lauantai 18. heinäkuuta 2020

SU 19.07.2020 Taitelija Tanja Luukkosen tuoheen maalatut taulut

Taidegalleriaani kuuluvat myös taitelija Tanja Luukkosen tuoheen maalamat maisemat. Niitä ei voi kopioida. Ne ovat originaaleja.

Oulun käräjäoikeudelle tiedoksi ja keskusrikospoliisille rikostutkintaa varten

En hyväksy Oulun käräjäoikeuden seuraavaa laskua

asia U 19/30944 viitenumero RF38 1550 0120 1550 0035 502 määrä 265.00, eräpäivä 17.07.2020

Vaadin asian uudelleen käsittelyä Suomen lain mukaisesti tai vaihtoehtoisesti rikostutkintaa asiassa. Asiaa ei voi käsitellä ulosottovalituksena, koska kysymys on ihmisoikeusrikoksesta ja perustuslain vastaisesta toiminnasta.Todistusaineistot ovat kiistattomat. Oulun käräjäoikeus itse on todennut asian rikokseksi. Kysymyksessä on Oulun käräjäoikeuden tuomarin virheestä (tässa tapausessa tietoisesta virheetä eli rikoksesta ?).
Vaadin kaikille rikoksiin syyllistyneille Suomen lain mukaista ankarinta mahdollista rangaistusta sekä aiheutettujen vahinkohen täysimääräistä korvamista korkoineen.

Oulun käräjäoikeuden laamannin ilmoitus asiasta

Hyvä Erkki Aho
Kirjeessänne selostamanne asia on Oulun käräjäoikeudessa vireillä rikosasiana diaarinumerolla R 20/925.
Ystävällisin terveisin
Antti Savela
laamanni

Rikos on tämä:

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni.
Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön.Suomen viranomaisten toiminta asiassani on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista. Kohtelu täyttää kiistatta ihmisoikeusrikosen tunnusmerkistön ja ennenkaikkea kidutuksen tunnusmerkistön.

Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Miksi en saa oikeutta? Entinen asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa ja varatuomari Paavo M. Petäjä ovat tunnustaneet rikoksensa. He ovat toimineet syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikoskumppaneina. Esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat ja poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa.

Todelliset syylliset ovat tässä
 • kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskari, edelleenkin vapaalla jalalla
 • asianajaja Antti Latola, edelleenkin vapaalla jalalla, päämies Arsenal Oy
 • asianajaja Hannu Maskonen ( tehnyt itse oman lopullisen ratkaisunsa), päämies Kera Oy
 • varatuomari Paavo M. Petäjä, kuollut ( tunnustanut rikoksensa)
 • entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen ( tunnustanut rikoksensa, saanut ehdottoman vankeustuomion muista rikoksista)

Rikollisten suojelijat
 • poliisi Raimo Ollila
 • poliisi Petri Oulasmaa
 • Oulun KRP

Kiduttajat
 • kihlakunnanvouti Anssi Tuomaala
 • ulosottomies Eveliina Nissilä
Rikokset eivät ole vanhentuneet, koska ulosotto on voimassa ja asiat ovat olleet keskeytyksettä vireillä koko 25 vuoden ajan. Lisäksi valtiopetos ja siihen kuuluva SSP-sopimus pitävät rikokset avoimena.

SSP-sopimus

Suomen johtavat politikot järjestivät keinotekoisen 1990-luvun laman ja siihen liittyi olennaisena osana valtiopetos, josta keskeinen on SSP-sopimus. Kysymys on valtiopetoksen toteuttamiseen osallistumisesta ja Erkki Ahon kidutusrikokseen osallistumisesta. Kysymys on myös virkavelvollisuuden laiminlyönnistä, törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä sekä rikollisten suojelusta.

Suomessa ei ole ollut voimassa valmius- eikä poikkeuslait 1990-luvun laman hoidossa. Siksi toiminta on kiistattomasti rikollista. Pankit pelastettiin rikollisella tavalla ja yrittäjät, heidän yrityksensä, heidän perheensä ja yrityksen lainojen takaajat laitettiin maksumiehiksi ja pankkien pelastajiksi. Valtiopetos ei vanhene koskaan.

Pyydän Oulun poliisia vastaamaan ja valtakunnansyyttäjää tutkimaan asian. Oulun poliisi on laiminlyönyt rikostutkinnat asioissa yli 25 vuoden ajan. Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa kuten esim. asianajaja Asko Keränen ja varatuomari Paavo M. Petäjä. Keräsen tunnustusta tukee avoin asianajovaltakirja PR-Teollisuus Oy:n hallituksen puheenjohtajalta Heino Virralta
sekä muut tunnustetut rikokset, joista Keränen on saanut ehdottomat vankeustuomiot.

Juristi Asko Keräsen talousrikosoikeudenkäynti yllätti syyttäjän ja tuomarin – Keränen tunnusti kaiken heti kättelyssä

Kaiken lisäksi muu todistusaineisto asiassa on kiistatonta. Törkeä petos kauppasopimuksissa, syyttäjän esteellisyys 20 vuoden ajan, kauppojen purut ja väärillä tiedoilla haettu konkurssi. Prosessipetos konkurssiasiassa jne..

Pyydän Oulun poliisia vastaamaan ja valtakunnansyyttäjää tutkimaan asian. Oulun poliisi on laiminlyönyt rikostutkinnat asioissa yli 25 vuoden ajan. Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa kuten esim. asianajaja Asko Keränen


Lisäksi todisteena asianajaja Asko Keräselle tehty avoin asianajovaltakirja. Heino Virta oli PR-Teollisuus Oy:n hallituksen puheenjohtaja.


Lisäksi olen esittänyt Oulun käräjäoikeudelle ja poliisille varatuomari Paavo M. Petäjän tunnustuksen, ettei hänellä ollut toimeksiantoa konkurssiasiassa, vaikka hän on antanut asiassa lausunnon käräjäoikeudelle asianomaisten tietämättä ja ilman heidän toimeksiantoaan.


Ensimmäinen asia tutkinnassa täytyy olla se, että kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskari on ollut esteellinen syyttäjä asioissani.
Kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskari on toiminut esteellisenä syyttäjänä asioissani noin 20 vuoden ajan. Esteellisyys johtuu siitä, että syyttäjä Sulo Heiskari on toiminut tai ainakin on merkitty kaupanvahvistajaksi kaupoissa,jossa hän käyttää syyteoikeutta ja arvoi näin omien toimiensa lainmukaisuutta. Olen lähettänyt Oulun käräjäoikeuteen todistuksen kaupanvahvistuksesta, jossa näkyy, että Sulo Heiskari on vahvistanut lainvastaisen kaupan, sillä väliaikaiset pesänhoitajat eivät saa myydä kiinteää omaisuutta konkurssisäännon 50 §:n mukaan. Syyttäjä Heiskari on esteellinen syyttäjistä annetun lain mukaan.

Kaupanvahvistus


Lisäksi kauppakirjan allekirjoittaja Heino Virta todistaa, ettei hän ole koskaan nähnytkään kaupanvahvistaja Sulo Heiskaria.
Lisäksi kaupanvahvistajan kutsuma todistaja Arto Ranta-Ylitalo todistaa, ettei hän ole ollut paikalla kun kaupat on vahvistettu.


Lisäksi kaupoissa salattiin 48 miljoonan pantatut kiinitykset, joista tässä esimerkkinä yksi sivu.Kysymyksessä on siis törkeä petos. Olen pyytänyt Oulun poliisia toimittamaan teille nämä kaikki asiakirjat, koska olen ne Oulun poliisille toimittanut.


Syyttäjä Sulo Heiskarin esteellisyys on kiistaton ja esteellisyys on virkarikos. Omien rikostensa peittelemiseen syyttäjä Heiskari organisoi uusia rikostutkintoja väärän oikeudenpäätöksen perusteella, jossa hän itse oli keskeinen rikollinen. Mikään rikos ei ole vanhentunut johtuen SSP-sopimuksesta sekä siitä, että ulosotto on voimassa ja asiat ovat olleet keskeytyksettä vireillä yli 25 vuotta. Kysymyksessä on kiistatta ihmisoikeusrikokset , kidutus , sekä perustuslain vastaiset toimet.

Kysymyksessä on myös valtiopetos. Se näkyy tästä

SSP-sopimus

SSP-sopimus on osa valtiopetosta eli jatko ns. Koiviston konnklaaville ja välivaihe Aktiv Hansa-kaupalle. PR-talojen konkurssivyyhti johtuu juuri SSP-sopimuksesta, jossa määriteltiin ylikapasiteetin poistaminen tietyilta aloilta ja määriteltiin yritysten kaatamisperusteet. Pankit tekivät yhdessä Suomen valtion kanssa n. 60 000 yrityksen poistamisen markkinoilta. Pankit pelastettiin ja rikollisille annettiin syytesuoja kuten asioista käy ilmi.

Tarkemmin asioista

U20/4572


Huom. Olen haastanut jo kuusi kertaa ulosottoviranomaiset oikeuteen, koska he tietoisesti perivät minulta sellaisia saatavia jotka tietävät varmasti ulosottokelvottomiksi. Pyydän nyt asian uudelleen käsittelyä jo seitsemännen kerran. Asiat eivät ole vanhentuneita, koska ulosotto pitää rikokset avoimena ja lisäksi asiat ovat olleet koko ajan vireillä keskeytyksettä ja valtiopetos pitää kaikki rikokset avoimena.

Koska poliisi ei tutki, eikä syyttäjä syytä, eikä oikeus ota käsiteltäväkseen ja korkein oikeus ei pura vääriä päätöksiä, niin olen tehnyt oikeusministerille ja valtiokonttorille vaatimuksen aiheutettujen vahinkojen korvaamisesta. Olen vaatinut 164 miljoonan euron vahingonkorvaus, mutta olen valmis sopimaan valtiokonttorille ilmoittamistani kohtuullistetuista vahingonkorvauksista.

Kalajoki 18.07.2020

Erkki Aho
Merenojatie 9 B 16
85100 Kalajoki
044-3025948
Nimeni on Erkki Aho

Kalajoki

Havaintojeni mukaan Kalajoella on nyt ennätyksellisen paljon matkailijoita. Matkailijat ovat pääsosin perheitä. Makailijoita on ympäri Suomea ja myös ulkomailta. Todella ihanteellinen tilanne. Matkailijat käyttävät myös onneksemme Kalajoen kauppapalveluita erittäin hyvin. Kalajokisten on kuitenkin syytä muistaa, että nyt on vielä korona-aika. Matkailijoita on tullut myös ns. pahoilta korona-alueita. Tartuntavaara on mahdollinen. Siksi kalajokisten on noudatettava koronaohjeita erityisesti kaupassa käydessään. Käsien pesu ei riitä, pitää käyttää myös järkeä.
 • Pese kätesi säännöllisesti ja desinfioi kodin pinnat, joita kosketaan usein
 • Pidä vähintään kahden käsivarren mitan etäisyys muihin
 • Älä koskettele silmiäsi, nenääsi tai suutasi
 • Yski ja aivasta kyynärtaipeeseen tai nenäliinaan
 • Jos et voi pitää turvallista etäisyyttä muihin, peitä suusi ja nenäsi maskilla.
Tässä on Kalajoen kaupungin koronavirusohjeet

Toivottavasti Kalajoella nyt on loppuneet nämä sylkemiset ihmisten päälle. Toivon myös, että poliisi saa selville urheilukentän alueen ilkivallantekijät. Toivottavasti myös polkupyörävarkaudet vähenevät ja poliisit lisäävät kenttätyötään Kalajoella. Kiinnijäämisen riski esimerkiksi polkupyörävarkauksissa on näin entistä suurempi. Olen tyytyväinen siihen, että kansalaiset reagoivat asioihin vastuullisesti ja aktiivisesti.

Alueuutiset

VM: Valtiosihteeri ja ministeri Raimo Sailas on kuollut

Kotimaan uutiset

Tuntemattomat miehet tunkeutuivat PS-veteraani Pekka Katajan kotiin, iskut ja potkut johtivat aivoverenvuotoon – hän kertoo nyt kammottavista hetkistään

Koronavirusta maaliskuusta lähtien tutkinut apulaisprofessori ihmettelee Suomen suosituksia: ”Olen aidosti todella huolissani syksystä”

Suomessa 8 uutta korona­tartuntaa, ei uusia kuolemia – katso tuore tautitilanne eri kunnissa

Sinkkonen tyrmää sukupuolineutraalin kasvatuksen: ”Sukupuolien häivyttäminen on aikuisten päähänpinttymä, se ei lähde lapsen tarpeesta”

Ulkomaan uutiset

Wuhanissa hätätila – kaupunkiin iski koronan jälkeen uusi vitsaus
Poikkeuksellisen runsaat sateet ovat nostaneet vedenpintoja ennätyskorkealle.
KESKISESSÄ Kiinassa Jangtse-joki tulvii pahemmin kuin vuosikymmeniin. Pelkästään heinäkuussa 15 miljoonaa ihmistä on joutunut lähtemään kodeistaan, ja kesäkuussa alkaneiden sateiden jäljiltä ainakin 141 ihmistä on kuollut tai kadoksissa, viranomaiset kertovat. Aineelliset vahingot ovat miljardiluokkaa.

Etelä-Afrikan koronavirustilanne riistäytyi käsistä: Sairaalat täyttyvät, lääkärit ja hoitajat sairastuvat – ”Olemme nähneet jopa vastasyntyneitä, joilla on tartunta”
PRESIDENTTI Cyril Ramaphosa julisti jälleen alkoholin täyskiellon sunnuntaina, ilmoitti maan hätätilan jatkuvan elokuun 15. päivään saakka ja vahvisti, että kasvosuojainten käyttö on nyt pakollista lain nojalla.

Kymmenettuhannet marssivat Habarovskissa: Kaduilla ennätys­määrä ihmisiä, tuki­mielen­osoituksia eri puolilla Venäjän Kaukoitää

Talousuutiset

Persut & KD - eriävä mielipide EU elvytysrahastoon!

Hollanti iski pöytään kovan uhkavaatimuksen, mitä sanoo Suomi? – Vuoden tärkein huippukokous ajautui pahaan umpikujaan
Neuvottelut elvytyspaketista ovat umpikujassa Hollannin uhkavaatimuksen jälkeen. Suomen kanta uuteen kompromissiesitykseen on auki.

Urheilu-uutiset

Tuukka Rask ehdolla NHL:n parhaaksi maalivahdiksi – mahdollisuus tehdä historiaa

Maailmalla tapahtuu

Jumbojetin 50-vuotinen taival
Boeing 747 -lentokone oli valtava kehitysaskel ilmailualalla. Se pakotti lentokentät sopeutumaan suureen kokoonsa ja sai matkustajat ajattelemaan, että maailma on kutistunut.

Näin virkavaltaa piileskellyt ”Saksan Rambo” jäi lopulta kiinni – äiti aneli poliisia poistumaan metsiköstä

Texasin ja Arizonan viranomaiset ovat joutuneet hankkimaan lisää kylmätilaa ruumiille
Ainakin yli 139 000 ihmistä on kuollut Yhdysvalloissa koronavirukseen liittyen.
Yhdysvalloissa ruumishuoneet täyttyvät lisääntyneiden koronavirustartuntojen seurauksena erityisesti Arizonan ja Texasin osavaltioissa, kertoo yhdysvaltalaiskanav CNN. Viranomaiset ovat joutuneet etsimään lisää kylmätiloja ruumiiden säilyttämistä varten.

Mies kähvelsi olutauton, jonka lastin arvo oli 7 000 euroa – takaa-ajo päättyi, kun panimoyrittäjä kurvasi urheiluautolla eteen

Poliisi epäilee: Tunnuksettoman taksin kuljettaja puukotti matkustajaa Helsingissä

Mielipiteet

EU:n rahasto ei pelasta vientiämme
Yksi käsittämättömimmistä väitteistä, mitä Suomessa EU:n ehdottamaan ”elpymisvälineeseen” liitetään, on että se pelastaisi vientimme. Ajatuksena ilmeisesti on, että ehdotettu 750 miljardia jotenkin mystisesti pelastaisi EU:n lähes 14 000 miljardin talouden. On päivänselvää, että summa ei riitä mihinkään. Jo pelkästään Etelä- ja Keski-Euroopan pankkien tukemiseen on vaadittu 500 miljardia.

EU:n elpymisohjelma: pitäisikö uskoa?
EU:n elpymisrahastohanke on harvinainen ilmestys suomalaisessa politiikassa. Ainakin jos seuraa mediaa, siitä vallitsee lähes täydellinen yksimielisyys. Vasemmistoliiton ja Kokoomuksen kantoja on vaikea erottaa toisistaan (totta, kannanotoissa on erilaisia varuksia ja ehtoja, mutta ne ovat tavallista poliittista hämäyspulveria, jota ei tarvitse ottaa vakavasti). Eteläranta ja Hakaniemi ovat nekin yhtä mieltä hankkeesta ja kuoroon ovat yhtyneet yleensä kaikki elinkeinoelämän lobbariorganisaatiot. Mediankaan asennetta ei tarvitse paljon arvailla. ”Tavalliset kansalaiset” ovat hieman ihmeissään, mutta sillähän nyt ei ole suurempaa väliä Suomessa.

Suomen tavoitteena on, vai onko sittenkään mitään?
Pakettia kutsutaan Korona (elpymis)ohjelmaksi. Kaikki vähänkin asioita tuntevat myöntävät, että Koronalla -paketilla on Koronan kanssa hyvin vähän, jos mitään, tekemistä. Ohjelma alkaa käytännössä 2021, eikä silloinkaan tuulen nopeudella. Komission pitää nimittäin vielä hyväksyä rahoitussuunnitelmat (mihin ”lahjoja” ja ”lainoja” aiotaan käyttää). Jos kyseeseen tulevat julkiset investoinnit, ne tuskin alkavat ennen vuotta 2022. Korona kai on kuitenkin nitistetty jo kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Miksi Sauli Niinistö ei puolusta Suomen perustuslakia?
Ongelma on ollut siinä, että perustuslakivaliokunnan tulkinnat ovat olleet kyseenalaisia ja horjuvia, ja lisäksi ne ovat syntyneet usein äänestyspäätöksillä. Lisäksi valtioneuvosto, suuri valiokunta ja koko eduskunta eivät ole niitä aina noudattaneet.

Yle Areena

Petra Olli - kun liekki sammuu
Petra Olli lopetti menestyksekkään painiuransa 25-vuotiaana. Dokumentissa seurataan, miten nuori tyttö päätyy miehiseen lajiin, taistelee tiensä maailman parhaaksi, mutta käy kovimmat kamppailunsa oman pään sisällä.

Youtube

Huhtasaari, EU:n oikeusvaltioperiaate on vitsi!

BenTV: ”Velkaa saa eikä takaisin tarvitse maksaa”

KorkkiTV: Etelä-Euroopasta uusi Neuvostoliitto?

Hallaaho - Suomi YLIvelkaantuu

#90 Tuomas Malinen | Paluu markkaan

Juha Ahvio - Mita on tiedettävä Suomen ja Euroopan islamisoitumisesta

Huumori

Charlie Chaplin - The Great Dictator - Barber Shop Scene (Brahms’ Hungarian Dance No. 5)

In the Park (1915) - CHARLIE CHAPLIN & EDNA PURVIANCE

Kummeli- kumikorjaamo kinnula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti