espanjan pankeilla 74 miljardin velkasaatavat.
Tätä taustaa vasten on ymmärrettävää, että Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Ranskan presidentti Emmanuel Macron ajoivat mahdollisimman suurta avustuspottia Italialle. Espanja on Kreikan kanssa yhtä pahoissa vaikeuksissa kuin Italia.

Väyryssyndrooma” ja muita sairauksia
Pitkäaikainen ja laajasti arvostettu Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä käyttää julkisuudessa harvakseen puheenvuoroja. Ne ovat aina punnittuja ja painavia.
Äskettäin Kärnä esitti arvion, että europarlamentaarikko Mauri Pekkarista vaivasi mielenterveyden häiriö, ”väyryssyndrooma”, kun hän oli arvostellut Euroopan unionin neuvostossa hyväksyttyä EU:n elvytysrahastoa.
Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun liittovaltio-Euroopan kannattajat ovat pyrkineet leimaamaan mielenvikaisiksi ne, jotka ovat tätä kehitystä vastustaneet ja Suomen itsenäisyyttä puolustaneet.

Yle Areena

Suomi valmistautuu koronan toiseen aaltoon
Meneekö Suomi taas säppiin, jos koronan toinen aalto nousee? Studiossa osastopäällikkö Kari Hakari sosiaali- ja terveysministeriöstä ja ylilääkäri Taneli Puumalainen THL:stä. Koronapandemian keskus on nyt Etelä-Amerikassa ja virus nousee yhä uusissa maissa. Horjuttaako korona poliittisia järjestelmiä? Vieraana maailmanpolitiikan professori Teivo Teivainen Helsingin yliopistosta. Juontajana Annika Damström. #yleastudio

Youtube

Sannikka kiteyttää

KorkkiTV: Kaikki voittivat, Helsinki hävisi

BenTV: Ay-liikkeen verovapaa pajatso porskuttaa

Musiikki

"HEJ SOKOŁY" UKRAINA (traditional) / "HEY FALKONS" - WIESLAWA DUDKOWIAK

Rosanna Rocci - Arrivederci Hans 2005

Country Sisters - Let's Twist Again (2006)

Huumori

FOTO SPORTIVE IMBARAZZANTI SCATTATE AL MOMENTO GIUSTO Parte 1

10 FUNNY MOMENTS WITH FOOTBALL MANAGERS

20 FUNNIEST MOMENTS IN WOMEN'S FOOTBALL

https://www.youtube.com/watch?v=DrTi5-dz_Xc

Poliittiset päättäjät ovat tietoisia ja heille on todistusaineistot jaettu syyttäjä Heiskarin ym. rikolliseksi epäiltävästä toiminnasta


Kansanedustajat Juha Pyläs ja Mikko Kinnunen sekä Katri Kulmuni saivat kirjani ja todistusaineistot.
Asko Keräsen tunnustus

Oulun käräjäoikeus tiedoksi ja keskusrikospoliisille rikostutkintaa varten

En hyväksy Oulun käräjäoikeuden seuraavaa laskua

asia U 19/30944 viitenumero RF38 1550 0120 1550 0035 502 määrä 265.00, eräpäivä 17.07.2020

Koska Oulun käräjäoikeus ei suostu käsittelemään asiaa uudestaan, niin katson käräjätuomari Mäkeläisen toiminnan asiassani rikokseksi, Hän estää jo toisen kerran minulta oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja katsoo ihmisoikeusrikoksen ja peruustuslain vastaiset toimet minua vastaan ulosottovalitukseksi ja laskuttaa omasta rikolliseksi epäiltävästä toiminnastaan minullta 260 euroa. Rikoksen avulla tehty oikeustoimi on mitätön. Pyydän keskusrikospoliisia kiireellisesti tutkimaan Oulun käräjäoikeuden ja Oulun poliisin toiminnan asioissani.
Asiaa ei voi käsitellä ulosottovalituksena, koska kysymys on ihmisoikeusrikoksesta ja perustuslain vastaisesta toiminnasta.Todistusaineistot ovat kiistattomat. Oulun käräjäoikeus itse on todennut asian rikokseksi.
Vaadin kaikille rikoksiin syyllistyneille Suomen lain mukaista ankarinta mahdollista rangaistusta sekä aiheutettujen vahinkohen täysimääräistä korvamista korkoineen.

Oulun käräjäoikeuden laamannin ilmoitus asiasta

Hyvä Erkki Aho
Kirjeessänne selostamanne asia on Oulun käräjäoikeudessa vireillä rikosasiana diaarinumerolla R 20/925.
Ystävällisin terveisin
Antti Savela
laamanni

Rikos on tämä:

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni.
Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön.Suomen viranomaisten toiminta asiassani on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista. Kohtelu täyttää kiistatta ihmisoikeusrikosen tunnusmerkistön ja ennenkaikkea kidutuksen tunnusmerkistön.

Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Miksi en saa oikeutta? Entinen asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa ja varatuomari Paavo M. Petäjä ovat tunnustaneet rikoksensa. He ovat toimineet syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikoskumppaneina. Esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat ja poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa.

Todelliset syylliset ovat tässä
 • kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskari, edelleenkin vapaalla jalalla
 • asianajaja Antti Latola, edelleenkin vapaalla jalalla, päämies Arsenal Oy
 • asianajaja Hannu Maskonen ( tehnyt itse oman lopullisen ratkaisunsa), päämies Kera Oy
 • varatuomari Paavo M. Petäjä, kuollut ( tunnustanut rikoksensa)
 • entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen ( tunnustanut rikoksensa, saanut ehdottoman vankeustuomion muista rikoksista)

Rikollisten suojelijat
 • poliisi Raimo Ollila
 • poliisi Petri Oulasmaa
 • Oulun KRP

Kiduttajat
 • kihlakunnanvouti Anssi Tuomaala
 • ulosottomies Eveliina Nissilä
Rikokset eivät ole vanhentuneet, koska ulosotto on voimassa ja asiat ovat olleet keskeytyksettä vireillä koko 25 vuoden ajan. Lisäksi valtiopetos ja siihen kuuluva SSP-sopimus pitävät rikokset avoimena.

SSP-sopimus

Suomen johtavat politikot järjestivät keinotekoisen 1990-luvun laman ja siihen liittyi olennaisena osana valtiopetos, josta keskeinen on SSP-sopimus. Kysymys on valtiopetoksen toteuttamiseen osallistumisesta ja Erkki Ahon kidutusrikokseen osallistumisesta. Kysymys on myös virkavelvollisuuden laiminlyönnistä, törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä sekä rikollisten suojelusta.

Suomessa ei ole ollut voimassa valmius- eikä poikkeuslait 1990-luvun laman hoidossa. Siksi toiminta on kiistattomasti rikollista. Pankit pelastettiin rikollisella tavalla ja yrittäjät, heidän yrityksensä, heidän perheensä ja yrityksen lainojen takaajat laitettiin maksumiehiksi ja pankkien pelastajiksi. Valtiopetos ei vanhene koskaan.

Pyydän Oulun poliisia vastaamaan ja valtakunnansyyttäjää tutkimaan asian. Oulun poliisi on laiminlyönyt rikostutkinnat asioissa yli 25 vuoden ajan. Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa kuten esim. asianajaja Asko Keränen ja varatuomari Paavo M. Petäjä. Keräsen tunnustusta tukee avoin asianajovaltakirja PR-Teollisuus Oy:n hallituksen puheenjohtajalta Heino Virralta
sekä muut tunnustetut rikokset, joista Keränen on saanut ehdottomat vankeustuomiot.

Juristi Asko Keräsen talousrikosoikeudenkäynti yllätti syyttäjän ja tuomarin – Keränen tunnusti kaiken heti kättelyssä

Kaiken lisäksi muu todistusaineisto asiassa on kiistatonta. Törkeä petos kauppasopimuksissa, syyttäjän esteellisyys 20 vuoden ajan, kauppojen purut ja väärillä tiedoilla haettu konkurssi. Prosessipetos konkurssiasiassa jne..

Pyydän Oulun poliisia vastaamaan ja valtakunnansyyttäjää tutkimaan asian. Oulun poliisi on laiminlyönyt rikostutkinnat asioissa yli 25 vuoden ajan. Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa kuten esim. asianajaja Asko Keränen


Lisäksi todisteena asianajaja Asko Keräselle tehty avoin asianajovaltakirja. Heino Virta oli PR-Teollisuus Oy:n hallituksen puheenjohtaja.


Lisäksi olen esittänyt Oulun käräjäoikeudelle ja poliisille varatuomari Paavo M. Petäjän tunnustuksen, ettei hänellä ollut toimeksiantoa konkurssiasiassa, vaikka hän on antanut asiassa lausunnon käräjäoikeudelle asianomaisten tietämättä ja ilman heidän toimeksiantoaan.


Ensimmäinen asia tutkinnassa täytyy olla se, että kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskari on ollut esteellinen syyttäjä asioissani.
Kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskari on toiminut esteellisenä syyttäjänä asioissani noin 20 vuoden ajan. Esteellisyys johtuu siitä, että syyttäjä Sulo Heiskari on toiminut tai ainakin on merkitty kaupanvahvistajaksi kaupoissa,jossa hän käyttää syyteoikeutta ja arvoi näin omien toimiensa lainmukaisuutta. Olen lähettänyt Oulun käräjäoikeuteen todistuksen kaupanvahvistuksesta, jossa näkyy, että Sulo Heiskari on vahvistanut lainvastaisen kaupan, sillä väliaikaiset pesänhoitajat eivät saa myydä kiinteää omaisuutta konkurssisäännon 50 §:n mukaan. Syyttäjä Heiskari on esteellinen syyttäjistä annetun lain mukaan.

Kaupanvahvistus

.Lisäksi kauppakirjan allekirjoittaja Heino Virta todistaa, ettei hän ole koskaan nähnytkään kaupanvahvistaja Sulo Heiskaria.
Lisäksi kaupanvahvistajan kutsuma todistaja Arto Ranta-Ylitalo todistaa, ettei hän ole ollut paikalla kun kaupat on vahvistettu.


Lisäksi kaupoissa salattiin 48 miljoonan pantatut kiinitykset, joista tässä esimerkkinä yksi sivu.Kysymyksessä on siis törkeä petos. Olen pyytänyt Oulun poliisia toimittamaan teille nämä kaikki asiakirjat, koska olen ne Oulun poliisille toimittanut.


Syyttäjä Sulo Heiskarin esteellisyys on kiistaton ja esteellisyys on virkarikos. Omien rikostensa peittelemiseen syyttäjä Heiskari organisoi uusia rikostutkintoja väärän oikeudenpäätöksen perusteella, jossa hän itse oli keskeinen rikollinen. Mikään rikos ei ole vanhentunut johtuen SSP-sopimuksesta sekä siitä, että ulosotto on voimassa ja asiat ovat olleet keskeytyksettä vireillä yli 25 vuotta. Kysymyksessä on kiistatta ihmisoikeusrikokset , kidutus , sekä perustuslain vastaiset toimet.

Kysymyksessä on myös valtiopetos. Se näkyy tästä

SSP-sopimus

SSP-sopimus on osa valtiopetosta eli jatko ns. Koiviston konnklaaville ja välivaihe Aktiv Hansa-kaupalle. PR-talojen konkurssivyyhti johtuu juuri SSP-sopimuksesta, jossa määriteltiin ylikapasiteetin poistaminen tietyilta aloilta ja määriteltiin yritysten kaatamisperusteet. Pankit tekivät yhdessä Suomen valtion kanssa n. 60 000 yrityksen poistamisen markkinoilta. Pankit pelastettiin ja rikollisille annettiin syytesuoja kuten asioista käy ilmi.

Tarkemmin asioista

U20/4572


Huom. Olen haastanut jo kuusi kertaa ulosottoviranomaiset oikeuteen, koska he tietoisesti perivät minulta sellaisia saatavia jotka tietävät varmasti ulosottokelvottomiksi. Nyt tämä uudelleen käsittelypyyntö on seitsemän kerta. Asiat eivät ole vanhentuneita, koska ulosotto pitää rikokset avoimena ja lisäksi asiat ovat olleet koko ajan vireillä keskeytyksettä ja valtiopetos pitää kaikki rikokset avoimena.

Koska poliisi ei tutki, eikä syyttäjä syytä, eikä oikeus ota käsiteltäväkseen ja korkein oikeus ei pura vääriä päätöksiä, niin olen tehnyt oikeusministerille ja valtiokonttorille vaatimuksen aiheutettujen vahinkojen korvaamisesta. Olen vaatinut 164 miljoonan euron vahingonkorvaus, mutta olen valmis sopimaan valtiokonttorille ilmoittamistani kohtuullistetuista vahingonkorvauksista.

Kalajoki 23.07.2020

Erkki Aho
Merenojatie 9 B 16
85100 Kalajoki
044-3025948
Nimeni on Erkki Aho


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti